Artikel

 Cara nemtokake manawa DEXR bisa pulih panyimpenan offline Microsoft Exchange (.ost) file sukses, miturut asil sing digawe versi demo?

Cukup gunakake versi demo kanggo mulihake panyimpenan offline Microsoft Exchange (.ost) file ...

 Cara supaya versi lengkap saka DataNumen Exchange Recovery?

Versi demo bakal ngasilake file PST sing dibalekake sing ngemot kabeh pesen sing wis pulih lan liyane ...

 Aku gagal pulih panyimpenan offline Microsoft Exchange (.ost) file karo DataNumen Exchange Recovery, kenapa?

Hubungi karo dhukungan teknis: support@datanumen.com . Yen bisa, mangga uga simpen ...

 Apa sing kedadeyan sawise aku ngirim pesen?

Umumé, sampeyan bisa ndownload versi lengkap DEXR sawise ngirim pesen online ...

 apa DataNumen Exchange Recovery?

DataNumen Exchange Recovery(DEXR) (biyen Advanced Exchange Recovery) minangka alat pemulihan paling apik ...

 Nalika aku starNalika proses pemulihan, aku entuk pesen kesalahan "Utawa ora ana klien mail standar utawa klien surat saiki ora bisa memenuhi panjaluk olahpesen. Mangga mbukak Microsoft Office Outlook lan pasang minangka klien surat standar. lan DataNumen Exchange Recovery mandheg sekaligus. Kepiye cara ngatasi masalah iki?

DataNumen Exchange Recovery mbutuhake Microsoft Outlook diinstal lan disetel minangka standar ...

 Nalika mbalekake ing OST file, aku entuk pesen kesalahan ing log pemulihan "Kesalahan 6: Ora bisa nggawe file PST tujuan. xxxxxxx. Yen sampeyan wis nginstal versi Outlook 2000 utawa sing luwih lawas, priksa manawa wis diinstal ing mode Perusahaan utawa Workgroup. Kanggo Outlook 2002 lan versi mengko, priksa manawa komponen Exchange Server ora diinstal ing komputer sing saiki. Sampeyan uga bisa ngrujuk faq ing dokumen pitulung kanggo informasi lengkap. ". Kepiye cara ngatasi masalah iki?

Kesalahan iki kedadeyan nalika subsistem MAPI ing komputer sampeyan ora diinstal utawa dikonfigurasi ...

 Jinis panyimpenan offline Microsoft Exchange (.ost) file bisa DataNumen Exchange Recovery waras?

DataNumen Exchange Recovery ndhukung kanggo pulih panyimpenan Offline (.ost) file kanggo Microsoft ...

 Napa badan sawetara pesen sing dibalekake kosong?

Nalika nggunakake DataNumen Outlook Repair lan DataNumen Exchange Recovery, kadang sampeyan bisa nemokake ...