Kita nggunakake MyCommerce.com lan FastS Spring.com server aman kanggo ngatasi transaksi online. Kita nampa kabeh kertu kredit utama, Maestro (UK), giropay (Jerman), iDEAL (Walanda), transfer Bank / Wire, WebMoney, Pesanan Tuku, PayPal, Cek lan Debit Langsung. Pilih cara mbayar sing cocog ing formulir pesenan.

Jaminan Pamulihan Paling Apik®
Yen alat liyane bisa pulih liyane data saka kita, bakal Mbalekake pesenanmu!

Versi lengkap dikirim langsung sawise pesen kertu kredit online

TUKU SAK!

Spesial mbukak nganti pungkasan minggu iki!

Lisensi pangguna Regane (US $) Pesenan online sing aman
1 199.95 149.95 saben Tuku Saiki ing MyCommerce.com

or

Tuku Saiki ing FastSpring.com

2 - 9 149.95 119.95 saben
10 - 24 119.95 89.95 saben
25 - 49 99.95 69.95 saben
50 - 99 69.95 49.95 saben ra ono isine

Kepuasan 100%
njamin

100 - 199 49.95 39.95 saben
200 - 499 39.95 29.95 saben
500 + 29.95 19.95 saben

Pesenan liwat telpon

MyCommerce pengecer, subkompane Digital River, uga nampa Pesenan Telpon, kasedhiya 24x7. Tandhani jeneng produk DataNumen CAB Repair lan ID produk 300063926 nalika nelpon.

Pusat Pelanggan Nomer Bebas Tol Basa sing Didhukung
USA + 1-800-406-4966 Inggris
Eropah + 49 221 31088-30 Jerman, Inggris, Prancis, Italia, Spanyol, Walanda, Portugis

Hubungi Departemen Penjualan Kita Langsung

Kanggo prentah, pesenan gedhe, pesenan tuku utawa panjaluk pesenan khusus liyane, sampeyan bisa nulis DataNumen departemen sales ing sales@datanumen.com.

Pesenan saka a DataNumen pengecer utawa distributor cedhak sampeyan

Mangga dipriksa dhaptar pengecer / distributor yen sampeyan pengin pesen saka a DataNumen pengecer utawa distributor cedhak sampeyan.