Gejala:

Nalika nggunakake Microsoft Access kanggo mbukak database Access sing rusak, sampeyan bakal ndeleng pesen kesalahan ing ngisor iki:

Format database sing ora dikenali 'filename.mdb'.

ing endi 'filename.mdb' yaiku file database Access rusak sing bakal dibukak.

Ing ngisor iki minangka conto gambar layar:

Iki minangka kesalahan Microsoft Jet lan DAO sing bisa dideteksi lan kode kesalahan yaiku 3343.

Penjelasan sing Tepat:

Ing file MDB, data kasebut disimpen minangka kaca terus-terusan kanthi ukuran tetep. Kaca pisanan, diarani kaca definisi database, ngemot most definisi penting saka database.

Yen struktur kaca ing file MDB rusak, contone, sawetara bait ing endhas file yaiku lost permanen, Akses ora bakal bisa ngenali kaca ing file kasebut lan bakal nglaporake kesalahan iki.

Yen kaca definisi database utawa data penting liyane wis rusak, mula Access ora bisa ngenali format basis data lan uga bakal nglaporake kesalahan kasebut.

Ing tembung, anggere Microsoft Access ora bisa ngenali file MDB minangka basis data Akses sing valid, bakal nglaporake kesalahan iki.

Sampeyan bisa nyoba produk DataNumen Access Repair kanggo ndandani file MDB lan ngatasi kesalahan iki.

File Sampel:

Sampel file MDB rusak sing bakal nyebabake kesalahan. mydb_1.mdb

File kasebut didandani dening DataNumen Access Repair: mydb_1_fixed.mdb (Tabel 'Recovered_Table2' ing file tetep sing cocog karo tabel 'Staff' ing file sing ora rusak)

Cathetan: