DataNumen BKF Repair Comparison Kompetitif

DataNumen BKF Repair 3.4
Pemulihan Kernel kanggo BKF 8.5.1 Phoenix lintang BKF Piranti Lunak Recovery 2.0 Recovery kanggo Serep 3.0 Waras Data kanggo MS Serep 1.0 SysTools BKF Ndandani 5.2.0.1 Ndandani Serepku 4.20
price+ USD149.95 USD264 USD199 USD248.5 USD199 USD134.5 USD324.93

Rating Pemulihan

Rata-rata Tingkat Pamulihan * 99.58% 9.09% 9.09% 99.58% 9.09% 78.27% 9.09%
Case 1
(5MB rusak BKF file)
100% 0% 0% 100% 0% 100% 0%
Case 2
(50MB rusak BKF file)
100% 0% 0% 100% 0% 100% 0%
Case 3
(100MB rusak BKF file)
100% 0% 0% 100% 0% 100% 0%
Case 4
(500MB rusak BKF file)
100% 0% 0% 100% 0% 100% 0%
Case 5
(1GB rusak BKF file)
100% 0% 0% 100% 0% 100% 0%
Case 6
(2GB rusak BKF file)
100% 0% 0% 100% 0% 100% 0%
Case 7
(4GB rusak BKF file)
Part 1 Part 2 Part 3
100% 0% 0% 100% 0% 61.20% 0%
Case 8
(8GB rusak BKF file)
Part 1 Part 2 Part 3 Part 4 Part 5
100% 0% 0% 100% 0% 61.20% 0%
Case 9
(10GB rusak BKF file)
Part 1 Part 2 Part 3 Part 4 Part 5 Part 6
100% 0% 0% 100% 0% 49.50% 0%
Case 10
(15GB rusak BKF file)
Part 1 Part 2 Part 3 Part 4 Part 5 Part 6 Part 7 Part 8
100% 0% 0% 100% 0% 49.50% 0%
Case 11
(4GB rusak BKF file)
Part 1 Part 2 Part 3
99.80% 13.90% 13.90% 99.80% 13.90% 61% 13.90%
Case 12
(4GB rusak BKF file)
Part 1 Part 2 Part 3
95.20% 95.20% 95.20% 95.20% 95.20% 56.80% 95.20%

OS Dhukungan

Kabeh versi Windows 32bit Ya 98 / ME / NT ora didhukung 98 / ME / NT / 2000 ora didhukung 98 / ME / NT ora didhukung 98 / NT / 2000 ora didhukung 98 / NT / 2000 ora didhukung 98 / ME / NT ora didhukung
Kabeh versi Windows 64bit Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya

BKF Dhukungan Format

BKF File digawe dening NTBackup kanggo NT4.x / 2000 / XP / Server 2003 Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya

Dhukungan Cara Serep

Serep normal Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya
Nyalin serep Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya
Gawe serep tambahan Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya
Serep sing beda Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya
Serep saben dina Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya

Dhukungan Pilihan Serep

Gunakake cara serep normal, banjur pilih opsi serep "Tambah serep iki kanggo serep sing wis ana". Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya
Gunakake cara serep normal, banjur pilih opsi serep "Ganti serep sing wis ana". Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya

Kapabilitas ing Mbalekake Objek

Pulih data, volume, struktur folder lan file ing BKF ngajukake. Ya Volume, struktur folder ora didhukung Volume, struktur folder ora didhukung Dataset, volume ora didhukung Dataset, volume ora didhukung Volume didhukung Struktur folder ora didhukung
Pulih multi-set data lan multi-volume BKF file. Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya

Fitur liyane

Repair BKF file ing media sing rusak, kayata disket, Zip disk, CDROM, lsp. Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana
Ndandani kumpulan Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana
Ora dibutuhake hak istimewa administrator Ya Ora Ana Ya Ya Ya Ya Ya
Temokake banjur pilih BKF file sing arep didandani. Ya Ora Ana Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana
Integrasi menu konteks Windows Explorer. Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana
Dhukungan operasi seret & culake. Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana
Dhukungan baris perintah (prompt DOS). Ya Ora Ana Ora Ana Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana