Gejala:

Nalika nggunakake Microsoft Access kanggo mbukak sing rusak ora dienkripsi Akses file database, bakal popot dialog "Wajib Sandi" lan njaluk sampeyan ngetik sandhi database, kaya iki:

Amarga file asli TIDAK enkripsi, sandhi sing sampeyan lebokake, kalebu senar kosong, bakal nyebabake kesalahan ing ngisor iki (kesalahan 3031) lan gagal mbukak file:

Ora sandhi sing bener

Screenshot katon kaya iki:

Penjelasan sing Tepat:

Amarga korupsi file database Akses, Access bakal njupuk file sing ora dienkripsi dadi file sing dienkripsi. Mula, bakal njaluk tembung sandhi lan nyoba didekripsi. Nanging, amarga file kasebut ora dienkripsi, proses dekripsi bakal mesthi gagal karo sandhi wae.

Siji-sijine solusi kanggo masalah iki yaiku nggunakake produk DataNumen Access Repair kanggo ndandani file MDB lan ngatasi kesalahan iki.

File Sampel:

Sampel file MDB rusak sing bakal nyebabake kesalahan. mydb_6.mdb

File kasebut didandani karo DataNumen Access Repair: mydb_6_fixed.mdb