Gejala:

Nalika nggunakake Microsoft Access kanggo mbukak file database Access sing rusak, bakal nampilake pesen peringatan keamanan ing ngisor iki:

File iki bisa uga ora aman yen ngemot kode sing dimaksudake kanggo ngrusak komputer sampeyan.
Apa sampeyan pengin mbukak file iki utawa mbatalake operasi kasebut?

Screenshot gambar kaya iki:

Penjelasan sing Tepat:

Ana akeh sebab sing bakal nyebabake kesalahan iki, kalebu korupsi database Access, utamane nalika korupsi disebabake infeksi virus.

Yen sampeyan bisa ngonfirmasi alasane yaiku korupsi file, mula siji-sijine solusi kanggo masalah iki yaiku nggunakake produk DataNumen Access Repair kanggo ndandani file MDB lan ngatasi kesalahan iki.

File Sampel:

Sampel file MDB rusak sing bakal nyebabake kesalahan. mydb_11.mdb

File kasebut didandani karo DataNumen Access Repair: mydb_11_fixed.mdb