Artikel

 DOEU wis nemokake sawetara email sing wis ilang saka file dbx lan disimpen minangka file .eml ing direktori. Banjur kepiye cara ngimpor file .eml kasebut Outlook Express?

Kanggo ngimpor email sing dibalekake maneh Outlook Express, tulungana kaya ing ngisor iki: 1. Start Outlook ...

 Kepiye cara nemtokake manawa DOEU bisa sukses pulih email, miturut asil sing digawe versi demo?

Cukup gunakake versi demo kanggo mbalekake email ing file dbx biasane ing "Waras" ...

 Cara supaya versi lengkap saka DataNumen Outlook Express Undelete?

Versi demo bakal nglaporake kabeh email sing bisa dibalekake ing dbx nanging ora bakal ngasilake. Kanggo ...

 Aku ora sengaja mbusak email ing Outlook Express, kepiye carane njupuk maneh?

Yen sampeyan mbusak email saka folder mail liyane saka Item sing Dibusak, lan sampeyan durung ngilangi ...

 Aku gagal nemokake email saka Outlook Express file dbx karo DataNumen Outlook Express Undelete, kenapa?

Umumé, nalika email wis dihapus, dhisik bakal disalin menyang folder mail Item sing Dibusak ....

 Apa file dbt kasebut? Kepiye cara mulihake email saka file kasebut?

file dbt mung temporarversi file dbx. Yen sampeyan Outlook Express nabrak lan kowe ...

 Apa file dbx kasebut? Ngendi aku bisa nemokake file kasebut?

Kabeh saka sampeyan Outlook Express 5/6 folder mail lan email, lan kabeh grup warta sing lengganan ...

 Apa sing kedadeyan sawise aku ngirim pesen?

Umume, sampeyan bisa ndownload versi lengkap DOEU langsung sawise ngirim pesen online ...

 apa DataNumen Outlook Express Undelete?

DataNumen Outlook Express Undelete (DOEU) (biyen Advanced Outlook Express Recovery) yaiku ...

 Jinis file dbx sing endi DataNumen Outlook Express Undelete nyokong?

DataNumen Outlook Express Undelete ndhukung kanggo pulih email sing wis dibusak saka Outlook Express 5/6 ...

 Napa aku ora bisa ngakses lampiran ing sawetara email sing wis pulih Outlook Express?

Outlook Express nduwe Aja ngidini lampiran disimpen utawa dibukak sing bisa ...