Gejala:

Nalika nggunakake Microsoft Access kanggo mbukak file database Access sing rusak, bakal nampilake pesen kesalahan ing ngisor iki (kesalahan 2626/3000):

Kesalahan dilindhungi undhang-undhang (####); ora ana pesen kanggo kesalahan iki.

ing endi #### nomer negatif, kayata -1517.

Screenshot gambar kaya iki:

Penjelasan sing Tepat:

Ana akeh sebab sing bakal nyebabake kesalahan iki, kalebu korupsi database Access.

Yen sampeyan bisa ngonfirmasi alasane yaiku korupsi file, mula siji-sijine solusi kanggo masalah iki yaiku nggunakake produk DataNumen Access Repair kanggo ndandani file MDB lan ngatasi kesalahan iki.

File Sampel:

Sampel file MDB rusak sing bakal nyebabake kesalahan. mydb_10.mdb

File kasebut didandani karo DataNumen Access Repair: mydb_10_fixed.mdb