Gejala:

Nalika nggunakake Microsoft Access kanggo mbukak file database Access sing rusak, bakal nampilake pesen kesalahan ing ngisor iki (kesalahan 3159):

Dudu tetenger sing bener

Screenshot gambar kaya iki:

Penjelasan sing Tepat:

Yen sawetara data record ing database Akses sampeyan rusak, sampeyan bisa uga nemoni kesalahan iki.

Siji-sijine solusi kanggo masalah iki yaiku nggunakake produk DataNumen Access Repair kanggo ndandani file MDB lan ngatasi kesalahan iki.

File Sampel:

Sampel file MDB rusak sing bakal nyebabake kesalahan. mydb_9.accdb

File kasebut didandani karo DataNumen Access Repair: mydb_9_fixed.accdb