Apa DataNumen CAB Repair?


# 1 Pamulihan
limpa

10+ Yuta
pangguna

20+ taun saka
pengalaman

Kepuasan 100%
njamin

Paseksen Pelanggan Kita

Antarmuka sing Sederhana Sederhana


Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

Fitur Utama ing DataNumen CAB Repair v2.4


  • Dhukungan kanggo Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 lan Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
  • Dhukungan kanggo ndandani kabeh versi Microsoft cabfile inet
  • Dhukungan kanggo ndandani CAB file sing dikompres karo MSZIP, Metode LZX lan Quantum.
  • Bisa digunakake minangka alat forensik komputer lan alat panemuan elektronik (utawa alat panemuan elektronik, eDiscovery).
  • Dhukungan kanggo ndandani CAB file ing media sing rusak, kayata disket, Zip disk, CDROM, lsp.
  • Dhukungan kanggo ndandani sakumpulan CAB file.
  • Nyedhiyakake rintisan EXE lan output file SFX yen perlu.
  • Dhukungan kanggo nemokake banjur pilih CAB file sing arep didandani ing komputer klien.
  • Integrasi karo Nihan Windows, dadi sampeyan bisa ndandani file kanthi konteks (klik kanan) Windows Explorer kanthi gampang.
  • Dhukungan operasi seret & culake.
  • Dhukungan baris perintah (prompt DOS).

Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

nggunakake DataNumen CAB Repair kanggo Waras MS Rusak Cabarsip inet


Deleng Tutorial Video (Versi Lengkap)

Nalika Microsoft sampeyan cabarsip inet (.CAB file) rusak utawa rusak lan sampeyan ora bisa mbukak kanthi normal, sampeyan bisa nggunakake DataNumen CAB Repair kanggo mindhai.CAB file lan pulih data saka file sabisa.

Start DataNumen CAB Repair.

DataNumen CAB Repair

Catetan: Sadurunge mbalekake rusak utawa rusak CAB file karo DataNumen CAB Repair, tulung tutup aplikasi liyane sing bisa ngowahi CAB ngajukake.

Pilih sing rusak utawa rusak CAB file sing arep didandani:

Pilih File Sumber

Sampeyan bisa input ing CAB jeneng berkas langsung utawa klik ing Browse tombol kanggo browsing lan pilih file iki. Sampeyan uga bisa klik ing Golek tombol kanggo nemokake CAB arsip sing arep didandani ing komputer lokal.

Kanthi gawan, DataNumen CAB Repair bakal nyimpen tetep CAB ngajukake menyang file anyar sing jenenge xxxx_fixed.cab, ing endi xxxx minangka jeneng sumber CAB ngajukake Contone, kanggo sumber CAB file Rusak.cab , jeneng gawan kanggo file sing tetep bakal Damaged_fixed.cab. Yen sampeyan pengin nggunakake jeneng liya, mangga pilih utawa atur miturut:

Pilih File Tujuan

Sampeyan bisa input jeneng file tetep kanthi langsung utawa klik ing Browse tombol kanggo njelajah banjur pilih file sing tetep.

Klik ing Start Ndandani tombol, lan DataNumen CAB Repair bakal start mindhai lan ndandani sumber CAB ngajukake Bar progres

Progress Bar

bakal nuduhake kemajuan perbaikan.

Sawise proses ndandani, yen sumber CAB file bisa didandani kanthi sukses, sampeyan bakal bisa ndeleng kothak pesen kaya iki:

Kothak Pesen Sukses

Saiki sampeyan bisa mbukak sing tetep CAB ngajukake karo WinZip, MenangRAR utawa aplikasi liyane sing ndhukung CAB file.

Informasi liyane


DataNumen CAB Repair 2.4 dirilis tanggal 21 Desember 2020

  • Priksa otomatis nganyari produk.
  • Nganyarke kanthi otomatis menyang versi paling anyar.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen CAB Repair 2.2 dirilis tanggal 5 November 2020

  • Nambah tingkat pemulihan.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen CAB Repair 2.1 dirilis tanggal 23 Januari 2019

  • Dhukungan Windows 8.1 lan 10.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen CAB Repair 2.0 dirilis tanggal 9 November 2013

  • Dhukungan Windows 7 lan 8.
  • Ndandani sawetara kewan omo.