Artikel

 Kepiye cara nemtokake DBKFR bisa ndandani sandi BKF file sukses, miturut asil sing digawe versi demo?

Cukup gunakake versi demo kanggo ndandani BKF file biasane ing tab "Ndandani". Yen bisa ...

 Cara supaya versi lengkap saka DataNumen BKF Repair?

Versi demo bakal nglaporake kabeh file sing bisa dibalekake ing BKF file, nanging ora bakal output ...

 Aku gagal ndandani file cadangan karo DataNumen BKF Repair, kenapa?

Hubungi karo dhukungan teknis: support@datanumen.com. Yen bisa, mangga uga simpen ...

 Apa sing kedadeyan sawise aku ngirim pesen?

Umumé, sampeyan bisa ndownload versi lengkap saka DBKFR sanalika ngirim pesenan online ...

 apa DataNumen BKF Repair?

DataNumen BKF Repair(DBKFR) (biyen Advanced BKF Repair) minangka alat sing kuat kanggo ndandani ...

 Jinis file serep endi sing bisa DataNumen BKF Repair ndandani?

DataNumen BKF Repair ndhukung kanggo ndandani Microsoft Backup (.BKF) file sing digawe nganggo Windows 95, 98, ...