Gejala:

Nalika mbukak database Akses sing rusak nganggo Microsoft Access, sampeyan bakal weruh pesen kesalahan ing ngisor iki:

Mesin database Microsoft Jet ora bisa nemokake obyek 'xxxx'. Priksa manawa obyek kasebut ana lan sampeyan ngeja jenenge lan jeneng jalur kanthi bener.

ing endi 'xxxx' minangka jeneng obyek Akses, bisa uga a obyek sistem, utawa obyek pangguna.

Ing ngisor iki minangka conto gambar layar pesen kesalahan:

Mesin database Microsoft Jet ora bisa nemokake obyek 'MSysObjects'. Priksa manawa obyek kasebut ana lan sampeyan ngeja jenenge lan jeneng jalur kanthi bener.

Iki minangka kesalahan Microsoft Jet lan DAO sing bisa dideteksi lan kode kesalahan yaiku 3011.

Penjelasan sing Tepat:

Kapan wae obyek sistem utawa obyek pangguna wis rusak lan ora bisa dingerteni, Akses bakal nglaporake kesalahan iki.

Sampeyan bisa nyoba produk DataNumen Access Repair kanggo ndandani database MDB lan ngatasi kesalahan iki.

File Sampel:

Sampel file MDB rusak sing bakal nyebabake kesalahan. mydb_3.mdb

File sing dibalekake dening DataNumen Access Repair: mydb_3_fixed.mdb (Tabel 'Recovered_Table3' ing file sing dibalekake sing cocog karo tabel 'Staff' ing file sing ora rusak)

 

Cathetan: