Gejala:

Nalika nggunakake Microsoft Access kanggo mbukak file database Access sing rusak, sampeyan bakal ndeleng pesen kesalahan ing ngisor iki:

Database 'filename.mdb' kudu didandani utawa dudu file database.

Sampeyan utawa pangguna liyane bisa uga ora sengaja metu saka Microsoft Office Access nalika basis data Microsoft Office Access mbukak.
Apa sampeyan pengin Microsoft Office Access nyoba ndandani database?

ing endi 'filename.mdb' minangka jeneng file MDB Akses sing bakal dibukak.

Screenshot gambar kaya iki:

Microsoft Office Access nalika database Microsoft Office Access dibukak

Sampeyan bisa klik tombol "Ya" supaya Akses ndandani database. Yen Microsoft Office Access gagal ndandani database sing rusak, bakal nampilake pesen kesalahan ing ngisor iki:

Format basis data sing ora dikenali 'filename.mdb'

Screenshot katon kaya iki:

Lan sampeyan bisa ngeklik tombol "OK" lan ndeleng pesen kesalahan katelu:

Database 'filename.mdb' ora bisa didandani utawa dudu file database Microsoft Office Access.

Screenshot katon kaya iki:

ra ono isine

tegese Microsoft Office Access wis nyoba sing paling apik nanging isih ora bisa ndandani file kasebut.

Iki minangka kesalahan Microsoft Jet lan DAO sing bisa dideteksi lan kode kesalahan yaiku 2239.

Penjelasan sing Tepat:

Kesalahan iki tegese mesin Access Jet bisa ngenali struktur dhasar lan definisi penting ing database MDB kanthi sukses, nanging nemokake sawetara korupsi ing definisi tabel utawa data tabel.

Microsoft Access bakal nyoba ndandani korupsi kasebut. Yen definisi tabel sing penting kanggo database kabeh ora bisa didandani, bakal ditampilake "Format Database sing Ora Dikenal" maneh lan abort operasi mbukak.

Sampeyan bisa nyoba produk DataNumen Access Repair kanggo ndandani file MDB lan ngatasi kesalahan iki.

File Sampel:

Sampel file MDB rusak sing bakal nyebabake kesalahan. mydb_2.mdb

File kasebut didandani karo DataNumen Access Repair: mydb_2_fixed.mdb (Tabel 'Recovered_Table2' ing file sing wis didandani sing cocog karo tabel 'Staff' ing file sing ora rusak)