Kode kesalahan Katrangan Kesalahan
5 Telpon utawa bantahan prosedur sing ora valid
6 Ngluwihi
7 Metu saka memori
9 Langganan ora ana jangkauan
10 Urutan iki wis diatasi utawa temporarily dikunci
11 Divisi kanthi nol
13 Ketik match sing ora cocog
14 Metu saka ruangan senar
16 Ekspresi kompleks banget
17 Ora bisa nindakake operasi sing dijaluk
18 Gangguan pangguna kedadeyan
28 Metu papan tumpukan
47 Kakehan klien aplikasi DLL
48 Kesalahan nalika mbukak DLL
49 Konvensi nelpon DLL sing ala
51 Kesalahan internal
52 Jeneng utawa nomer file sing salah
53 File ora ditemokake
54 Mode file sing salah
55 File wis mbukak
57 Kesalahan I / O Piranti
58 File wis ana
59 Dawane rekor ala
61 Disk kebak
62 Input mburi mburi file
63 Nomer rekor sing ora apik
67 Kakehan file
68 Piranti ora kasedhiya
70 Idin ditolak
71 Disk durung siyap
74 Ora bisa ngganti jeneng nganggo drive liyane
75 Kesalahan akses Path / File
76 Path ora ditemokake
93 String pola ora valid
96 Ora bisa nglelebke acara amarga obyek kasebut wis nembak prastawa nganti jumlah maksimum panampa acara sing didhukung
97 Ora bisa nelpon fungsi kanca ing obyek sing dudu conto kanggo netepake kelas
98 Telpon properti utawa metode ora bisa nyakup referensi obyek pribadi, minangka argumen utawa minangka nilai bali
321 Format file ora valid
322 Ora bisa nggawe tempo sing dibutuhakerary file
325 Format ora valid ing file sumber
380 Nilai properti ora valid
381 Indeks susunan properti ora valid
382 Setel ora didhukung nalika runtime
383 Set ora didhukung (properti mung diwaca)
385 Butuh indeks rangking properti
387 Setel ora diidini
393 Entuk ora didhukung nalika runtime
394 Aja didhukung (properti khusus nulis)
422 Properti ora ditemokake
423 Properti utawa cara ora ditemokake
424 Objek sing dibutuhake
429 Komponen ActiveX ora bisa nggawe obyek
430 Kelas ora ndhukung Otomatisasi utawa ora ndhukung antarmuka sing diarepake
432 Jeneng file utawa jeneng kelas ora ditemokake sajrone operasi Otomatis
438 Obyek ora ndhukung properti utawa metode iki
440 Kesalahan otomatisasi
442 Sambungan karo jinis library utawa lib obyekrary kanggo proses jarak jauh wis lost. Pencet OK kanggo dialog kanggo mbusak referensi.
443 Objek otomatis ora duwe nilai standar
445 Obyek ora ndhukung tumindak iki
446 Obyek ora ndhukung bantahan jenenge
447 Obyek ora ndhukung setelan lokal saiki
448 Argumen sing jenenge ora ditemokake
449 Argumentasi ora opsional
450 Nomer salah bantahan utawa tugas properti sing salah
451 Prosedur ayo properti ora ditetepake lan prosedur entuk properti ora ngasilake obyek
452 Ordinal ora valid
453 Fungsi DLL sing ditemtokake ora ditemokake
454 Sumber daya kode ora ditemokake
455 Kesalahan kunci sumber daya kode
457 Tombol iki wis ana gandhengane karo unsur koleksi iki
458 Variabel nggunakake jinis Otomatisasi sing ora didhukung ing Visual Basic
459 Obyek utawa kelas ora ndhukung acara sing ditemtokake
460 Format clipboard ora valid
461 Cara utawa anggota data ora ditemokake
462 Mesin server jarak jauh ora ana utawa ora kasedhiya
463 Kelas sing ora didaftar ing mesin lokal
481 Gambar ora valid
482 Kesalahan printer
735 Ora bisa nyimpen file menyang TEMP
744 Teks telusuran ora ditemokake
746 Pengganti dawa banget
2001 Sampeyan mbatalake operasi sadurunge. @@@ 1 @ 2 @ 5738 @ 1
2002 Sampeyan nyoba nindakake operasi sing nyangkut fungsi utawa fitur sing ora diinstal ing versi Microsoft Access iki. @@@ 1 @@@ 1
2004 Memori ora cukup kanggo nindakake operasi iki. Tutup program sing ora dibutuhake lan coba maneh operasi.
2005 Ora cukup memori gratis kanggo start Akses Microsoft. @ Tutup program sing ora dibutuhake banjur coba maneh.
Kanggo informasi babagan memori sing gratis, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'memori, ngatasi masalah'. @@ 1 @@@ 3
2006 Jeneng obyek '| 1' sing sampeyan lebokake ora ngetutake aturan menehi jeneng obyek ing Access Microsoft. @ Kanggo informasi luwih lengkap babagan obyek jeneng, klik Bantuan. @@ 2 @ 1 @ 553714184 @ 1
2007 Sampeyan wis duwe obyek database sing mbukak jenenge'|.'@ Gunakake jeneng sing beda kanggo saben obyek basis data kanthi jinis sing padha.
Yen sampeyan pengin obyek iki ngganti obyek asli, tutup obyek asli, banjur simpen obyek iki nganggo jeneng sing padha.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan ngganti jeneng obyek database, klik Bantuan. @@ 2 @ 1 @ 9043 @ 1
2008 Sampeyan ora bisa mbusak obyek database '|' nalika mbukak. @ Tutup obyek database, banjur busak. @@ 1 @@@ 1
2009 Sampeyan ora bisa ngganti jeneng obyek database '|' nalika mbukak. @ Tutup obyek database, banjur ganti jeneng. @@ 1 @@@ 1
2010 Sampeyan ora bisa mbusak obyek database '|' nalika mbukak. @ Tutup obyek database, banjur busak. @@ 1 @@@ 1
2011 Sandi sing sampeyan lebokake salah.
2014 Sampeyan wis menehi iki | 1 jeneng sing padha karo sing ana | 2 ing basis data sampeyan. @ Sampeyan ora bisa menehi tabel lan pitakon kanthi jeneng sing padha. @ Wenehi jeneng iki obyek sing durung digunakake dening tabel utawa pitakon liyane . @ 1 @@@ 1
2015 Ora ana ahli sihir terdaftar saka jinis iki. @ Rerun Microsoft Access utawa Microsoft Office Setup kanggo nginstal maneh para penyihir. Yen sampeyan pengin ngreksa keamanan utawa setelan khusus, gawe serep file informasi grup kerja Microsoft Access.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan nggawe serep file, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'nggawe serep file'. @@ 1 @@@ 1
2016 Sampeyan ora bisa ngowahi atribut Tabel Sistem.
2017 Microsoft mbantu nglindhungi Proyek Visual Basic kanggo Aplikasi nganggo sandhi. Sampeyan kudu nyedhiyakake sandhi ing Editor Visual Basic sadurunge bisa nindakake operasi iki. @@@ 1 @@@ 1
2018 Jeneng kaca akses data '|' sampeyan mlebu salah eja utawa nuduhake kaca akses data sing ora mbukak utawa ora ana. @@@ 1 @@@ 1
2019 Nomer sing sampeyan rujuk menyang kaca akses data ora valid. @ Gunakake properti Count kanggo ngetung kaca akses data sing mbukak lan priksa manawa nomer kaca ora luwih gedhe tinimbang nomer kaca akses data sing mbukak dikurangi siji. @@ 1 @ 4 @ 2019460 @ 1
2021 Siji utawa luwih operator ing ekspresi filter ora valid. @ Kanggo dhaptar operator sing valid, deleng file pitulung @@ 1 @@@ 1
2022 Sampeyan ngetik ekspresi sing mbutuhake kaca akses data dadi jendela sing aktif. @@@ 1 @ 2 @ 5601 @ 1
2024 Snapshot laporan ora digawe amarga sampeyan ora duwe cukup ruang disk kanggo temporary file kerja. @ Kanggo ndandani iki, kosongake papan disk (contone, kosongake Recycle Bin utawa busak file sing ora perlu). @@ 1 @@@ 1
2025 File kasebut ora ana ing format sing bener kanggo proyek Microsoft Access. @@@ 1 @@@ 1
2027 Operasi iki ora didhukung kanggo database Microsoft Access 1.X. @@@ 1 @@@ 1
2028 Microsoft Access ora bisa nutup obyek database.
2029 Aplikasi Microsoft Office ora bisa dilereni nalika dokumen mbukak saka lokasi jaringan. Metu aplikasi utawa tutup dokumen sing mbukak banjur coba maneh.
2030 Proyèk Microsoft Access '| 1' bakal dibukak mung diwaca amarga salah siji saka ing ngisor iki: @Edene file dikunci kanggo diowahi dening pangguna liyane, file (utawa folder sing dununge) ditandhani minangka diwaca mung, utawa sampeyan nemtokake manawa sampeyan pengin mbukak file mung diwaca. @@ 3 @@@ 1
2031 Sampeyan ora bisa ngonversi utawa ngaktifake file MDE. @@@ 1 @@@ 1
2033 Konflik jeneng karo modul, proyek, utawa obyek obyek sing anarary. @@@ 1 @@@ 1
2034 Ora bisa Nggawe Proyek. @@@ 1 @@@ 1
2035 Ora Bisa Mbukak Proyek versi sing salah. @@@ 1 @@@ 1
2037 Microsoft Access ora bisa nindakake jeneng AutoCorrect sajrone operasi iki. Opsi 'Log jeneng AutoCorrect' wis disetel, nanging Data lan Misc. Objek ora dicenthang. @@@ 1 @@@ 3
2038 File '|' ora bisa dibukak amarga wis dikunci dening pangguna liyane.
2040 Microsoft Access ora bisa mbukak. @@@ 1 @@@ 3
2041 Microsoft Access ora bisa nemokake file '| 1'. File iki dibutuhake startup.
2042 Ana kesalahan sistem, utawa ora cukup memori gratis kanggo start Akses Microsoft. Tutup program sing ora dibutuhake banjur coba maneh.
2043 Microsoft Access ora bisa nemokake file database'|1.'@Priksa manawa sampeyan wis ngetik path lan jeneng file sing bener. @@ 1 @@@ 1
2044 Sampeyan ora bisa metu saka Microsoft Access saiki. @ Yen sampeyan mbukak modul Visual Basic sing nggunakake OLE utawa DDE, sampeyan bisa uga kudu ngganggu modul kasebut. @@ 1 @@@ 1
2045 Baris prentah sing biasa sampeyan start Microsoft Access ngemot pilihan sing ora diakoni Microsoft Access. @ Exit and restart Microsoft Access nggunakake opsi baris prentah sing bener. @@ 1 @@@ 1
2046 Prentah utawa tumindak '| 1' saiki ora kasedhiya. @ * Sampeyan bisa uga ana ing basis data sing diwaca mung utawa basis data sing durung dikonversi saka versi Microsoft Access sing luwih dhisik.
* Jinis obyek sing ditrapake tumindak saiki ora dipilih utawa ora ana ing tampilan aktif. @ Gunakake mung prentah lan tumindak makro sing saiki kasedhiya ing basis data iki. @ 1 @@@ 1
2048 Ora cukup memori gratis kanggo mbukak file'|.'@Tutup program sing ora dibutuhake banjur coba maneh.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan memori sing gratis, goleki indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'memori, ngatasi masalah'. @@ 1 @@@ 1
2050 Ketik setelan OLE / DDE Timeout saka 0 nganti 300 detik. @@@ 1 @@@ 1
2051 Jeneng obyek '| 1' ora bisa luwih saka | 2 karakter miturut aturan menehi jeneng obyek Microsoft Access. @@@ 1 @@@ 1
2052 Memori gratis ora cukup kanggo nganyari tampilan. Tutup program sing ora dibutuhake banjur coba maneh.
2053 Jeneng prentah ora bisa kosong. @ Pilih jeneng. @@ 1 @@@ 1
2054 Microsoft Access ora bisa mbukak lib link dinamis Visual Basic kanggo Aplikasirary (DLL) Vbe7. @ Rerun program Microsoft Access Setup. @@ 1 @@@ 3
2055 Ungkapan '|' sampeyan mlebu ora valid. @@@ 1 @ 1 @ 11732 @ 1
2056 Microsoft Access ora bisa menehi Pitulung sensitif kontekstual. @@@ 1 @@@ 1
2057 Memori tumpukan ora cukup kanggo nindakake operasi. @ Operasi kasebut rumit banget. Coba nyederhanakake operasi kasebut. @@ 1 @@@ 3
2058 File '| 1' ora kompatibel. Microsoft Access kudu diinstal maneh. @ Run Setup kanggo instal maneh Microsoft Access. Yen sampeyan pengin ngreksa keamanan utawa setelan khusus, gawe serep file informasi grup kerja Microsoft Access.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan nggawe serep file, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'nggawe serep file'. @@ 1 @@ 185309 @ 3
2059 Microsoft Access ora bisa nemokake obyek '| 1'. @ Priksa manawa obyek ana lan manawa sampeyan ngeja jenenge kanthi bener. @@ 1 @@@ 1
2060 Sampeyan ora bisa nggawe dhaptar lapangan adhedhasar pitakon tumindak'|.'@Aksi tumindak ora duwe kolom. Formulir utawa laporan kudu didhasarake ing tabel, utawa ing pitakon pilih utawa crosstab. @ Ganti properti RecordSource kanggo formulir utawa laporan, utawa bukak pitakon tumindak lan ganti dadi pitakon pilihan. @ 1 @ 1 @ 9232 @ 1
2061 Ketik nomer nol utawa luwih saka-nol kanggo pilihan iki. @@@ 1 @@@ 1
2062 Jeneng prentah kudu luwih cendhek tinimbang 255 Karakter. @ Pilih jeneng. @@ 1 @@@ 1
2063 Microsoft Access ora bisa nggawe, mbukak, utawa nulis menyang file indeks '| 1'; file informasi (.inf) sing digunakake kanggo nglacak indeks dBASE. @ File indeks bisa uga rusak, utawa sampeyan bisa uga ora maca / nulis idin kanggo drive jaringan sing pengin dihubungake. @ Sampeyan bisa nyambung menyang file dBASE tanpa nemtokake indeks dBASE, nanging indeks sing ana ora bakal digunakake karo tabel sing ana gandhengane. @ 1 @@@ 1
2064 Nilai bar menu '|' ora valid. @ Sampeyan nyedhiyakake argumen menyang metode DoMenuItem sing nuduhake bilah menu sing ora valid. @ Gunakake nilai konstan intrinsik utawa angka sing nuduhake nilai bar menu sing valid, kayata acFormbar. @ 1 @ 1 @ 11895 @ 1
2065 Jeneng kanggo menu, printah, utawa subcommand sing sampeyan lebokake ora valid. @ Sampeyan nyedhiyakake argumen menyang metode DoMenuItem sing nuduhake jeneng menu, printah, utawa subcommand sing ora valid. @ Gunakake nilai pancet utawa angka numerik sing nuduhake menu, perintah, utawa nilai subcommand sing valid, kayata acRecordsMenu. @ 1 @ 1 @ 11895 @ 1
2067 Makro bar menu mung bisa mbukak yen jeneng makro bar menu minangka setelan sing digunakake dening properti utawa pilihan tartamtu. @ Sampeyan nyoba mbukak makro bar menu sing ngemot tumindak AddMenu.
Setel salah sawijining sifat utawa pilihan ing ngisor iki menyang jeneng makro bar menu:
* Properti MenuBar formulir utawa laporan.
* Properti ShortcutMenuBar formulir, laporan, utawa kontrol.
* Pilihan Menu Bar utawa Menu Shortcut ing Starkothak dialog tup.
Kesalahan iki uga kedadeyan yen Microsoft Access nyoba mbukak makro menu bar sing ngemot tumindak AddMenu sing ngetutake tumindak sing nggawe obyek liyane dadi obyek aktif. Contone, tumindak OpenForm. @@ 2 @ 1 @ 3704 @ 1
2068 Item sing dipilih disesuaikan lan ora duwe Pitulung sing sensitif konteks. @ Kanggo informasi luwih lengkap babagan nggawe Pitulung khusus kanggo formulir, laporan, utawa kontrol, klik Bantuan. @@ 2 @ 1 @ 10930 @ 1
2069 Kunci utawa kombinasi tombol | 1 ing | 2 ora sah sintaks utawa ora diidini. @ Gunakake sintaks SendKeys kanggo nemtokake kombinasi tombol utawa kunci.
Kanggo kombinasi tombol utawa kunci sing diidini, klik Bantuan. @@ 2 @ 1 @ 10144 @ 1
2070 Sampeyan wis milih kombinasi tombol utawa kunci | 1 ing | 2 menyang makro liyane. @ Mung kunci utawa kombinasi tombol pisanan sing bakal digunakake. @@ 2 @ 1 @ 10144 @ 1
2071 Properti Docking ora bisa disetel dadi '| 1' saiki. @ Yen sampeyan pengin nyetel properti Docking dadi '| 2', pindha toolbar saka posisi saiki lan coba maneh. @@ 1 @@@ 1
2072 Kabeh obyek wis diimpor kanthi sukses.
2073 Sukses diekspor '|'.
2074 Operasi iki ora didhukung sajrone transaksi. @@@ 1 @@@ 1
2075 Operasi iki mbutuhake database sing mbukak. @@@ 1 @@@ 1
2076 Sukses digandhengake '|'.
2077 Recordset iki ora bisa dianyari
2078 Bantuan ora kasedhiya amarga kurang memori utawa instalasi Microsoft Windows utawa Microsoft Access sing ora bener. @ Kanggo informasi luwih lengkap babagan pemecahan masalah memori sing kurang, goleki indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'memori, ngatasi masalah'. @ Yen sampeyan kudu instal maneh Microsoft Access, sampeyan bisa uga pengin njaga keamanan utawa setelan khusus. Kanggo nindakake, gawe serep file informasi grup kerja Microsoft Access.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan nggawe serep file, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'nggawe serep file'. @ 1 @@@ 3
2079 Formulir mung diwaca, amarga properti Tabel Unik ora disetel.
2080 Toolbar utawa menu | wis ana. @ Apa sampeyan pengin ngganti toolbar utawa menu sing ana? @@ 19 @@@ 2
2081 Printah Gawe Saka Macro mung bisa digunakake nalika makro dipilih ing Navigasi Pane. @@@ 1 @@@ 1
2083 Basis data '|' mung diwaca. @ Sampeyan ora bisa nyimpen pangowahan sing digawe data utawa definisi obyek ing basis data iki. @@ 1 @@@ 1
2084 Lapangan '|' adhedhasar ekspresi lan ora bisa diowahi
2085 Setelan Interval Refresh ODBC kudu saka 1 nganti 32,766 detik. @@@ 1 @@@ 1
2086 Recordset mbutuhake formulir supaya bisa dianyari.
2087 Microsoft Access ora bisa nampilake submenu Add-ins. @ Ekspresi submenu Add-in '| 1' sing sampeyan lebokake ngluwihi wates 256 karakter. @ Cekak macroname utawa ekspresi jeneng jeneng ing Menu Add-ins tombol Windows Registry setelan, banjur restart Akses Microsoft.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan ngatur setelan Microsoft Access ing Windows Registry, klik Bantuan. @ 2 @ 1 @ 9015 @ 3
2088 Microsoft Access ora bisa nampilake submenu Add-ins | 1 amarga setelan sing sampeyan lebokake ing Windows Registry ora ana jeneng makro utawa ekspresi jeneng fungsi. @@ Pasang ekspresi sing ilang ing tombol Add-ins Menu ing Registry Windows, banjur restart Akses Microsoft.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan ngatur setelan Microsoft Access ing Windows Registry, klik Bantuan. @ 2 @ 1 @ 9015 @ 3
2089 Microsoft Access ora bisa nampilake menu sing padha luwih saka sepisan ing bar menu. @@@ 1 @ 1 @ 3704 @ 1
2090 Tindakan ing klompok makro menu global saiki ora bisa ngganti bar menu global. @ Microsoft Access ora bisa nampilake bar menu global amarga makro sing diarani nalika nggawe menu global pisanan kalebu tumindak liyane sing nyoba ngreset menu global . @ Priksa makro bar menu, lan priksa manawa sampeyan mung nyetel garis menu global. @ 1 @@@ 1
2091 '|' jeneng ora valid. @@@ 1 @@@ 1
2092 Nilai sing sampeyan tentokake kanggo argumen Setelan ing metode SetOption dudu jinis Varian sing bener kanggo opsi iki. @ Sampeyan nemtokake senar nalika Microsoft Access ngarepake nomer. @ Waca kothak dialog Pilihan Akses (klik tab File, banjur klik Pilihan Akses) kanggo ndeleng jinis data sing dibutuhake kanggo nyetel pilihan tartamtu iki. Contone, setelan kanggo pilihan Folder Database Default kudu string. Kanggo ndeleng jinis Varian sing sampeyan liwati menyang metode SetOption, gunakake fungsi VarType.
Kanggo informasi luwih lengkap, goleki indeks Bantuan kanggo 'jinis data Varian' lan 'fungsi VarType'. @ 1 @@@ 0
2093 Nilai numerik kanggo argumen Setelan ing metode SetOption ora cocog karo kothak dhaptar utawa setelan klompok pilihan ing kothak dialog Opsi Akses. @ Setelan valid yaiku 0 (item pertama ing dhaptar) nganti | (item pungkasan ing dhaptar). @@ 1 @ 1 @ 6210 @ 1optimize.ids
2094 Microsoft Access ora bisa nemokake toolbar'|1.'@ Sampeyan nyoba mbukak makro sing kalebu tumindak ShowToolbar utawa prosedur Visual Basic for Applications sing kalebu metode ShowToolbar.
* Jeneng toolbar bisa uga salah eja utawa bisa uga nuduhake toolbar lawas sing wis ora kasedhiya.
* Tumindak iki bisa uga nuduhake toolbar khusus sing wis dihapus utawa diganti jeneng ing basis data saiki.
* Tumindak iki bisa uga nuduhake toolbar khusus sing ana ing basis data sing beda. @@ 1 @ 1 @ 6458 @ 1
2097 Tabel sing sampeyan nyoba nggawe spesifikasi impor / ekspor digawe ing versi Microsoft Access sing luwih dhisik. @ Kanggo ngowahi basis data iki menyang versi Microsoft Access saiki, klik tab File, banjur klik 'Konversi'. @@ 1 @@@ 0
2098 Microsoft Access ora bisa nggawe database laporan saiki amarga persiyapan komputer mbutuhake sampeyan mbukak database kanthi manual kanggo nampa sambungan saka lokasi apa wae. Klik tombol Atur ing ngisor iki banjur pilih Saka Saka Lokasi wae, banjur klik tombol Gawe Laporan maneh kanggo njaluk persiyapan. @@@ 1 @@@ 1
2099 Operasi kasebut ora bisa dirampungake amarga Tag Tindakan '|' ora dingerteni dening sistem sampeyan. @@@ 1 @@@ 1
2100 Kontrol utawa kontrol subform gedhe banget kanggo lokasi iki. @ Nomer sing sampeyan lebokake kanggo properti Kiri, Ndhuwur, Dhuwur, utawa Jembar gedhe banget utawa nomer negatif. @ Kurangi ukuran kontrol utawa kontrol subform, utawa ketik nomer positif. @ 1 @@@ 1
2101 Setelan sing sampeyan lebokake ora valid kanggo properti iki. @ Kanggo ndeleng setelan sing bener kanggo properti iki, telusuri indeks Bantuan jeneng properti kasebut. @@ 1 @@@ 1
2102 Jeneng formulir '|' salah eja utawa nuduhake formulir sing ora ana. @ Yen jeneng formulir sing salah ana ing makro, kothak dialog Tindakan Gagal bakal nampilake jeneng makro lan bantahan makro sawise sampeyan klik OK. Bukak jendhela Makro, banjur ketik jeneng formulir sing bener. @@ 1 @@@ 1
2103 Jeneng laporan '|' sampeyan mlebu ing sheet properti utawa makro salah eja utawa nuduhake laporan sing ora ana. @ Yen jeneng laporan ora valid ana ing makro, kothak dialog Gagal Tindakan bakal nampilake jeneng makro lan bantahan makro sawise sampeyan ngeklik OK. Bukak jendhela Makro, banjur ketik jeneng laporan sing bener. @@ 1 @@@ 1
2104 Sampeyan ngetik jeneng kontrol '|,' sing wis digunakake. @ Sampeyan wis duwe kontrol ing formulir nganggo jeneng iki, utawa kontrol sing ana saiki wis diwenehi jeneng peta menyang jeneng iki kanggo Visual Basic.
Peta peta Visual Basic ing jeneng kontrol menyang garis ngisor. Contone, Kontrol lan My_Control saya dianggep jeneng duplikat. @@ 1 @ 1 @ 11734 @ 1
2105 Sampeyan ora bisa mbukak rekaman sing ditemtokake. @ Sampeyan bisa uga ana ing mburi recordset. @@ 1 @@@ 1
2106 Kesalahan | 1 kedadeyan nalika sampeyan ngemot formulir utawa laporan. @ Sampeyan ngemot formulir utawa laporan sing duwe kontrol utawa properti sing ora diakoni Microsoft lan bakal ora ditolak. @@ 1 @@@ 1
2107 Nilai sing sampeyan lebokake ora cocog karo aturan validasi sing ditemtokake kanggo lapangan utawa kontrol. @ Kanggo ndeleng aturan validasi, ganti menyang Tampilan desain utawa Tampilan tata letak, klik kolom sing cocog, banjur, yen lembar properti ora mbukak, penet F4 . Banjur, klik tab Data ing sheet properti. @ Ketik nilai sing cocog karo aturan validasi, utawa pencet ESC kanggo mbatalake pangowahan sampeyan. @ 1 @ 1 @ 11730 @ 1
2108 Sampeyan kudu nyimpen lapangan sadurunge nglakokake tumindak GoToControl, metode GoToControl, utawa metode SetFocus. @ Sampeyan nyoba mindhah fokus menyang kontrol liyane nggunakake metode SetFocus, tumindak GoToControl, utawa cara GoToControl. @ Setel makro utawa cara menyang properti AfterUpdate tinimbang properti BeforeUpdate dadi ngirit lapangan sadurunge ganti fokus. @ 1 @ 1 @ 6314 @ 1
2109 Ora ana lapangan sing dijenengi '|' ing cathetan saiki. @@@ 1 @@@ 1
2110 Microsoft Access ora bisa mindhahake fokus menyang kontrol | 1. @ * Kontrol bisa uga kalebu jinis sing ora bisa nampa fokus, kayata label.
* Properti sing bisa dideleng bisa disetel menyang No.
* Properti sing diaktifake kontrol bisa uga disetel menyang No. @@ 1 @ 1 @ 3016 @ 1
2111 Owahan sing sampeyan lakoni ora bisa disimpen. @ Operasi nyimpen bisa uga gagal amarga temporary ngunci cathetan dening pangguna liyane.
* Klik OK kanggo nyoba maneh. Sampeyan bisa uga kudu klik OK kaping pirang-pirang (utawa ngenteni nganti pangguna liyane nutup tabel).
* Klik Batal yen usaha bola-bali kanggo nyimpen pangowahan gagal. @@ 3 @@@ 1
2112 Item ing Papan Klip ora bisa ditempelake ing kontrol iki. @@@ 1 @@@ 1
2113 Nilai sing sampeyan lebokake ora valid kanggo lapangan iki. @ Contone, sampeyan bisa uga wis ngetik teks ing kolom angka utawa nomer sing luwih gedhe tinimbang idin setelan FieldSize. @@ 1 @@@ 1
2114 Microsoft Access ora ndhukung format file '| 1,' utawa file gedhe banget. Coba ganti file menyang format BMP. @@@ 1 @@@ 1
2115 Makro utawa fungsi sing disetel menyang properti BeforeUpdate utawa ValidationRule kanggo kolom iki ngalangi Microsoft Access supaya ora nyimpen data ing lapangan. @ * Yen iki makro, bukak makro ing jendela Macro lan mbusak tindakan sing meksa nyimpen ( contone, GoToControl).
* Yen makro kalebu tumindak SetValue, atur makro menyang properti AfterUpdate kontrol.
* Yen iki fungsi, redefine fungsi ing jendhela Modul. @@ 1 @@@ 1
2116 Nilai kasebut nglanggar aturan validasi kanggo lapangan utawa rekaman. @ Contone, sampeyan bisa uga wis ngowahi aturan validasi tanpa verifikasi manawa data sing ana cocog karo aturan validasi anyar. @ Klik Batalake kanggo mulihake nilai sadurunge, utawa lebokake nilai anyar sing ketemu aturan validasi kanggo lapangan utawa rekaman. @ 2 @ 1 @ 9121 @ 1
2117 Microsoft Access wis mbatalake operasi Tempel. @ Teks ing Clipboard dawa banget kanggo nempel ing formulir. Contone, sampeyan bisa uga wis nempelake teks menyang label utawa ngetik teks ing properti ColumnWidths. @ Tempel bagean sing luwih cilik. Kanggo label, sampeyan kudu nempel kurang saka 2,048 karakter. @ 1 @@@ 1
2118 Sampeyan kudu nyimpen kolom saiki sadurunge mbukak tumindak Requery. @ * Yen sampeyan mbukak makro saka Navigasi Pane, simpen lapangan luwih dhisik, banjur jalanake makro.
* Yen jeneng makro minangka setelan properti BeforeUpdate ing fungsi Visual Basic, atur properti AfterUpdate menyang jeneng makro. @@ 1 @ 1 @ 3033 @ 1
2119 Tumindak Panjaluk ora bisa digunakake ing kontrol'|.'@ Kontrol tartamtu, kayata label lan persegi panjang, ora bisa nampa fokus; mula, sampeyan ora bisa ngetrapake tindakan Requery. @@ 1 @ 1 @ 3033 @ 1
2120 Kanggo nggawe formulir, laporan utawa kaca akses data nggunakake tuntunan iki, luwih dhisik kudu milih tabel utawa pitakon sing bakal didhasarake formulir, laporan utawa kaca akses data. @@@ 1 @@@ 1
2121 Microsoft Access ora bisa mbukak formulir'|1.'@Iku ngemot data sing ora diakoni Microsoft Access.
Gawe formulir maneh utawa, yen sampeyan njaga salinan cadangan database sampeyan, njupuk salinan formulir kasebut. @@ 1 @@@ 1
2122 Sampeyan ora bisa ndeleng formulir minangka formulir terus yen ngemot subform, kontrol ActiveX, diagram terikat utawa kontrol browser Web. @ Setel properti DefaultView formulir menyang Formulir Tunggal, Datasheet, PivotTable, utawa PivotChart. @ @ 1 @@@ 1
2123 Jeneng kontrol sing sampeyan lebokake ora ngetutake aturan menehi jeneng obyek ing Access Microsoft. @@@ 2 @ 1 @ 11734 @ 1
2124 Jeneng formulir sing sampeyan lebokake ora ngetutake aturan menehi jeneng obyek ing Access Microsoft. @@@ 2 @ 1 @ 11734 @ 1
2125 Setelan kanggo properti FontSize kudu saka 1 nganti 127. @@@ 1 @ 1 @ 12551 @ 1
2126 Setelan kanggo properti ColumnCount kudu saka 1 nganti 255. @@@ 1 @ 1 @ 936 @ 1
2127 Setelan kanggo properti BoundColumn ora bisa luwih gedhe tinimbang setelan kanggo properti ColumnCount. @@@ 1 @ 1 @ 839 @ 1
2128 Microsoft Access nemoni kesalahan nalika ngimpor | 1. @ Kanggo informasi kesalahan sing luwih rinci, deleng file '| 2'. @@ 1 @@@ 1
2129 Setelan kanggo properti DefaultEditing kudu Ngidini Sunting, Mung Maca, Entri Data, utawa Ora Bisa Nambah Cathetan. @ Ketik 1, 2, 3, utawa 4 kanggo properti DefaultEditing. @@ 1 @@@ 1
2130 Setelan kanggo properti GridX lan GridY kudu saka 1 nganti 64. @@@ 1 @@@ 1
2131 Ekspresi ora bisa luwih saka 2,048 karakter. @@@ 1 @@@ 1
2132 Setelan kanggo properti DecimalPlaces kudu saka 0 nganti 15, utawa 255 kanggo Auto (gawan). @@@ 1 @@@ 1
2133 Sampeyan ora bisa nyelehake formulir (utawa laporan) dhewe. @ Pilih utawa ketik formulir sing beda utawa lapor kanggo dadi subform utawa subreport. @@ 1 @@@ 1
2134 Setelan kanggo properti Jembar kudu saka 0 nganti 22 inci (55.87 cm). @@@ 1 @@@ 1
2135 Properti iki mung diwaca lan ora bisa disetel. @@@ 1 @@@ 1
2136 Kanggo ngeset properti iki, bukak formulir utawa lapor ing tampilan Desain. @ Kanggo informasi luwih lengkap babagan properti iki, telusuri indeks Bantuan kanggo jeneng properti kasebut. @@ 1 @@@ 1
2137 Sampeyan ora bisa nggunakake Golek utawa Ganti saiki. @ Lapangan ora bisa digoleki amarga salah siji saka ing ngisor iki:
* Lapangan minangka kontrol (kayata tombol utawa obyek OLE).
* Lapangan ora duwe data.
* Ora ana lapangan sing bisa digoleki. @@ 1 @@@ 1
2138 Sampeyan ora bisa nggoleki ing kolom kanggo nilai sing ditemtokake. @ Ngatasi kesalahan sing diwenehake ing pesen kesalahan sadurunge sadurunge nyoba nggoleki maneh. @@ 1 @@@ 1
2139 Sampeyan ora bisa ngganti nilai kolom saiki karo teks panggantos. @ Ngatasi kesalahan sadurunge nggawe pengganti luwih lanjut. @@ 1 @@@ 1
2140 Microsoft Access ora bisa nyimpen pangowahan sing wis digawe menyang rekaman ing operasi Ganti amarga alesan sing ditampilake ing pesen sadurunge. @ Klik Batal utawa ketik nilai anyar ing lapangan. @@ 1 @@@ 1
2141 Microsoft Access ora bisa nemokake teks sing sampeyan pilih ing kothak Golek Apa. @@@ 1 @@@ 1
2142 Tindakan FindRecord mbutuhake argumen Golek Apa. @ Sampeyan nyoba mbukak set makro menyang salah sawijine properti lapangan saiki, nanging sampeyan ninggalake argumen Golek Apa. @ Yen sampeyan ngeklik OK, kotak dialog Gagal Aksi bakal nampilake jeneng makro lan bantahan makro. Ing jendhela Makro, ketik teks utawa ekspresi bantahan Golek Apa, lan coba operasi Telusuran maneh. @ 1 @ 1 @ 3015 @ 1
2143 Sampeyan ora nemtokake kritéria telusuran kanthi tumindak FindRecord. @ Ing jendhela Macro, lebokake tumindak FindRecord sadurunge tumindak FindNext. @@ 1 @ 1 @ 3015 @ 1
2144 Setelan kanggo properti ListRows kudu saka 1 nganti 255. @@@ 1 @ 1 @ 4055 @ 1
2145 Setelan properti ColumnWidths kudu regane saka 0 nganti 22 inci (55.87 cm) kanggo saben kolom ing kothak dhaptar utawa kothak combo. @ Yen ana luwih saka siji kolom, misahake nomer kasebut kanthi tandha koma utawa pemisah dhaptar . Karakter pamisah dhaptar ditemtokake ing bagean Setelan Regional ing Windows Control Panel. @@ 1 @ 1 @ 847 @ 1
2147 Sampeyan kudu ing tampilan Desain kanggo nggawe utawa mbusak kontrol. @@@ 1 @ 2 @ 5054 @ 1
2148 Nomer sing sampeyan rujuk ing formulir utawa bagean laporan ora valid. @ Priksa manawa angka kasebut kurang saka jumlah bagean ing formulir utawa laporan. @@ 1 @@@ 1
2149 Konstanta sing sampeyan lebokake kanggo jinis kontrol ora valid. @ Kanggo dhaptar konstanta sing valid sing bisa digunakake kanggo nggawe kontrol, klik Bantuan. @@ 2 @ 1 @ 10905 @ 1
2150 Jinis kontrol iki ora bisa ngemot kontrol liyane. @@@ 1 @@@ 1
2151 Kontrol induk ora bisa ngemot jinis kontrol sing sampeyan pilih. @ Contone, sampeyan nggunakake fungsi CreateControl kanggo milih klompok pilihan minangka induk saka kothak teks. @@ 1 @@@ 1
2152 Sampeyan mung bisa nyetel level klompok kanggo laporan, ora kanggo formulir. @@@ 1 @@@ 1
2153 Sampeyan ora bisa nemtokake luwih saka 10 level klompok. @@@ 1 @@@ 1
2154 Sampeyan ora bisa nelpon fungsi iki nalika Grup, Urut, lan Total Pane mbukak. @@@ 1 @@@ 1
2157 Jumlah wates ndhuwur, wates ngisor, dhuwure header kaca, lan dhuwure sikil kaca luwih gedhe tinimbang dawa kaca sing dicithak. @@@ 1 @@@ 1
2158 Sampeyan bisa nggunakake metode Print lan metode grafis laporan (Circle, Line, PSet, and Scale) mung ing prosedur acara utawa set makro menyang OnPrint, OnFormat, utawa properti acara OnPage. @@@ 1 @ 1 @ 10129 @ 1
2159 Ora cukup memori kanggo miwiti metode Print utawa salah sawijining metode grafis laporan (Circle, Line, PSet, Scale). @ Tutup program sing ora dibutuhake banjur coba maneh kanggo nyithak utawa pratinjau laporan kasebut.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan memori sing gratis, goleki indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'memori, ngatasi masalah'. @@ 1 @@@ 1
2160 Microsoft Access ora bisa nggawe grafis utawa teks. @ Ana kesalahan nalika nggawe metode Print utawa salah sawijining metode grafis laporan (Circle, Line, PSet, Scale). @ Tutup program sing ora dibutuhake banjur coba maneh kanggo nyithak utawa pratinjau laporan .
Kanggo informasi babagan memori sing gratis, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'memori, ngatasi masalah'. @ 1 @@@ 1
2161 Teks utawa ekspresi sing sampeyan lebokake ora cocog karo jinis data sing sampeyan goleki. @ Uripake maneh teks utawa ekspresi, utawa telusuran ing kolom liyane. @@ 1 @@@ 1
2162 Set makro menyang salah sawijining properti lapangan saiki gagal amarga ana kesalahan ing argumen tumindak FindRecord. @ Ing jendhela Macro, ganti bantahan Panelusuran Minangka Diformat dadi Ya. Yen sampeyan pengin setelan argumen tetep Ora, tindakake kabeh ing ngisor iki:
* Pilih Ora kanggo bantahan Case Match.
* Pilih Ya kanggo mung argumen Lapangan Saiki.
* Priksa manawa sampeyan nggoleki ing kontrol sing kaiket. @@ 2 @ 1 @ 3015 @ 1
2163 Nomer kaca sing sampeyan gunakake minangka argumen kanggo tumindak utawa metode GoToPage ora ana ing formulir iki. @@@ 1 @ 1 @ 3017 @ 1
2164 Sampeyan ora bisa mateni kontrol nalika fokus. @@@ 1 @ 2 @ 5250 @ 1
2165 Sampeyan ora bisa ndhelikake kontrol sing fokus. @@@ 1 @@@ 1
2166 Sampeyan ora bisa ngunci kontrol nalika ana pangowahan sing durung disimpen. @@@ 1 @@@ 1
2167 Properti iki mung diwaca lan ora bisa diowahi. @@@ 1 @@@ 1
2169 Sampeyan ora bisa nyimpen rekaman iki saiki. @ Microsoft Access bisa uga nemoni kesalahan nalika nyoba nyimpen data.
Yen saiki sampeyan nutup obyek iki, pangowahan data sing sampeyan lakoni bakal lost.
Apa sampeyan pengin nutup obyek basis data? @@ 20 @@@ 2
2170 Ora cukup memori kanggo njupuk data ing kothak dhaptar. @ Tutup program sing ora dibutuhake. Banjur tutup lan bukak maneh formulir aktif, banjur klik kothak dhaptar maneh.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan memori sing gratis, goleki indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'memori, ngatasi masalah'. @@ 1 @@@ 1
2171 Sampeyan ora bisa duwe luwih saka pitung subforms susuh ing formulir utama. @ Copot subform bersarang eigth. @@ 1 @@@ 1
2172 Sampeyan ora bisa nggunakake pitakon liwat utawa pitakon crosstab kolom sing ora ditetepake minangka sumber rekaman kanggo subform utawa subreport. @ Sadurunge sampeyan naleni subform utawa subreport menyang pitakon crosstab, atur properti kolom ColumnHeadings pitakon. @@ 2 @ 1 @ 9979 @ 1
2173 Kontrol '|' makro sing nyoba nggoleki ora bisa digoleki. @ Coba salah siji saka ing ngisor iki:
* Tambahake tumindak GoToControl sadurunge tumindak FindRecord.
* Kanggo tumindak FindRecord, ganti Mung argumen tumindak Lapangan Saiki saka Ya dadi Ora.
* Owahi fokus menyang kontrol sing bisa digoleki. @@ 2 @ 1 @ 3015 @ 1
2174 Sampeyan ora bisa ngalih menyang tampilan sing beda ing wektu iki. @ Code lagi dieksekusi nalika nyoba ngoper tampilan. @ Yen kode debugging, sampeyan kudu mungkasi operasi debugging sadurunge ngoper tampilan. @ 1 @@@ 1
2175 Memori gratis ora cukup kanggo nerusake operasi Telusuran. @ Tutup program sing ora dibutuhake. Banjur coba operasi Telusuri maneh.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan memori sing gratis, goleki indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'memori, ngatasi masalah'. @@ 1 @@@ 3
2176 Setelan kanggo properti iki dawa banget. @ Sampeyan bisa ngetik nganti 255 utawa 2,048 karakter kanggo properti iki, gumantung saka jinis data. @@ 1 @@@ 1
2177 Sampeyan ora bisa masang laporan menyang formulir. @ Laporan mung bisa dilebokake menyang laporan. @@ 1 @@@ 1
2178 Sampeyan ora bisa nambah bagean liyane saiki. @ Dhuwur total maksimum kanggo kabeh bagean ing laporan, kalebu header bagean, yaiku 200 inci (508 cm). @ Copot utawa nyuda dhuwure paling ora siji bagean, banjur tambahake bagean anyar. @ 1 @@@ 1
2181 Sampeyan ora bisa ngurutake kolom sing diwilang ing formulir. @ Sampeyan mung bisa ngurutake kolom sing diwilang ing query.
Amarga pitakon kudu dieksekusi sadurunge formulir dibukak, formulir bakal dibukak kanthi luwih alon. @ 1 @@@ 1
2182 Sampeyan ora bisa ngurutake ing lapangan iki. @@@ 1 @@@ 1
2183 Microsoft Access ora bisa nggawe obyek saka jinis sing dijaluk. @ Sampeyan nyoba nggawe formulir saka laporan sing wis disimpen minangka teks, utawa nggawe laporan saka formulir sing wis disimpen. @@ 1 @@@ 1
2184 Nilai sing sampeyan gunakake kanggo properti TabIndex ora valid. Nilai sing bener yaiku saka 0 nganti |. @@@ 2 @ 1 @ 6348 @ 1
2185 Sampeyan ora bisa ngrujuk properti utawa cara kanggo kontrol kajaba kontrol duwe fokus. @ Coba salah siji saka ing ngisor iki:
* Pindhah fokus menyang kontrol sadurunge ngrujuk properti. Ing kode Visual Basic, gunakake cara SetFocus. Ing makro, gunakake tumindak GoToControl.
* Referensi utawa atur properti saka prosedur makro utawa acara sing mbukak nalika acara GotFocus kanggo kontrol. @@ 2 @ 1 @ 6215 @ 1
2186 Properti iki ora kasedhiya ing tampilan Desain. @ Ganti tampilan Formulir kanggo ngakses properti iki, utawa mbusak referensi menyang properti kasebut. @@ 1 @@@ 1
2187 Properti iki mung kasedhiya ing tampilan Desain. @@@ 1 @@@ 1
2188 Objek sing sampeyan nyoba kanggo mbukak saka teks duwe nilai sing ora valid kanggo properti '| 1' ing | 2. @@@ 1 @@@ 1
2189 Kode kasebut ngemot kesalahan sintaksis, utawa fungsi Microsoft Access sing sampeyan butuhake ora kasedhiya. @ Yen sintaksis bener, priksa subkontak Control Wizards utawa Librartombol ing bagean Akses Microsoft Registri Windows kanggo verifikasi manawa entri sing sampeyan butuhake wis ana lan kasedhiya. @ Yen entri kasebut bener, sampeyan kudu mbenerake Add-in Microsoft Access Utility, utawa file acWzlib utawa tuntunan iki dipateni Kanggo nggunakake tuntunan iki, jalanake Microsoft Access utawa Microsoft Office Setup maneh kanggo instal maneh Microsoft Access. Sadurunge instal maneh Microsoft Access, busak tombol Registri Windows kanggo Add-in Microsoft Access Utility lan acWzlib. @ 1 @@@ 1
2190 Properti iki wis diganti properti anyar; gunakake properti anyar. @@@ 1 @@@ 1
2191 Sampeyan ora bisa ngeset | properti ing pratinjau cetak utawa sawise nyithak started. @ Coba atur properti iki ing acara OnOpen. @@ 1 @@@ 1
2192 Peta bit sing sampeyan jelasake ora ana ing format bitmap independen (.dib) independen. @ Sampeyan nyoba nyetel properti PictureData formulir, laporan, tombol, utawa kontrol gambar. @@ 1 @@@ 1
2193 Margin kiwa, wates tengen, utawa kalorone luwih wiyar tinimbang ukuran kertas sing ditemtokake ing kothak dialog Print Setup. @@@ 1 @@@ 1
2194 Sampeyan ora bisa nyetel properti PictureData ing tampilan Datasheet. @ Kanggo ndeleng setelan sing bener kanggo properti iki, telusuri indeks Bantuan 'Properti PictureData'. @@ 1 @@@ 1
2195 Jeneng bagean sing sampeyan lebokake ora ngetutake aturan menehi jeneng obyek ing Access Microsoft. @@@ 2 @ 1 @ 11734 @ 1
2196 Microsoft Access ora bisa njupuk regane properti iki. @ Properti kasebut ora kasedhiya saka tampilan nalika sampeyan mbukak kode makro utawa Visual Basic, utawa Microsoft Access nemoni kesalahan nalika njupuk regane properti kasebut.
Kanggo ndeleng setelan sing bener kanggo properti iki, telusuri indeks Bantuan jeneng properti kasebut. @@ 1 @@@ 1
2197 Sampeyan ora bisa nyetel properti SourceObject kontrol subform dadi senar dawa nul yen nampilake formulir utama ing tampilan Formulir. @ Sampeyan bisa nyetel properti iki menyang senar dawa nol saka tampilan Desain, tampilan Datasheet, utawa Pratinjau Cetak . @@ 1 @@@ 1
2200 Nomer sing sampeyan lebokake ora valid. @@@ 1 @@@ 1
2201 Ana masalah nalika njupuk informasi printer kanggo | 1 ing | 2. Objek kasebut bisa uga wis dikirim menyang printer sing ora kasedhiya. @@@@@@
2202 Saiki ora ana printer sing diinstal ing komputer sampeyan. Kanggo nggunakake fitur iki, luwih dhisik kudu instal printer ing Windows. @ Kanggo informasi luwih lengkap babagan cara nginstal printer, goleki "" instal printer "" ing Bantuan Windows. @@ 1 @@@ 1
2203 Lib link-dinamisrary Commdlg gagal: kode kesalahan '0x |'. @ Driver driver kanggo printer sing dipilih bisa uga salah diinstal.
Kanggo informasi babagan milih printer liyane utawa instal maneh printer iki saka Microsoft Windows, goleki indeks Bantuan Windows kanggo 'persiyapan printer'. @@ 1 @@@ 1
2204 Driver driver default ora disiyapake kanthi bener. @ Kanggo informasi babagan nyetel printer standar, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'printer standar, setelan'. @@ 1 @@@ 1
2205 Driver driver default ora disiyapake kanthi bener. @ Kanggo informasi babagan nyetel printer standar, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'printer standar, setelan'. @@ 1 @@@ 1
2206 Nomer kaca sing sampeyan lebokake ora valid. @ Contone, bisa uga nomer negatif utawa sawetara sing ora valid, kayata 6 nganti 3. @@ 1 @@@ 1
2207 Microsoft Access ora bisa nyithak makro. @ Sampeyan nyoba nggunakake tumindak utawa metode PrintOut, nanging obyek sing aktif yaiku makro. @ Yen sampeyan pengin nyithak obyek liyane saka makro, gunakake tumindak utawa metode SelectObject kanggo milih sing dikarepake obyek sadurunge mbukak tumindak PrintOut. @ 1 @ 1 @ 3041 @ 1
2210 Microsoft Access ora bisa nyithak utawa pratinjau kaca amarga ukuran kaca sing sampeyan pilih luwih gedhe saka 22.75 inci. @@@ 1 @@@ 1
2211 Microsoft Access ora bisa nyithak utawa pratinjau jendhela Debug. @@@ 1 @@@ 1
2212 Microsoft Access ora bisa nyithak obyek sampeyan. @ Priksa manawa printer sing ditemtokake kasedhiya.
Kanggo informasi babagan nyetel printer standar, telusuri indeks Bantuan Windows kanggo 'printer standar, setelan'. @@ 1 @@@ 1
2213 Ana masalah nalika njupuk informasi printer kanggo obyek iki. Objek kasebut bisa uga wis dikirim menyang printer sing ora kasedhiya. @@@ 1 @@@ 1
2214 Ana masalah nalika njupuk informasi saka printer. Printer anyar durung disetel. @@@ 1 @@@ 1
2215 Microsoft Access ora bisa nyithak PivotTable iki amarga | 1 ngluwihi 22.75 inci. @ Kurangi | 1 kanthi nggawe perubahan format utawa kalebu data tampilan PivotTable, banjur coba nyithak maneh. @@ 1 @@@ 1
2220 Microsoft Access ora bisa mbukak file '| 1'. @@@ 1 @@@ 1
2221 Teks kasebut dawa banget kanggo diowahi. @@@ 1 @@@ 1
2222 Kontrol iki mung diwaca lan ora bisa diowahi. @@@ 1 @@@ 1
2223 Jeneng file '|' dawa banget. @ Ketik jeneng file sing 256 karakter utawa kurang. @@ 1 @@@ 1
2225 Microsoft Access ora bisa mbukak Clipboard. @ Clipboard ora nanggapi, bisa uga amarga ana aplikasi liya sing nggunakake. Tutup kabeh aplikasi liyane lan coba maneh operasi. @@ 1 @@@ 1
2226 Clipboard ora nanggapi, mula Microsoft Access ora bisa nempelake konten Clipboard. @ * Aplikasi liyane bisa uga nggunakake Clipboard.
* Sampeyan bisa uga ora cukup memori gratis kanggo operasi tempel.
Tutup kabeh aplikasi liyane, banjur salin banjur tempel maneh. @@ 1 @@@ 1
2227 Data ing Clipboard rusak, dadi Microsoft Access ora bisa nempelake. @ Bisa uga ana kesalahan ing Clipboard, utawa bisa uga ora cukup memori gratis. Coba operasi maneh. @@ 1 @@@ 1
2229 Akses Microsoft ora bisa start server OLE. @ Sampeyan nyoba nggunakake formulir, laporan, utawa datasheet sing ngemot obyek OLE, nanging server OLE (aplikasi sing digunakake kanggo nggawe obyek) bisa uga ora didaftar kanthi bener. Instal maneh server OLE kanggo ndhaptar kanthi bener. @@ 1 @@@ 1
2234 Microsoft Access ora bisa nempelake obyek OLE. @@@ 1 @@@ 1
2237 Teks sing sampeyan lebokake dudu item ing dhaptar. @ Pilih item saka dhaptar, utawa ketik teks sing cocog karo salah sawijining item sing didhaptar. @@ 1 @@@ 1
2239 Microsoft Access ndeteksi manawa basis data iki ana ing kahanan sing ora konsisten, lan ora bisa nyoba nemokake database amarga file mung diwaca. Kanggo ngidini Akses mbalekake basis data, tutup database lan atur file kanggo maca / nulis, banjur bukak basis data. @@@ 1 @@@ 1
2243 Data ing Clipboard ora bisa dingerteni; Microsoft Access ora bisa nempelake obyek OLE. @@@ 1 @@@ 1
2244 Jeneng file sing sampeyan pilih ing properti Gambar kanggo tombol prentah utawa tombol alihan ora bisa diwaca. @ * File sing sampeyan jelasake bisa rusak. Pulihake file saka salinan serep utawa gawe maneh file kasebut.
* Disk sing dununge ana file kasebut bisa uga ora bisa diwaca. @@ 1 @@@ 1
2245 File sing sampeyan jelasake ora ngemot data lambang sing valid. @ Nemtokake file lambang sing bener. @@ 1 @ 1 @ 829 @ 1
2260 Ana kesalahan nalika ngirim data menyang server OLE (aplikasi sing digunakake kanggo nggawe obyek). @ * Sampeyan bisa uga nyoba ngirim data kakehan. Yen sampeyan nggawe grafik lan grafik adhedhasar pitakon, ngowahi pitakon supaya data luwih sithik dipilih. Yen grafik adhedhasar tabel, coba basakake ing pitakon supaya sampeyan bisa matesi data.
* Sampeyan bisa uga nggunakake server OLE sing ora nampa format Clipboard.
* Sampeyan bisa uga ora bisa start server OLE amarga ora didaftar kanthi bener. Instal maneh kanggo ndhaptar.
* Komputer bisa uga kurang memori. Tutup windows aplikasi liyane kanggo mbebasake memori. @@ 1 @ 1 @ 8951 @ 1
2262 Nilai iki kudu nomer. @@@ 1 @@@ 1
2263 Nomer iki akeh banget. @@@ 1 @@@ 1
2264 Microsoft Access ora ngerti unit pangukuran. @ Ketik unit sing valid, kayata inci (in) utawa sentimeter (cm). @@ 1 @@@ 1
2265 Sampeyan kudu nemtokake unit pangukuran, kayata inci (ing) utawa sentimeter (cm). @@@ 1 @@@ 1
2266 '|' bisa uga ora setelan sing valid kanggo properti RowSourceType, utawa ana kesalahan kompilasi ing fungsi kasebut. @ Kanggo informasi babagan setelan sing valid kanggo properti RowSourceType, klik Bantuan. @@ 2 @ 1 @ 3853 @ 1
2267 Ruang disk ora cukup kanggo nggawe temporary file buffer kanggo dicithak. @ Mbebasake sawetara ruang disk kanggo menehi ruangan kanggo temporary file buffer. @@ 1 @@@ 1
2269 Sawetara library database ora bisa dimuat amarga kakehan sing ditemtokake. @ Kanggo ngganti librarreferensi basis data, klik Referensi ing menu Piranti. @@ 1 @ 1 @ 9017 @ 1
2272 Setelan kanggo Update Retry Interval kudu saka 0 nganti 1,000 milidetik. @@@ 1 @@@ 1
2273 Setelan Update Retries kudu saka 0 nganti 10. @@@ 1 @@@ 1
2274 Basis data '|' wis mbukak minangka library database. @@@ 1 @@@ 1
2275 Senar sing dibalekake dening tukang bangunan dawa banget. @ Asile bakal dipotong. @@ 1 @@@ 1
2276 Tukang kustom sing sampeyan gunakake nyebabake kesalahan kanthi ngganti fokus menyang jendela liyane nalika sampeyan nggunakake. @ Ketik nilai tanpa nggunakake pembangun khusus. @@ 1 @@@ 1
2277 Ana kesalahan inisialisasi font. @@@ 1 @@@ 1
2278 Microsoft Access ora bisa nyimpen pangowahan sampeyan menyang obyek OLE sing kaiket iki. @ Sampeyan ora duwe idin kanggo nulis menyang rekaman sing disimpen obyek kasebut, utawa rekaman kasebut dikunci dening pangguna liyane.
Salin obyek menyang Clipboard (pilih obyek banjur klik Salin ing menu Sunting), banjur klik Batal Rekam Saiki ing menu Sunting. Banjur bukak aplikasi sing digunakake kanggo nggawe obyek, tempel obyek kasebut ing Clipboard, lan simpen. @@ 1 @ 1 @ 10222 @ 1
2279 Nilai sing sampeyan lebokake ora cocog kanggo masker masukan '|' sing ditemtokake kanggo lapangan iki. @@@ 2 @ 1 @ 9118 @ 1
2280 Sampeyan wis nambahake format output liyane menyang Registri Windows tinimbang Microsoft Access sing bisa miwiti. @ Sawetara format output ora bakal kasedhiya. Copot format sing sampeyan ora nate nggunakake paling asring. @@ 1 @@@ 1
2281 Informasi format output ora ana. Katon minangka masalah karo instalasi Microsoft Access sampeyan. Mangga instal maneh Microsoft Access utawa hubungi administrator sistem utawa wakil meja pitulung. @@@ 2 @ 1 @ 9015 @ 1
2282 Format sing sampeyan coba output obyek saiki ora kasedhiya. @ Sampeyan uga nyoba output obyek saiki menyang format sing ora valid kanggo jinis obyek, utawa format sing ngidini sampeyan ngasilake data minangka Microsoft Excel, format teks kaya, teks MS-DOS, utawa file HTML ilang saka Registri Windows. Run Setup kanggo instal maneh Microsoft Access utawa, yen sampeyan wis ngerti setelan ing Registri, coba koreksi dhewe. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Registri, klik Bantuan. @@ 2 @ 1 @ 9015 @ 1
2283 Spesifikasi format kanggo '| 1' ora valid. @ Sampeyan ora bisa nyimpen data output menyang file ing format iki nganti sampeyan mbenerake setelan kanggo format ing Registri Windows. Run Setup kanggo instal maneh Microsoft Access utawa, yen sampeyan wis ngerti setelan ing Registri, coba koreksi dhewe. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Registri, klik Bantuan. @@ 2 @ 1 @ 9015 @ 1
2284 Microsoft Access ora bisa nulis menyang file. @ * Jaringan kasebut bisa uga ora bisa digunakake. Ngenteni nganti jaringan bisa digunakake, banjur coba maneh.
* Sampeyan bisa uga ora kelingan. Tutup siji utawa luwih windows Microsoft Access, nutup aplikasi liyane, banjur coba maneh. @@ 1 @@@ 1
2285 Microsoft Access ora bisa nggawe file output. @ * Sampeyan bisa uga ora ana ruang disk ing drive tujuan.
* Jaringan kasebut bisa uga ora bisa digunakake. Ngenteni nganti jaringan bisa digunakake, banjur coba maneh.
* Sampeyan bisa uga ora kelingan. Tutup siji utawa luwih windows Microsoft Access, nutup aplikasi liyane, banjur coba maneh. @@ 1 @@@ 1
2286 Microsoft Access ora bisa nutup file kasebut. @ * Jaringan kasebut bisa uga ora bisa digunakake. Ngenteni nganti jaringan bisa digunakake, banjur coba maneh.
* Sampeyan bisa uga ora kelingan. Tutup siji utawa luwih windows Microsoft Access, nutup aplikasi liyane, banjur coba maneh. @@ 1 @@@ 1
2287 Microsoft Access ora bisa mbukak sesi mail. @ Priksa aplikasi mail sampeyan kanggo mesthekake yen wis mlaku kanthi bener. @@ 1 @@@ 1
2288 Microsoft Access ora bisa mbukak format '| 1'. @ Setelan kanggo format iki ing Windows Registry salah. Sampeyan ora bisa nyimpen data output menyang file ing format iki nganti sampeyan mbenerake setelan ing Registri. @ Run Setup kanggo instal maneh Microsoft Access utawa, yen sampeyan wis ngerti setelan ing Registri, coba koreksi dhewe. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Registri, klik Bantuan. @ 2 @ 1 @ 9015 @ 1
2289 Microsoft Access ora bisa ngetokake modul ing format sing dijaluk. @@@ 1 @@@ 1
2290 Ana akeh banget sing nampa pesen; pesen ora dikirim. @@@ 1 @@@ 1
2291 Ana akeh banget lampiran pesen; pesen ora dikirim. @@@ 1 @@@ 1
2292 Teks pesen kasebut dawa banget, mula ora dikirim. @@@ 1 @@@ 1
2293 Microsoft Access ora bisa ngirim pesen email iki. @ Sadurunge nyoba ngirim pesen e-mail saka Microsoft Access, ngrampungake masalah sing diidentifikasi ing pesen sadurunge, utawa atur komputer sampeyan kanggo ngirim lan nampa pesen e-mail. @@ 1 @@@ 1
2294 Microsoft Access ora bisa masang obyek kasebut; pesen ora dikirim. @ * Jaringan kasebut bisa uga ora bisa digunakake. Ngenteni nganti jaringan bisa digunakake, banjur coba maneh.
* Sampeyan bisa uga ora kelingan. Tutup siji utawa luwih windows Microsoft Access, nutup aplikasi liyane, banjur coba maneh. @@ 1 @@@ 1
2295 Panampa pesen sing ora dingerteni; pesen ora dikirim. @@@ 1 @@@ 1
2296 Sandi ora valid; pesen ora dikirim. @@@ 1 @@@ 1
2297 Microsoft Access ora bisa mbukak sesi surat. @ Sampeyan bisa uga ora kelingan. Tutup siji utawa luwih windows Microsoft Access, nutup aplikasi liyane, banjur coba maneh. Sampeyan uga bisa mriksa aplikasi mail sampeyan supaya bisa mlaku kanthi bener. @@ 1 @@@ 1
2298 Akses Microsoft ora bisa start tuntunan, tukang bangunan, utawa add-in. @ * The library database sing ngemot tuntunan, tukang bangunan, utawa add-in bisa uga ora diinstal. Point to Add-in ing menu Tools, banjur klik Add-in Manager kanggo ndeleng manawa lib kasebutrary database wis diinstal.
* Kode tuntunan, tukang bangunan, utawa tambahan bisa uga ora dikompilasi lan Microsoft Access ora bisa dikompilasi. Bisa uga ana kesalahan sintaks ing kode kasebut.
* Tombol kanggo tambahan ing file Registri Windows bisa uga salah. @@ 2 @ 1 @ 9015 @ 1
2299 Microsoft Access ora bisa mbukak kothak Zoom. @ Add-in Microsoft Access Utility ilang utawa diowahi. Rerun Microsoft Access utawa Microsoft Office Setup kanggo instal maneh Microsoft Access lan add-in Microsoft Access Utility. @@ 1 @ 1 @ 12620 @ 1
2300 Microsoft Access ora bisa output amarga akeh kontrol sing dipilih sing duwe gaya beda, kayata warna lan font. @ Pilih kontrol sing luwih sithik, banjur coba maneh. @@ 1 @@@ 1
2301 Ora cukup sumber daya sistem kanggo ngasilake data. @ Tutup siji utawa luwih windows Microsoft Access lan nutup aplikasi liyane. Banjur coba output data maneh. @@ 1 @@@ 1
2302 Microsoft Access ora bisa nyimpen data output menyang file sing sampeyan pilih. @ * File bisa uga mbukak. Yen mangkono, tutup, banjur simpen data output menyang file kasebut maneh.
* Yen sampeyan nggunakake template, priksa manawa template wis ana.
* Yen file ora mbukak, priksa manawa sampeyan duwe ruang disk sing cukup.
* Priksa manawa file kasebut ana ing jalur sing wis ditemtokake.
* Priksa manawa sampeyan duwe idin kanggo nulis menyang folder sing ditemtokake. @@ 1 @@@ 1
2303 Microsoft Access ora bisa ngetokake data saiki. @ * Jaringan kasebut bisa uga ora bisa digunakake. Ngenteni nganti jaringan bisa digunakake, banjur coba maneh.
* Sampeyan bisa uga ora ana ing papan disk. Kosongake papan disk banjur coba maneh. @@ 1 @@@ 1
2304 Microsoft Access ora bisa nyimpen data output menyang file sing ditemtokake. @ Priksa manawa sampeyan duwe cukup ruang disk gratis ing drive tujuan. @@ 1 @@@ 1
2305 Ana akeh banget kolom sing bakal diasilake, adhedhasar watesan sing ditemtokake ing format output utawa dening Microsoft Access. @@@ 1 @@@ 1
2306 Ana akeh banget larik kanggo output, adhedhasar watesan sing ditemtokake dening format output utawa dening Microsoft Access. @@@ 1 @@@ 1
2308 File '|' wis ana. @ Apa sampeyan pengin ngganti file sing wis ana? @@ 20 @@@ 2
2309 Ana entri tambahan sing ora valid kanggo'flix1.'@ Ana kesalahan ing Registri Windows kanggo tambahan iki. Mbenerake setelan lan restart Akses Microsoft. Kanggo informasi babagan Registri, klik Bantuan. @@ 2 @ 1 @ 9015 @ 1
2311 Ora cukup memori kanggo mbukak prosedur acara NotInList. @@@ 1 @@@ 1
2312 Trabasan '|' kudu digawe maneh. @ File bisa uga ilang, rusak, utawa ing format lawas sing ora bisa diwaca. @@ 1 @@@ 1
2313 Microsoft Access ora bisa nemokake basis data trabasan '| 1' utawa'|2.'@ Nggawe trabasan kanthi lokasi sing bener saka database. @@ 2 @ 1 @ 9032 @ 1
2314 Microsoft Access ora bisa nemokake basis data trabasan'|1.'@ Nggawe maneh trabasan kanthi lokasi sing bener saka database. @@ 2 @ 1 @ 9032 @ 1
2315 String input dawa banget. @@@ 1 @@@ 1
2316 Tabel utawa pitakon iki ora bisa dibukak amarga ora nduweni kolom sing bisa dideleng. @ Iki bisa diasilake yen tabel utawa pitakon mung kothak sistem, lan pilihan Tampilake Objek Sistem ora aktif. @ Kanggo nguripake pilihan Tampilake Objek Sistem, klik Pilihan ing menu Piranti, klik tab Tampilan, banjur pilih kothak centhang Obyek Sistem. @ 1 @@@ 1
2317 Basis data '| 1' ora bisa didandani utawa dudu file database Microsoft Access. @@@ 1 @@@ 1
2320 Microsoft Access ora bisa nampilake kolom sing sampeyan lebokake Endi ing baris Total. @ Busak kothak Show kanggo kolom kasebut. Yen sampeyan pengin lapangan iki ditampilake ing asil pitakon, tambahake menyang kothak desain kaping pindho. Kanggo kolom sing bakal katon ing asil pitakon, aja nemtokake Endi ing jajaran Total, lan priksa manawa kothak centhang Tampilake dicenthang . @@ 1 @@@ 1
2321 Sampeyan ora bisa nemtokake kriteria sadurunge nambah kolom utawa ekspresi menyang baris Field. @ Utawa nambah kolom saka dhaptar lapangan menyang kolom banjur ketik ekspresi, utawa busak kriteria kasebut. @@ 1 @@@ 1
2322 Sampeyan ora bisa ngurutake tanda asterisk (*). @ Amarga tanda asterisk nuduhake kabeh kolom ing tabel utawa pitakon dhasar, sampeyan ora bisa ngurutake. @ Tambah tanda bintang ing kothak desain pitakon, bebarengan karo kolom tartamtu sing pengin diurutake. Busak kothak centhang Tampilake kanggo kothak ngurutake, banjur tentokake urutan urutan. @ 1 @@@ 1
2323 Sampeyan ora bisa nemtokake kriteria kanggo tanda bintang (*). @ Amarga tanda asterisk nuduhake kabeh kolom ing tabel utawa pitakon dhasar, sampeyan ora bisa nemtokake kriteria kasebut. @ Tambah asterisk menyang kothak desain pitakon, bebarengan karo kolom sing pengin disetel kritéria, banjur ketik kritéria kanggo lapangan tartamtu. Ing kothak desain pitakon, busak kothak centhang Tampilake kolom kriteria, sadurunge mbukak pitakon. @ 1 @@@ 1
2324 Sampeyan ora bisa ngetung total ing tanda bintang (*). @ Amarga tanda asterisk nuduhake kabeh kolom ing tabel, sampeyan ora bisa ngetung jumlah kasebut. @ Copot tanda bintang saka kothak desain pitakon. Tambah kolom sing pengin digunakake ing kothak desain, banjur pilih total sing pengin diitung kanggo kolom tartamtu. @ 1 @ 2 @ 11202 @ 1
2325 Jeneng lapangan sing sampeyan lebokake ngluwihi watesan 64 karakter saka properti LinkMasterFields. @ Nalika nggunakake printah Hubungan (ing tab Alat Database, klik Hubungan) kanggo nemtokake hubungan antarane tabel sing ndasari formulir lan subform, Microsoft Access ngubungake bentuk lan subform kanthi otomatis lan nyetel properti LinkChildFields lan LinkMasterFields. @@ 1 @ 1 @ 3990 @ 1
2326 Sampeyan ora bisa nemtokake klompok Miturut, Ekspresi, utawa Endi ing baris Total kanggo kolom iki. @ Nemtokake fungsi agregat, kayata Jumlah utawa Cacah, kanggo kolom utawa ekspresi sing sampeyan pilih minangka Nilai ing pitakon crosstab.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan fungsi agregat, klik Bantuan. @@ 2 @ 1 @ 9980 @ 1
2327 Sampeyan kudu ngetik Group By ing baris Total kanggo kolom sing nduweni Judhul Column ing baris Crosstab. @ Nilai sing dipikolehi saka kolom utawa ekspresi sing sampeyan pilih minangka Column Heading digunakake kanggo klompok data ing query crosstab. @@ 1 @ 1 @ 9980 @ 1
2328 Sampeyan ora bisa mbukak pitakon nganyari ing tanda asterisk (*). @ Amarga tanda asterisk nuduhake kabeh kolom ing tabel, sampeyan ora bisa nganyari. @ Copot tanda bintang saka kothak desain pitakon. Tambah kolom sing pengin dianyari menyang kothak desain. @ 1 @ 1 @ 10001 @ 1
2329 Kanggo nggawe pitakon crosstab, sampeyan kudu nemtokake siji utawa luwih opsi Judhul Baris, siji opsi Judhul Kolom, lan siji opsi Nilai. @@@ 1 @ 1 @ 9980 @ 1
2330 Microsoft Access ora bisa makili ekspresi gabung | 1 ing tampilan Desain. @ * Siji utawa luwih kolom bisa uga wis dibusak utawa diganti jeneng.
* Jeneng siji utawa luwih kolom utawa tabel sing ditemtokake ing ekspresi gabung bisa uga salah eja.
* Gabung bisa nggunakake operator sing ora didhukung ing tampilan Desain, kayata> utawa <. @@ 1 @@@ 1
2331 Sampeyan kudu ngetik Group By ing baris Total kanggo paling ora siji opsi Judhul Row sing sampeyan lebokake ing baris Crosstab. @@@ 1 @ 1 @ 9980 @ 1
2332 Microsoft Access ora bisa cocog karo kolom sing sampeyan tambahake nggunakake tanda bintang (*) ing pitakon tambahan. @ Amarga tanda asterisk nuduhake kabeh kolom ing tabel utawa pitakon dhasar, sampeyan ora bisa nambah tanda bintang menyang siji kolom utawa ekspresi, lan sampeyan ora bisa nambah kolom utawa ekspresi siji menyang tanda asterisk. @ Tambah tandha bintang menyang tanda bintang (contone, tabel menyang tabel), utawa tambah kolom tartamtu. @ 1 @ 1 @ 9999 @ 1
2333 Sampeyan kudu ngetik jeneng tabel sing digawe utawa nambah cathetan. @ Sampeyan nyoba nemtokake tabel make utawa nambahake pitakon tanpa nemtokake tabel tujuan. @@ 1 @@@ 1
2334 Microsoft Access ora bisa nyithak '| 1' amarga pitakon tumindak. @ Amarga pitakon tumindak ora ngasilake recordset, mula sampeyan ora bisa nyithak tampilan Datasheet.
Elinga yen tandha seru (!) Nggabungake ikon pitakon ing Pane Navigasi nandhani pitakon tumindak. @ Kanggo nyithak tampilan Datasheet saka cathetan sing bakal dipilih dening pitakon, tampilake pitakon ing tampilan Desain, klik tombol Datasheet , banjur klik tombol Print. @ 1 @@@ 1
2335 Sampeyan kudu nemtokake nomer lapangan sing padha nalika nyetel properti LinkChildFields lan LinkMasterFields. @ Sampeyan ngetik macem-macem kolom kanggo siji properti tinimbang liyane.
Yen sampeyan nggunakake printah Hubungan (ing tab Alat Database, klik Hubungan) kanggo nemtokake hubungan antarane tabel sing ndasari formulir lan subform, Microsoft Access bakal ngubungake formulir lan subform kanthi otomatis banjur nyetel properti LinkChildFields lan LinkMasterFields. @@ 1 @ 1 @ 9086 @ 1
2337 Sampeyan ora bisa nemtokake kritéria ing lapangan sing padha kanggo ngetik Nilai ing baris Crosstab. @ Sampeyan nyoba nampilake pitakon crosstab sawise ngetik Nilai ing baris Crosstab lan kriteria ing baris Kriteria. @ Yen pengin lapangan iki diwenehake nilai lintas tabulasi ing pitakon crosstab, busak entri ing baris Kriteria. Yen sampeyan pengin dadi lapangan kriteria, kosongake baris Crosstab. @ 1 @ 1 @ 9980 @ 1
2338 Microsoft Access motong ekspresi sing sampeyan lebokake. @ Ekspresi '| 1' ngluwihi watesan 1,024 karakter kanggo kothak desain kueri. @@ 1 @@@ 1
2339 Microsoft Access ora bisa nggawe temporary link. @ Sampeyan tekan watesan kanggo jumlah tautan ing database sampeyan. Microsoft Access kudu nggawe temporary link kanggo ngimpor tabel ODBC. @ Copot kabeh tautan utawa tabel sing ora dibutuhake. @ 1 @@@ 1
2340 Ekspresi sing sampeyan lebokake ngluwihi watesan 1,024 karakter kanggo kothak desain pitakon. @@@ 1 @@@ 1
2342 Tumindak RunSQL mbutuhake argumen sing kalebu pernyataan SQL. @ Contone, pitakon tumindak sing nambah cathetan starts karo INSERT INTO. Pitakon definisi data sing nggawe tabel starts nganggo Gawe Tabel. @@ 1 @ 1 @ 3698 @ 1
2343 Nilai sing sampeyan lebokake ngluwihi watesan 64 karakter properti Alias. @@@ 1 @ 1 @ 6146 @ 1
2344 Nilai sing ditemtokake kanggo nomer paling ndhuwur larik kudu angka ongko luwih saka nol. @@@ 1 @@@ 1
2345 Nilai sing ditemtokake kanggo persentase baris paling dhuwur kudu nomer antarane 1 lan 100. @@@ 1 @@@ 1
2346 Nilai sing ditemtokake kanggo nomer paling ndhuwur larik kudu nomer luwih saka nol. @@@ 1 @@@ 1
2347 Microsoft Access ora bisa nemokake jeneng file sing sampeyan lebokake kanggo properti DestinationDB ing lembar properti pitakon. @ Sampeyan bisa uga salah nulis jeneng file database, utawa file kasebut bisa uga wis dihapus utawa diganti jeneng. @@ 1 @ 1 @ 6183 @ 1
2348 Sampeyan ora bisa ngeculake properti Alias ​​kanthi kosong. @@@ 1 @ 1 @ 6146 @ 1
2349 Nilai sing ditemtokake kanggo nomer paling larik kudu nomer antarane 1 lan 2,147,483,647. @@@ 1 @@@ 1
2350 Microsoft Access ora bisa nyimpen pitakon. @ * Pitakon kasebut minangka pitakon liwat lan ora bisa diwakili minangka string SQL sing sederhana. Simpen pitakon minangka pitakon sing jeneng saka Query Builder. Nalika nutup Query Builder, Microsoft Access bakal ngisi properti RecordSource utawa RowSource kanthi jeneng pitakon sing disimpen.
* Priksa manawa pitakon ora duwe kesalahan sintaks SQL. @@ 1 @ 1 @ 4309 @ 1
2351 Microsoft Access ora bisa makili klausa NILAI implisit ing kothak desain pitakon. @ Sunting iki ing tampilan SQL. @@ 1 @@@ 1
2352 Sampeyan ora bisa ngowahi pitakon iki amarga wis dibusak utawa diganti jeneng dening pangguna liyane. @@@ 1 @@@ 1
2353 Parameter pitakon sing ala '|'. @@@ 1 @@@ 1
2354 Pitakon utawa tabel iki nduweni ekspresi sing gagal evaluasi.
2355 Sampeyan bisa milih nganti | nilai ing filter kolom kanggo kolom sing regane akeh. Copot sawetara nilai, banjur coba maneh.
2356 Sampeyan ora bisa milih kolom sing akeh regane utawa lampiran menyang Link Master Fields utawa Link Field Fields. @@@ 1 @@@ 1
2360 Jeneng lapangan ora ana. @ Sampeyan wis netepake jinis data utawa katrangan kanggo lapangan tanpa nemtokake jeneng lapangan. @ Ketik jeneng ing kolom, utawa busak baris kasebut. @ 1 @@@ 1
2361 Microsoft Access ora bisa nyimpen tabel iki. @ Ora ana kolom ing tabel iki. @ Temtokake paling ora siji lapangan kanthi ngetik jeneng lapangan lan milih jinis data. @ 1 @@@ 1
2362 Sampeyan wis duwe lapangan sing dijenengi '|.' @@@ 1 @@@ 1
2363 Microsoft Access mung ngidini siji kolom Nomer Otomatis saben tabel. @ Gunakake jinis data Nomer kanggo kolom sing padha. @@ 1 @@@ 1
2364 Microsoft Access ora bisa mbukak tabel ing tampilan Datasheet. @@@ 1 @@@ 1
2366 Microsoft Access ora bisa nyimpen pesenan lapangan. Kabeh pangowahan liyane bisa disimpen kanthi sukses. @ Klik tab File, arahake Ngatur, banjur klik Compact and Repair Database. @@ 1 @@@ 0
2370 Mbusak utawa ngganti indeks kanggo lapangan iki mbutuhake ngilangi tombol utama. @ Yen sampeyan pengin mbusak tombol utami, pilih kolom kasebut banjur klik tombol Tombol Utama. @@ 1 @@@ 1
2371 Microsoft Access ora bisa nggawe kunci utama. Owahan sampeyan ora disimpen. @@@ 1 @@@ 1
2372 Jeneng lapangan sing sampeyan lebokake ora ngetutake aturan menehi jeneng obyek Microsoft Access. Yen sampeyan nempel jeneng saka aplikasi liya, coba pencet ESC banjur tik jeneng maneh. @ Kanggo informasi luwih lengkap babagan obyek jeneng, klik Bantuan. @@ 2 @ 1 @ 553714184 @ 1
2373 Setelan kanggo properti FieldSize kudu saka 0 nganti 255. @@@ 1 @@@ 1
2374 Sampeyan ora bisa nggawe indeks utawa kunci utama ing luwih saka 10 kolom. @@@ 1 @@@ 1
2375 Sampeyan ora bisa nemplekke ing pungkasan tabel. @ Sampeyan wis nyoba nempelake kolom ngluwihi baris 255 ing tabel ing tampilan Desain. @@ 1 @@@ 1
2376 Microsoft Access ora bisa nggawe kunci utami. @ Sampeyan wis milih akeh kolom kanggo kunci utama pirang-pirang lapangan. @@ 1 @@@ 1
2377 Sawise ngetik data ing tabel, sampeyan ora bisa ngganti jinis data ing kolom apa wae menyang AutoNumber, sanajan sampeyan durung nambah data ing lapangan kasebut. @ Tambah lapangan anyar menyang tabel, lan jelasake jinis data kasebut Nomer Otomatis. Microsoft Access banjur ngetik data ing kolom AutoNumber kanthi otomatis, cacahe cathetan terus-terusan starting karo 1. @@ 1 @@@ 1
2378 Tabel iki mung diwaca. @ Gunakake jeneng liyane ing kothak dialog Simpen Minangka kanggo nyimpen pangowahan. @@ 1 @@@ 1
2379 Sampeyan ora bisa nggawe tombol utami ing lapangan jinis data iki. @ Sampeyan ora bisa netepake kunci utami ing kolom kanthi OLE Obyek, Memo, lampiran, utawa kolom Goleki sing regane akeh. @@ 1 @@@ 1
2380 Microsoft Access ora bisa nggawe kunci utami amarga ora ana lapangan sing dipilih. @ Sampeyan milih baris sing ora ditemtokake kolom. @ Selehake titik sisipan ing endi wae ing baris lapangan sing pengin sampeyan jelasake minangka kunci utama. @ 1 @@@ 1
2381 Microsoft Access ora bisa nggawe kunci utami amarga lapangan ora duwe jeneng. @ Wenehi jeneng kolom, banjur jelasake minangka kolom kunci utama. @@ 1 @@@ 1
2382 Sampeyan ora bisa ngalih menyang tampilan Datasheet lan ora bisa bali menyang tampilan Desain. @ Pangguna liyane wis mbukak tabel iki utawa pitakon, formulir, utawa laporan sing ana ing tabel iki. @@ 1 @@@ 1
2383 Microsoft Access ora bisa ngowahi jinis data. @ Ora ana cukup ruang disk utawa memori. @@ 1 @@@ 1
2384 Sampeyan ora bisa ngganti siji kolom saka jinis data AutoNumber lan nambah kolom Nomer Otomatis liyane ing wektu sing padha. @ Lakukan kaya ing ngisor iki:
1. Mbusak kolom Nomer Otomatis sing wis ditambahake, klik tab File banjur klik Simpen.
2.? Tambah kolom AutoNumber anyar, banjur simpen tabel maneh. @@ 1 @@@ 0
2385 Kesalahan ditemokake sajrone operasi nyimpen. | @@@ 1 @@@ 1
2386 Microsoft Access ora bisa nggawe tabel. @@@ 1 @@@ 1
2387 Sampeyan ora bisa mbusak tabel '|'; lagi melu siji utawa luwih hubungan. @ Yen sampeyan pengin mbusak tabel iki, luwih dhisik mbusak hubungane ing jendela Hubungan. @@ 1 @@@ 1
2388 Sampeyan ora bisa ngganti tombol utami. @ Tabel iki minangka tabel utami ing siji utawa luwih sesambetan. @ Yen sampeyan pengin ngganti utawa mbusak kunci utami, luwih dhisik mbusak hubungan ing jendela Hubungan. @ 1 @@@ 1
2389 Sampeyan ora bisa mbusak kolom'|.'@ Iki kalebu bagean saka siji utawa luwih hubungan. @ Yen sampeyan pengin mbusak lapangan iki, luwih dhisik mbusak hubungane ing jendela Hubungan. @ 1 @@@ 1
2390 Sampeyan ora bisa ngganti jinis data utawa ukuran kolom ing lapangan iki; iku bagean saka siji utawa luwih hubungan. @ Yen sampeyan pengin ngganti jinis data ing lapangan iki, luwih dhisik mbusak hubungane ing jendela Hubungan. @@ 1 @@@ 1
2391 Lapangan '| 1' ora ana ing tabel tujuan'|2.'@ Microsoft Access ora bisa ngrampungake operasi tambahan. Tabel tujuan kudu ngemot kolom sing padha karo tabel sing sampeyan tampal. @@ 1 @@@ 1
2392 Sampeyan ora bisa nyetel properti Unik saka kunci utami menyang No. @ Kunci utami, kanthi definisi, mung ngemot nilai unik. @ Yen sampeyan pengin ngidini nilai nonunique ing kolom iki, mbusak definisi kunci utama kanthi nyetel properti Utama menyang Nomer @ 1 @@@ 1
2393 Sampeyan ora bisa nyetel properti IgnoreNulls tombol utama dadi Ya. @ Tombol utama, miturut definisi, ora bisa ngidini angka batal. @ Yen sampeyan pengin angka batal ing kolom iki, mbusak definisi kunci utama kanthi nyetel properti Utama menyang Nomer @ 1 @@@ 1
2394 Jeneng indeks ora valid. @ Jeneng indeks bisa uga dawa (luwih saka 64 karakter) utawa ngemot karakter sing ora valid. @@ 1 @@@ 1
2395 Indeks kudu duwe jeneng. @@@ 1 @@@ 1
2396 Microsoft Access ora bisa nggawe indeks utawa kunci utami. @ Siji utawa luwih jeneng lapangan ilang. @ Ketik utawa pilih paling ora siji kolom ing kolom Jeneng Field kanggo saben indeks sing sampeyan jenengake. @ 1 @@@ 1
2397 Sampeyan wis duwe indeks sing dijenengi '|.' @@@ 1 @@@ 1
2398 Tombol utama wis diganti. @ Tabel iki minangka tabel utama ing siji utawa luwih sesambetan. Pangowahan tombol utama ora bakal disimpen. @@ 1 @@@ 1
2399 Setelan kanggo properti FieldSize kudu saka 1 nganti 8000. @@@ 1 @@@ 1
2400 Baris sing sampeyan lebokake ing kothak ngluwihi watesan 255 baris (kolom) kanggo tabel utawa 1,000 baris (tumindak) kanggo makro. @@@ 1 @@@ 1
2401 Sampeyan ora bisa mbusak kolom '| 1' saiki. Kolom '| 1' minangka bagean saka tombol utami kanggo tabel '| 2'. Iki digunakake kanggo ngenali lan nyimpen larik ing tabel ing database. @ Sampeyan ora bisa mbusak tombol utami nalika nggunakake tampilan Datasheet. Kanggo mbusak tombol utami, bukak tabel ing tampilan Desain lan copot kolom tombol utama. @ 1 @@@ 1
2420 Ekspresi sing sampeyan lebokke nomer sing ora valid. @@@ 2 @ 1 @ 11732 @ 1
2421 Ekspresi sing sampeyan lebokake duwe tanggal tanggal sing ora valid. @@@ 2 @ 1 @ 11729 @ 1
2422 Ekspresi sing sampeyan lebokake duwe senar sing ora valid. @ Senar bisa dawa nganti 2048 karakter, kalebu tandha petik pambuka lan nutup. @@ 1 @@@ 1
2423 Ekspresi sing sampeyan lebokake ora valid. (titik) utawa! operator utawa kurung sing ora valid. @ Sampeyan bisa uga wis ngetik pengenal sing ora bener utawa kurung sing diketik sawise tetep Null. @@ 2 @ 1 @ 11736 @ 1
2424 Ekspresi sing sampeyan lebokake duwe lapangan, kontrol, utawa jeneng properti sing ora bisa ditemokake Microsoft Access. @@@ 1 @@@ 1
2425 Ekspresi sing sampeyan lebokake duwe jeneng fungsi sing ora bisa ditemokake Microsoft Access. @@@ 1 @@@ 1
2426 Fungsi sing sampeyan lebokake ora bisa digunakake ing ekspresi iki. @ * Sampeyan bisa uga nggunakake fungsi DoEvents, LBound, UBound, Spc, utawa Tab ing ekspresi.
* Sampeyan bisa uga nggunakake fungsi agregat, kayata Count, ing kothak desain utawa ing kontrol utawa lapangan sing diwilang. @@ 1 @@@ 1
2427 Sampeyan ngetik ungkapan sing ora ana regane. @ Ekspresi bisa uga nuduhake obyek sing ora ana regane, kayata formulir, laporan, utawa kontrol label. @@ 1 @@@ 1
2428 Sampeyan ngetik argumen sing salah ing fungsi agregat domain. @ * Kolom ing ekspresi string bisa uga ora ana ing domain.
* Kolom sing ditemtokake ing ekspresi kritéria bisa uga ora ana ing domain. @@ 2 @ 1 @ 10931 @ 1
2429 Operator Ing sing sampeyan lebokake mbutuhake kurung. @@@ 1 @@@ 1
2430 Sampeyan ora ngetik tembung kunci Lan ing Antarane… Lan operator. @ Sintaks sing bener kaya ing ngisor iki:
ungkapan [Ora] Antarane nilai1 Lan nilai2 @@ 1 @@@ 1
2431 Ekspresi sing sampeyan lebokake ngemot sintaks sing ora valid. @ Sampeyan bisa uga koma tanpa nilai utawa pengenal sadurunge. @@ 1 @@@ 1
2432 Ekspresi sing sampeyan lebokake ngemot sintaks sing ora valid, utawa sampeyan kudu ngemot data teks kanthi kuotasi. @ Sampeyan bisa uga wis ngetik koma utawa tandha kutip sing ora valid.
Contone, yen properti Nilai Default kolom teks yaiku "Huey, Louie, lan Dewey," kudu ditutup ing kuotasi yen sampeyan tegese senar teks harfiah. Iki ngindhari kebingungan kanthi ekspresi "Huey Louie" Lan "Dewey". @@ 1 @@@ 1
2433 Ekspresi sing sampeyan lebokake ngemot sintaks sing ora valid. @ Sampeyan bisa uga wis ngetik operator, kayata operator +, ing ekspresi tanpa operan sing cocog. @@ 1 @@@ 1
2434 Ekspresi sing sampeyan lebokake ngemot sintaks sing ora valid. @ Sampeyan bisa uga wis ngetik operan tanpa operator. @@ 1 @@@ 1
2435 Ekspresi sing sampeyan lebokake kakehan kurung sing nutup. @@@ 1 @@@ 1
2436 Ekspresi sing sampeyan lebokake ora ana kurung nutup, krenjang (]), utawa garis vertikal (|). @@@ 1 @@@ 1
2437 Ekspresi sing sampeyan lebokake ora duwe bar vertikal sing salah (|). @@@ 1 @@@ 1
2438 Ekspresi sing sampeyan lebokake ngemot sintaks sing ora valid. @ Sampeyan ngilangi operan utawa operator, sampeyan ngetik karakter utawa koma sing ora valid, utawa ngetik teks tanpa diubengi ing tandha petik. @@ 2 @ 1 @ 11732 @ 1
2439 Ekspresi sing sampeyan lebokake duwe fungsi sing ngemot nomer bantahan sing salah. @@@ 1 @@@ 1
2440 Sampeyan kudu ngemot argumen fungsi IIf ing kurung. @@@ 1 @ 3 @ 1012957 @ 1
2442 Ekspresi sing sampeyan lebokake nduwe tanda kurung sing ora valid. @ Sampeyan bisa uga nggunakake sintaks kurung kanggo pengenal ing pitakon. Gunakake sintaks pengenal standar:
Formulir! [Formulir]! [Kontrol]. @@ 1 @ 1 @ 11729 @ 1
2443 Sampeyan mung bisa nggunakake operator Is kanthi ekspresi nganggo Null utawa Not Null. @@@ 1 @ 3 @ 1008950 @ 1
2445 Ekspresi sing sampeyan lebokake rumit banget. @@@ 2 @ 1 @ 11732 @ 1
2446 Memori ora cukup kanggo nindakake pitungan iki. @ Tutup program sing ora dibutuhake, banjur coba maneh.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan memori sing gratis, goleki indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'memori, ngatasi masalah'. @@ 1 @@@ 1
2447 Ana panggunaan salah saka. (titik) utawa! operator utawa kurung sing ora valid. @ Sampeyan bisa uga wis ngetik pengenal sing ora bener utawa kurung sing diketik sawise tetep Null. @@ 2 @ 1 @ 11736 @ 1
2448 Sampeyan ora bisa menehi nilai kanggo obyek iki. @ * Obyek kasebut bisa uga dadi kontrol ing formulir sing mung diwaca.
* Objek kasebut bisa uga ana ing formulir sing mbukak ing tampilan Desain.
* Regane bisa uga gedhe banget kanggo lapangan iki. @@ 1 @ 1 @ 9424 @ 1
2449 Ana cara sing ora valid ing ekspresi. @ Contone, sampeyan bisa uga nyoba nggunakake metode Print kanthi obyek liyane saka Report or Debug. @@ 2 @ 4 @ 2015551 @ 1
2450 Microsoft Access ora bisa nemokake formulir sing dirujuk '| 1'. @ * Formulir sing sampeyan referensi bisa ditutup utawa ora ana ing basis data iki. * Microsoft Access bisa uga nemoni kesalahan kompilasi ing modul Visual Basic kanggo formulir kasebut. @@ 1 @ 1 @ 11735 @ 1
2451 Jeneng laporan '|' sampeyan mlebu salah eja utawa nuduhake laporan sing ora mbukak utawa ora ana. @@@ 1 @@@ 1
2452 Ekspresi sing sampeyan lebokake duwe referensi sing ora valid kanggo properti Induk. @ Contone, sampeyan bisa nggunakake properti Parent kanthi kontrol ing formulir utama utawa laporan tinimbang nganggo kontrol subform utawa subreport. @@ 2 @ 1 @ 4852 @ 1
2453 Jeneng kontrol '|' sampeyan ngetik ekspresi sampeyan salah eja utawa nuduhake kontrol formulir utawa laporan sing ora mbukak utawa ora ana. @@@ 1 @ 1 @ 11730 @ 1
2454 Jeneng obyek '|' sampeyan mlebu ngetutake ing! operator ing ekspresi ora valid. @ Contone, sampeyan bisa uga nyoba ngetik pengenal kanthi rong jeneng kontrol sing dipisahake karo! operator. @@ 2 @ 1 @ 11736 @ 1
2455 Sampeyan ngetik ungkapan sing duwe referensi sing ora valid kanggo properti kasebut |. @ Properti kasebut bisa uga ora ana utawa ora ditrapake kanggo obyek sing wis ditemtokake.
2456 Nomer sing sampeyan deleng formulir ora valid. @ Gunakake properti Count kanggo ngetung formulir mbukak lan priksa manawa nomer formulir ora luwih akeh tinimbang nomer formulir sing dikurangi siji. @@ 1 @ 4 @ 2019460 @ 1
2457 Nomer sing sampeyan waca laporan ora valid. @ Gunakake properti Count kanggo ngetung laporan sing mbukak lan priksa manawa nomer laporan ora luwih saka jumlah laporan sing mbukak. @@ 1 @ 4 @ 2019460 @ 1
2458 Nomer kontrol sing sampeyan jelasake luwih gedhe tinimbang jumlah kontrol. @ Gunakake properti Count kanggo ngetung kontrol ing formulir utawa laporan banjur priksa manawa nomer kontrol sing sampeyan kutip ana ing kisaran kontrol sing ana. @@ 1 @ 4 @ 2019460 @ 1
2459 Sampeyan ora bisa ngrujuk menyang properti Induk formulir utawa laporan nalika mbukak ing tampilan Desain. @@@ 1 @@@ 1
2460 Sampeyan ora bisa ngrujuk menyang properti RecordsetClone formulir sing mbukak ing tampilan Desain. @@@ 1 @ 1 @ 7393 @ 1
2461 Gunakake nomer bagean, dudu string, kanggo ngrujuk formulir utawa bagean laporan. @@@ 1 @@@ 1
2462 Nomer bagean sing sampeyan lebokake ora valid. @@@ 1 @@@ 1
2463 Gunakake nomer, dudu senar, kanggo nuduhake level grup. @@@ 2 @ 1 @ 6361 @ 1
2464 Ora ana lapangan utawa ekspresi klompok utawa ekspresi sing ditemtokake kanggo nomer level klompok sing sampeyan gunakake. @ Nomer level klompok sing valid bisa saka 0 (kanggo kolom utawa ekspresi pisanan sing sampeyan sortir utawa klompok) nganti 9 (kanggo kaping sepuluh). Cacahake level klompok ing laporan starting karo nol. @@ 1 @@@ 1
2465 Microsoft Access ora bisa nemokake kolom '| 1' sing dirujuk ing ekspresi sampeyan. @ Sampeyan bisa uga salah nulis jeneng lapangan, utawa kolom kasebut bisa uga diganti jeneng utawa dicopot. @@ 1 @ 1 @ 11730 @ 1
2466 Ekspresi sing sampeyan lebokake duwe referensi sing ora valid kanggo properti Dynaset. @ Contone, sampeyan bisa nggunakake properti Dynaset kanthi formulir sing ora adhedhasar tabel utawa pitakon. @@ 1 @@@ 1
2467 Ekspresi sing sampeyan lebokake nuduhake obyek sing ditutup utawa ora ana. @ Contone, sampeyan bisa uga wis milih formulir menyang variabel obyek Formulir, nutup formulir, lan banjur ngrujuk menyang variabel obyek. @@ 1 @@ @ 1
2468 Nilai sing sampeyan lebokake kanggo interval, nomer, utawa argumen tanggal ing fungsi ora valid. @ Priksa argumen kanggo mesthekake yen sampeyan salah ngetik.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan nilai argumen sing valid, telusuri indeks Bantuan kanggo 'fungsi DatePart,' 'fungsi DateAdd,' ​​utawa 'DateDiff function'. @@ 1 @@@ 1
2469 Ekspresi | 2 sing sampeyan lebokake ing kontrol ValidationRule kontrol formulir ngemot kesalahan | 1. @ Microsoft Access ora bisa ngrampungake ekspresi ValidationRule sing sampeyan lebokake. Contone, yen sampeyan ngetik ekspresi = MyFunction () ing properti ValidationRule, lan fungsi MyFunction ora ana, Microsoft Access nampilake pesen ing ngisor iki:
Jeneng fungsi sing ora dingerteni ing aturan validasi: 'MyFunction'. @ Kanggo mbantu nggawe ekspresi minangka argumen ing Visual Basic, gunakake Expression Builder. Kanggo informasi luwih lengkap, goleki indeks Bantuan kanggo 'Expression Builder'. @ 1 @ 1 @ 11805 @ 1
2470 Ana (n) '|' ing properti ValidationRule kontrol formulir. @ Kanggo mbantu nggawe ekspresi minangka argumen ing Visual Basic, gunakake Expression Builder. Kanggo informasi luwih lengkap, goleki indeks Bantuan kanggo 'Expression Builder'. @@ 1 @ 1 @ 11805 @ 1
2471 Ekspresi sing sampeyan lebokake minangka parameter pitakon ngasilake kesalahan iki: '|' @@@ 2 @ 1 @ 11805 @ 1
2472 Setelan properti LinkMasterFields ngasilake kesalahan iki: '|' @@@ 2 @ 1 @ 3990 @ 1
2473 Ekspresi | 2 sing sampeyan lebokake minangka setelan properti acara ngasilake kesalahan ing ngisor iki: | 1. @ * Ekspresi kasebut bisa uga ora nyebabake jeneng makro, jeneng fungsi sing ditemtokake pangguna, utawa [Prosedur Acara].
* Bisa uga ana kesalahan sing ngevaluasi fungsi, acara, utawa makro. @@ 1 @@@ 1
2474 Ekspresi sing sampeyan lebokake mbutuhake kontrol ing jendela sing aktif. @ Coba salah siji saka ing ngisor iki:
* Bukak utawa pilih formulir utawa laporan sing ngemot kontrol.
* Gawe kontrol anyar ing jendela sing aktif, lan coba maneh operasi. @@ 1 @@@ 1
2475 Sampeyan ngetik ekspresi sing mbutuhake formulir dadi jendela sing aktif. @@@ 1 @ 2 @ 5601 @ 1
2476 Sampeyan ngetik ekspresi sing mbutuhake laporan dadi jendela sing aktif. @@@ 1 @ 2 @ 5603 @ 1
2477 Sampeyan ngetik angka tipe obyek sing ora valid '|' ing obyek Yen TypeOf Kondhisi tipe obyek saka Yen… Banjur… Pranyatan liya. @ Jenis objek bisa salah siji saka ing ngisor iki: Rectangle, Subform, Subreport, TextBox, Toggle Button, ImageControl, utawa OLEControl. @@ 1 @@@ 1
2478 Microsoft Access ora ngidini sampeyan nggunakake metode iki ing tampilan saiki. @ Most cara, kalebu cara SetFocus lan Requery, ora bisa digunakake ing formulir utawa laporan Tampilan desain. @@ 2 @ 4 @ 2015551 @ 1
2479 Prosedur acara '|' ora bisa dadi prosedur Fungsi; mesthine minangka prosedur Sub. @ Yen sampeyan pengin mbukak prosedur Fungsi nalika ana kedadeyan, coba salah siji saka ing ngisor iki:
* Setel properti acara menyang jeneng makro sing ngemot tumindak RunCode sing mbukak prosedur Function.
* Setel properti acara menyang = FunctionName (). @@ 1 @@@ 1
2480 Sampeyan ngrujuk properti kanthi argumen numerik sing dudu salah siji nomer properti ing koleksi. @ Priksa nomer properti ing koleksi. @@ 1 @@@ 1
2481 Sampeyan ora bisa nemtokake regane nalika dokumen ana ing Pratinjau Cetak. @@@ 1 @@@ 1
2482 Microsoft Access ora bisa nemokake jeneng '| 1' sing sampeyan lebokake ing ekspresi kasebut. @ Sampeyan bisa uga wis nemtokake kontrol sing ora ana ing obyek saiki tanpa nemtokake formulir utawa konteks laporan sing bener. @ Kanggo ngrujuk kontrol ing formulir liyane utawa laporan, ndhisiki jeneng kontrol kanthi jeneng koleksi. Iki biasane wujud utawa Laporan, lan jeneng formulir utawa laporan sing duweke kontrol. Contone, Forms! [Produk]! [Unit Simpenan]. @ 1 @@@ 1
2483 Sampeyan ora bisa pindhah menyang kontrol sadurunge yen mung siji kontrol sing duwe fokus. @ Gunakake properti PreviousControl mung sawise ngalih fokus menyang kontrol nomer loro. @@ 1 @ 1 @ 7144 @ 1
2484 Ora ana lembar data aktif. @@@ 1 @@@ 1
2485 Microsoft Access ora bisa nemokake obyek'|1.'@If '| 1' minangka klompok makro utawa makro anyar, priksa manawa sampeyan wis nyimpen lan manawa sampeyan wis ngetik jeneng kanthi bener. @@ 1 @ 1 @ 10183 @ 1
2486 Sampeyan ora bisa nindakake tumindak iki saiki. @ Sampeyan nyoba mbukak makro utawa nggunakake obyek DoCmd ing Visual Basic kanggo nindakake tumindak. Nanging, Microsoft Access nindakake kegiatan liyane sing ngalangi tumindak kasebut saiki.
Contone, ora ana tumindak ing formulir sing bisa ditindakake nalika Microsoft Access ngeculake kontrol utawa ngitung ekspresi. @ Nindakake tumindak mengko. @ 1 @@@ 1
2487 Argumen Tipe Obyek kanggo tumindak utawa cara kasebut kosong utawa ora valid. @ * Kanggo tumindak Close, GoToRecord, SearchForRecord utawa RepaintObject, ketik angka kanggo loro argumen kasebut, utawa kosongake kalorone kanggo tumindak ing obyek aktif.
* Kanggo tumindak DeleteObject, Ngganti jeneng, utawa CopyObject, ketik angka kanggo loro bantahan kasebut, utawa tinggalake kosongake tumindak ing obyek sing saiki dipilih ing Navigasi Pane.
* Kanggo tumindak SendObject utawa OutputTo, ketik angka kanggo loro bantahan kasebut, utawa tinggalake argumen Jeneng Obyek yen pengin tumindak ditindakake ing obyek aktif jinis obyek sing ditemtokake.
* Yen sampeyan nggunakake metode nganggo obyek DoCmd, gunakake konstanta intrinsik sing padha karo jinis obyek sing valid utawa nilai numerik sing cocog kanggo jeneng argumen. @@ 1 @ 1 @ 12276 @ 1
2488 Sampeyan ora bisa nggunakake tumindak ApplyFilter ing jendhela iki. @ * Sampeyan nyoba nggunakake tumindak utawa cara AplikasiFilter, nanging sampeyan ora ngetrapake filter menyang tabel, pitakon, formulir, utawa laporan.
* Sampeyan bisa uga wis nglamar filter menyang formulir, nanging formulir ora mbukak ing tampilan Formulir utawa Datasheet.
* Sampeyan bisa uga wis nglamar filter menyang laporan nanging ora nggunakake tumindak ApplyFilter ing makro sing ditemtokake dening setelan properti OnOpen. @ Gunakake tumindak utawa metode SelectObject kanggo milih tabel, pitakon, formulir, utawa laporan sadurunge nglamar filter . @ 1 @ 1 @ 3041 @ 1
2489 Objek '|' ora mbukak. @ * Makro sing sampeyan lakokake (langsung utawa ora langsung) ngemot tumindak GoToRecord, RepaintObject, utawa SelectObject, nanging argumen Jeneng Obyek menehi jeneng obyek sing ditutup.
* Argumen jeneng obyek kanggo metode GoToRecord, RepaintObject, utawa SelectObject menehi jeneng obyek sing ditutup. @ Gunakake salah sawijining tumindak utawa cara Bukak kanggo mbukak obyek supaya sampeyan bisa nindakake tumindak sing dikarepake. @ 1 @@@ 1
2491 Tumindak utawa cara kasebut ora valid amarga formulir utawa laporan ora kaiket ing tabel utawa pitakon. @ Sampeyan nyoba nggunakake tumindak utawa metode AplikasiFilter utawa SearchForRecord. Nanging, formulir utawa laporan sing sampeyan gunakake filter kasebut ora adhedhasar tabel utawa pitakon, mula formulir utawa laporan kasebut ora duwe cathetan apa wae sing ditrapake kanggo filter. @ Gunakake tumindak utawa metode SelectObject kanggo milih formulir sing dikarepake utawa laporake sadurunge mbukak tumindak AplikasiFilter.
Kanggo nggawe formulir utawa laporan babagan tabel utawa pitakon, bukak formulir utawa laporan ing tampilan Desain, lan lebokake tabel utawa jeneng pitakon ing properti RecordSource. @ 1 @ 1 @ 3041 @ 1
2492 Microsoft Access ora bisa nemokake makro '| 2' ing klompok makro'|1.'@ Sampeyan nggunakake sintaks macrogroupname.macroname kanggo nemtokake makro. Sampeyan banjur nyoba mbukak makro (langsung utawa ora langsung), utawa sampeyan nggunakake cara RunMacro kanggo mbukak makro. Nanging, makro sing sampeyan jelasake ora ana ing klompok makro iki. @ Gawe makro ing klompok makro, tentukan klompok makro sing bener, utawa tentukan jeneng makro sing bener.
2493 Tindakan iki mbutuhake argumen Jeneng Obyek. @@@ 1 @@@ 1
2494 Tumindak utawa cara kasebut mbutuhake argumen Jeneng Formulir. @ Sampeyan nyoba nggunakake tumindak utawa metode OpenForm, nanging sampeyan ninggalake argumen Jeneng Formulir. @ Ing argumen Jeneng Formulir, lebokake jeneng formulir ing basis data saiki. @ 1 @ 1 @ 11313 @ 1
2495 Tumindak utawa cara kasebut mbutuhake argumen Jeneng Tabel. @ Sampeyan nyoba nggunakake tumindak utawa metode OpenTable, TransferS nyebar, utawa TransferText, nanging sampeyan ninggalake argumen Nama Tabel. @ Ing argumen Jeneng Tabel, lebokake jeneng tabel ing database saiki. @ 1 @@@ 1
2496 Tumindak utawa cara kasebut mbutuhake argumen Jeneng Query. @ Sampeyan nyoba nggunakake tumindak utawa metode OpenQuery, nanging sampeyan ora ngeculake argumen Jeneng Query. @ Ing argumen Jeneng Query, lebokake jeneng pitakon. @ 1 @@@ 1
2497 Tumindak utawa cara kasebut mbutuhake argumen Jeneng Laporan. @ Sampeyan nyoba nggunakake tumindak utawa metode OpenReport, nanging sampeyan ninggalake argumen Jeneng Laporan. @ Ing argumen Jeneng Laporan, lebokake jeneng laporan. @ 1 @@@ 1
2498 Ekspresi sing sampeyan lebokake minangka jinis data sing salah kanggo salah sawijining argumen. @ Sampeyan nyoba mbukak makro utawa nggunakake metode kanggo nindakake tumindak, nanging ekspresi sing dievaluasi dadi jinis data sing salah.
Contone, kanggo metode Close sampeyan nemtokake string kanggo argumen Tipe Obyek, nanging argumen iki mung bisa ditemtokake kanggo konstanta intrinsik tartamtu utawa sing padha karo numerik. @@ 1 @@@ 1
2499 Sampeyan ora bisa nggunakake tumindak utawa metode GoToRecord utawa SearchForRecord ing obyek ing tampilan Desain. @ Coba salah siji saka ing ngisor iki:
* Ganti menyang Formulir utawa tampilan Datasheet kanggo formulir.
* Ganti tampilan Datasheet kanggo pitakon utawa tabel.
* Yen sampeyan mbukak prosedur makro utawa Visual Basic sing ngemot tumindak sing mbukak obyek, atur argumen Tampilan menyang tampilan sing bener sadurunge nindakake tumindak GoToRecord. @@ 2 @ 1 @ 3018 @ 1
2500 Sampeyan kudu ngetik nomer sing luwih gedhe tinimbang nol kanggo argumen Repeat Count. @ Sampeyan nyoba nggunakake tumindak utawa metode RunMacro, nanging sampeyan ngetik angka kurang saka nol (utawa ekspresi sing ngevaluasi kurang saka nol) ing argumen Baleni Count. @Kanggo mbukak makro sapisan, kosongake bantahan iki. @ 1 @@@ 1
2501 Wong | tumindak dibatalake. @ Sampeyan nggunakake metode obyek DoCmd kanggo nindakake tumindak ing Visual Basic, nanging banjur klik Batal ing kothak dialog.
Contone, sampeyan nggunakake cara Tutup kanggo nutup formulir sing wis diganti, banjur klik Batal ing kothak dialog sing takon apa sampeyan pengin nyimpen pangowahan sing digawe ing formulir kasebut. @@ 1 @@@ 1
2502 Tumindak utawa cara kasebut mbutuhake argumen Jeneng Makro. @ * Sampeyan nyoba nggunakake tumindak utawa metode RunMacro, nanging sampeyan tetep ora tetep argumen Jeneng Macro.
* Microsoft Access nyoba nggawe garis menu khusus kanggo formulir utawa laporan, nanging argumen Menu Makro Nama tumindak AddMenu kosong. @ Ing argumen Menu Makro Menu, lebokake jeneng klompok makro utawa makro sing ana ing database saiki. @ 1 @@@ 1
2503 Sampeyan ora bisa nggunakake tumindak iki nganggo obyek DoCmd. @ Kanggo dhaptar tumindak sing ora didukung obyek DoCmd lan sawetara alternatif nggunakake tumindak kasebut, klik Bantuan.
Tindakan apa wae sing ora ana ing dhaptar iki bisa digunakake karo obyek DoCmd. @@ 2 @ 1 @ 11313 @ 1
2504 Tumindak utawa cara mbutuhake paling ora | argumen. @ Sampeyan nyoba mbukak makro sing ngemot tumindak utawa nggunakake cara utawa tumindak karo obyek DoCmd, nanging sampeyan ora nemtokake jumlah bantahan sing dibutuhake.
Contone, yen sampeyan nggunakake tumindak MoveSize, sampeyan kudu paling ora nyetel siji saka papat argumen kasebut. @@ 1 @ 1 @ 11313 @ 1
2505 Ukara ing dalil | duwe nilai sing ora valid. @ Sampeyan nyoba mbukak makro utawa nggunakake obyek DoCmd ing Visual Basic. Nomer argumen ing ndhuwur yaiku posisi argumen kaya sing katon ing jendela Macro, kothak dialog Action Gagal, utawa Browser Obyek (yen sampeyan nggunakake obyek DoCmd). @ Coba salah siji saka ing ngisor iki:
* Pilih setelan saka kothak dhaptar gulung ing saben bantahan.
* Gunakake pancet intrinsik sing padha karo jinis obyek sing valid.
* Ganti ekspresi sing cocog. @ 1 @ 1 @ 11895 @ 1
2506 Nilai sing sampeyan lebokake kanggo argumen Tipe Transfer ora valid. @ Ekspresi ing argumen Tipe Transfer ora ngevaluasi nilai angka sing valid. @ Nilai valid kanggo argumen Tipe Transfer kaya ing ngisor iki:
* 0, 1, lan 2 kanggo tumindak TransferDatabase.
* 0, 1, lan 2 kanggo tumindak TransferS nyebar.
* 0 nganti 6 kanggo tumindak TransferText. @ 1 @ 1 @ 11313 @ 1
2507 Wong | jinis dudu jinis basis data sing diinstal utawa ora ndhukung operasi sing sampeyan pilih. @ Sampeyan nggunakake metode TransferDatabase, nanging ekspresi ing argumen databasetype ora ngevaluasi jinis database sing valid kanggo ngimpor, ngekspor, utawa ngubungake.
Kanggo informasi babagan jinis basis data sing bener, klik Bantuan. @@ 2 @ 1 @ 4780 @ 1
2508 Nilai sing sampeyan lebokake kanggo argumen spreadsheettype ora valid. @ Sampeyan nggunakake metode TransferS nyebar, lan ekspresi ing argumen spreadsheettype ora ngevaluasi nilai angka sing valid. @ Nilai valid yaiku 0, 2, 3, 4, 5, 6 , 7, lan 8. Elinga yen 1 minangka nilai sing ora valid; sampeyan ora bisa ngimpor utawa ngekspor menyang file format Lotus .wks. @ 1 @ 1 @ 4781 @ 1
2509 Setelan kanggo argumen Range ora bisa luwih saka 255 karakter. @@@ 1 @ 1 @ 4781 @ 1
2510 Ekspresi sing sampeyan lebokake ing argumen Jeneng Spesifikasi ngluwihi watesan 64 karakter. @ Pilih salah sawijining jeneng spesifikasi sing ana saka kothak dhaptar argumen nalika sampeyan nggunakake tumindak TransferText ing makro, utawa lebokake jeneng ing Visual Basic sing ngetutake Akses Microsoft aturan penamaan obyek. @@ 2 @ 1 @ 11734 @ 1
2511 Tumindak utawa cara kasebut mbutuhake argumen Jeneng Spesifikasi. @ Sampeyan nyoba nggunakake tumindak utawa cara TransferText lan sampeyan nemtokake argumen Tipe Transfer nanging kosongake argumen Jeneng Spesifikasi. @ Ing argumen Jeneng Spesifikasi, lebokake jeneng spesifikasi sing ana saka argumen kasebut. kothak dhaptar. @ 1 @ 1 @ 11313 @ 1
2512 Microsoft Access ora bisa ngrampungake ekspresi: '| 1'. @ Klik OK kanggo bali menyang argumen tumindak utawa ekspresi bersyarat sing ditampilake ekspresi iki, banjur koreksi sintaksine. @@ 1 @@@ 1
2513 Argumen Jeneng Makro ora bisa luwih saka 64 karakter miturut aturan menehi jeneng obyek Microsoft Access. @@@ 1 @ 1 @ 11734 @ 1
2514 Tumindak utawa cara kasebut mbutuhake argumen Jeneng Kontrol. @ Sampeyan nyoba nggunakake tumindak utawa metode GoToControl, nanging sampeyan ninggalake jeneng kontrol. @ Ing argumen Jeneng Kontrol, ketik jeneng kontrol utawa lapangan saka formulir aktif utawa datasheet. @ 1 @ 1 @ 11313 @ 1
2515 Microsoft Access ora bisa mbukak makro '| 1' amarga disimpen nggunakake versi Microsoft Access sing beda. @ Gawe maneh makro ing versi Microsoft Access sing saiki. @@ 1 @@@ 1
2516 Microsoft Access ora bisa nemokake modul'|1.'@ Sampeyan nyoba nggunakake tumindak utawa metode OpenModule, nanging Microsoft Access ora bisa nemokake modul sing sampeyan tentokake ing argumen Jeneng Modul. @ Ketik jeneng modul sing bener saka basis data saiki. @ 1 @@@ 1
2517 Microsoft Access ora bisa nemokake prosedur'|1.'@* Sampeyan bisa uga nggunakake metode Run ing Visual Basic nanging ngetik jeneng prosedur sing ora valid, utawa nggunakake metode Run tanpa mbukak database.
* Sampeyan nyoba nggunakake tumindak utawa cara OpenModule, nanging nggunakake jeneng prosedur sing ora valid. @@ 1 @@@ 1
2520 Tumindak utawa cara kasebut mbutuhake argumen Modul utawa Jeneng Prosedur. @ Sampeyan nyoba nggunakake tumindak utawa metode OpenModule, nanging sampeyan ora ngetik jeneng ing Jeneng Modul utawa argumen Jeneng Prosedur ing jendela Macro. @ Ketik valid jeneng ing salah sawijining bantahan kasebut. @ 1 @@@ 1
2521 Sampeyan wis nemtokake Tipe Transfer sing ora ndhukung argumen Jeneng Meja HTML. @ Tinggalake argumen Jeneng Tabel HTML kajaba sampeyan nggunakake Impor HTML utawa Tautan Transfer HTML Link. @@ 1 @@@ 1
2522 Tumindak utawa cara kasebut mbutuhake argumen Jeneng File. @ Sampeyan nyoba nggunakake tumindak utawa metode TransferS nyebar utawa TransferText. @ Ing argumen Jeneng File, lebokake jeneng file. @ 1 @ 1 @ 11313 @ 1
2523 Nilai sing sampeyan lebokake kanggo argumen pertunjukan ora valid. @ Sampeyan nggunakake metode ShowToolbar. @ Nilai sing valid kanggo argumen iki yaiku acToolbarYes, acToolbarWhereApprop, lan acToolbarNo, utawa angka angka sing cocog 0, 1, lan 2. @ 1 @ 1 @ 12446 @ 1
2524 Microsoft Access ora bisa njaluk aplikasi nggunakake tumindak RunApp. @ Path menyang aplikasi ora valid, utawa komponen aplikasi ilang. @ Priksa dalan ing Windows Explorer utawa File Manager. @ 1 @@@ 1
2525 Macro mung bisa diarani 19 kaping. @ Makro sampeyan ngemot siji utawa luwih tumindak RunMacro sing nyebut makro luwih saka 19 kali. @ Gunakake blokir Yen kanggo mungkasi makro sawise mbukak kaping 19. @ 1 @@@ 1
2526 Tindakan SendKeys mbutuhake Add-in Utilitas Microsoft Access supaya dimuat. @ Rerun Microsoft Access utawa Microsoft Office Setup kanggo instal maneh Microsoft Access lan Add-in Microsoft Access Utility. @@ 1 @@ 185309 @ 1
2527 Format file Lotus .wks ora didhukung ing versi Microsoft Access saiki. @ Konversi file .wks sampeyan menyang format sing luwih anyar, kayata .wk1. @@ 1 @@@ 1
2528 Argumen tumindak makro RunCommand ilang, utawa sampeyan ngetik ID prentah sing ora valid kanggo metode RunCommand. @@@ 1 @@@ 1
2529 Argumen Toolbar ora bisa luwih saka 64 karakter. @@@ 1 @@@ 1
2530 Cara SelectObject ora bisa digunakake ing laporan sing lagi dicithak. @@@ 1 @@@ 1
2531 File HTML sampeyan ora ngemot data tabular sing bisa diimpor Microsoft Access. @. @@ 1 @@@ 1
2532 Microsoft Access ora bisa nemokake makro utawa prosedur sub'flix1.'@Makro, klompok makro, utawa sub prosedur sing ditemtokake ora ana. @
Elinga yen nalika ngetik sintaks macrogroupname.macroname ing argumen, sampeyan kudu milih jeneng klompok makro kasebut pungkasan disimpen. Uga, priksa manawa makro sing dirujuk wis disimpen, utawa prosedur sub sing dirujuk ngarepake 0 argumen. @ 1 @@@ 1
2533 Tindakan applyFilter mbutuhake salah siji jeneng Filter utawa argumen Kahanan Apa wis disetel. @ Sampeyan nyoba mbukak makro sing ngemot tumindak applyFilter, nanging sampeyan ora nemtokake argumen sing dibutuhake. @@ 1 @ 1 @ 11313 @ 1
2534 Tindakan utawa cara kasebut mbutuhake kaca akses data Argumen jeneng. @ Sampeyan nyoba nggunakake tumindak utawa metode OpenDataAccessPage, nanging sampeyan ninggalake kaca akses data Argumen jeneng kosong. @ Ing kaca akses data Argumen jeneng, ketik jeneng akses data kaca ing database saiki. @ 1 @ 1 @ 11313 @ 1
2535 Tindakan applyFilter ngemot Jeneng Filter sing ora bisa ditrapake. @ Jeneng filter ora dadi argumen sing valid ing tumindak ApplFilter ing Server Klien. @@ 1 @ 1 @ 11313 @ 1
2537 Fitur '|' ora kasedhiya nalika database dibukak nganggo mode cacat. @@@ 1 @@@ 1
2538 Sang '|' tumindak makro ora bisa mbukak ing mode dipateni. @@@ 1 @@@ 1
2539 Argumen Jeneng tumindak makro SetLocalVar minangka jeneng cadangan. Mangga ganti argumen jeneng tumindak SetLocalVar.
2540 File '| 1' sing sampeyan coba ganti yaiku file sistem Microsoft Access sing digunakake lan ora bisa diganti utawa mbusak. @@@ 1 @@@ 1
2541 Isi Papan Klip wis dibusak lan ora bisa ditempelake. @ Sawetara aplikasi ora nyelehake obyek gedhe ing Clipboard. Nanging, dheweke menehi penunjuk menyang obyek ing Clipboard. Penunjuk bisa ilang sadurunge tempel kedadeyan. @@ 1 @@@ 1
2542 Temtokake jeneng basis data ing baris perintah supaya Microsoft Access bisa nemokake makro. @@@ 1 @@@ 1
2543 Sampeyan ora bisa nempelake obyek database dhewe. @@@ 1 @@@ 1
2544 Microsoft Access ora bisa nemokake | 1 sing dirujuk ing argumen Jeneng Obyek. @ Makro sing sampeyan coba lakoni kalebu tumindak SelectObject kanthi jeneng sing ora valid kanggo argumen Jeneng Obyek. @ Ing Panel Navigasi, verifikasi jeneng obyek sing pengin makro kanggo milih. Banjur bukak makro ing jendela Macro lan ketik jeneng sing bener kanggo argumen Jeneng Obyek. @ 2 @ 1 @ 3041 @ 1
2545 Tindakan CopyObject mbutuhake sampeyan nemtokake database tujuan sing beda utawa jeneng anyar sing bakal disalin saka database saiki. @ Makro sing sampeyan lakoni kalebu tumindak CopyObject. @ Bukak makro ing jendela Macro, banjur pilih tumindak CopyObject. Ketik basis data tujuan utawa jeneng anyar ing kothak bantahan sing cocog. @ 1 @ 1 @ 3009 @ 1
2546 Pilih obyek database ing Pane Navigasi sadurunge mbukak makro sing ngemot | tumindak. @@@ 2 @ 1 @ 3009 @ 1
2547 Basis data '|' sampeyan nyoba mbusak lan ngganti mung diwaca lan ora bisa mbusak utawa diganti. @ Ketik jeneng liyane kanggo basis data anyar. @@ 1 @@@ 1
2548 Microsoft Access ora bisa mbukak Wisaya Keamanan amarga basis data iki mbukak ing mode eksklusif. @ Apa sampeyan pengin Microsoft Access mbukak database ing mode bareng lan mbukak Wisaya Keamanan? @@ 19 @@@ 2
2549 Microsoft Access ora bisa mbusak | 1 sawise dikencengi. Basis data sing wis kompak wis dijenengi | 2. @ Yen sampeyan kompak database nganggo jeneng sing padha, Microsoft Access nggawe database sing anyar lan banjur mbusak basis data asli.
Nanging, ing kasus iki, basis data asli ora dicopot amarga mung diwaca. @ Yen sampeyan bisa, mbusak status maca-mung, busak basis data asli, banjur ganti jeneng database anyar nggunakake jeneng asli.
Yen sampeyan ora bisa mbusak status maca-mung, informake administrator grup kerja sampeyan. @ 1 @ 1 @ 10299 @ 1
2550 Microsoft Access ora bisa mbusak | 1 sawise dienkode. Basis data sing dienkode wis dijenengi | 2. @ Yen sampeyan ngode database nganggo jeneng sing padha, Microsoft Access nggawe database sing dienkode anyar, lan banjur mbusak basis data asli.
Nanging, ing kasus iki, database asli ora bisa mbusak amarga mung diwaca. @ Yen sampeyan bisa, mbusak status maca-mung, busak basis data asli, banjur ganti jeneng database anyar nggunakake jeneng asli.
Yen sampeyan ora bisa mbusak status maca-mung, informake administrator grup kerja sampeyan. @ 1 @ 1 @ 10299 @ 1
2551 Microsoft Access ora bisa mbusak | 1 sawise dekoding. Basis data sing wis di-decode wis dijenengi | 2. @ Yen sampeyan ndandani database nganggo jeneng sing padha, Microsoft Access nggawe basis data anyar sing didekode, banjur mbusak basis data asli.
Nanging, ing kasus iki, database asli ora bisa mbusak amarga mung diwaca. @ Yen sampeyan bisa, mbusak status maca-mung, busak basis data asli, banjur ganti jeneng database anyar nggunakake jeneng asli.
Yen sampeyan ora bisa mbusak status maca-mung, informake administrator grup kerja sampeyan. @ 1 @ 1 @ 10299 @ 1
2552 Sampeyan ora bisa ngode database sing ora digawe utawa dudu. @ Deleng pemilik database utawa administrator grup kerja. @@ 1 @@@ 1
2553 Sampeyan ora bisa decode basis data sing ora digawe utawa dudu. @ Deleng pemilik database utawa administrator grup kerja. @@ 1 @@@ 1
2554 Ora bisa nemokake database sing wis ditemtokake, utawa sampeyan ora nemtokake basis data babar pisan. @ Nemtokake jeneng basis data sing valid ing baris perintah, lan lebokake dalan yen perlu. @@ 1 @ 1 @ 10283 @ 1
2556 Microsoft Access ora bisa mbukak Wisaya Keamanan amarga basis data nggunakake tembung sandhi. @ Copot sandhi basis data kanthi ngeklik Bukak Sandhi Database ing klompok Alat Database ing tab Alat Database. @@ 1 @@@ 1
2557 Database sing nyoba dikonversi digawe utawa wis diowahi dadi versi Microsoft Access sing dijaluk. @@@ 1 @@@ 1
2559 Microsoft Access ora bisa nyegerake tabel sing gegandhengan '| 1' ing basis data '| 2' sajrone konversi. Coba refresh tautan kanthi manual kanthi nggunakake printah Manager Meja Link ing klompok Alat Database ing tab Alat Database.
2560 Microsoft Access ora bisa mbukak Properti Database. @@@ 1 @@@ 3
2561 Microsoft Access ora bisa nampilake kothak dialog Properti Database. @@@ 1 @@@ 1
2562 Microsoft Access ora bisa nyimpen Properti Database. @@@ 1 @@@ 1
2564 Sampeyan ora bisa ndhelikake dokumen '|' nalika mbukak. @ Tutup obyek database dhisik, banjur ndhelikake. @@ 1 @@@ 1
2565 Sampeyan ora bisa nemokake obyek database '|' nalika mbukak. @ Tutup obyek basis data luwih dhisik, banjur busak. @@ 1 @@@ 1
2566 Microsoft Access ora bisa nyetel ikon aplikasi menyang file '| 1'. @ Priksa manawa file kasebut minangka ikon lambang (.ico) sing bener. Yen nggunakake Microsoft Windows, sampeyan uga bisa nggunakake file .bmp. @@ 1 @@@ 1
2567 Microsoft Access ora bisa mbukak utawa ngowahi basis data versi sadurunge. @ Basis data digawe ing versi Microsoft Access sing luwih dhisik. Sampeyan ora duwe idin keamanan sing cocog kanggo mbukak utawa ngonversi database sing digawe ing versi sadurunge. @@ 1 @@@ 1
2568 Microsoft Access ora bisa mbatalake operasi iki. @ Obyek kanthi jeneng sing padha wis ana. Pangguna liyane bisa uga nggawe obyek sing jenenge '|' sawise sampeyan nindakake operasi iki ing obyek kanthi jeneng sing padha. @@ 1 @@@ 1
2571 Sampeyan ora bisa ngowahi obyek sing digawe ing versi Microsoft Access sing luwih dhisik. @ Kanggo ngonversi database iki menyang versi Microsoft Access saiki, tutup database, klik tab File, banjur klik Konversi. @@ 1 @@@ 0
2572 Basis data iki ana ing kahanan sing ora dikarepake lan Microsoft Access ora bisa mbukak. @ Basis data iki wis diowahi saka versi Microsoft Access sadurunge kanthi nggunakake metode DAO CompactDatabase tinimbang prentah Konversi Database (klik tab File banjur klik Konversi). Ngonversi kanthi nggunakake metode DAO CompactDatabase wis ngiwa database ing negara sing wis dikonversi sebagian. @ Yen sampeyan duwe salinan database ing format asline, klik tab File banjur klik Ngonversi kanggo ngonversi. Yen basis data asli ora kasedhiya maneh, gawe database anyar lan impor tabel lan pitakon kanggo ngreksa data banjur coba maneh. Objek database sampeyan ora bisa dibalekake maneh. @ 1 @@@ 1
2573 Database iki minangka replika sing digawe ing versi Akses sing beda. @ Sampeyan mung bisa ngonversi tiron iki kanthi nyinkronake karo Master Desain. @ Konversi Master Desain set replika iki banjur sinkronake replika karo Design Master. @ 1 @@@ 1
2574 Sampeyan ora bisa nggawe database Microsoft Access liyane kanthi jeneng lan lokasi sing padha karo basis data sing ana. @ Sampeyan nindakake printah Make MDE File, nanging nyoba menehi database anyar ekstensi sing padha karo sing lawas. @ Nampa standar. mde extension kanggo database MDE anyar sampeyan. @ 1 @@@ 1
2575 Sampeyan ora bisa nggawe basis data Microsoft Access MDE saka replika database. @@@ 1 @@@ 1
2576 Basis data iki minangka Microsoft Access 7.0 / 8.0 / 9.0 Design Master / Replica. @ Yen sampeyan ngeklik OK, basis data sing dipilih bakal diganti jeneng dadi | 1 banjur dikonversi dadi | 2. Kabeh wong sing nggunakake replika database iki kudu nganyari menyang Microsoft Access 2000 sawise sinkronisasi sabanjure. @@ 4 @@@ 2
2577 Pangkalan data | wis mbukak. @ Tutup database sadurunge nindakake printah Make MDE File. @@ 1 @@@ 1
2578 Microsoft Access ora bisa nggawe file .accde, .mde, utawa .ade. @@@ 1 @@@ 1
2579 Formulir, laporan, makro, lan modul lokal ing tiron iki ora bakal dikonversi. @ Kanggo njaga obyek kasebut, priksa manawa sampeyan ngimpor menyang Desain Master saka replika asli. @@ 1 @@@ 1
2580 Sumber rekaman '|' kasebut ing formulir utawa laporan iki ora ana. @Nama sumber rékam bisa salah éja, sumber sumber wis dibusak utawa diganti jeneng, utawa sumber rékam ana ing database sing beda. @ Ing tampilan Desain utawa Laporan utawa tampilan Layout, tampil lembar properti kanthi ngeklik tombol Properties, banjur atur properti RecordSource menyang tabel utawa pitakon sing ana. @ 1 @@@ 1
2581 Sampeyan kudu netepake kolom utawa ekspresi kanggo judhul utawa sikil grup ing laporan sing nyoba dipratinjau utawa dicithak. @@@ 1 @ 1 @ 8753 @ 1
2582 Sampeyan ora bisa nyetel properti GroupInterval dadi 0 nalika properti GroupOn disetel menyang Interval. @ Klik tab Ngurutake lan Nglompokake Group banjur coba salah siji saka ing ngisor iki:
* Owahi setelan properti GroupInterval dadi nomer sing luwih dhuwur tinimbang 0.
* Owahi setelan properti GroupOn dadi Saben Nilai. @@ 1 @@@ 1
2583 Tindakan utawa cara AplikasiFilter mung bisa ditindakake saka prosedur acara Open makro utawa Open. @ * Sampeyan bisa uga nyoba mbukak makro utawa prosedur sing ngemot tumindak utawa cara AplikasiFilter saka properti laporan kajaba properti OnOpen.
* Sampeyan bisa uga wis nyoba mbukak makro utawa prosedur acara ing laporan sing wis mbukak. @ Kanggo nggunakake tumindak Applesplore ing laporan, atur properti OnOpen menyang jeneng makro, tutup laporan, banjur bukak maneh. @ 1 @ 1 @ 3004 @ 1
2584 Sampeyan ora bisa nggunakake fungsi agregat ing header kaca utawa sikil. @ Header kaca utawa sikil laporan sing nyoba dipratinjau ngemot kontrol sing diitung kanthi fungsi agregat ing ekspresine. @ Yen sampeyan pengin nuduhake asil agregat fungsi ing header kaca utawa sikil, nggawe kontrol petungan sing didhelikake ing bagean laporan sing cocog. Banjur gawe kothak teks sing ora kaiket ing header kaca utawa sikil.
Yen sampeyan mbukak makro, gunakake tumindak SetValue kanggo nyetel nilai kothak teks sing ora kaiket menyang nilai ing kontrol sing didhelikake. @ 1 @ 1 @ 11839 @ 1
2585 Tindakan iki ora bisa ditindakake nalika ngolah formulir utawa acara laporan. @ Makro sing ditemtokake minangka setelan properti OnOpen, OnLoad, OnClose, OnFormat, OnRetreat, OnPage, utawa OnPrint ngemot tumindak sing ora valid kanggo properti kasebut. @ Nalika sampeyan ngeklik OK, kothak dialog Gagal Tumindak bakal nampilake jeneng makro sing gagal lan bantahane. @ 1 @ 1 @ 11909 @ 1
2586 Microsoft Access ngganti properti MoveLayout lan NextRecord dadi True saka Salah. @ Fungsi makro utawa Visual Basic sing dikelola dening properti OnFormat salah sawijining bagean saka laporan kasebut nyedhiyakake properti MovLayout lan NextRecord dadi Salah. Kaloro properti disetel menyang Palsu bisa nggawe laporan dicithak kanthi terus-terusan. @ Revisi makro utawa fungsi supaya properti kasebut disetel karo nilai-nilai sing dikarepake. @ 1 @ 1 @ 4656 @ 1
2587 Microsoft Access ora bisa ngrampungake operasi Output. @ Kode Visual Basic sing sampeyan lebokake ngemot kesalahan sintaks utawa prosedur Output ora kasedhiya. @ Priksa manawa ora ana kesalahan sintaks ing kode sampeyan. Yen sintaksine bener, bukak Setup kanggo instal maneh Microsoft Access. Yen sampeyan pengin ngreksa keamanan utawa setelan khusus, gawe serep file informasi grup kerja Microsoft Access.
Kanggo informasi babagan nggawe serep file, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'nggawe serep file'. @ 1 @@ 185309 @ 1
2588 Sampeyan kudu milih formulir sing bisa disimpen minangka laporan. @@@ 1 @@@ 1
2589 Ungkapan '|' ora valid. @ Fungsi gabungan mung diidini ing kolom output saka Sumber Rekam. @@ 1 @@@ 1
2590 Fungsi agregat Var lan VarP ora didhukung ing proyek Akses. @@@ 1 @@@ 1
2591 Sampeyan ora bisa ngganti properti printer ing acara OnOpen sing dilaporake. @@@ 1 @@@ 1
2593 Fitur iki ora kasedhiya ing MDB utawa ACCDB. @@@ 1 @@@ 1
2594 Sampeyan ora bisa Nyaring Miturut Formulir nalika sumber rekor formulir minangka obyek recordset. @@@ 1 @@@ 1
2595 Microsoft Access ora bisa nyetel properti iki nalika properti DefaultSize disetel menyang True. @@@ 1 @@@ 1
2596 Objek printer ora kasedhiya ing subforms lan subreport. @@@ 1 @@@ 1
2597 Ora bisa ngubungake laporan menyang recordset sing ditemtokake amarga bentuke ora cocog karo pengurut lan klompok sing ditemtokake ing laporan kasebut. @@@ 1 @@@ 1
2599 Tampilan laporan ora kasedhiya kanggo laporan iki. @@@ 1 @@@ 1
2600 Verifikasi sandhi anyar kanthi ngetik maneh ing kothak Verifikasi banjur klik OK. @@@ 1 @@@ 1
2601 Sampeyan ora duwe idin kanggo maca'|.'@Untuk maca obyek iki, sampeyan kudu duwe idin Maca Desain. Kanggo informasi luwih lengkap babagan idin lan sapa sing bisa nyetel, klik Bantuan. @@ 2 @ 1 @ 10222 @ 1
2602 Sampeyan ora duwe idin kanggo ngowahi'|.'@ Kanggo ngowahi obyek iki, sampeyan kudu duwe idin Modifikasi Desain. Yen obyek kasebut minangka tabel, sampeyan uga kudu duwe idin Data lan Nganyari Data kasebut.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan idin lan sapa sing bisa nyetel, klik Bantuan. @@ 2 @ 1 @ 10222 @ 1
2603 Sampeyan ora duwe idin kanggo mbukak'|.'@ Kanggo mbukak obyek iki, sampeyan kudu duwe idin Bukak / Mbukak. Kanggo informasi luwih lengkap babagan idin lan sapa sing bisa nyetel, klik Bantuan. @@ 2 @ 1 @ 10222 @ 1
2604 Sampeyan ora bisa ndeleng ijin obyek iki. @ Kanggo ndeleng utawa ngganti ijin kanggo obyek iki, sampeyan kudu duwe idin Administer. Kanggo informasi luwih lengkap babagan idin lan sapa sing bisa nyetel, klik Bantuan. @@ 2 @ 1 @ 10222 @ 1
2605 Sampeyan ora bisa mbusak akun pangguna iki saka grup'|1.'@* Sampeyan bisa uga nyoba mbusak akun pangguna saka klompok Pangguna default. Microsoft Access kanthi otomatis nambah kabeh pangguna menyang klompok Pangguna standar. Kanggo mbusak akun pangguna saka grup Pangguna, sampeyan luwih dhisik kudu mbusak akun kasebut.
* Sampeyan bisa uga nyoba mbusak kabeh pangguna saka grup Admin. Paling ora kudu ana siji pangguna ing grup Admins. @@ 1 @ 1 @ 10212 @ 1
2606 Jinis obyek ora valid. @@@ 1 @@@ 1
2607 Sampeyan ora duwe idin kanggo ngethok'|.'@ Kanggo ngethok obyek iki, sampeyan kudu duwe idin Modifikasi Desain. Yen obyek kasebut minangka tabel, sampeyan uga kudu duwe idin Delete Data. Kanggo informasi luwih lengkap babagan idin lan sapa sing bisa nyetel, klik Bantuan. @@ 2 @ 1 @ 10222 @ 1
2608 Sampeyan ora duwe idin kanggo nyalin'|.'@ Kanggo nyalin obyek iki, sampeyan kudu duwe idin Maca Desain. Yen obyek kasebut minangka tabel, sampeyan uga kudu duwe idin Baca Data. Kanggo informasi luwih lengkap babagan idin lan sapa sing bisa nyetel, klik Bantuan. @@ 2 @ 1 @ 10222 @ 1
2609 Sampeyan ora duwe idin kanggo mbusak'|.'@Untuk mbusak obyek iki, sampeyan kudu duwe idin Modifikasi Desain. Yen obyek kasebut minangka tabel, sampeyan uga kudu duwe idin Delete Data. Kanggo informasi luwih lengkap babagan idin lan sapa sing bisa nyetel, klik Bantuan. @@ 2 @ 1 @ 10222 @ 1
2610 Sampeyan kudu ngetik pengenal pribadi (PID) sing paling sethithik 4 lan ora luwih saka 20 karakter lan digit. @ Microsoft Access nggunakake kombinasi jeneng pangguna utawa grup lan PID kanggo ngenali pangguna utawa klompok kasebut.
Elinga yen Microsoft Access ndhelikake PID sawise nggawe, dadi priksa manawa sampeyan nulis jeneng pangguna utawa klompok akun sing pas lan entri PID. Yen sampeyan kudu nggawe maneh akun, sampeyan kudu menehi jeneng sing padha lan entri PID. @@ 1 @@@ 1
2611 Microsoft Access ora bisa nemokake file workgroup '| 1.' Apa sampeyan pengin nggunakake file workgroup standar? @@@ 20 @@@ 1
2612 Jeneng akun ora valid. @ Kanggo informasi babagan konvensi penamaan, klik Bantuan. @@ 2 @ 1 @ 10213 @ 1
2613 Sampeyan ora duwe idin kanggo ngganti jeneng'|.'@ Kanggo ngganti jeneng obyek database, sampeyan kudu duwe idin Modifikasi Desain kanggo obyek kasebut. Kanggo informasi luwih lengkap babagan idin lan sapa sing bisa nyetel, klik Bantuan. @@ 2 @ 1 @ 10222 @ 1
2614 Sampeyan ora duwe idin kanggo nyisipake formulir iki menyang formulir liyane. @ Kanggo nyisipake formulir menyang formulir liyane minangka subform, sampeyan kudu duwe idin Baca Desain kanggo formulir sing dilebokake. Kanggo informasi luwih lengkap babagan idin lan sapa sing bisa nyetel, klik Bantuan. @@ 2 @ 1 @ 10222 @ 1
2615 Sampeyan ora duwe idin kanggo ngganti pemilik'|.'@ Kanggo ngganti pemilik obyek database, sampeyan kudu duwe idin Administer. Kanggo informasi luwih lengkap babagan idin lan sapa sing bisa nyetel, klik Bantuan. @@ 5 @ 1 @ 10222 @ 1
2616 Sampeyan ora bisa ngganti ijin kanggo'|.'@Untuk ngganti ijin kanggo obyek iki, sampeyan kudu duwe idin Administer. Kanggo informasi luwih lengkap babagan idin lan sapa sing bisa nyetel, klik Bantuan. @@ 5 @ 1 @ 10222 @ 1
2617 Sampeyan ora duwe idin kanggo ngimpor, ngekspor, utawa ngubungake menyang'|.'@Untuk ngimpor, ngekspor, utawa ngubungake obyek iki, sampeyan kudu duwe idin Maca Desain lan Maca Data. Kanggo informasi luwih lengkap babagan idin lan sapa sing bisa nyetel, klik Bantuan. @@ 2 @ 1 @ 10222 @ 1
2618 Sampeyan kudu mbukak database kanggo nggunakake eksklusif kanggo nyetel utawa mbusak sandhi database. @ Kanggo mbukak basis data kanthi eksklusif, nutup basis data, banjur bukak maneh kanthi ngeklik tab File lan nggunakake perintah Open. Ing kothak dialog Bukak, klik panah ing jejere tombol Bukak, banjur pilih Bukak Eksklusif. @@ 1 @@@ 1
2619 Sampeyan ora bisa ngganti ijin '|' ing réplika. @ Idin mung bisa diganti ing Master Desain kanggo set replika. @@ 3 @@@ 1
2620 Sandi sing sampeyan lebokake ing kothak Sandi Lawas salah. @ Mangga lebokake sandhi sing bener kanggo akun iki. @@ 1 @@@ 1
2621 Sandhi kasebut ora valid. @ Sampeyan bisa uga nggunakake titik koma. @@ 1 @@@ 1
2622 Sampeyan ora bisa nyimpen '|' amarga mung diwaca. @ Kanggo nyimpen, ganti menyang Tampilan Desain, klik tab File, arahake menyang Save As, banjur ketik jeneng anyar. @@ 3 @@@ 0
2624 Ana kesalahan nalika ngganti basis data workgroup. @@@ 1 @@@ 1
2625 Administrator Workgroup ora bisa nggawe file informasi klompok kerja. Priksa manawa sampeyan wis nemtokake path lan jeneng file sing bener, sampeyan duwe ijin sing cukup kanggo nggawe file, lan yen sampeyan duwe cukup ruang disk ing drive tujuan. (|) @@@ 1 @@@ 1
2626 Kesalahan dilindhungi undhang-undhang (|); ora ana pesen kanggo kesalahan iki. @@@ 1 @@@ 1
2627 Ruang disk ora cukup. @@@ 1 @@@ 1
2628 Salah sawijining paramèter sampeyan ora valid. @@@ 1 @@@ 1
2629 Ora bisa mbukak file klompok kerja. Iki direktori. @@@ 1 @@@ 1
2630 Path sing ditemtokake ora valid. @@@ 1 @@@ 1
2631 Path sing ditemtokake dawa banget. @@@ 1 @@@ 1
2632 Ganti Workgroup ora bisa dilanjutake tanpa Jeneng, PIN, lan dalan menyang File Informasi Grup Kerja sing anyar.
2633 Microsoft Access ora bisa ngganti tembung sandhi kanggo akun logon '| 1' amarga sambungan saiki nggunakake keamanan integrasi Microsoft Windows NT. @@@ 1 @@@ 1
2634 Tembung sandhi anyar ora cocog karo verifikasi sandhi. @@@ 1 @@@ 1
2635 Microsoft Access ora bisa ngowahi sandhi amarga sandhi lawas ora cocog karo sandhi pangguna sing lagi mlebu.
2636 File kerjo wis ana.
2637 Ora bisa start SQL Server layanan Kanggo restart SQL Server layanan, klik kaping pindho ing SQL Server Ikon System Manager ing tray sistem banjur klik Start / Terusake. @ Nalika layanan kasebut starTed, ing Akses Microsoft, klik tab File, arahake menyang Tugas Server, klik Sambungan, banjur klik OK. @@ 19 @@@ 2
2638 Ora bisa start SQL Server layanan Kanggo restart SQL Server layanan, klik kaping pindho ing SQL Server Ikon System Manager ing tray sistem banjur klik Start / Terusake. Yen layanan gagal start, bukak konsol Layanan lan verifikasi manawa informasi Log On layanan MSSQLServer bener. @ Nalika layanan kasebut starTed, ing Akses Microsoft, klik tab File, arahake menyang Tugas Server, klik Sambungan, banjur klik OK. @@ 19 @@@ 2
2639 Microsoft Access ora bisa mbukak | 1 amarga watesan keamanan. @ Setelan keamanan mbatesi akses menyang file amarga ora ditandatangani kanthi digital. @@ 2 @ 1 @ 553714138 @ 2
2646 Microsoft Access ora bisa nggawe hubungan iki lan ngetrapake integritas referensial. @ Data ing tabel '| 1' nglanggar aturan integritas referensial.
Contone, bisa uga ana cathetan sing ana gandhengane karo karyawan ing tabel sing gegandhengan, nanging ora ana cathetan kanggo karyawan ing tabel utama. @ Sunting data supaya cathetan ing tabel utama kasedhiya kanggo kabeh cathetan sing gegandhengan.
Yen sampeyan pengin nggawe hubungan tanpa netepi aturan integritas referensial, busak kothak Enforce Referensial Integrity. @ 1 @ 1 @ 9086 @ 1
2649 Microsoft Access ora bisa ngetrapake integritas referensial kanggo hubungan iki. @ Priksa manawa kolom sing sampeyan seret minangka kolom kunci utama utawa diindeks kanthi unik lan indeks unik utawa kunci utama wis disetel kanthi bener.
Yen sampeyan pengin nggawe hubungan tanpa netepi aturan integritas referensial, busak kothak Enforce Referensial Integrity. @@ 1 @ 1 @ 9086 @ 1
2650 Microsoft Access ora bisa nggawe hubungan iki lan ngetrapake integritas referensial. @ * Bidhang sing sampeyan pilih bisa uga duwe macem-macem jinis data.
* Bidang bisa uga duwe jinis data Nomer nanging ora padha karo properti properti FieldSize. @ Coba salah siji saka ing ngisor iki:
* Pilih kolom kanthi jinis data sing padha.
* Bukak tabel ing tampilan Desain, lan ganti jinis data lan ukuran lapangan supaya kothak cocog.
Yen sampeyan pengin nggawe hubungan tanpa netepi aturan integritas referensial, busak kothak Enforce Referensial Integrity. @ 2 @ 1 @ 9086 @ 1
2651 Sampeyan ora bisa nggawe hubungan antarane lapangan karo jinis data Memo, OLE, Ya / Ora, utawa Hyperlink. @ Sampeyan nyoba ngetrapake integritas referensial kanggo sesambetan, nanging siji utawa luwih kolom sing sampeyan pilih duwe Memo, OLE Obyek, Ya / Ora, utawa Hyperlink jinis data. @ Pilih kolom ing kothak sing ora duwe jinis data kasebut, utawa bukak tabel ing tampilan Desain lan ganti jinis data. @ 1 @@@ 1
2652 Sampeyan ora bisa mbusak hubungan sing diwarisake saka basis data sing gegandhengan. @@@ 1 @@@ 1
2680 Formulir utawa laporan kalebu luwih akeh obyek OLE tinimbang sing bisa ditampilake Microsoft Access sekaligus. @ Delete sawetara pigura obyek sing kaiket utawa ora kaiket. @@ 1 @@@ 1
2683 Ora ana obyek ing kontrol iki. @@@ 1 @@@ 1
2684 Objek OLE kosong. @ Sampeyan ora bisa ngowahi pigura obyek sing kaiket yen kolom ing tabel dhasar ora ngemot obyek OLE. @ Klik-tengen kolom, klik Lebokake Obyek, lan gunakake kothak dialog kanggo nemokake lan tambahi obyek menyang lapangan. @ 1 @ 1 @ 9360 @ 1
2685 Obyek ora duwe jinis data obyek OLE. @ Bingkai obyek sing kaiket sing ngemot obyek sing nyoba diowahi ora kaiket ing kolom kanthi tipe data obyek OLE. @ Yen sampeyan pengin nampilake obyek OLE, atur Properti ControlSource kanggo pigura obyek sing kaiket menyang lapangan kanthi jinis data obyek OLE. Utawa gunakake kontrol sing beda, kayata kothak teks, kanggo nampilake data. @ 1 @ 1 @ 9360 @ 1
2686 Microsoft Access ora bisa nyimpen obyek | 1. @ Komputer sampeyan kehabisan ruang disk nalika Microsoft Access nyimpen obyek OLE.
Kanggo informasi babagan mbebasake ruang disk, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'disk space, freeing'. @@ 1 @@@ 1
2690 Sumber daya sistem sing dibutuhake kanggo nampilake | obyek ora kasedhiya. @ Komputer bisa uga kurang memori. @ Tutup program sing ora dibutuhake, banjur coba operasi maneh.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan memori sing gratis, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'memori, ngatasi masalah'. @ 1 @@@ 1
2691 Microsoft Access ora bisa komunikasi karo server OLE. @ Server OLE bisa uga ora kadaptar. @ Kanggo ndhaptar server OLE, instal maneh. @ 1 @@@ 1
2694 Clipboard ora kasedhiya. @ Papan Klip bisa digunakake dening aplikasi liya, utawa komputer sampeyan bisa uga kurang memori. @ Yen komputer kurang memori, tutup program sing ora dibutuhake, banjur coba operasi maneh.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan memori sing gratis, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'memori, ngatasi masalah'. @ 1 @@@ 1
2695 Microsoft Access ora bisa nampilake obyek | 1 sing wis diowahi. @ Delete the object in the bound object frame, and then re-create it. @@ 1 @@@ 1
2696 Microsoft Access ora bisa maca obyek OLE. @ Delete the obyek ing pigura obyek sing kaiket, banjur gawe maneh. @@ 1 @@@ 1
2697 Ana masalah nalika mbukak | obyek. @ Obyek sing sampeyan nyoba nggawe utawa sunting dudu obyek OLE sing valid. @ Gawe maneh obyek kasebut, banjur lebokake utawa taleni maneh. @ 1 @ 1 @ 9360 @ 1
2698 Wong | obyek sing nyoba digawe utawa diowahi gedhe banget kanggo disimpen. @ * Database sampeyan mungkin ora ngemot cukup ruang kanggo obyek kasebut.
* Komputer bisa uga ora ana ruang disk.
Kanggo informasi babagan mbebasake ruang disk, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'disk space, freeing'. @@ 1 @@@ 1
2699 Sambungan karo server OLE yaiku lost, utawa server OLE nemoni kesalahan nalika sampeyan nggunakake. @ Restart server OLE, banjur coba operasi maneh. @@ 1 @@@ 1
2700 Microsoft Access ora bisa nemokake server OLE utawa lib link-dinamisrary (DLL) sing dibutuhake kanggo operasi OLE. @ Server OLE utawa DLL bisa uga ora kadaptar. @ Kanggo ndhaptar server OLE utawa DLL, instal maneh. @ 1 @@@ 1
2701 Server OLE kanggo obyek OLE sing nyoba digawe wis mbukak. @ Ganti menyang jendela server OLE banjur tutup. Banjur coba gawe utawa edit obyek OLE maneh. @@ 1 @@@ 1
2702 Wong | obyek ora pangguna. @ Obyek kasebut bisa uga nelpon aplikasi sing durung diinstal. @ Kanggo ndhaptar aplikasi, instal maneh. @ 1 @@@ 1
2703 Microsoft Access ora bisa maca obyek | 1 amarga komunikasi terganggu. @ Yen aplikasi server OLE ana ing server jaringan, priksa manawa komputer sampeyan wis nyambung. @@ 1 @@@ 1
2704 Wong | obyek sing nyoba diowahi ora duwe informasi sing bisa ditampilake. @@@ 2 @ 1 @ 9360 @ 1
2707 Microsoft Access ora bisa mbukak file sing ngemot obyek OLE. @ * Sampeyan bisa uga wis milih jeneng file sing ora valid utawa unit data sing ora valid (kayata sawetara sel saka worksheet) ing file kasebut kanggo obyek OLE.
* File sing sampeyan jelasake ora kasedhiya amarga dikunci dening pangguna liya utawa sampeyan ora duwe idin kanggo nggunakake. @ Coba salah siji saka ing ngisor iki:
* Priksa manawa file kasedhiya lan sampeyan nggunakake jeneng file sing bener.
* Priksa dokumentasi server OLE kanggo informasi babagan sintaksis sing bakal digunakake nalika nemtokake data obyek OLE. @ 1 @ 1 @ 9360 @ 1
2711 Argumen jeneng file ing fungsi GetObject prosedur Visual Basic sing sampeyan lakoni ora valid. @ * Sampeyan bisa uga ora ngetik, utawa bisa uga salah eja, jeneng file kasebut.
* Unit data (kayata sawetara sel saka lembar kerja) bisa uga ora valid. @ Coba salah siji saka ing ngisor iki:
* Priksa manawa file wis diinstal ing komputer lan sampeyan nggunakake jeneng file sing bener.
* Priksa dokumentasi server OLE kanggo informasi babagan sintaksis sing bakal digunakake nalika nemtokake data obyek OLE. @ 1 @ 3 @ 1010959 @ 1
2713 Ana masalah nalika Microsoft Access nyoba ngakses obyek | 1. @ * Sampeyan bisa uga wis milih jeneng file sing ora valid utawa unit data sing ora valid (kayata sawetara sel saka worksheet) ing file kasebut kanggo obyek OLE.
* File sing sampeyan jelasake ora kasedhiya amarga dikunci dening pangguna liya utawa sampeyan ora duwe idin kanggo nggunakake. @ Coba salah siji saka ing ngisor iki:
* Priksa manawa file wis diinstal ing komputer lan sampeyan nggunakake jeneng file sing bener.
* Priksa dokumentasi server OLE kanggo informasi babagan sintaksis sing bakal digunakake nalika nemtokake data obyek OLE. @ 1 @ 1 @ 9360 @ 1
2714 Wong | obyek ora ndhukung kriyo sing bisa dileksanakake ing obyek OLE, kayata play utawa edit. @ Priksa dokumentasi server OLE kanggo informasi babagan kriyo sing didukung obyek OLE, utawa gunakake properti ObjectVerbs utawa properti ObjectVerbsCount kanggo nemokake kriyo didhukung dening obyek OLE. @@ 1 @ 1 @ 6970 @ 1
2715 Indeks kanggo Tindakan utawa properti Kriyo kanggo | obyek ora valid. @ Setelan sing sampeyan lebokake bisa uga nomer negatif utawa bisa uga gedhe banget. @@ 1 @ 1 @ 6967 @ 1
2717 Wong | obyek ora duwe informasi sing bisa ditampilake. @ Sampeyan nyoba nindakake operasi ing pigura obyek sing kaiket utawa ora kaiket sing ngemot obyek OLE, nanging obyek OLE kosong. @ Klik-tengen pigura, klik Insert Object, banjur gunakake kothak dialog kanggo nemokake lan nambah utawa ngubungake obyek saka file sing ora kosong. @ 1 @ 1 @ 9360 @ 1
2719 Ana masalah nalika ngakses obyek | 1. @ * Server OLE bisa uga ora kasedhiya amarga ana ing server jaringan lan sampeyanost sambungan. Coba pasang maneh sambungan.
* Objek OLE bisa disimpen ing file sing ana gandhengane, nanging file kasebut ora kasedhiya. Aktifake server OLE ing sanjabane Microsoft Access, banjur bukak file sing ngemot obyek OLE kanggo verifikasi manawa isih ana lan bisa diakses. @@ 1 @@@ 1
2723 Wong | obyek ora ndhukung usaha sing diupayakake. @ Objek OLE diganti dadi gambar, utawa link menyang obyek kasebut rusak. @ Yen sampeyan pengin nindakake operasi, busak obyek OLE, banjur lebokake utawa link maneh. @ 1 @ 1 @ 9360 @ 1
2724 Siji utawa luwih lib link-dinamisrarsing dibutuhake kanggo nggunakake obyek OLE minangka versi sing salah. @ Run Setup kanggo instal maneh Microsoft Access. Yen sampeyan pengin ngreksa keamanan utawa setelan khusus, gawe serep file informasi grup kerja Microsoft Access.
Kanggo informasi babagan nggawe serep file, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'nggawe serep file'. @@ 1 @@ 185309 @ 1
2725 Server OLE ora pangguna. @ Kanggo ndhaptar server OLE, instal maneh. @@ 1 @@@ 1
2726 Microsoft Access ora bisa nindakake operasi OLE amarga ora bisa maca Windows Registry ing endi server OLE kadaptar. @ Instal maneh server OLE, banjur coba operasi maneh. Yen ana masalah, instal maneh Microsoft Windows lan aplikasi liyane ing komputer.
Yen sampeyan instal maneh Microsoft Access, sampeyan bisa uga kudu nggawe serep file informasi grup kerja Microsoft Access luwih dhisik kanggo ngreksa setelan kustom. Kanggo informasi babagan nggawe serep file, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'nggawe serep file'.
Kanggo informasi babagan Registri Windows, goleki indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'pendaptaran'. @@ 1 @@@ 1
2727 Microsoft Access ora bisa nindakake operasi OLE amarga ora bisa nulis menyang Windows Registry ing endi server OLE kadaptar. @ Instal maneh server OLE, banjur coba operasi maneh. Yen ana masalah, instal maneh Microsoft Windows lan aplikasi liyane ing komputer.
Yen sampeyan instal maneh Microsoft Access, sampeyan bisa uga kudu nggawe serep file informasi grup kerja Microsoft Access luwih dhisik kanggo ngreksa setelan kustom. Kanggo informasi babagan nggawe serep file, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'nggawe serep file'.
Kanggo informasi babagan Registri Windows, goleki indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'pendaptaran'. @@ 1 @@@ 1
2729 Objek OLE sing nyoba diowahi sibuk. @ Coba maneh mengko. @@ 1 @@@ 1
2730 Ana masalah komunikasi karo server OLE. @ Coba maneh mengko. Yen sampeyan isih ora bisa ngakses obyek kasebut, coba salah siji utawa luwih saka ing ngisor iki:
* Mbusak memori sistem. Kanggo informasi babagan memori sing gratis, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'memori, ngatasi masalah'.
* Instal maneh server OLE kanggo mesthine wis kadaptar.
* Priksa dokumentasi server OLE kanggo informasi babagan sintaksis sing bakal digunakake nalika nemtokake data obyek OLE. @@ 1 @@@ 1
2731 Ana kesalahan nalika ngakses server OLE. @ Server OLE bisa uga ora kadaptar. @ Kanggo ndhaptar server OLE, instal maneh. @ 1 @@@ 1
2732 Microsoft Access ora bisa maca obyek | 1. @ Komunikasi ing antarane Microsoft Access lan server OLE diganggu. @ Priksa manawa komputer sampeyan wis nyambung menyang server jaringan sing dununge server OLE. @ 1 @@@ 1
2733 Objek OLE sing sampeyan nyoba sunting ora bisa diakses. @ Sampeyan ora duwe idin kanggo ngowahi obyek kasebut, utawa pangguna liyane mbukak lan ngunci obyek kasebut. @@ 1 @@@ 1
2734 Sampeyan ora bisa nyimpen | obyek saiki. @ Server OLE mbukak operasi, utawa pangguna liyane mbukak lan ngunci obyek kasebut. @ Coba simpen obyek maneh mengko. @ 1 @@@ 1
2735 Disk iki dilindhungi kanthi nulis. Sampeyan ora bisa nyimpen | mbantah. @@@ 1 @@@ 1
2737 Microsoft Access ora bisa nemokake file sing ngemot obyek OLE sing ana gandhengane, sampeyan nyoba nganyari nggunakake perintah OLE / DDE Links. @ Sampeyan bisa uga salah nulis jeneng file, utawa file kasebut bisa uga wis dibusak utawa diganti jeneng. @ Yen file kasebut wis ilang dipindhah menyang lokasi sing beda, gunakake perintah OLE / DDE Links kanggo ngganti sumber. Utawa mbusak obyek kasebut, lan gawe obyek sing gegandhengan anyar. @ 1 @@@ 1
2738 Memori ora cukup kanggo ngrampungake operasi. @ Tutup program sing ora dibutuhake lan coba maneh operasi.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan memori sing gratis, goleki indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'memori, ngatasi masalah'. @@ 1 @@@ 1
2739 Ana kesalahan sajrone operasi karo obyek OLE. @ Objek kasebut digunakake. @@ 1 @@@ 1
2741 Komputer sampeyan kehabisan ruang disk nalika Microsoft Access nyimpen pangowahan sing sampeyan lakoni menyang obyek | 1. @ Kanggo informasi babagan mbebasake ruang disk, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'disk space, freeing'. @@ 1 @@@ 1
2742 Microsoft Access ora bisa nggawe file luwih akeh. @ Komputer sampeyan bisa uga kurang memori utawa ruang disk. @ Tutup program sing ora dibutuhake lan coba maneh operasi kasebut.
Kanggo informasi babagan mbebasake memori utawa papan disk, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'memori, pemecahan masalah' utawa 'disk space, freeing'. @ 1 @@@ 1
2743 Wong | obyek disimpen ing format sing ora kompatibel karo versi OLE ing komputer sampeyan. @@@ 1 @@@ 1
2744 Microsoft Access ora bisa nemokake server OLE. @ Setelan kanggo properti SourceDoc bisa uga ora sah, utawa file kasebut bisa uga wis dihapus, diganti jeneng, utawa dipindhah. @@ 1 @ 1 @ 6973 @ 1
2745 Share.exe utawa Vshare.386 ilang saka komputer; Dhukungan OLE mbutuhake file-file kasebut supaya bisa mlaku kanthi bener. @ Rerun Microsoft Access utawa Microsoft Office Setup kanggo instal maneh Microsoft Access, program Share, lan Vshare.386. @ Yen sampeyan pengin ngamanake keamanan utawa setelan kustom, gawe serep informasi grup kerja Microsoft Access ngajukake Banjur pulihake file menyang lokasi asline. Kanggo informasi babagan nggawe serep file, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'nggawe serep file'. @ 1 @@ 185309 @ 3
2746 Sampeyan ora bisa ngalih menyang tampilan Desain amarga formulir sampeyan ngemot akeh obyek OLE. @ Tutup aplikasi liyane, tutup formulir, banjur bukak formulir maneh ing tampilan Desain. Banjur busak sawetara obyek OLE utawa pindhah menyang macem-macem formulir. @@ 1 @@@ 1
2747 Server OLE ora bisa nampilake obyek | 1. @ Ana masalah karo file sing ngemot obyek OLE, utawa ora cukup memori sing kasedhiya. @ Bukak server OLE ing sanjabane Microsoft Access, banjur bukak obyek OLE ngajukake
Yen sampeyan bisa nindakake iki, mula komputer bakal kurang memori. Tutup program liyane, banjur coba operasi maneh.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan memori sing gratis, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'memori, ngatasi masalah'. @ 1 @@@ 1
2748 Operasi obyek Otomatis ora kasedhiya kanggo | obyek. @ Priksa dokumentasi komponen kanggo informasi babagan operasi sing kasedhiya kanggo obyek Otomatisasi. @@ 1 @@@ 1
2749 Ora cukup memori kanggo ngrampungake operasi obyek Otomatis ing | obyek. @ Tutup program sing ora dibutuhake lan coba maneh operasi.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan memori sing gratis, goleki indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'memori, ngatasi masalah'. @@ 1 @@@ 1
2750 Operasi ing | obyek gagal. @ Server OLE bisa uga ora kedhaftar. @ Kanggo ndhaptar server OLE, instal maneh. @ 1 @@@ 1
2751 Operasi Exit utawa Update gagal. @ Sampeyan menet tombol ESC (utawa tombol liyane sing digunakake ing server OLE kanggo mungkasi operasi) nalika Microsoft Access nyimpen pangowahan sing digawe menyang obyek OLE ing formulir utawa laporan. @ Coba metu utawa nganyari maneh. @ 1 @@@ 1
2753 Ana masalah nalika Microsoft Access komunikasi karo server OLE utawa ActiveX Control. @ Tutup server OLE lan restaring njaba Microsoft Access. Banjur coba operasi asli maneh ing Microsoft Access. @@ 1 @@@ 1
2754 Ana masalah nalika Microsoft Access komunikasi karo server OLE. @ Coba salah siji utawa luwih saka ing ngisor iki:
* Priksa manawa sampeyan wis nyambung menyang server jaringan ing dununge aplikasi server OLE.
* Tutup server OLE lan restaring njaba Microsoft Access. Banjur coba operasi asli maneh saka ing Microsoft Access.
* Instal maneh server OLE kanggo mesthine wis kadaptar. @@ 1 @@@ 1
2755 Ana masalah ngrujuk properti utawa metode obyek kasebut. @ Sampeyan nyoba mbukak prosedur Visual Basic sing ngrujuk properti obyek utawa metode. @ Coba salah siji utawa luwih saka ing ngisor iki:
* Priksa manawa komponen wis didaftar kanthi bener.
* Priksa manawa komputer sampeyan wis nyambung menyang server jaringan sing dununge komponen kasebut.
* Tutup komponen lan restaring njaba Microsoft Access. Banjur coba maneh kanggo mbukak prosedur ing Microsoft Access. @ 1 @@@ 1
2756 Ana masalah nalika Microsoft Access nyoba ngakses obyek OLE. @ Tutup formulir Microsoft utawa laporan sing nampilake obyek OLE, banjur tutup server OLE. Banjur bukak maneh formulir kasebut utawa laporake kanggo ndeleng manawa bisa nampilake obyek OLE. @@ 1 @@@ 1
2757 Ana masalah ngakses properti utawa metode obyek OLE. @ Coba salah siji utawa luwih saka ing ngisor iki:
* Verifikasi manawa server OLE wis didaftar kanthi bener kanthi instal maneh.
* Priksa manawa komputer sampeyan wis nyambung menyang server sing manggonake aplikasi server OLE.
* Tutup server OLE lan restaring njaba Microsoft Access. Banjur coba operasi asli maneh saka ing Microsoft Access. @@ 1 @@@ 1
2759 Cara sing sampeyan nyoba nyoba nggunakake obyek gagal. @ * Sampeyan bisa uga wis nemtokake akeh utawa sawetara bantahan kanggo properti utawa metode obyek. Priksa dokumentasi komponen kanggo informasi babagan properti lan cara sing kasedhiya kanggo operasi Otomatis.
* Sampeyan bisa uga ora cukup memori kanggo mbukak prosedur kasebut. Tutup program sing ora dibutuhake lan coba jalanake prosedur kasebut maneh.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan memori sing gratis, goleki indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'memori, ngatasi masalah'. @@ 1 @@@ 1
2760 Ana kesalahan nalika ngrujuk obyek kasebut. @ Sampeyan nyoba mbukak prosedur Visual Basic sing salah referensi properti utawa metode obyek. @@ 1 @@@ 1
2761 Ana masalah nalika referensi properti utawa metode obyek. @ Priksa dokumentasi komponen kanggo informasi babagan properti lan cara sing kasedhiya kanggo operasi Otomasi. @@ 1 @@@ 1
2762 | ngasilake kesalahan nalika ngrujuk properti obyek. @ Priksa dokumentasi komponen kanggo informasi babagan sifat lan cara sing kasedhiya kanggo operasi Otomasi. @@ 1 @@@ 1
2763 | 1 ngasilake kesalahan: | 2. @ Priksa dokumentasi komponen kanggo informasi babagan sifat lan cara sing kasedhiya kanggo operasi Otomasi. @@ 1 @@@ 1
2764 Properti utawa metode obyek ora bisa disetel. @ Sampeyan nyoba mbukak prosedur Visual Basic kanggo nyetel properti utawa ngetrapake cara kanggo obyek. Nanging, properti utawa metode kasebut ora ndhukung argumen sing jenenge. @ Priksa dokumentasi komponen kanggo informasi babagan properti lan cara sing kasedhiya kanggo operasi Otomatisasi. @ 1 @@@ 1
2765 Visual Basic ora bisa ngonversi jinis data salah sawijining argumen sing sampeyan lebokake. @ Sampeyan nyoba mbukak prosedur Visual Basic sing ngeksekusi metode utawa nyetel properti obyek. @ Priksa dokumentasi komponen kanggo informasi babagan properti lan cara kasedhiya kanggo operasi Otomatis. @ 1 @@@ 1
2766 Obyek kasebut ora ngemot obyek Otomatis'|.'@ Sampeyan nyoba mbukak prosedur Visual Basic kanggo nyetel properti utawa metode kanggo obyek. Nanging, komponen kasebut ora nyedhiyakake properti utawa metode sing kasedhiya kanggo operasi Otomatisasi. @ Priksa dokumentasi komponen kanggo informasi babagan sifat lan cara sing kasedhiya kanggo operasi Otomatis. @ 1 @@@ 1
2767 Objek kasebut ora ndhukung basa Inggris Amerika; dikembangake kanthi nggunakake basa sing beda. @ Gunakake versi obyek sing dikembangake ing Visual Basic sing ndhukung basa sing digunakake. @@ 1 @@@ 1
2768 Nomer sing sampeyan gunakake kanggo ngrujuk unsur ing larik ing njaba wates larik. @ Contone, larik saka 0 nganti 10, lan sampeyan ngetik -1 utawa 11. @ Priksa dokumentasi komponen kanggo informasi babagan sifat lan cara sing kasedhiya kanggo operasi Otomatis. @ 1 @@@ 1
2769 Properti obyek Otomatis mbutuhake utawa ngasilake jinis data sing ora didhukung dening Visual Basic. @ Sampeyan nyoba mbukak prosedur Visual Basic sing ngrujuk properti obyek Otomatisasi. Nanging, regane properti kasebut ora didhukung dening Visual Basic. @ Priksa dokumentasi komponen kanggo informasi babagan properti lan cara sing kasedhiya kanggo operasi Otomatis. @ 1 @@@ 1
2770 Objek sing sampeyan referensi ing prosedur Visual Basic minangka obyek OLE dudu obyek OLE. @@@ 1 @@@ 1
2771 Bingkai obyek sing kaiket utawa ora kaiket sing sampeyan nyoba sunting ora ngemot obyek OLE. @ Klik-tengen pigura, klik Lebokake Obyek, banjur gunakake kothak dialog kanggo nemokake banjur tambah utawa link menyang obyek saka file sing ora kosong. @@ 1 @ 1 @ 9360 @ 1
2774 Komponen kasebut ora ndhukung Otomasi. @ Sampeyan nyoba mbukak prosedur Visual Basic sing ngrujuk obyek Otomatisasi. @ Priksa dokumentasi komponen kanggo informasi manawa ndhukung Otomatisasi. @ 1 @@@ 1
2775 Sampeyan nemtokake akeh bantahan ing prosedur Visual Basic, utawa ora cukup memori kanggo mbukak prosedur kasebut. @ Temtokake bantahan sing luwih sithik, utawa nutup program sing ora dibutuhake, banjur coba jalanake prosedur kasebut maneh.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan memori sing gratis, goleki indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'memori, ngatasi masalah'. @@ 1 @@@ 1
2777 Argumen kelas ing fungsi CreateObject prosedur Visual Basic sing sampeyan coba lakoni ora valid. @ Coba salah siji saka ing ngisor iki:
* Priksa manawa file wis diinstal ing komputer lan sampeyan nggunakake jeneng file sing bener.
* Priksa dokumentasi server OLE kanggo informasi babagan sintaksis sing bakal digunakake nalika nemtokake data obyek OLE. @@ 1 @ 3 @ 1010851 @ 1
2778 Microsoft Access nyoba nggawe link OLE, nanging ora ana dokumen sumber kanggo obyek iki. @@@ 1 @@@ 1
2782 Sampeyan kudu nemtokake properti utawa cara kanggo obyek kasebut. @ Sampeyan nyoba mbukak prosedur Visual Basic sing ngrujuk lan nyetel properti utawa metode kanggo obyek kasebut. @ Ketik properti utawa cara kanggo obyek kasebut. @ 1 @ 1 @ 6968 @ 1
2783 Sampeyan ngetik setelan sing ora valid kanggo properti Aksi. @ Gunakake salah sawijining konstanta intrinsik Microsoft Access kanggo properti Aksi.
Kanggo dhaptar setelan sing bener sing bisa digunakake karo properti Aksi, klik Bantuan. @@ 2 @ 1 @ 6967 @ 1
2784 Path sing sampeyan lebokake kanggo setelan properti SourceDoc kanggo obyek OLE sing gegandhengan dawa banget. @ Pindhah file menyang lokasi kanthi jalur sing luwih cendhek. @@ 1 @ 1 @ 6973 @ 1
2785 Server OLE ora bisa mbukak obyek. @ * Server OLE bisa uga ora diinstal.
* Sampeyan bisa uga wis nemtokake setelan sing ora valid kanggo properti SourceDoc utawa SourceItem ing sheet properti, makro, utawa prosedur Visual Basic. @ Kanggo ndeleng setelan sing bener kanggo salah siji properti kasebut, goleki indeks Bantuan kanggo topik properti. @ 1 @ 1 @ 6973 @ 1
2786 Server OLE ora ndhukung ngubungake. @ Sampeyan nyoba mbukak prosedur Visual Basic nggunakake properti Action. Nanging, sampeyan menehi informasi sing ora cukup kanggo nggawe link. @@ 1 @@@ 1
2788 Wong | obyek dudu obyek sing ana gandhengane. @ Properti sing sampeyan coba atur ing Visual Basic mung ditrapake kanggo obyek sing ana gandhengane. @@ 1 @@@ 1
2790 Sampeyan ora bisa masang obyek OLE menyang pigura obyek sing kaiket utawa ora kaiket yen properti OLETypeAllowed kanggo pigura obyek sing kaiket utawa ora kaiket disetel menyang Link. @ Pasang obyek sing gegandhengan, utawa atur properti OLETypeAllowed menyang Embedded utawa Either, banjur embed obyek kasebut. @@ 1 @ 1 @ 6439 @ 1
2791 Akses Microsoft ora bisa ngubungake obyek OLE utawa pigura obyek sing kaiket utawa ora kaiket. @ Properti OLETypeAllowed kanggo pigura obyek sing kaiket utawa ora kaiket disetel menyang Embedded. @ Semat obyek kasebut, utawa atur properti OLETypeAllowed to Linked or Either, banjur sambungake obyek kasebut. @ 1 @ 1 @ 6439 @ 1
2792 Sampeyan ora bisa nyimpen obyek OLE sing dikunci. @@@ 1 @@@ 1
2793 Microsoft Access ora bisa nindakake operasi sing ditemtokake ing properti Aksi prosedur Visual Basic sing sampeyan coba lakoni. @ Bingkai obyek bisa dikunci utawa dipateni. @ Setel properti sing dikunci dadi Ora lan properti sing Diaktifake dadi Ya. @ 1 @@@ 1
2794 Kontrol ActiveX sing sampeyan coba lebokake ora kadaptar. @ Kanggo informasi babagan ndhaptar kontrol ActiveX, klik Bantuan. @@ 2 @ 1 @ 12639 @ 1
2797 Objek OLE iki digawe ing versi OLE sing luwih dhisik mula ora bisa ditampilake minangka ikon. @ Kanggo efek sing padha karo nampilake obyek minangka lambang, tambahake kontrol gambar menyang formulir sampeyan, lan tambahake lambang kanggo aplikasi kasebut menyang kontrol gambar. Banjur atur properti OnDblClick kontrol gambar menyang prosedur Visual Basic sing mbukak obyek OLE. @@ 1 @@@ 1
2798 Sampeyan ora bisa nggunakake properti Aksi kanggo mbusak obyek OLE sing kaiket saka tabel utawa pitakonane. @ Sampeyan nyoba mbukak prosedur Visual Basic sing mbusak obyek ing bingkai obyek sing kaiket kanthi nyetel properti Aksi menyang acOLEDelete. @ Delete the obyek kanthi cara sing beda, kayata karo metode DAO Delete ing Visual Basic. @ 1 @ 1 @ 13790 @ 1
2799 OLE OLE obyek ora bisa diaktifake sawise nampa fokus. @ Yen sampeyan milih obyek OLE utawa grafik, lan properti AutoActivate kanggo kontrol kasebut disetel menyang GetFocus, obyek utawa diagram OLE kudu diaktifake kanthi otomatis nalika nampa fokus . Nanging, komponen ActiveX ora ndhukung operasi iki. @ Priksa dokumentasi komponen kanggo informasi babagan sifat lan cara sing kasedhiya kanggo operasi Otomatisasi. @ 1 @@@ 1
2800 Objek iki dikunci. Owahan apa wae sing sampeyan lakoni bakal dibuang nalika formulir ditutup. @ Klik tab File, arahake menyang Save As, lan simpen obyek kasebut nganggo jeneng liyane. @@ 1 @@@ 0
2801 Objek OLE ora dimuat amarga kontrol ActiveX sing ora kaiket durung diwiwiti. @@@ 1 @ 1 @ 9015 @ 1
2802 Sampeyan ora bisa masang kontrol ActiveX ing pigura obyek sing kaiket utawa ora kaiket. Kontrol @ ActiveX kanthi otomatis ana ing pigura kontrol ActiveX. @@ 1 @@@ 1
2803 Sampeyan ora duwe lisensi sing dibutuhake kanggo nggunakake kontrol ActiveX iki. @ Sampeyan nyoba mbukak formulir sing ngemot obyek OLE utawa kontrol ActiveX utawa sampeyan nyoba nggawe kontrol ActiveX. @ Kanggo entuk lisensi sing cocog, hubungi perusahaan sing nyedhiyakake obyek OLE sing duwe lisensi utawa kontrol ActiveX. @ 1 @@@ 1
2804 Sampeyan ora bisa nggawe kontrol ActiveX ing pigura obyek sing ora kaiket. Kontrol @ ActiveX kanthi otomatis ana ing pigura kontrol ActiveX. @@ 1 @ 1 @ 11711 @ 1
2805 Ana kesalahan nalika mbukak kontrol ActiveX ing salah sawijining formulir utawa laporan. @ Priksa manawa kabeh kontrol sing sampeyan gunakake wis terdaftar kanthi bener. Kanggo informasi babagan ndhaptar kontrol ActiveX, klik Bantuan. @@ 2 @ 1 @ 12639 @ 1
2806 Microsoft Access ora ndhukung kontrol ActiveX iki. @@@ 1 @@@ 1
2807 Sampeyan ora bisa nempelake obyek iki minangka jinis sing wis ditemtokake. @ Pilih jinis obyek liyane. @@ 1 @@@ 1
2808 Microsoft Access ora bisa nemokake lib link-dinamis Aksesibilitas Aktifrary (DLL) OleAcc. @ Rerun program Microsoft Access Setup. @@ 1 @@@ 3
2811 Microsoft Access ora bisa nggawe kaca akses data.
2812 | @ Path sing ditemtokake ora valid, utawa bisa uga dawa banget. @ Priksa path kasebut lan priksa manawa bener. @ 1 @@@ 1
2813 | @ File kasebut ora bisa dibukak. Saiki bisa digunakake. @@ 1 @@@ 1
2814 | @ Ora bisa nyimpen file. @@ 1 @@@ 1
2815 | @ Ora bisa nyimpen file menyang lokasi liya. @@ 1 @@@ 1
2816 | @ Ora bisa nutup file iki. @@ 1 @@@ 1
2817 Microsoft Access ora bisa nyimpen (utawa ngirim) kaca akses data.
2818 Microsoft Access ora bisa njupuk file iki: | 1. @ Utawa file kasebut ora kasedhiya, utawa sampeyan ora duwe cukup ruang disk kanggo nyalin file kasebut. @@ 1 @@@
2819 Microsoft Access ora bisa mbukak kaca akses data.
2820 Microsoft Access ora bisa ngganti BASE HREF kanggo dokumen sampeyan.
2821 File digunakake
2822 Microsoft Access nemoni kesalahan sing ora dikarepake nalika nyoba pulih saka tabungan sing gagal (utawa ngirim). @ Kaca akses data sampeyan bisa uga ora ana ing kahanan sing bisa digunakake. Coba coba simpen menyang lokasi sing beda. @@ 1 @@@
2823 Jeneng kaca akses data Akses Microsoft '| 1' salah dieja utawa nuduhake Kaca sing ora ana. @ Yen jeneng Kaca sing salah ana ing makro, kothak dialog Tindakan Gagal bakal nampilake jeneng makro lan bantahan makro sawise sampeyan klik OK. Bukak jendhela Makro, banjur ketik jeneng Kaca sing bener. @@ 1 @@@ 1
2824 | @ Sampeyan ora duwe idin file sing cukup. @@ 1 @@@ 1
2825 | @ File kasebut ora ana, utawa sampeyan durung maca akses menyang file kasebut. @@ 1 @@@ 1
2827 | @ Kesalahan maca file. @@ 1 @@@ 1
2828 | @ Kesalahan nulis file. @ Disk bisa uga kebak. @ 1 @@@ 1
2832 | @ Priksa idin file lan busak saka dununge ing sistem file komputer. @@ 1 @@@ 1
2833 | @ Ana kesalahan sing ora dikarepake. @@ 1 @@@ 1
2835 | @ Gagal nggawe file iki gagal. @ Pilih lokasi liyane banjur coba maneh operasi. @ 1 @@@ 1
2837 | @ Ora cukup memori. @ Mangga tutup aplikasi liyane lan coba maneh operasi. @ 1 @@@ 1
2838 Microsoft Access ora bisa pratinjau tema sing dipilih.
2839 | @ Upaya kanggo nggawe temporary file gagal. @ Konfirmasi manawa sampeyan duwe ruang disk sing cukup ing drive sistem lan coba maneh operasi. @ 1 @@@ 1
2840 | @ Ora bisa maca dhaptar file dhukungan saka kaca akses data. @@ 1 @@@ 1
2842 Microsoft Access nemoni kesalahan sawise nyimpen (utawa ngirim) kaca akses data sampeyan.
2845 Microsoft Access ora bisa mbukak kaca akses data saka amplop surat.
2846 | @ Tujuan nyimpen wis kebak. @ Mbusak papan ing panggonan sing dituju utawa ngirit menyang lokasi liya. @ 1 @@@ 1
2847 | @ Ora bisa nggawe folder kanggo file sing ndhukung. @ Sampeyan bisa uga ora duwe ijin sing cukup ing tujuan nyimpen. @ 1 @@@ 1
2848 | @ Dawane dalan maksimum wis dilewati. @ Mangga wenehi jeneng filen sing luwih cekak, utawa gunakake folder sing luwih cedhak karo root.
2849 | @ Akeh banget file pendukung ing dokumen sampeyan. @ Mbusak sawetara file sing ndhukung saka dokumen sampeyan, lan coba maneh. @ 1 @@@ 1
2850 | @ Sampeyan ora duwe idin nulis ing panggonan sing disimpen. @@ 1 @@@ 1
2851 | @ Sampeyan nyimpen menyang server sing ora ndhukung jeneng berkas sing dawa lan ora duwe idin kanggo nggawe folder. @ Sampeyan kudu duwe idin kanggo nggawe folder ing tujuan nyimpen kanggo ngrampungake operasi iki. @ 1 @@@ 1
2854 Microsoft Access ora bisa ngurai properti dokumen kanggo kaca akses data iki. @ Bisa uga rusak. @@ 1 @@@ 1
2855 Microsoft Access ora bisa mbusak siji utawa luwih file sing ana gandhengane karo kaca kasebut.
2859 Akses ora bisa mbukak amplop e-mail. Iki bisa uga amarga ana masalah sambungan jaringan utawa ana masalah nalika instalasi Kantor sampeyan. @@@ 1 @@@ 1
2860 Sampeyan ora bisa masang kolom sing kaiket menyang katrangan utawa ngrekam bagean navigasi.
2861 Microsoft Access ora bisa pratinjau kaca web sing dipilih.
2862 | @Access ora bisa mbukak jinis file sing ditemtokake saka server Web. @ Sampeyan bisa uga salah milih file. @ 1 @@@ 1
2863 | @ Ora bisa nggawe utawa ngemot file amarga ana masalah jaringan utawa akses idin. @@ 1 @@@ 1
2864 | @ File iki (utawa file dhukungan) wis digunakake, utawa wis ngubungake atribut mung-maca. @@ 1 @@@ 1
2865 | @ Disk dilindhungi kanthi nulis. @@ 1 @@@ 1
2866 | @ Gagal korupsi data sing ora dikarepake. @@ 1 @@@ 1
2867 | @ Gagal data I / O sing ora dikarepake. @@ 1 @@@ 1
2868 | @ Sampeyan ora bisa nyimpen kaca akses data iki dhewe amarga mung diwaca. @ Pilih file liyane kanggo nyimpen. @ 1 @@@ 1
2869 | @ File kasebut ora ana. @ Sampeyan ora duwe idin sing cukup kanggo ngowahi link kaca akses data kanggo ngarahake file sing valid. Hubungi administrator database. @ 1 @@@ 1
2870 Microsoft Access nemoni kesalahan nalika nyinkronake HTML saka Microsoft Script Editor. @ Priksa HTML kanggo kesalahan sintaks banjur coba maneh. @@ 1 @@@ 1
2871 Microsoft Access ora bisa nggawe kaca akses data nggunakake codepage sing dipilih ing Pilihan Web. @ Codcode kasebut bisa uga ora diinstal ing sistem sampeyan. @ Mangga instal codepage, utawa pilih kaca liyane ing Pilihan Web. @ 1 @@@ 1
2873 | @ Jeneng jeneng filename minangka jeneng filen sing dawa, nanging sampeyan duwe pilihan 'nggunakake jeneng berkas dawa' dipateni. @ Tulung jenengake jeneng file sing nggunakake maksimal wolung karakter kanggo jeneng lan telung karakter kanggo ekstensi file. @ 1 @@@ 1
2874 Ora bisa mindhah utawa nempelake kolom klompok '|' dadi bagean ing level klompok sing luwih dhuwur
2875 | @ Ora bisa ngrampungake tabungan. @ Drive utawa sambungan jaringan sing sampeyan coba simpen bisa uga ora kasedhiya maneh. @ 1 @@@ 1
2876 Definisi data kaca akses data iki wis rusak lan ora bisa didandani. Sampeyan kudu nggawe kaca maneh. Simpen wis dipateni.
2877 Ing basis data Microsoft Access (.mdb), sampeyan ora bisa nglumpukake kontrol ing lapangan sing nduweni jinis data Memo utawa OLE Object. Ing proyek Microsoft Access (.adp), sampeyan ora bisa nglumpukake kontrol ing lapangan sing duwe jinis data Imageor Text.
2878 Sampeyan ora bisa nambah kolom sing kaiket menyang katrangan utawa ngrekam bagean navigasi.
2879 Babagan bagean pandhuan lan rekaman ora bisa ngemot kolom sing kaiket.
2880 Ora bisa nyunting kaca sing ngemot bingkai.
2881 Kaca web iki ngemot namespaces XML sing bisa bertentangan karo namespaces Access. Sampeyan kudu nyunting sumber HTML kanggo mesthekake yen kabeh namespaces duwe awalan unik.
2882 | @ Folder sing bakal digunakake kaca Web iki kanggo ngatur file panyengkuyung wis disimpen kanggo digunakake ing lokasi saiki. @ Pilih jeneng utawa lokasi sing beda kanggo kaca Web iki. @ 1 @@@ 1
2883 Path file pendukung kanggo kaca akses data iki wis diowahi ing njaba Access. @ Simpen kaca iki menyang lokasi sing beda lan priksa manawa kabeh file pendukung dijaga. @@ 1 @@@ 1
2884 Ora bisa nemokake basis data utawa sawetara obyek database sing diarani kaca iki. Update informasi sambungan kaca, utawa ndandani referensi obyek database sing ilang.
2885 Kaca iki nggunakake database sing ora didhukung. Sampeyan ora bakal bisa nggawe pangowahan data nganti sampeyan nyambung menyang basis data sing didhukung
2886 Komponen sing dibutuhake kanggo kaca akses data durung diinstal.
2887 | @ Path sing ditemtokake dudu path utawa URL sing absolut (dudu relatif). @ Ketik dalan sing bener. @ 1 @@@ 1
2888 Microsoft Access ndeteksi sawetara elemen HTML ing antarane spanduk lan bagean ing kaca akses data sampeyan. Nyimpen kaca iki ing Akses bakal ngrusak. Tutup kaca kasebut tanpa disimpen, banjur sunting kaca kasebut ing editor HTML liyane kanggo mbusak elemen kasebut.
2889 Bagean iki ora bisa dibusak.
2890 Sampeyan ora bisa nyunting kaca iki amarga isine bingkai. @ Desainer kaca akses data ora bisa nyunting kaca kanthi bingkai. @@ 1 @@@ 1
2892 Sampeyan ora bisa mindhah kontrol saringan klompok menyang bagean liyane. Mbusak kontrol saringan klompok saka bagean saiki lan gawe ing bagean liyane.
2893 Link menyang kaca akses data iki ora bisa digawe amarga basis data ora bisa dikunci kanthi eksklusif. @ Kanggo nggawe link mengko, bukak kaca kanthi milih 'Owahi kaca web sing wis ana', banjur simpen. @@ 1 @@@ 1
2894 Link menyang kaca akses data sing ditemtokake ora bisa dianyari amarga basis data ora bisa dikunci kanthi eksklusif. @ Kanggo nganyari tautan, bukak kaca iki maneh nalika sampeyan mung siji-sijine sing nggunakake basis data. @@ 1 @@@ 1
2895 Kaca iki dirancang karo versi Komponen Web Microsoft Office sing saiki ora diinstal ing mesin iki. Yen sampeyan ora dijaluk nginstal komponen kasebut ing kaca iki, hubungi penulis kaca kanggo lokasi instalasi.
2896 Operasi kasebut mung valid ing kaca akses data sing dibukak ing Tampilan Desain. @ Mangga ganti kaca menyang Tampilan Desain lan coba maneh operasi kasebut. @@ 1 @@@ 1
2897 Sampeyan wis mbukak kaca sing pungkasan diowahi nggunakake Access 2000. Kanggo ngedit kaca, sampeyan kudu nyimpen nggunakake versi Microsoft Office Web Components sing luwih anyar.
Apa sampeyan pengin Akses ngonversi kaca iki kanthi nyimpen nganggo versi anyar saka Microsoft Office Web Components?
2898 Microsoft Access wis nggawe salinan serep kaca asli sampeyan. Kaca iki bisa digunakake yen sampeyan pengin bali menyang Komponen Web Office 2000. Jeneng kaca serep yaiku: '| 1'
2899 Microsoft Access ora bisa nggawe salinan cadangan kaca asli sampeyan. Kaca iki ora bisa dibukak
2900 Microsoft Access ora bisa nganyari Komponen Web Kantor ing kaca sampeyan. Kaca iki ora bisa dibukak.
2901 Kesalahan nalika mbukak kontrol ActiveX '| 1' ing formulir utawa laporan '| 2'.
2902 Akses ora bisa nyimpen | obyek amarga ora ndhukung kegigihan, utawa komputer bisa uga kehabisan ruang disk.
2903 Apa sampeyan pengin nyetel folder iki minangka lokasi gawan kanggo kaca akses data? @ | @@ 19 @@@ 1
2904 Sampeyan kudu cocog karo saben lapangan ing sisih kiwa karo lapangan ing sisih tengen. @@@ 1 @@@ 1
2905 Sampeyan kudu milih kolom sing ngubungake kanggo saben paramèter. @@@ 1 @@@ 1
2906 '|' ora ngemot kolom sing bisa melu sesambetan. @ Isi properti RecordSource bisa uga ora valid, utawa RecordSource bisa ngemot mung kolom sing ora bisa ditampa ing gabung. @ Benerake properti RecordSource kanggo formulir iki utawa laporake banjur coba operasi lapangan sampeyan maneh. @ 1 @@@ 1
2907 Apa sampeyan pengin bali menyang '|'? @@@ 19 @@@ 1 sing disimpen
2908 ID Kontrol '|' wis digunakake. Nemtokake ID liyane kanggo kontrol.
2909 Hubungan iki ora valid amarga kolom ing tabel pisanan ora cocog karo kolom ing tabel kaping loro. @ Kanggo ndandani hubungan, pilih paling ora siji lapangan saka saben tabel. @@ 1 @@@ 1
2910 File sambungan iki nuduhake panyedhiya sing ora didhukung dening kaca akses data. @ Pilih file sambungan liyane. @@ 1 @@@ 1
2911 Sampeyan ora bisa ngganti path kaca akses data nalika mbukak. @ Tutup kaca banjur coba maneh. @@ 1 @@@ 1
2912 Yen sampeyan nggawe Kaca Akses Data ing versi Akses iki, sampeyan ora bisa mbukak ing tampilan Desain ing Akses 2000. @ Yen sampeyan wis nginstal Komponen Web Microsoft Office XP, nanging sampeyan bisa mbukak kaca iki ing Tampilan kaca ing Akses 2000. @ & Aja nuduhake peringatan iki maneh @ 3 @@@ 1
2913 Ora bisa disimpen menyang alamat URL kanthi tetenger. @ Temtokake path sing bener. @@ 1 @@@ 1
2914 Microsoft Access ora bisa nyambung menyang file sambungan. @ Senar sambungan bakal dilebokake ing kaca kasebut. @@ 1 @@@ 1
2915 Microsoft Access ora bisa nyambung menyang sumber data sing ditemtokake ing string sambungan saka kaca iki. @ Server bisa uga ora ana ing jaringan, utawa bisa uga ana kesalahan ing informasi string sambungan kanggo kaca iki. @@ 1 @@@ 1
2916 Sampeyan ora bisa nyunting kaca HTML sing digawe nggunakake PowerPoint ing Microsoft Access.
2917 Nilai warna HTML ora valid.
2918 Ora bisa mbukak utawa maca file sambungan iki. @ Utawa file wis rusak utawa format file ora valid. @@ 1 @@@ 1
2919 Sampeyan ora bisa nyelehake kontrol iki ing bagean sing wis ditemtokake.
2920 Microsoft Access ora bisa mbukak skema basis data. @ Save wis dinonaktifake. @ Utawa ndandani utawa instal maneh Microsoft Office. @ 1 @@@ 1
2921 Microsoft Access ora bisa mbukak kaca iki amarga digawe nggunakake versi Access sing luwih anyar. Coba bukak kaca nggunakake versi Microsoft Access sing luwih anyar.
2922 Microsoft Access wis nggawe salinan serep kaca asli sampeyan. Kaca iki bisa digunakake yen sampeyan pengin bali menyang Komponen Web Office XP. Jeneng kaca serep yaiku: '| 1'
2923 Sampeyan ora duwe idin sing bener. Hubungi administrator server.
2924 Sampeyan ora bisa kompak file sing dibukak saka Web Server.
2925 Sampeyan ora bisa ndhelik file sing dibukak saka Web Server.
2926 Amarga setelan keamanan lan kabijakan keamanan sampeyan saiki, kontrol iki dipateni. Kanggo ngowahi kabijakan lan ngaktifake basis data, gunakake Bar Pesen.
3000 Kesalahan dilindhungi undhang-undhang (|); ora ana pesen kanggo kesalahan iki.
3001 Bantahan ora valid.
3002 Ora bisa starsesi t.
3003 Ora bisa startransaksi t; transaksi sing wis rame banget.
3004 **********
3005 '|' dudu jeneng database sing bener.
3006 Database '|' dikunci khusus.
3007 Ora bisa mbukak library database '|'.
3008 Tabel '|' wis dibukak sacara eksklusif dening pangguna liyane, utawa wis mbukak antarmuka pangguna lan ora bisa dimanipulasi kanthi program.
3009 Sampeyan nyoba ngunci meja '|' nalika mbukak, nanging meja ora bisa dikunci amarga saiki digunakake. Ngenteni sedhela, banjur coba operasi maneh.
3010 Tabel '|' wis ana.
3011 Mesin database Microsoft Access ora bisa nemokake obyek '|'. Priksa manawa obyek kasebut ana lan sampeyan ngeja jenenge lan jeneng jalur kanthi bener. Yen '|' dudu obyek lokal, priksa sambungan jaringan sampeyan utawa hubungi administrator server.
3012 Objek '|' wis ana.
3013 Ora bisa ngganti jeneng file ISAM sing bisa diinstal.
3014 Ora bisa mbukak tabel maneh.
3015 Indeks ora ditemokake
3016 Lapangan ora bakal cocog karo rekaman.
3017 Ukurane sawah dawa banget.
3018 Ora bisa nemokake lapangan.
3019 Operasi ora valid tanpa indeks saiki.
3020 Nganyari utawa CancelUpdate tanpa AddNew utawa Sunting.
3021 Ora ana cathetan saiki.
3022 Pangowahan sing sampeyan njaluk menyang tabel ora sukses amarga bakal nggawe nilai duplikat ing indeks, kunci utama, utawa hubungan. Ganti data ing lapangan utawa lapangan sing ngemot data duplikat, mbusak indeks, utawa redefine indeks kanggo ngidini entri duplikat lan coba maneh.
3023 AddNew utawa Sunting wis digunakake.
3024 Ora bisa nemokake file '|'.
3025 Ora bisa mbukak file liyane.
3026 Ora cukup papan ing disk.
3027 Ora bisa nganyari. Database utawa obyek mung diwaca.
3028 Ora bisa staraplikasi sampeyan. File informasi grup kerja ilang utawa dibukak sacara eksklusif dening pangguna liyane.
3029 Ora jeneng akun utawa sandhi sing valid.
3030 '|' dudu jeneng akun sing valid.
3031 Ora sandhi sing bener
3032 Ora bisa nindakake operasi iki.
3033 Sampeyan ora duwe idin sing dibutuhake kanggo nggunakake '|' obyek Apa administrator sistem utawa wong sing nggawe obyek iki nggawe idin sing cocog kanggo sampeyan.
3034 Sampeyan nyoba nggawe utawa muter maneh transaksi tanpa miwiti transaksi.
3035 Sumber daya sistem ngluwihi.
3036 Database wis tekan ukuran maksimal.
3037 Ora bisa mbukak tabel utawa pitakon maneh.
3038 Sumber daya sistem ngluwihi.
3039 Ora bisa nggawe indeks; kakehan indeks sing wis ditemtokake.
3040 Kesalahan I / O disk nalika diwaca.
3041 Ora bisa mbukak database sing digawe nganggo versi aplikasi sadurunge.
3042 Metu saka file MS-DOS.
3043 Akses jaringan sampeyan diganggu. Kanggo nerusake, nutup basis data, banjur bukak maneh.
3044 '|' dudu dalan sing bener. Priksa manawa jeneng path wis dieja kanthi bener lan sampeyan wis nyambung menyang server sing dununge file kasebut.
3045 Ora bisa nggunakake '|'; file sing wis digunakake.
3046 Ora bisa nyimpen; saiki dikunci karo pangguna liyane
3047 Cathetan gedhe banget.
3048 Ora bisa mbukak basis data maneh.
3049 Ora bisa mbukak basis data '|'. Sampeyan bisa uga dudu basis data sing dingerteni aplikasi sampeyan, utawa file kasebut bisa rusak.
3050 Ora bisa ngunci file.
3051 Mesin database Microsoft Access ora bisa mbukak utawa nulis menyang file '|'. Wis dibukak sacara eksklusif dening pangguna liyane, utawa sampeyan butuh idin kanggo ndeleng lan nulis datane.
3052 Jumlah kunci enggo bareng file wis ngluwihi. Nambah entri pendaptaran MaxLocksPerFile.
3053 Akeh banget tugas klien.
3054 Akeh banget kolom Memo, OLE, utawa Hyperlink Object.
3055 Ora jeneng file sing bener.
3056 Ora bisa ndandani database iki.
3057 Operasi ora didhukung ing tabel sing gegandhengan.
3058 Indeks utawa kunci utami ora bisa ngemot nilai Batal.
3059 Operasi dibatalake dening pangguna.
3060 Jinis data sing salah kanggo parameter '|'.
3061 Sithik banget paramèter. Samesthine |.
3062 Output duplikat alias '|'.
3063 Tujuan output duplikat '|'.
3064 Ora bisa mbukak pitakon tumindak '|'.
3065 Ora bisa nglakokake pitakon pilihan.
3066 Query kudu paling ora duwe siji lapangan tujuan.
3067 Input pitakon kudu ngemot paling ora siji tabel utawa pitakon.
3068 Ora jeneng alias valid.
3069 Pitakon tumindak '|' ora bisa digunakake minangka sumber larik.
3070 Mesin database Microsoft Access ora ngakoni '|' minangka jeneng lapangan utawa ekspresi sing valid.
3071 Ungkapan iki salah diketik, utawa angel banget kanggo dievaluasi. Contone, ekspresi angka bisa uga ngemot unsur rumit. Coba nyederhanakake ekspresi kanthi menehi bagean ekspresi menyang variabel.
3072 |
3073 Operasi kudu nggunakake pitakon sing bisa dianyari.
3074 Ora bisa mbaleni jeneng tabel '|' ing Klausa MULAI.
3075 | 1 ing ekspresi pitakon '| 2'.
3076 | ing ekspresi kritéria.
3077 | ing ekspresi.
3078 Mesin database Microsoft Access ora bisa nemokake tabel input utawa pitakon '|'. Priksa manawa wis ana lan jenenge dieja kanthi bener.
3079 Lapangan sing ditemtokake '|' bisa ngrujuk luwih saka siji tabel sing didhaptar ing klausa MUL saka pernyataan SQL sampeyan.
3080 Tabel gabungan '|' ora didhaptar ing klausa MULAI.
3081 Ora bisa melu luwih saka siji tabel kanthi jeneng sing padha (|).
3082 Gabung operasi '|' nuduhake lapangan sing ora ana ing salah sawijining tabel gabungan.
3083 Ora bisa nggunakake pitakon laporan internal.
3084 Ora bisa masang data nganggo pitakon tumindak.
3085 Fungsi sing durung ditemtokake '|' ing ekspresi.
3086 Ora bisa mbusak saka tabel sing ditemtokake.
3087 Kakehan ekspresi ing klausa GROUP BY.
3088 Kakehan ekspresi ing klausa ORDER BY.
3089 Kakehan ekspresi ing output DISTINCT.
3090 Tabel asil ora diidini duwe luwih saka siji kolom Nomer Otomatis.
3091 Duwe klausa (|) tanpa klompok utawa gabungan.
3092 Ora bisa nggunakake klausa duwe pratelan TRANSFORM.
3093 PESANAN BY klausa (|) konflik karo DISTINCT.
3094 PESANAN BY klausa (|) konflik karo klausa GROUP BY.
3095 Ora bisa duwe fungsi agregat ing ekspresi (|).
3096 Ora bisa duwe fungsi agregat ing klausa WHERE (|).
3097 Ora bisa duwe fungsi agregat ing klausa ORDER BY (|).
3098 Ora bisa duwe fungsi agregat ing klausa GROUP BY (|).
3099 Ora bisa duwe fungsi agregat ing operasi Gabung (|).
3100 Ora bisa nyetel lapangan '|' ing tombol gabung menyang Null.
3101 Mesin database Microsoft Access ora bisa nemokake rekaman ing tabel '| 2' kanthi kolom pencocokan kunci '| 1'.
3102 Referensi bunder sing disebabake '|'.
3103 Referensi sirkular disebabake alias '|' ing dhaptar PILIH definisi pitakon.
3104 Ora bisa nemtokake judhul kolom tetep '|' ing pitakon crosstab luwih saka sepisan.
3105 Jeneng lapangan tujuan sing ilang ing SELECT INTO statement (|).
3106 Jeneng lapangan tujuan sing ilang ing UPDATE statement (|).
3107 Rekaman (s) ora bisa ditambahake; ora ana idin sisipan ing '|'.
3108 Rekaman (s) ora bisa diowahi; ora ana idin pembaruan ing '|'.
3109 Rekaman ora bisa mbusak; ora ana idin mbusak ing '|'.
3110 Ora bisa maca definisi; ora ana idin definisi kanggo tabel utawa pitakon '|'.
3111 Ora bisa nggawe; ora ana modifikasi idin desain kanggo tabel utawa pitakon '|'.
3112 Rekaman (s) ora bisa diwaca; ora diwaca ijin '|'.
3113 Ora bisa nganyari '|'; lapangan ora bisa dianyari.
3114 Ora bisa nyakup Memo, OLE, utawa Obyek Hyperlink yen sampeyan milih nilai unik (|).
3115 Ora bisa duwe kolom Memo, OLE, utawa Hyperlink Object ing argumen agregat (|).
3116 Ora bisa duwe kolom Memo, OLE, utawa Hyperlink Object ing kriteria (|) kanggo fungsi agregat.
3117 Ora bisa diurutake ing Memo, OLE, utawa Obyek Hyperlink (|).
3118 Ora bisa gabung ing Memo, OLE, utawa Objek Hyperlink (|).
3119 Ora bisa klompok ing Memo, OLE, utawa Obyek Hyperlink (|).
3120 Ora bisa klompok ing kolom sing dipilih nganggo '*' (|).
3121 Ora bisa klompok ing kolom sing dipilih nganggo '*'.
3122 Pitakon sampeyan ora kalebu ungkapan '|' minangka bagean saka fungsi agregat.
3123 Ora bisa nggunakake '*' ing pitakon crosstab.
3124 Ora bisa input saka pitakon laporan internal (|).
3125 '|' dudu jeneng sing bener. Priksa manawa ora kalebu karakter utawa tandha wacan sing ora valid lan ora dawa banget.
3126 Bracketing jeneng '|' ora valid.
3127 Pratelan INSERT INTO ngemot jeneng lapangan sing ora dingerteni ing ngisor iki: '|'. Priksa manawa sampeyan wis ngetik jeneng kanthi bener, banjur coba operasi maneh.
3128 Nemtokake tabel sing ngemot cathetan sing pengin mbusak.
3129 Pratelan SQL ora valid; samesthine 'HAPUS', 'INSERT', 'PROSEDUR', 'PILIH', utawa 'UPDATE'.
3130 Kesalahan sintaksis ing pratelan Delete.
3131 Kesalahan sintaksis ing klausa MULAI.
3132 Kesalahan sintaksis ing klausa GROUP BY.
3133 Kesalahan sintaksis ing klausa duwe.
3134 Kesalahan sintaksis ing INSERT INTO statement.
3135 Kesalahan sintaksis ing operasi GABUNG.
3136 Klausa LEVEL kalebu tembung utawa argumen sing dijaga sing salah eja utawa ilang, utawa tandha wacan sing salah.
3137 Titik koma ilang;; ing pungkasan pratelan SQL.
3138 Kesalahan sintaksis ing klausa ORDER BY.
3139 Kesalahan sintaksis ing klausa PARAMETER.
3140 Kesalahan sintaksis ing klausa PROSEDUR.
3141 Pratelan PILIH kalebu tembung sing dilindhungi undhang-undhang utawa jeneng argumen sing salah eja utawa ilang, utawa tandha wacan sing salah.
3142 Karakter ditemokake sawise pungkasan pernyataan SQL.
3143 Kesalahan sintaksis ing pernyataan TRANSFORM.
3144 Kesalahan sintaksis ing pernyataan UPDATE.
3145 Kesalahan sintaksis ing klausa WHERE.
3146 ODBC – telpon gagal.
3151 ODBC – sambungan menyang '|' gagal
3154 ODBC – ora bisa nemokake DLL '|'.
3155 ODBC – lebokake ing tabel sing gegandhengan '|' gagal
3156 ODBC – busak ing tabel sing gegandhengan '|' gagal
3157 ODBC – nganyari ing tabel sing gegandhengan '|' gagal
3158 Ora bisa nyimpen rekaman; saiki dikunci karo pangguna liyane
3159 Dudu tetenger sing bener.
3160 Tabel ora mbukak.
3161 Ora bisa decrypt file.
3162 Sampeyan nyoba menehi nilai Null menyang variabel sing dudu jinis data Varian.
3163 Lapangan kasebut sithik banget kanggo nampa jumlah data sing nyoba ditambahake. Coba lebokake utawa nempelake data sing kurang.
3164 Lapangan ora bisa dianyari.
3165 Ora bisa mbukak file .inf.
3166 Ora bisa nemokake file memo Xbase sing dijaluk.
3167 Cathetan wis dibusak.
3168 File .inf salah
3169 Mesin database Microsoft Access ora bisa nglakokake pernyataan SQL amarga ngemot kolom sing duwe jinis data sing ora valid.
3170 Ora bisa nemokake ISAM sing bisa diinstal.
3171 Ora bisa nemokake jalur jaringan utawa jeneng pangguna.
3172 Ora bisa mbukak Paradox.net.
3173 Ora bisa mbukak tabel 'MSysAccount' ing file informasi klompok.
3174 Ora bisa mbukak tabel 'MSysGroups' ing file informasi klompok.
3175 Tanggal ora ana ing jangkoan utawa format ora valid.
3176 Ora bisa mbukak file '|'.
3177 Ora jeneng tabel sing bener.
3179 Ditemoni mburi file sing ora dikarepake.
3180 Ora bisa nulis kanggo ngajukake '|'.
3181 Jangkauan ora valid
3182 Format file ora valid.
3183 Pitakon ora bisa dirampungake. Ukuran asil query luwih gedhe tinimbang ukuran maksimum basis data (2 GB), utawa ora cukup temporarpapan panyimpenan ing disk kanggo nyimpen asil pitakon.
3184 Ora bisa nglakokake pitakon; ora bisa nemokake tabel sing gegandhengan.
3185 PILIHEN menyang database remot nyoba ngasilake akeh kolom.
3186 Ora bisa nyimpen; saiki dikunci dening pangguna '| 2' ing mesin '| 1'.
3187 Ora bisa maca; saiki dikunci dening pangguna '| 2' ing mesin '| 1'.
3188 Ora bisa nganyari; saiki dikunci karo sesi liyane ing mesin iki.
3189 Tabel '| 1' eksklusif dikunci dening pangguna '| 3' ing mesin '| 2'.
3190 Akeh banget lapangan sing wis ditemtokake.
3191 Ora bisa netepake lapangan luwih saka sepisan.
3192 Ora bisa nemokake tabel output '|'.
3193 (ora dingerteni)
3194 (ora dingerteni)
3195 (ekspresi)
3196 Basis data '|' wis digunakake dening wong liya utawa proses. Yen basis data kasedhiya, coba operasi maneh.
3197 Mesin database Microsoft Access mandheg proses amarga sampeyan lan pangguna liyane nyoba ngganti data sing padha sekaligus.
3198 Ora bisa starsesi t. Kakehan sesi wis aktif.
3199 Ora bisa nemokake referensi
3200 Cathetan ora bisa mbusak utawa diganti amarga tabel '|' kalebu cathetan sing gegandhengan.
3201 Sampeyan ora bisa nambah utawa ngganti rekaman amarga cathetan sing gegandhengan dibutuhake ing tabel '|'.
3202 Ora bisa nyimpen; saiki dikunci karo pangguna liyane
3203 Subkategori ora bisa digunakake ing ekspresi (|).
3204 Database wis ana.
3205 Akeh banget header kolom silang (|).
3206 Ora bisa nggawe hubungan antarane lapangan lan dheweke.
3207 Operasi ora didhukung ing tabel Paradox tanpa tombol utami.
3208 Setelan Dibusak ora valid ing tombol Xbase saka Windows Registry.
3209 **********
3210 Senar sambungan dawa banget. Senar sambungan ora bisa ngluwihi 255 karakter.
3211 Mesin database ora bisa ngunci tabel '|' amarga wis digunakake dening wong liya utawa proses.
3212 Ora bisa ngunci tabel '| 1'; saiki digunakake dening pangguna '| 3' ing mesin '| 2'.
3213 Setelan Tanggal ora valid ing tombol Xbase Registri Windows.
3214 Setelan Mark ora valid ing tombol Xbase Registri Windows.
3215 Kakehan tugas Btrieve.
3216 Paramèter '|' ditemtokake ing endi dibutuhake jeneng tabel.
3217 Paramèter '|' ditemtokake ing endi jeneng database dibutuhake.
3218 Ora bisa nganyari; saiki dikunci
3219 Operasi ora valid
3220 Urutan kolektif sing salah.
3221 Setelan ora valid ing tombol Btrieve Registri Windows.
3222 Query ora bisa ngemot parameter Database.
3223 '|' ora valid amarga dawa banget, utawa ngemot karakter sing ora valid.
3224 Ora bisa maca kamus data Btrieve.
3225 Nemokake rekam kunci nalika mbukak operasi Btrieve.
3226 Kesalahan sing ditemokake nalika nggunakake Btrieve DLL.
3227 Setelan Abad ora valid ing tombol Xbase Registri Windows.
3228 Urutan kolektif sing dipilih ora didhukung dening sistem operasi.
3229 Btrieve – ora bisa ngganti kolom.
3230 File kunci Paradox sing kadaluwarsa.
3231 ODBC – lapangan bakal dawa banget; data dipotong.
3232 ODBC – ora bisa nggawe tabel.
3234 ODBC – wektu entek pitakon jarak jauh wis entek.
3235 ODBC – jinis data ora didhukung ing server.
3238 ODBC – data sing adoh saka jangkoan.
3239 Akeh banget pangguna aktif.
3240 Mesin Btrieve – ilang Btrieve.
3241 Btrieve – metu saka sumber daya.
3242 Referensi sing ora valid ing pratelan PILIH.
3243 Ora ana lapangan lapangan sing ngimpor sing cocog ing tabel sing ditambah.
3244 Ora bisa ngimpor spreadsheet sing dilindhungi sandi.
3245 Ora bisa ngurai jeneng lapangan saka baris pisanan ing tabel impor.
3246 Operasi ora didhukung ing transaksi.
3247 Definisi tabel sing gegandhengan karo ODBC wis diganti.
3248 Setelan NetworkAccess ora valid ing Registri Windows.
3249 Setelan PageTimeout ora valid ing Registri Windows.
3250 Ora bisa mbangun kunci.
3251 Operasi ora didhukung kanggo jinis obyek iki.
3252 Ora bisa mbukak formulir sing pitakonane ndasari ngemot fungsi sing ditemtokake pangguna sing nyoba nyetel utawa entuk properti RecordsetClone formulir.
3254 ODBC – Ora bisa ngunci kabeh cathetan.
3256 File indeks ora ditemokake.
3257 Kesalahan sintaksis nganggo pratelan PILIHAN OWNERACCESS.
3258 Pratelan SQL ora bisa dieksekusi amarga ngemot gabung njaba sing ambigu. Kanggo meksa salah sawijining gabung kudu dileksanakake dhisik, gawe pitakon kapisah sing nindakake gabung pertama banjur lebokake pitakon kasebut ing pernyataan SQL sampeyan.
3259 Jinis data lapangan ora valid.
3260 Ora bisa nganyari; saiki dikunci dening pangguna '| 2' ing mesin '| 1'.
3261 Tabel '|' dikunci eksklusif dening pangguna '| 2' ing mesin '| 1'.
3262 Ora bisa ngunci meja
3263 Objek Database ora valid.
3264 Ora ana lapangan sing ditemtokake – ora bisa nambah TabelDef utawa Indeks.
3265 Barang ora ditemokake ing koleksi iki.
3266 Ora bisa nambah kolom sing wis dadi bagean saka koleksi Fields.
3267 Properti mung bisa disetel nalika Field minangka bagean saka koleksi Fields obyek Recordset.
3268 Ora bisa nyetel properti iki yen obyek dadi bagean saka koleksi.
3269 Ora bisa nambah Indeks sing wis dadi bagean saka koleksi Indeks.
3270 Properti ora ditemokake
3271 Nilai properti ora valid.
3272 Obyek dudu koleksi.
3273 Cara ora applicable kanggo obyek iki.
3274 Tabel eksternal ora ana ing format sing diarepake.
3275 Kesalahan sing ora dikarepake saka driver database eksternal (|).
3276 Referensi obyek database ora valid.
3277 Ora bisa duwe luwih saka 10 kolom ing indeks.
3278 Mesin database Microsoft Access durung diwiwiti.
3279 Mesin database Microsoft Access wis diwiwiti.
3280 Ora bisa mbusak kolom sing dadi bagean saka indeks utawa dibutuhake dening sistem.
3281 Ora bisa mbusak indeks utawa tabel iki. Iki minangka indeks saiki utawa digunakake ing sesambetan.
3282 Operasi ora didhukung ing tabel sing ngemot data.
3283 Kunci utami wis ana.
3284 Indeks wis ana.
3285 Definisi indeks ora valid.
3286 Format file memo ora cocog karo format database eksternal sing ditemtokake.
3287 Ora bisa nggawe indeks ing kolom sing diwenehake.
3288 Indeks paradoks ora utama.
3289 Kesalahan sintaksis ing klausa CONSTRAINT.
3290 Kesalahan sintaksis ing pratelan Gawe TABLE.
3291 Kesalahan sintaksis ing pratelan Gawe INDEX.
3292 Kesalahan sintaksis ing definisi lapangan.
3293 Kesalahan sintaksis ing pratelan ALTER TABLE.
3294 Kesalahan sintaksis ing pratelan DROP INDEX.
3295 Kesalahan sintaksis ing DROP TABLE utawa DROP INDEX.
3296 Ekspres Gabung ora didhukung.
3297 Ora bisa ngimpor tabel utawa pitakon. Ora ditemokake cathetan, utawa kabeh cathetan ngemot kesalahan.
3298 Ana sawetara tabel kanthi jeneng kasebut. Temtokake pemilik ing format 'pemilik.tabel'.
3299 Kesalahan Kesesuaian Spesifikasi ODBC (|). Lapor kesalahan iki menyang pangembang aplikasi sampeyan.
3300 Ora bisa nggawe sesambungan.
3301 Ora bisa nindakake operasi iki; fitur ing versi iki ora kasedhiya ing database kanthi format lawas.
3302 Ora bisa ngganti aturan nalika aturan kanggo tabel iki digunakake.
3303 Ora bisa mbusak kolom iki. Iki minangka bagean saka siji utawa luwih sesambetan.
3304 Sampeyan kudu ngetik pengenal pribadi (PID) paling ora kalebu 4 lan ora luwih saka 20 karakter lan digit.
3305 Senar sambungan ora valid ing pitakon liwat-liwat.
3306 Sampeyan wis nulis subquery sing bisa ngasilake luwih saka siji kolom tanpa nggunakake EXISTS tembung sing disimpen ing klausa utama saka MITRA. Revisi pratelan SELECT saka subquery kanggo njaluk mung siji kolom.
3307 Jumlah kolom ing rong tabel sing dipilih utawa pitakon saka pitakon serikat ora cocog.
3308 Argumentasi TOP ora valid ing query sing dipilih.
3309 Nilai properti gedhe banget.
3310 Properti iki ora didhukung kanggo sumber data eksternal utawa kanggo database sing digawe nganggo Microsoft Jet versi sadurunge.
3311 Properti sing wis ditemtokake wis ana.
3312 Aturan validasi lan nilai gawan ora bisa dilebokake ing tabel sistem utawa tabel sing ana gandhengane.
3313 Ora bisa nyelehake ekspresi validasi iki ing kolom iki.
3314 Sampeyan kudu ngetik regane ing '|' lapangan
3315 Lapangan '|' ora bisa senar dawane dawa.
3316 |
3317 Siji utawa luwih nilai dilarang dening aturan validasi '| 2' sing disetel kanggo '| 1'. Ketik nilai sing bisa ditampa ekspresi kolom iki.
3318 Nilai sing ditemtokake ing klausa TOP ora diidini mbusak pitakon utawa laporan.
3319 Kesalahan sintaksis ing query uni.
3320 | ing ekspresi validasi level tabel.
3321 Ora ana database sing ditemtokake ing string sambungan utawa klausa IN.
3322 Pitakon Crosstab ngemot siji utawa luwih judhul kolom tetep sing ora valid.
3323 Pitakon ora bisa digunakake minangka sumber larik.
3324 Pitakon kasebut minangka pitakon DDL lan ora bisa digunakake minangka sumber larik.
3325 Pitakon liwat-properti karo properti ReturnsRecords sing disetel menyang True ora ngasilake cathetan apa-apa.
3326 Recordset iki ora bisa dianyari.
3327 Lapangan '|' adhedhasar ekspresi lan ora bisa diowahi.
3328 Tabel mung diwaca.
3329 Cathet ing tabel '|' wis dibusak dening pangguna liyane.
3330 Cathet ing tabel '|' dikunci dening pangguna liyane.
3331 Kanggo ngganti kolom iki, simpen dhisik cathetan.
3332 Ora bisa ngetik regane menyang kolom kosong ing sisih 'siji' gabung njaba.
3333 Cathetan ing tabel '|' ora bakal duwe rekor ing sisih 'siji'.
3334 Mung ana ing format versi 1.0.
3335 DeleteOnly called with non-zero cbData.
3336 Btrieve: Pilihan IndeksDDF ora valid ing setelan inisialisasi.
3337 Opsi DataCodePage ora valid ing setelan inisialisasi.
3338 Btrieve: Opsi Xtrieve ora bener ing setelan inisialisasi.
3339 Btrieve: Pilihan IndeksDeleteRenumber ora valid ing setelan inisialisasi.
3340 Pitakon '|' ngrusak.
3341 Lapangan saiki kudu cocog karo tombol gabung '|' ing tabel sing dadi sisih 'siji' hubungan siji-kanggo-akeh. Ketik rekaman ing tabel sisih 'siji' kanthi nilai kunci sing dipengini, banjur gaweni entri kanthi tombol gabung sing dipengini ing tabel 'akeh-akeh'.
3342 Memo, OLE, utawa Objek Hyperlink ora valid ing subquery '|'.
3343 Format basis data sing ora dingerteni '|'.
3344 Mesin basis data ora ngakoni kolom '| 1' ing ekspresi validasi, utawa nilai standar ing tabel '| 2'.
3345 Referensi lapangan sing ora dingerteni utawa ora valid '|'.
3346 Jumlah nilai kueri lan kolom tujuan ora padha.
3347 Ora bisa nambah cathetan; kunci utami tabel '|' ora ing recordset.
3348 Ora bisa nambah cathetan; gabung tombol tabel '|' ora ing recordset.
3349 Sampeyan ora bisa ngrekam pangowahan amarga nilai sing sampeyan lebokake nglanggar setelan sing ditemtokake kanggo tabel utawa dhaptar iki (umpamane, nilai kurang saka minimal utawa luwih gedhe tinimbang maksimum). Ndandani kesalahan banjur coba maneh.
3350 Objek ora valid kanggo operasi.
3351 Ekspresi ORDER BY (|) kalebu kolom sing ora dipilih karo pitakon. Mung lapangan sing dijaluk ing pitakon pisanan sing bisa dilebokake ing ekspresi ORDER BY.
3352 Ora ana jeneng lapangan tujuan ing INSERT INTO statement (|).
3353 Btrieve: Ora bisa nemokake file Field.ddf.
3354 Ing most siji rekor bisa dibalekake karo subquery iki.
3355 Kesalahan sintaksis ing regane gawan.
3356 Sampeyan nyoba mbukak basis data sing wis dibukak sacara eksklusif dening pangguna '| 2' ing mesin '| 1'. Coba maneh nalika database kasedhiya.
3357 Pitakon iki dudu pitakon definisi data sing dibentuk kanthi bener.
3358 Ora bisa mbukak file informasi grup kerja mesin database Microsoft Access.
3359 Pitakon liwat-paling kudu ngemot paling ora siji karakter.
3360 Pitakonane rumit banget.
3361 Serikat pekerja ora diidini ing subkaca.
3362 Nganyari / mbusak baris siji kena pengaruh luwih saka siji baris saka tabel sing gegandhengan. Indeks unik ngemot nilai duplikat.
3363 Rekaman (s) ora bisa ditambahake; ora ana cathetan sing cocog ing sisih 'siji'.
3364 Ora bisa nggunakake kolom Memo, OLE, utawa Obyek Hyperlink '|' ing klausa SELECT pitakon serikat pekerja.
3365 Nilai properti ora valid kanggo obyek REMOTE.
3366 Ora bisa nambah hubungan karo kolom sing ora ditemtokake.
3367 Ora bisa ditambah. Obyek kanthi jeneng kasebut wis ana ing koleksi.
3368 Hubungan kudu padha karo nomer lapangan kanthi jinis data sing padha.
3369 **********
3370 Ora bisa ngowahi desain tabel '|'. Ana ing basis data sing diwaca mung.
3371 Ora bisa nemokake tabel utawa alangan.
3372 Ora ana indeks '| 2' ing tabel '| 1'.
3373 Ora bisa nggawe sesambungan. Tabel referensi '|' ora duwe kunci utami.
3374 Bidang sing ditemtokake ora diindeks kanthi unik ing tabel '|'.
3375 Tabel '| 1' wis duwe indeks sing dijenengi '| 2'.
3376 Tabel '|' ora ana.
3377 Ora ana hubungan '' 2 'ing meja' | 1 '.
3378 Wis ana hubungan sing jenenge '|' ing database saiki.
3379 Ora bisa nggawe hubungan kanggo ngetrapake integritas referensial. Data sing ana ing tabel '| 2' nglanggar aturan integritas referensial ing tabel '| 1'.
3380 Lapangan '| 2' wis ana ing tabel '| 1'.
3381 Ora ana lapangan sing dijenengi '| 2' ing tabel '| 1'.
3382 Ukuran lapangan '|' dawa banget.
3383 Ora bisa mbusak lapangan '|'. Iki minangka bagean saka siji utawa luwih sesambetan.
3384 Ora bisa mbusak properti internal.
3385 Properti sing ditetepake pangguna ora ndhukung nilai Batal.
3386 Properti '|' kudu diset sadurunge nggunakake metode iki.
3387 Ora bisa nemokake direktori TEMP.
3388 Fungsi sing ora dingerteni '| 2' ing ekspresi validasi utawa nilai default ing '| 1'.
3389 Dhukungan pitakon ora kasedhiya.
3390 Jeneng akun wis ana.
3391 Ana kaluputan. Properti ora disimpen.
3392 **********
3393 Ora bisa nindakake watesan gabung, klompok, sortir utawa indeks. Nilai sing digoleki utawa diurutake dawa banget.
3394 Ora bisa ngirit properti; properti minangka properti skema.
3395 **********
3396 Ora bisa nindakake operasi cascading. Amarga cathetan sing ana gandhengane ana ing tabel '|', aturan integritas referensial bakal dilanggar.
3397 Ora bisa nindakake operasi cascading. Kudu ana cathetan sing gegandhengan ing tabel '|'.
3398 Ora bisa nindakake operasi cascading. Bakal nyebabake tombol batal ing tabel '|'.
3399 Ora bisa nindakake operasi cascading. Bakal nyebabake tombol duplikat ing tabel '|'.
3400 Ora bisa nindakake operasi cascading. Bakal nyebabake rong nganyari kolom '| 2' ing tabel '| 1'.
3401 Ora bisa nindakake operasi cascading. Iki bakal nyebabake lapangan '|' dadi Null, sing ora diidini.
3402 Ora bisa nindakake operasi cascading. Iki bakal nyebabake lapangan '|' dadi senar dawa nol, sing ora diidini.
3403 Ora bisa nindakake operasi cascading: '|'.
3404 Ora bisa nindakake operasi cascading. Nilai sing dilarang dilarang dening aturan validasi '| 2' sing disetel kanggo '| 1'.
3405 Kesalahan '|' ing aturan validasi.
3406 Ekspresi sing sampeyan coba gunakake kanggo properti DefaultValue ora valid amarga '|'. Gunakake ekspresi sing valid kanggo nyetel properti iki.
3407 Tabel MSysConf server ana, nanging ana ing format sing salah. Hubungi administrator sistem sampeyan.
3408 Akeh banget Sidang FastFind sing dileksanakake.
3409 Definisi lapangan ora valid '|' ing definisi indeks utawa hubungan.
3411 Entri sing salah Ora bisa nindakake operasi cascading ing tabel '| 1' amarga regane sing dilebokake gedhe banget kanggo lapangan '| 2'.
3412 Ora bisa nindakake nganyari cascading ing tabel amarga saiki digunakake pangguna liyane.
3413 Ora bisa nindakake operasi cascading ing meja '| 1' amarga saiki digunakake pangguna '| 3' ing mesin '| 2'.
3414 Ora bisa nindakake operasi cascading ing meja '| 1' amarga saiki digunakake.
3415 Senar dawa nol mung ditrapake ing kolom Teks utawa Memo.
3416 |
3417 Pitakon tumindak ora bisa digunakake minangka sumber larik.
3418 Ora bisa mbukak '|'. Pangguna liyane mbukak tabel kanthi nggunakake file kontrol jaringan utawa gaya kunci liyane.
3419 Ora bisa mbukak tabel Paradox 4.x utawa 5.x iki amarga ParadoxNetStyle disetel dadi 3.x ing Windows Registry.
3420 Objek ora valid utawa ora disetel maneh.
3421 Kesalahan konversi jinis data.
3422 Ora bisa ngowahi struktur tabel. Pangguna liyane mbukak meja.
3423 Sampeyan ora bisa nggunakake ODBC kanggo ngimpor, ngekspor menyang, utawa ngubungake tabel basis data Microsoft Access utawa ISAM eksternal menyang database sampeyan.
3424 Ora bisa nggawe basis data amarga lokal ora valid.
3425 Cara utawa properti saiki ora kasedhiya ing Recordset iki.
3426 Tumindak iki dibatalake dening obyek sing gegandhengan.
3427 Kesalahan ing otomatisasi DAO.
3428 Ana masalah sing ana ing basis data sampeyan. Mbenerake masalah kanthi ndandani lan kompak database.
3429 Versi kompatibel karo ISAM sing bisa dipasang.
3430 Nalika ngemot ISAM sing bisa diinstal Microsoft Excel, OLE ora bisa miwiti.
3431 Iki dudu file Microsoft Excel 5.0.
3432 Kesalahan nalika mbukak file Microsoft Excel 5.0.
3433 Setelan ora valid ing tombol Excel bagean Mesin ing Registri Windows.
3434 Ora bisa nggedhekake jangkoan jenenge.
3435 Ora bisa mbusak sel spreadsheet.
3436 Gagal nggawe file.
3437 Spreadsheet kebak.
3438 Data sing diekspor ora cocog karo format sing dijelasake ing file Schema.ini.
3439 Sampeyan nyoba nyambung utawa ngimpor file gabungan mail Microsoft Word. Sanajan sampeyan bisa ngekspor file kasebut, sampeyan ora bisa ngubungake utawa ngimpor.
3440 Usaha kanggo ngimpor utawa ngubungake file teks kosong. Kanggo ngimpor utawa ngubungake file teks, file kasebut kudu ngemot data.
3441 Pamisah kolom spesifikasi file teks cocog karo pamisah desimal utawa pembates teks.
3442 Ing spesifikasi file teks '| 1', pilihan | 2 ora valid.
3443 Spesifikasi jembar sing tetep '| 1' ora ana jembaré kolom.
3444 Ing spesifikasi jembar sing tetep '| 1', kolom '| 2' ora nemtokake jembaré.
3445 Versi salah fileDLL sing salah '|' ditemokake.
3446 VBAJET32.dll ilang. Coba instal maneh mesin database Microsoft Access.
3447 VBAJET32.dll gagal diwiwiti nalika ditelpon. Coba instal maneh mesin database Microsoft Access.
3448 Telpon kanggo fungsi sistem OLE ora sukses. Coba instal maneh aplikasi sing ngasilake kesalahan.
3449 Ora ana kode negara / wilayah sing ditemokake ing tali sambungan kanggo tabel sing gegandhengan.
3450 Kesalahan sintaksis ing query. Klausa pitakon sing ora lengkap.
3451 Referensi ilegal ing pitakon.
3452 Sampeyan ora bisa ngganti desain database ing tiron iki.
3453 Sampeyan ora bisa nggawe utawa njaga hubungan sing dileksanakake ing antarane tabel sing ditiru lan tabel lokal.
3455 Ora bisa nggawe replika basis datacable.
3456 Ora bisa nggawe obyek | 2 ing | 1 replika kontainercable.
3457 Sampeyan ora bisa nyetel properti KeepLocal kanggo obyek sing wis ditiru.
3458 Properti KeepLocal ora bisa disetel ing basis data; mung bisa disetel ing obyek ing basis data.
3459 Sawise basis data ditiru, sampeyan ora bisa mbusak fitur replikasi saka basis data.
3460 Operasi sing sampeyan nyoba sulaya karo operasi sing ana ing antarane anggota replika kasebut.
3461 Properti réplikasi sing nyoba disetel utawa mbusak mung diwaca lan ora bisa diganti.
3462 Gagal mbukak DLL.
3463 Ora bisa nemokake .dll '| 2'.
3464 Jinis data sing ora cocog ing ekspresi kritéria.
3465 Disk drive sing nyoba diakses ora bisa diwaca.
3468 Akses ditolak nalika ngakses folder dropbox '| 2'.
3469 Disk kanggo folder dropbox '| 2' wis kebak.
3470 Gagal disk ngakses folder dropbox '| 2'.
3471 Gagal nulis menyang file log sinkronisasi.
3472 Disk kebak dalan '| 1'.
3473 Gagal disk nalika ngakses file log '| 1'.
3474 Ora bisa mbukak file log '| 1' kanggo nulis.
3475 Nuduhake pelanggaran nalika nyoba mbukak file log '| 1' ing mode Nolak Tulis.
3476 Path dropbox ora valid '| 2'.
3477 Alamat Dropbox '| 2' ora valid sacara sintaksis.
3478 Replika dudu replika parsial.
3479 Ora bisa milih réplika parsial minangka Desain Master kanggo set réplika.
3480 Hubungan '|' ing ekspresi filter parsial ora valid.
3481 Jeneng tabel '|' ing ekspresi filter parsial ora valid.
3482 Ekspresi filter kanggo réplika parsial ora valid.
3483 Sandhi sing diwenehake kanggo folder dropbox '| 2' ora valid.
3484 Sandhi sing digunakake dening sinkronisasi kanggo nulis menyang folder dropbox sing dituju ora valid.
3485 Objek kasebut ora bisa ditiru amarga basis data ora ditiru.
3486 Sampeyan ora bisa nambah kolom Nomer Otomatis Replikasi nomer loro menyang tabel.
3487 Basis data sing nyoba ditiru ora bisa dikonversi.
3488 Nilai sing ditemtokake dudu ReplicaID kanggo anggota apa wae ing set replika.
3489 Objek sing ditemtokake ora bisa ditiru amarga ora duwe sumber daya sing dibutuhake.
3490 Ora bisa nggawe réplika anyar amarga kontan '| 2' ing '| 1' kontainer ora bisa ditiru.
3491 Basis data kudu dibukak kanthi mode eksklusif supaya bisa ditiru.
3492 Sinkronisasi gagal amarga pangowahan desain ora bisa ditrapake ing salah sawijining replika.
3493 Ora bisa ngeset parameter Registri sing ditemtokake kanggo sinkronisasi.
3494 Ora bisa njupuk parameter Registri sing ditemtokake kanggo sinkronisasi.
3495 Ora ana sinkronisasi sing dijadwalake ing antarane loro sinkronisasi.
3496 Replikasi Manager ora bisa nemokake ExchangeID ing tabel MSysExchangeLog.
3497 Ora bisa nyetel jadwal kanggo sinkronisasi.
3499 Ora bisa njupuk informasi dalan lengkap kanggo anggota set replika.
3500 Sampeyan ora bisa nemtokake loro sinkronisasi sing beda kanggo ngatur tiron sing padha.
3502 Master Desain utawa replika ora dikelola dening sinkronisasi.
3503 Registri sinkronisasi ora duwe nilai sing ditemtokake kanggo tombol sing sampeyan takon.
3504 ID sinkronisasi ora cocog karo ID sing ana ing tabel MSysTranspAddress.
3505 Sampeyan nyoba mbusak utawa entuk informasi babagan saringan parsial sing ora ana ing MSysFilters.
3506 Sinkronisasi ora bisa mbukak log sinkronisasi.
3507 Gagal nulis menyang log sinkronisasi.
3508 Ora ana transportasi aktif kanggo sinkronisasi.
3509 Ora bisa nemokake transportasi sing bener kanggo sinkronisasi iki.
3510 Anggota set replika sing sampeyan nyoba sinkronisasi saiki digunakake ing sinkronisasi liyane.
3512 Gagal maca folder dropbox.
3513 Gagal nulis menyang folder dropbox.
3514 Sinkronisasi ora bisa nemokake proses sinkronisasi sing dijadwalake utawa dikarepake.
3515 Mesin database Microsoft Access ora bisa maca jam sistem ing komputer.
3516 Sinkronisasi tujuan ora dikonfigurasi kanggo ndhukung sinkronisasi ora langsung, lan replika tujuan ora kasedhiya kanggo sinkronisasi langsung.
3517 Sinkronisasi ora bisa nemokake pesen sing bakal diproses.
3518 Ora bisa nemokake Sinkronisasi ing tabel MSysTranspAddress.
3519 Gagal ngirim pesen.
3520 Jeneng utawa ID réplika ora cocog karo anggota réplika sing saiki dikelola.
3521 Loro anggota set replika ora bisa disinkronake amarga ora ana titik umum kanggo start sinkronisasi.
3522 Sinkronisasi ora bisa nemokake rekaman sinkronisasi tartamtu ing tabel MSysExchangeLog.
3523 Sinkronisasi ora bisa nemokake nomer versi tartamtu ing tabel MSysSchChange.
3524 Sejarah pangowahan desain ing tiron ora cocog karo sejarah ing Desain Master.
3525 Sinkronisasi ora bisa ngakses database pesen.
3526 Jeneng sing dipilih kanggo obyek sistem wis digunakake.
3527 Sinkronisasi utawa Replikasi Manajer ora bisa nemokake obyek sistem.
3528 Ora ana data anyar ing memori sing dituduhake kanggo diwaca dening Sinkronisasi utawa Replikasi Manajer.
3529 Sinkronisasi utawa Manajer Replikasi nemokake data sing durung diwaca ing memori sing dituduhake. Data sing wis ana bakal ditimpa.
3530 Sinkronisasi wis nglayani klien.
3531 Periode ngenteni acara wis entek.
3532 Sinkronisasi ora bisa diwiwiti.
3533 Objek sistem sing digunakake proses isih ana sawise proses mandheg.
3534 Sinkronisasi nggoleki acara sistem nanging ora nemokake sing bakal dilaporake menyang klien.
3535 Klien njaluk sinkronisasi kanggo mungkasi operasi.
3536 Sinkronisasi nampa pesen sing ora valid kanggo anggota replika sing dikelola.
3537 Klien sinkronisasi ora ana maneh lan ora bisa dilaporake.
3538 Ora bisa nggawe wiwitan Sinkronisasi amarga kakehan aplikasi sing lagi mlaku.
3539 Ana kesalahan sistem utawa file pertukaran sampeyan wis entuk wates.
3540 File pertukaran sampeyan wis entuk wates utawa rusak.
3541 Sinkronisasi ora bisa dipateni kanthi bener lan isih aktif.
3542 Proses mandheg nalika nyoba mungkasi klien Sinkronisasi.
3543 Sinkronisasi durung disiyapake.
3544 Sinkronisasi wis mlaku.
3545 Rong replika sing sampeyan nyoba sinkronisasi yaiku saka macem-macem set replika.
3546 Jinis sinkronisasi sing sampeyan coba ora valid.
3547 Sinkronisasi ora bisa nemokake replika saka set sing bener kanggo ngrampungake sinkronisasi.
3548 GUID ora cocog utawa GUID sing dijaluk ora bisa ditemokake.
3549 Jeneng file sing disedhiyakake dawa banget.
3550 Ora ana indeks ing kolom GUID.
3551 Ora bisa mbusak parameter Registri sing ditemtokake kanggo sinkronisasi.
3552 Ukuran parameter Registri ngluwihi maksimum sing diidini.
3553 GUID ora bisa digawe.
3555 Kabeh jeneng panggilan sing bener kanggo réplika wis digunakake.
3556 Path sing ora valid kanggo folder dropbox tujuan.
3557 Alamat ora valid kanggo folder dropbox tujuan.
3558 Kesalahan disk I / O ing folder dropbox tujuan.
3559 Gagal nulis amarga disk tujuane wis kebak.
3560 Kaloro anggota set replika sing sampeyan nyoba sinkronisasi duwe ReplicaID sing padha.
3561 Kaloro anggota set replika sing sampeyan nyoba sinkronisasi yaiku Master Desain.
3562 Akses ditolak ing folder dropbox tujuan.
3563 Kesalahan fatal nalika ngakses folder dropbox lokal.
3564 Sinkronisasi ora bisa nemokake file sumber kanggo pesen.
3565 Ana pelanggaran nuduhake ing folder dropbox sumber amarga database pesen mbukak ing aplikasi liyane.
3566 Kesalahan jaringan I / O.
3567 Pesen ing folder dropbox kalebu sinkronisasi sing salah.
3568 Sinkronisasi ora bisa mbusak file.
3569 Anggota set replika iki wis logis dicopot saka set kasebut lan ora kasedhiya maneh.
3570 Filter-filter sing netepake replika sebagean wis diganti. Replika parsial kudu diisi ulang.
3571 Upaya nyetel kolom ing réplika parsial nglanggar aturan sing ngatur réplika parsial.
3572 Kesalahan disk I / O kedadeyan nalika maca utawa nulis menyang direktori TEMP.
3573 Direktori sing sampeyan takon kanggo dhaptar réplika dudu direktori sing dikelola.
3574 ReplicaID kanggo anggota set replika iki ditugasake maneh sajrone prosedur pamindhahan utawa salinan.
3575 Disk drive sing sampeyan nyoba nulis wis kebak.
3576 Database sing nyoba dibukak wis digunakake dening aplikasi liyane.
3577 Ora bisa nganyari kolom sistem réplikasi.
3578 Gagal nyonto database; ora bisa nemtokake manawa basis data mbukak ing mode eksklusif.
3579 Ora bisa nggawe tabel sistem replikasi sing dibutuhake kanggo nggawe replika databasecable.
3580 Ora bisa nambah baris sing dibutuhake kanggo nggawe repli databasecable.
3581 Ora bisa mbukak tabel sistem réplikasi '|' amarga meja wis digunakake.
3582 Ora bisa nggawe replika anyar amarga obyek | 2 ing | 1 kontainer ora bisa digawe replicable.
3583 Ora bisa nggawe obyek | 2 ing | 1 replika kontainercable.
3584 Memori ora cukup kanggo ngrampungake operasi.
3585 Ora bisa nurun meja; jumlah kolom ngluwihi maksimum sing diidini.
3586 Kesalahan sintaksis ing ekspresi filter parsial ing tabel | 1.
3587 Ekspresi ora valid ing properti ReplicaFilter.
3588 Kesalahan nalika ngevaluasi ekspresi filter parsial.
3589 Ekspresi filter parsial ngemot fungsi sing ora dingerteni.
3590 Nglanggar aturan kanggo réplika parsial.
3591 Path file log '| 1' ora valid.
3592 Sampeyan ora bisa nurun database sing dilindhungi sandhi utawa nyetel proteksi sandhi ing basis data sing ditiru.
3593 Sampeyan ora bisa ngganti atribut master data kanggo set replika.
3594 Sampeyan ora bisa ngganti atribut master data kanggo set replika. Ngidini pangowahan data mung ing Master Desain.
3595 Tabel sistem ing tiron sampeyan ora bisa dipercaya lan replika ora digunakake.
3600 Ekspresi gabungan ora bisa nggunakake GUIDs.
3605 Nyinkronake karo basis data sing ora ditiru ora diidini. Sang '|' basis data dudu Desain Master utawa replika.
3607 Properti réplikasi sing sampeyan nyoba mbusak mung diwaca lan ora bisa dicopot.
3608 Dawane rekaman dawa banget kanggo tabel Paradox sing diindeks.
3609 Ora ana indeks unik sing ditemokake ing kolom referensi tabel utama.
3610 Tabel sing padha '|' dirujuk minangka sumber lan tujuan ing pitakon make-table.
3611 Ora bisa nglakokake pernyataan definisi data ing sumber data sing gegandhengan.
3612 Klausa GROUP multi-level BY ora diidini ing subkaca.
3613 Ora bisa nggawe hubungan ing tabel ODBC sing gegandhengan.
3614 GUID ora diidini ing ekspresi kriteria metode Temokake.
3615 Ketik match sing ora cocog ing ekspresi.
3616 Nganyari data ing tabel sing gegandhengan ora didhukung dening ISAM iki.
3617 Mbusak data ing tabel sing gegandhengan ora didhukung dening ISAM iki.
3618 Tabel pengecualian ora bisa digawe nalika ngimpor / ekspor.
3619 Cathetan ora bisa ditambahake ing tabel pangecualian.
3620 Sambungan kanggo ndeleng worksheet Microsoft Excel sing ana gandhengane yaiku lost.
3621 Ora bisa ngganti tembung sandhi ing basis data mbukak sing dituduhake.
3622 Sampeyan kudu nggunakake opsi dbSeeChanges karo OpenRecordset nalika ngakses a SQL Server tabel sing duwe kolom IDENTITY.
3623 Ora bisa ngakses FoxPro 3.0 sing kaiket DBF file '|'.
3624 Ora bisa maca cathetan; saiki dikunci karo pangguna liyane
3625 Spesifikasi file teks '|' ora ana. Sampeyan ora bisa ngimpor, ngekspor, utawa ngubungake kanthi spesifikasi.
3626 Operasi kasebut gagal. Ana akeh banget indeks ing tabel '|'. Mbusak sawetara indeks ing tabel lan coba operasi maneh.
3627 Ora bisa nemokake file sing bisa dieksekusi kanggo sinkronisasi (mstran40.exe).
3628 Replika mitra ora dikelola dening sinkronisasi.
3629 Sinkronisasi '| 1' uga nggunakake dropbox Sistem Gambar '| 2' sing padha.
3630 Sinkronisasi '| 1' uga nggunakake dropbox Sistem Gambar '| 2' sing padha.
3631 Jeneng Tabel ora valid ing Filter
3632 Internet Transport ora aktif ing Sinkronisasi remot.
3633 Ora bisa mbukak DLL: '|'
3634 Ora bisa nggawe réplika nganggo réplika parsial.
3635 Ora bisa nggawe tiron parsial saka database sistem.
3636 Ora bisa ngisi replika utawa ngganti filter replika amarga replika kasebut nduweni konflik utawa kesalahan data.
3637 Ora bisa nggunakake crosstab kolom sing ora tetep minangka subquery.
3638 Database Controlled Source ora bisa digawe replicable.
3639 Ora bisa nggawe replika database sistem.
3640 Buffer njupuk sithik banget kanggo jumlah data sing sampeyan jaluk.
3641 Ana cathetan sing sithik ing recordset tinimbang sing sampeyan panjaluk.
3642 Batal ditindakake ing operasi kasebut.
3643 Salah sawijining cathetan ing rekam rekaman wis dihapus kanthi proses liyane.
3645 Salah sawijining paramèter naleni salah.
3646 Dawane baris sing ditemtokake luwih cendhek tinimbang jumlah dawa kolom.
3647 Kolom sing dijaluk ora dikembalikan menyang dhaptar ulang.
3648 Ora bisa nyinkronake tiron parsial karo tiron parsial liyane.
3649 Kaca kode khusus basa ora ditemtokake utawa ora bisa ditemokake.
3650 Utawa Internet alon banget utawa ana sawetara masalah ing persiyapan manajer replikasi ing mesin server internet.
3651 Alamat internet ora valid.
3652 Gagal mlebu internet.
3653 Internet ora disetel.
3654 Gagal internet internal.
3655 Wininet.dll ora bisa dimuat utawa diwiwiti.
3656 Kesalahan nalika ngevaluasi ekspresi parsial
3657 Kesalahan nalika ngevaluasi ekspresi filter boolean kanggo tabel '| 1'.
3658 Kolom binar '|' ora bisa digunakake ing filter boolean.
3659 Hubungan '| 1' ora dikuatake. Hubungan ing ekspresi filter parsial kudu dileksanakake.
3660 Tukaran sing dijaluk gagal amarga '| 1'.
3661 Pertukaran sing dijaluk gagal amarga '| 1'
3663 Operasi iki mbutuhake lib kursor sing bedarary.
3664 Telpon OpenConnection asinkronis durung rampung; sampeyan durung bisa ngrujuk obyek sambungan bali nganti lengkap.
3665 Sampeyan ora bisa ngowahi obyek sistem replikasi '|'.
3666 Sampeyan ora bisa ngowahi obyek sistem replikasi '|'.
3667 Operasi sing beda ngalangi operasi iki supaya ora dieksekusi.
3668 Ora bisa nindakake operasi iki amarga ora ana sambungan aktif.
3669 Eksekusi dibatalake.
3670 Kursor ora valid.
3671 Ora bisa nemokake tabel kanggo nganyari.
3672 Gagal mbukak RDOCURS.DLL.
3673 Tabel iki ngemot sel sing ana ing sanjabane sel sing ditemtokake ing spreadsheet iki.
3674 Internet dll (wininet.dll) ora bisa ditemokake utawa dimuat.
3675 Gagal maca saka internet. Coba operasi maneh.
3676 Gagal nulis menyang internet. Coba operasi maneh.
3677 Gagal nglakokake panjaluk HTTP menyang starsinkronisasi internet ing server internet. Gunakake Replikasi Manager kanggo ngatur sinkronisasi internet ing server internet.
3678 Gagal nyambung menyang layanan FTP ing server internet. Priksa manawa layanan FTP mlaku kanthi bener ing server lan ndhukung sambungan anonim.
3679 Gagal nindakake file mbukak nggunakake layanan FTP. Priksa manawa dropbox FTP wis maca ijin.
3680 Gagal entuk file saka server nggunakake FTP. Priksa manawa dropbox FTP wis maca ijin.
3681 Gagal nyelehake file menyang server nggunakake FTP. Priksa manawa dropbox FTP duwe idin nulis.
3682 Gagal mbusak file ing server nggunakake FTP. Priksa manawa dropbox FTP wis maca lan nulis idin.
3683 Sinkronisasi internet metu kanthi ora sengaja ing server. Deleng riwayat pertukaran replika mitra ing server internet kanggo ngerteni masalah kasebut.
3684 Ora ana replika sing cocog kanggo ijolan.
3685 Alamat HTTP ora valid.
3686 Path utawa jeneng tiron sing ora valid.
3687 Sintaks SQL ora valid - token samesthine: Pilihan.
3688 Sintaks SQL ora valid - token sing diarepake: Kanggo.
3689 Sintaks SQL ora valid - token sing diarepake: Hak istimewa.
3690 Sintaks SQL ora valid - samesthine hak / hak istimewa ing tabel.
3691 Sintaks SQL ora valid - dikarepake jeneng obyek.
3692 Token sintaks SQL sing ora valid ora cocog. Mesin database Microsoft Access samesthine GRANT… TO, REVOKE… FROM, ADD… TO, or DROP… FROM.
3693 Sintaks SQL ora valid - pangguna utawa jeneng klompok sing diarepake.
3694 Sintaks SQL ora valid - token sing diarepake: Grant.
3695 Sintaks SQL ora valid - kesalahan sintaks GRANT / REVOKE.
3696 Sintaks SQL ora valid - token sing diarepake: Pangguna (utawa) Grup.
3697 Sintaks SQL ora valid - token samesthine: Sandhi.
3698 Sintaks SQL ora valid - tembung sandhi sing diarepake.
3699 Sintaks SQL ora valid - token sing diarepake: Pangguna.
3700 Precision ora valid kanggo jinis data desimal.
3701 Skala ora valid kanggo jinis data desimal.
3702 Ambane kolom teks Unicode kudu jumlah bait sing padha.
3703 Operasi ora didhukung ing replicable database sing durung diowahi dadi versi saiki.
3704 Sampeyan nyoba mbukak basis data sing wis dibukak dening pangguna '| 2' ing mesin '| 1'. Coba maneh nalika database kasedhiya.
3705 Ora bisa nggawe replika tabel | 2cable - akeh banget kolom.
3706 Ora bisa nggawe replika tabel | 2cable - akeh banget indeks.
3707 Opsi cascading kanggo konflik referensi anyar karo referensi sing ana '|'.
3708 Kesalahan sintaksis ing pratelan Transaksi. TRANSAKSI, KERJA, utawa ora ana apa-apa.
3709 Kunci telusuran ora ditemokake ing cathetan apa wae.
3710 Folder MAPI utawa buku alamat ora ditemokake.
3711 Replika pulihcable data. Baris iki dibalekake saka repli sing rusakcable database. Verifikasi manawa isi rekaman kasebut bener banjur lebokake maneh cathetan kasebut, utawa busak cathetan konflik iki.
3712 Liyane. Cathetan iki ditolak amarga ana masalah konflik replikasi sing durung ditemtokake.
3713 Nganyari / nganyari konflik. Replika liyane uga nganyari rekaman iki. Cathetan iki lost konflik kasebut. Kirimake maneh pembaruan utawa mbusak cathetan konflik iki.
3714 Meja sing dikunci. Cathetan iki ora bisa ditrapake sajrone sinkronisasi amarga tabel kasebut dikunci dening pangguna liyane. Kirim maneh cathetan konflik iki.
3715 Pelanggaran tombol unik. Cathetan iki nduweni nilai kunci sing padha karo cathetan liyane, dene mung nilai unik sing diidini. Utawa ganti angka kunci ing cathetan konflik iki utawa cathetan sing menang banjur kirim maneh cathetan iki, utawa busak cathetan konflik iki.
3716 Pelanggaran TLV. Cathetan iki ngemot nilai lapangan sing ora cocog karo watesan validasi level tabel. Utawa nganyari nilai kolom sing nglanggar aturan validasi banjur kirim maneh cathetan konflik iki, utawa busak cathetan konflik iki.
3717 Delete / konflik RI. Cathetan kunci utama wis dibusak dening tiron liyane, mula cathetan referensi iki ditolak. Utawa nggawe cathetan kunci utama sing anyar sing ngatasi watesan integritas referensial banjur ngirim maneh pembaruan, utawa mbusak cathetan konflik iki.
3718 Konflik nganyari / RI. Data kunci utama wis dianyari karo tiron liyane, mula cathetan referensi iki ditolak. Utawa nggawe cathetan kunci utama sing anyar sing ngisi watesan integritas referensial, ngowahi nilai kunci asing ing cathetan konflik iki supaya cocog karo nilai kunci utama sing valid banjur ngirim maneh pembaruan, utawa mbusak cathetan konflik iki.
3719 Pelanggaran kunci manca asil saka cathetan kunci utama sing ora valid sing ana ing konflik replikasi. Utawa nggawe cathetan kunci utama sing anyar sing ngisi watesan integritas referensial, ngowahi nilai kunci asing ing rekor konflik iki supaya cocog karo nilai kunci utama sing valid banjur ngirim maneh cathetan konflik iki, utawa mbusak cathetan konflik iki.
3720 Ora bisa ngganti kolom '|'. Iki minangka bagean saka siji utawa luwih sesambetan.
3721 Sintaks SQL ora valid - jeneng alangan sing diarepake.
3722 Sintaks SQL ora valid - token sing diarepake: DEFAULT.
3723 Sintaks SQL ora valid - token sing diarepake: KOMPRESI ngetutake WITH.
3724 Sintaks SQL ora valid - token sing diarepake: UPDATE utawa Delete.
3725 Sintaks SQL ora valid - token sing diarepake: CASCADE, SET NULL, utawa NO ACTION.
3726 Sintaks SQL ora valid - token samesthine: NULL.
3727 Sintaks SQL ora valid - mung siji aturan nganyari lan / utawa siji aturan mbusak sing diidini.
3728 Sintaks SQL ora valid - token sing diarepake: AS.
3729 Sintaks SQL ora valid - token sing diarepake: SELECT.
3730 VIEW ora bisa ngemot paramèter.
3731 Jumlah alias sing ditemtokake bakal padha karo jumlah kolom output.
3732 Jeneng pitakon sing diarepake sawise EXECUTE.
3733 Basis data wis dilebokake ing negara dening pangguna sing ora dingerteni sing ngalangi supaya ora dibukak utawa dikunci.
3734 Basis data wis dilebokake ing negara kanthi pangguna '| 2' ing mesin '| 1' sing ngalangi supaya ora dibukak utawa dikunci.
3735 Kakehan kolom ing indeks kuwalik.
3736 Nganyari / mbusak konflik. Cathetan sing dianyari iki bakal dihapus ing tiron liyane. Utawa lebokake maneh cathetan konflik iki utawa busak.
3737 Ora bisa nggawe jinis tiron saka replika sumber sing diwenehake.
3738 Replika lokal utawa anonim kudu disinkronake mung kanggo replika hub sing ditunjuk.
3739 Replika proksi wis dicopot.
3740 Ora bisa nambah kolom anyar menyang tabel konflik '|'. Mbusak kolom sing wis lawas lan kompak database.
3741 Sinkronisasi mitra ora valid. Replika lokal utawa anonim kudu nyinkronake karo replika hub sing ditunjuk.
3742 Fungsi internet wis entek.
3743 Replika durung diselarasake sajrone periode retensi set replika.
3744 Kolom Counter ing replicable tabel ora bisa diowahi.
3745 Dawa gabungan Jeneng Server Internet, jeneng HTTP Share, lan jeneng alias FTP ora luwih saka 252 karakter.
3746 Kesalahan sintaksis ing klausa parameter. Priksa manawa paramèter kasebut wis ana lan sampeyan ngetik regane kanthi bener.
3747 Parameter ora duwe nilai gawan.
3748 Paramèter | ora duwe nilai gawan.
3749 Objek kasebut dudu prosedur sing disimpen.
3750 Obyek | dudu prosedur sing disimpen.
3751 Kunci baris sing dijaluk, nanging DB ana ing mode kunci kaca.
3752 Kunci kaca sing dijaluk, nanging DB ana ing mode kunci baris.
3753 Ora bisa nggawe replika replika SQL mesin database Microsoft Access.
3754 Ora bisa mbusak saka Nyegah Mbusak Replika.
3755 Priksa watesan '|' ora ana.
3756 Priksa watesan '|' wis ana.
3757 Mesin database database Microsoft Ngurutake DLL ora bisa dimuat kanthi bener.
3758 Skala nilai desimal nyebabake truncasi data.
3759 Skala nilai desimal nyebabake truncasi data.
3760 Skala nilai desimal nyebabake kebanjiran data.
3761 Presisi lapangan desimal sithik banget kanggo nampa angka sing nyoba ditambahake.
3762 Sintaks SQL ora valid - token sing diarepake: ACTION.
3763 Pangowahan skema bebarengan nyebabake operasi nggawe replika gagal. Coba maneh.
3764 Gagal nggawe maneh siji utawa luwih indeks.
3765 Kesalahan sintaksis ing klausa kendala CHECK.
3766 Mung pitakon PILIH sederhana sing diidini ing LIHAT.
3767 Tabel '|' ora bisa digawe replicable amarga ora bisa dibukak kanthi eksklusif.
3768 FastFind ora bisa nggoleki referensi non-kolom.
3769 Tabel konflik ora bisa diganti jeneng.
3770 Definisi counter ora ana ing rentang sing valid.
3771 Replika lokal utawa anonim ora bisa digawe desain utama.
3772 Tanpa idin Administer, prioritas replika kudu ana ing kisaran 0 - |.
3773 Ora bisa mbusak siji utawa luwih obyek: |.
3774 Nilai pin ora valid.
3775 Ora bisa mbukak basis data Microsoft Access SQL Server Reconciler - MSRPJT40.dll.
3776 Ora bisa ijolan antarane rong database Microsoft Access SQL Server Replikasi
3777 Operasi Ilegal ditindakake ing basis data Microsoft Access SQL Server Replika
3778 Basis data Microsoft Access salah utawa ilang kanggo set replika database SQL / Microsoft Access iki.
3779 Ora bisa ngganti Properti Pelacakan Tingkat Kolom ing obyek sing wis Replicable.
3780 Sintaks SQL ora valid - dikarepake jeneng tampilan.
3781 Sintaks SQL ora valid - dikarepake jeneng prosedur.
3782 Sintaks SQL ora valid - saiki mung siji watesan Watesan CHECK kolom sing diidini.
3783 Sintaks SQL ora valid - ora bisa nggunakake pirang-pirang kolom ing watesan Watesan level kolom.
3784 Database wis replicable.
3785 Sintaks SQL ora valid - token sing diarepake: Database.
3786 Sintaks SQL ora valid - ngarepake hak istimewa database, kayata CREATEDB utawa CONNECT.
3787 Operasi iki ora diidini ing subqueries.
3788 Ora bisa nggawe indeks ing folder / buku alamat MAPI iki.
3789 Watesan level kolom ilegal.
3790 Objek iki mbutuhake versi mesin database Microsoft Access sing luwih anyar.
3791 Indeks iki mbutuhake mesin database Microsoft Access |.
3792 Indeks '| 2' mbutuhake mesin database Microsoft Access | 1.
3793 Kolom '| 2' mbutuhake mesin database Microsoft Access | 1.
3794 Tabel iki mbutuhake mesin database Microsoft Access |.
3795 Tabel '| 2' mbutuhake mesin database Microsoft Access | 1.
3796 Versi AceRecr.DLL sing dimuat wis lawas banget. Jalanake persiyapan maneh kanggo entuk versi file sing bener.
3797 Tukaran mesin database SQL / Microsoft Access gagal, goleki riwayat Agen SQLServer kanggo rincian lengkap.
3798 Watesan cek ora diidini replikacable database.
3799 Ora bisa nemokake lapangan '|'.
3800 '|' dudu indeks ing tabel iki.
3801 Obyek (|) ora bisa digunakake ing klausa watesan CHECK.
3802 Kesalahan ngevaluasi | Mriksa Watesan. |
3803 DDL ora bisa dirampungake ing tabel iki amarga dirujuk dening kendala | ing meja |.
3804 Ora ana klien MAPI sing diinstal ing mesin iki. Instal klien MAPI (kaya Outlook) ing mesin iki.
3805 Priksa watesan ing meja | ora bakal ditransfer menyang tabel iki. Watesan cek mung bisa digawe liwat pernyataan SQL DDL.
3806 Ora bisa ngeset macem-macem atribut NUL, ORA NOL.
3807 Pitakon | ngemot jeneng kolom ambigu sing bertentangan karo jeneng korélasi (alias) |. Salah siji nduweni kualifikasi jeneng kolom utawa ngganti jeneng korélasi (alias).
3808 Butuh versi 4.x utawa database sistem format sing luwih gedhe kanggo nindakake operasi iki.
3809 Pitakon | digawe karo rilis mengko mesin basis data Microsoft Access lan bisa uga duwe sintaksis yen versi mesin database Microsoft Access iki ora bisa dieksekusi. Pitakon iki mung bisa dieksekusi nganggo versi basis data Microsoft Access sing nggawe.
3810 Kata kunci sing ora dingerteni KAPING.
3811 Query ora bisa dileksanakake.
3812 Sampeyan ora bisa nganyari lapangan iki amarga nilai sing sampeyan coba aplikasi ora valid utawa bakal ngilangi aturan integritas data. Tulung bener lan coba maneh.
3813 SQL liwat pitakon dipateni.
3814 Kolom sing nampa macem-macem nilai kanggo rekaman ora bisa dilebokake ing sesambetan pirang-pirang kolom.
3815 Kolom sing nampa macem-macem nilai kanggo rekaman ora bisa dilebokake ing indeks macem-macem kolom.
3816 Indeks unik ing '|' kolom ora bisa mbusak.
3817 Lapangan sing akeh regane '|' ora valid ing pitakon CROSSTAB.
3818 Operasi ora bisa dirampungake ing basis data iki amarga nggunakake lampiran utawa kolom sing digoleki multi-nilai.
3819 Temokake ora bisa dileksanakake ing kolom sing nampa macem-macem nilai kanggo rekaman.
3820 Sampeyan ora bisa ngetik angka kasebut amarga duplikat nilai sing wis ana ing kolom sing digoleki utawa lampiran sing regane akeh. Bidang Goleki utawa lampiran sing larang regane ora bisa ngemot angka duplikat.
3821 Sampeyan ora bisa ngganti kolom sing digoleki multi-jinis dadi jinis data sing dipilih.
3822 Regane ora bisa ditambahake ing baris anyar iki nganti larik wis rampung. Gawe baris luwih dhisik, banjur coba tambahake regane.
3823 Sampeyan ora bisa ngowahi kolom iki amarga manggon ing spreadsheet Excel sing ana gandhengane. Kemampuan kanggo ngowahi data ing spreadsheet Excel sing gegandhengan wis dinonaktifake ing rilis Akses iki.
3824 Pitakon INSERT INTO ora bisa ngemot kolom sing regane akeh.
3825 SELECT * ora bisa digunakake ing pitakon INSERT INTO nalika sumber utawa tabel tujuan ngemot kolom sing regane akeh.
3826 Pitakon UPDATE utawa Hapus ora bisa ngemot kolom sing regane akeh.
3827 Ora bisa nindakake fungsi agregat ing kolom sing regane akeh nalika klausa GABUNG ngemot kolom sing regane beda.
3828 Ora bisa ngrujuk tabel kanthi lapangan sing akeh regane nggunakake klausa IN sing nuduhake database liyane.
3829 Lapangan sing akeh regane '|' ora bisa digunakake ing klausa PESANAN.
3830 Lapangan sing akeh regane '|' ora bisa digunakake ing klausa GROUP BY.
3831 Lapangan sing akeh regane '|' ora bisa digunakake ing klausa ENGSA utawa ADA.
3832 Format file saiki ora ndhukung keamanan level pangguna maneh. Proses konversi utawa pemadatan wis ngilangi ijin level pangguna.
3833 Lapangan sing akeh regane '|' ora valid ing klausa GABUNG sing ditemtokake.
3834 Bidang multi-rego '| 1' ora valid ing ungkapan '| 2'.
3835 Tembung kunci DISTINCT ora bisa digunakake kanthi kolom sing regane akeh '|'.
3836 Sampeyan nyoba nggarap file Paradox sing mbutuhake Borland Database Engine (BDE). Microsoft Access ora bisa mbukak BDE, utawa BDE ora diinstal kanthi bener. Kanggo mbenerake iki, jalanake program persiyapan kanggo BDE.
3837 Lapangan sing akeh regane '|' ora bisa digunakake ing pitakon UNION.
3838 Bidang multi-rego ora diidini ing pernyataan PILIH.
3839 File sing wis ditemtokake wis ana.
3840 Lampiran sing sampeyan tambahake ngluwihi sumber sistem sing kasedhiya.
3841 Ora bisa nyambung menyang situs SharePoint '|'. Coba mengko mengko.
3842 Ungkapan '|' kudu dadi bagean saka fungsi agregat.
3843 Panjaluk INSERT INTO sing ngemot kolom multivalued ora bisa ngemot kolom liyane.
3844 Ora bisa ngrujuk lapangan sing regane akeh ing pratelan UPDATE utawa Delete sing ngemot kolom liyane.
3845 Microsoft Access ora ndhukung ngubungake menyang database Access utawa buku kerja Microsoft Office Excel sing disimpen ing format sing versi luwih anyar tinimbang format database saiki.
3846 Lapangan sing akeh regane '|' ing Pesenan BY uga kudu ditampilake ing dhaptar PILIH.
3847 ODBCDirect ora didhukung maneh. Tulis ulang kode kanggo nggunakake ADO tinimbang DAO.
3848 Sampeyan ora bisa ngrekam pangowahan amarga nilai sing sampeyan lebokake nglanggar setelan sing ditemtokake kanggo kolom '|' (contone, regane kurang saka minimal utawa luwih saka maksimum). Ndandani kesalahan banjur coba maneh.
3849 Replikasi mung didhukung ing database format Access 2000 utawa Access 2002-2003. Gunakake fitur konversi ing aplikasi sampeyan kanggo ngowahi database menyang format sing tepat.
3850 File iki digawe ing versi beta Excel Excel 2007. Bukak file nganggo Excel 2007 kanggo disimpen ing most versi anyar format file Excel 2007 sadurunge mbukak file ing Access 2007 utawa luwih gedhe.
3851 Skema kanggo tabel iki wis diganti. Sampeyan kudu nyegerake tabel sadurunge nyunting utawa nambah cathetan anyar.
3852 Ora bisa nganyari bidang multivalued yen recordset induk ora ana ing mode edit. Kanggo nyelehake recordset induk ing mode edit, gunakake cara AddNew utawa Sunting.
3853 Microsoft Access ora bisa nggawe basis data ing format sing ditemtokake amarga Kebijakan Grup sing ditemtokake dening administrator sampeyan. Gawe database nggunakake format file sing beda utawa hubungi administrator sampeyan.
3854 Operasi iki bakal gagal amarga file teks sing bakal sampeyan impor ngemot luwih saka 255 kolom. Disaranake sampeyan luwih dhisik nggawe salinan cadangan file sumber sampeyan, nyuda jumlah kolom dadi 255 utawa kurang, banjur coba maneh.
3855 Mesin database Microsoft Access ora bisa maca data ing | 1.
Versi minimal sing dibutuhake kanggo maca data yaiku | 2.
3856 Mesin database Microsoft Access ora bisa nganyari data ing | 1.
Versi minimum sing dibutuhake kanggo nganyari data yaiku | 2.
3857 Mesin database Microsoft Access ora bisa ngowahi desain | 1.
Versi minimal sing dibutuhake kanggo ngganti desain yaiku | 2.
3858 Ekspresi ora didhukung kanggo konversi
3859 Ekspresi | ora bisa digunakake ing kolom sing diwilang.
3860 Ekspresi | ora bisa dikonversi ing pitakon.
3861 Ekspresi | ora bisa dikonversi ing asil pitakon.
3862 Ekspresi | ora bisa dikonversi dadi makro UI.
3863 Ekspresi | ora bisa diowahi dadi nilai gawan.
3864 Ekspresi | ora bisa diowahi nganggo aturan validasi.
3865 Ekspresi kasebut ora bisa disimpen amarga ngemot referensi bunder.
3866 Ekspresi kasebut ora bisa disimpen amarga nuduhake awake dhewe.
3867 Ekspresi kasebut ora bisa disimpen amarga nuduhake tabel liyane.
3868 Ora ana data makro AXL sing disimpen kanggo tabel sing ditemtokake.
3869 Data makro AXL ora kompatibel karo server sing nyoba disinkronake.
3870 Microsoft Access ora bisa narjamahake teks sing sampeyan tampal minangka data makro. Mbenerake teks banjur coba maneh.
3871 Argumen sing kasebut ora valid.
3872 Bathi sumber daya makro data kena. Iki bisa uga disebabake dening makro data kanthi rekursif ngundang awake dhewe. Dianyari () fungsi bisa digunakake kanggo ndeteksi lapangan ing rekaman sing wis dianyari kanggo nyegah telpon rekursif.
3873 Tindakan '| 1' gagal amarga ora didhukung saka acara '| 2'.
3874 Ketik match sing ora cocog ing lapangan '|'.
3875 Data makro '|' ora bisa ditemokake.
3876 Tindakan 'ExitForEachRecord' mung kasedhiya ing loop ForEachRecord.
3877 Tindakan 'SendEmail' gagal amarga ora ana panampa sing ditemtokake.
3878 Tindakan 'SendEmail' gagal amarga basis data saiki ora dipercaya.
3879 Sandi ora valid; pesen ora dikirim.
3880 Sesi surat ora bisa dibukak. Sampeyan bisa uga ora kelingan. Tutup aplikasi liyane, banjur coba maneh. Sampeyan uga bisa mriksa aplikasi mail sampeyan supaya bisa mlaku kanthi bener.
3881 E-mail ora bisa dikirim. Priksa manawa komputer wis dikonfigurasi kanggo ngirim lan nampa pesen e-mail.
3882 Kolom sing diwilang iki kudu dietung maneh.
3883 Kolom sing diwilang iki ngemot ekspresi sing ora valid.
3884 Mesin database Microsoft Access nemoni kesalahan nalika nyambung menyang Layanan Data:
'|'.
3885 Jinis lapangan '|' ora bisa digunakake minangka bagean saka kolom sing diwilang. Contone jinis sing ora didhukung kalebu kolom multi-nilai lan binar.
3887 Kolom sing diitung ora bisa disimpen tanpa ekspresi sing valid ing properti Ekspresi.
3888 Kolom sing diitung ora bisa digunakake ing hubungan sistem.
3889 Variabel '|' ora bisa ditemokake.
3890 Pengenal '|' ora bisa ditemokake.
3891 Pitakon sing ngemot tabel sing gegandhengan, pitakon tumindak, lan referensi basis data ora diidini ing makro data.
3892 Fungsi '|' ora valid kanggo ekspresi sing digunakake ing makro data.
3893 Konstanta ora valid '|' ing ekspresi makro data.
3894 Teks ora valid '|' ing ekspresi makro data.
3895 Sampeyan ora bisa ngrekam pangowahan amarga nilai sing sampeyan lebokake nglanggar setelan sing ditemtokake kanggo kolom '|' (contone, regane kurang saka minimal utawa luwih saka maksimum). Ndandani kesalahan banjur coba maneh.
3896 Watesan 20 acara rekursif wis ngluwihi. Iki bisa disebabake dening acara After Update sing ngganti data ing tabel sing nyebabake. Sampeyan bisa nggunakake Pembaruan () fungsi kanggo nemtokake lapangan sing diganti ing cathetan.
3897 Alias ​​'|' ora bisa ditemokake.
3898 Ora ana konteks data sing kudu ditindakake. Kesalahan iki bisa disebabake nggunakake tumindak RunDataMacro kanggo mbukak makro data sing nyebut DeleteRecord utawa EditRecord tanpa jeneng alias sing ditemtokake.
3899 Item dhaptar ora bisa dilebokake utawa dianyari amarga nilai duplikat ditemokake kanggo siji utawa luwih kolom ing dhaptar.
3900 Operasi mbusak ora diidini amarga rekaman bocah isih ana.
3901 Paling ora siji lapangan telusuran hubungan nuduhake barang sing ora ana ing dhaptar iki.
3902 Tautan cache ora bisa ditambah amarga database '|' ora bisa dibukak ing mode eksklusif.
3903 Basis data '|' ora bisa dibukak ing mode eksklusif amarga ngemot link ing mode cache.
3904 Tabel ora bisa dianyari amarga ora ana hubungane karo situs SharePoint. Coba nganyari maneh nalika sambungan menyang server dibalekake.
3905 Tabel '|' ora bisa dianyari amarga ora ana hubungane karo situs SharePoint. Coba nganyari maneh nalika sambungan menyang server dibalekake.
3906 Tabel sing kasambung ora kasedhiya. Microsoft Access ora bisa ngubungi server. Priksa sambungan jaringan sampeyan utawa hubungi administrator server.
3907 Tabel sing ana gandhengane '|' ora kasedhiya Microsoft Access ora bisa ngubungi server. Priksa sambungan jaringan sampeyan utawa hubungi administrator server.
3908 Data ora bisa ditambahake, dianyari utawa dibusak nganti kabeh data sing gegandhengan dijupuk saka server.
3909 Data ora bisa ditambahake, dianyari utawa dibusak amarga tabel data '|' durung dijupuk saka server.
3910 Setelan enkripsi sampeyan ora valid. Instal maneh Microsoft Access utawa hubungi administrator kanggo informasi lengkap.
3911 Microsoft Access ora bisa mbukak file iki amarga isine wis rusak.
3912 Tabel ora diselarasake karo situs SharePoint. Tutup lan bukak maneh tabel kanggo njupuk most data anyar saka situs SharePoint.
3913 Tabel '|' ora diselarasake karo situs SharePoint. Tutup lan bukak maneh tabel kanggo njupuk most data anyar saka situs SharePoint.
3914 Urutan kolektif sing dipilih ora didhukung karo format file sing ditemtokake.
3915 Ekspresi | ora bisa dikonversi dadi data makro.
3916 Properti '|' mung bisa disetel utawa diganti karo mesin database Microsoft Access.
3918 Microsoft Access ora ndhukung operasi iki kanggo jinis IISAM iki. Kanggo nindakake tumindak iki, sampeyan kudu nggunakake sistem Microsoft Office 2007 utawa luwih dhisik.
3919 Mesin database Microsoft Access nemoni kesalahan nalika komunikasi karo SharePoint.
Informasi luwih lengkap: '|'
3920 Ora bisa nglakokake pitakon. Operasi utawa sintaks ora valid nggunakake kolom multi-nilai.
3921 Ora bisa ngrujuk tabel kanthi lapangan sing regane akeh nggunakake klausa MULAI sing nuduhake database liyane.
3922 Ekspresi | ora bisa diowahi nganggo formulir.
3923 Gawan ekspresi konstan ing operasi gabung njaba ora didhukung.
3924 Akses ora bisa ngowahi pitakon kanggo digunakake ing Web.
3925 Definisi pitakon ora valid, mula obyek pitakon ora bisa digawe.
3926 Akses ora bisa ngowahi pitakon kanggo digunakake ing Web amarga nggunakake jinis pitakon sing ora didhukung, ekspresi sing ora didhukung, kriteria sing ora didhukung, utawa fitur liyane sing ora didhukung ing Web.
3927 Akses ora bisa ngowahi pitakon sing digunakake ing Web amarga ngemot sub-query.
3928 Akses ora bisa ngowahi pitakon kanggo digunakake ing Web amarga gumantung karo pitakon liyane sing ora kompatibel karo Web.
3929 Akses ora bisa ngowahi pitakon sing digunakake ing Web amarga ora kalebu kolom ing asile.
3930 Akses ora bisa ngowahi pitakon sing digunakake ing Web amarga nampilake akeh kolom ing asil.
3931 Akses ora bisa ngowahi pitakon kanggo digunakake ing Web amarga gumantung karo klausa PESANAN sing ora didhukung ing Web.
3932 Akses ora bisa ngowahi pitakon kanggo digunakake ing Web amarga nemtokake jinis GABUNG sing ora didhukung ing Web.
3933 Akses ora bisa ngonversi pitakon kanggo digunakake ing Web amarga pitakon lintas produk.
3934 Akses ora bisa ngowahi pitakon sing digunakake ing Web amarga ora nemtokake tabel sing PILIH Saka.
3935 Akses ora bisa ngonversi pitakon kanggo digunakake ing Web amarga asile pitakon ngemot pirang-pirang kolom kanthi jeneng sing padha.
3936 Akses ora bisa ngonversi pitakon sing digunakake ing Web amarga sawetara paramèter kasebut ora bisa dikonversi kanggo digunakake ing Web.
3937 Akses ora bisa ngowahi pitakon sing digunakake ing Web amarga sawetara paramèter ditampilake minangka kolom asil utawa digunakake ing pratelan ORDER BY.
3938 Ekspresi kasebut ora bisa disimpen amarga asile kalebu ora valid, kayata NULL.
3939 |1
3940 Ora bisa meksa nomer argumen | 1 menyang bilangan bulat kanggo tumindak | 2.
3941 Ora bisa meksa bantahan nomer | 1 menyang string kanggo tumindak | 2.
3942 Ora bisa meksa bantahan nomer | 1 menyang Boolean kanggo tumindak | 2.
3943 Parameter sing ilang '| 1' nalika nyoba mbukak makro data sing dijenengi.
3944 Jinis lapangan '|' ora bisa digunakake ing aturan validasi kanggo tabel Web. Jinis sing ora valid kalebu Memo, Binary lan Lookup.
3945 Tabel sistem ora bisa ngemot makro data.
3946 Tindakan OnError ora bisa digunakake karo Go To set to Macro Name sadurunge kedadeyan.
3947 Server ora ndhukung jinis lapangan '|' minangka bagean saka kolom sing diwilang. Contone jinis sing ora didhukung kalebu kolom multi-nilai, memo, hyperlink, biner, AutoNumber lan Goleki.
3948 Ekspresi kasebut ora bisa disimpen amarga jinis asile, kayata binar utawa NULL, ora didhukung dening server.
3949 Mesin database Microsoft Access ora bisa kompak data ing | 1 amarga isine obyek saka versi sing luwih anyar.
3950 Kesalahan sintaksis ing ekspresi.
3951 Aplikasi wis diganti ing server. Baris pungkasan sampeyan ora bakal disimpen. Salin lan tempelake baris pungkasan sing mlebu menyang temporary file banjur selarasake aplikasi karo server.
3952 Data makro gagal mlaku amarga definisi AXL ora valid.
3953 Jeneng var lokal '| 1' ora valid. Jeneng variabel lokal kudu kurang saka utawa padha karo 64 karakter, dawane starnganggo tandha utawa spasi sing padha, lan bisa uga ora ngemot karakter ing ngisor iki kalebu CR, LF utawa TAB:.! [] /: *? ”” <> | 2 # {}% &.
3954 Jeneng paramèter '| 1' ora valid. Jeneng paramèter kudu kurang saka utawa padha karo 64 karakter, dawane starnganggo tandha utawa spasi sing padha, lan bisa uga ora ngemot karakter ing ngisor iki kalebu CR, LF utawa TAB:.! [] /: *? ”” <> | 2 # {}% &.
3955 Jeneng makro data '| 1' ora valid.
3956 Database sing nyoba dibukak mbutuhake versi Microsoft Access sing luwih anyar.
3957 Lapangan ora bisa ditambahake ing server. Nyinkronake karo server lan mbusak referensi menyang kolom sing didhelikake, Goleki, Nomer Otomatis, hyperlink lan memo.
3958 Lapangan kasebut ora bisa dibusak ing server. Sinkronake karo server lan verifikasi manawa ora ana referensi lapangan liyane ing lapangan iki.
3959 Kolom sing dietung ora diidini ing pratelan PILIH.
3960 Ekspresi | ora bisa diowahi kanggo tumindak makro Aplikasi Filter.
3961 Nomer maksimum paramèter kanggo makro data sing dijenengi, ForEachRecord, lan LookupRecord yaiku 255.
3962 EditRecord gagal amarga ana konflik data nalika nyoba nindakake data.
3963 Tindakan '| 1' ora valid ing njero CreateRecord utawa EditRecord.
3964 Tindakan '| 1' ora valid ing sanjabane CreateRecord lan EditRecord.
3965 Lapangan '| 1' ora bisa diganti amarga rekor saiki ora bisa dianyari. Gunakake EditRecord supaya rekaman bisa dianyari.
3966 Lapangan '| 1' ora bisa diganti. Ing acara BeforeChange mung rekaman sing diganti bisa dianyari.
3967 EditRecord gagal amarga alias '| 1' nggambarake cathetan sing mung diwaca.
3968 EditRecord gagal amarga alias default nggambarake rekaman sing diwaca mung.
3969 Lampiran ora bisa ditambahake ing baris anyar nganti larik wis setya karo server. Gawe baris kaping pisanan, banjur coba pasang dokumen kasebut.
3970 Ekspresi kasebut ora bisa disimpen amarga luwih dawa saka 255 karakter nalika diterbitake.
3971 Tabel sing disambung ora bisa dibukak. Sampeyan ora duwe idin kanggo ndeleng kabeh dhaptar amarga luwih gedhe tinimbang ambang tampilan dhaptar sing dileksanakake dening administrator server.
3972 Tabel sing ana gandhengane '|' ora bisa dibukak. Sampeyan ora duwe idin kanggo ndeleng kabeh dhaptar amarga luwih gedhe tinimbang ambang tampilan dhaptar sing dileksanakake dening administrator server.
3973 Nilai sing disimpen ing kolom multi-nilai lan lampiran ora didhukung ing pitakon makro data.
3974 Lapangan '| 1' ora bisa diwaca amarga lapangan minangka multi-nilai utawa lampiran.
3975 Lapangan '| 1' ora bisa disetel amarga lapangan multi-nilai utawa lampiran.
3976 Kolom '| 1' ora bisa diwaca amarga kolom sing diitung ing cathetan sing dijupuk saka ForEachRecord utawa LookupRecord lan wis dimodifikasi karo EditRecord.
3977 Data URL '| 1' ing lapangan '| 2' ora bisa dikirim menyang server. URL bisa uga ora valid utawa luwih saka 255 karakter.
3978 Pitungan prabédan dina utawa wektu kanthi tandha + utawa - ora didhukung. Mangga gunakake fungsi DateAdd ().
3979 Tabel sing gegandhengan wis diganti ing server. Baris pungkasan sampeyan ora bakal disimpen. Salin lan tempelake baris pungkasan sing mlebu menyang temporary file, banjur selarasake tabel sing gegandhengan karo server kanthi klik tengen ing tabel sing ana gandhengane, pilih Pilihan liyane banjur klik Refresh List.
3980 Tabel sing magepokan '|' wis diganti ing server. Baris pungkasan sampeyan ora bakal disimpen. Salin lan tempelake baris pungkasan sing mlebu menyang temporary file, banjur selarasake tabel sing gegandhengan karo server kanthi klik tengen ing tabel sing ana gandhengane, pilih Pilihan liyane banjur klik Refresh List.
3981 Ana kesalahan nalika nglakokake pitakon akeh utawa ngirim data menyang server. Sambungake maneh tabel kanggo ngatasi konflik utawa mbuwang pangowahan sing ditundha.
3982 Lapangan '| 1' ora bisa diwaca amarga minangka kunci utama rekaman sing digawe. Nilai kolom iki bakal kasedhiya ing variabel LastCreateRecordIdentity sawise blok MakeRecord rampung.
3983 Argumentasi kanggo fungsi sing dianyari ora valid. Jeneng lapangan kudu diwenehake minangka nilai senar sing ditutup ing tandha petik.
3984 Akses ora bisa ngowahi pitakon sing digunakake ing Web amarga ngemot gabung siklik.
3985 Ing njero ForEachRecord mung cathetan njabaost ForEachRecord bisa diowahi utawa dibusak.
3986 CreateRecord ora bisa digunakake ing njero ForEachRecord.
3987 Data ora bisa dilebokake amarga ora ana rekaman sing cocog.
3988 Tabel kasebut gedhe banget kanggo pangowahan iki supaya bisa disimpen.
3989 Sampeyan ora duwe idin kanggo ngowahi desain dhaptar iki.
3990 Data makro ing tabel '| 1' gagal ditindakake, amarga durung disinkronake karo server. Nyinkronake tabel iki karo server nggunakake printah "" Sync All "banjur coba maneh.
3991 Pitakon kasebut gagal dieksekusi amarga pengenal '| 1' ora bisa ditemokake.
3992 Aturan validasi ngemot kesalahan sintaksis lan ora bisa disimpen. Lapangan utawa fungsi bisa salah eja utawa ilang.
3993 Wektu entek, nyegah pangowahan nyimpen menyang server.
3994 Sawah '|' ora bisa diowahi amarga ngemot karakter sing ora valid, tanda baca sing ora valid, utawa jeneng lapangan sing ana. Mbenerake jeneng ing server lan refresh tabel.
3995 Tabel iki wis duwe kolom maksimum kanthi jinis data sing ditemtokake. Kanggo tujuan pitungan iki, Nomer lan Mata uang dianggep minangka jinis data sing padha.
3996 Microsoft Access ora bisa nyambung maneh siji utawa luwih saka tabel sing wis dipedhot. Priksa konektivitas jaringan lan kasedhiyan server.
3997 Microsoft Access ndeteksi pangowahan menyang obyek sing mbukak. Tutup lan bukak obyek maneh kanggo nganyari.
3998 Fungsi sing dianyari ora didhukung kanggo kolom memo, teks sugih, hyperlink, OLE Object, multi-nilai, utawa kolom lampiran.
3999 Sampeyan ora bisa ngrujuk baris digawe nalika sampeyan medhot sambungan saka server amarga iki nglanggar setelan telusuran sing ditetepake kanggo tabel utawa dhaptar iki. Mangga sambungake kabeh tabel karo server banjur coba maneh.
4000 |
4001 Siji utawa luwih nilai dilarang dening aturan validasi sing ditemtokake kanggo '| 1'. Ketik nilai sing bisa ditampa ekspresi kolom iki.
4002 Nilai '| 1' ora kasedhiya amarga lapangan kasebut kalebu memo jinis, teks sing sugih, hyperlink, utawa OLE Obyek.
4003 Jumlah maksimum variabel bali yaiku 255.
4004 Jeneng variabel bali '| 1' ora valid. Jeneng variabel bali kudu kurang saka utawa padha karo 64 karakter, dawane starnganggo tandha utawa spasi sing padha, lan bisa uga ora ngemot karakter ing ngisor iki, kalebu CR, LF utawa TAB:.! [] /: *? ”” <> | 2 # {}% &.
4005 Variabel bali '| 1' dawa banget. Senar variabel bali ora bisa ngluwihi | 2 karakter.
4006 Jeneng output duplikat dideteksi. Ngowahi jeneng utawa alias salah sawijining output.
4007 Akses ora bisa ngurutake kolom utawa ekspresi amarga ora katon ing output pitakon.
4008 Akses ora bisa nyimpen pitakon amarga nggunakake jinis pitakon sing ora didhukung, ekspresi sing ora didhukung, kriteria sing ora didhukung, utawa fitur liyane sing ora didhukung ing basis data iki.
4009 Akses ora bisa nyimpen pitakon amarga ora kalebu kolom ing asile.
4010 Akses ora bisa nyimpen pitakon amarga nampilake akeh kolom ing asil.
4011 Akses ora bisa nyimpen pitakon amarga ora nemtokake tabel sing PILIH Saka.
4012 Akses ora bisa nyimpen pitakon amarga asile pitakon ngemot pirang-pirang kolom kanthi jeneng sing padha.
4013 Akses ora bisa nyimpen pitakon amarga sawetara paramèter ora bisa diowahi kanggo digunakake ing basis data iki.
4014 Referensi bunder sing disebabake '|'. '|' wis dicopot saka pitakon.
4015 Pitakon ora bisa disimpen amarga Akses ora bisa nemtokake gabung sing kudu ditindakake dhisik. Kanggo meksa salah sawijine gabung kudu dileksanakake dhisik, gawe pitakon kapisah sing nindakake gabung pisanan, banjur lebokake pitakon kasebut minangka obyek sumber kanggo pitakon iki.
4016 Ekspresi sing sampeyan lebokake duwe jeneng fungsi utawa operator sing ora bisa ditemokake.
4017 Versi Microsoft Access saiki ora ndhukung basis data sing ditiru. Kanggo nggunakake basis data iki, bukak versi Microsoft Access sadurunge.
4018 Basis data sing nyoba dibukak mung bisa dibukak dening Microsoft Access.
4019 Basis data sing sampeyan nyoba mbukak ora bisa dibukak dening mesin akses data database Akses Microsoft Data Library. Mung bisa dibukak langsung liwat Microsoft Access.
6000 Kesalahan ditemokake sajrone operasi nyimpen. @@@ 1 @@@ 1
6001 Formulir utawa laporan ora bisa dadi subdasarheet tabel utawa pitakon. @ Mung tabel utawa pitakon sing bisa dilebokake menyang tabel utawa pitakon liyane. @@ 1 @@@ 1
6002 Microsoft Access ora bisa nggedhekake subdatasheet iki amarga kabeh cathetan dikunci. @Era properti RecordLocks saka formulir utawa laporan utawa pilihan Default Record Locking ing bagean Advanced ing kothak dialog Opsi Akses (klik tab File, banjur klik Pilihan Akses) disetel menyang Kabeh Records. @ Reset regane dadi Ora Kunci utawa Cathetan sing Diowahi, sing cocog. @ 1 @ 1 @ 472 @ 1
6003 Setelan kanggo properti Precision kudu saka 1 nganti 28. @@@ 1 @@@ 1
6004 Setelan kanggo properti Skala kudu saka 0 nganti 28. @@@ 1 @@@ 1
6005 Tabel utawa jeneng pitakon '|' sampeyan mlebu ing sheet properti utawa makro salah eja utawa nuduhake tabel utawa pitakon sing ora ana. @ Yen jeneng sing salah ana ing makro, kothak dialog Gagal Tindakan bakal nampilake jeneng makro lan bantahan makro sawise sampeyan klik OK. Bukak jendhela Makro, banjur ketik jeneng sing bener. @@ 1 @@@ 1
6006 Filter miturut pilihan nilai parsial mung didhukung kanggo kolom sing ngemot data karakter. @@@ 1 @@@ 1
6007 Ora bisa mbukak formulir sing kaiket karo prosedur sing disimpen ing filter server kanthi mode form. @@@ 1 @@@ 1
6008 Microsoft Access nemoni kesalahan nalika nutup sambungan sampeyan. @Mangga tutup kabeh windows aplikasi sadurunge nyoba maneh. @@ 1 @@@ 1
6009 Senar sambungan sing ora valid. @ Sampeyan bisa uga kudu milih tali sambungan sing bener lan coba maneh. @@ 1 @@@ 1
6010 Panganggone cara Pindhah sing ora valid. @ Cara pamindhahan ora ditrapakecabkanggo subforms utawa subreport. @@ 1 @@@ 1
6011 Apa sampeyan pengin nyimpen pangowahan data ing formulir '|'? @@@ 13 @@@ 4
6012 Microsoft Access ora bisa nyetel properti iki dadi Ora saiki. @ Sampeyan ora bisa ngeset Tampilan Formulir Ngidini, Ngidini Tampilan Lembar Data, Ngidini PivotTable View, lan Allow PivotChart View properti dadi Ora sekaligus. @ Setel salah sawijining properti liyane menyang Ya sadurunge ganti sing nomer iki dadi Nomer @ 1 @@@ 1
6013 Ora bisa mbusak item. '|' ora ditemokake ing dhaptar. @@@ 1 @@@ 1
6014 Properti RowSourceType kudu disetel menyang 'Daftar Nilai' kanggo nggunakake metode iki. @@@ 1 @@@ 1
6015 Ora bisa nambah item iki Indeks gedhe banget. @@@ 1 @@@ 1
6017 Microsoft Access ora ndhukung properti sing dijaluk kanggo obyek database jenis iki. @ Properti DateCreated lan DateModified ora didhukung kanggo Tabel, Kueri, Prosedur sing Disimpen, Diagram Database, lan Fungsi ing database Server Klien. @@ 1 @@@ 1
6018 Formulir utawa template laporan mbukak ing tampilan Desain. Sadurunge nggawe formulir utawa laporan anyar, tutup template sing cocog. @@@ 1 @@@ 1
6020 Format iki ora ndhukung obyek sing dijenengi '|'. Ganti jeneng obyek banjur coba maneh. @@@ 1 @@@ 1
6021 Microsoft Access ora bisa nggawe formulir utawa laporan adhedhasar data sing dikembalikan dening obyek fungsi sing saiki sampeyan pilih. @Pilih tabel, pitakon, formulir, utawa laporake, banjur coba maneh. @@ 1 @@@ 1
6023 Setelan Count Maksimum ora bisa nomer negatif. @@@ 1 @@@ 1
6024 Setelan Count Maksimal Ora bisa ngemot teks - lebokake nomer. @@@ 1 @@@ 1
6025 Tindakan Requery ora bisa digunakake ing kontrol sing ana ing Recordset. @@@ 1 @@@ 1
6026 Properti RowSourceType kudu disetel menyang 'Tabel / Query' kanggo nggunakake metode iki. @@@ 1 @@@ 1
6028 OLE OLE gagal terus. Sampeyan ora bakal bisa mbatalake operasi iki. @@@ 1 @@@ 1
6029 | @@@ 1 @@@ 1
6030 Cathetan saiki ing | 1 | 2 kudu disimpen sadurunge bisa ngrampungake operasi iki. @ Apa sampeyan pengin nyimpen data saiki ing | 1 | 2? @@ 3 @@@ 1
6031 Sampeyan ora bisa ngowahi struktur tabel '|', amarga wis digunakake dening wong utawa proses liyane. @@@ 1 @@@ 1
6032 Nilai sing sampeyan lebokake ora valid kanggo lapangan iki. @ Contone, sampeyan bisa uga wis ngetik angka batal. @@ 1 @@@ 1
6033 Formulir '| 1' ora ana. @ Ketik jeneng formulir sing wis ana ing List Item Edit Formulir kontrol '| 2' utawa ninggalake properti kasebut kosong. @@ 1 @@@ 1
6034 Properti iki mung kasedhiya kanggo kontrol lampiran sing ana ing kolom lampiran. @@@ 1 @@@ 1
6035 Tampilan tata letak ora kasedhiya kanggo iki |. @@@ 1 @@@ 1
6036 Sampeyan ora bisa nambah formulir menyang formulir liyane sing nuduhake macem-macem item. @@@ 1 @@@ 1
6037 Objek iki disimpen ing format sing ora valid lan ora bisa diwaca. @@@ 1 @@@ 1
6038 Microsoft Access ora bisa nganyari dhaptar regane. @ Tabel bisa dikunci dening pangguna liyane, bisa uga mung diwaca, utawa sampeyan ora duwe idin kanggo ngowahi tabel. @@ 1 @@@ 1
6039 Apa sampeyan pengin nyimpen lembar data supaya kasedhiya kanggo digunakake kanthi formulir lan laporan liyane? @@@ 33 @ 1 @ 151798 @ 4
6040 Amarga mriksa ketergantungan ora diaktifake ing basis data iki, Akses ora bisa verifikasi manawa lembar data iki digunakake ing formulir utawa laporan liyane. @ Apa sampeyan pengin nyimpen lembar data supaya kasedhiya kanggo digunakake dening formulir lan laporan liyane? @@ 33 @ 1 @ 151798 @ 4
6041 Informasi pengelompokan mung bisa diganti ing Tampilan Layout lan Tampilan Desain. @@@ 1 @ 2 @ 5054 @ 1
6042 Mbusak kontrol | 1 permanen bakal mbusak filter, pengelompokan, utawa ngurutake setelan pesenan sing adhedhasar kontrol saka formulir utawa laporan.
6043 Mbusak kontrol sing dipilih bakal mbusak permanen filter, pengelompokan, utawa ngurutake setelan pesenan sing adhedhasar kontrol kasebut saka formulir utawa laporan. @ Sampeyan manawa sampeyan pengin mbusak kontrol? @@ 20 @ 1 @ 5833 @ 4
6044 Sampeyan ora bakal bisa mbatalake nggawe utawa mbusak obyek iki. @ Apa sampeyan isih pengin terus? @@ 20 @ 1 @@ 4
6045 Microsoft Access ora bisa nyimpen formulir utawa laporan, amarga nampilake karakter saka basa sing ora bisa disimpen ing lokal sistem sampeyan saiki. @ Ganti lokal sistem menyang basa ing formulir utawa laporan, banjur coba maneh. @@ 1 @ 2 @ 5054 @ 1
6046 Owahan sampeyan ora bisa disimpen amarga lapangan '|' wis dianyari karo pangguna liyane.
6047 Jumlah kolom saka tabel utawa pitakon sing saiki sampeyan pilih ngluwihi dhuwur maksimum ing formulir Microsoft Access. @ Microsoft Access bakal nggawe formulir anyar tanpa kolom lan mbukak dhaptar lapangan supaya sampeyan bisa milih kolom kanthi bisa ditambahake ing obyek iki. @@ 3 @@@ 2
6048 Nomer kolom saka tabel utawa pitakon sing saiki sampeyan pilih ngluwihi jembaré maksimum ing formulir lan laporan Microsoft Access. @ Microsoft Access bakal nggawe formulir utawa laporan anyar tanpa kolom lan mbukak dhaptar lapangan dadi sampeyan bisa milih lapangan kanggo nambah ing iki obyek. @@ 3 @@@ 2
6049 Amarga database ing format saiki ora ndhukung kontrol lampiran, sampeyan ora bakal bisa ngrampungake operasi iki.
6050 Microsoft Access ora bisa miwiti Kontrol Browser Web.
6051 Browser Web ora bisa ngrampungake transformasi kasebut
6052 Browser Web ora bisa ngetrapake transformasi kasebut.
6053 Kanggo ngetrapake pangowahan iki, nutup lan bukak maneh formulir utawa laporan
6054 BrowseTojo tumindak makro mbutuhake bantahan Path sing valid. Argumentasi Path sing bener yaiku saka formulir: MainForm1.Subform1> Form1.Subform1
6055 Formulir iki wis duwe kontrol navigasi. @ Sampeyan ora bakal bisa ngrampungake operasi iki. @@ 1 @@@ 1
6056 Kontrol browser Web ora didhukung ing laporan utawa formulir sing terus-terusan.
6057 Amarga basis data ing format saiki ora ndhukung kontrol Cell Empty, sampeyan ora bakal bisa ngrampungake operasi iki.
6058 Kontrol Navigasi ora didhukung dening format database saiki.
6059 Ora bisa nggawe Web | adhedhasar sumber sing ora kompatibel karo Web.
6060 Kontrol navigasi ora didhukung ing laporan.
6061 Sawetara kontrol ing obyek iki nuduhake jeneng sing padha. @ Kontrol iki diwenehi jeneng unik. @@ 1 @@@ 1
6062 Sampeyan kudu ing Desain utawa Tampilan Tata letak kanggo nggawe utawa mbusak kontrol. @@@ 1 @ 2 @ 5054 @ 1
6063 Pangowahan posisi laporan dihentikan
6064 Printah menu ora valid.
7700 Microsoft Access ora bisa ngrampungake operasi. @ Coba operasi maneh. Yen kesalahan isih ana, restart Akses Microsoft. @@ 1 @@@ 1
7701 Microsoft Access ora bisa nyinkronake karo sinkronisasi'|1.'@Akibaté kegagalan nyinkronake karo '| 1' yaiku sinkronisasi lan Microsoft Access nyoba nulis ing basis data saiki kanthi bebarengan.
Coba sinkronisasi maneh karo '| 1' maneh. @ Apa sampeyan pengin terus sinkronisasi karo Sinkronisasi sing isih ana? @ 19 @@@ 2
7702 Fungsi sing disedhiyakake pangguna sing jenenge '|', program kanggo mbantu ngrampungake konflik, ora bisa ditemokake. @ Hubungi penulis aplikasi database khusus iki. @@ 1 @@@ 3
7703 Ora ana konflik sinkronisasi sing bisa dirampungake. @@@ 1 @@@ 1
7704 Sampeyan ora bisa ngowahi desain '|' ing réplika. @ Pangowahan desain kanggo obyek sing ditiru mung bisa digawe ing Master Desain.
Apa sampeyan pengin mbukak dadi mung maca? @@ 19 @@@ 2
7705 Anggota set replika iki duwe konflik saka sinkronisasi pangowahan karo anggota liyane. @ Apa sampeyan pengin ngrampungake konflik kasebut saiki? @@ 19 @@@ 2
7708 '| 1' minangka Master Desain pungkasan sing ditunjuk kanggo set replika. Apa '| 2' wis dipindhah, diganti jeneng, dibusak, utawa rusak? @ Sampeyan ora kudu luwih saka siji Desain Master kanggo saben set tiron. Duwe luwih saka siji Desain Master ing set replika ngalangi para anggota set supaya ora sinkronisasi kanthi bener. @ Gunakake Windows Explorer kanggo nemtokake manawa file kasebut wis dipindhah utawa dibusak. Bukak file kanggo nemtokake manawa wis rusak. @ 13 @@@ 2
7709 Kanggo nggawe tiron iki minangka Master Desain kanggo set replika, ing tab Alat Database, ing klompok Alat Database, klik Pilihan Replikasi, klik Sinkronisasi Saiki, ketik dalan menyang '|' (Master Desain saiki), banjur pilih kothak centhang Gawe… Desain Master. @@@ 1 @@@ 1
7710 Kanggo nggawe tiron iki minangka Master Desain kanggo set replika, dhisik nyinkronake tiron iki karo kabeh réplika liyane ing set kasebut. @ Iki mesthekake yen tiron iki kalebu kabeh pangowahan desain sing digawe ing Master Desain sadurunge.
Yen sampeyan wis nyinkronake replika iki, apa sampeyan pengin nggawe Desain Master? @@ 19 @@@ 2
7711 Anggota set replika iki saiki dadi Master Desain. Microsoft Access saiki bakal nutup lan mbukak maneh basis data supaya pangowahan kasebut ditrapake. @@@ 1 @@@ 1
7712 Anggota set replika iki wis ngluwihi pirang-pirang dina maksimal sing diidini antarane sinkronisasi lan ora bisa diselarasake karo anggota set replika liyane. @ Delete this set replika set and create a new replica. @@ 1 @@@ 1
7713 Anggota set replika iki bakal kadaluwarsa ing | dina amarga durung diselarasake karo anggota replika liyane. @ Yen anggota diidini kadaluarso, ora bisa disinkronake karo anggota set replika liyane. @ Sampeyan kudu nyinkronake anggota iki karo anggota liyane sabisa Kanggo nyinkronake, ing tab Alat Database, ing klompok Alat Database, klik Pilihan Replikasi, banjur klik Sinkronisasi Saiki. @ 1 @@@ 1
7714 Microsoft Access ora bisa nutup basis data saiki. @ Priksa manawa ora ana kode Visual Basic sing dieksekusi ing basis data saiki. Sampeyan bisa uga kudu mbukak Persiyapan maneh kanggo nginstal Replication Briefcase. @@ 1 @@@ 1
7715 Microsoft Access ora bisa ngrampungake operasi iki amarga ora bisa nemokake utawa nggawe wiwitan lib link dinamisrary AceRclr. @ Rerun Akses Microsoft utawa Microsoft Office Setup maneh kanggo instal ulang Microsoft Briefcase Replication. Sajrone Setup, klik Tambah / Copot, banjur pilih Microsoft Briefcase Replication.
Yen sampeyan pengin ngreksa keamanan utawa setelan khusus, gawe serep file informasi grup kerja Microsoft Access.
Kanggo informasi babagan nggawe serep file, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'nggawe serep file'. @@ 1 @@@ 3
7716 Basis data kudu ditutup sadurunge sinkronisasi. @ Apa sampeyan pengin Microsoft Access nutup database lan sinkronisasi karo '| 1'? @@ 19 @@@ 2
7717 Kabeh obyek sing mbukak kudu ditutup sadurunge disinkronake. @ Apa sampeyan pengin Microsoft Access nutup obyek kasebut? @@ 19 @@@ 2
7718 Microsoft Access ora bisa nyinkronake anggota set replika iki amarga siji utawa luwih obyek sing mbukak. @ Amarga sinkronisasi kalebu nganyari data ing utawa desain basis data, kabeh obyek kudu ditutup sadurunge sampeyan nyinkronake. @ Tutup kabeh obyek banjur coba maneh. @ 1 @@@ 1
7719 Sampeyan ora bisa nyimpen pangowahan desain dadi '|' ing réplika. @ Pangowahan desain kanggo obyek sing ditiru mung bisa digawe ing Master Desain. @@ 1 @@@ 1
7720 Sampeyan ora bisa nyimpen pangowahan desain dadi '| 1' ing réplika. @ Pangowahan desain dadi obyek sing ditiru mung bisa digawe ing Master Desain.
Apa sampeyan pengin nyimpen minangka obyek lokal sing anyar? @@ 19 @@@ 2
7721 Sampeyan ora bisa mbusak utawa ngganti jeneng '|' ing réplika. @ Operasi kasebut ora bisa dilakoni nganggo réplika; mung bisa dileksanakake ing Desain Master. @@ 1 @@@ 1
7724 Microsoft Access wis ngowahi '| 1' dadi Master Design kanggo set replika. @ Mung Desain Master sing bisa nampa pangowahan struktur database; nanging, pangowahan data bisa digawe ing Master Desain utawa replika apa wae. @@ 1 @@@ 1
7725 Microsoft Access wis ngowahi '| 1' dadi Master Design kanggo set replika lan nggawe replika ing '| 2'. @ Mung Desain Master sing bisa nampa pangowahan struktur database; nanging, pangowahan data bisa digawe ing Master Desain utawa replika apa wae. @@ 1 @@@ 1
7726 Microsoft Access wis nggawe réplika ing '| 2'. @@@ 1 @@@ 1
7727 Microsoft Access ora bisa nggawe replika amarga basis data iki wis mbukak ing mode eksklusif. @ Apa sampeyan pengin Microsoft Access nutup basis data? @@ 19 @@@ 2
7728 Microsoft Access ora bisa nimpa '| 1': tiron ora bisa digawe ing lokasi iki. @ File sing nyoba ditimpa bisa uga mbukak. @ Tutup aplikasi liyane sing bisa nggunakake file iki. @ 1 @@ @ 1
7729 Microsoft Access ora bisa nggawe replika anyar ing '| 1' amarga sumber kasebut nduweni path lan jeneng file sing padha. @ Pilih jalur utawa jeneng file sing beda kanggo replika sing anyar. @@ 1 @@@ 1
7730 Sinkronisasi rampung kanthi sukses. @@@ 1 @@@ 1
7731 Microsoft Access ora bisa nyinkronake anggota set replika iki amarga mbukak ing mode Eksklusif. @Kanggo mbukak database ing mode Shared, tutup lan bukak maneh database. @@ 1 @@@ 1
7732 '|' disimpen minangka tabel lokal. Pangowahan sing digawe ing tabel ora bakal dikirim menyang réplika ing set kasebut. @ Kanggo nggawe tabel iki kasedhiya kanggo anggota set replika liyane, tutup tabel, klik-tengen ing Navigasi Pane, klik Properti Tabel ing menu trabasan , banjur pilih kothak centhang Replicated. @@ 1 @@@ 1
7733 Panjaluk sinkronisasi wis ditampa, lan sinkronisasi bakal ngrampungake proses amarga sumber daya kasedhiya. @ Priksa manawa sinkronisasi kanggo anggota kumpulan replika iki wis aktif. Sampeyan bisa uga sawetara menit sadurunge sinkronisasi kedadeyan. @@ 1 @@@ 1
7734 Microsoft Access wis nyimpen desain tabel '| 1,' nanging ora bakal digawe replicabnganti jendhela Tabel ditutup. @@@ 1 @@@ 1
7735 Pangowahan obyek iki mung bisa digawe ing Master Desain. @ Owahi pangowahan sing bakal digawe bakal dibuwang nalika formulir ditutup. @ Kanggo nyimpen pangowahan, klik tab File, arahake menyang Save As, banjur simpen obyek ing sangisore jeneng sing beda. @ 1 @@@ 0
7737 Microsoft Access wis ngowahi '| 1' dadi Master Design kanggo set replika lan nggawe replika ing '| 2'. @ Replika anyar kasebut ora bakal ditampilake ing dhaptar mitra sinkronisasi potensial nganti basis data iki ditutup lan dibukak maneh. @ Apa sampeyan pengin Microsoft Access nutup lan mbukak database maneh saiki? @ 19 @@@ 2
7738 Microsoft Access wis sukses nggawe replika ing '| 2'. @ Nanging, tiron anyar kasebut ora bakal katon ing dhaptar mitra sinkronisasi potensial nganti basis data iki ditutup lan dibukak maneh. @ Apa sampeyan pengin Microsoft Access nutup lan mbukak database maneh saiki ? @ 19 @@@ 2
7739 Microsoft Access wis mbusak '| 1' lan nyopot saka set replika. @ Pangowahan iki ora ditampilake nganti basis data ditutup lan dibukak maneh. @ Tutup lan bukak maneh basis data yen sampeyan wis rampung nyinkronake réplika. @ 1 @@@ 1
7740 Microsoft Access ora bisa nyinkronake karo basis data saka versi sadurunge. @ Konversi basis data sing nyoba disinkronake, sadurunge disinkronake. @@ 1 @@@ 1
7741 Microsoft Access ora bisa nggawe replika anyar ing '| 1' amarga regane sing dikatutake prioritas ora ana jangkauan. @ Prioritas kanggo replika anyar kudu ana ing kisaran 0-100. @@ 1 @@@ 1
7742 Microsoft Access ora bisa nurunake database sing dilindhungi sandhi.
7743 Operasi cadangan, mulihake, lan nyelehake database mung kasedhiya yen sampeyan duwe versi Microsoft SQL Server didhukung dening Microsoft Access sing diinstal ing komputer lokal. Deleng situs Web Nganyari Microsoft Office kanggo informasi lan undhuhan paling anyar.
7744 Microsoft Access ora bisa nggawe replika anyar ing '| 1' amarga regane sing dikatutake prioritas ora ana jangkauan. @ Prioritas kanggo réplika anonim kudu 0. @@ 1 @@@ 1
7745 Sampeyan ora bisa nyalin obyek lokal ing réplika. Pangowahan desain kanggo obyek sing ditiru mung bisa digawe ing Master Desain.
7746 Komponen administrasi Database gagal mbukak utawa miwiti. Priksa manawa komponen wis diinstal lan didaftar kanthi lokal.
7747 Replikasi Database ora bisa dikonversi menyang versi Microsoft Access sadurunge.
7748 Tahap proses konversi iki rampung. Kanggo ngrampungake proses konversi, sinkronake tiron iki menyang Master Desain (diowahi).
7749 Bukak Desain Master banjur sinkronisasi menyang tiron iki sadurunge dibukak.
7750 Ing tampilan Datasheet, sampeyan ora bisa nyetel properti kontrol yen kontrol minangka bagean saka grup pilihan. @@@ 1 @@@ 1
7751 Ing tampilan Desain, sampeyan ora bisa njupuk regane properti ObjectPalette kanggo obyek OLE sing ana ing bingkai obyek sing kaiket. @ Microsoft Access ora nampilake obyek OLE ing bingkai obyek ing tampilan Desain. @ Copot referensi menyang Properti ObjectPalette, utawa ganti menyang Tampilan formulir sadurunge sampeyan mbukak kode makro utawa Visual Basic sing ngrujuk properti ObjectPalette. @ 1 @@@ 1
7752 Microsoft Access ora bisa ngetrapake filter amarga kabeh cathetan dikunci. @ Properti RecordLocks saka formulir utawa laporan utawa pilihan Default Record Locking ing bagean Advanced ing kothak dialog Opsi Akses (klik tab File, banjur klik Akses Pilihan) disetel menyang Kabeh Data. @ Reset regane dadi Ora Ana Kunci utawa Rekaman sing Diowahi, sing cocog. @ 1 @ 1 @ 472 @ 1
7753 | @@@ 1 @ 2 @ 7236 @ 1
7754 Sampeyan ora bisa posisi kolom ing antarane rong kolom beku ing sawijining lembar data. @ Kanggo ngeculake kabeh kolom, ing tab Ngarep, ing grup Records, klik Liyane, banjur klik Unfreeze All Columns. @@ 1 @ 1 @ 9174 @ 1
7755 Fitur iki durung diinstal, utawa wis dipateni. @ Kanggo nginstal fitur iki, urip maneh Microsoft Access utawa program Microsoft Office Setup utawa, yen sampeyan nggunakake add-in pihak katelu, instal maneh add-in. Kanggo nggawe tuntunan tuntunan iki, klik tab File banjur klik Pilihan Akses. Klik Add-Ins, banjur ing dhaptar Kelola, klik Item Cacad, banjur klik Go. @@ 1 @@@ 3
7758 Kontrol ActiveX iki ora diaktifake ing tampilan Formulir. @ Sampeyan ora bisa ngeset properti Diaktifake utawa TabStop menyang True. @@ 1 @@@ 1
7759 Kontrol ActiveX iki ora katon ing tampilan Formulir. @ Sampeyan ora bisa ngeset properti Katon utawa TabStop dadi True. @@ 1 @@@ 1
7760 Properti iki dikunci lan ora bisa diowahi. @@@ 1 @@@ 1
7761 Ana kesalahan nalika sampeyan ngganti kontrol. @@@ 1 @@@ 1
7762 String pola ora valid. @@@ 2 @ 1 @ 10109 @ 1
7763 Fitur iki durung diinstal, utawa wis dipateni. @ Kanggo nginstal fitur iki, urip maneh Microsoft Access utawa program Microsoft Office Setup utawa, yen sampeyan nggunakake add-in pihak katelu, instal maneh add-in. Kanggo nggawe tuntunan tuntunan iki, klik tab File banjur klik Pilihan. Klik Add-Ins, banjur ing dhaptar Kelola, klik Item Cacad, banjur klik Go. @@ 1 @@@ 3
7766 Kontrol iki ora bisa diowahi dadi jinis sing sampeyan jaluk. @@@ 1 @@@ 1
7767 Ana kesalahan nalika Microsoft Access nggawe bagean. @@@ 1 @@@ 1
7768 Kanggo ngganti data liwat formulir iki, fokus kudu ana ing lapangan sing bisa diowahi. @@@ 1 @@@ 1
7769 Operasi filter dibatalake. Filter kasebut bakal dawa banget. @@@ 1 @@@ 1
7770 Microsoft Access ora ngetrapake filter. @ Microsoft Access bisa uga ora bisa ngetrapake filter yen sampeyan ngetik jinis data sing ora valid ing salah sawijining kolom.
Apa sampeyan pengin nutup saringan? @ Yen sampeyan ngeklik Ya, Microsoft Access bakal nggawe filter, nanging ora bakal ditrapake ing recordset. Banjur bakal nutup jendela Filter By Form. @ 19 @@@ 2
7771 Sampeyan ora bisa nyetel properti ColumnOrder nalika ndeleng ing Formulir utawa Pratinjau Cetak. @@@ 1 @@@ 1
7773 Microsoft Access ora bisa nyetel properti LimitToList dadi Ora saiki. @ Kolom sing katon pisanan, sing ditemtokake dening properti ColumnWidths, ora padha karo kolom sing kaiket. @ Setel properti ColumnWidths dhisik, banjur atur properti LimitToList . @ 1 @ 1 @ 929 @ 1
7774 Sampeyan ora bisa nyetel properti MenuBar nalika obyek OLE aktif ing panggonan. @@@ 1 @@@ 1
7775 Ana akeh banget kontrol ing formulir kanggo ngidini Filter Miturut Formulir. @@@ 1 @@@ 1
7777 Sampeyan wis salah nggunakake properti ListIndex. @@@ 2 @ 1 @ 6997 @ 1
7778 Sampeyan ora bisa nyimpen obyek nalika ana ing jendela Filter By Form. @ Ganti tampilan Formulir, banjur simpen obyek. @@ 1 @@@ 1
7779 Sampeyan ora bisa nyetel properti MenuBar formulir saka makro menu. @@ 1 @@@ 1
7780 Sampeyan nyoba nyisipake bagean sing ora bisa tuwuh cukup kanggo kontrol sing sampeyan coba tambahake. @ Dhuwur total maksimum kanggo kabeh bagean ing laporan, kalebu header bagean, yaiku 200 inci (508 cm). @ Copot, utawa nyuda dhuwure, paling ora siji bagean. Banjur coba tambah kontrol maneh. @ 1 @@@ 1
7782 Sampeyan ora bisa nggawe conto anyar formulir iki utawa laporan nalika ditampilake ing Desain. @@@ 1 @@@ 1
7784 Objek sing sampeyan pilih wis mbukak kanggo desain minangka subform utawa subreport. Kanggo mbukak obyek iki ing tampilan Desain, pilih subform utawa subreport ing obyek sing wis mbukak, banjur ing tab Desain, ing grup Alat, klik Subform ing Window Anyar.
7785 Microsoft Access ora nggawe filter. @ Ana kesalahan ing lapangan saiki.
Apa sampeyan pengin nutup filter kasebut? @Yen sampeyan ngeklik Ya, Microsoft Access bakal mbatalake pangowahan filter, banjur nutup jendela Filter By Form. @ 19 @@@ 2
7789 Ketik salah cocog. @@@ 1 @@@ 1
7790 Microsoft Access ora bisa nggawe | 1. @ Utawa ana kesalahan njupuk informasi saka tabel utawa pitakon sing sampeyan pilih, utawa sing anyar | 2 ora bisa digawe. @@ 1 @@@ 1
7791 Ana kesalahan nalika nggawe | 1. @ Sawetara lapangan sampeyan bisa uga dilewati amarga ana kesalahan entuk informasi babagan dheweke utawa amarga ora cocog karo | 2. @@ 1 @@@ 1
7792 Sampeyan ora bisa mbukak subform utawa subreport nalika mbukak uga ing tampilan Desain. @@@ 1 @@@ 1
7793 Sampeyan kudu nyimpen formulir '|' sadurunge sampeyan bisa masang. @@@ 1 @@@ 1
7794 Microsoft Access ora bisa nemokake toolbar '| 1'. @@@ 1 @@@ 1
7795 Bilah alat khusus '|' minangka jinis salah (menu, menu trabasan, utawa toolbar) kanggo properti sing digunakake ing. @@@ 1 @@@ 1
7796 Proses gagal amarga ora ana printer sing diinstal. @ Amarga Microsoft Access nyimpen setelan printer kanthi saben formulir utawa laporan, printer dibutuhake kanggo ngonversi, ngaktifake, nyalin lan nempel, ngimpor, utawa ngekspor formulir utawa laporan. Kanggo nginstal printer:
Ing Microsoft Windows XP, klik Start, banjur klik Printer lan Faks. Ing Printer Tasks, klik Tambah printer.
Ing Microsoft Windows 2000, klik Start, arahake menyang Setelan, banjur klik Printer. Klik kaping pindho Tambah Printer.
Tututi pandhuan ing tuntunan. @@ 1 @@@ 1
7797 Sampeyan kudu nyimpen obyek anyar ing basis data supaya bisa disimpen ing format eksternal iki. @@@ 1 @@@ 1
7798 Sampeyan mung bisa nyimpen pitakon pilih, crosstab, lan serikat menyang format iki. @@@ 1 @@@ 1
7799 Formulir utawa laporan iki adhedhasar pitakon sing ngluwihi watesan data ing siji rékam. @ Ora kalebu kolom sing ora prelu saka pitakon, utawa ganti sawetara jinis lapangan menyang Memo ing tabel asli. @@ 1 @@@ 1
7800 Sampeyan ora bisa nggawe basis data Microsoft Access MDE saka basis data ing format lawas. @ Tutup database lan konversi menyang versi Microsoft Access saiki. Banjur gawe database MDE. @@ 1 @@@ 1
7801 Basis data iki ana ing format sing ora dingerteni. @ Basis data bisa uga digawe nganggo versi Microsoft Access sing luwih anyar tinimbang sing digunakake. Upgrade versi Microsoft Access menyang sing saiki, banjur bukak database iki. @@ 1 @@@ 1
7802 Prentah sing sampeyan jelasake ora kasedhiya ing database .mde, .dede, utawa .ade. @@@ 1 @@@ 1
7803 Microsoft Access ora bisa ngganti jeneng | 1 dadi | 2. Operasi konversi gagal. @@@ 1 @@@ 1
7805 Iki wis dadi database MDE. @@@ 1 @@@ 1
7806 Basis data iki ora duwe proyek Visual Basic, dadi ora bisa digawe dadi file MDE. @ Bukak database ing Microsoft Access kanggo nggawe proyek Visual Basic. @@ 1 @@@ 1
7807 Sampeyan ora bisa ngonversi database mbukak menyang file MDE kanthi mbukak makro utawa kode Visual Basic. @ Ora nggunakake makro utawa kode, ing tab Alat Database, ing grup Piranti Database, klik Gawe MDE. @@ 1 @@@ 1
7808 Microsoft Access ora bisa ngganti file sing wis ana amarga ngonversi database Microsoft Access. Sampeyan kudu milih jeneng file anyar. @@@ 1 @@@ 1
7809 Sampeyan ora bisa ngganti jeneng obyek | 1 ing versi Microsoft / server saka Microsoft Access. @@@ 1 @@@ 1
7810 Sampeyan ora bisa kompak basis data sing mbukak kanthi mbukak makro utawa kode Visual Basic. @ Ora nggunakake makro utawa kode, klik tab File banjur klik Compact and Repair Database. @@ 1 @@@ 0
7811 Microsoft Accessrequires Microsoft SQL Server 6.5 utawa mengko kanggo proyek Akses. Sampeyan kudu nganyari database SQL sing dipilih menyang Microsoft SQL Server 6.5 utawa mengko. @@@ 1 @@@ 1
7812 Proyek Microsoft Access mung bisa nyambung karo Microsoft SQL Server
7815 Microsoft Access ora bisa nggawe basis data ADE. @@@ 1 @@@ 1
7816 Microsoft Access mbutuhake Microsoft iki SQL Server Instalasi 6.5 kanggo nganyari paket layanan 5 supaya bisa sukses nyambung menyang server iki. @@@ 1 @@@ 1
7817 File database '|' wis mbukak. Sampeyan ora bisa enkode menyang file sing mbukak. @@@ 1 @@@ 1
7819 Sampeyan milih file template database sing ora didhukung ing versi Microsoft Access saiki. @ Kanggo nggawe basis data nggunakake Wisaya Database, klik tab Databases ing kothak dialog Anyar banjur klik kaping pindho ikon database. @@ 1 @@@ 1
7821 Variabel lingkungan TEMP ora ditetepake. Akses Microsoft ora bisa nemokake temporary direktori file. @@@ 1 @@@ 1
7822 Microsoft Access ora bisa nggawe inisialisasi obyek transfer. Priksa manawa sampeyan duwe Microsoft SQL Server utawa Microsoft SQL Server Mesin Desktop diinstal ing mesin lokal. @@@ 1 @@@ 1
7823 Sumber utawa jeneng database tujuan ora ana. Operasi transfer ora bisa dilanjutake. @@@ 1 @@@ 1
7824 Sumber utawa jeneng server tujuan ora ana. Operasi transfer ora bisa dilanjutake. @@@ 1 @@@ 1
7825 Microsoft Access ora bisa nemokake server '| 1'. @@@ 1 @@@ 1
7826 Jinis obyek basis data ora didhukung dening operasi transfer Microsoft Access. @@@ 1 @@@ 1
7827 Database saiki '| 1' duwe | 2 sambungan aktif. Akses Microsoft kudu medhot kabeh aplikasi sadurunge sampeyan bisa nyalin file database. Apa sing pengin sampeyan lakoni kabeh sambungan aktif ?? & Putus sambungan? Batal @@@ 35 @@@
7828 Objek '| 1' dudu Microsoft sing valid SQL Server obyek database. Microsoft Access ora bisa ngirim obyek iki. @@@ 1 @@@ 1
7829 Skrip SQL sing digunakake kanggo nggawe obyek database rusak. Microsoft Access ora bisa nggawe obyek anyar. @@@ 1 @@@ 1
7830 Skrip SQL sing digunakake kanggo nggawe obyek database '| 1' rusak. Microsoft Access ora bisa nggawe obyek anyar. @@@ 1 @@@ 1
7831 Microsoft Access ora bisa nggawe file '| 1'. @@@ 1 @@@ 1
7832 Basis data saiki '|' ditiru lan ora bisa disalin nganti sampeyan mateni replikasi. Gunakake Microsoft SQL Server Enterprise Manager kanggo mbusak publikasi lan lengganan sadurunge nyalin file database. @@@ 1 @@@ 1
7833 Basis data saiki '|' nduweni luwih saka siji file data lan ora bisa disalin. @@@ 1 @@@ 1
7834 Wisaya Transfer Database ora nyedhiyakake informasi sing cukup kanggo nindakake operasi transfer. @@@ 1 @@@ 1
7835 Microsoft Access ora bisa nyalin file database amarga siji utawa luwih obyek sing mbukak. Apa sampeyan pengin nutup kabeh obyek? @@@ 1 @@@ 1
7836 Microsoft Access ora bisa nyalin file database amarga siji utawa luwih obyek sing mbukak. Tutup kabeh obyek banjur coba maneh. @@@ 1 @@@ 1
7837 Argumentasi ora valid ing skrip. @@@ 1 @@@ 1
7838 Ana kesalahan sajrone operasi transfer basis data. Bukak file log transfer kanggo rincian. @@@ 1 @@@ 1
7839 Ana kesalahan sajrone operasi transfer basis data. @@@ 1 @@@ 1
7840 Operasi transfer basis data gagal. Basis data tujuan '|' digawe lan ing negara sing ora dingerteni. Apa sing pengin sampeyan lakoni karo database tujuan ?? & Keep? & Delete @@@ 35 @@@
7841 File tujuan '|' wis ana. Setel flag Overwrite dadi TRUE yen pengin ngganti file sing ana. @@@ 1 @@@ 1
7842 Operasi database iki mung kasedhiya yen sampeyan duwe versi Microsoft SQL Server didhukung dening Microsoft Access sing diinstal ing komputer lokal. Deleng situs Web Nganyari Microsoft Office kanggo informasi lan undhuhan paling anyar. @@@ 1 @@@ 1
7843 Sampeyan mung bisa nyalin basis data sing ana ing komputer lokal. Kanggo nggawe salinan basis data ing komputer remot, klik tab File, arahake menyang Tugas Server, banjur klik Transfer Database. @@@ 1 @@@ 0
7844 Microsoft Access ora bisa nyalin file database amarga ana sambungan aktif menyang database saiki. @@@ 1 @@@ 1
7845 | @@@ 1 @@@ 1
7846 Microsoft Access ora bisa kompak lan ndandani database saiki. @@@ 1 @@@ 1
7847 | 1 ′ wis ana. Akses Microsoft kudu nggawe serep file sadurunge nindakake operasi ndandani. Ketik jeneng kanggo file cadangan. @@@ 1 @@@ 1
7848 Operasi transfer wis dibatalake. Basis data tujuan '|' digawe lan ing negara sing ora dingerteni. Apa sing pengin sampeyan lakoni karo database tujuan ?? & Keep? & Delete @@@ 35 @@@
7849 Operasi ndandani wis dibatalake amarga Microsoft Access ora bisa nggawe serep file kasebut. Sampeyan bisa uga ora duwe ijin utawa ruang disk sing cukup kanggo nggawe file backup. Kanggo ndandani file kanthi manual, klik tab File, arahake Atur, banjur klik Compact and Repair Database. @@@ 1 @@@ 1
7850 Wisaya sing sampeyan jaluk ora diinstal utawa ana ing kahanan sing ora apik. Instal utawa instal maneh tuntunan kasebut. Yen sampeyan ora duwe idin kanggo nindakake iki ing komputer, hubungi perwakilan meja pitulung sampeyan. @@@ 1 @ 1 @ 153723 @ 1
7851 Jeneng toolbar '|' sampeyan mlebu wis ana. @ Ketik jeneng unik kanggo toolbar iki. @@ 1 @@@ 1
7852 Jeneng toolbar '| 1' sing sampeyan lebokake ora ngetutake aturan menehi jeneng obyek ing Access Microsoft. @ Kanggo informasi luwih lengkap babagan obyek jeneng, klik Bantuan. @@ 2 @ 1 @ 11734 @ 1
7853 Jembaré kolom standar kudu paling sethithik 0.1 inci. @@@ 1 @@@ 1
7854 Sampeyan ora bisa ngekspor obyek database (kajaba tabel) saka versi Microsoft Access menyang versi Microsoft Access sing luwih dhisik. @@@ 1 @@@ 1
7855 Sampeyan kudu duwe database mbukak kanggo nggawe toolbar khusus, lan basis data ora bisa diwaca mung. @@@ 1 @@@ 1
7856 '|' ora bisa diimpor, diekspor, utawa disalin menyang Akses file proyek. @@@ 1 @@@ 1
7858 Setelan Wid Width ing kothak dialog Pilihan (menu Tools) kanggo Modul utawa jendhela Debug kudu saka 1 nganti 32. @@@ 1 @@@ 1
7859 Akses Microsoft ora bisa staramarga ora ana lisensi ing mesin iki.
7860 Profil '|' sing sampeyan sebutkan ing baris perintah ora ana ing Windows Registry. @@@ 1 @@@ 1
7861 '|' ora bisa diimpor, diekspor, utawa disalin menyang Akses file database. @@@ 1 @@@ 1
7862 Microsoft Access ora bisa nemokake tuntunan kasebut. Wisaya iki durung diinstal, utawa ana setelan sing salah ing Registri Windows, utawa tuntunan iki wis dipateni. @Kanggo nggunakake maneh tuntunan iki, klik tab File, banjur klik Pilihan Akses. Klik Add-Ins, banjur ing dhaptar Ngatur, klik Item Cacad, banjur klik Go. Rerun Microsoft Access utawa program Microsoft Office Setup kanggo instal maneh para penyihir. Yen tuntunan sing ilang dudu tuntunan Microsoft Access, instal maneh nggunakake Add-in Manager. @@ 1 @@@ 3
7865 Wis ana basis data kanthi jeneng sing sampeyan lebokake. Wenehi jeneng unik ing database anyar.
7866 Microsoft Access ora bisa mbukak basis data amarga ora ana, utawa dibukak sacara eksklusif dening pangguna liya, utawa dudu file ADP.
7867 Sampeyan wis mbukak database.
7868 Sampeyan ora bisa nggunakake tumindak makro SetMenuItem ing menu default. @ SetMenuItem mung kanggo menu khusus. @@ 1 @@@ 1
7869 Tindakan SetMenuItem ora cukup informasi sing bakal ditindakake. @ Argumen ora valid, utawa ora cukup bantahan. @@ 1 @@@ 1
7870 Microsoft Access ora bisa nemokake basis data'flix1.'@ Priksa jeneng database (lan path, yen kasebut) kanggo mesthekake yen sampeyan salah ngetik. @@ 1 @@@ 1
7871 Jeneng tabel sing sampeyan lebokake ora ngetutake aturan menehi jeneng obyek ing Access Microsoft. @ Kanggo informasi luwih lengkap babagan obyek jeneng, klik Bantuan. @@ 2 @ 1 @ 11734 @ 1
7872 Recordset iki ora bisa dianyari.
7873 '|' ora bisa diimpor, diekspor, utawa disalin menyang database utawa file proyek liyane. @@@ 1 @@@ 1
7874 Microsoft Access ora bisa nemokake obyek '| 1'. @ * Sampeyan salah nulis jeneng obyek kasebut. Priksa garis ngisor sing ilang (_) utawa tandha wacan liyane, lan priksa manawa sampeyan ora mlebu spasi utama.
* Sampeyan nyoba mbukak tabel sing gegandhengan, nanging file sing ngemot tabel ora ana ing jalur sing wis ditemtokake. Gunakake Pangatur Tabel sing Disambung kanggo nganyari link lan arahake dalan sing bener. @@ 1 @@@ 1
7875 Tabel '| 1' wis ana. @ Sampeyan nggawe utawa ngganti jeneng tabel, banjur nyoba nyimpen. Sadurunge Microsoft Access bisa nyimpen tabel, pangguna liyane nggawe utawa ngganti jeneng siji kanthi jeneng sing padha. @@ 1 @@@ 1
7876 Ora cukup temporarpapan disk y kanggo ngrampungake operasi. @ Ruang disk gratis, banjur coba operasi maneh.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan tempo sing gratisrarruang disk, goleki indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'disk space, freeing'.
Kanggo informasi babagan kompak database menyang ruang disk gratis, klik Bantuan. @@ 2 @ 1 @ 9009 @ 3
7877 Microsoft Access ora bisa ngurutake Memo, OLE Object, utawa Hyperlink '| 1'. @ Klausa ORDER BY pratelan SQL ora bisa nyakup kolom Memo, OLE, utawa Hyperlink. @@ 1 @@@ 1
7878 Data wis diganti. @ Pangguna liyane nyunting cathetan iki lan nyimpen pangowahan sadurunge nyoba nyimpen pangowahan. @ Sunting maneh rekaman. @ 1 @@@ 1
7879 IDA sing ora valid wis diwenehake menyang nangani kesalahan Microsoft Access. @ Laporake kesalahan iki lan langkah-langkah sing nyebabake. @@ 1 @@@ 1
7880 Nilai sing sampeyan lebokake minangka jinis data sing salah ing kolom iki. @ Enter integer. @@ 1 @@@ 1
7881 Wisaya Konversi Makro ora bisa started. @ Wisaya iki bisa uga ora diinstal, utawa tuntunan iki dipateni. @ Kanggo nggunakake tuntunan iki, klik tab File, banjur klik Pilihan Akses. Klik Add-Ins, banjur ing dhaptar Ngatur, klik Item Cacad, banjur klik Go. Rerun Microsoft Access utawa program Microsoft Office Setup kanggo instal maneh tuntunan iki. Yen sampeyan pengin ngreksa keamanan utawa setelan khusus, gawe serep file informasi grup kerja Microsoft Access.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan nggawe serep file, telusuri 'nggawe serep file' ing Bantuan Microsoft Windows. @ 1 @@@ 2
7882 Sampeyan ora bisa ngonversi, ngaktifake, utawa ngodekan file Project Access. @@@ 1 @@@ 1
7883 Sampeyan ora bisa nyetel properti MenuBar kajaba database mbukak. @@@ 1 @@@ 1
7884 Sampeyan ora bisa ngekspor obyek menyang awake dhewe. @ Pilih database sing beda kanggo diekspor, utawa wenehi jeneng jeneng sing anyar. @@ 1 @@@ 1
7886 Microsoft Access ora bisa nemokake lib-link dinamisrary (DLL) Mso. @ Rerun program Microsoft Access utawa Microsoft Office Setup. @@ 1 @@@ 3
7887 Pengenal rekaman unik ora bisa kalebu luwih saka 10 kolom. @@@ 1 @@@ 1
7888 Sampeyan kudu nyetel ukuran font standar menyang nomer saka | 1 nganti | 2. @ Kanggo informasi luwih lengkap babagan properti FontSize, klik Bantuan. @@ 2 @ 2 @ 5477 @ 1
7889 File '|' ora ana. @@@ 1 @@@ 1
7890 File '|' ora ngemot data apa wae. @ Sampeyan ora bisa ngimpor saka, utawa ngubungake menyang spreadsheet kosong. @@ 1 @@@ 1
7892 Ana kesalahan nalika nyimpen opsi modul. @ Sampeyan bisa uga mbukak Visual Basic ing mode istirahat. @ Reset kode mlaku sadurunge ngganti opsi modul. @ 1 @@@ 1
7893 Sampeyan ora bisa ngimpor obyek menyang basis data sing digawe ing versi Microsoft Access sing luwih dhisik. @ Kanggo ngonversi database menyang versi Microsoft Access saiki, klik tab File, banjur klik Konversi @@ 1 @ 1 @ 9029 @ 0
7895 Microsoft Access ora bisa nggawe jendhela. @ Sistem kasebut ora ana sumber daya utawa memori. @ Tutup program sing ora dibutuhake banjur coba maneh.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan memori sing gratis, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'memori, ngatasi masalah'. @ 1 @@@ 3
7896 Kesalahan '|' ing aturan validasi. @@@ 2 @ 1 @ 687 @ 1
7897 Kesalahan '|' ing nilai gawan. @@@ 2 @ 1 @ 2264 @ 1
7898 Eksekusi aplikasi iki mandheg amarga ana kesalahan nalika mbukak. @ Aplikasi ora bisa diterusake lan bakal dipateni. @@ 1 @@@ 3
7899 Akses Microsoft ora bisa started. @ Microsoft Access ora bisa nggawe inisialisasi Windows Registry. @ Rerun Microsoft Access utawa Microsoft Office Setup kanggo instal maneh Microsoft Access. @ 1 @@ 185309 @ 3
7900 Microsoft Access ora bisa ngowahi basis data amarga ora bisa nggawe tabel kesalahan. @@@ 1 @@@ 1
7901 Microsoft Access ora bisa ngowahi basis data amarga ora bisa nulis ing tabel kesalahan. @@@ 1 @@@ 1
7902 Kesalahan nalika nindakake | 1 aturan validasi lan nilai gawan. @ Deleng tabel kesalahan '| 2' kanggo dhaptar kesalahan. @@ 1 @@@ 1
7903 Microsoft Access ora bisa masang kolom iki. @ Kasedhiya akeh kolom ing tabel. Watesan kasebut 255. @@ 1 @@@ 1
7904 Ana kesalahan ing Pembangun Lapangan. @ Sampeyan wis ngganti utawa ngowahi Field Builder standar, lan Microsoft Access ora bisa mbukak versi anyar. Instal maneh Akses Microsoft kanggo mbenerake kesalahan. @@ 1 @@ 185309 @ 1
7905 Microsoft Access ora bisa ngganti jinis data lapangan iki. @ Sawetara data ing tabel iki nglanggar aturan validasi rekaman. @ Sadurunge jinis data bisa diganti, mbusak aturan validasi rekaman utawa mbenerake data kasebut. @ 1 @@@ 1
7906 Microsoft Access ora bisa ngluncurake Wisaya Goleki, utawa tuntunan iki wis dipateni. @ Urip maneh Microsoft Access utawa program Microsoft Office Setup, klik Tambah / Copot, lan pilih kothak Wizards. Kanggo nggawe tuntunan tuntunan iki, klik tab File banjur klik Pilihan Akses. Klik Add-Ins, banjur ing dhaptar Kelola, klik Item Cacad, banjur klik Go. @@ 1 @@@ 1
7907 Sampeyan ora duwe idin kanggo ngowahi desain tabel iki. @ Kanggo informasi luwih lengkap babagan ijin lan sapa sing bisa nyetel, klik Bantuan. @@ 2 @ 1 @ 10222 @ 1
7908 Sampeyan ora bisa ngowahi tabel iki saiki amarga ana wong liya sing nggunakake. @@@ 1 @@@ 1
7909 Microsoft Access ora bisa nambah kolom liyane menyang tabel iki. @ Sampeyan bisa duwe nganti 255 kolom ing tabel sampeyan. @@ 1 @@@ 1
7910 Microsoft Access ora bisa mbusak kolom iki. @ Tabel kudu paling ora ana siji kolom. @@ 1 @@@ 1
7911 Microsoft Access ora bisa mbusak indeks iki. @ Tabel iki melu ing siji utawa luwih sesambetan. @ Delete his hubungan in the Hubungan window first. @ 1 @@@ 1
7912 Sawise sampeyan nyimpen pangowahan menyang jinis data ing kolom iki, sampeyan ora bakal bisa bali menyang jinis data sadurunge. @ Sampeyan yakin pengin ngganti jinis data? @@ 20 @@@ 2
7913 Sampeyan ora bisa ngganti kolom AutoNumber sing regane acak dadi kolom AutoNumber tambahan. @ Nilai kolom AutoNumber regane acak ora terus-terusan. @@ 1 @@@ 1
7914 Sampeyan ora bisa ngowahi angka ReplicationID menyang jinis data liyane. @@@ 1 @@@ 1
7915 Sampeyan ora bisa mbusak kolom '|'; iku kolom sistem réplikasi. @ Gunakake kuesion make-table kanggo nggawe tabel anyar sing ngemot kabeh kolom ing tabel kajaba kolom sistem. Kanggo informasi babagan pitakon tabel, klik Bantuan. @@ 2 @ 1 @ 9993 @ 1
7916 Microsoft Access ora bisa start Wisaya Goleki. @ Wisaya Goleki ora ditrapake kanggo kolom jinis data iki. @@ 1 @@@ 1
7917 '|' ora bisa digawe amarga proyek kasebut pedhot. @ Kanggo nyambungake proyek menyang basis data, klik Sambungan ing ngisor Tugas Server ing menu File. @@ 1 @@@ 1
7919 Jinis data default sing sampeyan pilih ora didhukung ing kabeh versi Microsoft SQL Server. @ Yen server ora ndhukung jinis data sing sampeyan pilih, jinis data varchar bakal digunakake ing papane. @@ 1 @@@ 1
7920 Sang '|' kolom Goleki diganti kanggo nyimpen macem-macem nilai. Sampeyan ora bisa mbalikke setelan iki. @@@ 1 @@@ 1
7921 Sampeyan wis ngganti '|' kolom Goleki kanggo nyimpen macem-macem nilai. Sampeyan ora bakal bisa mbatalake pangowahan iki sawise ngirit tabel. @ Apa sampeyan pengin ngganti '|' kanggo nyimpen macem-macem nilai? @@ 19 @@@ 2
7922 Sampeyan wis ngganti '|' kolom Goleki kanggo ditampilake kothak teks. Sawise sampeyan nyimpen tabel, pangowahan iki bakal nggawe kolom diwaca mung lan bakal ilang properti sing digoleki. @ Apa sampeyan pengin ngganti '|' kanggo ditampilake kothak teks? @@ 19 @@@ 2
7923 Jinis data lapangan '| 1' yaiku | 2. Jinis data iki ora bisa diganti yen kolom disimpen.
7924 Sampeyan ora bisa ngeset '| 1' menyang jinis data | 2. @ Sampeyan bisa nambah kolom anyar. @@ 1 @@@ 1
7925 Tabel utawa pitakon sing sampeyan ngekspor ngemot luwih saka siji kolom lampiran. Microsoft SharePoint Foundation mung ndhukung siji kolom lampiran. Copot kabeh kajaba siji kolom lampiran, banjur coba maneh ngekspor tabel utawa pitakon.
7926 Sampeyan ora bisa ngganti kolom '|' kanggo nyimpen macem-macem nilai; iku bagean saka hubungan kolom macem-macem. @ Yen sampeyan pengin ngganti kolom kanggo nyimpen macem-macem nilai, luwih dhisik mbusak hubungan kasebut ing jendhela Hubungan. @@ 1 @@@ 1
7927 Sampeyan ora bisa ngganti kolom '|' kanggo nyimpen macem-macem nilai; iku bagean saka hubungan sing dileksanakake. @ Yen sampeyan pengin ngganti kolom kanggo nyimpen macem-macem nilai, luwih dhisik mbusak hubungan kasebut ing jendela Hubungan. @@ 1 @@@ 1
7928 Bidang sing diwilang ora bisa digawe. @ Verifikasi ekspresi '| 1' kalebu kolom sing ana ing tabel saiki. @@ 1 @@@ 1
7929 Ana kolom sing dietung ing tabel iki sing gumantung karo kolom '| 1'. @ Ngganti utawa mbusak kolom iki bisa uga nyebabake kesalahan ing siji utawa luwih saka kolom sing diwilang gumantung. @ Apa sampeyan pengin terus? @ 19 @@@ 2
7930 '|' ora bisa dicopot saka definisi dhaptar.
7931 Jinis data '|' ora bisa diganti.
7932 Microsoft SharePoint Foundation ora ndhukung pangowahan jinis data iki.
7933 Kesalahan ngalangi pangowahan jinis data kolom '|'.
7934 Web ora ndhukung macem-macem kolom lampiran.
7935 Ana kesalahan nalika nyoba nyimpen formula kanggo kolom sing diwilang. @ Bisa uga ana kesalahan ing formula, utawa jinis lapangan sing ora diidini bisa digunakake. Bidang memo, kolom hyperlink, lan kolom sing ana tabel utawa Goleki pitakon ora bisa digunakake ing pitungan. @@ 1 @@@ 1
7951 Sampeyan ngetik ekspresi sing duwe referensi sing ora valid kanggo properti RecordsetClone. @ Contone, sampeyan bisa nggunakake properti RecordsetClone nganggo formulir utawa laporan sing ora adhedhasar tabel utawa pitakon. @@ 1 @ 1 @ 7393 @ 1
7952 Sampeyan nelpon fungsi ilegal. @ Priksa sintaks fungsi sing pengin digunakake. @@ 1 @@@ 1
7953 Nilai sing sampeyan lebokake ora cocog karo jinis sing dibutuhake. @ * Variabel, properti, utawa obyek bisa uga ora kalebu jinis sing bener.
* Sampeyan bisa uga wis nggunakake konstruksi If TypeOf kanthi liyane kajaba kontrol. @@ 1 @@@ 1
7954 Ekspresi sing sampeyan lebokake mbutuhake kontrol ing jendela sing aktif. @ Coba salah siji saka ing ngisor iki:
* Bukak utawa pilih formulir utawa laporan sing ngemot kontrol.
* Gawe kontrol anyar ing jendela sing aktif, lan coba maneh operasi. @@ 1 @@@ 1
7955 Ora ana obyek konteks kode saiki. @@@ 1 @@@ 1
7956 Sintaks subkaca ing ekspresi iki ora salah. @ Priksa sintaks subkaca lan enklusi subkaca ing kurung. @@ 2 @ 1 @ 9989 @ 1
7957 Sintaks LIKE ing ekspresi kasebut ora valid.
7958 Ekspresi kasebut ngemot konstanta GUID sing salah.
7959 Ekspresi kasebut ngemot jeneng ambigu. Verifikasi manawa saben jeneng ing ekspresi nuduhake obyek sing unik.
7960 Ana kesalahan nalika nyusun fungsi iki. @ Modul Visual Basic ngemot kesalahan sintaksis. @ Priksa kode, banjur kompilasi maneh. @ 1 @@@ 1
7961 Microsoft Access ora bisa nemokake modul '| 1' sing dirujuk ing ekspresi makro utawa kode Visual Basic. @ Modul sing sampeyan referensi bisa ditutup utawa ora ana ing basis data iki, utawa jeneng kasebut bisa salah eja. @@ 1 @ @@ 1
7962 Nomer indeks sing sampeyan deleng modul ora valid. @ Gunakake properti Count kanggo ngetung modul sing mbukak lan priksa manawa nomer modul ora luwih akeh tinimbang nomer modul mbukak dikurangi 1. @@ 1 @@@ 1
7963 Microsoft Access ora bisa mbukak fungsi makro utawa callback '| 1'. @ Priksa manawa makro utawa fungsi wis ana lan njupuk paramèter sing bener. @@ 1 @@@ 1
7964 Sampeyan ngetik ekspresi sing duwe referensi sing ora valid kanggo properti Recordset. @ Sampeyan mung bisa nggunakake dynaset utawa rekaman gambar asli seko kanggo nyetel properti iki. @@ 1 @ 1 @ 7393 @ 1
7965 Objek sing sampeyan lebokake dudu properti Recordset sing valid. @ Contone, sampeyan bisa nggunakake recordset mung-maju, utawa nyoba disetel dadi batal. @@ 1 @ 1 @ 7393 @ 1
7966 Nomer kahanan format sing sampeyan jelasake luwih gedhe tinimbang nomer kahanan format. @ Gunakake properti Count kanggo ngetung kahanan format kanggo kontrol banjur priksa manawa nomer kondhisi format sing sampeyan kutip ana ing kisaran kahanan format sing ana. @@ 1 @@@ 1
7967 Minimal utawa jumlah maksimum sing dibutuhake ora ana. @@@ 1 @@@ 1
7968 Jenis kahanan sing sampeyan pilih ora valid. @ Nilai sing valid kanggo properti Tipe 0 nganti 2 kanggo kondhisi kaping pisanan, lan 0 nganti 1 kanggo kabeh kondisi format liyane. @@ 1 @@@ 1
7969 Kondisi format Operator sing sampeyan pilih ora valid. @ Nilai valid kanggo properti Operator yaiku 0 nganti 7. @@ 1 @@@ 1
7971 Microsoft Access ora bisa ngetutake hyperlink menyang '| 1'. @ Tulung verifikasi tujuane. @@ 1 @@@ 1
7972 Microsoft Access nemoni kesalahan nalika nyoba nuduhake dialog Hyperlink. @@@ 1 @@@ 1
7974 Microsoft Access gagal masang hyperlink ing lokasi saiki. @@@ 1 @@@ 1
7975 Sampeyan milih jinis kontrol sing ora valid kanggo digunakake nganggo hyperlink. @ Sampeyan mung bisa nggunakake hyperlink kanthi label, gambar, tombol prentah, utawa kothak teks sing kaiket. @@ 1 @@@ 1
7976 Ora ana hyperlink sing disimpen ing kontrol iki. @@@ 1 @@@ 1
7977 Microsoft Access ora bisa nempelake data ing clipboard minangka hyperlink. @@@ 1 @@@ 1
7978 Microsoft Access ora bisa nambah hyperlink saiki menyang folder favorit. @@@ 1 @@@ 1
7979 Sampeyan ora bisa nggunakake tukang bangunan hyperlink kanthi luwih saka siji kontrol sing dipilih. @@@ 1 @@@ 1
7980 Properti HyperlinkAddress utawa HyperlinkSubAddress mung diwaca kanggo hyperlink iki. @@@ 1 @@@ 1
7981 Nilai kanggo 'Gambar utawa jeneng kaca Web' lan / utawa 'Teks kanggo Tampilan' dawa banget. @ Nilai kasebut bakal dipotong. Kanggo njaga angka asli, klik Batal ing dialog Sunting Hyperlink. @@ 1 @@@ 1
7983 Microsoft Access ora bisa ngetutake hyperlink. @@@ 1 @@@ 1
7990 Sampeyan ngetik jeneng proyek sing ora valid. @ Sampeyan bisa uga mbusak jeneng proyek standar lan lali menehi jeneng sing anyar. @@ 1 @@@ 3
7991 Add-in Kontrol Kode Sumber Akses Microsoft ora kasedhiya; obyek iki bakal dibukak mung diwaca. @@@ 1 @@@ 3
7992 Add-in Kontrol Kode Sumber Akses Microsoft ora bisa started. @@@ 1 @@@ 3
7993 Obyek kasebut | saiki dicenthang lan mulane mung diwaca. @ Kanggo ngowahi obyek, tutup dhisik, banjur priksa banjur bukak maneh. @@ 1 @@@ 1
7994 Ana masalah komunikasi karo Add Code Kontrol Sumber. @@@ 1 @@@ 3
7995 Menu ing formulir utawa laporan sing adhedhasar makro Microsoft Access ora bakal katon nalika kothak dialog Ngatur mbukak. @ Kanggo kekuwatan menu utawa kustomisasi toolbar, ubah menu adhedhasar makro dadi menu utawa toolbar. Kanthi makro sing dipilih ing Navigasi Pane, arahake Macro ing menu Piranti, banjur gawe menu, bilah alat, utawa menu trabasan saka makro kasebut. @@ 1 @@@ 1
7996 Microsoft Access ora bisa nggawe Data lan Misc. obyek amarga tabel sing gegandhengan '| 1' ora bisa ditemokake. @ Kanggo nggawe data lan obyek sing beda-beda, gunakake Link Tabel Manager (ing tab Alat Database, ing grup Alat Database) kanggo nganyari link menyang tabel sumber utawa file, utawa busak link saka database sampeyan saiki. @@ 1 @@@ 1
7997 Sampeyan ora bisa nyimpen modul standar '|' liwat modul kelas kanthi jeneng sing padha. @ Simpen modul standar menyang jeneng liyane, utawa mbusak modul kelas luwih dhisik. @@ 1 @@@ 1
7998 Sampeyan ora bisa nyimpen modul kelas '|' liwat modul standar kanthi jeneng sing padha. @ Simpen modul kelas menyang jeneng liyane, utawa mbusak modul standar luwih dhisik. @@ 1 @@@ 1
7999 Microsoft Access ora bisa mbusak hubungan iki amarga sampeyan ora duwe Data lan Misc. Objek sing dicenthang. @ Priksa Data lan Misc. Objek banjur busak hubungan kasebut. @@ 1 @@@ 1
8000 Jeneng sing sampeyan lebokake wis ana kanggo obyek liyane kanthi jinis sing padha ing basis data iki. @ Apa sampeyan pengin ngganti | | @ @ 20 @@@ 2
8001 '|' wis diganti wiwit pungkasan sampeyan mbukak, bisa uga dening pangguna liyane utawa amarga conto liyane dibukak ing mesin sampeyan dhewe. @ Apa sampeyan pengin ngganti pangowahan sing wis digawe sampeyan utawa pangguna liyane? @ * Kanggo nyimpen most pangowahan anyar lan buwang pangowahan pangguna liyane utawa pangowahan sadurunge, klik Ya.
* Kanggo nyimpen versi obyek iki kanthi jeneng liyane, klik Nomer @ 19 @@@ 2
8003 Sampeyan kudu nyimpen | sadurunge sampeyan bisa nggawe obyek anyar adhedhasar. @ Apa sampeyan pengin nyimpen | lan nggawe obyek anyar? @@ 13 @@@ 2
8004 Tata letak '|' wis diganti wiwit pungkasan sampeyan mbukak, bisa uga dening pangguna liyane utawa amarga conto liyane dibukak ing mesin sampeyan dhewe. @ Apa sampeyan pengin ngganti pangowahan sing sampeyan utawa pangguna liya lakoni? @ * Kanggo nyimpen most pangowahan anyar lan buwang pangowahan pangguna liyane utawa pangowahan sadurunge, klik Ya.
* Kanggo mbatalake nyimpen versi obyek iki, klik Nomer @ 19 @@@ 2
8006 Jeneng sing sampeyan lebokake wis ana kanggo obyek liyane kanthi jinis sing padha ing basis data iki. @ Apa sampeyan pengin ngganti | sing wis ana?? Sampeyan ora bakal bisa mbatalake operasi iki. @@ 20 @@@ 2
8007 Sampeyan ora bisa mlebu Mode Eksklusif saiki amarga database iki dibukak dening pangguna liyane utawa amarga ora duwe idin kanggo mbukak eksklusif. @@@ 1 @@@ 1
8008 Prosedur sing disimpen sukses, nanging ora ngasilake cathetan.
8050 Apa sampeyan pengin nyimpen pangowahan ing desain |? @@@ 13 @@@ 2
8052 Apa sampeyan pengin mbusak | 1 lan kosongake Clipboard? @ Sampeyan nyoba mbusak obyek basis data sing saiki ana ing Microsoft Access Clipboard. Yen sampeyan mbusak saka database, sampeyan ora bakal bisa nempelake mengko. @@ 20 @@@ 2
8053 Apa sampeyan pengin mbusak |? Mbusak obyek iki bakal mbusak saka kabeh grup. @ Kanggo informasi luwih lengkap babagan cara nyegah pesen iki ditampilake saben sampeyan mbusak obyek, klik Bantuan. @@ 21 @ 1 @ 9058 @ 2
8054 Tindakan kasebut bakal nyebabake Microsoft Access ngosongake Clipboard. Apa sampeyan pengin terus? @@@ 19 @@@ 2
8055 Microsoft Access ora bisa ngganti direktori sing digunakake dadi'|1.'@ Verifikasi manawa drive bener lan dalane 260 karakter utawa dawane kurang. @@ 1 @@@ 1
8057 |
8058 Apa sampeyan pengin nyimpen pangowahan ing tata letak |? @@@ 13 @@@ 2
8059 Apa sampeyan pengin mbusak tautan menyang | 1? @Yen sampeyan mbusak tautan, sampeyan mung mbusak informasi sing digunakake Microsoft Access kanggo mbukak tabel, dudu tabel kasebut dhewe. @@ 19 @@@ 2
8060 Bilah alat '| 1' sebagian ora bisa diwaca. @ Microsoft Access ora bisa nampilake kabeh tombol toolbar. Bilah alat sing ditemtokake bisa uga duwe format sing beda tinimbang toolbar ing versi Microsoft Access saiki. @ Klik OK kanggo nutup kothak dialog, banjur tambahake tombol sing ilang saka toolbar. Microsoft Access banjur bakal nganyari toolbar menyang format paling anyar. @ 1 @ 1 @ 10064 @ 1
8061 Apa sampeyan yakin pengin mulihake setelan gawan menyang toolbar internal utawa bilah menu | 1? @ Yen sadurunge nggawe kustomisasi, mindhah, ngganti visibilitas, utawa ngganti bilah alat utawa menu bar, utawa menu apa wae cascade saka iku, Microsoft Access mbusak pangowahan sampeyan, ngasilake tombol asli menyang urutan asline, lan nuduhake utawa ndhelikake toolbar adhedhasar setelan asli. Kanggo bali toolbar utawa menu bar internal menyang status asline, klik Ya. @@ 19 @@@ 2
8063 Aplikasi sumber ora nanggapi. Apa sampeyan pengin terus ngenteni? Saluran @EdEE wis digawe, nanging ijol-ijolan data durung rampung sajrone wektu sing ditemtokake ing setelan OLE / DDE Timeout ing kothak dialog Pilihan Akses (klik tab File banjur klik Akses Pilihan). @ * Kanggo terus ngenteni pertukaran data rampung, klik Ya.
*? Kanggo mbatalake ijol-ijolan data lan nyoba maneh mengko, klik Ora. @ 20 @@@ 1
8064 Tabel sing gegandhengan iki nduwe indeks sing nggunakake urutan urutan sing ora didukung. @ Yen sampeyan ngowahi tabel iki, mesin database Microsoft Access ora bisa njaga indeks tabel kanthi bener. Asile, data sampeyan bisa ditampilake kanthi urutan sing salah, lan fungsi sing nggunakake indeks tabel bisa uga ora asil sing diarepake. @ Coba salah siji saka ing ngisor iki:
* Batalake operasi iki. Gunakake aplikasi sing tabel digawe kanggo nggawe indeks maneh, priksa manawa nemtokake urutan urutan ASCII utawa Internasional. Banjur coba maneh kanggo ngubungake tabel.
* Gunakake tabel iki kanthi maca-mung. @ 1 @ 1 @ 9057 @ 1
8065 Sampeyan ora bisa mbusak tabel '| 1' nganti hubungane karo tabel liyane wis dibusak. @ Apa sampeyan pengin Microsoft Access mbusak hubungan saiki? @@ 19 @@@ 2
8067 Apa sampeyan pengin mbusak permanen |? @Yen sampeyan klik Ya, sampeyan ora bakal bisa ngilangi pambusakan kasebut. @@ 19 @@@ 2
8069 Microsoft Access ora bisa nggawe toolbar khusus '| 1.' @@@ 1 @@@ 3
8071 Apa sampeyan pengin mbusak basis data sing kompak saka Source Code Control? @@@ 19 @@@ 2
8072 Microsoft Access kudu nutup | 1 kanggo ngrampungake operasi iki. @ Apa sampeyan pengin Microsoft Access ditutup saiki? @@ 19 @@@ 1
8073 Sampeyan ora duwe mriksa | 1. @ Microsoft Access ora bisa mriksa obyek nalika mbukak, lan sampeyan ora bisa nggawe pangowahan desain nganti priksa. @ Yen sampeyan pengin nggawe desain pangowahan menyang obyek iki , tutup dhisik, priksa banjur bukak maneh. @ 1 @@@ 1
8074 Microsoft Access kudu nyimpen | 1 kanggo ngrampungake operasi iki. @ Apa sampeyan pengin Microsoft Access nyimpen saiki? @@ 19 @@@ 1
8075 Sampeyan ora duwe Data lan Misc. Objek sing dicenthang. Sampeyan ora bisa nggawe tabel anyar utawa nyimpen pangowahan menyang kaca akses data. @@@ 1 @@@ 1
8076 Kanggo ngimpor tabel, hubungan, menu, toolbar, spesifikasi impor / ekspor utawa kaca akses data sampeyan kudu duwe Data lan Misc. Objek sing dicenthang. @@@ 1 @@@ 2
8077 Apa sampeyan yakin pengin ngethok |? @@@ 19 @@@ 2
8078 Objek iki bakal dicopot saka basis data lokal, nanging ora saka kontrol kode sumber. @ Yen sampeyan entuk basis data iki saka kontrol kode sumber, obyek kasebut bakal katon maneh. Apa sampeyan yakin pengin mbusak obyek lokal? @@ 20 @@@ 2
8079 Microsoft Access ora bisa nambah referensi kanggo jinis library kanggo kontrol iki amarga Data lan Misc. Objek ora dicenthang. @ Priksa Data lan Misc. Obyek lan nambah referensi kanggo library '| 1'. @@ 1 @@@ 1
8080 Ana kesalahan nalika nyoba nggawe tabel sing gegandhengan '|'. @ Priksa manawa tabel sumber utawa file kasedhiya, banjur coba maneh operasi ing Data lan Misc. Objek. @@ 1 @@@ 1
8081 Sampeyan wis nyetel properti Tipe | 1 menyang Popup, sing ngganti toolbar dadi menu trabasan. @ Menu trabasan ilang amarga Microsoft Access nambah | 2 menyang toolbar Menu Trabasan. Kanggo ngrampungake menu trabasan, nutup sheet Properties Toolbar, tampil toolbar Menu Shortcut, klik kategori Custom, banjur tambahake perintah sing sampeyan karepake. @@ 1 @@@ 1
8082 Microsoft Access kudu nyimpen | 1 menyang database saiki kanggo ngrampungake operasi iki. @ Apa sampeyan pengin Microsoft Access nyimpen saiki? @@ 19 @@@ 2
8086 Ana kesalahan nalika nyoba nambah siji utawa luwih referensi saka proyek kontrol kode sumber. @ Librarsampeyan bisa uga ora kedhaftar ing komputer Priksa referensi proyek sampeyan lan tambahake referensi sing ilang sawise ndhaptar komponen sing ilang sing dibutuhake database iki. @@ 1 @@@ 1
8087 Mulihake basis data ora ana sing nggunakake basis data saiki. @ Apa sampeyan pengin nutup kabeh obyek, pilih file serep, lan mulihake basis data saka cadangan? @@ 19 @@@ 2
8088 Nggawe basis data ora ana sing nggunakake basis data saiki. @ Apa sampeyan pengin nutup kabeh obyek sing mbukak, lan nyelehake database? @@ 19 @@@ 2
8090 Sampeyan yakin pengin mbusak tabel konflik |? @ Sampeyan ora bakal bisa mbatalake operasi iki. @@ 19 @@@ 2
8091 Basis data iki diaktifake kanggo diterbitake. @ Apa sampeyan pengin mbusak publikasi sing ana lan nyelehake database? @@ 19 @@@ 2
8092 Akses ora bisa nyimpen proyek sampeyan. @ Apa sampeyan pengin mbatalake operasi cedhak?
* Kanggo mbatalake operasi nutup, klik Ya.
* Kanggo nutup tanpa nyimpen, klik No.
@@ 19 @@@ 2
8096 Microsoft Access ora bisa ngganti direktori sing digunakake dadi'|1.'@Mangga ketik lokasi sing dudu Internet. @@ 1 @@@ 1
8097 Senar sambungan kaca iki nemtokake dalan mutlak. Kaca kasebut bisa uga ora bisa nyambung menyang data liwat jaringan. Kanggo nyambung liwat jaringan, sunting senar sambungan kanggo nemtokake jalur jaringan (UNC). @ & Aja nuduhake maneh peringatan iki @ 553714119 @@@@ 1
8098 Komputer sampeyan nerusake operasi sawise mode Gantung Kritikal. Pangowahan sing durung disimpen bisa uga lost. Kanggo mesthekake operasi sing bener, nutup lan bukak file apa wae. Restardirekomendasikan Microsoft Access. @@@ 1 @@@ 1
8100 Laporan kasebut isih luwih saka siji kaca. @ Kanggo cocog karo laporan ing siji kaca, jembarake laporan utawa tambahake jembaré kaca. @ Sampeyan bisa nyuda jembaré laporan kanthi milih saben kontrol sing paling adoh ing sisih tengen, pindhah menyang kiwa, lan mbusak ruang laporan tambahan. Sampeyan bisa uga kudu mbaleni kaping pirang-pirang.
Sampeyan bisa nambah jembaré kaca kanthi nyetel pilihan panyiyapan kaca. @ 1 @@@ 1
8101 Laporan kasebut isih luwih saka siji kaca. @ Kanggo pas karo laporan ing siji kaca, jembarake laporan utawa tambahake jembaré kaca. @ Sampeyan bisa nyuda jembaré laporan kanthi milih saben kontrol sing paling adoh ing sisih kiwa, pindhah menyang nengen, lan mbusak ruang laporan ekstra. Sampeyan bisa uga kudu mbaleni kaping pirang-pirang.
Sampeyan bisa nambah jembaré kaca kanthi nyetel pilihan panyiyapan kaca. @ 1 @@@ 1
8103 Apa sampeyan pengin mbuwang pangowahan sing ditundha lan mbusak tautan menyang dhaptar |? @Dhaptar sing gegandhengan sing sampeyan coba mbusak nduweni pangowahan sing durung disimpen ing server. Apa sampeyan isih pengin mbusak dhaptar sing ana gandhengane lan bakal kelangan pangowahan sing isih ana? @@ 19 @@@ 2
8104 Jeneng sing diwenehake minangka tembung sing dilindhungi undhang-undhang. Tembung sing dilindhungi undhang-undhang duwe arti khusus kanggo Microsoft Access utawa menyang mesin database Microsoft Access. Yen sampeyan nggunakake tembung sing disimpen, sampeyan bakal nampa kesalahan nalika ngrujuk ing lapangan iki. @@ 5 @ 1 @ 141675 @ 1
8105 Sampeyan kudu nutup lan mbukak maneh database saiki kanggo pilihan sing ditrapake supaya bisa ditrapake.
8106 Enkripsi karo blok blok ora kompatibel karo kunci level baris. Kunci level baris bakal ora digatekake.
8107 Microsoft Access ora bisa nyimpen basis data menyang format file | 1. @ Urutan sortir basis data sing ditemtokake, | 2, ora didhukung kanggo tarentuk format basis data. @@ 1 @@@ 1
8108 Sampeyan kudu nyimpen pangowahan ing tabel sadurunge mbukak Macro Data Acara. @ Apa sampeyan pengin nyimpen pangowahan ing tabel? @@ 19 @@@ 2
8109 Yen sampeyan mbusak |, sampeyan uga bakal mbusak kabeh data lan tampilan sing digunakake. @ Sampeyan ora bisa mbatalake tumindak iki. @ Sampeyan yakin pengin mbusak |? @ 19 @@@ 2
8110 Yen sampeyan mbusak |, sampeyan uga bakal mbusak kabeh data lan tampilan sing digunakake. @ Sampeyan ora bisa mbatalake tumindak iki. @ Sampeyan yakin pengin mbusak | ?? & Mbusak? & Batal @ 36 @@@ 2
8111 Mateni kabeh panyambungan bakal ngalangi program utawa laporan eksternal saka ngakses aplikasi lan bisa uga nyebabake aplikasi liyane rusak. @Sampeyan manawa sampeyan pengin mateni kabeh panyambungan? @@ 19 @@@ 2
8112 Microsoft Access ora bisa nyambung sampeyan menyang basis data saiki. Iki bisa dadi asil saka driver sing ilang utawa masalah sing luwih umum nalika ngubungi server. Disaranake sampeyan instal SQL Server Pembalap Klien Asli 2012 yen durung diinstal. @ Apa sampeyan pengin mbukak kaca sing bisa didownload driver iki saiki? @@ 19 @@@ 2
8400 Basis data '|' mung diwaca. @ Sampeyan ora bakal bisa nyimpen pangowahan sing digawe ing data utawa definisi obyek ing basis data iki. @@ 3 @ 1 @ 9033 @ 1
8401 Sampeyan ora bisa nggawe pangowahan obyek database ing basis data'|1.'@ Basis data iki digawe ing versi Microsoft Access sing luwih dhisik. @ Kanggo ngowahi database iki menyang versi Microsoft Access saiki, klik tab File, banjur klik Ngonversi. @ 3 @ 1 @ 9029 @ 0
8402 File '|' wis ana. @ Apa sampeyan pengin ngganti file sing wis ana?
Yen sampeyan pengin kompak utawa dikonversi menyang jeneng file liyane, klik Ora. Ketik jeneng file anyar sawise pilihan / kompak utawa / ngonversi ing baris perintah, lan jalanake perintah kasebut maneh. @@ 20 @@@ 2
8403 Setelan sing sampeyan lebokake ora valid. @ Urutan urutan data ora bisa dianyari.
Setelan sing sampeyan lebokake kanggo pilihan urutan sortir basis data Anyar (Personalisasi kategori) ing kothak dialog Opsi Akses (klik tab File banjur klik Pilihan Akses) dudu urutan urut sing valid kanggo versi basis data sing sampeyan kompak. @@ 1 @@@ 1
8404 Sampeyan ora bisa mbukak '| 1' kanggo panggunaan eksklusif amarga pangguna liyane mbukak database utawa amarga sampeyan ora duwe idin kanggo mbukak kanthi eksklusif. @ Microsoft Access bakal mbukak database kanggo akses bareng. @@ 3 @@@ 1
8405 Basis data iki digawe nggunakake versi Microsoft Access sing sadurunge. @ - Sampeyan bisa nuduhake basis data karo pangguna versi Microsoft Access sadurunge, nanging sawetara tambahan ora bakal kasedhiya.
- Sampeyan bisa mbukak basis data, ndeleng obyek lan ngowahi rekaman nggunakake rilis Microsoft Access iki, nanging pangowahan desain bakal dinonaktifake.
- Kanggo nggawe pangowahan desain, sampeyan kudu nggunakake versi Microsoft Access sing luwih dhisik sing ndhukung format basis data lawas, utawa upgrade database. @@ 1 @@@ 1
8406 Apa baris pertama data sampeyan ngemot judhul kolom? @@@ 20 @@@ 1
8409 Microsoft Access wis nggawe serep basis data | 1 ing | 2. Cathetan: Mung obyek sing gegandhengan karo server sing wis digawe serep. Kanggo nggawe serep proyek sampeyan, klik Back Up Project ing menu File
8410 Microsoft Access sukses mulihake basis data | 1 saka cadangan ing | 2
8412 Jeneng sing sampeyan lebokake wis ana kanggo trabasan liyane ing grup iki. @ Apa sampeyan pengin ngganti trabasan '|?' @@ 20 @@@ 2
8414 Microsoft Access nemoni siji utawa luwih kesalahan sajrone konversi. Kanggo ndeleng ringkesan kesalahan iki, bukak tabel '| 1'. @@@ 2 @ 1 @ 553714191 @ 1
8415 File HTML sing ana gandhengane karo link iki wis dipindhah, diganti jeneng, utawa dicopot. @ File: '|'? & Link Nganyari…? Batal @@ 35 @@@ 2
8416 Ngganti jeneng fungsi sing ditemtokake pangguna bakal mbusak idin lan properti lengkap sing ana. @ Apa sampeyan pengin ngrampungake tumindak ganti jeneng? @@ 20 @@@ 2
8417 File '|' ora bisa dibukak amarga wis dikunci dening pangguna liyane. @ Coba maneh nalika file kasedhiya. @@ 3 @@@ 1
8500 Formulir karo obyek subform ora bisa disetel properti DefaultView menyang Formulir Kontinu. @ Sampeyan nyoba nambah subform menyang formulir ing tampilan Desain.
Microsoft Access bakal ngreset properti dadi Single Form. @@ 1 @@@ 1
8501 Sampeyan ora bisa ngowahi kolom iki amarga mung diwaca. @ Sawetara lapangan, kayata kolom sing diitung, diwaca mung kanthi desain. Nanging, lapangan apa wae bisa diwaca mung yen properti sing dikunci disetel dadi Ya. @@ 1 @ 1 @ 865 @ 1
8502 Microsoft Access wis tekan pungkasan rekor. @ Apa sampeyan pengin terus nggoleki wiwit wiwitan? @@ 19 @@@ 2
8503 Microsoft Access wis tekan wiwitan rekor. @ Apa sampeyan pengin terus nggoleki wiwit pungkasan? @@ 19 @@@ 2
8504 Microsoft Access rampung nggoleki cathetan. Barang sing digoleki ora ditemokake. @@@ 1 @@@ 1
8505 Apa sampeyan pengin terus nggoleki utawa ngganti? @@@ 19 @@@ 2
8507 Ora cukup memori kanggo nglakokake makro sing nganyari filter aktif. @ Microsoft Access nutup jendela Filter.
Tutup program sing ora dibutuhake. Banjur coba maneh kanggo mbukak jendela Filter.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan memori sing gratis, goleki indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'memori, ngatasi masalah'. @@ 1 @@@ 3
8508 Microsoft Access ora bisa nemokake'|1.'@Serat teks sing sampeyan lebokake ing kothak Golek Apa ora bisa dievaluasi karo lapangan sing saiki. @ Masang senar teks supaya cocog karo jinis data ing lapangan. @ 1 @@@ 1
8509 Sampeyan ora bakal bisa mbatalake operasi Ganti iki. @ Ora cukup memori gratis kanggo nggunakake perintah Batal.
Apa sampeyan pengin nerusake? @@ 19 @@@ 2
8510 Microsoft Access ora bisa nyimpen rekaman saiki. @ Apa sampeyan pengin mbatalake pangowahan rekaman lan nerusake operasi Tempel? @@ 19 @@@ 2
8511 Cathetan sing ora bisa ditempelake Microsoft Access wis dilebokake ing tabel anyar sing diarani'|1.'@ Ing Navigasi Pane, bukak tabel anyar kanggo ndeleng cathetan sing durung direkat.
Sawise sampeyan ngatasi masalah sing nyebabake kesalahan tempel, salin lan tempel cathetan saka tabel anyar. @@ 1 @@@ 1
8512 Ora ana jeneng lapangan sing sampeyan tampal ing Clipboard sing cocog karo jeneng lapangan ing formulir. @ Microsoft Access ngrawat data ing baris pisanan ing Clipboard minangka jeneng lapangan. Yen sampeyan nyalin data saka aplikasi liyane, baris data pisanan bisa uga njupuk jeneng jeneng lapangan.
Apa sampeyan pengin nempelake jeneng lapangan ing urutan sing sampeyan jelasake kanthi printah Pesenan Tab? @@ 21 @ 1 @ 11022 @ 2
8513 Sawetara jeneng lapangan kanggo data sing sampeyan coba tempel ora cocog karo jeneng lapangan ing formulir kasebut. @ Microsoft Access ngrawat data ing baris pisanan ing Clipboard minangka jeneng lapangan. Ing kasus iki, sawetara jeneng lapangan ora cocog karo jeneng lapangan ing formulir.
Apa sampeyan mung pengin nempelake data sing jenenge cocog karo jeneng lapangan ing Clipboard? @@ 19 @ 1 @ 11022 @ 2
8514 Apa sampeyan pengin nahan pesen kesalahan luwih lanjut sing ngandhani kenapa rekaman ora bisa ditempelake? @Yen sampeyan klik Ora, pesen bakal katon kanggo saben cathetan sing ora bisa ditempelake. @@ 13 @@@ 2
8515 Sampeyan nyalin data sing akeh ing Clipboard. @ Nalika nyalin data menyang Clipboard, mung referensi obyek sing bakal disalin. Yen sampeyan nutup dokumen sumber, Nanging Microsoft Access kudu nempel kabeh data saka sumber kasebut. Gumantung saka jumlah data, iki bisa mbutuhake sawetara wektu.
Apa sampeyan pengin nyimpen data iki ing Clipboard? @@ 19 @@@ 2
8516 Sampeyan milih luwih akeh rekaman sing bisa disalin menyang Papan Klip sekaligus. @ Dibagi cathetan dadi rong klompok utawa luwih, banjur salin lan tempel siji klompok sekaligus.
Nomer maksimum sing bisa sampeyan tempel sekaligus udakara 65,000. @@ 1 @@@ 1
8517 Apa sampeyan pengin nahan pesen kesalahan luwih lanjut sing ngandhani kenapa cathetan ora bisa mbusak? @Yen sampeyan klik Ora, pesen bakal katon kanggo saben cathetan sing ora bisa mbusak. @@ 13 @@@ 2
8518 Sampeyan ora bakal bisa mbatalake operasi Ganti iki. @ Apa sampeyan pengin terus? @@ 19 @@@ 2
8519 Sampeyan arep mbusak | ngrekam. @ Yen sampeyan ngeklik Ya, sampeyan ora bakal bisa mbatalake operasi Delete iki.
Sampeyan yakin pengin mbusak cathetan kasebut? @@ 19 @@@ 2
8520 Sampeyan arep nempel | ngrekam. @ Apa sampeyan yakin bakal nempelake cathetan iki? @@ 19 @@@ 2
8521 Sampeyan ora bakal bisa mbatalake operasi Delete iki. @ Command Undo ora bakal kasedhiya amarga operasi iki gedhe banget, utawa ora cukup memori gratis.
Apa sampeyan pengin mbusak item kasebut? @@ 19 @@@ 2
8522 Kabeh timer digunakake. @ Setel properti TimerInterval bali dadi nol dadi sampeyan bisatart timer liyane. @@ 2 @ 1 @ 6342 @ 1
8523 Apa sampeyan pengin mbusak informasi palet khusus saka formulir iki utawa laporan lan bali menyang palet standar? @@@ 20 @@@ 2
8524 Apa sampeyan pengin mbusak gambar iki saka kontrol iki? @@@ 20 @@@ 2
8525 Data jarak jauh ora bisa diakses. @ Sampeyan nyoba mbukak formulir utawa laporan sing nyakup fungsi DDE utawa DDESend ing kontrol sing diwilang sing nemtokake aplikasi server OLE.
Apa sampeyan pengin staraplikasi iku |? @@ 19 @@@ 2
8526 Microsoft Access nemoni masalah nalika nyoba ngoper tampilan lan kudu nutup jendela iki. @@@ 1 @@@ 1
8527 Apa sampeyan pengin mbusak bagean klompok kanggo obyek database '|' lan isine? @ Header utawa footer grup sing pengin sampeyan busak ngemot kontrol sing bakal mbusak bareng bagean kasebut. @@ 20 @@@ 2
8528 Mbusak bagean kasebut uga bakal mbusak kabeh kontrol. Sampeyan ora bakal bisa mbatalake tumindak iki. @ Apa sampeyan pengin mbusak bagean iki? @@ 20 @@@ 2
8529 Tingkat pengelompokan sing sampeyan nyoba mbusak duwe header grup utawa bagean sikil klompok. Bagean kasebut ngemot kontrol sing uga bakal dibusak. @ Apa sampeyan pengin terus? @@ 20 @@@ 2
8530 Hubungan sing nemtokake pambusakan cascading bakal nyebabake | ngrekam ing tabel iki, bebarengan karo cathetan sing gegandhengan ing tabel sing gegandhengan, kanggo dibusak. @ Sampeyan yakin pengin mbusak cathetan kasebut? @@ 21 @ 1 @ 9096 @ 2
8531 Jembar bagean luwih gedhe tinimbang jembaré kaca, lan ora ana barang ing papan tambahan, mula sawetara kaca bisa uga kosong. @ Contone, jembaré laporan bisa luwih jembar tinimbang jembaré kaca. @@ 3 @@@ 1
8532 Apa sampeyan pengin mbusak gambar iki saka formulir? @@@ 20 @@@ 2
8533 Sawetara data bisa uga ora ditampilake. @ Ora cukup ruang horisontal ing kaca kanggo jumlah kolom lan kolom sing sampeyan sebutkan. @ Klik Setup Kaca ing menu File, klik tab Kolom, banjur suda jumlah kolom utawa ukuran kolom. @ 3 @@@ 1
8534 Yen sampeyan nyimpen formulir utawa laporan iki, kode apa wae sing bakal dibusak. @ Sampeyan wis nyetel properti HasModule dadi Ora, nggawe formulir utawa laporan sing bakal dibukak kanthi luwih cepet. Apa wae makro sing ana gandhengane karo formulir utawa laporan iki ora bakal kena pengaruh, uga ora bakal kode ing modul kapisah sing diarani saka sheet properti iki. @ Sampeyan yakin pengin nindakake iki? @ 20 @@@ 2
8539 Hubungan sing nemtokake pambusakan cascading bakal nyebabake data sing direkam ing tabel iki lan tabel sing gegandhengan bakal dihapus. @ Sampeyan yakin pengin mbusak data kasebut? @@ 21 @ 1 @ 9096 @ 2
8540 Sampeyan bakal mbusak siji utawa luwih cathetan. @ Yen sampeyan ngeklik Ya, sampeyan ora bakal bisa mbatalake operasi Delete iki.
Sampeyan yakin pengin mbusak cathetan kasebut? @@ 19 @@@ 2
8541 Microsoft Access ora bisa nindakake operasi mbusak. Ana kesalahan sajrone operasi mbusak, ora ana cathetan sing bakal dibusak.
8542 Microsoft Access ora ndeteksi hubungan antarane kolom sing sampeyan pilih. @ Apa sampeyan pengin hubungan digawe kanggo sampeyan saiki? @@ 19 @@@ 3
8544 Sampeyan ora bakal bisa mbatalake operasi tempel iki. @ Apa sampeyan pengin terus? @@ 19 @@@ 2
8546 Objek saiki kudu disimpen sadurunge ngekspor data menyang XML. @Kowe pengin ngirit '|' banjur terus? @@ 19 @@@ 2
8547 Apa sampeyan pengin nyimpen pangowahan sing digawe menyang makro lan nganyari properti kasebut? @@@ 13 @ 1 @ 4309 @ 2
8548 Kanggo ngrampungake operasi iki, Akses kudu ngowahi properti RecordSource saka formulir utawa laporan sing saiki. @ Access bakal nggawe pitakon anyar lan langsung dipasang ing properti FormSource utawa laporan. Formulir utawa laporan ora bakal didhasarake '|' pitakon. @ Apa sampeyan pengin nampa pangowahan iki? @ 19 @@@ 2
8549 Tabel iki ngemot siji utawa luwih kolom Goleki. Nilai tampilan kanggo kolom Goleki ora bisa diganti kanthi nggunakake operasi Ganti. @@@ 1 @ 1 @ 865 @ 1
8550 Tabel utawa pitakon sing dibutuhake kanggo nggawe formulir, laporan, utawa pitakon anyar saiki mbukak ing tampilan Desain. @ Simpen utawa buang pangowahan menyang tabel iki utawa pitakon banjur bukak ing tampilan Datasheet, banjur coba maneh. @@ 1 @ @@ 1
8551 Apa sampeyan pengin mbusak gambar iki saka laporan? @@@ 20 @@@ 2
8552 Apa sampeyan pengin nyimpen pangowahan sing digawe menyang makro kanthi nyimpen tabel? @@@ 13 @ 1 @ 4309 @ 2
9502 Microsoft Access ora bakal bisa mbatalake tumindak utawa tumindak sabanjure. Supaya kasedhiya luwih akeh sumber daya supaya Akses bisa ngrekam tumindak desain luwih lanjut, nutup lan bukak jendhela iki. @ Apa sampeyan pengin terus? @@ 19 @@@ 2
9504 File '|' ora bisa diwaca dening mesin database Akses. @ Yen sampeyan mikir duwe database Akses sing bener, iki most bisa uga amarga ana pangowahan format file sing anyar. Apa sampeyan pengin ngupgrade upgrade format database? @@ 19 @@@ 2
9505 Microsoft Access ndeteksi manawa basis data iki ana ing negara sing ora konsisten, lan bakal nyoba nemokake database kasebut. Sajrone proses iki, salinan backup database bakal digawe lan kabeh obyek sing wis pulih bakal dilebokake ing basis data anyar. Akses banjur bakal mbukak database anyar. Jeneng obyek sing ora bisa dibalekake maneh bakal dilebokake ing tabel "" Kesalahan Pamulihan "". @@@ 1 @@@ 2
9507 Microsoft Access ora bisa mbukak kabeh library modul. @@@ 1 @@@ 1
9508 Microsoft Access ora bisa nutup basis data'flix1.'@Pindha pungkasan sampeyan bisa uga ora disimpen amarga rekaman dikunci dening pangguna liyane. Supaya ora ilang data, ngenteni pangguna liyane rampung nyunting rekor, banjur klik OK maneh. Yen sampeyan ngeklik Batal, sampeyan bakal ilang pangowahan sing durung disimpen. @@ 3 @@@ 2
9509 Sampeyan ora bisa mbatalake printah iki lan, yen wis rampung, sampeyan ora bakal bisa ngowahi obyek iki. @ Apa sampeyan pengin terus? @@ 19 @@@ 2
9511 | @@@ 1 @@@ 1
9513 Microsoft Access ora bisa ndandani tabel '| 1' kanthi total lan mbusak sawetara nilai kolom Memo, OLE Obyek, utawa Hyperlink. @ Kanggo nemokake data, pulihake salinan backup database sampeyan.
Elinga yen data ing kolom sing wis ilang bisa uga rusak dening sektor ala ing hard disk sampeyan. Kanggo informasi luwih lengkap babagan mriksa kesalahan ing permukaan disk, file, lan folder, telusuri indeks Bantuan Windows kanggo 'mriksa kesalahan disk'. @@ 1 @@@ 1
9514 Siji utawa luwih cathetan ora bisa dibalekake maneh lan dipateni saka '|' tabel. @@@ 1 @@@ 1
9515 Sang '|' meja dipotong; data ana lost. @@@ 1 @@@ 1
9516 Siji utawa luwih indeks saka '|' tabel ora bisa didandani lan dicopot. @@@ 1 @@@ 1
9517 Perintah Save As ora bisa ngolah subformasi sing ana ing laporan sampeyan. @ Apa sampeyan pengin nerusake? @@ 19 @@@ 2
9518 Ana kesalahan nalika nambah tembung iki menyang kamus khusus. @ * File kamus bisa uga mung diwaca.
* Bisa uga ana kesalahan disk. @@ 1 @@@ 1
9519 Ana kesalahan nalika nambah tembung iki menyang dhaptar Ganti Kabeh. @ Kamus bisa uga kebak. @@ 1 @@@ 1
9520 Ana kesalahan nalika nambah tembung menyang dhaptar Ignore All. @ Kamus bisa uga lengkap. @@ 1 @@@ 1
9521 Tembung sing ditemtokake gedhe banget. @ Tembung ora bisa ngluwihi 64 karakter. @@ 1 @@@ 1
9523 Microsoft Access ora bisa mbukak kamus khusus '| 1'. @@@ 1 @@@ 1
9524 Akses Microsoft ora bisa start pamaca ejaan amarga durung diinstal. @@@ 1 @@@ 1
9525 Microsoft Access ora bisa mbukak file kamus utama. @ Verifikasi manawa file iki wis diinstal kanthi bener. @@ 1 @@@ 1
9526 Checker ejaan mung bisa digunakake ing kolom teks sing ngemot data teks. @ Sampeyan nyoba mriksa kolom kanthi jinis data saliyane Teks utawa Memo. @@ 1 @@@ 1
9527 Priksa ejaan ora bisa dilanjutake; sampeyan luwih dhisik kudu milih data saka tabel, pitakon, tampilan, prosedur sing disimpen, utawa formulir. @@@ 1 @@@ 1
9529 Microsoft Access ora bisa mbukak pamriksa eja amarga data ing formulir utawa pitakon iki ora bisa dianyari. @@@ 2 @ 1 @ 9932 @ 1
9530 Ana kesalahan nalika nyoba ngowahi konten kolom'|.'@K lapangan bisa dikunci utawa mung diwaca, utawa sampeyan ora duwe idin kanggo ngganti. Kanggo informasi babagan idin keamanan lan sapa sing bisa ngganti, klik Bantuan. @@ 2 @ 1 @ 10222 @ 1
9532 Sang '|' lapangan ora bisa diowahi amarga lapangan sing diwaca mung. @@@ 1 @@@ 1
9533 Ana kesalahan nalika nyoba nambah pasangan tembung menyang dhaptar AutoCorrect. @@@ 1 @@@ 1
9534 Pilihan saiki ora ngemot kolom apa wae sing bisa dicenthang kesalahan ejaan. @ Sampeyan bisa mriksa ejaan kontrol kothak teks kanthi jinis data Teks utawa Memo. @@ 1 @@@ 1
9535 Sampeyan ngetik kamus utama sing ora valid. @ Pilih entri sing valid. @@ 1 @@@ 1
9536 Priksa ejaan lengkap. @@@ 1 @@@ 1
9537 Sampeyan kudu restart ing pamriksa éja supaya pangowahan kamus bisa ditrapake. @@@ 1 @@@ 1
9539 Sampeyan wis nemtokake tembung sing ora ditemokake ing kamus utama utawa khusus. @ Apa sampeyan pengin nggunakake tembung iki lan terus mriksa? @@ 20 @@@ 1
9541 Checker ejaan ora bisa mbatalake pangowahan pungkasan sampeyan. @ Data ing kolom '|' wis diowahi karo pangguna liyane. Kanggo nerusake mriksa ejaan, klik OK. @@ 1 @@@ 1
9542 Basis data iki kudu ditutup sadurunge sampeyan bisa nggawe replika. @ Apa sampeyan pengin Microsoft Access nutup database iki lan nggawe replika?
Yen sampeyan nerusake, Microsoft Access bakal nutup basis data lan dikonversi dadi Master Desain. Basis data bisa nambah ukuran. @@ 19 @@@ 2
9543 Konverter Hangul Hanja ora bisa dilanjutake. Ora ana data Hangul utawa Hanja sing bakal dikonversi. @@@ 1 @@@ 1
9544 Microsoft Access ora bisa ndhaptar kamus khusus '| 1'. @@@ 1 @@@ 1
9545 Sawise sampeyan ngowahi file iki menyang Access File 2002 - 2003, file anyar iki ora bisa dituduhake karo pangguna Access 2000 utawa pangguna Access 97. @ Kanggo informasi luwih lengkap babagan konversi, klik Bantuan. @@ 2 @ 1 @ 553714162 @ 1
9547 Sawise sampeyan ngowahi file iki dadi Format File Access 2000, file anyar iki ora bisa dituduhake karo pangguna Akses 97. @A fungsionalitas khusus kanggo Akses 2002 utawa mengko ora bakal kasedhiya ing Access 2000. @ Kanggo informasi luwih lengkap babagan konversi, klik Bantuan. @ 2 @ 1 @ 553714162 @ 1
9548 Sawise sampeyan ngowahi file iki menyang Access 97 Format File, fungsi sing khusus kanggo Access 2000 utawa sing luwih anyar yaiku lost. @ Kanggo informasi luwih lengkap babagan konversi, klik Bantuan. @@ 2 @ 1 @ 553714162 @ 1
9549 Database iki wis diupdate dadi Format File Access 2007. Basis data anyar ora bisa dituduhake karo pangguna Access 2003 utawa versi sing luwih dhisik. @ Kanggo informasi luwih lengkap babagan konversi, klik Bantuan. @@ 2 @ 1 @ 553714162 @ 1
9550 Properti Format Teks ing kolom sing kaiket '|' saiki ora sugih teks. Sampeyan kudu ngganti properti Format Teks ing kolom tabel sadurunge ngganti properti kontrol iki. Yen sampeyan ngowahi properti Format Teks kontrol iki dadi Rich Text sadurunge sampeyan ngowahi properti ing kolom sing kaiket, sawetara data sing ora valid HTML bisa uga ora ditampilake. @ Apa sampeyan pengin nerusake? @@ 19 @@@ 2
9551 Properti Format Teks ing kolom sing kaiket '|' saiki dudu Teks Plain. Sampeyan kudu ngganti properti Format Teks ing kolom tabel sadurunge ngganti properti kontrol iki. Yen sampeyan ngowahi properti Format Teks kontrol iki menyang Teks Plain sadurunge sampeyan ngowahi properti ing kolom sing kaiket, sawetara data bisa ditampilake minangka tag HTML. @ Apa sampeyan pengin terus? @@ 19 @@@ 2
9552 Aplikasi kasebut wis nyelarasake karo server.
9553 Ana nganyari pending kanggo aplikasi iki sing kudu ditrapake sadurunge sampeyan bisa nyimpen pangowahan menyang server. Apa sampeyan pengin ngetrapake pembaruan kasebut saiki?
9554 Situs '|' wis ana. Pilih jeneng liyane.
9555 File sambungan iki ngemot definisi sing bertentangan karo koneksi sing wis diinstal ing basis data sampeyan.
Klik OK kanggo nimpa definisi sambungan sing ana. Klik Batal kanggo njaga definisi sambungan sing ana lan mbatalake instalasi.
9556 Mbusak obyek iki saka basis data bakal nyebabake tabel lan ekspresi sing gegandhengan digandhengake mandheg fungsi.
10000 Sampeyan kudu luwih dhisik nyimpen tabel. @ Apa sampeyan pengin nyimpen tabel saiki? @@ 19 @@@ 1
10001 Sampeyan kudu luwih dhisik nyimpen tampilan. @ Apa sampeyan pengin nyimpen tampilan saiki? @@ 19 @@@ 1
10002 Sampeyan kudu luwih dhisik nyimpen prosedur sing disimpen. @ Apa sampeyan pengin nyimpen prosedur sing disimpen saiki? @@ 19 @@@ 1
10003 Sampeyan kudu luwih dhisik nyimpen pitakon. @ Apa sampeyan pengin nyimpen pitakon saiki? @@ 19 @@@ 1
10004 Apa sampeyan pengin mbusak permanen kolom sing dipilih lan kabeh data ing lapangan? @ Kanggo mbusak kolom kanthi permanen, klik Ya. @@ 19 @@@ 2
10005 Ora ana kunci utama sing ditemtokake. @ Sanajan tombol utama ora dibutuhake, disaranake banget. Tabel kudu duwe tombol utami kanggo sampeyan nemtokake hubungan antarane tabel iki lan tabel liyane ing basis data.
Apa sampeyan pengin nggawe kunci utama saiki? @@ 13 @@@ 2
10006 Ngganti jinis data iki mbutuhake ngilangi siji utawa luwih indeks. @ Jinis kolom anyar sing sampeyan pilih ora ngidini indeks. Yen sampeyan ngeklik Ya, Microsoft Access bakal mbusak indeks sing nyakup lapangan iki. @ Apa sampeyan pengin ngganti jinis data lan mbusak indeks kasebut? @ 20 @@@ 2
10007 Mbusak lapangan '| 1' mbutuhake Microsoft Access kanggo mbusak tombol utami. @ Apa sampeyan pengin mbusak kolom iki? @@ 19 @@@ 2
10008 Mbusak lapangan '| 1' mbutuhake Microsoft Access kanggo mbusak siji utawa luwih indeks. @ Yen sampeyan ngeklik Ya, Microsoft Access bakal mbusak kolom lan kabeh indeks kasebut.
Apa sampeyan pengin mbusak lapangan iki? @@ 19 @@@ 2
10009 Salah siji obyek sing kaiket ing tabel '|' mbukak utawa pangguna liyane mbukak meja. Apa sampeyan pengin mbukak tabel minangka mung maca? @Kanggo mbukak tabel minangka diwaca mung, klik Ya. @ Kanggo mbukak tabel nalika maca / nulis, klik Ora, priksa manawa tabel lan kabeh obyek sing ana ing kono ditutup , banjur coba bukak maneh ing tampilan Desain. @ 19 @@@ 2
10010 Tabel '|' yaiku tabel sing gegandhengan sing desaine ora bisa diowahi. Yen sampeyan pengin nambah utawa mbusak lapangan utawa ngganti properti utawa jinis data, sampeyan kudu nindakake ing database sumber. @ Apa sampeyan pengin mbukak? @@ 19 @@@ 2
10011 Microsoft Access nemoni kesalahan nalika ngonversi data. @ Isi kolom ing | 1 cathetan wis dibusak.
Apa sampeyan pengin nerusake? @@ 19 @@@ 2
10012 Microsoft Access ora bisa njupuk properti lapangan saka tabel sistem. @ Basis data iki kudu didandani. Yen sampeyan ngeklik Ya, Microsoft Access bakal mbukak tabel ing tampilan Desain. Setelan properti FieldName, DataType, FieldSize, Indexed, lan Primer bakal tetep utuh, nanging setelan properti lapangan liyane bakal lost.
Sampeyan bisa nyoba nemtokake maneh lost properti, nanging disaranake sampeyan mulihake basis data saka salinan serep, utawa tutup lan gunakake perintah Compact and Repair Database (klik tab File lan arahake Atur).
Apa sampeyan pengin nerusake? @@ 20 @@@ 1
10013 Microsoft Access ora bisa nyimpen pangowahan properti kanggo tabel sing ana gandhengane. @ Apa sampeyan pengin terus? @@ 19 @@@ 2
10014 Microsoft Access ora bisa nambahi kabeh data ing tabel. @ Isi kolom ing | 1 rekor dihapus, lan | 2 rekaman padha lost amarga pelanggaran utama.
* Yen data wis dibusak, data sing sampeyan tampal utawa diimpor ora cocog karo jinis data lapangan utawa properti FieldSize ing tabel tujuan.
* Yen cathetan lost, salah sawijining cathetan sing sampeyan tampal ngemot nilai kunci utama sing wis ana ing tabel tujuan, utawa nglanggar aturan integritas referensial kanggo hubungan sing ditemtokake ing antarane tabel.
Apa sampeyan pengin nerusake? @@ 22 @ 1 @ 922 @ 1
10015 Ngganti jinis data iki mbutuhake ngilangi kunci utama. @ Apa sampeyan pengin terus? @@ 19 @@@ 2
10016 Sawetara data bisa uga lost. @ Ukuran siji utawa luwih kolom diganti dadi ukuran sing luwih cekak. Yen data lost, aturan validasi bisa uga dilanggar minangka asil.
Apa sampeyan pengin terus? @@ 20 @@@ 2
10017 Komputer sampeyan ora ana ruang disk. @ Sampeyan ora bisa mbatalake tambalan iki. Apa sampeyan pengin terus? @@ 19 @@@ 2
10018 Microsoft Access ora bisa nambahi kabeh data ing tabel. @ Isi kolom ing | 1 rekor dihapus, lan | 2 rekaman padha lost amarga pelanggaran utama.
* Yen data wis dibusak, data sing sampeyan tampal utawa diimpor ora cocog karo jinis data lapangan utawa properti FieldSize ing tabel tujuan.
* Yen cathetan lost, cathetan sing sampeyan tampal ngemot nilai kunci utama sing wis ana ing tabel tujuan, utawa nglanggar aturan integritas referensial kanggo hubungan sing ditemtokake ing antarane tabel. @@ 2 @ 1 @ 922 @ 1
10019 Microsoft Access ora bisa nemokake database sing ngemot tabel sing gegandhengan'flix1.'@ Properti sing disetel ing Microsoft Access kanggo tabel sing gegandhengan yaiku lost.
Apa sampeyan pengin nerusake konversi? @@ 19 @@@ 2
10020 Aturan integritas data wis diganti; data sing ana saiki bisa uga ora valid kanggo aturan anyar. @ Proses iki bisa uga butuh wektu suwene. Apa sampeyan pengin data sing wis ana dites nganggo aturan anyar? @@ 13 @@@ 2
10021 Data sing ana saiki nglanggar aturan validasi rekaman sing anyar. @ Apa sampeyan pengin terus nyoba nganggo aturan anyar?
* Kanggo njaga aturan anyar lan terus nyoba, klik Ya.
* Kanggo bali menyang aturan lawas lan terus nyoba, klik No.
* Kanggo mungkasi tes, klik Batal. @@ 13 @@@ 1
10022 Data sing ana saiki nglanggar setelan anyar kanggo properti '| 1' kanggo lapangan'|2.'@ Apa sampeyan pengin terus nyoba karo setelan anyar?
* Kanggo njaga setelan anyar lan terus nyoba, klik Ya.
* Kanggo bali menyang setelan lawas lan terus nyoba, klik No.
* Kanggo mungkasi tes, klik Batal. @@ 13 @@@ 2
10023 Microsoft Access mbusak | 1 indeks ing kolom sing dikonversi. @ Sawetara data ora dikonversi kanthi bener. @@ 1 @@@ 1
10024 Sampeyan kudu nyimpen tabel dhisik. @ Microsoft Access ora bisa nyoba data nganti sampeyan nyimpen pangowahan desain sing digawe.
Apa sampeyan pengin nyimpen tabel saiki? @@ 19 @@@ 2
10025 Operasi iki bakal nyoba cathetan tabel lan aturan validasi lapangan, uga properti sing dibutuhake lan AllowZeroLength, kanggo kabeh data ing tabel. @ Proses iki bisa uga butuh wektu suwene.
Apa sampeyan pengin terus? @@ 19 @@@ 2
10026 Kabeh data bener kanggo kabeh aturan. @@@ 1 @@@ 1
10027 Data sing ana saiki nglanggar aturan validasi rekaman sing anyar. @ Apa sampeyan pengin terus nyoba data nganggo aturan anyar iki?
* Kanggo terus nyoba nglanggar aturan anyar liyane, klik Ya.
* Kanggo terus nyoba mung aturan validasi lawas, klik No.
* Kanggo mungkasi tes, klik Batal. @@ 13 @@@ 2
10028 Data sing ana saiki nglanggar properti '| 1' kanggo lapangan'|2.'@ Yen sampeyan terus nyoba, Microsoft Access bakal menehi informasi yen data nglanggar setelan properti liyane ing tabel.
Apa sampeyan pengin terus nyoba? @@ 19 @@@ 2
10030 Ora ana kunci utama sing ditemtokake. @ Sanajan tombol utama ora dibutuhake, disaranake banget. Tabel kudu duwe kunci utama kanggo sampeyan nemtokake hubungan antarane tabel iki lan tabel liyane ing basis data.
Apa sampeyan pengin bali menyang desain tabel lan nambah kunci utama saiki? @@ 13 @@@ 2
10031 Sampeyan kudu luwih dhisik nyimpen fungsi kasebut. @ Apa sampeyan pengin nyimpen fungsi saiki? @@ 19 @@@ 1
10032 Kolom iki bakal diowahi dadi Teks Plain lan kabeh format ing kolom bakal dicopot. @ Apa sampeyan pengin ngowahi kolom dadi Teks Plain? @@ 20 @@@ 2
10033 Kolom iki bakal dikonversi dadi Rich Text, lan kabeh data sing ana bakal dienkode HTML. @ Yen data sampeyan wis ngemot HTML Rich Text sing valid, sampeyan bisa mbusak enkode HTML ekstra kanthi nggunakake fungsi PlainText ing pitakon nganyari. @ Do sampeyan pengin ngowahi kolom dadi Rich Text? @ 20 @@@ 2
10034 Pènget: Pangowahan iki bakal nyebabake kabeh riwayat kolom '|' dadi lost. @ Apa sampeyan pengin terus? @@ 19 @@@ 2
10035 Sawise diganti, sampeyan ora bakal bisa bali menyang jinis data saiki. @ Apa sampeyan pengin terus nganggo pangowahan jinis data iki? @@ 19 @@@ 1
10250 Sampeyan ora bisa nyithak kolom sing bisa digulung (ora beku) ing lembar data. @ Kolom beku luwih akeh tinimbang kaca kasebut. Apa sampeyan mung pengin nyithak kolom beku? @ Yen sampeyan pengin nyithak kolom sing ora beku, coba salah siji utawa luwih saka ing ngisor iki:
* Kurangi jembaré kolom lan tambah dhuwur baris saka kolom beku.
* Owahi orientasi kaca menyang Lanskap ing kothak dialog Properti printer.
* Ngurangi ukuran wates kaca kiwa lan tengen ing kothak dialog Setup Kaca. @ 21 @ 1 @ 9172 @ 2
10251 Judhul kolom dhuwur banget kanggo dilebokake ing kaca. Bagean judhul bakal dipotong. @ Apa sampeyan pengin nyithak judhul sing durung lengkap? @ Kanggo nyegah judhul ora dipotong, coba salah siji utawa luwih saka ing ngisor iki:
* Owahi orientasi kaca dadi Potret ing kothak dialog Properties printer.
* Kurangi ukuran wates sisih ndhuwur lan ngisor ing kothak dialog Setup Kaca. @ 19 @@@ 2
10252 Paling ora siji kolom jembar banget kanggo kaca kasebut. Data ing kolom kasebut bakal dipotong. @ Apa sampeyan pengin nyithak kolom kanthi data sing ora lengkap? @ Kanggo nyegah data dipotong, coba salah siji utawa luwih saka ing ngisor iki:
* Kurangi jembaré kolom lan tambah dhuwur baris.
* Owahi orientasi kaca menyang Lanskap ing kothak dialog Properti printer.
* Kurangi ukuran wates kaca kiwa lan tengen ing kothak dialog Setup Kaca. @ 19 @@@ 2
10253 Dhuwur baris ngluwihi papan ing antarane wates ndhuwur lan ngisor. @ Apa sampeyan pengin nyithak kolom kanthi data sing ora lengkap? @ Kanggo nyegah data dipotong, coba salah siji utawa luwih saka ing ngisor iki:
* Nambah jembaré kolom lan nyuda dhuwur baris.
* Owahi orientasi kaca dadi Potret ing kothak dialog Properties printer.
* Kurangi ukuran wates sisih ndhuwur lan ngisor ing kothak dialog Setup Kaca. @ 19 @@@ 2
10500 Sampeyan bakal mbukak pitakon nganyari sing bakal ngowahi data ing tabel sampeyan. @ Apa sampeyan yakin pengin mbukak jinis pitakon tumindak iki?
Kanggo informasi babagan cara supaya pesen iki ora ditampilake saben sampeyan nindakake pitakon tumindak, klik Bantuan. @@ 21 @ 1 @ 9058 @ 2
10501 Sampeyan bakal mbukak pitakon tambahan sing bakal ngowahi data ing tabel sampeyan. @ Sampeyan yakin pengin mbukak pitakon tumindak jinis iki?
Kanggo informasi babagan mateni pesen konfirmasi kanggo pambusakan dokumen, klik Bantuan. @@ 21 @ 1 @ 9058 @ 2
10502 Sampeyan bakal mbukak pitakon tabel sing bakal ngowahi data ing tabel sampeyan. @ Apa sampeyan yakin pengin mbukak pitakon tumindak jinis iki?
Kanggo informasi babagan cara supaya pesen iki ora ditampilake saben sampeyan nindakake pitakon tumindak, klik Bantuan. @@ 21 @ 1 @ 9058 @ 2
10503 Sampeyan bakal mbukak pitakon mbusak sing bakal ngowahi data ing tabel sampeyan. @ Sampeyan yakin pengin mbukak pitakon tumindak jinis iki?
Kanggo informasi babagan cara supaya pesen iki ora ditampilake saben sampeyan nindakake pitakon tumindak, klik Bantuan. @@ 21 @ 1 @ 9058 @ 2
10504 Sampeyan bakal mbukak pitakon definisi data sing bisa ngowahi data ing tabel sampeyan. @ Apa sampeyan yakin pengin mbukak pitakon SQL?
Yen ora, klik Ora banjur ganti pitakon utawa tutup supaya bisa mbukak mengko. @@ 19 @@@ 2
10505 Sampeyan arep nganyari | (@). @ Sawise sampeyan ngeklik Ya, sampeyan ora bisa nggunakake printah Batalake kanggo ngowahi pangowahan.
Apa sampeyan yakin pengin nganyari cathetan iki? @@ 19 @@@ 2
10506 Sampeyan arep nambahi | (@). @ Sawise sampeyan ngeklik Ya, sampeyan ora bisa nggunakake printah Batalake kanggo ngowahi pangowahan.
Sampeyan yakin pengin nambah larik sing dipilih? @@ 19 @@@ 2
10507 Sampeyan arep nempel | baris menyang tabel anyar. @ Sawise sampeyan klik Ya, sampeyan ora bisa nggunakake printah batalake kanggo ngowahi pangowahan.
Sampeyan yakin pengin nggawe tabel anyar kanthi cathetan sing dipilih? @@ 19 @@@ 2
10508 Sampeyan arep mbusak | baris saka tabel sing ditemtokake. @ Sawise sampeyan klik Ya, sampeyan ora bisa nggunakake printah Batalake kanggo ngowahi pangowahan.
Sampeyan yakin pengin mbusak cathetan sing dipilih? @@ 19 @@@ 2
10509 Microsoft Access ora bisa nganyari kabeh cathetan ing pitakon nganyari. @ Microsoft Access ora nganyari | 1 kolom amarga gagal konversi jinis, | 2 cathetan amarga ana pelanggaran utama, | 3 rekor ) amarga pelanggaran kunci, lan | 4 cathetan amarga ana pelanggaran aturan validasi.
Apa sampeyan pengin terus mbukak jinis pitakon tumindak iki?
Kanggo nglirwakake kesalahan lan mbukak pitakon, klik Ya.
Kanggo panjelasan babagan panyebabe pelanggaran kasebut, klik Bantuan. @@ 21 @ 1 @ 10019 @ 2
10510 Microsoft Access ora bisa nambah kabeh cathetan ing kueri append. @ Microsoft Access disetel | 1 kolom menyang Null amarga gagal konversi jinis, lan ora nambah | 2 cathetan ing tabel amarga pelanggaran utama, | 3 rekor amarga pelanggaran kunci, lan | 4 rekaman amarga ana pelanggaran aturan validasi.
Apa sampeyan pengin mbukak pitakon tumindak?
Kanggo nglirwakake kesalahan lan mbukak pitakon, klik Ya.
Kanggo panjelasan babagan panyebabe pelanggaran kasebut, klik Bantuan. @@ 21 @ 1 @ 10020 @ 2
10511 Microsoft Access ora bisa nambah kabeh cathetan ing pitakon nganyari utawa nambah. @ Setelan | 1 kolom menyang Nul amarga ana jinis konversi sing gagal.
Gagal konversi jinis disebabake nalika data ing siji utawa luwih lapangan ora cocog karo jinis DataType utawa FieldSize ing tabel tujuan. Contone, ninggalake kolom kosong ing kolom Ya / Ora utawa ngetik teks ing kolom angka bakal nyebabake kesalahan iki.
Apa sampeyan pengin nglirwakake kesalahan lan mbukak update utawa nambah pitakon?
Kanggo nglirwakake kesalahan lan mbukak pitakon, klik Ya. @@ 19 @ 1 @ 922 @ 2
10512 Microsoft Access ora bisa mbusak | 2 cathetan ing query query amarga pelanggaran tombol lan | 3 record amarga pelanggaran kunci. @ Apa sampeyan pengin mbukak pitakon tumindak iki?
Kanggo nglirwakake kesalahan lan mbukak pitakon, klik Ya.
Kanggo panjelasan babagan panyebabe pelanggaran kasebut, klik Bantuan. @@ 21 @ 1 @ 10016 @ 2
10513 Sing ana | bakal dibusak sadurunge mbukak pitakon. @ Apa sampeyan pengin nerusake? @@ 20 @@@ 2
10514 Sampeyan ora bakal bisa mbatalake pangowahan sing bakal ditindakake pitakon tumindak ing data ing tabel utawa tabel sing ana gandhengane. @ Apa sampeyan pengin mbukak pitakon tumindak iki? @@ 19 @@@ 2
10515 Microsoft Access ora bisa nganyari kabeh cathetan ing kueri pembaruan. @ Microsoft Access ora nganyari | 1 kolom amarga gagal konversi jinis, | 2 rekor amarga pelanggaran utama, | 3 rekor ) amarga pelanggaran kunci, lan | 4 cathetan amarga ana pelanggaran aturan validasi.
Kanggo panjelasan babagan panyebabe pelanggaran kasebut, klik Bantuan. @@ 2 @ 1 @ 10019 @ 1
10516 Microsoft Access ora bisa nambah kabeh cathetan ing tabel. @ Microsoft Access nyetel | 1 kolom menyang Null amarga ana jinis konversi gagal, lan ora nambah | 2 cathetan amarga ana pelanggaran utama, | 3 rekor amarga pelanggaran kunci, lan | 4 rekor amarga pelanggaran aturan validasi.
Kanggo panjelasan babagan panyebabe pelanggaran kasebut, klik Bantuan. @@ 2 @ 1 @ 10020 @ 1
10517 Microsoft Access ora bisa nambah kabeh cathetan ing kuesan make-table. @ Setel | 1 kolom menyang Null amarga gagal konversi jinis.
Gagal konversi jinis disebabake nalika data ing siji utawa luwih lapangan ora cocog karo jinis DataType utawa FieldSize ing tabel tujuan. Contone, ninggalake kolom kosong ing kolom Ya / Ora utawa nambah teks ing kolom angka bakal nyebabake kesalahan iki. @@ 1 @ 1 @ 922 @ 1
10518 Microsoft Access ora bisa mbusak kabeh rekaman ing query query. @ Microsoft Access ora mbusak | 2 rekaman amarga ana pelanggaran utama lan | 3 record amarga ana pelanggaran kunci.
Kanggo panjelasan babagan panyebabe pelanggaran kasebut, klik Bantuan. @@ 2 @ 1 @ 10016 @ 1
10519 Ora ana cukup ruang disk utawa memori kanggo mbatalake pangowahan data sing bakal digawe pitakon tumindak iki. @ Apa sampeyan pengin mbukak pitakon tumindak iki?
Kanggo informasi babagan mbebasake ruang disk utawa mbebasake memori, goleki indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'disk space, freeing' utawa 'memory, troubleshooting'. @@ 19 @@@ 2
10520 Apa sampeyan pengin nyimpen pangowahan sing digawe menyang pernyataan SQL lan nganyari properti kasebut? @ Properti RecordSource utawa RowSource ngemot pratelan SQL nalika sampeyan njaluk Query Builder, mula pernyataan SQL asli diowahi. @ Kanggo nutup Query Builder tanpa ngganti pratelan SQL asli, klik No @ 13 @ 1 @ 4309 @ 2
10521 Apa sampeyan pengin nyimpen pangowahan sing digawe karo query lan nganyari properti? @ Properti RecordSource utawa RowSource ngemot jeneng pitakon nalika sampeyan njaluk Query Builder, mula pitakon asline diowahi. @ Kanggo nutup Query Builder tanpa diganti pitakonane asline, klik No @ 13 @ 1 @ 4309 @ 2
10522 Sampeyan nggunakake Query Builder ing tabel. @ Apa sampeyan pengin nggawe pitakon adhedhasar tabel? @@ 19 @@@ 2
10523 Sampeyan bakal mbukak pitakon liwat-liwat sing bisa ngowahi data ing tabel sampeyan. @ Apa sampeyan yakin pengin mbukak pitakon SQL?
Kanggo informasi babagan cara supaya pesen iki ora ditampilake saben mbukak query SQL, klik Bantuan. @@ 21 @ 1 @ 9058 @ 2
10524 | kolom output ing pitakon ora dijenengi lan ora bakal nuduhake data apa wae. @@@ 1 @@@ 1
10526 Apa sampeyan pengin nyimpen pangowahan sing digawe menyang Pernyataan SQL lan nganyari editor teks? @ Prosedur utawa Fungsi sing Disimpen ngemot pratelan SQL nalika sampeyan njaluk Query Builder, mula pernyataan SQL asli diowahi. @ Kanggo nutup Query Builder tanpa ngganti pratelan SQL asli, klik No @ 13 @ 1 @ 4309 @ 2
10600 Sampeyan yakin pengin mbusak hubungan sing dipilih saka database sampeyan kanthi permanen? @@@ 19 @@@ 2
10601 Hubungan wis ana. @ Apa sampeyan pengin ngowahi hubungan sing wis ana? Kanggo nggawe hubungan anyar, klik Ora. @@ 13 @@@ 2
10602 Jeneng lapangan ilang saurutan |. @ Sampeyan durung milih lapangan sing cocog kanggo hubungan iki ing saben baris kothak. @ Pilih kolom supaya kothak duwe jumlah lapangan sing padha ing sisih kiwa lan tengen, banjur coba gawe hubungan maneh. @ 1 @@@ 1
10603 Hubungan iki wis diowahi utawa diilangi dening pangguna liya wiwit sampeyan mbukak jendela Hubungan. @ Apa sampeyan pengin ngowahi hubungan lan nimpa pangowahan pangguna liyane? Kanggo nganyari jendela Hubungan sampeyan kanggo nyakup pangowahan pangguna liyane, klik Ora. @@ 19 @@@ 2
10604 Hubungan iki wis diilangi dening pangguna liyane. @ Kanggo nganyari tampilan sampeyan, klik OK. @@ 1 @@@ 1
10605 Tata letak jendela Hubungan bakal dibusak. @ Apa sampeyan pengin terus? @@ 19 @@@ 2
10606 Sampeyan ora bisa nampilake pitakon utawa tabel sing gegandhengan ing jendela Hubungan kanggo basis data iki. @ Basis data '| 1' digawe ing versi Microsoft Access sing luwih dhisik.
Kanggo ngowahi basis data iki menyang versi Akses Microsoft saiki, klik tab File, banjur klik Konversi. @@ 1 @@@ 0
10607 Hubungan kasebut digawe minangka hubungan siji-kanggo-akeh amarga ana entri duplikat ing lapangan sing gegandhengan. @ Sampeyan wis nyoba nggawe sesambungan siji-siji, nanging data ing tabel nuduhake yen -banyak hubungan luwih cocog. @@ 2 @ 1 @ 11617 @ 1
10608 Kanggo nggawe hubungan, gunakake mouse kanggo nyeret lapangan saka siji tabel menyang meja liyane. @@@ 1 @@@ 1
10700 Dokumen iki sadurunge diformat kanggo printer | 1 ing | 2, nanging printer kasebut ora kasedhiya. Apa sampeyan pengin nggunakake printer standar | 3? @@@ 19 @@@ 1
10701 Dokumen iki sadurunge diformat kanggo printer '| 1 ing | 2', nanging printer kasebut ora kasedhiya. Setelan kaca sing ditampilake ing kothak dialog Print Setup kanggo printer standar '| 3' saiki. @ Apa sampeyan pengin terus? @@ 19 @@@ 1
10702 Pratinjau utawa nyithak tampilan PivotTable iki bisa uga butuh wektu suwe amarga nampilake data detail sing akeh. Akses Microsoft uga ora bakal nanggapi sawetara wektu. @ Apa sampeyan pengin terus? @ * Kanggo nyuda jumlah wektu sing dibutuhake, ndhelikake most utawa kabeh data rinci ing tampilan.
* Kanggo informasi luwih lengkap, waca artikel Basis Pengetahuan Microsoft Q282315. @ 3 @@@ 1
10750 Sampeyan kudu nyimpen makro sadurunge mbukak. @ Apa sampeyan pengin nyimpen makro saiki?
* Kanggo nyimpen makro banjur jalanake, klik Ya.
* Kanggo bali menyang jendela Macro kanggo makro iki utawa menyang jendhela sing sampeyan tindakake Run Run Macro, klik No. @@ 19 @@@ 2
10751 Sawetara tumindak makro sing sampeyan coba simpen ora bisa dileksanakake ing Akses 97. Tumindak kasebut bakal mbusak permanen saka makro ing versi Akses 97 saka basis data sampeyan. @@@ 1 @@@ 1
10800 Microsoft Access rampung nambahake indeks'|1.'@ Tambah indeks liyane saka kothak dialog Select Index Files, utawa klik Close. @@ 1 @@@ 1
10801 File informasi indeks Microsoft Access (.inf) kanggo '| 1' wis ana. @ Apa sampeyan pengin ngganti file Microsoft Access .inf sing ana kanggo file dBASE utawa Microsoft FoxPro sing sampeyan kaitake? @ * Kanggo nggawe sing anyar. file inf, klik Ya.
* Kanggo nggunakake file sing ana, klik No.
Yen file .inf ngemot informasi sing ora valid utawa ketinggalan jaman, sampeyan kudu klik Ya kanggo nggawe file .inf sing anyar sadurunge bisa ngubungake tabel. @ 17 @ 1 @ 9186 @ 2
10803 Objek '|' wis ana. @ Apa sampeyan pengin ngganti obyek sing ana karo sing sampeyan ekspor?
Yen sampeyan pengin ngekspor obyek iki tanpa ngganti obyek sing wis ana, klik Ora. Sampeyan banjur bisa milih jeneng anyar ing kothak dialog Ekspor. @@ 20 @@@ 2
10804 Ora kabeh spesifikasi impor bisa diimpor amarga ana konflik jeneng. Konflik ana ing | spesifikasi. @ Ganti jeneng spesifikasi impor sing bentrok, lan coba operasi impor maneh. @@ 1 @@@ 1
10806 Data sing gegandhengan ora didhukung karo opsi data langsung.
10807 Temtokake lokasi ekspor XML.
10808 Cathetan saiki ora unik. Kabeh cathetan sing padha diekspor.
10892 Formulir kanthi kontrol ActiveX sing kaiket utawa obyek sing dipasang ing sumber data ora bisa disetel properti DefaultView menyang Formulir Kontinu. @ Sampeyan nyoba nambah kontrol ActiveX sing kaiket menyang formulir ing tampilan Desain.
Microsoft Access bakal ngreset properti DefaultView menyang Formulir Tunggal. @@ 1 @@@ 1
10896 Sampeyan wis milih mbusak link menyang kaca akses data kanthi permanen.? Copot & Link? Batal @@@ 27 @@@
10897 | @Ana masalah karo setelan registrasi Internet Explorer. @ Instal maneh Internet Explorer. @ 1 @@@ 1
10898 Kaca akses data Microsoft Access mung bisa dideleng ing Windows Internet Explorer, nanging dudu Browser standar sampeyan. @ Apa sampeyan pengin mbukak Internet Explorer kanggo ndeleng kaca iki? @@ 19 @@@
10899 Link menyang kaca akses data iki ora bisa digawe amarga Data lan Misc. Objek ora dicenthang. @@@ 1 @@@ 1
10950 Sampeyan yakin pengin mbusak akun iki? @ Sampeyan ora bisa mbatalake pambusakan akun pangguna utawa grup. Kanggo mulihake akun pangguna utawa grup sing wis dibusak, sampeyan kudu nggawe akun kanthi nggunakake jeneng sing padha lan pengenal pribadi (PID). @@ 20 @@@ 2
10951 Sampeyan ora duwe idin kanggo ngowahi'|.'@ Kanggo ngowahi obyek iki, sampeyan kudu duwe idin Modifikasi Desain. Yen obyek kasebut minangka tabel, sampeyan uga kudu duwe idin Data lan Nganyari Data kasebut.
Apa sampeyan pengin nyimpen salinan obyek dadi obyek anyar? @@ 21 @ 1 @ 10222 @ 1
10952 Sampeyan ora duwe idin kanggo ndeleng makro iki. @ Kanggo ndeleng makro, sampeyan kudu duwe idin Maca Desain.
Apa sampeyan pengin terus mbukak makro? @@ 21 @ 1 @ 10222 @ 2
10953 Sampeyan ora duwe idin kanggo ngowahi'|.'@ Kanggo ngowahi obyek iki, sampeyan kudu duwe idin Modifikasi Desain. Yen obyek kasebut minangka tabel, sampeyan uga kudu duwe idin Data lan Nganyari Data kasebut.
Apa sampeyan pengin mbukak mung maca? @@ 21 @ 1 @ 10222 @ 1
10954 Sampeyan ngganti ijin '| 1' kanggo'|2.'@ Apa sampeyan pengin menehi ijin kasebut saiki? @@ 19 @@@ 2
10955 Sampeyan ora duwe idin kanggo mbukak '| 1' kanggo nggunakake eksklusif. @ Microsoft Access mbukak database kanggo akses bareng.
Kanggo mbukak basis data kanggo akses eksklusif, sampeyan kudu duwe idin Terbuka Eksklusif. Kanggo informasi luwih lengkap babagan idin lan sapa sing bisa nyetel, klik Bantuan. @@ 5 @ 1 @ 10222 @ 1
10956 ; LCID = 0x0409
10957 Sampeyan durung ngetik ID grup kerja. Kanggo mesthekake yen file informasi klompok kerja unik, lebokake ID grup kerja unik nganti 20 nomer utawa huruf. Terusake tanpa ID kelompok kerja? @@@ 20 @@@ 1
10958 File '|' wis ana. Ganti file sing wis ana? @@@ 20 @@@ 1
10959 File Grup Kerja (* .mdw)
10960 Pilih File Informasi Grup Kerja
10961 Open
10962 Sampeyan wis sukses nggawe file informasi grup kerja '|.' @@@ 1 @@@ 4
10964 Sampeyan wis sukses gabung karo grup kerja sing ditemtokake dening file informasi grup kerja '|' @@@ 1 @@@ 2
10968 Microsoft Access ora bisa nambah teken digital menyang file sampeyan amarga Access ora entuk akses eksklusif menyang file kasebut. @Priksa manawa ora ana wong utawa program liyane sing mbukak file kasebut lan coba tambahake teken digital maneh. @@ 1 @@@ 2
10974 Modifikasi menyang basis data utawa proyek wis mbatalake teken digital sing ana gandhengane. @ Iki bisa uga kudu nggawe keputusan kepercayaan yen mbuka basis data utawa proyek. @@ 2 @ 1 @ 553714150 @ 1
13000 Ngalih kolom bakal kelangan pangowahan aturan sing durung ditrapake.? Terus lan & Buang Ganti? Terusake lan & Gunakake Owahi? Batal @@@ 28 @@@ 1
13001 Nerbitake aplikasi bakal ngilangi data sampeyan lan mbusak sandhi basis data. Apa sampeyan pengin terus?
13002 Ora bisa nggawe utawa ngirim email kanggo nglumpukake data. Outlook ora dikonfigurasi kanggo nglumpukake data liwat email; mangga hubungi administrator sistem sampeyan.
13003 Akses ora bisa nindakake operasi ekspor. Verifikasi yen tabel ekspor lan tabel sing ana gandhengane duwe tombol utama numerik.
13004 Properti Force New Page ora bisa diowahi ing laporan Web sing ngemot pirang-pirang kolom.
13005 Microsoft Access ora bisa nyambung menyang dhaptar '| 1'. Dhaptar kasebut dudu dhaptar SharePoint standar. @@@ 1 @@@ 3
13006 Microsoft Access ora bisa nyambung menyang aplikasi Web amarga setelan Internet sampeyan dikonfigurasi menyang Work Offline.
13007 Situs '|' ora ketemu.
13008 Server sibuk. Coba mengko mengko.
13009 Pitakon web mung ndhukung jinis pitakon Pilih.
13010 Pitakon web kudu ana hubungane karo kabeh tabel. Tambahake hubungan utawa copot tabel sing sampeyan ora butuh.
13011 Jeneng alias sing ditemtokake ora valid kanggo pitakon Web. Priksa manawa jeneng ora ngemot karakter khusus lan ora luwih saka 64 karakter.
13012 Pitakon web ora bisa diurutake utawa disaring ing kolom data sing rumit.
13013 Microsoft Access ora bisa nerbitake basis data amarga setelan Internet sampeyan dikonfigurasi menyang Work Offline.
13014 Tindakan SetOrderBy ora bisa diurutake ing '|' lapangan
13015 Jeneng variabel lokal kudu kurang saka utawa padha karo 64 karakter, dawane starnganggo tandha utawa spasi sing padha, lan bisa uga ora ngemot karakter ing ngisor iki kalebu CR, LF utawa TAB:.! [] /: *? ”” <> | # {}% ~ &.
13016 '|' ora ana ing dhaptar situs sing diidini administrator kanggo nerbitake utawa nyelarasake aplikasi Layanan Akses.
13017 Ekspresi iki pungkasan diowahi nggunakake lingkungan desain liyane lan ngemot fungsi sing ora didukung. Ekspresi ora bisa diowahi ing kene.
13018 Kesalahan nalika nyoba nyimpen database minangka template amarga tabel '| 1' ora bisa diekspor menyang format sing kompatibel karo Web. Jalanake Pemeriksa Kompatibilitas, ndandani masalah sing dilaporake, banjur coba maneh.
13019 Data bar mung didhukung kanggo tabel lan pitakon sing dijenengi.
13020 Tindakan iki bakal mbusak template saka hard drive sampeyan. Apa sampeyan pengin terus?
13021 Cithakan sampeyan wis disimpen kanthi sukses dadi '|'
13022 Basis data iki digawe nganggo versi 64-bit saka Akses Microsoft. Bukak nganggo versi 64-bit saka Akses Microsoft.
13023 Basis data iki digawe nganggo versi 32-bit saka Akses Microsoft. Bukak nganggo versi 32-bit saka Akses Microsoft.
13024 Konektivitas jaringan yaiku lost nalika ngganti mode caching. Sawetara tabel bisa uga ora ngganti mode. Sampeyan bakal dijaluk ngganti mode maneh yen database ditutup lan dibukak.
13025 Kabeh pangowahan data sing digawe ing tabel sing dipedhot bakal dibuwang permanen. @ Yen sampeyan mbuwang pangowahan, sampeyan kanthi otomatis bakal nyambung maneh menyang situs SharePoint yen ana sambungan. @ Apa sampeyan pengin terus?
13026 Makro iki katon diganti ing versi Akses sing lawas. Apa sampeyan pengin ngowahi makro dadi format sing kompatibel karo Access 2016? Sampeyan bisa uga bakal kelangan format makro saiki. Yen sampeyan pengin tetep format lan bisa uga kelangan pangowahan ing versi lawas, pilih 'Ora'.
13027 Ing formulir Web, yen properti Dhaptar Nilai Warisan iku salah, mula properti sing Diowahi Daptar Nilai uga salah.
13028 Tindakan makro SetProperty ora bisa nyetel properti Nilai ing '|' kontrol
13029 Tindakan makro SetProperty ora bisa nyetel properti Value amarga solusine ngemot link menyang data eksternal lan basis data ora dipercaya.
13030 Tumindak makro RunDataMacro gagal amarga solusine ngemot link menyang data eksternal lan basis data ora dipercaya.
13031 Bidang pencarian durung digawe. Mesin database ora bisa ngunci tabel '| 1' amarga wis digunakake dening wong utawa proses liyane. Verifikasi manawa tabel '| 1' lan formulir, pitakon, lan laporan sing digunakake ditutup sadurunge nggawe kolom telusuran iki.
13032 Owahi integritas data sampeyan ora disimpen. Mesin database ora bisa ngunci tabel '| 1' amarga wis digunakake dening wong utawa proses liyane. Verifikasi manawa tabel '| 1' lan formulir, pitakon, lan laporan sing digunakake ditutup sadurunge nggawe pangowahan iki.
13033 Sang '|' tautan digunakake dening Microsoft Access kanggo njaga aplikasi Web sampeyan. Iki bisa uga ora bisa mbusak utawa diganti jeneng.
13034 Nggawe salinan lokal '| 2' ing '| 1'.
13035 Kontrol '|' ora bisa digunakake ing laporan Web amarga nggunakake bantalan.
13036 Lokasi Web utawa jeneng aplikasi sing diketik ora valid.
13037 Operasi ora sukses. Sawetara properti tabel lan makro data ora bisa disimpen amarga ora ana hubungane karo situs SharePoint. Kanggo mesthekake yen properti lan makro disimpen, pulihake sambungan menyang situs SharePoint. Makro data bisa disalin menyang Clipboard lan nempel maneh menyang desainer makro nalika sambungan kasebut pulih.
13038 Mung obyek, laporan, utawa query Web sing bisa disimpen minangka obyek klien.
13039 Mung file ACCDB sing durung dadi database Web sing bisa disiapake kanggo nerbitake Web.
13040 Microsoft Access nemoni kesalahan nalika mriksa database '|' kanggo kompatibilitas Web. @ Konversi gagal. @@ 1 @@@ 1
13041 Pangowahan data apa wae sing digawe nalika aplikasi sampeyan dicopot saka server bakal dibuwang nalika database ditutup. Kanggo nyimpen pangowahan kasebut, klik tombol Batal lan sambungake maneh karo server. Apa sampeyan pengin terus nutup basis data lan mbuang data?
13042 Server ngasilake respon sing ora bisa dingerteni Microsoft Access. Hubungi administrator server sampeyan.
13043 Tabel '|' digunakake lan ora bisa diowahi dadi tabel lokal. Tutup obyek sing mbukak sing bisa uga duwe katergantungan ing tabel iki lan priksa manawa ora ana pangguna liya sing mbukak.
13044 Tugas Outlook ora bisa digawe.
13045 Jumlah maksimal tingkat nyarang wis ditemokake.
13046 Nilai argumen '| 1' ora valid kanggo tumindak makro '| 2'. @ Makro kanthi paramèter ora bisa dadi penangan kesalahan. @@ 1 @@@ 1
13047 Properti iki ora bisa diowahi amarga siji utawa luwih saka kaca tab ngemot gambar sing dituduhake utawa disambung.
13048 Properti unik ora bisa disetel ing tabel amarga duplikat ana ing lapangan. Copot angka duplikat banjur coba maneh.
13049 Microsoft Access ora bisa ngekspor obyek sampeyan menyang basis data sing wis dipilih. Pilih database liyane utawa obyek sing beda kanggo diekspor.
13050 Microsoft Access ora bisa ngimpor obyek sing dipilih menyang database saiki amarga salah siji utawa luwih ora kompatibel karo web. Ndandani kesalahan kompatibilitas banjur coba maneh, utawa pilih obyek sing beda kanggo diimpor.
13051 Microsoft Access ora bisa ngekspor obyek menyang basis data sing dipilih amarga siji utawa luwih ora kompatibel karo web. @ Tabel log sing ngemot kesalahan sing ditemokake bisa ditemokake ing basis data sing nyoba ekspor. @ Ndandani kesalahan kompatibilitas banjur coba maneh , utawa pilih obyek sing beda kanggo diekspor. @ 1 @@@ 1
13052 Obyek kudu mbukak.
13053 Obyek ora ditemokake.
13054 Objek ora didhukung.
13055 Regane properti Formulir Tampilan ora valid lan ora disimpen.
13056 Pitakon web bisa uga ora duwe luwih saka siji gabungan ing rong tabel sing padha. @ Gabungan ekstra kudu dicopot saka pitakon iki. @ Pangowahan gabung ing pitakon ora bakal mengaruhi hubungan tabel. @ 1 @@@ 1
13057 Sampeyan ora bisa mbusak kolom '| 1'. Lapangan iki digunakake kanggo ngenali lan nyimpen larik ing meja sampeyan.
13058 Data makro ora mbukak amarga tabel ora ana ing server. Nyelarasake aplikasi karo server banjur jalanake data makro.
13059 Bidang pencarian durung digawe. Paling ora ana siji nilai sing dibutuhake kanggo dhaptar nilai.
13060 Mung basis data Web sing bisa diterbitake menyang Layanan Akses. Bukak "" Siapke Web "" dhisik ing database iki.
13061 Lokasi Web sing sampeyan jelasake ora ndhukung Layanan Akses.
13062 Jinis data ora bisa diganti ing kolom sing diindeks. Coba setelake properti indeks dadi salah sadurunge ngowahi jinis data.
13063 Submacro kanthi jeneng sing padha wis ana. Ketik jeneng liyane.
13064 Ora bisa ngowahi ungkapan '|' kanggo digunakake ing Web.
13065 Tabel kasebut gedhe banget kanggo pangowahan iki supaya bisa disimpen.
13066 Pangowahan kasebut ora bisa disimpen ing server.
13067 Wektu entek, nyegah pangowahan nyimpen menyang server.
13068 Bidang jinis Memo, Binary lan Goleki ora bisa digunakake ing aturan validasi kanggo tabel Web.
13069 Ngganti jeneng tabel gagal amarga ora ana hubungane karo situs SharePoint. Pulihake sambungan menyang situs SharePoint, selarasake aplikasi karo server, lan coba coba ganti jeneng operasi.
13070 Ekspresi sing sampeyan lebokake ora valid kanggo nilai standar sing kompatibel karo Web.
13071 Ekspresi sing sampeyan lebokake ora valid kanggo aturan validasi tabel sing kompatibel karo Web.
13072 Ekspresi sing sampeyan lebokake ora valid kanggo aturan validasi lapangan sing kompatibel karo Web.
13073 Ekspresi sing sampeyan lebokake ora valid kanggo formulir sing kompatibel karo Web.
13074 Ekspresi sing sampeyan lebokake ora valid kanggo laporan sing kompatibel karo Web.
13075 Ekspresi sing sampeyan lebokake ora valid kanggo makro sing kompatibel karo Web.
13076 Ekspresi sing sampeyan lebokake ora valid kanggo basis data sing kompatibel karo Web.
13077 Ekspresi sing sampeyan lebokake ora valid kanggo makro data sing kompatibel karo Web.
13078 Ekspresi sing sampeyan lebokake ora valid kanggo kolom sing diitung sing kompatibel karo Web.
13079 Cithakan iki ngemot informasi khusus klien lan bisa uga ora diimpor menyang basis data Web.
13080 LoadFromAXL ora kasedhiya yen sampeyan wis medhot tabel. Mangga sambung kabeh tabel sadurunge nyoba nggunakake LoadFromAXL.
13081 Basis data | 2 ora diselarasake amarga situs '| 1' ora kasedhiya.
13082 Nganyari menyang lapangan durung rampung amarga formulir, pitakon, utawa laporan gumantung mbukak. Sinkronake karo server kanggo ngrampungake nganyari.
13083 Server '|' ora ndhukung Layanan Akses.
13084 Proyek VBA dilindhungi sandhi.
13085 Sampeyan ora bisa mbusak tabel '|'; melu ing siji utawa luwih hubungan. @ Yen sampeyan pengin mbusak tabel iki, luwih dhisik mbusak pencarian ing tabel iki utawa referensi tabel iki. @@ 1 @@@ 1
13086 Bidang Goleki '| 1' ngemot nilai sing ora ana ing tabel sing gegandhengan '| 2'.
13087 Tumindak RunDataMacro gagal njaluk makro data ing server. Priksa konektivitas sampeyan menyang server.
13088 Ora bisa masang kontrol. Kontrol sing dipilih ora valid ing laporan web.
13089 Objek kasebut ora bisa diimpor amarga basis data mung diwaca.
13090 Tabel '|' ora bisa diowahi dadi tabel lokal amarga ora kompatibel karo web. Ndandani kesalahan kompatibilitas banjur coba maneh.
13091 Server mbutuhake kolom pencarian kanthi integritas data kanggo diindeks.
13092 Tutup lan bukak maneh tabel kanggo ndeleng pangowahan.
13093 Siji utawa luwih masalah kompatibilitas web ditemokake. Masalah kasebut didhaptar ing tabel '| 1'.
13094 Ana kesalahan ngevaluasi kompatibilitas web. Sembarang masalah kompatibilitas sing ditemokake sadurunge kesalahan didaftar ing tabel '| 1'.
13095 Objek template iki disimpen ing format sing ora didhukung maneh dening Access 2016. Bukak template ing versi lawas kanggo ndeleng isine.
13096 Objek template iki disimpen ing format sing mbutuhake versi Akses sing luwih anyar.
13097 '|' ora nanggapi. Server kasebut ora ana, Layanan Akses Microsoft ora diaktifake ing server, utawa server nggunakake versi Microsoft Access Services sing ora kompatibel.
13098 Versi Layanan Akses Microsoft diinstal ing server '|' minangka versi anyar sing ora kompatibel karo versi Microsoft Access sing digunakake. Sampeyan kudu nganyari Microsoft Access supaya bisa diterbitake.
13099 Aplikasi sampeyan ora diupdate menyang versi Microsoft Access saiki. Coba maneh kanthi milih tombol Upgrade.
13100 Tabel iki wis duwe kolom maksimal kanthi jinis data sing padha karo '|'. Kanggo tujuan pitungan iki, Nomer lan Mata uang dianggep minangka jinis data sing padha.
13101 Microsoft Access ora bisa nutup obyek database. @Mangga tutup kabeh obyek database sing dibukak sadurunge nyoba maneh. @@ 1 @@@ 1
13102 Microsoft Access ora bisa nyambung maneh siji utawa luwih saka tabel sing wis dipedhot. Priksa konektivitas jaringan lan kasedhiyan server.
13103 Aturan validasi ngemot kesalahan sintaksis lan ora bisa disimpen. Lapangan utawa fungsi bisa salah eja utawa ilang.
13104 Ora bisa masang kontrol. Kontrol sing dipilih ora valid ing laporan.
13105 Formulir utawa laporan wis entek memori. Makro anyar ora bisa ditambahake ing obyek kasebut. Mangga ganti makro sing ditempelake ing obyek dadi makro mandiri lan telpon saka makro semat nggunakake tumindak makro RunMacro.
13106 Properti tabel lan makro data ora bisa disimpen amarga aplikasi wis diganti ing server. @ Sinkronake karo server sadurunge nggawe pangowahan. @ Kanggo nyimpen data sampeyan saiki, salin lan tempelake baris pungkasan sing mlebu ing file liyane. Makro data bisa disalin menyang Clipboard lan nempel maneh menyang perancang makro yen sampeyan wis nyinkronake. @ 1 @@@ 1
13107 Ana kesalahan ing makro data AfterDelete. Mbusak sing nyebabake pemicu sukses. Mangga dipriksa ing tabel USysApplicationLog kanggo katrangan lengkap. @@@ 1 @@@ 1
13108 Cithakan iki pengin mbukak formulir sawise diimpor. Apa sampeyan percaya kode ing formulir iki?
13109 Tindakan makro OpenReport ora ndhukung maringake parameter pitakon menyang laporan nalika argumen Tampilan disetel menyang Cetak.
13110 Operasi iki ora didhukung kanggo Microsoft SQL Server 2008 lan mengko.
13111 Integritas referensi ora bisa dileksanakake ing antarane tabel sing gegandhengan lan tabel lokal. @ Penegak integritas referensial bakal diluncurake ing kabeh hubungan antarane tabel sing diowahi dadi lokal lan tabel sing tetep dadi link. @@ 5 @ 1 @ 6013 @ 1
13112 Kesalahan kompatibilitas web nyegah upgrade saka sukses. @ Aplikasi sampeyan wis dibalekake menyang status pra-upgrade. @ Kanggo ngrampungake upgrade, sampeyan kudu nggawe salinan lokal aplikasi, ngatasi kesalahan kompatibilitas, lan nyithak aplikasi sampeyan menyang liyane situs. @ 1 @@@ 1
13113 Operasi upgrade dibatalake. @ Aplikasi sampeyan wis dibalekake menyang status pra-upgrade lan bakal tetep mung diwaca. Simpen salinan lokal aplikasi sampeyan kanggo nggawe pangowahan. @@ 1 @@@ 1
13114 Aplikasi sampeyan ora diupdate menyang versi Microsoft Access saiki. @ Aplikasi sampeyan wis dibalekake menyang status pra-upgrade lan bakal tetep diwaca mung. @ Sampeyan bisa nyoba maneh kanthi milih tombol Upgrade, utawa nyimpen salinan lokal saka aplikasi kanggo terus nggarap. @ 1 @@@ 1
13115 Aplikasi sampeyan wis sukses diupdate menyang versi Microsoft Access sing saiki. @ Salinan cadangan lokal kanggo aplikasi sampeyan wis disimpen ing '| 1'. @@ 1 @@@ 1
13116 Aplikasi sampeyan sukses diupdate menyang versi Microsoft Access saiki.
13117 Microsoft Access ora bisa njupuk data kanggo siji utawa luwih tabel ing server. Sawetara data bisa uga ilang utawa ketinggalan jaman.
13118 Kolom '| 1' ora bisa diganti utawa dibusak amarga kolom sing diitung utawa aturan validasi cathetan gumantung.
13119 Pangowahan makro data sampeyan ora bisa disimpen amarga wong liya wis ngowahi makro data ing tabel iki. @ Kanggo nyimpen pangowahan lan nimpa pangowahan pangguna liyane, klik "" Tulis "". @ Yen sampeyan klik Batal, sampeyan bisa ngetik maneh perancang makro lan salin pangowahan sampeyan menyang Clipboard, banjur sinkronake karo server, ketik desainer makro maneh banjur tempelake pangowahan sampeyan maneh .?&Overwrite?Cancel@36@@@2
13120 Sang '|' tumindak mbutuhake jeneng kontrol sing bener sing cocog karo subform. @@@ 1 @@@ 1
13121 Acara | 1 ora kasedhiya kanggo kontrol ing formulir Web datasheet.
13122 Formulir utawa laporan iki ngemot pangowahan sing ora kompatibel karo format database saiki. Formulir utawa laporan ora disimpen. @ Kanggo nyimpen pangowahan sampeyan, sampeyan kudu mbusak tata letak sing sel kasebut kosong lan / utawa nyetel properti HasModule kanggo formulir utawa lapor menyang No. @@ 1 @@@ 1
13123 Dawane kudu luwih saka 0 lan kurang saka utawa padha karo 4000. @@@ 1 @@@ 2
13124 Lapangan ora bisa diindeks yen dawane luwih saka 220 karakter. @@@ 1 @@@ 2
13125 Tabel kasebut kudu nduwe kunci utami. @@@ 1 @@@ 2
13126 Lapangan iki ora bisa diowahi utawa dicopot. @@@ 1 @@@ 2
13127 Mung Pilih jinis pitakon sing didhukung.
13128 Queries kudu duwe hubungan antarane kabeh tabel. Tambahake hubungan utawa copot tabel sing sampeyan ora butuh.
13129 Jeneng alias sing ditemtokake ora valid. Priksa manawa jeneng ora ngemot karakter khusus lan ora luwih saka 64 karakter.
13130 Apa sampeyan pengin mbusak kabeh obyek sing dipilih kanthi permanen? @Yen sampeyan klik Ya, sampeyan ora bakal bisa ngilangi penghapusan kasebut. @@ 20 @@@ 2
13131 Nilai kanggo Judhul dibutuhake.
13132 Ora bisa mbukak aplikasi iki amarga ngemot informasi sing ora ana ing format sing dingerteni. Hubungi administrator sistem sampeyan.
13133 Ekspresi sing sampeyan lebokake nggunakake fungsi sing ora valid ing konteks sing diwenehake.
13134 Properti | 1 ora bisa diowahi.
13135 Proyek Data Akses ora didhukung maneh ing versi Akses iki.
13136 '| 1' ora bisa disimpen amarga ana wong liya sing wis ngowahi .? Simpen Minangka…? Buang Pangowahan @@@ 27 @@@
13137 '| 1' ora bisa diganti jeneng amarga wong liya wis ngowahi.
13138 '| 1' ora bisa mbusak amarga ana wong liya sing wis ngowahi.
13139 Kolom sing diitung '| 1' ora bisa disimpen tanpa ekspresi sing valid.
13140 Aplikasi kasebut wis diupdate dadi versi sing luwih anyar ing server. @ Sampeyan ora bakal bisa ngowahi aplikasi nganti sampeyan mbukak maneh. @ Apa sampeyan pengin mbukak maneh aplikasi saiki? @ 20 @@@ 2
13141 Basis data iki digawe nganggo versi ARM saka Microsoft Access. Bukak nganggo versi ARM saka Akses Microsoft.
13142 Ekspor menyang aplikasi Microsoft Access sing dipilih ora didhukung. Yen sampeyan nyoba ngekspor data saka tabel utawa pitakon, bukak aplikasi Microsoft Access banjur gunakake Impor.
13143 Microsoft Access gagal ngowahi tema dadi | 1. @ | 2 @ Coba maneh, utawa hubungi administrator yen kesalahan isih ana. @ 1 @@@ 2
13144 Tombol utami mung bisa duwe siji lapangan. @ Mbusak kolom tambahan utawa nemtokake jeneng indeks kanggo nggawe indeks anyar. @@ 1 @@@ 2
13145 Definisi tabel ora ana ing format sing diakoni dening Microsoft Access. @ Sampeyan ora bakal bisa nggawe tabel iki. @@ 1 @@@ 2
13146 Nuwun sewu, ana kesalahan sing ora dikarepake Mangga metu lan restart Microsoft Access. @ Yen sampeyan wis nggawe pangowahan desain pungkasan, simpen karya sadurunge metu. @@ 3 @@@ 1
13147 Lapangan iki kudu duwe nilai gawan.
13148 Ana owah-owahan sing ditundha ing tabel sing mbukak. Nutup tabel iki bisa uga mbuwang pangowahan kasebut. @@@ 3 @@@ 1
13149 Jinis data kudu ditemtokake kanggo paramèter. @ Pilih jinis data sing bener kanggo saben paramèter. @@ 1 @@@ 2
13150 Ana kesalahan nalika nyoba nyambung menyang server '| 1' utawa server butuh wektu suwe kanggo nanggapi. @ Coba coba operasi maneh utawa hubungi administrator sistem utawa dhukungan teknis. @ Kode Status HTTP: '| 2'. @ 1 @@@ 2
13151 Ana kesalahan nalika nyoba nyambung menyang server '| 1'. @ Priksa ejaan jeneng server. Yen wis bener, hubungi administrator sistem utawa dhukungan teknis. @ Kode Status HTTP: '| 2'. @ 1 @@@ 2
13152 Ana kesalahan nalika nyoba nyambung menyang server '| 1'. @ Priksa ejaan jeneng server. Yen sampeyan ngetik lokasi web starting karo http :, coba https: tinimbang. Yen kabeh katon bener, hubungi administrator sistem utawa dhukungan teknis. @ Kode Status HTTP: '| 2'. @ 1 @@@ 2
13153 Ana kesalahan ing klien nalika nyoba komunikasi karo server '| 1'. @ Hubungi administrator sistem utawa dhukungan teknis. @@ 1 @@@ 2
13154 Ana kesalahan nalika komunikasi karo server '| 1'. @ Hubungi administrator sistem utawa dhukungan teknis. @ Kode Status HTTP: '| 2'. @ 1 @@@ 2
13155 Kanggo ngrampungake operasi iki, Microsoft Access kudu ngowahi properti RecordSource saka tampilan saiki. @ Microsoft Access bakal nggawe pitakon anyar lan dipasang langsung menyang properti RecordSource tampilan. Tampilan kasebut ora bakal adhedhasar '|' pitakon. @ Apa sampeyan pengin nampa pangowahan iki? @ 19 @@@ 2
13156 Nuwun sewu, kita ora bisa ngimpor data kanthi cara iki. Pilih data liyane (ODBC).
13157 Sampeyan ora bisa mbusak tabel '| 1'. Ana dhaptar ing tabel ing ngisor iki sing referensi. Goleki iki kudu diowahi utawa didhisiki luwih dhisik.
|2
13158 Nuwun sewu, Microsoft Access ora bisa mbukak aplikasi web iki ing mode runtime.
13159 Nuwun sewu, fitur iki ora kasedhiya ing server '| 1'. Fitur kasebut mbutuhake versi SharePoint sing luwih anyar.
13160 Microsoft Access ora bisa nggawe database laporan saiki amarga persiyapan komputer mbutuhake sampeyan mateni IPv6 kanthi manual.
13161 Nilai kanggo Versi dibutuhake.
13162 Jeneng '| 1' dilindhungi undhang-undhang kanggo makro On Deploy lan ora bisa digunakake minangka jeneng kanggo obyek liyane. @ Pilih jeneng liyane. @@ 1 @@@ 1
29000 Memori ora cukup kanggo nggawe area input. @ Tutup program sing ora dibutuhake. Banjur coba gawe area input maneh.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan memori sing gratis, goleki indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'memori, ngatasi masalah'. @@ 1 @@@ 1
29001 Microsoft Access gagal nyimpen modul'|1.'@ Komputer sampeyan bisa uga kurang saka ruang disk.
Kanggo informasi babagan mbebasake memori utawa ruang disk, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'memori, pemecahan masalah' utawa 'disk space, freeing'. @@ 1 @@@ 3
29002 Microsoft Access gagal nggawe modul Visual Basic'|1.'@Yen basis data sampeyan ana ing drive jaringan, priksa sambungan jaringan sampeyan, banjur coba maneh. @@ 1 @@@ 1
29003 Microsoft Access gagal ngonversi utawa ngaktifake modul kode sampeyan. @ Komputer bisa uga kurang saka ruang disk utawa memori. @@ 1 @@@ 1
29004 Jeneng prosedur anyar sing diwenehake ora valid. @@@ 2 @ 1 @ 11738 @ 1
29005 Tata cara '|' wis ana. @ Pilih jeneng prosedur liyane. @@ 1 @@@ 1
29006 Microsoft Access gagal nggawe toolbar jendela Debug. @ Sistem bisa uga ora ana memori sumber. @ Tutup program sing ora dibutuhake banjur coba maneh.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan memori sing gratis, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'memori, ngatasi masalah'. @ 1 @@@ 1
29007 Sajrone operasi tempel utawa impor, Microsoft Access gagal ngonversi modul '| 1' saka versi database Microsoft Access sing luwih dhisik. @ Komputer bisa uga kurang saka ruang disk utawa memori. @@ 1 @@@ 1
29008 Microsoft Access ora bisa nggawe papan panyimpenan kanggo modul Visual Basic. @ Yen basis data sampeyan ana ing drive jaringan, priksa sambungan jaringan sampeyan, banjur coba maneh. @@ 1 @@@ 3
29009 Microsoft Access ora bisa mbukak papan panyimpenan kanggo modul Visual Basic. @ Komputer bisa uga kurang saka papan disk.
Kanggo informasi babagan mbebasake memori utawa ruang disk, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'memori, pemecahan masalah' utawa 'disk space, freeing'. @@ 1 @@@ 3
29010 Jeneng fungsi kasebut dawa banget. @ Microsoft Access bakal motong jeneng fungsi dadi 255 karakter. @@ 1 @ 1 @ 11738 @ 1
29011 Microsoft Access gagal nyimpen database. @ Komputer bisa uga ora ana ruang disk.
Kanggo informasi babagan mbebasake memori utawa ruang disk, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'memori, pemecahan masalah' utawa 'disk space, freeing'. @@ 1 @@@ 3
29013 Tindakan iki bakal ngreset kode saiki ing mode istirahat. @ Apa sampeyan pengin mungkasi kode sing mlaku? @ * Kanggo mungkasi eksekusi program supaya jendhela Modul bisa ditutup, pilih Ya.
* Kanggo ninggalake kode ing negara saiki, pilih Nomer @ 20 @@@ 1
29014 Sampeyan ora bisa nambah referensi menyang klompok kerja Microsoft Access. @@@ 2 @ 1 @ 13780 @ 1
29015 Sampeyan ora bisa mbusak referensi iki. @ Microsoft Access butuh referensi iki supaya bisa mlaku kanthi bener. @@ 1 @@@ 1
29016 Sampeyan ora bisa nambah referensi menyang database sing mbukak. @@@ 1 @@@ 1
29017 Basis data | 1 digawe ing versi Microsoft Access sing luwih dhisik. @ Konversi basis data iki menyang versi saiki Microsoft Access kanthi nggunakake printah Konversi Database ing menu Alat (submenu Utilitas Database). @@ 1 @@@ 1
29018 Sampeyan ora bisa nggunakake modul standar kanggo operasi iki. @@@ 1 @@@ 1
29019 Jeneng modul '|' ora valid. @ * Jeneng modul bisa uga starnganggo awalan Formulir_ utawa Laporan_.
* Modul ora bisa dijenengi Formulir, Laporan, Modul, Aplikasi, Layar, Asisten, CommandBars, Referensi, utawa DoCmd.
* Jeneng modul bisa uga kakehan karakter. @@ 2 @ 1 @ 11734 @ 1
29020 Pangguna liyane wis ngowahi basis data iki. @ Kanggo ndeleng versi saiki, tutup database lan bukak maneh. @@ 1 @@@ 1
29021 Operasi iki ora kasedhiya nalika ana modul ing mode istirahat. @ Reset kode eksekusi banjur coba operasi maneh. @@ 1 @@@ 1
29022 Ana kesalahan kompilasi sajrone konversi utawa ngaktifake basis data iki. @ Basis data durung disimpen ing negara sing disusun. Kinerja basis data iki bakal rusak amarga Microsoft Access kudu nyusun ulang basis data kanggo saben sesi.
Kanggo informasi babagan nambah kinerja, klik Bantuan. @@ 2 @ 1 @ 11705 @ 1
29023 Ana panggilan lib-link dinamis 16-bitraries (.dll) ing modul ing database iki. @ Iki ora bakal digunakake ing Microsoft Windows 95 utawa Microsoft Windows NT. @ Ganti kode sampeyan kanggo nyebut lib link dinamis 32-bitraries (.dll). @ 2 @ 1 @ 11961 @ 1
29024 Akun pangguna saiki ora duwe idin kanggo ngonversi utawa ngaktifake basis data iki. @ Kanggo ngowahi utawa ngaktifake basis data, priksa manawa ing ngisor iki:
* Sampeyan kudu gabung karo klompok kerja sing nemtokake akun pangguna sing digunakake kanggo ngakses database.
* Akun pangguna sampeyan kudu duwe idin Bukak / Mbukak lan Bukak Eksklusif kanggo obyek basis data.
* Akun pangguna sampeyan kudu duwe idin Modifikasi Desain utawa Administrasi kanggo kabeh tabel ing basis data, utawa kudu nduweni kabeh tabel ing basis data.
* Akun pangguna sampeyan kudu duwe idin Maca Desain kanggo kabeh obyek ing basis data.
* Nyuwun pangguna liyane supaya nutup database. @@ 2 @ 2 @ 77316 @
29025 Ana panggilan lib-link dinamis 16-bitraries (.dll) ing modul ing database iki. @ Iki ora bakal bisa digunakake ing Microsoft Windows 95 utawa Microsoft Windows NT. @ Translate panggilan kasebut menyang lib link-dinamis 32-bit sing padhararies. @ 2 @ 1 @ 11961 @
29026 Basis data sing nyoba dibukak utawa dikonversi saiki digunakake, utawa sampeyan ora duwe idin kanggo mbukak kanthi eksklusif. @ Nalika ngowahi basis data, utawa kaping pisanan sampeyan mbukak database versi sadurunge, pangguna liyane ora bisa duwe database mbukak. @ Coba salah siji saka ing ngisor iki:
* Nyuwun pangguna liyane supaya nutup database.
* Nggunakake versi Microsoft Access sing database ditulis, wenehi administrator grup sampeyan menehi idin kanggo mbukak database kanthi eksklusif.
Sawetara pangguna bisa nuduhake basis data sawise sampeyan ngowahi, utawa sawise sampeyan mbukak kaping pisanan. @ 1 @ 1 @ 9027 @ 1
29027 Microsoft Access ora bisa nyimpen proyek kasebut. @ Pangguna liyane saiki nyimpen proyek kasebut.
Apa sampeyan pengin nyoba maneh? @@ 23 @@@ 1
29028 Operasi Simpen gagal. @@@ 1 @@@ 1
29029 Sampeyan nyoba mbukak basis data sing diwaca mung. @ Nalika pisanan mbukak database versi sadurunge, sampeyan kudu bisa nulis pangowahan menyang basis data.
* Atribut maca-mung file database bisa disetel; mbusak atribut iki.
* Sampeyan bisa uga milih printah Open Read Only ing kothak dialog Bukak. Aja milih prentah iki nalika mbukak database.
* Lisensi sampeyan nggunakake aplikasi iki bisa uga kadaluwarsa. @@ 1 @@@ 1
29030 Microsoft Access ora bisa nggawe referensi menyang basis data sing ditemtokake. @ Basis data sing dirujuk ora bisa ditemokake, utawa dikunci kanthi eksklusif dening pangguna liya mula ora bisa dibukak. @ Pulihake database sing dirujuk saka salinan cadangan utawa takon menyang pangguna sing duwe basis data dikunci kanggo mbukak database ing mode ora eksklusif. @ 1 @@@ 1
29031 Microsoft Access ora bisa nggawe utawa mbukak basis data sing dijaluk saiki. @ Basis data bisa dikunci kanthi eksklusif dening pangguna liyane. @@ 1 @@@ 1
29032 Modul '| 1' mbukak; Microsoft Access ora bisa nyetel ijin ing modul sing mbukak. @@@ 1 @@@ 1
29033 Microsoft Access ora bisa nambah referensi menyang basis data sing ditiru; pangowahan bakal dilirwakake. @@@ 1 @@@ 1
29034 Microsoft Access ora bisa ngimpor modul saka replika sumber. @ Sinkronisasi database sumber. @@ 1 @@@ 1
29040 Microsoft Access saiki ora bisa ngganti jeneng formulir, laporan, utawa modul dadi '| 1'. @ Tutup database, bukak maneh, banjur coba operasi ganti jeneng maneh. @@ 1 @@@ 1
29041 Siji utawa luwih formulir utawa laporan ngemot kontrol ActiveX sing ora bisa dimuat. @ Kontrol iki ora bakal bisa mlaku nganti sampeyan ndhaptar, mbukak formulir utawa laporan ing tampilan Desain, lan nyimpen formulir utawa laporan. @@ 1 @@@ 1
29042 Siji utawa luwih formulir utawa laporan ngemot kontrol ActiveX sing ora bisa dimuat. @ Kontrol iki ora bakal bisa mlaku nganti sampeyan ndhaptar, mbukak formulir utawa laporan ing tampilan Desain, lan nyimpen formulir utawa laporan. @@ 1 @@@ 1
29043 Microsoft Access wis ngowahi kode kasebut dadi '| 1' menyang versi Visual Basic sampeyan saiki. @ Kanggo nambah kinerja database iki, tindakake ing ngisor iki:
1. Bukak modul ing database iki ing tampilan Desain.
2. Ing menu Debug, klik Compile And Save All Modules. @@ 1 @@@ 1
29044 Versi DAO 3.0 ora kompatibel karo versi Microsoft Access. @ Gawe referensi menyang DAO versi 3.5. Kanggo informasi babagan nyetel referensi, klik Bantuan. @@ 2 @ 1 @ 13780 @ 1
29045 Sampeyan ora bisa ngimpor, ngekspor, nggawe, ngowahi, utawa ngganti jeneng apa wae formulir, laporan, kaca utawa modul ing database ACCDE, MDE utawa ADE. @@@ 1 @@@ 1
29046 Sampeyan ora bisa nggawe modul kanggo formulir utawa laporan yen diwaca mung, utawa yen basis data mung diwaca. @@@ 1 @@@ 1
29047 Microsoft Access ora bisa mbukak proyek Visual Basic kanggo database iki. @ Pangguna liyane saiki nyimpen proyek kasebut. Apa sampeyan pengin nyoba maneh? @@ 23 @@@ 1
29048 Database MDE ora bisa ngrujuk database MDB. @ Database MDE mung bisa ngrujuk database MDE liyane utawa ngetik libraries. @@ 1 @@@ 1
29049 Kanggo nambah modul kode menyang formulir utawa laporan, sampeyan kudu pindhah menyang tampilan Desain lan nyetel properti HasModule formulir kasebut utawa lapor menyang Ya. @@@ 1 @@@ 1
29050 Microsoft Access ora bisa nyusun basis data iki amarga siji utawa luwih referensi ora bisa dirampungake. @ Basis data durung disimpen ing negara sing dikompilasi. Kinerja basis data iki bakal luwih alon amarga Microsoft Access kudu nyusun ulang basis data kanggo saben sesi. @ Kanggo informasi babagan peningkatan kinerja, klik Bantuan. @ 2 @ 1 @ 11705 @ 1
29051 Akun pangguna saiki ora duwe idin kanggo nggawe file MDE saka basis data iki. @ Kanggo nggawe file MDE, tindakake ing ngisor iki:
* Gabung karo klompok kerja sing nemtokake akun pangguna sing digunakake kanggo ngakses database.
* Priksa manawa akun pangguna duwe idin Bukak / Run lan Bukak Eksklusif kanggo obyek basis data.
* Priksa manawa akun pangguna duwe idin Ngowahi Desain utawa ngatur kanggo tabel MSysModules2 ing basis data.
* Nyuwun pangguna liyane supaya nutup database. @@ 1 @@@ 1
29052 Proyek Visual Basic for Applications ing database '|' ora bisa diowahi dadi format Visual Basic saiki. @ Yen database MDE, sampeyan kudu mbangun MDE saka MDB sumber. Yen sampeyan ora duwe sumber MDB, sampeyan kudu entuk versi anyar MDE sing kompatibel karo versi Visual Basic saiki. @@ 1 @@@ 1
29053 Microsoft Access ora bisa nggawe kontrol liyane ing formulir utawa laporan iki. @ Yen sampeyan wis mbusak kontrol saka formulir iki utawa laporan kepungkur, sampeyan bisa uga ngganti jeneng formulir kasebut utawa nglaporake banjur nambah kontrol maneh. @@ 1 @@@ 1
29054 Microsoft Access ora bisa nambah, ngganti jeneng, utawa mbusak kontrol sing dijaluk. @@@ 1 @@@ 1
29055 Formulir utawa laporan '| 1' akeh banget kontrol. @ Kurangi jumlah kontrol ing formulir utawa laporan sadurunge digunakake ing versi Microsoft Access. @@ 1 @@@ 1
29056 Wong liya nggunakake '|' lan proyek Visual Basic for Applications ora cocog karo versi Visual Basic. @ Sampeyan kudu mbukak basis data kanthi eksklusif kanggo nganyari proyek Visual Basic for Applications ing database iki. @@ 1 @@@ 1
29057 Basis data '|' mung diwaca lan proyek Visual Basic kanggo Aplikasi ora cocog karo versi Visual Basic. @ Sampeyan kudu mbukak basis data maca kanggo nganyari proyek Visual Basic kanggo Aplikasi ing basis data iki. @@ 1 @@@ 1
29058 Sampeyan ora bisa nggawe modul kanggo formulir utawa laporan nalika conto formulir utawa laporan ana ing mode telusuran. @@@ 1 @@@ 1
29059 Microsoft Access ora bisa nampilake modul kasebut. @@@ 1 @@@ 1
29060 File ora ditemokake. @@@ 1 @@@ 1
29061 Ana kesalahan kompilasi sajrone konversi utawa ngaktifake database iki. @ Iki bisa uga amarga sintaks DAO lawas sing ora didhukung maneh.
Contone kayata carane ndandani kode, klik Bantuan. @@ 2 @ 1 @ 11705 @ 1
29062 Jeneng modul '|' salah eja utawa nuduhake modul sing ora ana. @ Yen jeneng modul ora valid ing makro, kothak dialog Tindakan Gagal bakal nampilake jeneng makro lan bantahan makro sawise sampeyan klik OK. Bukak jendhela Makro, banjur ketik jeneng modul sing bener. @@ 1 @@@ 1
29063 Proyek Visual Basic for Applications ing database rusak.
29064 Sampeyan ora duwe akses eksklusif menyang basis data saiki. Yen sampeyan terus nggawe pangowahan, mengko ora bisa disimpen.
29065 Microsoft Access ora bisa nyimpen pangowahan desain utawa nyimpen obyek database anyar amarga pangguna liyane mbukak file kasebut. Kanggo nyimpen pangowahan desain utawa nyimpen obyek anyar, sampeyan kudu duwe akses eksklusif menyang file kasebut.
29066 Sampeyan ora duwe akses eksklusif menyang basis data. Pangowahan desain sampeyan ora bisa disimpen saiki. Apa sampeyan pengin ditutup tanpa nyimpen pangowahan?
29067 Sampeyan ora duwe akses eksklusif menyang basis data. Sampeyan ora bisa ngonversi database iki saiki.
29068 Microsoft Access ora bisa ngrampungake operasi iki. Sampeyan kudu mungkasi kode banjur nyoba maneh.
29069 Microsoft Access ora bisa nyimpen tandatangan digital saiki. @ * Sampeyan bisa uga ana ing basis data ing Kontrol Kode Sumber.
* Sampeyan bisa uga ana ing basis data sing diwaca mung.
* Basis data nggunakake ekstensi jeneng file * .accdb utawa * .accde. Kanggo mlebu database kaya ngono, klik tab File, arahake menu Publish, banjur klik Paket lan Tandha. @@ 1 @@@ 0
29070 Basis data utawa proyek Microsoft sampeyan ngemot referensi sing ilang utawa rusak menyang file '| 1' | 2 @ * Kanggo mesthekake yen database utawa proyek sampeyan bisa mlaku kanthi bener, sampeyan kudu ndandani referensi iki. @@ 1 @ 2 @ 5043 @ 1
29071 Referensi VBE sing ilang utawa rusak menyang file '| 1'.
29072 Microsoft Access ndeteksi korupsi ing file iki. Kanggo nyoba ndandani korupsi, luwih dhisik nggawe salinan file. Klik tab File, arahake Ngatur banjur klik Compact and Repair Database. Yen sampeyan saiki nyoba ndandani korupsi iki, sampeyan kudu nggawe file iki utawa mulihake saka cadangan sadurunge. @@@ 2 @ 1 @ 553714192 @ 1
29073 Sampeyan ora duwe akses eksklusif menyang basis data. Sampeyan ora bisa nerusake printah Source Code Control.
29074 Microsoft Access gagal nggawe modul Visual Basic. @ Yen basis data sampeyan ana ing drive jaringan, priksa sambungan jaringan sampeyan, banjur coba maneh. @@ 1 @@@ 1
29075 Akses ora bisa nambah tandha tangan digital menyang file sing digawe ing Access 97 utawa sing luwih anyar. @ Konversi file menyang Access 2000 utawa format file sing luwih anyar, banjur tambahake tandha tangan digital. @@ 1 @@@ 1
29076 Ana masalah karo sertifikat digital. Proyek VBA ora bisa ditandatangani. Tandha tangane bakal dibuwang. @@@ 1 @@@ 1
29079 Microsoft Access ora bisa maca modul VBA ing basis data iki lan ora bisa nemokake modul amarga file mung diwaca. Kanggo mbalekake modul VBA, tutup database lan gawe salinan backup database. Banjur bukak database kanthi ijin maca / nulis. @@@ 2 @ 2 @ 553713744 @ 1
29080 Modul VBA ing basis data iki katon wis disimpen kanthi kasalahan. Akses bisa pulih modul, nanging sampeyan kudu nggawe serep basis data luwih dhisik. Kanggo mbatalake supaya sampeyan bisa nggawe salinan backup database, klik Batal. Banjur gawe salinan backup database. @Yen sampeyan duwe salinan serep saka database, klik OK. Nalika database mbukak, priksa modul kanggo ndeleng manawa bener. Yen ora, sampeyan kudu bali menyang cadangan anyar. @@ 6 @ 2 @ 553713744 @ 1
29081 Basis data ora bisa dibukak amarga proyek VBA sing ana ing kana ora bisa diwaca. Basis data mung bisa dibukak yen proyek VBA pisanan dibusak. Mbusak proyek VBA mbusak kabeh kode saka modul, formulir lan laporan. Sampeyan kudu nggawe cadangan basis data sadurunge nyoba mbukak basis data lan mbusak proyek VBA. @ Kanggo nggawe salinan serep, klik Batal banjur gawe salinan serep saka basis data. Kanggo mbukak basis data lan mbusak proyek VBA tanpa nggawe salinan serep, klik OK. @@ 6 @ 2 @ 553713744 @ 1
29082 Versi Akses sing digunakake kanggo nyimpen database iki ora bisa dideteksi. Masalah iki ora bisa diatasi amarga basis data mung diwaca. Klik OK, lan sawise database ditutup, gawe salinan backup database. Banjur bukak database kanthi ijin maca / nulis. @@@ 2 @ 2 @ 553713744 @ 1
29083 Objek '| 1' ora bisa diimpor amarga ngemot elemen saka namespace '| 2', sing ora didhukung maneh. Gunakake versi Access lawas kanggo ngimpor obyek kasebut.
29084 Objek '| 1' ora bisa diimpor amarga ngemot elemen saka namespace '| 2', yaiku saka versi Access sing luwih anyar. Gunakake versi Access sing luwih anyar kanggo ngimpor obyek kasebut.
29085 Objek '| 1' ora bisa diimpor amarga ngemot elemen saka namespace '| 2', sing ora dingerteni Access.
29086 Objek '| 1' ora bisa diimpor saka file '| 2'. Priksa manawa file ana lan format sing bener.
30000 Microsoft Access ora bisa nemokake SQL Server kasebut. Priksa manawa jeneng server wis bener.
30001 Microsoft Access ora bisa nemokake basis data ing server. Priksa manawa jeneng database bener.
30002 Microsoft Access ora bisa log on server. Priksa manawa informasi log on bener.
30004 Setelan Default Max Default kudu ana ing antarane 0 lan 2147483647.
30005 Prentah SQL sing ilang
30006 Akses ora bisa nindakake operasi iki amarga proyek kasebut ora nyambung menyang SQL Server basis data.
30007 Ora bisa ngurutake siji utawa luwih kolom sing ditemtokake ing properti 'Order By' utawa ngurutake / dialog klompok.
30008 Server sing nyoba diakses sensitif banget. Objek sing padha, nanging beda kasus ora didhukung. Nggunakake obyek kasebut bisa uga bakal kelangan data.
30009 Pangguna utawa aplikasi liyane wis mbusak rekor iki utawa ngganti angka kunci utamane.
30010 Ora bisa ngetrapake Filter ing siji utawa luwih kolom sing ditemtokake ing properti Filter.
30011 Ora bisa entuk informasi kolom kanggo obyek database sing digoleki.
30012 Filter Server ora bisa ditrapake menyang Sumber Rekam prosedur sing disimpen. Filter ora ditrapake.
30013 Sampeyan ora bisa nganyari rekaman amarga pangguna utawa aplikasi liyane mbusak utawa ngganti angka kunci utamane.
30014 Data kasebut ditambahake ing basis data, nanging data ora bakal ditampilake ing formulir amarga ora memenuhi kriteria ing sumber rekaman sing ndasari.
30015 Sumber rekaman sing ditemtokake ngemot jeneng duplikat kanggo sawetara kolom output. Gunakake alias ing pratelan PILIH kanggo menehi jeneng unik ing saben lapangan.
30016 Sawah '|' mung diwaca.
30017 Database iki ora diaktifake kanggo diterbitake.
30018 Ora bisa nggawe obyek jinis '|' nglawan backend SQL saiki. Mangga dipriksa ijin lan persiyapan server.
30019 Microsoft Access ora bisa nyalin tabel kanthi jeneng sing luwih dawa saka 64 karakter.
30020 Ora bisa nemokake kolom '|'.
30021 Ora bisa nggunakake fungsi domain ing prosedur sing disimpen.
30022 Proyek Akses ora bisa dibukak. Sampeyan bisa uga ora duwe idin sing cukup, utawa proyek kasebut mung bisa diwaca.
30023 Ora bisa nggunakake fungsi domain ing fungsi skalar.
30024 Tembung sandhi sampeyan ora bakal dienkripsi sadurunge disimpen ing file kasebut. @ Pangguna sing ndeleng isi sumber file kasebut bakal bisa ndeleng jeneng pangguna lan sandhi akun sampeyan.? & Simpen Sandi? Batal @@ 36 @ 1 @ 553714179 @
30025 Pernyataan SQL ora valid. Priksa filter server ing sumber rekor formulir
30026 Akses ora bisa nyambung menyang database '| 1' ing server '| 2'. Priksa manawa basis data isih ana lan server lagi mlaku.
30027 Nilai sing sampeyan lebokake ora selaras karo jinis data utawa dawa kolom.
30028 Jeneng basis data kanggo file database sing dilampirake kosong. Ketik jeneng kanggo basis data sampeyan.
30029 Versi Microsoft Access iki ora ndhukung pangowahan desain karo versi Microsoft SQL Server kanggo proyek Akses sampeyan wis nyambung. Deleng situs Web Nganyari Microsoft Office kanggo informasi lan download paling anyar. Pangowahan desain sampeyan ora bakal disimpen.
31000 Sampeyan kudu nemtokake kritéria kanggo kabeh format bersyarat.
31001 Ekspresi format bersyarat ora bisa luwih saka 435 karakter. @@@ 1 @@@ 1
31002 Microsoft Access ora bisa ngowahi format kondisional kontrol saiki. @ Program sampeyan nyoba ngowahi format kondisional kanggo kontrol nalika format bersyarat lagi dievaluasi. @@ 1 @@@ 1
31003 Setelan kanggo properti iki dawa banget. @ Sampeyan bisa ngetik nganti 255 utawa 2,048 karakter kanggo properti iki, gumantung saka jinis data. @@ 1 @@@ 1
31004 Nilai kolom (AutoNumber) ora bisa ditarik sadurunge disimpen. Mangga simpen cathetan sing ngemot kolom (AutoNumber) sadurunge nindakake tumindak iki. @@@ 1 @@@ 1
31005 Akses gagal ngevaluasi siji utawa luwih ekspresi amarga '|' dirujuk ing ekspresi. @ Mung fungsi lan properti sing dianggep aman dileksanakake nalika ekspresi mbukak ing mode kothak wedhi. @ Kanggo informasi luwih lengkap babagan mode kothak wedhi, telusuri "" Mode kothak wedhi "" ing Akses Pitulung. @ 1 @@@ 1
31006 Cara iki ora didhukung kanggo kontrol lampiran ing format file database saiki.
31007 Operasi iki ora didhukung kanggo kontrol browser Web ing format file database saiki.
31008 Cara iki ora didhukung kanggo kontrol Cell Empty ing format file database saiki.
31009 Cara iki ora didhukung kanggo nggawe kontrol Cell Empty.
31010 Operasi iki ora didhukung kanggo kontrol navigasi ing format file database saiki.
31011 Ekspresi sing sampeyan lebokake ora valid kanggo pitakon sing kompatibel karo Web. @@@ 1 @ 1 @ 11732 @ 1
31012 Sampeyan bisa uga duwe kesalahan ing ekspresi utawa sampeyan nyoba nggunakake paramèter sing ora diumumake. @ Priksa ekspresi kesalahan utawa ketik parameter '|' ing dialog Parameter Query. @@ 2 @ 1 @ 11805 @ 1
31500 Microsoft Access ora bisa ngirim format iki ing pesen mail. @ Kanggo ngirim format iki ing pesen mail, klik Ekspor ing menu File, utawa gunakake cara OutputTo kanggo nggawe file lan pasang menyang pesen mail. @@ 1 @@@ 1
31501 File transform sing dipilih '|' ora bisa ditemokake Pilih transformasi liyane.
31502 Microsoft Access ora bisa nemokake lib-link dinamis internasional Microsoft Officerary (DLL). @ Instal maneh Microsoft Office. @@ 1 @@@ 3
31503 Transform sing ditemtokake ora sukses ngonversi data. Pilih transformasi sing beda.
31504 Data kasebut diowahi kanthi format sing ora bisa diimpor.
31505 Apa sampeyan yakin pengin mbusak '|' saka dhaptar transformasi sing kasedhiya? Iki ora bakal mbusak file transformasi.
31506 File transform sing dipilih ora bisa ditemokake. Pilih transformasi sing beda utawa nyopot transformasi kasebut. Banjur coba ekspor maneh.
31507 Jinis data lapangan ora valid.
31508 Ora bisa mbukak Komponen Web Kantor @ Akses duwe masalah nalika mbukak Komponen Web Kantor Versi 9.0. Coba coba coba instal maneh kanggo nginstal maneh @@ 1 @@@ 3
31509 Ora bisa mbukak Komponen Web Kantor @ Akses duwe masalah nalika mbukak Komponen Web Kantor Versi 10.0. Coba coba coba instal maneh kanggo nginstal maneh @@ 1 @@@ 3
31510 Microsoft Access ora bisa mbukak lib-link dinamisrary | 1. @ Sampeyan kudu ngatasi kegagalan lan start Akses maneh. @@ 1 @@@ 3
31511 Sampeyan milih kanggo ngowahi mode ing sintaks SQL bakal ditafsirake ing basis data iki. Iki tegese: @ * Pitakon sing ana saiki bisa ngasilake asil sing beda-beda utawa ora bisa mbukak kabeh.
* Rentang jinis data lan tembung sing dilindhungi undhang-undhang bakal ganti.
* Kertu wildcards beda bakal digunakake. @ Disaranake sampeyan nggawe salinan backup database iki sadurunge dilanjutake. Yen sampeyan setuju terus, Access bakal nutup database iki, kompak, lan mbukak maneh ing mode anyar. Pilih OK kanggo terus. @ 5 @ 1 @ 24324 @ 1
31512 Microsoft Access ora bisa mbukak sesi email. @ Sampeyan bisa uga ora ngonfigurasi klien email ing komputer iki. Priksa manawa piranti lunak email sampeyan wis diinstal lan dikonfigurasi kanthi bener. @@ 1 @@@ 1
31513 Kabeh obyek sing mbukak kudu ditutup sadurunge nerusake operasi iki. @ Apa sampeyan pengin Microsoft Access nutup obyek kasebut? @@ 19 @@@ 2
31514 Microsoft Access ora bisa ngonversi database iki dadi versi sing beda amarga siji utawa luwih obyek mbukak. @ Tutup kabeh obyek banjur coba maneh. @@ 1 @@@ 3
31515 Basis data sampeyan nggunakake SQL Server Syntax Compatible (ANSI 92) sing Access 2000 duwe dhukungan winates. Iki tegese: @ * Akses 2000 pangguna bisa uga ora bisa ndeleng sawetara pitakon.
* Pitakon sing ana saiki bisa ngasilake asil sing beda-beda utawa ora bisa mbukak kabeh.
* Rentang jinis data lan tembung sing dilindhungi undhang-undhang bakal ganti.
* Kertu wildcards beda bakal digunakake. @ Disaranake sampeyan ngowahi SQL Server Setelan Syntax Kompatibel (ANSI 92) sadurunge ngowahi database iki menyang format file Access 2000. Pilih Batal kanggo mbatalake proses konversi lan ngganti SQL Server Setelan Syntax Kompatibel (ANSI 92). @ 5 @ 1 @ 24324 @ 1
31516 Microsoft Access ora bisa ngonversi database iki menyang versi sing dijaluk amarga wis 'diaktifake' kanggo nggarap versi Microsoft Access sing luwih anyar tinimbang sing asline digawe. @ Sampeyan bisa ngonversi database iki menyang format sing luwih anyar, banjur coba maneh operasi iki kanthi basis data sing nembe diowahi. @@ 1 @@@ 1
31517 Microsoft Access ora bisa ngonversi database iki menyang versi sing dijaluk amarga saka versi Microsoft Access sing luwih lawas. @ Sampeyan bisa ngonversi database iki menyang format sing luwih anyar, lan banjur nyoba maneh operasi iki nganggo basis data sing nembe dikonversi. @@ 1 @@ @ 1
31518 Kontrol ing ngisor iki ngemot ekspresi sing ora bisa diwakili ing tampilan Microsoft Access PivotTable utawa PivotChart view: | 1. @ Apa sampeyan isih pengin ngalih menyang tampilan PivotTable utawa PivotChart? @@ 19 @@@ 2
31519 Sampeyan ora bisa ngimpor file iki. @ Sampeyan ora bisa ngimpor file teks kajaba duwe ekstensi iki: |. @@ 1 @@@ 1
31520 Sampeyan ora bisa ngimpor file iki. @ Sampeyan ora bisa ngimpor file teks sing duwe salah sawijining ekstensi kasebut: |. @@ 1 @@@ 1
31521 Ora bisa nggawe sambungan menyang server. @ | @@ 1 @@@ 1
31522 Microsoft SQL Server Mesin Desktop kudu ana ing mesin sing mbukak Microsoft Access. @@@ 1 @@@ 1
31523 Microsoft Access ora bisa mbukak file '| 1'. File kasebut bisa uga dudu file Akses, path utawa jeneng file sing ditemtokake bisa uga salah, utawa file kasebut ora bisa dibukak sacara eksklusif. Kanggo ndandani file kanthi manual, ing menu File, arahake Manage Database, banjur klik Compact and Repair Database. @@@ 1 @@@ 1
31524 Microsoft Access ora bisa ngirim fungsi sing ditemtokake pangguna '| 1'. Fungsi sing ditemtokake pangguna mung bisa ditransfer ing antarane Microsoft SQL Serverversi 8.0 utawa luwih dhuwur. @@@ 1 @@@ 1
31525 Sampeyan mung bisa nyalin lan nempelake obyek iki yen paling ora Microsoft SQL Server 2000 wis diinstal ing server sumber lan tujuan. @@@ 1 @@@ 1
31526 Sampeyan ora bisa nggawe file Microsoft Access ADE utawa MDE saka basis data sing disimpen ing format Microsoft Access 2000. @ Konversi basis data menyang versi Microsoft Access sing saiki. Banjur nggawe file ADE utawa MDE. @@ 1 @@@ 1
31527 Jalur ora ditemokake: |. @@@ 1 @@@ 1
31528 Tabel '|' lagi digunakake. Tutup tabel banjur coba maneh ngimpor. @@@ 1 @@@ 1
31529 Ndeleng '|' lagi digunakake. Mangga tutup tampilan lan coba maneh ngimpor. @@@ 1 @@@ 1
31530 Prosedur '|' lagi digunakake. Tutup prosedur lan coba maneh ngimpor. @@@ 1 @@@ 1
31531 Microsoft Access ora bisa nggawe tabel nggunakake informasi sing ana ing dokumen sing nyoba diimpor. @@@ 1 @@@ 1
31532 Microsoft Access ora bisa ngekspor data kasebut. @@@ 1 @@@ 1
31533 Jeneng file ora valid. @@@ 1 @@@ 1
31534 Basis data sampeyan nggunakake SQL Server Syntax Compatible (ANSI 92) sing akses 97 duwe dhukungan winates. Iki tegese: @ * Pitakon sing ana saiki bisa ngasilake asil sing beda-beda utawa ora bisa mbukak kabeh.
* Rentang jinis data lan tembung sing dilindhungi undhang-undhang bakal ganti.
* Kertu wildcards beda bakal digunakake. @ Disaranake sampeyan ngowahi SQL Server Setelan Syntax Kompatibel (ANSI 92) sadurunge ngowahi database iki menyang format file Access 97. Pilih Batal kanggo mbatalake proses konversi lan ngganti SQL Server Setelan Syntax Kompatibel (ANSI 92). @ 5 @ 1 @ 24324 @ 1
31535 Parameter sing ora valid kanggo ExportXML. @ Pencet Bantuan kanggo informasi luwih lengkap. @@ 2 @ 2 @ 5170 @ 1
31536 Properti skema XML ora cocog karo struktur tabel sing ana. @ Nimpa struktur sing ana? @@ 19 @@@ 1
31537 Wis ana obyek sing jenenge '|' ing basis data. @@@ 1 @@@ 1
31538 Microsoft Access ora bisa nggawe file iki. Kanggo nggawe file, sampeyan kudu menehi jeneng unik file, menehi string sambungan lan ID pangguna sing valid, lan sampeyan kudu duwe idin sambungan lan nggawe file. @@@ 1 @@@ 1
31539 Ana kesalahan nalika mbukak file transformasi XSL '| 1'. Priksa manawa file kasebut file XSL sing diformat kanthi bener lan minangka file sing bener kanggo digunakake kanggo data sing disedhiyakake. | 2
31540 Ana kesalahan nalika mbukak file data XML '| 1'. Priksa manawa file kasebut file XML sing diformat kanthi bener. | 2
31541 Microsoft Access ora bisa mbukak file iki. @ File iki dununge ana ing njaba intranet utawa situs sing ora dipercaya. Microsoft Access ora bakal mbukak file amarga ana masalah keamanan sing bisa ditindakake. @ Kanggo mbukak file, salin menyang mesin utawa lokasi jaringan sing bisa diakses. @ 2 @@@ 1
31542 Para startumindak tup sing gegandhengan karo file iki bisa uga ora aman. Apa sampeyan pengin nglakokake startumindak tup nalika mbukak file? @@@ 22 @@@ 1
31543 Para startumindak tup sing gegandhengan karo file iki bisa uga ora aman. Yen sampeyan milih ora nglakokake startumindak, Microsoft Access ora bakal mbukak file kasebut. Apa sampeyan pengin nglakokake startup tindakake lan bukak file? @@@ 22 @@@ 1
31544 Microsoft Access ora bisa mbukak file iki. @ Panganggit file iki wis disetel kanggo mbukak nalikatartumindak tup dileksanakake, lan Microsoft Access saiki disetel kanggo mateni startumindak tup. @ Kanggo ngatasi masalah iki, hubungi penulis file utawa administrator sistem sampeyan. @ 2 @@@ 1
31545 Microsoft Access ora bisa mbukak file iki. @ Manajer Zona Keamanan Internet ilang utawa ora diinstal kanthi bener lan mulane keamanan file iki ora bisa diverifikasi. @ Kanggo ngatasi masalah iki, instal maneh Windows Internet Explorer utawa Paket Sistem Office sing cocog. @ 2 @ @@ 1
31546 Basis data iki minangka Microsoft Access 7.0 / 8.0 / 9.0 Master Design. @ Yen sampeyan ngeklik OK, database sing dipilih bakal diganti jeneng dadi | 1 banjur dikonversi dadi | 2. Kabeh wong sing nggunakake replika database iki kudu nganyari menyang Microsoft Access 2002 sawise sinkronisasi sabanjure. @@ 4 @@@ 2
31547 Microsoft Access ora bisa ngekspor obyek iki menyang XML nalika mbukak ing Pratinjau Cetak. Tutup obyek banjur coba maneh. @@@ 1 @@@ 1
31548 Microsoft Access ora bisa ngekspor tabel menyang XML nalika mbukak ing Desain. Tutup obyek banjur coba maneh. @@@ 1 @@@ 1
31549 Rampung ngimpor dokumen '|'.
31550 Ora kabeh data sampeyan sukses diimpor. Deskripsi kesalahan kanthi nomer larik saka cathetan ala bisa ditemokake ing tabel Akses Microsoft '| 1'.
31551 Mung file XML sing bisa diekspor menyang alamat Internet (http: //, ftp: //). Ketik path sing nuduhake lokasi ing komputer utawa ing jaringan. @@@ 1 @@@ 1
31552 Dokumen sing sampeyan impor ngemot informasi XML Schema (XSD) sing digawe ing njaba Microsoft Access. @ XML Informasi skema sing digawe ing njaba Microsoft Access ora didhukung. Yen sampeyan terus, Microsoft Access mung bakal ngimpor data, lan ora nggatekake Skema XML. @ Apa sampeyan pengin terus? @ 19 @@@ 1
31553 Nilai properti Tag Aksi ora bisa ngluwihi 1024 karakter.
31554 Sampeyan nyoba ngetrapake Tag Tindakan. @ Busak centhang sawetara tag sing dipilih. @@ 1 @@@ 1
31555 Transform sing ditemtokake ora sukses ngonversi data. Apa sampeyan pengin nyimpen salinan Data menyang Ekspor ing '|' kanggo ngatasi masalah?
31556 Kanggo ndeleng katergantungan obyek utawa ngganti pilihan info Lacak otomatis jeneng Lacak, Akses Microsoft kudu nutup kabeh obyek lan nganyari informasi katergantungan. @ Iki bisa mbutuhake sawetara menit. Apa sampeyan pengin terus? @@ 21 @ 1 @ 553713744 @ 1
31557 Microsoft Access ora bisa nganyari informasi katergantungan amarga siji utawa luwih obyek mbukak. @ Tutup kabeh obyek banjur coba maneh. @@ 1 @@@ 3
31558 Opsi info Jeneng AutoCorrect nglacak nggawe peta jeneng kanggo obyek ing basis data. Iki butuh wektu sawetara menit. @ Apa sampeyan pengin ngaktifake opsi iki? @@ 3 @@@ 1
31559 Microsoft Access ora bisa nyambung menyang situs sing sampeyan tentokake. Verifikasi alamat situs utawa hubungi administrator situs sampeyan.
31560 Situs sing sampeyan jelasake ora ndhukung ngubungake menyang database Akses Microsoft. Situs kasebut kudu mbukak Microsoft SharePoint Foundation.
31561 Situs sing sampeyan jelasake ora ndhukung ngimpor data menyang basis data Microsoft Access. Situs kasebut kudu mbukak Microsoft SharePoint Foundation.
31562 Situs sing sampeyan jelasake ora ngemot dhaptar apa wae. Bukak alamat situs kasebut, utawa hubungi administrator situs sampeyan.
31563 Microsoft Access ora bisa ngaktifake jeneng AutoCorrect kanggo siji utawa luwih obyek amarga Access ora bisa mbukak lan nyimpen obyek kasebut. Operasi mbukak utawa nyimpen bisa uga gagal amarga siji utawa luwih saka sebab ing ngisor iki - obyek wis mbukak, sampeyan ora duwe idin kanggo mbukak obyek ing tampilan Desain, basis data mung diwaca, utawa sumber tabel sing gegandhengan ora bisa ditemokake. @@@ 2 @ 1 @ 553713743 @ 1
31564 Kanggo ngasilake katergantungan obyek, pilihan info Lacak AutoCorrect jeneng kudu diuripake. @ Aktifake jeneng AutoCorrect lan terusake? @@ 5 @ 1 @ 553713744 @ 1
31565 Informasi ketergantungan kudu dianyari sadurunge sampeyan bisa ndeleng katergantungan obyek. Iki bisa mbutuhake sawetara menit. @ Apa sampeyan pengin terus? @@ 5 @ 1 @ 553713744 @ 1
31566 Fitur katergantungan obyek ora diaktifake kanggo basis data iki amarga info ketergantungan kudu dianyari. @@@ 5 @ 1 @ 553713744 @ 1
31567 Obyek sing wis sampeyan pilih ing panel Katergantungan Obyek ora ana maneh ing basis data. @@@ 1 @@@ 1
31568 Sampeyan ora duwe ijin sing dibutuhake kanggo ngasilake informasi katergantungan kanggo obyek sing dipilih. @@@ 2 @ 1 @ 553713744 @ 1
31569 Kanggo ndeleng informasi katergantungan, sampeyan kudu milih tabel, pitakon, formulir, utawa laporan. @@@ 1 @ 1 @ 553713742 @ 1
31570 Informasi ketergantungan ora bisa digawe amarga peta jeneng ilang utawa ketinggalan jaman. Aktifake opsi info AutoCorrect jeneng Lacak, priksa manawa sampeyan duwe idin sing cukup kanggo mbukak obyek ing tampilan Desain, lan priksa manawa basis data ora mung diwaca. @@@ 2 @ 1 @ 553713744 @ 1
31571 Informasi ketergantungan ora bisa digawe amarga peta jeneng wis kuna, lan basis data mung diwaca. @@@ 2 @ 1 @ 553713744 @ 1
31572 Microsoft Access ora bisa ngasilake informasi katergantungan kanggo obyek sing durung disimpen. Simpen obyek anyar banjur priksa katergantungan obyek. @@@ 2 @ 1 @ 553713744 @ 1
31573 Microsoft Access ora bisa ngasilake informasi katergantungan kanggo obyek ing sawijining proyek. @@@ 1 @@@ 1
31574 Microsoft Access ora bisa ngekspor formulir utawa laporan sing ora terikat dadi dokumen XML.
31575 Kabeh obyek sing mbukak kudu ditutup sadurunge nggawe serep basis data utawa proyek sampeyan. @ Apa sampeyan pengin Microsoft Access nutup obyek kasebut? @@ 19 @@@ 2
31576 Microsoft Access ora bisa nggawe serep basis data utawa proyek iki amarga siji utawa luwih obyek sing mbukak. @ Tutup kabeh obyek banjur coba maneh. @@ 1 @@@ 3
31577 Microsoft Access ora bisa nyambung menyang situs sing sampeyan tentokake. Verifikasi alamat situs utawa hubungi administrator situs sampeyan.
31579 Tabel kasebut ora bisa diekspor amarga sampeyan ora duwe idin sing cukup. Hubungi administrator situs sampeyan.
31580 Wis ana dhaptar kanthi jeneng sing ditemtokake. Ketik jeneng liyane banjur coba maneh.
31581 Jeneng dhaptar ora bisa ngemot karakter ing ngisor iki: /: *? ”” <> |. Ketik jeneng liyane banjur coba maneh.
31582 Microsoft Access ora bisa ngasilake informasi katergantungan kanggo obyek ing basis data replika. @@@ 1 @@@ 1
31583 Rampung ngimpor saka '|'.
31584 Rampung ngubungake menyang '|'.
31585 Rampung ngekspor '| 1' menyang '| 2'.
31586 Situs sing sampeyan nemtokake ora ndhukung ngimpor data saka basis data Microsoft Access. Situs kasebut kudu mbukak Microsoft SharePoint Foundation.
31587 Microsoft Access ora bisa ngasilake informasi katergantungan amarga pilihan Info Lacak Otomatis Lacak dipateni. Opsi iki ora bisa diuripake amarga basis data mung diwaca utawa sampeyan ora duwe idin sing cukup. @@@ 1 @@@ 1
31588 Kesalahan nalika ngekspor file gambar '| 1' menyang jalur sing ditemtokake '| 2'.
31589 Transform sing ditemtokake gagal ngowahi data sampeyan. |
31590 Dhaptar sing jenenge '|' wis ana. Sampeyan kudu nggunakake jeneng liyane utawa mbukak situs lan mbusak dhaptar kasebut.
31591 Microsoft Access ora bisa ngekspor '| 1' menyang Microsoft SharePoint Foundation amarga watesan kaping pirang-pirang kaping saben jinis data bisa ditampilake ing dhaptar Microsoft SharePoint Foundation. @ Waca pitulung kanggo ngerti persis apa watesan lan rincian babagan cara kanggo nggawe pitakon sing bakal nemtokake dhaptar Microsoft SharePoint Foundation sing pengin digawe. @@ 2 @ 1 @ 553714173 @ 1
31592 Ora bisa nemokake file skema sing ditemtokake '|'. Copot utawa nganyari referensi file, lan coba maneh kanggo ngimpor. @@@ 1 @@@ 1
31593 Microsoft Access nemoni kesalahan nalika ngolah skema XML ing file '| 1'. | 2 @@@ 1 @@@ 1
31594 Microsoft Access ora bisa ngekspor data XML menyang '| 1'. @@@ 1 @@@ 1
31595 Basis data iki disimpen ing Microsoft Access | format file. @ Kanggo informasi babagan ngimpor data saka basis data iki menyang file anyar, klik Office.com ing Getting Starnganggo kaca Akses Microsoft. @@ 1 @@@ 1
31596 Ora bisa mbukak spesifikasi '|'. Coba gawe spesifikasi maneh. @@@ 1 @@@ 1
31597 XML spesifikasi gagal divalidasi karo skema. Ana kesalahan ing baris ing ngisor iki saka dokumen XML: |. @@@ 1 @@@ 1
31598 XML spesifikasi gagal divalidasi karo skema. Ana kesalahan ing string XML spesifikasi ing ngisor iki: | 1 Nilai sing bisa uga kalebu salah siji saka '| 2'. @@@ 1 @@@ 1
31599 Jeneng sing ditemtokake '| 1' ora bisa disetel amarga salah sawijining alesan ing ngisor iki:
? Jeneng sing ditemtokake ora unik.
? Jeneng sing ditemtokake kosong.
? Jeneng sing ditemtokake ora netepi aturan menehi jeneng obyek Microsoft Access. @@@ 1 @@@ 1
31600 Katrangan sing ditemtokake '|' dawa banget. Katrangan kasebut ora bisa ngluwihi 255 karakter. @@@ 1 @@@ 1
31601 Spesifikasi kasebut ora ngemot katrangan. '|'. @@@ 1 @@@ 1
31602 Spesifikasi karo indeks sing ditemtokake ora ana. Temtokake indeks sing beda. '|'. @@@ 1 @@@ 1
31603 Jeneng '|' wis digunakake. Ketik jeneng liyane utawa klik tombol Atur Data Tasks kanggo ngganti jeneng spesifikasi sing ana. @@@ 1 @@@ 1
31604 Elemen sing dibutuhake ilang ing lan kanggo format jembar sing tetep. @@@ 1 @@@ 1
31605 Atribut Jembar dibutuhake kanggo kabeh unsur miturut or kanggo format jembar sing tetep. @@@ 1 @@@ 1
31606 Ora bisa mbukak basis data tujuan. Yen basis data mbukak, tutup, banjur coba maneh. @@@ 1 @@@ 1
31607 Atribut Path dibutuhake kanggo kabeh format kajaba ImportWSS, ImportOutlook lan ExportXML.
31608 Nemtokake jeneng kanggo spesifikasi impor ing kothak Simpen Minangka.
31609 Nemtokake jeneng kanggo spesifikasi ekspor ing kothak Simpen Minangka.
31610 Apa sampeyan pengin mbusak '|'?
31611 Nemtokake jeneng sumber utawa file tujuan ing kothak Jeneng file.
31612 Spesifikasi kasebut gagal dieksekusi. Coba gawe maneh spesifikasi kasebut.
31613 Sampeyan wis milih "" Tabel lan Tampilan sing Gegayutan "" minangka cara kanggo nglumpukake obyek ing basis data. Akses kudu nganyari informasi babagan katergantungan obyek kanggo nggawe grup. Iki bakal mbutuhake sawetara wektu kanggo database gedhe. @ Apa sampeyan pengin terus? @@ 3 @@@ 1
31614 Apa sampeyan yakin pengin mbusak item '|' saka dhaptar Kategori? @ Cathetan manawa klompok individu lan trabasan menyang obyek ing basis data bakal dibusak, nanging obyek kasebut dhewe ora bakal bisa dibusak. @@ 3 @@@ 1
31615 Apa sampeyan yakin pengin mbusak grup kasebut? @ Elinga yen mung trabasan, lan dudu obyek nyata sing bakal mbusak. @@ 3 @@@ 1
31616 Duplikat Jeneng Barang @ Barang kanthi jeneng | wis ana ing dhaptar Kategori. Temtokake jeneng sing beda kanggo item kasebut. @@ 1 @@@ 1
31617 Jeneng Grup Duplikat @ Klompok sing jenenge | wis ana. Temtokake jeneng sing beda kanggo grup kasebut. @@ 1 @@@ 1
31618 Jeneng Barang Kosong @ Sampeyan durung nemtokake jeneng kanggo item sing sampeyan tambahake ing dhaptar Kategori. @@ 1 @@@ 1
31619 Jeneng Klompok Kosong @ Sampeyan durung milih jeneng kanggo grup kasebut. @@ 1 @@@ 1
31620 Iki bakal mbusak kabeh konten ing tabel sistem MSysNavPaneXXX. @ Apa sampeyan pengin dilanjutake? @@ 3 @@@ 1
31621 Wis ana trabasan sing jenenge '| 1' menyang obyek '| 2' ing grup iki. @@@ 1 @@@ 1
31622 Katrangan tabel ora bisa diganti kanggo tabel sing gegandhengan
31623 Microsoft Access wis ngimpor 'Favorit' lan klompok liyane menyang basis data sing dikonversi. Yen sampeyan ngganti grup sing diimpor ing Access 2007 utawa luwih gedhe, sampeyan ora bakal bisa ndeleng pangowahan kasebut yen mbukak database ing versi Akses sing lawas. Kajaba iku, yen sampeyan ngganti grup sing diimpor kanthi nggunakake versi Akses lawas, sampeyan ora bakal weruh pangowahan kasebut yen mbukak database ing Access 2007 utawa luwih gedhe. @@@ 1 @@@ 1
31624 Ketik tanggal sing bener. @@@ 1 @@@ 1
31625 Ketik nilai sing bener. @@@ 1 @@@ 1
31626 | masalah ditemokake sing bisa nyebabake tumindak sing ora dikarepake utawa data sing ilang. @ Apa sampeyan pengin mbatalake tuntunan lan mriksa masalah kasebut? @ Klik Ora kanggo nglirwakake masalah lan terus karo migrasi.
31627 Salinan basis data wis dipindhah menyang |. Terus mbukak file saiki?
31628 Ngalih menyang SharePoint ora didhukung kanggo basis data sing duwe properti AllowBypassKey dipateni.
31629 Cithakan '| 1' ora bisa diwiwiti. @ | 2 @@@@@ 3
31630 Gagal nyetel properti database '|'.
31631 Jeneng obyek '|' ora bisa digunakake amarga ora netepi aturan menehi jeneng obyek.
31632 Gagal mbukak '| 1' menyang '| 2'.
31633 '|' dudu jinis AccessObject sing didhukung.
31634 Gagal nggawe hubungan '|'.
31635 Manifest.xml ora cocog karo skema sing ditemtokake. |
31636 Tables.xml ora ana.
31637 Cithakan iki ora bisa digunakake amarga mbutuhake versi Akses Microsoft mengko. Deleng Office.com kanggo cithakan paling anyar sing bisa digunakake nganggo versi Microsoft Access saiki.
31638 Kesalahan ditemokake nalika mbukak Tables.xml.
31639 Manifest.xml ora ana.
31640 Hubungans.xml ora cocog karo skema sing dibutuhake.
31641 Ana kesalahan sing ora dikarepake nalika mbukak template.
31642 NavPane.xml ora cocog karo skema sing dibutuhake.
31643 '|' dudu cithakan sing bener.
31644 Gagal nggawe database nganggo CollatingOrder sing ditemtokake.
31645 Gagal disetel | 1 ing | 2 '| 3'.
31646 Gagal mbukak NavPane.xml.
31647 Ana kesalahan nalika malik | 1 '| 2' nengen-ngiwa.
31648 Ana kesalahan nalika nindakake Jeneng AutoCorrect.
31649 Ana kesalahan nalika ndandani label ing | 1 '| 2'.
31650 File sumber '| 1' kanggo | 2 '| 3' ora ana.
31651 Jeneng obyek '|' ora bisa digunakake amarga obyek liyane kanthi jeneng sing padha wis ana.
31652 Sampeyan ora duwe akses eksklusif menyang basis data. Dhaptar SharePoint sampeyan ora bisa dijupuk offline utawa cache saiki. Coba mengko mengko.
31653 Microsoft Access ora bisa nggawa dhaptar sampeyan kanthi offline. Hubungan bunder dideteksi.
31654 Akses ditolak. Sampeyan ora duwe idin menyang server SharePoint. Verifikasi ijin, lan coba maneh operasi iki.
31655 Microsoft Outlook ora bisa started Priksa manawa Outlook wis diinstal lan nyiyapake kanthi bener ing komputer.
31656 Sampeyan kudu duwe Microsoft Office Outlook 2007 utawa mengko ing komputer iki supaya bisa ngaktifake fitur iki.
31657 Sampeyan ora bisa nyiyapake nglumpukake data nggunakake tugas email, amarga database sampeyan wis tekan wates ukuran maksimum. Bebaskan sawetara ruang disk banjur coba maneh.
31658 Tabel utawa pitakon sing dipilih ora duwe kolom apa wae sing ndhukung nglumpukake data nggunakake email.
31659 | mung diwaca. Sampeyan ora bisa nggunakake pesen e-mail kanggo nglumpukake utawa nganyari data ing obyek iki.
31660 Sampeyan ora bisa nglumpukake data kanggo pitakon tumindak, pitakon khusus SQL, lan pitakon parameter kanthi nggunakake pesen email.
31661 Bidang alamat e-mail sing wis ditemtokake ora ngemot alamat sing bener. Temtokake lapangan liyane.
31662 Nilai sing sampeyan lebokake ora valid kanggo jumlah balesan maksimal.
31663 Nilai sing sampeyan lebokake ora valid kanggo tanggal lan wektu mandheg.
31664 Tanggal lan wektu kanggo mungkasi pamroses balesan kudu luwih gedhe tinimbang tanggal lan wektu saiki.
31665 |
31666 Cara UpdateDependencyInfo ora bisa nganyari siji utawa luwih obyek. Microsoft Access wis nggawe tabel Jeneng Gagal AutoCorrect Save ing database saiki kanthi informasi luwih lengkap babagan obyek sing gagal. @@@ 2 @ 1 @ 553713744 @ 1
31667 Apa sampeyan pengin mbusak kabeh obyek sing dipilih? Mbusak obyek iki bakal mbusak saka kabeh klompok. @ Sampeyan ora bisa mbusak pilihan saka formulir, laporan, lan modul. @@ 20 @@@ 2
31668 Microsoft Access ora ndhukung mbukak kaca HTML. @@@ 2 @@ 4294967294 @ 1
31669 Pangowahan desain ora didhukung kanggo Kaca Akses Data. @ Kanggo ngganti desain Kaca Akses Data, gunakake Microsoft Access 2003 utawa luwih anyar. @@ 2 @@ 4294967294 @ 1
31670 Microsoft Access ora ndhukung operasi iki kanggo Kaca Akses Data. Kanggo nindakake operasi iki, gunakake Microsoft Access 2003 utawa sing luwih anyar. @@@ 1 @@@ 1
31671 |
31672 | 1 | 2
31673 DETAIL TEKNIK ID Korelasi: | 1
Tanggal lan Wektu: | 2
31674 Operasi iki ora didhukung kanggo tabel sing gegandhengan karo SharePoint. Kanggo ngatur tabel sing ana gandhengane SharePoint, arahake Entuk Data Eksternal ing menu Data, banjur klik Dhaptar SharePoint.
31675 Pangowahan wis digawe ing basis data iki nganggo versi Akses sing lawas utawa sumber eksternal. Kanggo nggunakake grup Tabel lan Tampilan sing Gegayutan ing Pane Navigasi, wit katergantungan kudu dibangun. Iki bisa mbutuhake sawetara wektu. @ Apa sampeyan pengin terus? @@ 3 @@@ 1
31676 Apa sampeyan pengin mbusak kabeh obyek sing dipilih? Mbusak obyek kasebut bakal mbusak saka kabeh klompok. @@@ 20 @@@ 2
31677 Sampeyan ora bisa nggawe file .accde utawa .mde saka database sing ora aktif (ora dipercaya). Yen sampeyan dipercaya sumber database iki, sampeyan bisa ngaktifake kanthi nggunakake bilah Pesen. @@@ 1 @@@ 1
32000 Tindakan makro '| 1' ora bisa mbukak kanthi argumen '| 2' sing ditemtokake nalika mode dipateni utawa yen ditelpon saka makro sing dipasang. @@@ 1 @@@ 1
32001 Sang '|' RunCommand ora bisa mbukak ing mode dipatèni. @@@ 1 @@@ 1
32002 Ora bisa mbukak utawa mbukak makro '|', amarga ora valid. @@@ 1 @@@ 1
32003 Sang '|' tumindak mbutuhake jeneng kontrol sing bener sing cocog karo subform utawa subreport. @@@ 1 @@@ 1
32004 Jeneng kontrol '|' salah eja utawa nuduhake kontrol sing ora ana. @ Yen jeneng kontrol sing ora valid ana ing makro, kothak dialog Tindakan Gagal bakal nampilake jeneng makro lan bantahan makro sawise sampeyan klik OK. Bukak jendhela Makro, banjur ketik jeneng kontrol sing bener. @@ 1 @@@ 1
32005 Siji utawa luwih tumindak ora dingerteni lan ora bisa disisipake. @@@ 1 @@@ 1
32006 Microsoft Access ora bisa ngerti format makro.
32007 Tindakan makro '| 1' mbutuhake nilai kanggo argumen '| 2'. @@@ 1 @@@ 1
32008 Tindakan makro '| 1' duwe nilai sing ora valid kanggo argumen '| 2'. @@@ 1 @@@ 1
32009 SubMacro butuh bantahan jeneng sing valid
32010 Teks sing sampeyan lebokake dudu item ing dhaptar.
32011 Microsoft Access ora bisa ngrampungake ekspresi: '| 1'.
32012 Tindakan applyOrderBy mbutuhake jeneng kontrol sing bener sing cocog karo subform utawa subreport. @@@ 1 @@@ 1
32013 Ana kesalahan sing ora dingerteni ing makro data. @@@ 1 @@@ 1
32014 Sampeyan yakin pengin mbusak | 1 permanen saka meja sampeyan? Yen tabel mbukak, pangowahan ora bakal ditindakake nganti tabel disimpen.
32015 Mbusak gagal kanggo '| 1'.
32016 Ganti jeneng gagal kanggo '| 1'.
32017 Pratelan SQL ora valid.
32018 Pangowahan bisa uga ora disimpen.
32019 Kesalahan wektu entek. Pangolahan server gagal.
32020 Ana kesalahan nalika mriksa status Macro Data. @ Kanggo ndeleng kesalahan, goleki DataMacroInstanceID '| 1' ing tabel USysApplicationLog. @@ 1 @@@ 1
32021 Kondisi Yen lan Liyane Yen dibutuhake bantahan.
32022 Makro ora bisa diimpor amarga ora valid.
32023 Tindakan '| 1' ora valid kanggo konteks saiki.
32024 Data makro ora bisa ndhukung paramèter liyane.
32500 Klompok '|' sampeyan mlebu ora valid. @@@ 1 @@@ 1
32501 Kategori '|' sampeyan mlebu ora valid. @@@ 1 @@@ 1
32502 Nilai sing sampeyan lebokake ora valid kanggo kolom '|'. @ Contone, sampeyan bisa uga ngetik teks ing kolom angka utawa nomer sing luwih gedhe tinimbang idin setelan FieldSize. @@ 1 @@@ 1
32503 Dhukungan kanggo ekspor menyang.PDF utawa .XPS ora diinstal ing komputer iki. @@@ 1 @@@ 1
32504 Teks sing sampeyan lebokake dudu item ing dhaptar. @ Apa sampeyan pengin ngedit item ing dhaptar? @@ 20 @@@ 4
32505 Microsoft Access wis mbalekake basis data iki. Priksa database kanggo verifikasi yen ora ana obyek basis data sing ilang. @@@ 1 @@@ 1
32506 Microsoft Access wis mbalekake basis data iki, nanging siji utawa luwih tabel ditemokake ngemot korupsi data lan dibusak. Tabel sing wis dihapus mlebu ing tabel MSysRec RecoveryErrors. Tabel iki saiki ditampilake ing lembar data. @@@ 1 @@@ 1
32507 Microsoft Access wis mbalekake basis data iki, nanging siji utawa luwih tabel ditemokake ngemot korupsi data lan dibusak. Tabel sing wis dihapus mlebu ing tabel MSysRec RecoveryErrors. @@@ 1 @@@ 1
32508 Prentah 'Simpen minangka Outlook Kontak' gagal. @@@ 1 @@@ 1
32509 Prentah 'Tambah saka Outlook' gagal. @@@ 1 @@@ 1
32510 Microsoft Access ora bisa nemokake lapangan sing cocog karo lapangan ing Kontak Microsoft Outlook. @@@ 1 @@@ 1
32511 Sukses ditambahake | kontak. @@@ 1 @@@ 1
32512 Sampeyan ora bisa nyimpen basis data iki ing format versi sing luwih dhisik, amarga nggunakake fitur sing mbutuhake format file saiki. @ Fitur kasebut kalebu lampiran, kolom sing regane akeh, data offline, makro data, kolom sing diitung, tautan menyang file eksternal sing ora didukung, sing luwih anyar pesenan, jinis enkripsi sing luwih anyar, lan kontrol navigasi. @@ 1 @@@ 1
32513 Kabeh obyek sing mbukak kudu ditutup sadurunge nyimpen basis data. @ Apa sampeyan pengin Microsoft Access nutup kabeh obyek sing mbukak? @@ 19 @@@ 2
32514 Microsoft Access ora bisa nyimpen basis data iki menyang versi liyane, amarga siji utawa luwih obyek mbukak. @ Tutup kabeh obyek, banjur coba maneh. @@ 1 @@@ 3
32515 Sampeyan bakal mbusak dhaptar lan kabeh data saka situs SharePoint. Apa sampeyan pengin terus?
32516 String filter sing sampeyan lebokake ora valid utawa sampeyan ora bisa ngetrapake filter saiki.
32517 Dhaptar SharePoint iki utawa salah sawijining dhaptar sing gegandhengan ora ana ing situs SharePoint.
32518 Kesalahan ing ngisor iki:
32519 Nilai sing ditemtokake kanggo parameter Tipe ora valid. Temtokake salah siji saka ing ngisor iki: Laporan, Formulir, Query, utawa Tabel.
32520 Operasi ndandani dibatalake. Kanggo ndandani file kanthi manual, ing menu File, arahake Atur Database, banjur klik Compact lan Repair Database.
32521 Sampeyan ora bisa ngganti regane properti iki ing acara OnPaint. @@@ 1 @@@ 1
32522 Ora ana kontak sing diimpor. Ora ana lapangan sing duwe '|' properti sing ditemtokake. @@@ 1 @@@ 1
32523 Makro khusus ing laporan iki gagal mbukak, lan ngalangi laporan kasebut ora digawe. @@@ 1 @@@ 1
32524 Akses ora bisa nggawe '| 1'. @ | 2 @ Priksa manawa jeneng file (lan lokasi, yen kasedhiya) ing format sing bener, kayata c: jeneng locationfile. @ 1 @@@ 1
32525 Akses ora bisa ndownload template saka Office.com.
32526 Sampeyan nyoba nggawe file .mdb ing situs SharePoint. Sampeyan mung bisa nggawe file Access 2007 - 2016 database (.accdb) ing situs SharePoint. Utawa ganti jinis file utawa pilih lokasi liyane.
32527 Sampeyan nyoba nggawe file .adp ing situs SharePoint. Sampeyan mung bisa nggawe file Access 2007 - 2016 database (.accdb) ing situs SharePoint. Utawa ganti jinis file utawa pilih lokasi liyane.
32528 Aplikasi dipateni, lan basis data bisa uga ora digawe.
32529 Operasi iki ora didhukung kanggo pitakon paramèter utawa obyek adhedhasar pitakon paramèter. @@@ 1 @@@ 1
32530 Nuduhake menyang Microsoft SharePoint Foundation mbutuhake basis data ing Access 2007 utawa format sing luwih gedhe.
32531 Microsoft Access gagal nggawe dhaptar SharePoint. Iki bisa uga amarga sampeyan ora duwe ijin sing dibutuhake.
32532 Proyek kasebut ora bisa diowahi dadi format iki. Proyek kasebut mung bisa diowahi dadi Access 2000 utawa format sing luwih anyar.
32533 Gagal nggawe kolom '| 1' ing tabel '| 2'
32534 Gagal mbusak kolom sing wis ditemtokake '| 1' ing tabel '| 2'
32535 Gagal ngganti jeneng kolom '| 1' ing dhaptar SharePoint '| 2'
32536 Prentah sing ditemtokake (OutputTo) saiki ora kasedhiya. Tutup obyek sing mbukak ing Tampilan Desain utawa Tampilan Tata letak lan coba maneh. @@@ 1 @@@ 1
32537 Mung 256 TempVars sing bisa digawe. Priksa manawa mbusak TempVars sing ora dibutuhake.
32538 TempVars mung bisa nyimpen data. Dheweke ora bisa nyimpen obyek.
32539 TempVars mung bisa nyimpen senar nganti 65,356 karakter.
32540 Jeneng TempVar iki dawa banget. Jeneng TempVar kudu 256 karakter utawa kurang. Gunakake jeneng sing luwih cekak.
32541 Sampeyan kudu nemtokake jeneng kanggo nyetel utawa mbusak temporary variabel
32542 Sampeyan kudu nemtokake regane kanggo nyetel temporary variabel dadi.
32543 Apa sampeyan pengin nyambung karo sing wis ana SQL Server database? @Pilih Ora kanggo nggawe sing anyar SQL Server basis data. @@ 16 @@@ 4
32544 Sampeyan nyoba ngowahi database sing dienkode. Ngeculake basis data, banjur coba maneh. Kanggo nglindhungi basis data sing dikonversi, gunakake perintah Encrypt with Password.
32545 Sampeyan nyoba ngowahi basis data sing dilindhungi sandhi. Copot sandhi, banjur coba maneh. Kanggo nglindhungi basis data sing wis diowahi, gunakake perintah Encrypt with Password.
32546 Sampeyan nyoba ngowahi database sing dienkode sing nggunakake tembung sandhi. Ngeculake basis data, mbusak sandhi, banjur coba maneh. Kanggo nglindhungi basis data sing dikonversi, gunakake perintah Encrypt with Password.
32547 Sampeyan nyoba ngowahi basis data sing dienkripsi nganggo sandhi. Copot sandhi, banjur coba maneh. Kanggo nglindhungi basis data sing wis diowahi, gunakake perintah Set Database Password.
32548 Ana kesalahan nalika nampilake pesen mail. Priksa manawa ora ana dialog sing mbukak ing Outlook lan coba maneh.
32549 '|' isine luwih saka 10,000 larik. Proses bisa mbutuhake sawetara wektu. Apa sampeyan pengin terus?
32550 '|' yaiku kolom telusuran kosong. Sampeyan ora bakal bisa nglumpukake data kanggo lapangan iki. Kanggo nerusake, mbusak kolom telusuran kosong saka dhaptar lapangan sing bakal dilebokake ing pesen email iki.
32551 Ana kesalahan nalika nampilake tugas kasebut. Priksa manawa ora ana dialog sing mbukak ing Outlook lan coba maneh.
32552 Printah iki ora kasedhiya nalika database dibukak saka server Web. Apa sampeyan pengin nyimpen salinan database lokal?
32553 Kanggo mlebu lan masang basis data, sampeyan kudu nggunakake basis data sing digawe nganggo Microsoft Office Access 2007 utawa mengko. Ngowahi basis data menyang format Akses 2007 lan start proses mlebu maneh.
32554 Microsoft Access ora bisa nggawe paket penyebaran nganggo database saiki. Priksa dalan menyang file kasebut. @@@ 1 @@@ 1
32555 Microsoft Access ora bisa mlebu database saiki. Priksa manawa sertifikat digital sing digunakake kanggo mlebu database bener. @@@ 1 @@@ 1
32556 Microsoft Access ora bisa ngekstrak database. Priksa jeneng file lan dalan menyang file kasebut. @@@ 1 @@@ 1
32557 Microsoft Access ora bisa ndownload basis data rangkep. Masalah utawa masalah jaringan karo situs web bisa uga nyegah download. Stardownload maneh utawa browsing situs lan priksa manawa wis operasi. @@@ 1 @@@ 1
32558 Sampeyan njaluk file sing ora valid. File kasebut bisa uga rusak. Hubungi wong sing nggawe file lan njaluk salinan anyar. @@@ 1 @@@ 1
32559 Cithakan kasebut ing format sing ora dingerteni lan ora bisa dibukak.
32560 Cithakan sing ditemtokake ora ana.
32561 '|' dudu template database sing bener.
32562 Cithakan sing ditemtokake ora bisa digawe ing format file sing ditemtokake. Nemtokake macem-macem format file kanggo database anyar.
32563 Sampeyan ora bisa nggunakake file template kanggo nggawe database langsung ing situs SharePoint.
32564 Iki ora katon minangka file template. File kasebut bisa uga rusak, utawa format paket bisa uga ngemot kesalahan.
32565 | 0 '| 1' ora bisa diwaca saka file template. Objek kasebut bisa uga ana ing format sing ora dingerteni utawa ngemot data sing ora valid.
32566 Tabel '| 0' ing cithakan ora bisa digandhengake karo dhaptar SharePoint karo ID | 1.
32567 | 0 '| 1' ing cithakan ora bisa dimuat saka teks amarga ana kesalahan parsing. | 2
32568 Tabel | 0 utawa salah sawijining lapangan ora bisa diganti jeneng.
32569 Gagal nambah referensi VBA | 0
32570 Master Desain utawa Replika ora bisa dikonversi menyang format file Access 2007. @@@ 1 @@@ 1
32571 Isi Pane Navigasi bisa uga ora diganti nalika dikunci.
32572 Proyek Akses ora ndhukung klompok khusus ing Navigasi Pane. Sampeyan ora bisa ngimpor utawa ngekspor klompok khusus saka Proyek Akses.
32573 Microsoft Access ora bisa nindakake operasi ekspor.
32575 Printah acCmdExport kanggo RunCommand wis ora digunakake. Gunakake tumindak OutputTo utawa salah sawijining RunCommand sing luwih spesifik, kayata acCmdExportExcel, acCmdExportRTF, lan acCmdExportText.
32576 Prentah acCmdImport kanggo RunCommand wis ora digunakake. Gunakake salah sawijining RunCommand sing luwih spesifik, kayata acCmdImportAttachAccess, acCmdImportAttachExcel, lan acCmdImportAttachText.
32577 Printah acCmdLinkTables kanggo RunCommand wis ora digunakake. Gunakake salah sawijining RunCommand sing luwih spesifik, kayata acCmdImportAttachAccess, acCmdImportAttachExcel, lan acCmdImportAttachText.
32578 Microsoft Access ora bisa mbukak mesin database Akses. Jalanake persiyapan maneh lan restaraplikasi iku. @@@ 1 @@@ 1
32579 Sampeyan ora duwe idin kanggo nulis menyang situs SharePoint iki. Hubungi administrator situs kanggo njaluk bantuan.
32580 Ora bisa nerbitake file | amarga file kasebut dicenthang utawa dikunci kanggo diowahi dening pangguna liyane.
32581 Obyek Manajemen Distribusi SQL (SQL-DMO) kudu ana ing mesin sing mbukak Microsoft Access.
32582 Jeneng file sing ditemtokake ora bisa digunakake kanggo nggawe database. Nemtokake jeneng basis data liyane.
32583 Ana kesalahan nalika nyoba nggawe database.
32584 Ora ana obyek kanthi jeneng lan jinis tartamtu ing database saiki.
32585 Fitur iki mung kasedhiya ing ADP. @@@ 1 @@@ 1
32586 Objek database iki ora bisa disimpen minangka laporan. @@@ 1 @@@ 1
32587 Nilai Sumber sing sampeyan pilih ora valid. @@@ 1 @@@ 1
32588 Tabel sing nyoba ditambah saiki lagi mbukak lan kudu ditutup sadurunge dilanjutake. Apa sampeyan pengin nyimpen pangowahan lan nutup tabel? @@@ 20 @@@ 2
32589 Microsoft Access nemoni kesalahan nalika nyoba nutup tabel. @@@ 1 @@@ 1
32590 Sampeyan ora bisa nyambung menyang basis data sing disimpen ing lokasi Internet. Sampeyan luwih dhisik kudu nyimpen database menyang lokasi sing nggunakake Universal Naming Convention (UNC), kayata pangsa server, banjur link menyang. @@@ 1 @@@ 1
32591 Path file sing sampeyan jelasake ora valid. Temtokake path file lengkap. @@@ 1 @@@ 1
32592 Ekstensi jeneng file '|' ora valid kanggo format sing pengin sampeyan ekspor. Tumindak kasebut bisa uga aman. Apa sampeyan pengin terus? @@@ 20 @@@ 2
32593 Kalahake tabel utawa pitakon '|'? @@@ 20 @@@ 2 sing wis ana
32594 Printah Show Column History ora kasedhiya nalika sampeyan nggarap dhaptar SharePoint kanthi offline. Sambungake maneh menyang dhaptar banjur coba maneh. @@@ 1 @@@ 1
32595 Microsoft Access ora bisa mbusak dhaptar SharePoint, amarga sampeyan ora duwe idin sing dibutuhake kanggo mbusak dhaptar utawa dhaptar wis diganti jeneng utawa ora ana maneh.
32596 Microsoft Access Outlook Add-in dipateni ing Microsoft Outlook. Kanggo nglumpukake data kanthi nggunakake pesen e-mail ing Microsoft Access, verifikasi manawa add-in iki wis diinstal lan diaktifake saka njero Microsoft Outlook.
32597 Database iki ngemot tautan menyang dhaptar ing situs SharePoint sing dipilih. Apa sampeyan pengin bisa nambah trabasan menyang menu Tampilan saben dhaptar? Iki bakal ngidini wong liya mbukak formulir lan laporan saka kaca Web SharePoint.
32598 Jeneng '|' wis digunakake. Ketik jeneng liyane. @@@ 1 @@@ 1
32599 Mung file XML sing bisa diimpor saka alamat Internet (http: //, ftp: //). Ketik path sing nuduhake lokasi ing komputer utawa ing jaringan. @@@ 1 @@@ 1
32600 Dhaptar | 1 wis digunakake dening tabel link | 2. Pilih dhaptar liyane.
32601 Sampeyan bakal ngganti situs. Pangowahan apa wae sing sampeyan lakoni kanggo ngubungake tabel bakal dibuwang. Apa sampeyan pengin terus tanpa nyimpen pangowahan kasebut?
32602 Tumindak utawa metode SetProperty gagal amarga ora ana wujud utawa konteks laporan. @ Kanggo nggawe konteks sing bener kanggo SetProperty, telpon OpenForm utawa OpenReport sadurunge nelpon SetProperty, utawa telpon SetProperty saka acara ing formulir utawa laporan. @@ 1 @@@ 1
32603 Data Dhaptar SharePoint bakal dicache ing basis data iki. Yen basis data iki dituduhake, pangguna sing ora duwe idin kanggo ndeleng data iki bakal bisa ndeleng.
32604 Ana kesalahan nalika nerbitake basis data sampeyan. Verifikasi URL lan idin sing diterbitake, banjur coba maneh.
32605 Sumber data sampeyan ngemot luwih saka 255 kolom (kolom). Akses mung bakal ngimpor 255 kolom pertama.
32606 Sawetara jinis lapangan, kayata kolom lampiran lan kolom sing diitung, ora didhukung ing database MDB utawa ADP. Apa sampeyan pengin terus?
32607 Jinis lapangan kayata kolom lampiran lan kolom sing diitung, ora didhukung ing format database MDB utawa ADP. Yen ana jinis lapangan sing ora didhukung ing tabel database sumber, kolom kasebut ora bakal diimpor. Apa sampeyan pengin terus?
32608 File database iki ora bisa dikonversi amarga ngemot tabel sing gegandhengan sing nuduhake siji utawa luwih file sing ora bisa ditemokake. Kanggo nerusake, busak tabel sing gegandhengan iki utawa ndandani tautan. @@@ 1 @@@ 1
32609 | 1 ora bisa mbukak kustomisasi '| 2'. Jeneng pangaturan dhewe iki wis dimuat.
32610 Konfigurasi otomatis versi Microsoft Access saiki wis gagal. Basis data sampeyan bisa uga ora fungsi kanthi bener. Iki bisa kedadeyan yen sampeyan ora duwe idin sing dibutuhake kanggo nginstal Microsoft Access ing komputer iki. @@@ 1 @@@ 1
32611 File '|' wis ana. @ Apa sampeyan pengin nganyari file sing ana? @@ 20 @@@ 2
32612 Microsoft Access ora bisa mbukak file iki.
File iki dikonversi dadi mode runtime kanthi ngganti ekstensi jeneng file dadi .akur. File iki mung bakal mbukak nalika Akses ing mode runtime.
Kanggo mbukak file, klik kaping pindho ing Windows Explorer, bukak kanthi nggunakake trabasan, utawa gunakake tombol baris perintah / runtime.
Kanggo ngowahi desain basis data iki, ganti jeneng nganggo ekstensi jeneng file .accdb, banjur bukak ing Akses.
32613 Fitur iki mbutuhake program Microsoft Access 2016 diinstal ing komputer. Aplikasi sing sampeyan lakoni didhukung dening Microsoft Access 2016 Runtime. Kanggo informasi babagan beda antarane program Microsoft Access lan Microsoft Access Runtime, ing garis status, klik Powered by Microsoft Access.
32614 Microsoft Access ora bisa maca data ing | 1.
Versi minimal sing dibutuhake kanggo maca data yaiku | 2.
32615 Microsoft Access ora bisa nganyari data ing | 1.
Versi minimum sing dibutuhake kanggo nganyari data yaiku | 2.
32616 Microsoft Access ora bisa ngowahi desain | 1.
Versi minimal sing dibutuhake kanggo ngganti desain yaiku | 2.
32617 Database sing nyoba dibukak mbutuhake versi Microsoft Access sing luwih anyar.
32618 Klik ing kene kanggo sinau luwih lengkap babagan kesalahan iki.
32619 0,0
32620 Database format Access (.accdb) format Access kudu dibukak sadurunge nggunakake printah iki.
32621 File '| 1' ora bisa digawe. Priksa manawa sampeyan duwe ijin sing bener lan file kasebut ora dikunci utawa mung diwaca, banjur coba maneh.
32622 Ana kesalahan nalika nyoba nyimpen database minangka template amarga obyek | 1: [| 2] ora bisa diekspor.
32623 Ana kesalahan nalika nyoba nyimpen database minangka template amarga gambar pratinjau ora bisa disimpen.
32624 Ana kesalahan nalika nyoba nyimpen database minangka template amarga lambang ora bisa disimpen.
32625 Ana kesalahan nalika nyoba nyimpen database minangka template amarga Hubungan gagal diekspor.
32626 Ana kesalahan nalika nyoba nyimpen database minangka template amarga Pane Navigasi gagal diekspor.
32627 Nilai kanggo Jeneng dibutuhake.
32628 Nilai kanggo Kategori dibutuhake.
32629 Label kanggo kolom Goleki dibutuhake.
32630 Basis data kudu ing mode online kanggo ngrampungake operasi iki. @ Apa sampeyan pengin pindhah menyang mode online saiki? @@ 20 @@@ 4
32631 Aplikasi Web '| 1 / | 2' wis ana.
Pilih situs liyane utawa jeneng aplikasi Web banjur coba maneh.
32632 Akses menyang '|' ditolak. Hubungi administrator server kanggo njaluk idin kanggo nerbitake database Layanan Akses.
32633 Nalika nyoba nerbitake basis data, server nglaporake kesalahan ing ngisor iki:
|
32634 Ana kesalahan sing ora dingerteni nalika komunikasi karo server. Verifikasi manawa sampeyan wis nyambung menyang jaringan, URL lengkap menyang situs sing digawe wis bener, lan server kasedhiya.
32635 Microsoft Access ora bisa mbukak aplikasi Web saka | 1. Verifikasi manawa kasedhiya server.
32636 Server ora nanggapi. Verifikasi manawa sampeyan wis nyambung menyang jaringan lan kasedhiya server.
32637 Server sing ditemtokake ora ndhukung aplikasi Layanan Akses nerbitake.
32638 Sampeyan kudu nemtokake jeneng kanggo nyetel utawa mbusak variabel lokal.
32639 Sampeyan kudu nemtokake nilai kanggo nyetel variabel lokal menyang.
32640 Objek database '|' kudu ditutup kanggo nggawe pangowahan iki. @ Tutup obyek banjur coba maneh. @@ 1 @@@ 1
32641 Sampeyan ora bisa mbukak obyek database '|' ing mode desain kanthi setelan saiki.
32642 Tindakan Save As ora kasedhiya kanggo obyek Web.
32643 Sampeyan kudu nemtokake obyek kanggo mbukak BrowseTo.
32644 Sawetara dhaptar sing dipilih kanggo ngimpor mung bakal kasedhiya nalika aplikasi basis data dibukak ing Microsoft Access. Apa sampeyan pengin terus?
32645 Jeneng obyek bisa uga ora ngluwihi | paraga Temtokake jeneng sing luwih cekak.
32646 Ora ana obyek sing bener kanggo dikemas dadi template. Ora digawe file template
32647 Sampeyan ora bisa mbukak Ekspresi Web ing basis data sing ora dipercaya. Yen sampeyan dipercaya sumber database iki, sampeyan bisa ngaktifake kanthi nggunakake bilah Pesen.
32648 Operasi iki mung diidini ing Grup Khusus.
32649 Operasi iki mung diidini ing Kategori Khusus.
32650 Operasi iki mung diidini ing Trabasan Obyek ing Klompok Khusus.
32651 Klompok iki ora ngidini jinis kustomisasi iki.
32652 Kategori iki ora ngidini kustomisasi semacam iki.
32653 Posisi ora valid.
32654 Posisi item ing Panel Navigasi ora bisa diganti.
32655 Objek iki ora bisa disimpen minangka laporan amarga isine kontrol navigasi. @@@ 1 @@@ 1
32656 Microsoft Access ndeteksi manawa basis data iki ngemot tautan kompatibel Microsoft Access 2007 lan tautan kompatibel Access 2016. @ Apa sampeyan pengin ngonversi kabeh tautan kanggo nggunakake caching Access 2016 sing luwih apik? Iki tegese tautan ora bisa dibukak ing Microsoft Access 2007. @@ 13 @@@ 4
32657 Operasi kompak lan ndandani wis dibatalake. Sampeyan bisa uga ora duwe idin sing cukup kanggo folder sing ana ing basis data. Sampeyan mbutuhake ijin lengkap menyang direktori database sing ana kanggo kompak lan didandani. Hubungi administrator sistem kanggo informasi lengkap. @@@ 1 @@@ 1
32658 Ana kesalahan nalika nggawe database database Layanan Akses.
32659 Nyisipake template datatype mung didhukung ing tabel sing mbukak kanthi pilihan saiki.
32660 Microsoft Access ora ndhukung operasi iki kanggo Kaca Akses Data. Kanggo nindakake operasi iki, gunakake Microsoft Office Access 2007 utawa luwih dhisik. @@@ 1 @@@ 1
32661 Properti ReplicationConflictFunction ora disetel kanthi bener kanggo ngrampungake konflik. @ Hubungi penulis aplikasi database iki utawa bukak http://support.microsoft.com/kb/158930 kanggo ndeleng cara nggawe fungsi kasebut. @@ 1 @@@ 3
32662 Formulir kasebut ora bisa disimpen minangka laporan amarga isine kontrol browser Web.
32663 Nyedhiyakake sumber data kanggo laporan kasebut.
32664 Ana kesalahan nalika mbukak file '|'.
32665 Objek "" | 1 ″ "(| 2) ora bisa ditemokake ing aplikasi Web saiki.
32666 Jeneng Tabel ora valid.
32667 Akses ora bisa mulihake basis data serep kanthi otomatis. Database serep bisa diakses ing kene: |
32668 Kabeh obyek sing mbukak kudu ditutup sadurunge nggawe bagean aplikasi iki. @ Apa sampeyan pengin Microsoft Access nutup kabeh obyek sing mbukak? @@ 19 @@@ 2
32669 Microsoft Access nemoni kesalahan nalika mriksa obyek '|' kanggo kompatibilitas Web. @ Konversi gagal. @@ 1 @@@ 1
32670 Akses 2016 ora bisa ngubungi server. Priksa sambungan jaringan sampeyan utawa hubungi administrator server.
32671 Konektivitas jaringan lost nalika nganyari link. Sawetara tabel bisa uga ora ngganti mode. Sampeyan bakal dijaluk ngganti mode maneh yen database ditutup lan dibukak.
32672 Microsoft Access ora bisa nggawe tabel sing gegandhengan '| 1' kanthi informasi sambungan sing ditemtokake. Mangga ganti jeneng link lan priksa manawa sumber data wis kasedhiya.
32673 Microsoft Access ora duwe definisi sambungan layanan Web.
32674 Jeneng sumber '|' wis digunakake.
32675 Microsoft Access ora bisa nambah '| 1' menyang Galeri Gambar sampeyan. @ | 1 dudu file gambar, utawa disimpen ing format gambar sing ora dingerteni. @@ 1 @@@ 1
32676 Microsoft Access ora bisa nambah sumber sing dijaluk menyang koleksi sumber daya. Priksa manawa file kasebut ana lan format sing bener.
32677 Sumber kanthi jeneng lan jinis sing ditemtokake wis ana ing koleksi sumber. Mung siji sumber sing bisa ana kanggo saben kombinasi jeneng lan jinis.
32678 Ana kesalahan nalika nambah gambar saka file '| 1'. Mung file grafis sing didhukung dening Microsoft Access bisa ditambahake.
32679 File '| 1' ora bisa dibukak. Verifikasi yen file kasebut ana lan coba maneh.
32680 Jeneng sumber '| 1' ora valid. Jeneng sumber kudu antara 1 lan 64 karakter, lan bisa uga ora ngemot most tandha wacan
32681 Sampeyan ora bisa mbusak tema kanthi langsung. Tema kanthi otomatis dibusak nalika ora ana obyek sing nggunakake.
32682 Database saiki ora ndhukung koleksi sumber. Koleksi sumber daya ora didhukung ing proyek Akses (ADP) utawa database Akses ing format MDB.