Kode kesalahan Katrangan Kesalahan
5 Telpon utawa bantahan prosedur sing ora valid
6 Ngluwihi
7 Metu saka memori
9 Langganan ora ana jangkauan
10 Urutan iki wis diatasi utawa temporarily dikunci
11 Divisi kanthi nol
13 Ketik match sing ora cocog
14 Metu saka ruangan senar
16 Ekspresi kompleks banget
17 Ora bisa nindakake operasi sing dijaluk
18 Gangguan pangguna kedadeyan
28 Metu papan tumpukan
47 Kakehan klien aplikasi DLL
48 Kesalahan nalika mbukak DLL
49 Konvensi nelpon DLL sing ala
51 Kesalahan internal
52 Jeneng utawa nomer file sing salah
53 File ora ditemokake
54 Mode file sing salah
55 File wis mbukak
57 Kesalahan I / O Piranti
58 File wis ana
59 Dawane rekor ala
61 Disk kebak
62 Input mburi mburi file
63 Nomer rekor sing ora apik
67 Kakehan file
68 Piranti ora kasedhiya
70 Idin ditolak
71 Disk durung siyap
74 Ora bisa ngganti jeneng nganggo drive liyane
75 Kesalahan akses Path / File
76 Path ora ditemokake
93 String pola ora valid
96 Ora bisa nglelebke acara amarga obyek kasebut wis nembak prastawa nganti jumlah maksimum panampa acara sing didhukung
97 Ora bisa nelpon fungsi kanca ing obyek sing dudu conto kanggo netepake kelas
98 Telpon properti utawa metode ora bisa nyakup referensi obyek pribadi, minangka argumen utawa minangka nilai bali
321 Format file ora valid
322 Ora bisa nggawe tempo sing dibutuhakerary file
325 Format ora valid ing file sumber
380 Nilai properti ora valid
381 Indeks susunan properti ora valid
382 Setel ora didhukung nalika runtime
383 Set ora didhukung (properti mung diwaca)
385 Butuh indeks rangking properti
387 Setel ora diidini
393 Entuk ora didhukung nalika runtime
394 Aja didhukung (properti khusus nulis)
422 Properti ora ditemokake
423 Properti utawa cara ora ditemokake
424 Objek sing dibutuhake
429 Komponen ActiveX ora bisa nggawe obyek
430 Kelas ora ndhukung Otomatisasi utawa ora ndhukung antarmuka sing diarepake
432 Jeneng file utawa jeneng kelas ora ditemokake sajrone operasi Otomatis
438 Obyek ora ndhukung properti utawa metode iki
440 Kesalahan otomatisasi
442 Sambungan karo jinis library utawa lib obyekrary kanggo proses jarak jauh wis lost. Pencet OK kanggo dialog kanggo mbusak referensi.
443 Objek otomatis ora duwe nilai standar
445 Obyek ora ndhukung tumindak iki
446 Obyek ora ndhukung bantahan jenenge
447 Obyek ora ndhukung setelan lokal saiki
448 Argumen sing jenenge ora ditemokake
449 Argumentasi ora opsional
450 Nomer salah bantahan utawa tugas properti sing salah
451 Prosedur ayo properti ora ditetepake lan prosedur entuk properti ora ngasilake obyek
452 Ordinal ora valid
453 Fungsi DLL sing ditemtokake ora ditemokake
454 Sumber daya kode ora ditemokake
455 Kesalahan kunci sumber daya kode
457 Tombol iki wis ana gandhengane karo unsur koleksi iki
458 Variabel nggunakake jinis Otomatisasi sing ora didhukung ing Visual Basic
459 Obyek utawa kelas ora ndhukung acara sing ditemtokake
460 Format clipboard ora valid
461 Cara utawa anggota data ora ditemokake
462 Mesin server jarak jauh ora ana utawa ora kasedhiya
463 Kelas sing ora didaftar ing mesin lokal
481 Gambar ora valid
482 Kesalahan printer
735 Ora bisa nyimpen file menyang TEMP
744 Teks telusuran ora ditemokake
746 Pengganti dawa banget
2001 Sampeyan mbatalake operasi sadurunge. @@@ 1 @ 5738 @ 1
2002 Sampeyan nyoba nindakake operasi sing nyangkut fungsi utawa fitur sing ora diinstal ing versi Microsoft Office Access iki. @@@ 1 @@ 1
2004 Memori ora cukup kanggo nindakake operasi iki. Tutup program sing ora dibutuhake lan coba maneh operasi.
2005 Ora cukup memori gratis kanggo start Akses Microsoft Office. @ Tutup program sing ora dibutuhake banjur coba maneh.
Kanggo informasi babagan memori sing gratis, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'memori, ngatasi masalah'. @@ 1 @@ 3
2006 Jeneng obyek '|' sampeyan mlebu ora ngetutake aturan menehi jeneng obyek ing Microsoft Office Access. @ Kanggo informasi luwih lengkap babagan obyek jeneng, klik Bantuan. @@ 2 @ 553714184 @ 1
2007 Sampeyan wis duwe obyek database sing mbukak jenenge'|.'@ Gunakake jeneng sing beda kanggo saben obyek basis data kanthi jinis sing padha.
Yen sampeyan pengin obyek iki ngganti obyek asli, tutup obyek asli, banjur simpen obyek iki nganggo jeneng sing padha.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan ngganti jeneng obyek database, klik Bantuan. @@ 2 @ 209043 @ 1
2008 Sampeyan ora bisa mbusak obyek database '|' nalika mbukak. @ Tutup obyek database, banjur busak. @@ 1 @@ 1
2009 Sampeyan ora bisa ngganti jeneng obyek database '|' nalika mbukak. @ Tutup obyek database, banjur ganti jeneng. @@ 1 @@ 1
2010 Sampeyan ora bisa mbusak obyek database '|' nalika mbukak. @ Tutup obyek database, banjur busak. @@ 1 @@ 1
2011 Sandi sing sampeyan lebokake salah.
2014 Sampeyan wis menehi iki | 1 jeneng sing padha karo sing ana | 2 ing basis data sampeyan. @ Sampeyan ora bisa menehi tabel lan pitakon kanthi jeneng sing padha. @ Wenehi jeneng iki obyek sing durung digunakake dening tabel utawa pitakon liyane . @ 1 @@ 1
2015 Ora ana ahli sihir terdaftar saka jinis iki. @ Rerun Microsoft Office Access utawa Microsoft Office Setup kanggo nginstal maneh para penyihir. Yen sampeyan pengin njaga keamanan utawa setelan khusus, gawe serep file informasi grup kerja Microsoft Office Access.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan nggawe serep file, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'nggawe serep file'. @@ 1 @@ 1
2016 Sampeyan ora bisa ngowahi atribut Tabel Sistem.
2017 Microsoft mbantu nglindhungi Proyek Visual Basic kanggo Aplikasi nganggo sandhi. Sampeyan kudu menehi sandhi ing Editor Visual Basic sadurunge bisa nindakake operasi iki. @@@ 1 @@ 1
2018 Jeneng kaca akses data '|' sampeyan mlebu salah eja utawa nuduhake kaca akses data sing ora mbukak utawa ora ana. @@@ 1 @@ 1
2019 Nomer sing sampeyan rujuk menyang kaca akses data ora valid. @ Gunakake properti Count kanggo ngetung kaca akses data sing mbukak lan priksa manawa nomer kaca ora luwih gedhe tinimbang nomer kaca akses data sing mbukak dikurangi siji. @@ 1 @ 2019460 @ 1
2020 Jeneng tema kaca akses data '|' sampeyan mlebu salah eja utawa nuduhake jeneng tema sing ora ana. @@@ 1 @@ 1
2021 Siji utawa luwih operator ing ekspresi filter ora valid. @ Kanggo dhaptar operator sing valid, deleng file pitulung @@ 1 @@ 1
2022 Sampeyan ngetik ekspresi sing mbutuhake kaca akses data dadi jendela sing aktif. @@@ 1 @ 5601 @ 1
2023 Jeneng file sing sampeyan jelasake kanggo kaca akses data wis ana. @@@ 1 @ 5601 @ 1
2024 Snapshot laporan ora digawe amarga sampeyan ora duwe cukup ruang disk kanggo temporary file kerja. @ Kanggo ndandani iki, kosongake papan disk (contone, kosongake Recycle Bin utawa busak file sing ora perlu). @@ 1 @@ 1
2025 File kasebut ora ana ing format sing bener kanggo proyek Microsoft Office Access. @@@ 1 @@ 1
2026 Komputer sampeyan ilang paling ora siji saka lib obyek Microsoft Access 97raries. Basis data sing wis diowahi ora bakal bisa mlaku nganti mbukak database iki nggunakake Access 97 banjur ndandani referensi sing ilang. @Press OK kanggo terus nyimpen database iki ing format Access 97 kanthi referensi sing ilang, utawa pencet Batal yen sampeyan ora pengin nyimpen database iki maneh. @@ 4 @@ 2
2027 Operasi iki ora didhukung kanggo database Microsoft Office Access 1.X. @@@ 1 @@ 1
2028 Microsoft Office Access ora bisa nutup obyek basis data.
2029 Aplikasi Microsoft Office ora bisa dilereni nalika dokumen mbukak saka lokasi jaringan. Metu aplikasi utawa tutup dokumen sing mbukak banjur coba maneh.
2030 Proyek Akses Microsoft Office '|' bakal dibukak mung diwaca amarga salah siji saka ing ngisor iki: @File dikunci kanggo diowahi dening pangguna liyane, utawa file (utawa folder sing dununge,) ditandhani mung diwaca, utawa sampeyan wis nemtokake manawa sampeyan pengin mbukak file iki mung kanggo maca. @@ 1 @@ 1
2031 Sampeyan ora bisa ngonversi utawa ngaktifake file MDE. @@@ 1 @@ 1
2032 Sawetara kesalahan kedadeyan sajrone konversi. Ora digawe database sing diowahi. @@@ 1 @@ 1
2033 Konflik jeneng karo modul, proyek, utawa obyek obyek sing anarary. @@@ 1 @@ 1
2034 Ora Bisa Nggawe Proyek. @@@ 1 @@ 1
2035 Ora Bisa Mbukak Proyek versi sing salah. @@@ 1 @@ 1
2036 Microsoft Office Access ora ndhukung nggunakake Proyek ADP nalika mbukak ing Runtime Mode. @@@ 1 @@ 1
2037 Microsoft Office Access ora bisa nindakake jeneng AutoCorrect sajrone operasi iki. Opsi 'Log jeneng AutoCorrect' wis disetel, nanging Data lan Misc. Objek ora dicenthang. @@@ 1 @@ 3
2038 File '|' ora bisa dibukak amarga wis dikunci dening pangguna liyane.
2039 Sampeyan ora bisa ngowahi file klompok kerja saka Microsoft Access2000 dadi Access 97. Sampeyan kudu nggawe setelan keamanan anyar ing Access 97.
2040 Microsoft Office Access ora bisa mbukak. @@@ 1 @@ 3
2041 Microsoft Office Access ora bisa nemokake file '|'. File iki dibutuhake startup.
2042 Ana kesalahan sistem, utawa ora cukup memori gratis kanggo start Akses Microsoft Office. Tutup program sing ora dibutuhake banjur coba maneh.
2043 Microsoft Office Access ora bisa nemokake file database'|.'@Priksa manawa sampeyan wis ngetik path lan jeneng file sing bener. @@ 1 @@ 1
2044 Sampeyan ora bisa metu saka Microsoft Office Access saiki. @ Yen mbukak modul Visual Basic sing nggunakake OLE utawa DDE, sampeyan bisa uga kudu ngganggu modul kasebut. @@ 1 @@ 1
2045 Baris prentah sing biasa sampeyan start Microsoft Office Access ngemot pilihan sing ora diakoni Microsoft Office Access. @ Exit and restart Akses Microsoft Office nggunakake opsi baris prentah sing valid. @@ 1 @@ 1
2046 Prentah utawa tumindak '|' saiki ora kasedhiya. @ * Sampeyan bisa uga ana ing basis data sing diwaca mung utawa basis data sing durung dikonversi saka versi Microsoft Office Access sing luwih dhisik.
* Jinis obyek sing ditrapake tumindak saiki ora dipilih utawa ora ana ing tampilan aktif. @ Gunakake mung prentah lan tumindak makro sing saiki kasedhiya ing basis data iki. @ 1 @@ 1
2048 Ora cukup memori gratis kanggo mbukak file'|.'@Tutup program sing ora dibutuhake banjur coba maneh.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan memori sing gratis, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'memori, ngatasi masalah'. @@ 1 @@ 1
2049 Font Tahoma ora ana. Kanggo mulihake, coba ndeteksi lan Ndandani saka menu Pitulung.
2050 Ketik setelan OLE / DDE Timeout saka 0 nganti 300 detik. @@@ 1 @@ 1
2051 Jeneng obyek '| 1' ora bisa luwih saka | 2 karakter miturut aturan menehi jeneng obyek ing Microsoft Office Access. @@@ 1 @@ 1
2052 Memori gratis ora cukup kanggo nganyari tampilan. Tutup program sing ora dibutuhake banjur coba maneh.
2053 Jeneng prentah ora bisa kosong. @ Pilih jeneng. @@ 1 @@ 1
2054 Microsoft Office Access ora bisa mbukak lib link dinamis Visual Basic kanggo Aplikasirary (DLL) Vbe6. @ Rerun program Konfigurasi Akses Microsoft Office. @@ 1 @@ 3
2055 Ungkapan '|' sampeyan mlebu ora valid. @@@ 1 @ 311732 @ 1
2056 Microsoft Office Access ora bisa menehi pitulung sensitif konteks. @@@ 1 @@ 1
2057 Memori tumpukan ora cukup kanggo nindakake operasi. @ Operasi kasebut rumit banget. Coba nyederhanakake operasi. @@ 1 @@ 3
2058 File '|' ora kompatibel. Microsoft Office Access kudu diinstal maneh. @ Run Setup kanggo instal maneh Microsoft Office Access. Yen sampeyan pengin njaga keamanan utawa setelan khusus, gawe serep file informasi grup kerja Microsoft Office Access.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan nggawe serep file, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'nggawe serep file'. @@ 1 @@ 3
2059 Microsoft Office Access ora bisa nemokake obyek '|'. @ Priksa manawa obyek ana lan manawa sampeyan ngeja jenenge kanthi bener. @@ 1 @@ 1
2060 Sampeyan ora bisa nggawe dhaptar lapangan adhedhasar pitakon tumindak'|.'@Aksi tumindak ora duwe kolom. Formulir utawa laporan kudu didhasarake ing tabel, utawa ing pitakon pilih utawa crosstab. @ Ganti properti RecordSource kanggo formulir utawa laporan, utawa bukak pitakon tumindak lan ganti dadi pitakon pilihan. @ 1 @ 209232 @ 1
2061 Ketik nomer nol utawa luwih saka-nol kanggo pilihan iki. @@@ 1 @@ 1
2062 Jeneng prentah kudu luwih cendhek tinimbang 255 Karakter. @ Pilih jeneng. @@ 1 @@ 1
2063 Microsoft Office Access ora bisa nggawe, mbukak, utawa nulis menyang file indeks '|'; file informasi (.inf) sing digunakake kanggo nglacak indeks dBASE. @ File indeks bisa uga rusak, utawa sampeyan bisa uga ora maca / nulis idin kanggo drive jaringan sing pengin dihubungake. @ Sampeyan bisa nyambung menyang file dBASE tanpa nemtokake indeks dBASE, nanging indeks sing ana ora bakal digunakake karo tabel sing ana gandhengane. @ 1 @@ 1
2064 Nilai bar menu '|' ora valid. @ Sampeyan nyedhiyakake argumen menyang metode DoMenuItem sing nuduhake bilah menu sing ora valid. @ Gunakake nilai konstan intrinsik utawa angka sing nuduhake nilai bar menu sing valid, kayata acFormbar. @ 1 @ 611895 @ 1
2065 Jeneng kanggo menu, printah, utawa subcommand sing sampeyan lebokake ora valid. @ Sampeyan nyedhiyakake argumen menyang metode DoMenuItem sing nuduhake jeneng menu, printah, utawa subcommand sing ora valid. @ Gunakake nilai pancet utawa angka numerik sing nuduhake menu, perintah, utawa nilai subcommand sing valid, kayata acRecordsMenu. @ 1 @ 611895 @ 1
2066 Resolusi adaptor video paling ora 640 x 480 piksel dibutuhake kanggo mbukak Microsoft Office Access.
2067 Makro bar menu mung bisa mbukak yen jeneng makro bar menu minangka setelan sing digunakake dening properti utawa pilihan tartamtu. @ Sampeyan nyoba mbukak makro bar menu sing ngemot tumindak AddMenu.
Setel salah sawijining sifat utawa pilihan ing ngisor iki menyang jeneng makro bar menu:
* Properti MenuBar formulir utawa laporan.
* Properti ShortcutMenuBar formulir, laporan, utawa kontrol.
* Pilihan Menu Bar utawa Menu Shortcut ing Starkothak dialog tup.
Kesalahan iki uga kedadeyan yen Microsoft Office Access nyoba mbukak makro menu bar sing ngemot tumindak AddMenu sing ngetutake tumindak sing nggawe obyek liyane dadi obyek aktif. Contone, tumindak OpenForm. @@ 2 @ 603704 @ 1
2068 Item sing dipilih disesuaikan lan ora duwe Pitulung sing sensitif konteks. @ Kanggo informasi luwih lengkap babagan nggawe Pitulung khusus kanggo formulir, laporan, utawa kontrol, klik Bantuan. @@ 2 @ 110930 @ 1
2069 Kunci utawa kombinasi tombol | 1 ing | 2 ora sah sintaks utawa ora diidini. @ Gunakake sintaks SendKeys kanggo nemtokake kombinasi tombol utawa kunci.
Kanggo kombinasi tombol utawa kunci sing diidini, klik Bantuan. @@ 2 @ 610144 @ 1
2070 Sampeyan wis milih kombinasi tombol utawa kunci | 1 ing | 2 menyang makro liyane. @ Mung tombol utawa kombinasi tombol pisanan sing bakal digunakake. @@ 2 @ 610144 @ 1
2071 Properti Docking ora bisa disetel dadi '| 1' saiki. @ Yen sampeyan pengin nyetel properti Docking dadi '| 2', pindha toolbar saka posisi saiki lan coba maneh. @@ 1 @@ 1
2072 Sukses diimpor '|'.
2073 Sukses diekspor '|'.
2074 Operasi iki ora didhukung sajrone transaksi. @@@ 1 @@ 1
2075 Operasi iki mbutuhake database sing mbukak. @@@ 1 @@ 1
2076 Sukses digandhengake '|'.
2077 Recordset iki ora bisa dianyari
2078 Bantuan ora kasedhiya amarga kurang memori utawa instalasi Microsoft Windows utawa Microsoft Office Access sing ora bener. @ Kanggo informasi luwih lengkap babagan pemecahan masalah memori sing kurang, goleki indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'memori, ngatasi masalah'. @ Yen sampeyan kudu instal maneh Microsoft Office Access, sampeyan bisa uga pengin njaga keamanan utawa setelan kustom. Kanggo nindakake, gawe serep file informasi grup kerja Microsoft Office Access.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan nggawe serep file, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'nggawe serep file'. @ 1 @@ 3
2079 Formulir mung diwaca, amarga properti Tabel Unik ora disetel.
2080 Toolbar utawa menu | wis ana. @ Apa sampeyan pengin ngganti toolbar utawa menu sing ana? @@ 19 @@ 2
2081 Printah Gawe Saka Macro mung bisa digunakake nalika makro dipilih ing jendela Database. @@@ 1 @@ 1
2082 Mung kolom saka Tabel Unik sing bisa diowahi.
2083 Basis data '|' mung diwaca. @ Sampeyan ora bisa nyimpen pangowahan sing digawe ing data utawa definisi obyek ing basis data iki. @@ 1 @@ 1
2084 Lapangan '|' adhedhasar ekspresi lan ora bisa diowahi
2085 Setelan Interval Refresh ODBC kudu saka 1 nganti 32,766 detik. @@@ 1 @@ 1
2086 Recordset mbutuhake formulir supaya bisa dianyari.
2087 Microsoft Office Access ora bisa nampilake submenu Add-ins. @ Ekspresi submenu Add-ins '|' sampeyan mlebu ngluwihi wates karakter 256. @ Cekak jeneng macroname utawa ekspresi jeneng jeneng ing tombol Add-in Menu ing registri Windows, banjur restart Akses Microsoft Office.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan ngatur setelan Microsoft Office Access ing Windows Registry, klik Bantuan. @ 2 @ 109015 @ 3
2088 Microsoft Office Access ora bisa nampilake submenu Tambah | amarga setelan sing sampeyan lebokake ing Windows Registry ora ana jeneng makro utawa ekspresi jeneng fungsi. @@ Pasang ekspresi sing ilang ing tombol Add-in Menu saka Registri Windows, banjur restart Akses Microsoft Office.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan ngatur setelan Microsoft Office Access ing Windows Registry, klik Bantuan. @ 2 @ 109015 @ 3
2089 Microsoft Office Access ora bisa nampilake menu sing padha luwih saka sepisan ing bilah menu. @@@ 1 @ 603704 @ 1
2090 Tindakan ing klompok makro menu global saiki ora bisa ngganti bar menu global. @ Microsoft Office Access ora bisa nampilake bilah menu global amarga makro sing ditelpon nalika sampeyan pisanan nyetel menu global kalebu tumindak liyane sing nyoba ngreset global menu. @ Priksa makro bar menu, lan priksa manawa sampeyan mung nyetel garis menu global. @ 1 @@ 1
2091 '|' jeneng sing ora valid. @@@ 1 @@ 1
2092 Nilai sing sampeyan tentokake kanggo argumen setelan ing metode SetOption dudu jinis Varian sing bener kanggo opsi iki. @ Sampeyan nemtokake senar nalika Microsoft Office Access ngarepake nomer. @ Centhang kothak dialog Pilihan (menu Piranti) kanggo ndeleng apa jinis data dibutuhake kanggo nyetel pilihan tartamtu iki. Contone, setelan kanggo pilihan Folder Database Default kudu string. Kanggo ndeleng jinis Varian sing sampeyan liwati menyang metode SetOption, gunakake fungsi VarType.
Kanggo informasi luwih lengkap, goleki indeks Bantuan kanggo 'jinis data Varian' lan 'fungsi VarType'. @ 1 @@ 1
2093 Nilai numerik kanggo argumen setelan ing metode SetOption ora cocog karo kothak dhaptar utawa setelan klompok pilihan ing kothak dialog Pilihan. @ Setelan sing valid yaiku 0 (item pertama ing dhaptar) nganti | (item pungkasan ing dhaptar). @@ 1 @ 606210 @ 1
2094 Microsoft Office Access ora bisa nemokake toolbar'|.'@ Sampeyan nyoba mbukak makro sing kalebu tumindak ShowToolbar utawa prosedur Visual Basic sing kalebu metode ShowToolbar.
* Jeneng toolbar bisa salah eja.
* Tindakan iki bisa uga nuduhake toolbar khusus sing wis dihapus utawa diganti jeneng ing basis data saiki.
* Tindakan iki bisa uga nuduhake toolbar khusus sing ana ing basis data sing beda. @@ 1 @ 606458 @ 1
2095 Microsoft Office Access ora bisa ngalih menyang |. @ Aplikasi Microsoft sing nyoba dibukak ora bisa ditemokake utawa durung diinstal ing komputer. @@ 1 @@ 3
2096 Microsoft Office Access ora bisa mbukak aplikasi Microsoft Office amarga ora bisa nemokake lib-link dinamisrary Mstool32. @ Run Setup kanggo instal maneh Akses Microsoft Office. Yen sampeyan pengin njaga keamanan utawa setelan khusus, gawe serep file informasi grup kerja Microsoft Office Access.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan nggawe serep file, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'nggawe serep file'. @@ 1 @@ 3
2097 Tabel sing sampeyan nyoba nggawe spesifikasi impor / ekspor digawe ing versi Microsoft Office Access sing luwih anyar. @ Konversi basis data iki menyang versi Microsoft Office Access saiki kanthi nggunakake perintah Konversi Database (menu Piranti, submenu Utilitas Database). @@ 1 @@ 1
2098 Operasi ora bisa rampung amarga Smart Tag '|' ora dikenali dening sistem sampeyan
2100 Kontrol utawa kontrol subform gedhe banget kanggo lokasi iki. @ Nomer sing sampeyan lebokake kanggo properti Kiri, Ndhuwur, Dhuwur, utawa Jembar gedhe banget utawa nomer negatif. @ Kurangi ukuran kontrol utawa kontrol subform, utawa ketik nomer positif. @ 1 @@ 1
2101 Setelan sing sampeyan lebokake ora valid kanggo properti iki. @ Kanggo ndeleng setelan sing bener kanggo properti iki, telusuri indeks Bantuan jeneng properti kasebut. @@ 1 @@ 1
2102 Jeneng formulir '|' salah eja utawa nuduhake formulir sing ora ana. @ Yen jeneng formulir sing salah ana ing makro, kothak dialog Tindakan Gagal bakal nampilake jeneng makro lan bantahan makro sawise sampeyan klik OK. Bukak jendhela Makro, banjur ketik jeneng formulir sing bener. @@ 1 @@ 1
2103 Jeneng laporan '|' sampeyan mlebu ing sheet properti utawa makro salah eja utawa nuduhake laporan sing ora ana. @ Yen jeneng laporan ora valid ana ing makro, kothak dialog Gagal Tindakan bakal nampilake jeneng makro lan bantahan makro sawise sampeyan ngeklik OK. Bukak jendhela Makro, banjur ketik jeneng laporan sing bener. @@ 1 @@ 1
2104 Sampeyan ngetik jeneng kontrol '|,' sing wis digunakake. @ Sampeyan wis duwe kontrol ing formulir nganggo jeneng iki, utawa kontrol sing ana saiki wis diwenehi jeneng peta menyang jeneng iki kanggo Visual Basic.
Peta peta Visual Basic ing jeneng kontrol menyang garis ngisor. Contone, Kontrol lan My_Control saya dianggep jeneng duplikat. @@ 1 @ 611734 @ 1
2105 Sampeyan ora bisa mbukak rekaman sing ditemtokake. @ Sampeyan bisa uga ana ing mburi recordset. @@ 1 @@ 1
2106 | ana kesalahan nalika sampeyan ngemot formulir utawa laporan. @ Sampeyan ngemot formulir utawa laporan sing duwe kontrol utawa properti sing ora dingerteni Microsoft Office Access lan bakal ora digatekake. @@ 1 @@ 1
2107 Nilai sing sampeyan lebokake ora cocog karo aturan validasi sing ditemtokake kanggo kolom utawa kontrol. @ Kanggo ndeleng aturan validasi, klik Tampilan desain, klik kolom sing cocog, banjur, yen sheet properti ora mbukak, klik tombol Properties ing toolbar. Banjur klik tab Data. @ Kanggo ngatasi masalah iki, lebokake nilai sing cocog karo aturan validasi, utawa pencet ESC kanggo mbatalake pangowahan sampeyan. @ 1 @ 211730 @ 1
2108 Sampeyan kudu nyimpen lapangan sadurunge nglakokake tumindak GoToControl, metode GoToControl, utawa metode SetFocus. @ Sampeyan nyoba mindhah fokus menyang kontrol liyane nggunakake metode SetFocus, tumindak GoToControl, utawa cara GoToControl. @ Setel makro utawa cara menyang properti AfterUpdate tinimbang properti BeforeUpdate dadi ngirit lapangan sadurunge ganti fokus. @ 1 @ 606314 @ 1
2109 Ora ana lapangan sing dijenengi '|' ing cathetan saiki. @@@ 1 @@ 1
2110 Microsoft Office Access ora bisa mindhahake fokus menyang kontrol |. @ * Kontrol bisa uga kalebu jinis sing ora bisa nampa fokus, kayata label.
* Properti sing bisa dideleng bisa disetel menyang No.
* Properti sing diaktifake kontrol bisa uga disetel menyang No. @@ 1 @ 603016 @ 1
2111 Owahan sing sampeyan lakoni ora bisa disimpen. @ Operasi nyimpen bisa uga gagal amarga temporary ngunci cathetan dening pangguna liyane.
* Klik OK kanggo nyoba maneh. Sampeyan bisa uga kudu klik OK kaping pirang-pirang (utawa ngenteni nganti pangguna liyane nutup tabel).
* Klik Batal yen usaha bola-bali kanggo nyimpen pangowahan gagal. @@ 3 @@ 1
2112 Item ing Papan Klip ora bisa ditempelake ing kontrol iki. @@@ 1 @@ 1
2113 Nilai sing sampeyan lebokake ora valid kanggo lapangan iki. @ Contone, sampeyan bisa uga ngetik teks ing kolom angka utawa nomer sing luwih gedhe tinimbang idin setelan FieldSize. @@ 1 @@ 1
2114 Microsoft Office Access ora ndhukung format file '|,' utawa file gedhe banget. Coba ganti file menyang format BMP utawa GIF. @@@ 1 @@ 1
2115 Makro utawa fungsi sing disetel menyang properti BeforeUpdate utawa ValidationRule kanggo kolom iki ngalangi Microsoft Office Access supaya ora nyimpen data ing lapangan. @ * Yen iki makro, bukak makro ing jendela Macro lan mbusak tindakan sing meksa nyimpen (contone, GoToControl).
* Yen makro kalebu tumindak SetValue, atur makro menyang properti AfterUpdate kontrol.
* Yen iki fungsi, redefine fungsi ing jendhela Modul. @@ 1 @@ 1
2116 Nilai ing kolom utawa cathetan nglanggar aturan validasi kanggo cathetan utawa lapangan. @ Contone, sampeyan bisa uga wis ngowahi aturan validasi tanpa verifikasi manawa data sing ana cocog karo aturan validasi anyar. @ Klik Batal ing menu Owahi kanggo mulihake nilai sadurunge, utawa lebokake nilai anyar sing cocog karo aturan validasi ing lapangan. @ 2 @ 209121 @ 1
2117 Microsoft Office Access wis mbatalake operasi Tempel. @ Teks ing Clipboard dawa banget kanggo nempel ing formulir. Contone, sampeyan bisa uga wis nempelake teks menyang label utawa ngetik teks ing properti ColumnWidths. @ Tempel bagean sing luwih cilik. Kanggo label, sampeyan kudu nempel kurang saka 2,048 karakter. @ 1 @@ 1
2118 Sampeyan kudu nyimpen kolom saiki sadurunge mbukak tumindak Requery. @ * Yen sampeyan mbukak makro saka jendela Database, simpen lapangan luwih dhisik, banjur jalanake makro.
* Yen jeneng makro minangka setelan properti BeforeUpdate ing fungsi Visual Basic, atur properti AfterUpdate menyang jeneng makro. @@ 1 @ 603033 @ 1
2119 Tumindak Panjaluk ora bisa digunakake ing kontrol'|.'@ Kontrol tartamtu, kayata label lan persegi panjang, ora bisa nampa fokus; mula, sampeyan ora bisa ngetrapake tindakan Requery. @@ 1 @ 603033 @ 1
2120 Kanggo nggawe formulir, laporan utawa kaca akses data nggunakake tuntunan iki, luwih dhisik kudu milih tabel utawa pitakon sing bakal didhasarake formulir, laporan utawa kaca akses data. @@@ 1 @@ 1
2121 Microsoft Office Access ora bisa mbukak formulir'|.'@Kandung data sing ora diakoni Microsoft Office Access.
Gawe formulir maneh utawa, yen sampeyan njaga salinan cadangan database sampeyan, njupuk salinan formulir kasebut. @@ 1 @@ 1
2122 Sampeyan ora bisa ndeleng formulir minangka formulir terus yen ngemot subform, kontrol ActiveX, utawa diagram terikat. @ Setel properti DefaultView formulir menyang Formulir Tunggal, Datasheet, PivotTable, utawa PivotChart. @@ 1 @@ 1
2123 Jeneng kontrol sing sampeyan lebokake ora ngetutake aturan menehi jeneng obyek ing Microsoft Office Access. @@@ 2 @ 611734 @ 1
2124 Jeneng formulir sing sampeyan lebokake ora ngetutake aturan menehi jeneng obyek ing Microsoft Office Access. @@@ 2 @ 611734 @ 1
2125 Setelan kanggo properti FontSize kudu saka 1 nganti 127. @@@ 1 @ 612551 @ 1
2126 Setelan kanggo properti ColumnCount kudu saka 1 nganti 255. @@@ 1 @ 600936 @ 1
2127 Setelan kanggo properti BoundColumn ora bisa luwih gedhe tinimbang setelan properti ColumnCount. @@@ 1 @ 600839 @ 1
2128 Microsoft Office Access nemoni kesalahan nalika ngimpor | 1. @ Kanggo informasi kesalahan sing luwih rinci, deleng file '| 2'. @@ 1 @@ 1
2129 Setelan kanggo properti DefaultEditing kudu Ngidini Sunting, Mung Maca, Entri Data, utawa Ora Bisa Nambah Cathetan. @ Ketik 1, 2, 3, utawa 4 kanggo properti DefaultEditing. @@ 1 @@ 1
2130 Setelan kanggo properti GridX lan GridY kudu saka 1 nganti 64. @@@ 1 @@ 1
2131 Ekspresi ora bisa luwih saka 2,048 karakter. @@@ 1 @@ 1
2132 Setelan kanggo properti DecimalPlaces kudu saka 0 nganti 15, utawa 255 kanggo Auto (standar). @@@ 1 @@ 1
2133 Sampeyan ora bisa nyelehake formulir (utawa laporan) ing awake dhewe. @ Pilih utawa ketik formulir utawa lapuran sing beda kanggo dadi subform utawa subreport. @@ 1 @@ 1
2134 Setelan kanggo properti Jembar kudu saka 0 nganti 22 inci (55.87 cm). @@@ 1 @@ 1
2135 Properti iki mung diwaca lan ora bisa disetel. @@@ 1 @@ 1
2136 Kanggo ngeset properti iki, bukak formulir utawa laporake ing tampilan Desain. @ Kanggo informasi luwih lengkap babagan properti iki, telusuri indeks Bantuan kanggo jeneng properti kasebut. @@ 1 @@ 1
2137 Sampeyan ora bisa nggunakake Golek utawa Ganti saiki. @ Lapangan ora bisa digoleki amarga salah siji saka ing ngisor iki:
* Lapangan minangka kontrol (kayata tombol utawa obyek OLE).
* Lapangan ora duwe data.
* Ora ana lapangan sing bisa digoleki. @@ 1 @@ 1
2138 Sampeyan ora bisa nggoleki ing kolom kanggo nilai sing ditemtokake. @ Ngatasi kesalahan sing diwenehake ing pesen kesalahan sadurunge sadurunge nyoba nggoleki maneh. @@ 1 @@ 1
2139 Sampeyan ora bisa ngganti nilai kolom saiki karo teks panggantos. @ Ngatasi kesalahan sadurunge nggawe pengganti luwih lanjut. @@ 1 @@ 1
2140 Microsoft Office Access ora bisa nyimpen pangowahan sing digawe menyang rekaman ing operasi Ganti amarga alesan sing diwenehake ing pesen kesalahan sadurunge. @ Klik Batal Rekam Saiki ing menu Owahi, utawa lebokake nilai anyar ing lapangan. @@ 1 @@ 1
2141 Microsoft Office Access ora bisa nemokake teks sing sampeyan tentokake ing kothak Temokake Apa. @@@ 1 @@ 1
2142 Tindakan FindRecord mbutuhake argumen Golek Apa. @ Sampeyan nyoba mbukak set makro menyang salah sawijine properti lapangan saiki, nanging sampeyan ninggalake argumen Golek Apa. @ Yen sampeyan ngeklik OK, kotak dialog Gagal Aksi bakal nampilake jeneng makro lan bantahan makro. Ing jendhela Makro, ketik teks utawa ekspresi bantahan Golek Apa, banjur coba operasi Telusuri maneh. @ 1 @ 603015 @ 1
2143 Sampeyan ora nemtokake kritéria telusuran kanthi tumindak FindRecord. @ Ing jendhela Macro, lebokake tumindak FindRecord sadurunge tumindak FindNext. @@ 1 @ 603015 @ 1
2144 Setelan kanggo properti ListRows kudu saka 1 nganti 255. @@@ 1 @ 604055 @ 1
2145 Setelan properti ColumnWidths kudu regane saka 0 nganti 22 inci (55.87 cm) kanggo saben kolom ing kothak dhaptar utawa kothak combo. @ Yen ana luwih saka siji kolom, misahake nomer kasebut kanthi tandha koma utawa pemisah dhaptar . Karakter pamisah dhaptar ditetepake ing bagean Setelan Regional ing Windows Control Panel. @@ 1 @ 600847 @ 1
2146 Microsoft Office Access ora bisa nyimpen pangowahan pungkasan amarga alesan sing diwenehake ing pesen kesalahan sadurunge. @ Contone, sampeyan bisa uga wis ngetik nilai duplikat ing kolom kanthi indeks sing nglarang nilai duplikat. @ Klik Batal ing menu Owahi, utawa ketik nilai anyar ing lapangan. @ 1 @@ 1
2147 Sampeyan kudu ing tampilan Desain kanggo nggawe utawa mbusak kontrol. @@@ 1 @ 5054 @ 1
2148 Nomer sing sampeyan rujuk ing formulir utawa bagean laporan ora valid. @ Priksa manawa angka kasebut kurang saka jumlah bagean ing formulir utawa laporan. @@ 1 @@ 1
2149 Konstanta sing sampeyan lebokake kanggo jinis kontrol ora valid. @ Kanggo dhaptar konstanta sing valid sing bisa digunakake kanggo nggawe kontrol, klik Bantuan. @@ 2 @ 610905 @ 1
2150 Jinis kontrol iki ora bisa ngemot kontrol liyane. @@@ 1 @@ 1
2151 Kontrol induk ora bisa ngemot jinis kontrol sing sampeyan pilih. @ Contone, sampeyan nggunakake fungsi CreateControl kanggo milih klompok pilihan minangka induk saka kothak teks. @@ 1 @@ 1
2152 Sampeyan mung bisa nyetel level klompok kanggo laporan, ora kanggo formulir. @@@ 1 @@ 1
2153 Sampeyan ora bisa nemtokake luwih saka 10 level klompok. @@@ 1 @@ 1
2154 Sampeyan ora bisa nelpon fungsi iki nalika kothak Ngurutake lan Pengelompokan mbukak. @@@ 1 @@ 1
2155 Microsoft Office Access nemoni kesalahan nalika nyusun kode Visual Basic. @ Sampeyan ora duwe idin kanggo ngowahi kode; ngandhani wong sing duwe ijin babagan kesalahan iki. @@ 1 @@ 1
2156 Microsoft Office Access nemoni kesalahan nalika nyusun kode Visual Basic. @ Apa sampeyan pengin ndeleng kesalahan ing konteks kasebut? @@ 19 @@ 2
2157 Jumlah wates ndhuwur, wates ngisor, dhuwure header kaca, lan dhuwure sikil kaca luwih gedhe tinimbang dawa kaca sing dicithak. @@@ 1 @@ 1
2158 Sampeyan bisa nggunakake metode Print lan metode grafis laporan (Circle, Line, PSet, and Scale) mung ing prosedur acara utawa set makro menyang OnPrint, OnFormat, utawa properti acara OnPage. @@@ 1 @ 210129 @ 1
2159 Ora cukup memori kanggo miwiti metode Print utawa salah sawijining metode grafis laporan (Circle, Line, PSet, Scale). @ Tutup program sing ora dibutuhake banjur coba maneh kanggo nyithak utawa pratinjau laporan kasebut.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan memori sing gratis, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'memori, ngatasi masalah'. @@ 1 @@ 1
2160 Microsoft Office Access ora bisa nggawe grafis utawa teks. @ Ana kesalahan nalika miwiti metode Print utawa salah sawijining metode grafis laporan (Circle, Line, PSet, Scale). @ Tutup program sing ora dibutuhake banjur coba maneh kanggo nyithak utawa pratinjau laporan
Kanggo informasi babagan memori sing gratis, goleki indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'memori, ngatasi masalah'. @ 1 @@ 1
2161 Teks utawa ekspresi sing sampeyan lebokake ora cocog karo jinis data sing sampeyan goleki. @ Urip maneh teks utawa ekspresi, utawa telusuran ing kolom liyane. @@ 1 @@ 1
2162 Set makro menyang salah sawijining properti lapangan saiki gagal amarga ana kesalahan ing argumen tumindak FindRecord. @ Ing jendhela Macro, ganti bantahan Panelusuran Minangka Diformat dadi Ya. Yen sampeyan pengin setelan argumen tetep Ora, tindakake kabeh ing ngisor iki:
* Pilih Ora kanggo bantahan Case Match.
* Pilih Ya kanggo mung argumen Lapangan Saiki.
* Priksa manawa sampeyan nggoleki ing kontrol sing kaiket. @@ 2 @ 603015 @ 1
2163 Nomer kaca sing sampeyan gunakake minangka argumen kanggo tumindak utawa metode GoToPage ora ana ing formulir iki. @@@ 1 @ 603017 @ 1
2164 Sampeyan ora bisa mateni kontrol nalika fokus. @@@ 1 @ 5250 @ 1
2165 Sampeyan ora bisa ndhelikake kontrol sing fokus. @@@ 1 @@ 1
2166 Sampeyan ora bisa ngunci kontrol nalika ana pangowahan sing durung disimpen. @@@ 1 @@ 1
2167 Properti iki mung diwaca lan ora bisa diowahi. @@@ 1 @@ 1
2169 Sampeyan ora bisa nyimpen data iki saiki. @ Microsoft Office Access bisa uga nemoni kesalahan nalika nyoba nyimpen data.
Yen saiki sampeyan nutup obyek iki, pangowahan data sing sampeyan lakoni bakal lost.
Apa sampeyan pengin nutup obyek basis data? @@ 20 @@ 2
2170 Ora cukup memori kanggo njupuk data ing kothak dhaptar. @ Tutup program sing ora dibutuhake. Banjur tutup lan bukak maneh formulir aktif, banjur klik kothak dhaptar maneh.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan memori sing gratis, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'memori, ngatasi masalah'. @@ 1 @@ 1
2171 Sampeyan ora bisa duwe luwih saka pitung subforms susuh ing formulir utama. @ Copot subform bersarang eigth. @@ 1 @@ 1
2172 Sampeyan ora bisa nggunakake pitakon liwat utawa pitakon crosstab kolom sing ora ditetepake minangka sumber rekaman kanggo subform utawa subreport. @ Sadurunge sampeyan naleni subform utawa subreport menyang pitakon crosstab, atur properti kolom ColumnHeadings pitakon. @@ 2 @ 209979 @ 1
2173 Kontrol '|' makro sing nyoba nggoleki ora bisa digoleki. @ Coba salah siji saka ing ngisor iki:
* Tambahake tumindak GoToControl sadurunge tumindak FindRecord.
* Kanggo tumindak FindRecord, ganti Mung argumen tumindak Lapangan Saiki saka Ya dadi Ora.
* Owahi fokus menyang kontrol sing bisa digoleki. @@ 2 @ 603015 @ 1
2174 Sampeyan ora bisa ngalih menyang tampilan sing beda ing wektu iki. @ Code lagi dieksekusi nalika nyoba ngoper tampilan. @ Yen kode debugging, sampeyan kudu mungkasi operasi debugging sadurunge ngoper tampilan. @ 1 @@ 1
2175 Memori gratis ora cukup kanggo nerusake operasi Telusuran. @ Tutup program sing ora dibutuhake. Banjur coba operasi Telusuri maneh.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan memori sing gratis, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'memori, ngatasi masalah'. @@ 1 @@ 3
2176 Setelan kanggo properti iki dawa banget. @ Sampeyan bisa ngetik nganti 255 utawa 2,048 karakter kanggo properti iki, gumantung saka jinis data. @@ 1 @@ 1
2177 Sampeyan ora bisa masang laporan menyang formulir. @ Laporan mung bisa dilebokake menyang laporan. @@ 1 @@ 1
2178 Sampeyan ora bisa nambah bagean liyane saiki. @ Dhuwur total maksimum kanggo kabeh bagean ing laporan, kalebu header bagean, yaiku 200 inci (508 cm). @ Copot utawa nyuda dhuwure paling ora siji bagean, banjur tambahake bagean anyar. @ 1 @@ 1
2181 Sampeyan ora bisa ngurutake kolom sing diwilang ing formulir. @ Sampeyan mung bisa ngurutake kolom sing diwilang ing query.
Amarga pitakon kudu dieksekusi sadurunge formulir dibukak, formulir bakal dibukak luwih alon. @ 1 @@ 1
2182 Sampeyan ora bisa ngurutake ing lapangan iki. @@@ 1 @@ 1
2183 Microsoft Office Access ora bisa nggawe obyek saka jinis sing dijaluk. @ Sampeyan nyoba nggawe formulir saka laporan sing wis disimpen minangka teks, utawa nggawe laporan saka formulir sing wis disimpen. @@ 1 @@ 1
2184 Nilai sing sampeyan gunakake kanggo properti TabIndex ora valid. Nilai sing bener yaiku saka 0 tekan |. @@@ 2 @ 606348 @ 1
2185 Sampeyan ora bisa ngrujuk properti utawa cara kanggo kontrol kajaba kontrol duwe fokus. @ Coba salah siji saka ing ngisor iki:
* Pindhah fokus menyang kontrol sadurunge ngrujuk properti. Ing kode Visual Basic, gunakake cara SetFocus. Ing makro, gunakake tumindak GoToControl.
* Referensi utawa atur properti saka prosedur makro utawa acara sing mbukak nalika acara GotFocus kanggo kontrol. @@ 2 @ 606215 @ 1
2186 Properti iki ora kasedhiya ing tampilan Desain. @ Ganti tampilan Formulir kanggo ngakses properti iki, utawa mbusak referensi menyang properti kasebut. @@ 1 @@ 1
2187 Properti iki mung kasedhiya ing tampilan Desain. @@@ 1 @@ 1
2188 Objek sing sampeyan nyoba kanggo mbukak saka teks duwe nilai ora valid kanggo properti '| 1' ing | 2. @@@ 1 @@ 1
2189 Kode sampeyan ngemot kesalahan sintaksis, utawa fungsi Akses Microsoft Office sing sampeyan butuhake ora kasedhiya. @ Yen sintaksis bener, priksa subkontak Control Wizards utawa Librartombol iki ing bagean Akses Microsoft Office ing Registri Windows kanggo verifikasi manawa entri sing sampeyan butuhake wis dicantumake lan kasedhiya. @ Yen entri kasebut bener, sampeyan kudu mbenerake Add-in Utilitas Akses Microsoft Office utawa file acWzlib utawa tuntunan iki wis dipateni Kanggo nggawe tuntunan tuntunan iki, klik Babagan Akses Microsoft Office ing menu Bantuan, banjur klik tombol Item Cacad kanggo ndeleng dhaptar addins sing bisa sampeyanaktifake. Rerun Microsoft Office Access utawa Microsoft Office Setup kanggo instal maneh Microsoft Office Access. Sadurunge instal maneh, busak tombol Registri Windows kanggo Add-in Utility Akses Microsoft Office lan acWzlib. @ 1 @@ 1
2190 Properti iki wis diganti properti anyar; gunakake properti anyar kasebut. @@@ 1 @@ 1
2191 Sampeyan ora bisa ngeset | properti ing pratinjau cetak utawa sawise nyithak started. @ Coba atur properti iki ing acara OnOpen. @@ 1 @@ 1
2192 Peta bit sing sampeyan jelasake ora ana ing format bitmap independen (.dib) independen. @ Sampeyan nyoba nyetel properti PictureData formulir, laporan, tombol, utawa kontrol gambar. @@ 1 @@ 1
2193 Margin kiwa, wates tengen, utawa loro-lorone luwih wiyar tinimbang ukuran kertas sing ditemtokake ing kothak dialog Print Setup. @@@ 1 @@ 1
2194 Sampeyan ora bisa nyetel properti PictureData ing tampilan Datasheet. @ Kanggo ndeleng setelan sing bener kanggo properti iki, telusuri indeks Bantuan 'Properti PictureData'. @@ 1 @@ 1
2195 Jeneng bagean sing sampeyan lebokake ora ngetutake aturan menehi jeneng obyek ing Microsoft Office Access. @@@ 2 @ 611734 @ 1
2196 Microsoft Office Access ora bisa njupuk regane properti iki. @ Properti kasebut ora kasedhiya saka tampilan nalika sampeyan mbukak kode makro utawa Visual Basic, utawa Microsoft Office Access nemoni kesalahan nalika njupuk nilai properti kasebut .
Kanggo ndeleng setelan sing bener kanggo properti iki, telusuri indeks Bantuan jeneng properti kasebut. @@ 1 @@ 1
2197 Sampeyan ora bisa nyetel properti SourceObject kontrol subform dadi senar dawa nul yen nampilake formulir utama ing tampilan Formulir. @ Sampeyan bisa nyetel properti iki menyang senar dawa nol saka tampilan Desain, tampilan Datasheet, utawa Pratinjau Cetak . @@ 1 @@ 1
2200 Nomer sing sampeyan lebokake ora valid. @@@ 1 @@ 1
2201 Ana masalah nalika njupuk informasi printer kanggo | 1 ing | 2. Objek kasebut bisa uga wis dikirim menyang printer sing ora kasedhiya. @@@@@
2202 Sampeyan kudu nginstal printer sadurunge nyithak. @ Kanggo nginstal printer, arahake menyang Setelan ing Windows Start menu, klik Printer, banjur klik kaping pindho Tambah Printer. Tututi pandhuan ing tuntunan. @@ 1 @@ 1
2203 Lib link-dinamisrary Commdlg gagal: kode kesalahan '0x |'. @ Driver driver kanggo printer sing dipilih bisa uga salah diinstal.
Kanggo informasi babagan milih printer liyane utawa instal maneh printer iki saka Microsoft Windows, goleki indeks Bantuan Windows kanggo 'persiyapan printer'. @@ 1 @@ 1
2204 Driver driver default ora disiyapake kanthi bener. @ Kanggo informasi babagan nyetel printer standar, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'printer standar, setelan'. @@ 1 @@ 1
2205 Driver driver default ora disiyapake kanthi bener. @ Kanggo informasi babagan nyetel printer standar, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'printer standar, setelan'. @@ 1 @@ 1
2206 Nomer kaca sing sampeyan lebokake ora valid. @ Contone, bisa uga nomer negatif utawa sawetara sing ora valid, kayata 6 nganti 3. @@ 1 @@ 1
2207 Microsoft Office Access ora bisa nyithak makro. @ Sampeyan nyoba nggunakake tumindak utawa metode PrintOut, nanging obyek sing aktif yaiku makro. @ Yen sampeyan pengin nyithak obyek liyane saka makro, gunakake tumindak utawa metode SelectObject kanggo milih obyek sing dipengini sadurunge mbukak tumindak PrintOut. @ 1 @ 603041 @ 1
2210 Microsoft Office Access ora bisa nyithak utawa pratinjau kaca amarga ukuran kaca sing sampeyan pilih luwih gedhe saka 22.75 inci. @@@ 1 @@ 1
2211 Microsoft Office Access ora bisa nyithak utawa pratinjau jendhela Debug. @@@ 1 @@ 1
2212 Microsoft Office Access ora bisa nyithak obyek sampeyan. @ Priksa manawa printer sing ditemtokake kasedhiya.
Kanggo informasi babagan nyetel printer gawan, goleki indeks Bantuan Windows kanggo 'printer standar, setelan'. @@ 1 @@ 1
2213 Ana masalah nalika njupuk informasi printer kanggo obyek iki. Objek kasebut bisa uga wis dikirim menyang printer sing ora kasedhiya. @@@ 1 @@ 1
2214 Ana masalah nalika njupuk informasi saka printer. Printer anyar durung disetel. @@@ 1 @@ 1
2215 Microsoft Office Access ora bisa nyithak PivotTable iki amarga | 1 ngluwihi 22.75 inci. @ Kurangi | 1 kanthi nggawe perubahan format utawa ngemot data tampilan PivotTable, banjur coba nyithak maneh. @@ 1 @@ 1
2220 Microsoft Office Access ora bisa mbukak file '|'. @@@ 1 @@ 1
2221 Teks kasebut dawa banget kanggo diowahi. @@@ 1 @@ 1
2222 Kontrol iki mung kanggo maca lan ora bisa diowahi. @@@ 1 @@ 1
2223 Jeneng file '|' dawa banget. @ Ketik jeneng file sing 256 karakter utawa kurang. @@ 1 @@ 1
2225 Microsoft Office Access ora bisa mbukak Clipboard. @ Clipboard ora nanggapi, bisa uga amarga ana aplikasi liya sing nggunakake. Tutup kabeh aplikasi liyane lan coba maneh operasi. @@ 1 @@ 1
2226 Clipboard ora nanggapi, mula Microsoft Office Access ora bisa nempelake konten Clipboard. @ * Aplikasi liyane bisa uga nggunakake Clipboard.
* Sampeyan bisa uga ora cukup memori gratis kanggo operasi tempel.
Tutup kabeh aplikasi liyane, banjur salin banjur tempel maneh. @@ 1 @@ 1
2227 Data ing Clipboard rusak, mula Microsoft Office Access ora bisa nempelake. @ Bisa uga ana kesalahan ing Clipboard, utawa bisa uga ora cukup memori gratis. Coba operasi maneh. @@ 1 @@ 1
2229 Akses Microsoft Office ora bisa start server OLE. @ Sampeyan nyoba nggunakake formulir, laporan, utawa datasheet sing ngemot obyek OLE, nanging server OLE (aplikasi sing digunakake kanggo nggawe obyek) bisa uga ora didaftar kanthi bener. Instal maneh server OLE kanggo ndhaptar kanthi bener. @@ 1 @@ 1
2234 Microsoft Office Access ora bisa nempelake obyek OLE. @@@ 1 @@ 1
2237 Teks sing sampeyan lebokake dudu item ing dhaptar. @ Pilih item saka dhaptar, utawa ketik teks sing cocog karo salah sawijining item sing wis didaftar. @@ 1 @@ 1
2239 Basis data '|' kudu didandani utawa dudu file database Microsoft Office Access. @ Sampeyan bisa uga ora sengaja mandheg Microsoft Office Access kanthi mbukak database. @ Kanggo ndandani basis data, klik prentah Database Perbaikan ing menu Alat (submenu Utilitas Database).
Yen basis data ora bisa didandani, file .mdb ora bisa digunakake. Pulihake basis data saka salinan serep utawa gawe database anyar. @ 1 @@ 1
2243 Data ing Clipboard ora bisa dingerteni; Microsoft Office Access ora bisa nempelake obyek OLE. @@@ 1 @@ 1
2244 Jeneng file sing sampeyan pilih ing properti Gambar kanggo tombol prentah utawa tombol alihan ora bisa diwaca. @ * File sing sampeyan jelasake bisa rusak. Pulihake file saka salinan serep utawa gawe maneh file kasebut.
* Disk sing dununge ana file kasebut bisa uga ora bisa diwaca. @@ 1 @@ 1
2245 File sing sampeyan pilih ora ngemot data ikon sing valid. @ Nemtokake file lambang sing bener. @@ 1 @ 600829 @ 1
2246 Microsoft Office Access ora bisa mbukak pitakon; nilai parameter gedhe banget. @ Dawa total kabeh nilai sing dilebokake kanggo parameter ora bisa ngluwihi 1,024 karakter. @@ 1 @@ 1
2260 Ana kesalahan nalika ngirim data menyang server OLE (aplikasi sing digunakake kanggo nggawe obyek). @ * Sampeyan bisa uga nyoba ngirim data kakehan. Yen sampeyan nggawe grafik lan grafik adhedhasar pitakon, ngowahi pitakon supaya data luwih sithik dipilih. Yen grafik adhedhasar tabel, coba basakake ing pitakon supaya sampeyan bisa matesi data.
* Sampeyan bisa uga nggunakake server OLE sing ora nampa format Clipboard.
* Sampeyan bisa uga ora bisa start server OLE amarga ora didaftar kanthi bener. Instal maneh kanggo ndhaptar.
* Komputer bisa uga kurang memori. Tutup windows aplikasi liyane kanggo mbebasake memori. @@ 1 @ 208951 @ 1
2262 Nilai iki kudu ana nomer. @@@ 1 @@ 1
2263 Nomer iki akeh banget. @@@ 1 @@ 1
2264 Microsoft Office Access ora ngerti unit pangukuran. @ Ketik unit sing valid, kayata inci (in) utawa sentimeter (cm). @@ 1 @@ 1
2265 Sampeyan kudu nemtokake unit pangukuran, kayata inci (in) utawa sentimeter (cm). @@@ 1 @@ 1
2266 '|' bisa uga ora setelan sing valid kanggo properti RowSourceType, utawa ana kesalahan kompilasi ing fungsi kasebut. @ Kanggo informasi babagan setelan sing valid kanggo properti RowSourceType, klik Bantuan. @@ 2 @ 603853 @ 1
2267 Ruang disk ora cukup kanggo nggawe temporary file buffer kanggo dicithak. @ Mbebasake sawetara ruang disk kanggo menehi ruangan kanggo temporary file buffer. @@ 1 @@ 1
2269 Sawetara library database ora bisa dimuat amarga kakehan sing ditemtokake. @ Kanggo ngganti librarreferensi basis data, klik Referensi ing menu Piranti. @@ 1 @ 209017 @ 1
2272 Setelan kanggo Update Retry Interval kudu saka 0 nganti 1,000 milidetik. @@@ 1 @@ 1
2273 Setelan kanggo Update Retries kudu saka 0 nganti 10. @@@ 1 @@ 1
2274 Basis data '|' wis mbukak minangka library database. @@@ 1 @@ 1
2275 Senar sing dibalekake dening tukang bangunan dawa banget. @ Asile bakal dipotong. @@ 1 @@ 1
2276 Tukang kustom sing sampeyan gunakake nyebabake kesalahan kanthi ngganti fokus menyang jendela liyane nalika sampeyan nggunakake. @ Ketik nilai tanpa nggunakake pembangun khusus. @@ 1 @@ 1
2277 Ana kesalahan inisialisasi font. @@@ 1 @@ 1
2278 Microsoft Office Access ora bisa nyimpen pangowahan menyang obyek OLE sing kaiket iki. @ Sampeyan ora duwe idin kanggo nulis menyang cathetan sing disimpen obyek kasebut, utawa rekaman kasebut dikunci dening pangguna liyane.
Salin obyek menyang Clipboard (pilih obyek banjur klik Salin ing menu Sunting), banjur klik Batal Rekam Saiki ing menu Sunting. Banjur bukak aplikasi sing digunakake kanggo nggawe obyek, tempel obyek kasebut ing Clipboard, lan simpen. @@ 1 @ 410222 @ 1
2279 Nilai sing sampeyan lebokake ora cocog kanggo masker masukan '|' sing ditemtokake kanggo lapangan iki. @@@ 2 @ 509118 @ 1
2280 Sampeyan wis nambahake format output liyane menyang Registri Windows tinimbang Microsoft Office Access sing bisa miwiti. @ Sawetara format output ora bakal kasedhiya. Copot format sing sampeyan ora nate nggunakake paling asring. @@ 1 @@ 1
2281 Format sing ngidini sampeyan ngasilake data minangka Microsoft Excel, format teks kaya, teks MS-DOS, utawa file HTML ilang utawa salah didaftar ing Windows Registry. @ Run Setup kanggo nginstal maneh Microsoft Office Access utawa, yen sampeyan menowo setelan ing Registri, coba koreksi dhewe. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Registri, klik Bantuan. @@ 2 @ 109015 @ 1
2282 Format sing sampeyan coba output obyek saiki ora kasedhiya. @ Sampeyan uga nyoba output obyek saiki menyang format sing ora valid kanggo jinis obyek, utawa format sing ngidini sampeyan ngasilake data minangka Microsoft Excel, format teks kaya, teks MS-DOS, utawa file HTML ilang saka Registri Windows. Run Setup kanggo instal maneh Microsoft Office Access utawa, yen sampeyan wis ngerti setelan ing Registri, coba koreksi dhewe. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Registri, klik Bantuan. @@ 2 @ 109015 @ 1
2283 Spesifikasi format kanggo '|' ora valid. @ Sampeyan ora bisa nyimpen data output menyang file ing format iki nganti mbenerake setelan kanggo format ing Windows Registry. Run Setup kanggo instal maneh Microsoft Office Access utawa, yen sampeyan wis ngerti setelan ing Registri, coba koreksi dhewe. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Registri, klik Bantuan. @@ 2 @ 109015 @ 1
2284 Microsoft Office Access ora bisa nulis menyang file. @ * Jaringan kasebut bisa uga ora bisa digunakake. Ngenteni nganti jaringan bisa digunakake, banjur coba maneh.
* Sampeyan bisa uga ora kelingan. Tutup siji utawa luwih windows Microsoft Office Access, tutup aplikasi liyane, banjur coba maneh. @@ 1 @@ 1
2285 Microsoft Office Access ora bisa nggawe file output. @ * Sampeyan bisa uga ora ana ruang disk ing drive tujuan.
* Jaringan kasebut bisa uga ora bisa digunakake. Ngenteni nganti jaringan bisa digunakake, banjur coba maneh.
* Sampeyan bisa uga ora kelingan. Tutup siji utawa luwih windows Microsoft Office Access, tutup aplikasi liyane, banjur coba maneh. @@ 1 @@ 1
2286 Microsoft Office Access ora bisa nutup file kasebut. @ * Jaringan kasebut bisa uga ora bisa digunakake. Ngenteni nganti jaringan bisa digunakake, banjur coba maneh.
* Sampeyan bisa uga ora kelingan. Tutup siji utawa luwih windows Microsoft Office Access, tutup aplikasi liyane, banjur coba maneh. @@ 1 @@ 1
2287 Microsoft Office Access ora bisa mbukak sesi surat. @ Priksa aplikasi mail sampeyan kanggo mesthekake yen wis mlaku kanthi bener. @@ 1 @@ 1
2288 Akses Microsoft Office ora bisa mbukak '|' format. @ Setelan kanggo format iki ing Windows Registry ora salah. Sampeyan ora bisa nyimpen data output menyang file ing format iki nganti sampeyan mbenerake setelan ing Registri. @ Run Setup kanggo instal maneh Microsoft Office Access utawa, yen sampeyan wis ngerti setelan ing Registri, coba koreksi dhewe . Kanggo informasi luwih lengkap babagan Registri, klik Bantuan. @ 2 @ 109015 @ 1
2289 Microsoft Office Access ora bisa ngetokake modul ing format sing dijaluk. @@@ 1 @@ 1
2290 Ana akeh banget sing nampa pesen; pesen ora dikirim. @@@ 1 @@ 1
2291 Ana akeh banget lampiran pesen; pesen ora dikirim. @@@ 1 @@ 1
2292 Teks pesen kasebut dawa banget, mula ora dikirim. @@@ 1 @@ 1
2293 Microsoft Office Access ora bisa ngirim pesen email iki. @ Sadurunge nyoba ngirim pesen email saka Microsoft Office Access, ngrampungake masalah sing wis diidentifikasi ing pesen sadurunge, utawa atur komputer sampeyan kanggo ngirim lan nampa pesen e-mail. @@ 1 @@ 1
2294 Akses Microsoft Office ora bisa masang obyek kasebut; pesen ora dikirim. @ * Jaringan kasebut bisa uga ora bisa digunakake. Ngenteni nganti jaringan bisa digunakake, banjur coba maneh.
* Sampeyan bisa uga ora kelingan. Tutup siji utawa luwih windows Microsoft Office Access, tutup aplikasi liyane, banjur coba maneh. @@ 1 @@ 1
2295 Panampa pesen sing ora dingerteni; pesen ora dikirim. @@@ 1 @@ 1
2296 Sandi ora valid; pesen ora dikirim. @@@ 1 @@ 1
2297 Microsoft Office Access ora bisa mbukak sesi surat. @ Sampeyan bisa uga ora kelingan. Tutup siji utawa luwih windows Microsoft Office Access, nutup aplikasi liyane, banjur coba maneh. Sampeyan uga bisa mriksa aplikasi mail sampeyan supaya bisa mlaku kanthi bener. @@ 1 @@ 1
2298 Akses Microsoft Office ora bisa start tuntunan, tukang bangunan, utawa add-in. @ * The library database sing ngemot tuntunan, tukang bangunan, utawa add-in bisa uga ora diinstal. Point to Add-in ing menu Tools, banjur klik Add-in Manager kanggo ndeleng manawa lib kasebutrary database wis diinstal.
* Kode tuntunan, tukang bangunan, utawa tambahan bisa uga ora dikompilasi lan Microsoft Office Access ora bisa dikompilasi. Bisa uga ana kesalahan sintaks ing kode kasebut.
* Tombol kanggo tambahan ing file Windows Registry bisa uga salah. @@ 2 @ 109015 @ 1
2299 Microsoft Office Access ora bisa mbukak kothak Zoom. @ Add-in Utilitas Microsoft Office Access ilang utawa diowahi. Rerun Microsoft Office Access utawa Microsoft Office Setup kanggo nginstal maneh Microsoft Office Access lan add-in Utility Akses Microsoft Office. @@ 1 @ 212620 @ 1
2300 Microsoft Office Access ora bisa output amarga akeh banget kontrol sing dipilih kanthi gaya beda, kayata warna lan font. @ Pilih kontrol sing luwih sithik, banjur coba maneh. @@ 1 @@ 1
2301 Ora cukup sumber daya sistem kanggo ngasilake data. @ Tutup siji utawa luwih windows Microsoft Office Access lan nutup aplikasi liyane. Banjur coba output data maneh. @@ 1 @@ 1
2302 Microsoft Office Access ora bisa nyimpen data output menyang file sing sampeyan pilih. @ * File bisa uga mbukak. Yen mangkono, tutup, banjur simpen data output menyang file kasebut maneh.
* Yen sampeyan nggunakake template, priksa manawa template wis ana.
* Yen file ora mbukak, priksa manawa sampeyan duwe ruang disk sing cukup.
* Priksa manawa file kasebut ana ing jalur sing wis ditemtokake.
* Priksa manawa sampeyan duwe idin kanggo nulis menyang folder sing ditemtokake. @@ 1 @@ 1
2303 Microsoft Office Access saiki ora bisa ngasilake data. @ * Jaringan kasebut bisa uga ora bisa digunakake. Ngenteni nganti jaringan bisa digunakake, banjur coba maneh.
* Sampeyan bisa uga ora ana ing papan disk. Kosongake papan disk banjur coba maneh. @@ 1 @@ 1
2304 Microsoft Office Access ora bisa nyimpen data output menyang file sing ditemtokake. @ Priksa manawa sampeyan duwe cukup ruang disk gratis ing drive tujuan. @@ 1 @@ 1
2305 Ana akeh banget kolom sing bakal digawe, adhedhasar watesan sing ditemtokake ing format output utawa dening Microsoft Office Access. @@@ 1 @@ 1
2306 Ana akeh banget larik kanggo output, adhedhasar watesan sing ditemtokake dening format output utawa dening Microsoft Office Access. @@@ 1 @@ 1
2307 Sampeyan durung milih data, utawa obyek sing sampeyan pilih kosong. @@@ 1 @@ 1
2308 File '|' wis ana. @ Apa sampeyan pengin ngganti file sing wis ana? @@ 20 @@ 2
2309 Ana entri tambahan sing ora valid kanggo'|.'@ Ana kesalahan ing Registri Windows kanggo tambahan iki. Mbenerake setelan lan restart Akses Microsoft Office. Kanggo informasi babagan Registri, klik Bantuan. @@ 2 @ 109015 @ 1
2311 Memori ora cukup kanggo mbukak prosedur acara NotInList. @@@ 1 @@ 1
2312 Trabasan '|' kudu digawe maneh. @ File kasebut bisa uga ilang, rusak, utawa ing format lawas sing ora bisa diwaca. @@ 1 @@ 1
2313 Microsoft Office Access ora bisa nemokake database trabasan '| 1' utawa'|2.'@ Nggawe trabasan kanthi lokasi sing bener saka database. @@ 2 @ 209032 @ 1
2314 Microsoft Office Access ora bisa nemokake basis data trabasan'|.'@ Nggawe maneh trabasan kanthi lokasi sing bener saka database. @@ 2 @ 209032 @ 1
2315 String input dawa banget. @@@ 1 @@ 1
2316 Tabel utawa pitakon iki ora bisa dibukak amarga ora nduweni kolom sing bisa dideleng. @ Iki bisa diasilake yen tabel utawa pitakon mung kothak sistem, lan pilihan Tampilake Objek Sistem ora aktif. @ Kanggo nguripake pilihan Tampilake Objek Sistem, klik Pilihan ing menu Tools, klik tab View, banjur pilih centhang Obyek Sistem. @ 1 @@ 1
2317 Basis data '|' ora bisa didandani utawa ora file database Microsoft Office Access. @@@ 1 @@ 1
2319 Microsoft Office Access ora bisa ngimpor obyek '|' nalika mbukak. @@@ 1 @@ 3
2320 Microsoft Office Access ora bisa nampilake kolom sing sampeyan lebokake Endi ing baris Total. @ Busak kothak centhang Tampilake kolom kasebut. Yen sampeyan pengin lapangan iki ditampilake ing asil pitakon, tambahake menyang kothak desain kaping pindho. Kanggo kolom sing bakal katon ing asil pitakon, aja nemtokake Endi ing jajaran Total, lan priksa manawa kothak centhang Show wis dicenthang . @@ 1 @@ 1
2321 Sampeyan ora bisa nemtokake kriteria sadurunge nambah kolom utawa ekspresi menyang baris Field. @ Utawa nambah kolom saka dhaptar lapangan menyang kolom banjur ketik ekspresi, utawa busak kriteria kasebut. @@ 1 @@ 1
2322 Sampeyan ora bisa ngurutake tanda asterisk (*). @ Amarga tanda asterisk nuduhake kabeh kolom ing tabel utawa pitakon dhasar, sampeyan ora bisa ngurutake. @ Tambah tanda bintang ing kothak desain pitakon, bebarengan karo kolom tartamtu sing pengin diurutake. Busak kothak centhang Tampilake kanggo kothak ngurutake, banjur tentokake urutan urutan. @ 1 @@ 1
2323 Sampeyan ora bisa nemtokake kriteria kanggo tanda bintang (*). @ Amarga tanda asterisk nuduhake kabeh kolom ing tabel utawa pitakon dhasar, sampeyan ora bisa nemtokake kriteria kasebut. @ Tambah asterisk menyang kothak desain pitakon, bebarengan karo kolom sing pengin disetel kritéria, banjur ketik kritéria kanggo lapangan tartamtu. Ing kothak desain pitakon, busak kothak centhang Tampilake kolom kriteria, sadurunge mbukak query. @ 1 @@ 1
2324 Sampeyan ora bisa ngetung total ing tanda bintang (*). @ Amarga tanda asterisk nuduhake kabeh kolom ing tabel, sampeyan ora bisa ngetung jumlah kasebut. @ Copot tanda bintang saka kothak desain pitakon. Tambah kolom sing pengin digunakake ing kothak desain, banjur pilih total sing pengin diitung kanggo kolom tartamtu. @ 1 @ 11202 @ 1
2325 Jeneng lapangan sing sampeyan lebokake ngluwihi watesan 64 karakter properti LinkMasterFields. @ Nalika nggunakake printah Hubungan (menu Alat) kanggo netepake hubungan antarane tabel sing ndasari formulir lan subform, Microsoft Office Access ngubungake formulir lan subform kanthi otomatis lan nyetel Properti LinkChildFields lan LinkMasterFields. @@ 1 @ 603990 @ 1
2326 Sampeyan ora bisa nemtokake klompok Miturut, Ekspresi, utawa Endi ing baris Total kanggo kolom iki. @ Nemtokake fungsi agregat, kayata Jumlah utawa Cacah, kanggo kolom utawa ekspresi sing sampeyan pilih minangka Nilai ing pitakon crosstab.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan fungsi agregat, klik Bantuan. @@ 2 @ 209980 @ 1
2327 Sampeyan kudu ngetik Group By ing baris Total kanggo kolom sing nduweni Judhul Column ing baris Crosstab. @ Nilai sing dipikolehi saka kolom utawa ekspresi sing sampeyan pilih minangka Column Heading digunakake kanggo klompok data ing query crosstab. @@ 1 @ 209980 @ 1
2328 Sampeyan ora bisa mbukak pitakon nganyari ing tanda asterisk (*). @ Amarga tanda asterisk nuduhake kabeh kolom ing tabel, sampeyan ora bisa nganyari. @ Copot tanda bintang saka kothak desain pitakon. Tambah kolom sing pengin dianyari menyang kothak desain. @ 1 @ 210001 @ 1
2329 Kanggo nggawe pitakon crosstab, sampeyan kudu nemtokake siji utawa luwih opsi Judhul Baris, siji opsi Judhul Kolom, lan siji opsi Nilai. @@@ 1 @ 209980 @ 1
2330 Microsoft Office Access ora bisa makili ekspresi gabung | ing tampilan Desain. @ * Siji utawa luwih kolom bisa uga wis dibusak utawa diganti jeneng.
* Jeneng siji utawa luwih kolom utawa tabel sing ditemtokake ing ekspresi gabung bisa uga salah eja.
* Gabung bisa nggunakake operator sing ora didhukung ing tampilan Desain, kayata> utawa <. @@ 1 @@ 1
2331 Sampeyan kudu ngetik Group By ing baris Total kanggo paling ora siji opsi Judhul Row sing sampeyan lebokake ing baris Crosstab. @@@ 1 @ 209980 @ 1
2332 Microsoft Office Access ora bisa cocog karo kolom sing sampeyan tambahake kanthi nggunakake tanda asterisk (*) ing pitakon tambahan. @ Amarga tanda asterisk nuduhake kabeh kolom ing tabel utawa pitakon dhasar, sampeyan ora bisa nambah tanda bintang ing sawijining kolom utawa ekspresi, lan sampeyan ora bisa nambah kolom utawa ekspresi menyang tanda asterisk. @ Tambah tanda bintang menyang tanda bintang (contone, tabel menyang tabel), utawa tambahkan kolom tartamtu. @ 1 @ 209999 @ 1
2333 Sampeyan kudu ngetik jeneng tabel sing digawe utawa nambah cathetan. @ Sampeyan nyoba nemtokake tabel make utawa nambah pitakon tanpa nemtokake tabel tujuan. @@ 1 @@ 1
2334 Microsoft Office Access ora bisa nyithak '|' amarga pitakon tumindak. @ Amarga pitakon tumindak ora ngasilake recordset, sampeyan ora bisa nyithak tampilan Datasheet.
Elinga yen tandha seru (!) Nggabungake ikon pitakon ing jendhela Database minangka tandha pitakon tumindak. @ Kanggo nyithak tampilan Datasheet saka cathetan sing bakal dipilih dening pitakon, tampilake pitakon ing tampilan Desain, klik tombol Datasheet , banjur klik tombol Print. @ 1 @@ 1
2335 Sampeyan kudu nggunakake jumlah lapangan sing padha nalika nyetel properti LinkChildFields lan LinkMasterFields. @ Sampeyan ngetik macem-macem kolom kanggo siji properti tinimbang liyane.
Yen sampeyan nggunakake printah Hubungan (menu Alat) kanggo netepake hubungan antarane tabel sing ndasari formulir lan subform, Microsoft Office Access bakal ngubungake formulir lan subform kanthi otomatis banjur nyetel properti LinkChildFields lan LinkMasterFields. @@ 1 @ 209086 @ 1
2337 Sampeyan ora bisa nemtokake kritéria ing lapangan sing padha kanggo ngetik Nilai ing baris Crosstab. @ Sampeyan nyoba nampilake pitakon crosstab sawise ngetik Nilai ing baris Crosstab lan kriteria ing baris Kriteria. @ Yen pengin lapangan iki diwenehake nilai lintas tabulasi ing pitakon crosstab, busak entri ing baris Kriteria. Yen sampeyan pengin dadi lapangan kriteria, kosongake baris Crosstab. @ 1 @ 209980 @ 1
2338 Microsoft Office Access ngilangi ekspresi sing sampeyan lebokake. @ Ekspresi '|' ngluwihi watesan 1,024 karakter kanggo kothak desain pitakon. @@ 1 @@ 1
2339 Microsoft Office Access ora bisa nggawe temporary link. @ Sampeyan tekan watesan kanggo jumlah tautan ing database sampeyan. Microsoft Office Access kudu nggawe temporary link kanggo ngimpor tabel ODBC. @ Copot kabeh tautan utawa tabel sing ora dibutuhake. @ 1 @@ 1
2340 Ekspresi sing sampeyan lebokake ngluwihi watesan 1,024 karakter kanggo kothak desain pitakon. @@@ 1 @@ 1
2342 Tumindak RunSQL mbutuhake argumen sing kalebu pernyataan SQL. @ Contone, pitakon tumindak sing nambah cathetan starts karo INSERT INTO. Pitakon definisi data sing nggawe tabel starts karo Gawe TABLE. @@ 1 @ 603698 @ 1
2343 Nilai sing sampeyan lebokake ngluwihi watesan 64 karakter properti Alias. @@@ 1 @ 606146 @ 1
2344 Kanggo properti TopValues ​​ing sheet query query, sampeyan kudu ngetik ongko ongko luwih saka nol. @@@ 1 @@ 1
2345 Kanggo properti TopValues ​​ing sheet query query, sampeyan kudu ngetik persentasi saka 1 nganti 100. @@@ 1 @@ 1
2346 Kanggo properti TopValues ​​ing sheet properti query, sampeyan kudu ngetik nomer luwih saka nol. @@@ 1 @@ 1
2347 Microsoft Office Access ora bisa nemokake jeneng file sing sampeyan lebokake kanggo properti DestinationDB ing lembar properti pitakon. @ Sampeyan bisa uga salah nulis jeneng file database, utawa file kasebut bisa uga wis dihapus utawa diganti jeneng. @@ 1 @ 606183 @ 1
2348 Sampeyan ora bisa ninggalake properti Alias ​​kanthi kosong. @@@ 1 @ 606146 @ 1
2349 Kanggo properti TopValues ​​ing sheet properti query, sampeyan kudu ngetik nomer sing luwih cilik saka 2,147,483,647. @@@ 1 @@ 1
2350 Microsoft Office Access ora bisa nyimpen pitakon. @ * Pitakon kasebut minangka pitakon liwat lan ora bisa diwakili minangka string SQL sing sederhana. Simpen pitakon minangka pitakon sing jeneng saka Query Builder. Nalika nutup Query Builder, Microsoft Office Access bakal ngisi properti RecordSource utawa RowSource kanthi jeneng pitakon sing disimpen.
* Priksa manawa pitakon ora duwe kesalahan sintaks SQL. @@ 1 @ 604309 @ 1
2351 Microsoft Office Access ora bisa makili klausa NILAI implisit ing kothak desain pitakon. @ Sunting iki ing tampilan SQL. @@ 1 @@ 1
2352 Sampeyan ora bisa ngowahi pitakon iki amarga wis dibusak utawa diganti jeneng dening pangguna liyane. @@@ 1 @@ 1
2353 Parameter pitakon sing ala '|'. @@@ 1 @@ 1
2360 Jeneng lapangan ora ana. @ Sampeyan wis netepake jinis data utawa katrangan kanggo lapangan tanpa nemtokake jeneng lapangan. @ Ketik jeneng ing kolom, utawa busak baris kasebut. @ 1 @@ 1
2361 Microsoft Office Access ora bisa nyimpen tabel iki. @ Ora ana kolom ing tabel iki. @ Temtokake paling ora siji lapangan kanthi ngetik jeneng lapangan lan milih jinis data. @ 1 @@ 1
2362 Sampeyan wis duwe lapangan sing dijenengi '|.' @@@ 1 @@ 1
2363 Akses Microsoft Office mung ngidini siji kolom Nomer Otomatis saben tabel. @ Gunakake jinis data Nomer kanggo kolom sing padha. @@ 1 @@ 1
2364 Microsoft Office Access ora bisa mbukak tabel ing tampilan Datasheet. @@@ 1 @@ 1
2366 Microsoft Office Access ora bisa nyimpen pesenan lapangan. Kabeh pangowahan liyane bisa disimpen kanthi sukses. @ Tutup database iki lan pilih prentah Database Perbaikan ing menu Tools (Submenu Utilitas Database). @@ 1 @@ 1
2370 Mbusak utawa ngganti indeks kanggo lapangan iki mbutuhake ngilangi tombol utama. @ Yen sampeyan pengin mbusak tombol utami, pilih kolom kasebut banjur klik tombol Kunci Utama. @@ 1 @@ 1
2371 Microsoft Office Access ora bisa nggawe kunci utama. Owahan sampeyan ora disimpen. @@@ 1 @@ 1
2372 Jeneng lapangan ora valid. @ Priksa manawa jeneng ora ngemot periode (.), Tandha seru (!), Krenjang ([]), papan utama, utawa karakter sing ora bisa dicetak kayata bali kreta. Yen sampeyan wis nempel jeneng saka aplikasi liya, coba pencet ESC banjur tik jeneng maneh. @@ 2 @ 613793 @ 1
2373 Setelan kanggo properti FieldSize kudu saka 0 nganti 255. @@@ 1 @@ 1
2374 Sampeyan ora bisa nggawe indeks utawa kunci utama ing luwih saka 10 kolom. @@@ 1 @@ 1
2375 Sampeyan ora bisa nempelake ing pungkasan tabel. @ Sampeyan wis nyoba nempelake kolom ngluwihi baris 255 ing tabel ing tampilan Desain. @@ 1 @@ 1
2376 Microsoft Office Access ora bisa nggawe kunci utami. @ Sampeyan wis milih akeh kolom kanggo kunci utama pirang-pirang lapangan. @@ 1 @@ 1
2377 Sawise ngetik data ing tabel, sampeyan ora bisa ngganti jinis data ing kolom apa wae menyang AutoNumber, sanajan sampeyan durung nambah data ing lapangan kasebut. @ Tambah lapangan anyar menyang tabel, lan jelasake jinis data kasebut Nomer Otomatis. Microsoft Office Access banjur ngetik data ing kolom AutoNumber kanthi otomatis, cacahe rekaman terus-terusan starting karo 1. @@ 1 @@ 1
2378 Tabel iki mung diwaca. @ Gunakake jeneng liyane ing kothak dialog Simpen Minangka kanggo nyimpen pangowahan. @@ 1 @@ 1
2379 Sampeyan ora bisa nggawe tombol utami ing lapangan jinis data iki. @ Sampeyan ora bisa netepake kunci utami ing kolom kanthi tipe data OLE Object. @@ 1 @@ 1
2380 Microsoft Office Access ora bisa nggawe kunci utami amarga ora ana lapangan sing dipilih. @ Sampeyan milih baris sing ora ditemtokake kolom. @ Selehake titik sisipan ing endi wae ing baris lapangan sing pengin sampeyan jelasake minangka kunci utama. @ 1 @@ 1
2381 Microsoft Office Access ora bisa nggawe kunci utami amarga lapangan ora duwe jeneng. @ Wenehi jeneng kolom, banjur jelasake minangka kolom kunci utama. @@ 1 @@ 1
2382 Sampeyan ora bisa ngalih menyang tampilan Datasheet lan ora bisa bali menyang tampilan Desain. @ Pangguna liyane wis mbukak tabel iki utawa pitakon, formulir, utawa laporan sing ana ing tabel iki. @@ 1 @@ 1
2383 Microsoft Office Access ora bisa ngganti jinis data. @ Ruang disk utawa memori ora cukup. @@ 1 @@ 1
2384 Sampeyan ora bisa ngganti siji kolom saka jinis data AutoNumber lan nambah kolom Nomer Otomatis liyane ing wektu sing padha. @ Lakukan kaya ing ngisor iki:
1.Busak kolom Nomer Otomatis sing ditambahake, banjur klik Simpen ing menu File.
2. Tambah kolom AutoNumber anyar, lan simpen tabel maneh. @@ 1 @@ 1
2385 Kesalahan ditemokake sajrone operasi nyimpen. | @@@ 1 @@ 1
2386 Microsoft Office Access ora bisa nggawe tabel. @@@ 1 @@ 1
2387 Sampeyan ora bisa mbusak tabel '|'; iku melu siji utawa luwih hubungan. @ Yen sampeyan pengin mbusak tabel iki, luwih dhisik mbusak hubungane ing jendela Hubungan. @@ 1 @@ 1
2388 Sampeyan ora bisa ngganti tombol utami. @ Tabel iki minangka tabel utami ing siji utawa luwih sesambetan. @ Yen sampeyan pengin ngganti utawa mbusak kunci utami, luwih dhisik mbusak hubungan ing jendela Hubungan.
2389 Sampeyan ora bisa mbusak kolom'|.'@ Iki kalebu bagean saka siji utawa luwih hubungan. @ Yen sampeyan pengin mbusak lapangan iki, luwih dhisik mbusak hubungane ing jendela Hubungan. @ 1 @@ 1
2390 Sampeyan ora bisa ngganti jinis data utawa ukuran kolom ing lapangan iki; iku bagean saka siji utawa luwih hubungan. @ Yen sampeyan pengin ngganti jinis data ing lapangan iki, luwih dhisik mbusak hubungane ing jendela Hubungan. @@ 1 @@ 1
2391 Lapangan '| 1' ora ana ing tabel tujuan'|2.'@ Microsoft Office Access ora bisa ngrampungake operasi append. Tabel tujuan kudu ngemot kolom sing padha karo tabel sing sampeyan tampal. @@ 1 @@ 1
2392 Sampeyan ora bisa nyetel properti Unik saka kunci utami menyang No. @ Kunci utami, kanthi definisi, mung ngemot nilai unik. @ Yen sampeyan pengin ngidini nilai nonunique ing kolom iki, mbusak definisi kunci utama kanthi nyetel properti Utama menyang Nomer @ 1 @@ 1
2393 Sampeyan ora bisa nyetel properti IgnoreNulls tombol utami dadi Ya. @ Tombol utama, miturut definisi, ora bisa ngidini angka batal. @ Yen sampeyan pengin angka batal ing kolom iki, mbusak definisi kunci utama kanthi nyetel properti Utama menyang Nomer @ 1 @@ 1
2394 Jeneng indeks ora valid. @ Jeneng indeks bisa uga dawa (luwih saka 64 karakter) utawa ngemot karakter sing ora valid. @@ 1 @@ 1
2395 Indeks kudu duwe jeneng. @@@ 1 @@ 1
2396 Microsoft Office Access ora bisa nggawe indeks utawa kunci utami. @ Siji utawa luwih jeneng lapangan ilang. @ Enter utawa pilih paling ora siji kolom ing kolom Jeneng Field kanggo saben indeks sing sampeyan jenengake. @ 1 @@ 1
2397 Sampeyan wis duwe indeks sing dijenengi '|.' @@@ 1 @@ 1
2398 Tombol utama wis diganti. @ Tabel iki minangka tabel utama ing siji utawa luwih sesambetan. Pangowahan tombol utama ora bakal disimpen. @@ 1 @@ 1
2399 Setelan kanggo properti FieldSize kudu saka 1 nganti 8000. @@@ 1 @@ 1
2400 Baris sing sampeyan lebokake ing kothak ngluwihi watesan 255 baris (kolom) kanggo tabel utawa 1,000 baris (tumindak) kanggo makro. @@@ 1 @@ 1
2420 Ekspresi sing sampeyan lebokke nomer sing ora valid. @@@ 2 @ 611732 @ 1
2421 Ekspresi sing sampeyan lebokake duwe tanggal tanggal sing ora valid. @@@ 2 @ 611729 @ 1
2422 Ekspresi sing sampeyan lebokake duwe senar sing ora valid. @ Senar bisa dawane nganti 2048 karakter, kalebu tandha petik pambuka lan nutup. @@ 1 @@ 1
2423 Ekspresi sing sampeyan lebokake ora valid. (titik) utawa! operator utawa kurung sing ora valid. @ Sampeyan bisa uga wis ngetik pengenal sing ora bener utawa kurung sing diketik sawise tetep Null. @@ 2 @ 611736 @ 1
2424 Ekspresi sing sampeyan lebokake duwe lapangan, kontrol, utawa jeneng properti sing ora bisa ditemokake Microsoft Office Access. @@@ 1 @@ 1
2425 Ekspresi sing sampeyan lebokake duwe jeneng fungsi sing ora bisa ditemokake Microsoft Office Access. @@@ 1 @@ 1
2426 Fungsi sing sampeyan lebokake ora bisa digunakake ing ekspresi iki. @ * Sampeyan bisa uga nggunakake fungsi DoEvents, LBound, UBound, Spc, utawa Tab ing ekspresi.
* Sampeyan bisa uga nggunakake fungsi agregat, kayata Count, ing kothak desain utawa ing kontrol utawa lapangan sing diwilang. @@ 1 @@ 1
2427 Sampeyan ngetik ungkapan sing ora ana regane. @ Ekspresi bisa uga nuduhake obyek sing ora ana regane, kayata formulir, laporan, utawa kontrol label. @@ 1 @@ 1
2428 Sampeyan ngetik argumen sing salah ing fungsi agregat domain. @ * Kolom ing ekspresi string bisa uga ora ana ing domain.
* Kolom sing ditemtokake ing ekspresi kriteria bisa uga ora ana ing domain. @@ 2 @ 610931 @ 1
2429 Operator Ing sing sampeyan lebokake mbutuhake kurung. @@@ 1 @@ 1
2430 Sampeyan ora ngetik tembung kunci Lan ing Antarane… Lan operator. @ Sintaks sing bener kaya ing ngisor iki:
ungkapan [Ora] Antarane nilai1 Lan nilai2 @@ 1 @@ 1
2431 Ekspresi sing sampeyan lebokake ngemot sintaks sing ora valid. @ Sampeyan bisa uga koma tanpa nilai utawa pengenal sadurunge. @@ 1 @@ 1
2432 Ekspresi sing sampeyan lebokake ngemot sintaks sing ora valid, utawa sampeyan kudu ngemot data teks kanthi kuotasi. @ Sampeyan bisa uga wis ngetik koma utawa tandha kutip sing ora valid.
Contone, yen properti Nilai Default kolom teks yaiku "Huey, Louie, lan Dewey," kudu ditutup ing kuotasi yen sampeyan tegese senar teks harfiah. Iki ngindhari kebingungan kanthi ekspresi "Huey Louie" Lan "Dewey". @@ 1 @@ 1
2433 Ekspresi sing sampeyan lebokake ngemot sintaks sing ora valid. @ Sampeyan bisa uga wis ngetik operator, kayata operator +, ing ekspresi tanpa operan sing cocog. @@ 1 @@ 1
2434 Ekspresi sing sampeyan lebokake ngemot sintaks sing ora valid. @ Sampeyan bisa uga wis ngetik operan tanpa operator. @@ 1 @@ 1
2435 Ekspresi sing sampeyan lebokake kakehan kurung sing nutup. @@@ 1 @@ 1
2436 Ekspresi sing sampeyan lebokake ora ana kurung nutup, krenjang (]), utawa garis vertikal (|). @@@ 1 @@ 1
2437 Ekspresi sing sampeyan lebokke ora valid bar vertikal (|). @@@ 1 @@ 1
2438 Ekspresi sing sampeyan lebokake ngemot sintaks sing ora valid. @ Sampeyan ngilangi operan utawa operator, sampeyan ngetik karakter utawa koma sing ora valid, utawa ngetik teks tanpa diubengi kanthi tandha petik. @@ 2 @ 611732 @ 1
2439 Ekspresi sing sampeyan lebokake duwe fungsi sing ngemot nomer bantahan sing salah. @@@ 1 @@ 1
2440 Sampeyan kudu ngemot argumen fungsi IIf ing kurung. @@@ 1 @ 1012957 @ 1
2442 Ekspresi sing sampeyan lebokake nduwe tanda kurung sing ora valid. @ Sampeyan bisa uga nggunakake sintaks kurung kanggo pengenal ing pitakon. Gunakake sintaks pengenal standar:
Formulir! [Formulir]! [Kontrol]. @@ 1 @ 411729 @ 1
2443 Sampeyan mung bisa nggunakake operator Is kanthi ekspresi nganggo Null utawa Not Null. @@@ 1 @ 1008950 @ 1
2445 Ekspresi sing sampeyan lebokake rumit banget. @@@ 2 @ 611732 @ 1
2446 Memori ora cukup kanggo nindakake pitungan iki. @ Tutup program sing ora dibutuhake, banjur coba maneh.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan memori sing gratis, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'memori, ngatasi masalah'. @@ 1 @@ 1
2447 Ana panggunaan salah saka. (titik) utawa! operator utawa kurung sing ora valid. @ Sampeyan bisa uga wis ngetik pengenal sing ora bener utawa kurung sing diketik sawise tetep Null. @@ 2 @ 611736 @ 1
2448 Sampeyan ora bisa menehi nilai kanggo obyek iki. @ * Obyek kasebut bisa uga dadi kontrol ing formulir sing mung diwaca.
* Objek kasebut bisa uga ana ing formulir sing mbukak ing tampilan Desain.
* Regane bisa uga gedhe banget kanggo lapangan iki. @@ 1 @ 209424 @ 1
2449 Ana ekspresi sing ora valid. @ Contone, sampeyan bisa uga nyoba nggunakake metode Print kanthi obyek liyane kajaba Report utawa Debug. @@ 2 @ 2015551 @ 1
2450 Microsoft Office Access ora bisa nemokake formulir '|' dirujuk ing ekspresi makro utawa kode Visual Basic. @ * Formulir sing sampeyan referensi bisa ditutup utawa ora ana ing basis data iki.
* Microsoft Office Access bisa uga nemoni kesalahan kompilasi ing modul Visual Basic kanggo formulir kasebut. @@ 1 @ 211735 @ 1
2451 Jeneng laporan '|' sampeyan mlebu salah eja utawa nuduhake laporan sing ora mbukak utawa ora ana. @@@ 1 @@ 1
2452 Ekspresi sing sampeyan lebokake duwe referensi sing ora valid kanggo properti Parent. @ Contone, sampeyan bisa nggunakake properti Parent kanthi kontrol formulir utama utawa laporan tinimbang nganggo kontrol subform utawa subreport. @@ 2 @ 604852 @ 1
2453 Jeneng kontrol '|' sampeyan ngetik ekspresi sampeyan salah eja utawa nuduhake kontrol formulir utawa laporan sing ora mbukak utawa ora ana. @@@ 1 @ 411730 @ 1
2454 Jeneng obyek '|' sampeyan mlebu ngetutake ing! operator ing ekspresi ora valid. @ Contone, sampeyan bisa uga nyoba ngetik pengenal kanthi rong jeneng kontrol sing dipisahake karo! operator. @@ 2 @ 611736 @ 1
2455 Sampeyan ngetik ungkapan sing duwe referensi sing ora valid kanggo properti kasebut |. @ Properti kasebut bisa uga ora ana utawa ora ditrapake kanggo obyek sing wis ditemtokake.
2456 Nomer sing sampeyan deleng formulir ora valid. @ Gunakake properti Count kanggo ngetung formulir mbukak lan priksa manawa nomer formulir ora luwih saka jumlah formulir mbukak dikurangi siji. @@ 1 @ 2019460 @ 1
2457 Nomer sing sampeyan deleng laporan ora valid. @ Gunakake properti Count kanggo ngetung laporan sing mbukak lan priksa manawa nomer laporan ora luwih saka jumlah laporan sing mbukak. @@ 1 @ 2019460 @ 1
2458 Nomer kontrol sing sampeyan jelasake luwih gedhe tinimbang jumlah kontrol. @ Gunakake properti Count kanggo ngetung kontrol ing formulir utawa laporan banjur priksa manawa nomer kontrol sing sampeyan kutip ana ing kisaran kontrol sing ana. @@ 1 @ 2019460 @ 1
2459 Sampeyan ora bisa ngrujuk menyang properti Induk formulir utawa laporan nalika mbukak ing tampilan Desain. @@@ 1 @@ 1
2460 Sampeyan ora bisa ngrujuk menyang properti RecordsetClone formulir sing mbukak ing tampilan Desain. @@@ 1 @ 607393 @ 1
2461 Gunakake nomer bagean, dudu string, kanggo ngrujuk formulir utawa bagean laporan. @@@ 1 @@ 1
2462 Nomer bagean sing sampeyan lebokake ora valid. @@@ 1 @@ 1
2463 Gunakake nomer, dudu senar, kanggo nuduhake level klompok. @@@ 2 @ 606361 @ 1
2464 Ora ana lapangan utawa ekspresi klompok utawa ekspresi sing ditemtokake kanggo nomer level klompok sing sampeyan gunakake. @ Nomer level klompok sing valid bisa saka 0 (kanggo kolom utawa ekspresi pisanan sing sampeyan sortir utawa klompok) nganti 9 (kanggo kaping sepuluh). Cacahake level klompok ing laporan starting karo nol. @@ 1 @@ 1
2465 Microsoft Office Access ora bisa nemokake lapangan '|' dirujuk ing ekspresi sampeyan. @ Sampeyan bisa uga salah nulis jeneng lapangan, utawa lapangan bisa uga diganti jeneng utawa dihapus. @@ 1 @ 411730 @ 1
2466 Ekspresi sing sampeyan lebokake duwe referensi sing ora valid kanggo properti Dynaset. @ Contone, sampeyan bisa nggunakake properti Dynaset kanthi formulir sing ora adhedhasar tabel utawa pitakon. @@ 1 @@ 1
2467 Ekspresi sing sampeyan lebokake nuduhake obyek sing ditutup utawa ora ana. @ Contone, sampeyan bisa uga wis milih formulir menyang variabel obyek Formulir, nutup formulir, lan banjur ngrujuk menyang variabel obyek. @@ 1 @@ 1
2468 Nilai sing sampeyan lebokake kanggo interval, nomer, utawa argumen tanggal ing fungsi ora valid. @ Priksa argumen kanggo mesthekake yen sampeyan salah ngetik.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan nilai argumen sing valid, telusuri indeks Bantuan kanggo 'fungsi DatePart,' 'fungsi DateAdd,' ​​utawa 'fungsi DateDiff'. @@ 1 @@ 1
2469 Ekspresi | 2 sing sampeyan lebokake ing kontrol ValidationRule kontrol formulir ngemot kesalahan | 1. @ Microsoft Office Access ora bisa ngrampungake ekspresi ValidationRule sing sampeyan lebokake. Contone, yen sampeyan ngetik ekspresi = MyFunction () ing properti ValidationRule, lan fungsi MyFunction ora ana, Microsoft Office Access nampilake pesen ing ngisor iki:
Jeneng fungsi sing ora dingerteni ing aturan validasi: 'MyFunction'. @ Kanggo mbantu nggawe ekspresi minangka argumen ing Visual Basic, gunakake Expression Builder. Kanggo informasi luwih lengkap, goleki indeks Bantuan kanggo 'Expression Builder'. @ 1 @ 111805 @ 1
2470 Ana (n) '|' ing properti ValidationRule kontrol formulir. @ Kanggo mbantu nggawe ekspresi minangka argumen ing Visual Basic, gunakake Expression Builder. Kanggo informasi luwih lengkap, goleki indeks Bantuan kanggo 'Expression Builder'. @@ 1 @ 111805 @ 1
2471 Ekspresi sing sampeyan lebokake minangka parameter pitakon ngasilake kesalahan iki: '|' @@@ 2 @ 611805 @ 1
2472 Setelan properti LinkMasterFields ngasilake kesalahan iki: '|' @@@ 2 @ 603990 @ 1
2473 Ekspresi | 2 sing sampeyan lebokake minangka setelan properti acara ngasilake kesalahan ing ngisor iki: | 1. @ * Ekspresi kasebut bisa uga ora nyebabake jeneng makro, jeneng fungsi sing ditemtokake pangguna, utawa [Prosedur Acara].
* Bisa uga ana kesalahan sing ngevaluasi fungsi, acara, utawa makro. @@ 1 @@ 1
2474 Ekspresi sing sampeyan lebokake mbutuhake kontrol ing jendela sing aktif. @ Coba salah siji saka ing ngisor iki:
* Bukak utawa pilih formulir utawa laporan sing ngemot kontrol.
* Gawe kontrol anyar ing jendela sing aktif, lan coba maneh operasi. @@ 1 @@ 1
2475 Sampeyan ngetik ekspresi sing mbutuhake formulir dadi jendela sing aktif. @@@ 1 @ 5601 @ 1
2476 Sampeyan ngetik ekspresi sing mbutuhake laporan dadi jendela sing aktif. @@@ 1 @ 5603 @ 1
2477 Sampeyan ngetik angka tipe obyek sing ora valid '|' ing obyek Yen TypeOf Kondhisi tipe obyek saka Yen… Banjur… Pranyatan liyane. @ Jenis objek bisa salah siji saka ing ngisor iki: Rectangle, Subform, Subreport, TextBox, Toggle Button, ImageControl, utawa OLEControl. @@ 1 @@ 1
2478 Microsoft Office Access ora ngidini sampeyan nggunakake metode iki ing tampilan saiki. @ Most cara, kalebu metode SetFocus lan Requery, ora bisa digunakake ing formulir utawa laporan Tampilan desain. @@ 2 @ 2015551 @ 1
2479 Prosedur acara '|' ora bisa dadi prosedur Fungsi; mesthine minangka prosedur Sub. @ Yen sampeyan pengin mbukak prosedur Fungsi nalika ana kedadeyan, coba salah siji saka ing ngisor iki:
* Setel properti acara menyang jeneng makro sing ngemot tumindak RunCode sing mbukak prosedur Function.
* Setel properti acara menyang = FunctionName (). @@ 1 @@ 1
2480 Sampeyan ngrujuk properti kanthi argumen numerik sing dudu salah siji nomer properti ing koleksi. @ Priksa nomer properti ing koleksi. @@ 1 @@ 1
2481 Sampeyan ora bisa nemtokake regane nalika dokumen ana ing Pratinjau Cetak. @@@ 1 @@ 1
2482 Microsoft Office Access ora bisa nemokake jeneng '|' sampeyan ngetik ekspresi. @ Sampeyan bisa uga wis nemtokake kontrol sing ora ana ing obyek saiki tanpa nemtokake formulir utawa laporan laporan sing bener. @ Kanggo ngrujuk kontrol ing formulir utawa laporan liyane, ndhisiki jeneng kontrol kanthi jeneng koleksi, biasane salah siji Formulir utawa Laporan, lan jeneng formulir utawa laporan sing duwe kontrol.
Contone, Forms! [Produk]! [Unit Simpenan]. @ 1 @@ 1
2483 Sampeyan ora bisa pindhah menyang kontrol sadurunge yen mung siji kontrol sing duwe fokus. @ Gunakake properti PreviousControl mung sawise ngalih fokus menyang kontrol nomer loro. @@ 1 @ 607144 @ 1
2484 Ora ana lembar data aktif. @@@ 1 @@ 1
2485 Microsoft Office Access ora bisa nemokake makro'|.'@Makro (utawa klompok makro kasebut) ora ana, utawa makro anyar nanging durung disimpen.
Elinga yen nalika ngetik sintaks macrogroupname.macroname ing argumen, sampeyan kudu milih jeneng klompok makro kasebut pungkasan disimpen ing ngisor iki. @@ 1 @ 210183 @ 1
2486 Sampeyan ora bisa nindakake tumindak iki saiki. @ Sampeyan nyoba mbukak makro utawa nggunakake obyek DoCmd ing Visual Basic kanggo nindakake tumindak. Nanging, Microsoft Office Access nindakake kegiatan liyane sing ngalangi tumindak kasebut saiki.
Contone, ora ana tumindak ing formulir sing bisa ditindakake nalika Microsoft Office Access ngeculake kontrol utawa ngitung ekspresi. @ Nindakake tumindak mengko. @ 1 @@ 1
2487 Argumen Tipe Obyek kanggo tumindak utawa cara kasebut kosong utawa ora valid. @ * Kanggo tumindak Close, GoToRecord, utawa RepaintObject, ketik angka kanggo loro bantahan kasebut, utawa kosongake loro kanggo nindakake tumindak ing obyek aktif.
* Kanggo tumindak DeleteObject, Ngganti jeneng, utawa CopyObject, ketik angka kanggo loro bantahan kasebut, utawa tinggalake kosongake tumindak ing obyek sing saiki dipilih ing jendela Database.
* Kanggo tumindak SendObject utawa OutputTo, ketik angka kanggo loro bantahan kasebut, utawa tinggalake argumen Jeneng Obyek yen pengin tumindak ditindakake ing obyek aktif jinis obyek sing ditemtokake.
* Yen sampeyan nggunakake metode nganggo obyek DoCmd, gunakake konstanta intrinsik sing padha karo jinis obyek sing valid utawa nilai numerik sing cocog kanggo jeneng argumen. @@ 1 @ 612276 @ 1
2488 Sampeyan ora bisa nggunakake tumindak ApplyFilter ing jendhela iki. @ * Sampeyan nyoba nggunakake tumindak utawa cara AplikasiFilter, nanging sampeyan ora ngetrapake filter menyang tabel, pitakon, formulir, utawa laporan.
* Sampeyan bisa uga wis nglamar filter menyang formulir, nanging formulir ora mbukak ing tampilan Formulir utawa Datasheet.
* Sampeyan bisa uga wis nglamar filter menyang laporan nanging ora nggunakake tumindak ApplyFilter ing makro sing ditemtokake dening setelan properti OnOpen. @ Gunakake tumindak utawa metode SelectObject kanggo milih tabel, pitakon, formulir, utawa laporan sadurunge nglamar filter . @ 1 @ 603041 @ 1
2489 Objek '|' ora mbukak. @ * Makro sing sampeyan lakokake (langsung utawa ora langsung) ngemot tumindak GoToRecord, RepaintObject, utawa SelectObject, nanging argumen Jeneng Obyek menehi jeneng obyek sing ditutup.
* Argumen jeneng obyek kanggo metode GoToRecord, RepaintObject, utawa SelectObject menehi jeneng obyek sing ditutup. @ Gunakake salah sawijining tumindak utawa cara Bukak kanggo mbukak obyek supaya sampeyan bisa nindakake tumindak sing dikarepake. @ 1 @@ 1
2491 Tumindak utawa cara ora valid amarga formulir utawa laporan ora kaiket ing tabel utawa pitakon. @ Sampeyan nyoba nggunakake tumindak utawa cara AplikasiFilter. Nanging, formulir utawa laporan sing sampeyan gunakake filter kasebut ora adhedhasar tabel utawa pitakon, mula formulir utawa laporan kasebut ora duwe cathetan apa wae sing ditrapake kanggo filter. @ Gunakake tumindak utawa metode SelectObject kanggo milih formulir sing dikarepake utawa laporake sadurunge mbukak tumindak AplikasiFilter.
Kanggo nggawe formulir utawa laporan babagan tabel utawa pitakon, bukak formulir utawa laporan ing tampilan Desain, lan ketik tabel utawa jeneng pitakon ing properti RecordSource. @ 1 @ 603041 @ 1
2492 Microsoft Office Access ora bisa nemokake makro '| 2' ing klompok makro'|1.'@ Sampeyan nggunakake sintaks macrogroupname.macroname kanggo nemtokake makro. Sampeyan banjur nyoba mbukak makro (langsung utawa ora langsung), utawa sampeyan nggunakake cara RunMacro kanggo mbukak makro. Nanging, makro sing sampeyan jelasake ora ana ing klompok makro iki.
2493 Tumindak iki mbutuhake argumen Jeneng Obyek. @@@ 1 @@ 1
2494 Tindakan utawa cara kasebut mbutuhake argumen Jeneng Formulir. @ Sampeyan nyoba nggunakake tumindak utawa metode OpenForm, nanging sampeyan ninggalake argumen Jeneng Formulir. @ Ing argumen Jeneng Formulir, lebokake jeneng formulir ing basis data saiki. @ 1 @ 611313 @ 1
2495 Tumindak utawa cara kasebut mbutuhake argumen Jeneng Tabel. @ Sampeyan nyoba nggunakake tumindak utawa metode OpenTable, TransferS nyebar, utawa TransferText, nanging sampeyan ninggalake argumen Jeneng Tabel. @ Ing argumen Jeneng Tabel, lebokake jeneng tabel sing ing database saiki. @ 1 @@ 1
2496 Tumindak utawa cara kasebut mbutuhake argumen Jeneng Query. @ Sampeyan nyoba nggunakake tumindak utawa metode OpenQuery, nanging sampeyan ora ngeculake argumen Jeneng Query.
2497 Tumindak utawa cara kasebut mbutuhake argumen Jeneng Laporan. @ Sampeyan nyoba nggunakake tumindak utawa metode OpenReport, nanging sampeyan ora ninggalake argumen Jeneng Laporan. @ Ing argumen Jeneng Laporan, lebokake jeneng laporan. @ 1 @@ 1
2498 Ekspresi sing sampeyan lebokake minangka jinis data sing salah kanggo salah sawijining argumen. @ Sampeyan nyoba mbukak makro utawa nggunakake metode kanggo nindakake tumindak, nanging ekspresi sing dievaluasi dadi jinis data sing salah.
Contone, kanggo metode Close sampeyan nemtokake string kanggo argumen Tipe Obyek, nanging argumen iki mung bisa disetel kanggo konstanta intrinsik tartamtu utawa sing padha karo numerik. @@ 1 @@ 1
2499 Sampeyan ora bisa nggunakake tumindak utawa cara GoToRecord ing obyek ing tampilan Desain. @ Coba salah siji saka ing ngisor iki:
* Ganti menyang Formulir utawa tampilan Datasheet kanggo formulir.
* Ganti tampilan Datasheet kanggo pitakon utawa tabel.
* Yen sampeyan mbukak prosedur makro utawa Visual Basic sing ngemot tumindak sing mbukak obyek, atur argumen Tampilan menyang tampilan sing bener sadurunge nindakake tumindak GoToRecord. @@ 2 @ 603018 @ 1
2500 Sampeyan kudu ngetik nomer sing luwih gedhe tinimbang nol kanggo argumen Repeat Count. @ Sampeyan nyoba nggunakake tumindak utawa metode RunMacro, nanging sampeyan ngetik angka kurang saka nol (utawa ekspresi sing ngevaluasi kurang saka nol) ing argumen Baleni Count. @Kanggo mbukak makro sapisan, kosongake bantahan iki. @ 1 @@ 1
2501 Wong | tumindak dibatalake. @ Sampeyan nggunakake metode obyek DoCmd kanggo nindakake tumindak ing Visual Basic, nanging banjur klik Batal ing kothak dialog.
Contone, sampeyan nggunakake cara Tutup kanggo nutup formulir sing wis diganti, banjur klik Batal ing kothak dialog sing takon apa sampeyan pengin nyimpen pangowahan sing digawe ing formulir kasebut. @@ 1 @@ 1
2502 Tumindak utawa cara kasebut mbutuhake argumen Jeneng Makro. @ * Sampeyan nyoba nggunakake tumindak utawa metode RunMacro, nanging sampeyan tetep ora tetep argumen Jeneng Macro.
* Microsoft Office Access nyoba nggawe bar menu khusus kanggo formulir utawa laporan, nanging argumen Menu Macro Nama tumindak AddMenu kosong. @ Ing argumen Menu Makro Menu, lebokake jeneng klompok makro utawa makro sing ana ing database saiki. @ 1 @@ 1
2503 Sampeyan ora bisa nggunakake tumindak iki nganggo obyek DoCmd. @ Kanggo dhaptar tumindak sing ora didukung obyek DoCmd lan sawetara alternatif nggunakake tumindak kasebut, klik Bantuan.
Tindakan apa wae sing ora ana ing dhaptar iki bisa digunakake karo obyek DoCmd. @@ 2 @ 611313 @ 1
2504 Tumindak utawa cara mbutuhake paling ora | argumen. @ Sampeyan nyoba mbukak makro sing ngemot tumindak utawa nggunakake cara utawa tumindak karo obyek DoCmd, nanging sampeyan ora nemtokake jumlah bantahan sing dibutuhake.
Contone, yen sampeyan nggunakake tumindak MovSize, sampeyan kudu paling ora nyetel siji saka papat argumen kasebut. @@ 1 @ 611313 @ 1
2505 Ukara ing dalil | duwe nilai sing ora valid. @ Sampeyan nyoba mbukak makro utawa nggunakake obyek DoCmd ing Visual Basic. Nomer argumen ing ndhuwur yaiku posisi argumen kaya sing katon ing jendela Macro, kothak dialog Action Gagal, utawa Browser Obyek (yen sampeyan nggunakake obyek DoCmd). @ Coba salah siji saka ing ngisor iki:
* Pilih setelan saka kothak dhaptar gulung ing saben bantahan.
* Gunakake pancet intrinsik sing padha karo jinis obyek sing valid.
* Ganti ekspresi sing cocog. @ 1 @ 611895 @ 1
2506 Nilai sing sampeyan lebokake kanggo argumen Tipe Transfer ora valid. @ Ekspresi ing argumen Tipe Transfer ora ngevaluasi nilai angka sing valid. @ Nilai valid kanggo argumen Tipe Transfer kaya ing ngisor iki:
* 0, 1, lan 2 kanggo tumindak TransferDatabase.
* 0, 1, lan 2 kanggo tumindak TransferS nyebar.
* 0 nganti 6 kanggo tumindak TransferText. @ 1 @ 611313 @ 1
2507 Wong | jinis dudu jinis basis data sing diinstal utawa ora ndhukung operasi sing sampeyan pilih. @ Sampeyan nggunakake metode TransferDatabase, nanging ekspresi ing argumen databasetype ora ngevaluasi jinis database sing valid kanggo ngimpor, ngekspor, utawa ngubungake.
Kanggo informasi babagan jinis basis data sing bener, klik Bantuan. @@ 2 @ 604780 @ 1
2508 Nilai sing sampeyan lebokake kanggo argumen spreadsheettype ora valid. @ Sampeyan nggunakake metode TransferS nyebar, lan ekspresi ing argumen spreadsheettype ora ngevaluasi nilai angka sing valid. @ Nilai valid yaiku 0, 2, 3, 4, 5, 6 , 7, lan 8. Elinga yen 1 minangka nilai sing ora valid; sampeyan ora bisa ngimpor utawa ngekspor menyang file format Lotus .wks. @ 1 @ 604781 @ 1
2509 Setelan kanggo argumen Range ora bisa luwih saka 255 karakter. @@@ 1 @ 604781 @ 1
2510 Ekspresi sing sampeyan lebokake ing argumen Jeneng Spesifikasi ngluwihi watesan 64 karakter. @ Pilih salah sawijining jeneng spesifikasi sing ana saka kothak dhaptar argumen nalika sampeyan nggunakake tumindak TransferText ing makro, utawa lebokake jeneng ing Visual Basic sing ngetutake Microsoft Office Akses aturan penamaan obyek. @@ 2 @ 611734 @ 1
2511 Tumindak utawa cara kasebut mbutuhake argumen Jeneng Spesifikasi. @ Sampeyan nyoba nggunakake tumindak utawa cara TransferText lan sampeyan nemtokake argumen Tipe Transfer nanging kosongake argumen Jeneng Spesifikasi. @ Ing argumen Jeneng Spesifikasi, lebokake jeneng spesifikasi sing ana saka argumen kasebut. kothak dhaptar. @ 1 @ 611313 @ 1
2512 Microsoft Office Access ora bisa ngurai ekspresi: '|'. @ Klik OK kanggo bali menyang argumen tumindak utawa ekspresi bersyarat sing muncul ekspresi iki, banjur koreksi sintaksine. @@ 1 @@ 1
2513 Argumen Jeneng Macro ora bisa luwih saka 64 karakter miturut aturan menehi jeneng obyek ing Microsoft Office Access. @@@ 1 @ 411734 @ 1
2514 Tumindak utawa cara kasebut mbutuhake argumen Jeneng Kontrol. @ Sampeyan nyoba nggunakake tumindak utawa metode GoToControl, nanging sampeyan ninggalake jeneng kontrol. @ Ing argumen Jeneng Kontrol, ketik jeneng kontrol utawa lapangan saka formulir aktif utawa datasheet. @ 1 @ 611313 @ 1
2515 Microsoft Office Access ora bisa mbukak makro '|' amarga disimpen nggunakake versi Microsoft Office Access sing beda. @ Gawe maneh makro ing versi Microsoft Office Access saiki. @@ 1 @@ 1
2516 Microsoft Office Access ora bisa nemokake modul'|.'@ Sampeyan nyoba nggunakake tumindak utawa metode OpenModule, nanging Microsoft Office Access ora bisa nemokake modul sing sampeyan tentokake ing argumen Jeneng Modul. database saiki. @ 1 @@ 1
2517 Microsoft Office Access ora bisa nemokake prosedur'|.'@* Sampeyan bisa uga nggunakake metode Run ing Visual Basic nanging ngetik jeneng prosedur sing ora valid, utawa nggunakake metode Run tanpa mbukak database.
* Sampeyan nyoba nggunakake tumindak utawa cara OpenModule, nanging nggunakake jeneng prosedur sing ora valid. @@ 1 @@ 1
2519 Basis data kudu mbukak supaya metode SelectObject bisa mbukak. @ Sampeyan nyoba mbukak fungsi kanthi library database, lan fungsi kasebut ngemot metode SelectObject. @@ 1 @@ 1
2520 Tumindak utawa cara kasebut mbutuhake argumen Modul utawa Jeneng Prosedur. @ Sampeyan nyoba nggunakake tumindak utawa metode OpenModule, nanging ora ngetik jeneng ing Jeneng Modul utawa argumen Jeneng Prosedur ing jendhela Makro. @ Ketik valid jeneng ing salah sawijining bantahan kasebut. @ 1 @@ 1
2521 Sampeyan wis nemtokake Tipe Transfer sing ora ndhukung argumen Jeneng Tabel HTML. @ Tinggalake argumen Jeneng Tabel HTML kajaba sampeyan nggunakake Impor HTML utawa Link Transfer HTML. @@ 1 @@ 1
2522 Tumindak utawa cara kasebut mbutuhake argumen Jeneng File. @ Sampeyan nyoba nggunakake tumindak utawa metode TransferS nyebar utawa TransferTeks. @ Ing argumen Jeneng File, lebokake jeneng file. @ 1 @ 611313 @ 1
2523 Nilai sing sampeyan lebokake kanggo argumen pertunjukan ora valid. @ Sampeyan nggunakake metode ShowToolbar. @ Nilai sing valid kanggo argumen iki yaiku acToolbarYes, acToolbarWhereApprop, lan acToolbarNo, utawa angka angka sing cocog 0, 1, lan 2. @ 1 @ 612446 @ 1
2524 Microsoft Office Access ora bisa njaluk aplikasi nggunakake tumindak RunApp. @ Path menyang aplikasi ora valid, utawa komponen aplikasi ilang. @ Priksa dalan ing Windows Explorer utawa File Manager. @ 1 @@ 1
2525 Makro bisa ngarani maksimal kaping 20. @ Makro sampeyan ngemot tumindak RunMacro sing nyebut makro sing padha luwih saka 20 kali. @ Gunakake kondhisi kanggo mungkasi makro sawise mbukak kaping 20, utawa nelpon makro liyane kanthi Tumindak RunMacro. @ 1 @@ 1
2526 Tindakan SendKeys mbutuhake Add-in Utilitas Microsoft Office supaya dimuat. @ Rerun Microsoft Office Access utawa Microsoft Office Setup kanggo nginstal ulang Microsoft Office Access lan Add-in Utility Akses Microsoft Office. @@ 1 @@ 1
2527 Format file Lotus .wks ora didhukung ing versi saiki Microsoft Office Access. @ Konversi file .wks sampeyan menyang format sing luwih anyar, kayata .wk1. @@ 1 @@ 1
2528 Argumen tumindak makro RunCommand ilang, utawa sampeyan ngetik ID prentah sing ora valid kanggo metode RunCommand. @@@ 1 @@ 1
2529 Argumentasi Toolbar ora bisa luwih saka 64 karakter. @@@ 1 @@ 1
2530 Cara SelectObject ora bisa digunakake ing laporan sing saiki lagi dicithak. @@@ 1 @@ 1
2531 File HTML sampeyan ora ngemot data tabular sing bisa diimpor Microsoft Office Access. @. @@ 1 @@ 1
2532 Microsoft Office Access ora bisa nemokake makro utawa sub prosedur'|.'@Makro, klompok makro utawa sub prosedur sing ditemtokake ora ana. @
Elinga yen nalika ngetik sintaks macrogroupname.macroname ing argumen, sampeyan kudu milih jeneng klompok makro kasebut pungkasan disimpen. Uga, priksa manawa makro sing dirujuk wis disimpen, utawa prosedur sub sing dirujuk ngarepake 0 argumen. @ 1 @@ 1
2533 Tindakan applyFilter mbutuhake salah sawijine jeneng Filter utawa argumen Kahanan sing disetel. @ Sampeyan nyoba mbukak makro sing ngemot tumindak applyFilter, nanging sampeyan ora nemtokake alesan sing dibutuhake. @@ 1 @ 611313 @ 1
2534 Tindakan utawa cara kasebut mbutuhake kaca akses data Argumen jeneng. @ Sampeyan nyoba nggunakake tumindak utawa metode OpenDataAccessPage, nanging sampeyan ninggalake kaca akses data Argumen jeneng kosong. @ Ing kaca akses data Argumen jeneng, ketik jeneng akses data kaca ing database saiki. @ 1 @ 611313 @ 1
2535 Tindakan applyFilter ngemot Jeneng Filter sing ora bisa ditrapake. @ Jeneng filter ora dadi argumen sing valid ing tumindak ApplFilter ing Server Klien. @@ 1 @ 611313 @ 1
2536 Macro dipateni ing basis data iki. @@@ 1 @@ 1
2540 File '|' sampeyan nyoba ngganti yaiku file sistem Microsoft Office Access sing digunakake lan ora bisa diganti utawa dicopot. @@@ 1 @@ 1
2541 Isi Papan Klip wis dibusak lan ora bisa ditempelake. @ Sawetara aplikasi ora nyelehake obyek gedhe ing Clipboard. Nanging, dheweke menehi penunjuk menyang obyek ing Clipboard. Penunjuk bisa ilang sadurunge tempel kedadeyan. @@ 1 @@ 1
2542 Temtokake jeneng basis data ing baris perintah supaya Microsoft Office Access bisa nemokake makro. @@@ 1 @@ 1
2543 Sampeyan ora bisa nempelake obyek database ing awake dhewe. @@@ 1 @@ 1
2544 Microsoft Office Access ora bisa nemokake | sampeyan ngrujuk ing argumen Jeneng Obyek. @ Makro sing sampeyan coba lakoni kalebu tumindak SelectObject kanthi jeneng sing ora valid kanggo argumen Jeneng Obyek. @ Ing jendela Database, verifikasi jeneng obyek sing pengin dipilih makro. Banjur bukak makro ing jendhela Makro lan ketik jeneng sing bener kanggo argumen Jeneng Obyek. @ 2 @ 603041 @ 1
2545 Tindakan CopyObject mbutuhake sampeyan nemtokake database tujuan sing beda utawa jeneng anyar sing bakal disalin saka database saiki. @ Makro sing sampeyan lakoni kalebu tumindak CopyObject. @ Bukak makro ing jendela Macro, banjur pilih tumindak CopyObject. Ketik basis data tujuan utawa jeneng anyar ing kothak bantahan sing cocog. @ 1 @ 603009 @ 1
2546 Pilih obyek database ing jendela Database sadurunge mbukak makro sing ngemot | tumindak. @@@ 2 @ 603009 @ 1
2547 Basis data '|' sampeyan nyoba mbusak lan ngganti mung diwaca lan ora bisa mbusak utawa diganti. @ Ketik jeneng liyane kanggo basis data anyar. @@ 1 @@ 1
2548 Microsoft Office Access ora bisa mbukak Wisaya Keamanan amarga basis data iki mbukak ing mode eksklusif. @ Apa sampeyan pengin Microsoft Office Access mbukak database ing mode bareng lan mbukak Wisaya Keamanan? @@ 19 @@ 2
2549 Microsoft Office Access ora bisa mbusak | 1 sawise dikencengi. Basis data sing kompak wis dijenengi | 2. @ Yen sampeyan kompak basis data kanthi jeneng sing padha, Microsoft Office Access nggawe basis data sing kompak banjur mbusak basis data asli.
Nanging, ing kasus iki, basis data asli ora dicopot amarga mung diwaca. @ Yen sampeyan bisa, mbusak status maca-mung, busak basis data asli, banjur ganti jeneng database anyar nggunakake jeneng asli.
Yen sampeyan ora bisa mbusak status maca-mung, informake administrator grup kerja sampeyan. @ 1 @ 310299 @ 1
2550 Microsoft Office Access ora bisa mbusak | 1 sawise dienkode. Basis data sing dienkode wis dijenengi | 2. @ Yen sampeyan ngode database nganggo jeneng sing padha, Microsoft Office Access nggawe database sing dienkode anyar, lan banjur mbusak basis data asli.
Nanging, ing kasus iki, database asli ora bisa mbusak amarga mung diwaca. @ Yen sampeyan bisa, mbusak status maca-mung, busak basis data asli, banjur ganti jeneng database anyar nggunakake jeneng asli.
Yen sampeyan ora bisa mbusak status maca-mung, informake administrator grup kerja sampeyan. @ 1 @ 310299 @ 1
2551 Microsoft Office Access ora bisa mbusak | 1 sawise dekoding. Basis data sing wis di-decode wis dijenengi | 2. @ Yen sampeyan ndandani database nganggo jeneng sing padha, Microsoft Office Access nggawe basis data anyar sing didekode, banjur mbusak basis data asli.
Nanging, ing kasus iki, database asli ora bisa mbusak amarga mung diwaca. @ Yen sampeyan bisa, mbusak status maca-mung, busak basis data asli, banjur ganti jeneng database anyar nggunakake jeneng asli.
Yen sampeyan ora bisa mbusak status maca-mung, informake administrator grup kerja sampeyan. @ 1 @ 310299 @ 1
2552 Sampeyan ora bisa ngode database sing ora digawe utawa dudu. @ Deleng pemilik database utawa administrator grup kerja. @@ 1 @@ 1
2553 Sampeyan ora bisa decode basis data sing ora digawe utawa dudu. @ Deleng pemilik database utawa administrator grup kerja. @@ 1 @@ 1
2554 Ora bisa nemokake database sing wis ditemtokake, utawa sampeyan ora nemtokake basis data babar pisan. @ Nemtokake jeneng basis data sing valid ing baris perintah, lan lebokake dalan yen perlu. @@ 1 @ 110283 @ 1
2556 Microsoft Office Access ora bisa mbukak Wisaya Keamanan amarga basis data wis disetel ing sandhi. @ Sampeyan kudu nggawe sandhi sandhi basis data kanthi milih Alat | Keamanan | Mbusak Sandhi Database. @@ 1 @@ 1
2557 Basis data sing nyoba dikonversi digawe utawa wis diowahi dadi versi Microsoft Office Access sing dijaluk. @@@ 1 @@ 1
2559 Microsoft Office Access ora bisa nyegerake tabel sing gegandhengan '| 1' ing basis data '| 2' sajrone konversi. Coba lan refresh tautan kanthi manual kanthi nggunakake Link Tabel Manager (menu Alat, submenu Utilitas Database) ..
2560 Microsoft Office Access ora bisa mbukak Properti Database. @@@ 1 @@ 3
2561 Microsoft Office Access ora bisa nampilake kothak dialog Properti Database. @@@ 1 @@ 1
2562 Microsoft Office Access ora bisa nyimpen Properti Database. @@@ 1 @@ 1
2563 Microsoft Office Access ora bisa mbukak lib-link dinamisrary. @ Run Setup kanggo instal maneh Akses Microsoft Office. Yen sampeyan pengin njaga keamanan utawa setelan khusus, gawe serep file informasi grup kerja Microsoft Office Access.
Kanggo informasi babagan nggawe serep file, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'nggawe serep file'. @@ 1 @@ 3
2564 Sampeyan ora bisa ndhelikake dokumen '|' nalika mbukak. @ Tutup obyek database dhisik, banjur ndhelikake. @@ 1 @@ 1
2565 Sampeyan ora bisa nemokake obyek database '|' nalika mbukak. @ Tutup obyek basis data luwih dhisik, banjur busak. @@ 1 @@ 1
2566 Microsoft Office Access ora bisa nyetel ikon aplikasi menyang file '|'. @ Priksa manawa file kasebut minangka ikon lambang (.ico) sing bener. Yen nggunakake Microsoft Windows, sampeyan uga bisa nggunakake file .bmp. @@ 1 @@ 1
2567 Microsoft Office Access ora bisa mbukak utawa ngonversi database versi sadurunge iki. @ Basis data digawe ing versi Microsoft Office Access sing luwih dhisik. Sampeyan ora duwe idin keamanan sing cocog kanggo mbukak utawa ngonversi database sing digawe ing versi sadurunge. @@ 1 @@ 1
2568 Microsoft Office Access ora bisa mbatalake operasi iki. @ Obyek kanthi jeneng sing padha wis ana. Pangguna liyane bisa uga nggawe obyek sing jenenge '|' sawise sampeyan nindakake operasi iki ing obyek kanthi jeneng sing padha. @@ 1 @@ 1
2569 Microsoft Office Access ora bisa mbusak | 1 sawise ngaktifake. Basis data sing aktif wis dijenengi | 2. @ Yen sampeyan ngaktifake basis data nggunakake jeneng sing padha, Microsoft Office Access nggawe database sing diaktifake anyar banjur mbusak basis data asli.
Nanging, ing kasus iki, basis data asli ora dicopot amarga mung diwaca. @ Yen sampeyan bisa, mbusak status maca-mung, busak basis data asli, banjur ganti jeneng database anyar nggunakake jeneng asli.
Yen sampeyan ora bisa mbusak status maca-mung, informake administrator grup kerja. @ 1 @@ 1
2571 Sampeyan ora bisa ngowahi obyek sing digawe nggunakake versi Microsoft Office Access sing luwih dhisik. @ Kanggo ngonversi database iki menyang versi Microsoft Office Access saiki, tutup basis data, arahake Utilitas Database ing menu Tools, banjur klik Konversi Database. @ @ 1 @@ 1
2572 Basis data iki ana ing negara sing ora dikarepake; Microsoft Office Access ora bisa mbukak. @ Basis data iki wis diowahi saka versi Microsoft Office Access sadurunge kanthi nggunakake metode DAO CompactDatabase tinimbang prentah Konversi Database ing menu Alat (submenu Utilitas Database). Iki nggawe database dadi negara sing wis dikonversi sebagian. @ Yen sampeyan duwe salinan database ing format asline, gunakake perintah Konversi Database ing menu Alat (submenu Utilitas Database) kanggo ngonversi. Yen basis data asli ora kasedhiya maneh, gawe database anyar lan impor tabel lan pitakon kanggo ngreksa data sampeyan. Objek database sampeyan sing liya ora bisa ditemokake. @ 1 @@ 1
2573 Database iki minangka replika sing digawe ing versi Akses sing beda. @ Sampeyan mung bisa ngonversi tiron iki kanthi nyinkronake karo Master Desain. @ Konversi Master Desain set replika iki banjur sinkronake replika karo Design Master. @ 1 @@ 1
2574 Sampeyan ora bisa nggawe database Microsoft Office Access liyane kanthi jeneng lan lokasi sing padha karo basis data sing ana. @ Sampeyan nindakake printah Make MDE File, nanging nyoba menehi database anyar ekstensi sing padha karo sing lawas. @ Nampa gawan .mde extension kanggo database MDE anyar sampeyan. @ 1 @@ 1
2575 Sampeyan ora bisa nggawe database Microsoft Office Access MDE saka replika database. @@@ 1 @@ 1
2576 Basis data iki minangka Microsoft Office Access 7.0 / 8.0 / 9.0 Design Master / Replica. @ Yen sampeyan ngeklik OK, basis data sing sampeyan pilih bakal diganti jeneng dadi | 1 banjur dikonversi dadi | 2. Kabeh wong sing nggunakake replika basis data iki kudu nganyari menyang Microsoft Access 2000 sawise sinkronisasi sabanjure. @@ 4 @@ 2
2577 Pangkalan data | wis mbukak. @ Tutup database sadurunge nindakake printah Make MDE File. @@ 1 @@ 1
2578 Microsoft Office Access ora bisa nggawe basis data MDE. @@@ 1 @@ 1
2579 Formulir, laporan, makro, lan modul lokal ing tiron iki ora bakal dikonversi. @ Kanggo njaga obyek kasebut, priksa manawa sampeyan ngimpor menyang Desain Master saka replika asli. @@ 1 @@ 1
2580 Sumber rekaman '|' kasebut ing formulir utawa laporan iki ora ana. @ Sampeyan salah nulis jeneng kasebut, utawa mbusak utawa diganti jeneng ing basis data saiki, utawa ana ing basis data sing beda. @ Ing tampilan Desain utawa Laporan, tampilake sheet properti kanthi ngeklik tombol Properties, banjur atur properti RecordSource menyang tabel utawa pitakon sing wis ana. @ 1 @@ 1
2581 Sampeyan kudu netepake kolom utawa ekspresi kanggo judhul utawa sikil grup ing laporan sing nyoba dipratinjau utawa dicithak. @@@ 1 @ 208753 @ 1
2582 Sampeyan ora bisa nyetel properti GroupInterval dadi nol nalika properti GroupOn disetel dadi Interval. @ Klik Ngurutake lan Nglompokake ing menu Tampilan banjur coba salah siji saka ing ngisor iki:
* Owahi setelan properti GroupInterval dadi nomer sing luwih dhuwur tinimbang nol.
* Owahi setelan properti GroupOn dadi Saben Nilai. @@ 1 @@ 1
2583 Tindakan utawa cara AplikasiFilter mung bisa ditindakake saka prosedur acara Open makro utawa Open. @ * Sampeyan bisa uga nyoba mbukak makro utawa prosedur sing ngemot tumindak utawa cara AplikasiFilter saka properti laporan kajaba properti OnOpen.
* Sampeyan bisa uga wis nyoba mbukak makro utawa prosedur acara ing laporan sing wis mbukak. @ Kanggo nggunakake tumindak Applit ing laporan, atur properti OnOpen menyang jeneng makro, tutup laporan, banjur bukak maneh. @ 1 @ 603004 @ 1
2584 Sampeyan ora bisa nggunakake fungsi agregat ing header kaca utawa sikil. @ Header kaca utawa sikil laporan sing nyoba dipratinjau ngemot kontrol sing diitung kanthi fungsi agregat ing ekspresine. @ Yen sampeyan pengin nuduhake asil agregat fungsi ing header kaca utawa sikil, nggawe kontrol petungan sing didhelikake ing bagean laporan sing cocog. Banjur gawe kothak teks sing ora kaiket ing header kaca utawa sikil.
Yen sampeyan mbukak makro, gunakake tumindak SetValue kanggo nyetel nilai kothak teks sing ora kaiket menyang nilai ing kontrol sing didhelikake. @ 1 @ 411839 @ 1
2585 Tindakan iki ora bisa ditindakake nalika ngolah formulir utawa acara laporan. @ Makro sing ditemtokake minangka setelan properti OnOpen, OnClose, OnFormat, OnRetreat, OnPage, utawa OnPrint ngemot tumindak sing ora valid kanggo properti kasebut. @ Nalika sampeyan klik OK, kothak dialog Gagal Tindakan bakal nampilake jeneng makro sing gagal lan bantahane. @ 1 @ 611909 @ 1
2586 Microsoft Office Access ngowahi properti MoveLayout lan NextRecord dadi True from False. @ Fungsi makro utawa Visual Basic sing dikelola dening properti OnFormat salah sawijining bagean saka laporan sing disetel properti MovLayout lan NextRecord dadi Salah. Kaloro properti disetel menyang Palsu bisa nggawe laporan dicithak kanthi terus-terusan. @ Revisi makro utawa fungsi supaya properti kasebut disetel karo nilai-nilai sing dikarepake.
2587 Microsoft Office Access ora bisa ngrampungake operasi Output. @ Kode Visual Basic sing sampeyan lebokake ngemot kesalahan sintaks utawa prosedur Output ora kasedhiya. @ Priksa manawa ora ana kesalahan sintaks ing kode sampeyan. Yen sintaksine bener, bukak Setup kanggo instal maneh Microsoft Office Access. Yen sampeyan pengin njaga keamanan utawa setelan khusus, gawe serep file informasi grup kerja Microsoft Office Access.
Kanggo informasi babagan nggawe serep file, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'nggawe serep file'. @ 1 @@ 1
2588 Sampeyan kudu milih formulir sing bakal disimpen minangka laporan. @@@ 1 @@ 1
2589 Ungkapan '|' ora valid. @ Fungsi gabungan mung diidini ing kolom output saka Sumber Rekam. @@ 1 @@ 1
2590 Fungsi agregat Var lan VarP ora didhukung ing proyek Akses. @@@ 1 @@ 1
2591 Sampeyan ora bisa ngganti properti printer ing acara OnOpen sing dilaporake. @@@ 1 @@ 1
2592 Sampeyan ora bisa ngikat hierarlaporan apik ing DAO Recordset. @@@ 1 @@ 1
2593 Fitur iki ora kasedhiya ing MDB. @@@ 1 @@ 1
2594 Sampeyan ora bisa Nyaring Miturut Formulir nalika sumber rekor formulir minangka obyek recordset. @@@ 1 @@ 1
2595 Microsoft Office Access ora bisa nyetel properti iki nalika properti DefaultSize disetel menyang True. @@@ 1 @@ 1
2596 Objek printer ora kasedhiya ing subforms lan subreport. @@@ 1 @@ 1
2597 Ora bisa ngubungake laporan menyang recordset sing ditemtokake amarga bentuke ora cocog karo pengurut lan klompok sing ditemtokake ing laporan kasebut. @@@ 1 @@ 1
2598 Properti recordset ora kasedhiya kanggo laporan asli ing file MDB. @@@ 1 @@ 1
2600 Verifikasi sandhi anyar kanthi ngetik maneh ing kothak Verifikasi banjur klik OK. @@@ 1 @@ 1
2601 Sampeyan ora duwe idin kanggo maca'|.'@ Kanggo maca obyek iki, sampeyan kudu duwe idin Maca Desain. Kanggo informasi luwih lengkap babagan idin lan sapa sing bisa nyetel, klik Bantuan. @@ 2 @ 410222 @ 1
2602 Sampeyan ora duwe idin kanggo ngowahi'|.'@ Kanggo ngowahi obyek iki, sampeyan kudu duwe idin Modifikasi Desain. Yen obyek kasebut minangka tabel, sampeyan uga kudu duwe idin Data lan Nganyari Data kasebut.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan idin lan sapa sing bisa nyetel, klik Bantuan. @@ 2 @ 410222 @ 1
2603 Sampeyan ora duwe idin kanggo mbukak'|.'@ Kanggo mbukak obyek iki, sampeyan kudu duwe idin Bukak / Mbukak. Kanggo informasi luwih lengkap babagan idin lan sapa sing bisa nyetel, klik Bantuan. @@ 2 @ 410222 @ 1
2604 Sampeyan ora bisa ndeleng ijin obyek iki. @ Kanggo ndeleng utawa ngganti ijin kanggo obyek iki, sampeyan kudu duwe idin Administer. Kanggo informasi luwih lengkap babagan idin lan sapa sing bisa nyetel, klik Bantuan. @@ 2 @ 410222 @ 1
2605 Sampeyan ora bisa mbusak akun pangguna iki saka grup'|.'@* Sampeyan bisa uga nyoba mbusak akun pangguna saka klompok Pangguna default. Microsoft Office Access kanthi otomatis nambah kabeh pangguna menyang klompok Pangguna standar. Kanggo mbusak akun pangguna saka grup Pangguna, sampeyan luwih dhisik kudu mbusak akun kasebut.
* Sampeyan bisa uga nyoba mbusak kabeh pangguna saka grup Admin. Paling ora kudu ana siji pangguna ing grup Admins. @@ 1 @ 210212 @ 1
2606 Jinis obyek ora valid. @@@ 1 @@ 1
2607 Sampeyan ora duwe idin kanggo ngethok'|.'@ Kanggo ngethok obyek iki, sampeyan kudu duwe idin Modifikasi Desain. Yen obyek kasebut minangka tabel, sampeyan uga kudu duwe idin Delete Data. Kanggo informasi luwih lengkap babagan idin lan sapa sing bisa nyetel, klik Bantuan. @@ 2 @ 410222 @ 1
2608 Sampeyan ora duwe idin kanggo nyalin'|.'@ Kanggo nyalin obyek iki, sampeyan kudu duwe idin Maca Desain. Yen obyek kasebut minangka tabel, sampeyan uga kudu duwe idin Baca Data. Kanggo informasi luwih lengkap babagan idin lan sapa sing bisa nyetel, klik Bantuan. @@ 2 @ 410222 @ 1
2609 Sampeyan ora duwe idin kanggo mbusak'|.'@Untuk mbusak obyek iki, sampeyan kudu duwe idin Modifikasi Desain. Yen obyek kasebut minangka tabel, sampeyan uga kudu duwe idin Delete Data. Kanggo informasi luwih lengkap babagan idin lan sapa sing bisa nyetel, klik Bantuan. @@ 2 @ 410222 @ 1
2610 Sampeyan kudu ngetik pengenal pribadi (PID) sing paling sethithik 4 lan ora luwih saka 20 karakter lan digit. @ Microsoft Office Access nggunakake kombinasi jeneng pangguna utawa grup lan PID kanggo ngenali pangguna utawa klompok kasebut.
Elinga yen Microsoft Office Access ndhelikake PID sawise nggawe, dadi priksa manawa sampeyan nulis jeneng pangguna utawa klompok akun sing pas lan entri PID. Yen sampeyan kudu nggawe maneh akun, sampeyan kudu menehi jeneng sing padha lan entri PID. @@ 1 @@ 1
2611 Microsoft Office Access ora bisa nemokake file workgroup '|'. Apa sampeyan pengin nggunakake file workgroup standar? @@@ 20 @@ 1
2612 Jeneng akun ora valid. @ Kanggo informasi babagan konvensi penamaan, klik Bantuan. @@ 2 @ 210213 @ 1
2613 Sampeyan ora duwe idin kanggo ngganti jeneng'|.'@ Kanggo ngganti jeneng obyek database, sampeyan kudu duwe idin Modifikasi Desain kanggo obyek kasebut. Kanggo informasi luwih lengkap babagan idin lan sapa sing bisa nyetel, klik Bantuan. @@ 2 @ 410222 @ 1
2614 Sampeyan ora duwe idin kanggo nyelehake formulir iki menyang formulir liyane. @ Kanggo nyisipake formulir menyang formulir liyane minangka subform, sampeyan kudu duwe idin Baca Desain kanggo formulir sing dilebokake. Kanggo informasi luwih lengkap babagan idin lan sapa sing bisa nyetel, klik Bantuan. @@ 2 @ 410222 @ 1
2615 Sampeyan ora duwe idin kanggo ngganti pemilik'|.'@ Kanggo ngganti pemilik obyek database, sampeyan kudu duwe idin Administer. Kanggo informasi luwih lengkap babagan idin lan sapa sing bisa nyetel, klik Bantuan. @@ 5 @ 410222 @ 1
2616 Sampeyan ora bisa ngganti ijin kanggo'|.'@Untuk ngganti ijin kanggo obyek iki, sampeyan kudu duwe idin Administer. Kanggo informasi luwih lengkap babagan idin lan sapa sing bisa nyetel, klik Bantuan. @@ 5 @ 410222 @ 1
2617 Sampeyan ora duwe idin kanggo ngimpor, ngekspor, utawa ngubungake menyang'|.'@Untuk ngimpor, ngekspor, utawa ngubungake obyek iki, sampeyan kudu duwe idin Maca Desain lan Maca Data. Kanggo informasi luwih lengkap babagan idin lan sapa sing bisa nyetel, klik Bantuan. @@ 2 @ 410222 @ 1
2618 Sampeyan kudu mbukak database kanggo panggunaan eksklusif kanggo nyetel utawa mbusak sandhi basis data. @ Kanggo mbukak basis data kanthi eksklusif, tutup basis data, banjur bukak maneh nggunakake prentah Bukak ing menu File. Ing kothak dialog Bukak, klik panah ing sisih tengen tombol Bukak, banjur pilih Open Exclusive. @@ 1 @@ 1
2619 Sampeyan ora bisa ngganti ijin '|' ing réplika. @ Idin mung bisa diganti ing Master Desain kanggo set replika. @@ 3 @@ 1
2620 Sandi sing sampeyan lebokake ing kothak Sandi Lawas salah. @ Mangga lebokake sandhi sing bener kanggo akun iki. @@ 1 @@ 1
2621 Sandhi kasebut ora valid. @ Sampeyan bisa uga nggunakake titik koma. @@ 1 @@ 1
2622 Sampeyan ora bisa nyimpen '|' amarga mung diwaca. @ Kanggo nyimpen, ganti menyang Tampilan Desain banjur pilih Simpen Minangka saka menu File. @@ 3 @@ 1
2623 Nyimpen basis data menyang versi Akses sadurunge bakal nggawe database anyar sing ora ngemot informasi keamanan sing wis sampeyan atur. Apa sampeyan pengin nerusake?
2624 Ana kesalahan nalika ngganti basis data workgroup. @@@ 1 @@ 1
2625 Administrator Workgroup ora bisa nggawe file informasi klompok kerja. Priksa manawa sampeyan wis nemtokake path lan jeneng file sing bener, sampeyan duwe ijin sing cukup kanggo nggawe file, lan yen sampeyan duwe cukup ruang disk ing drive tujuan. (|) @@@ 1 @@ 1
2626 Kesalahan dilindhungi undhang-undhang (|); ora ana pesen kanggo kesalahan iki. @@@ 1 @@ 1
2627 Ruang disk ora cukup. @@@ 1 @@ 1
2628 Salah sawijining paramèter sampeyan ora valid. @@@ 1 @@ 1
2629 Ora bisa mbukak file klompok kerja. Iki direktori. @@@ 1 @@ 1
2630 Path sing ditemtokake ora valid. @@@ 1 @@ 1
2631 Path sing ditemtokake dawa banget. @@@ 1 @@ 1
2632 Ganti Workgroup ora bisa dilanjutake tanpa Jeneng, PIN, lan dalan menyang File Informasi Grup Kerja sing anyar.
2633 Microsoft Office Access ora bisa ngganti tembung sandhi kanggo akun logon '|' amarga sambungan saiki nggunakake keamanan integrasi Microsoft Windows NT. @@@ 1 @@ 1
2634 Tembung sandhi anyar ora cocog karo verifikasi sandhi. @@@ 1 @@ 1
2635 Microsoft Office Access ora bisa ngganti tembung sandhi amarga sandhi lawas ora cocog karo sandhi pangguna sing lagi mlebu.
2636 File kerjo wis ana.
2637 Ora bisa start SQL Server layanan. Kanggo restart SQL Server layanan, klik kaping pindho ing SQL Server Ikon System Manager ing tray sistem banjur klik Start / Terusake. @ Sawise layanan kasebut starTed, arahake Sambungan ing menu File ing Akses banjur klik OK. @@ 19 @@ 2
2638 Ora bisa start SQL Server layanan. Kanggo restart SQL Server layanan, klik kaping pindho ing SQL Server Ikon System Manager ing tray sistem banjur klik Start / Terusake. Yen layanan gagal start, bukak konsol Layanan lan verifikasi manawa informasi Log On layanan MSSQLServer bener. @ Sawise layanan kasebut starTed, arahake Sambungan ing menu File ing Akses banjur klik OK. @@ 19 @@ 2
2639 Akses Microsoft Office ora bisa mbukak | amarga watesan keamanan. @ Setelan keamanan matesi akses menyang file amarga ora ditandatangani kanthi digital. @@ 2 @ 553714138 @ 2
2646 Microsoft Office Access ora bisa nggawe hubungan iki lan ngetrapake integritas referensial. @ Data ing tabel '|' nglanggar aturan integritas referensial.
Contone, bisa uga ana cathetan sing ana gandhengane karo karyawan ing tabel sing gegandhengan, nanging ora ana cathetan kanggo karyawan ing tabel utama. @ Sunting data supaya cathetan ing tabel utama kasedhiya kanggo kabeh cathetan sing gegandhengan.
Yen sampeyan pengin nggawe hubungan tanpa netepi aturan integritas referensial, busak kothak Enforce Referensial Integrity. @ 1 @ 209086 @ 1
2648 Microsoft Office Access nggawe hubungan siji-menyang-siji tinimbang hubungan siji-kanggo-akeh amarga ana indeks unik ing lapangan sing ditemtokake kanggo tabel sing gegandhengan. @ Yen sampeyan pengin netepake siji-kanggo-akeh hubungan antarane tabel kasebut, coba salah siji saka ing ngisor iki:
* Mbusak hubungan siji-menyang-siji, banjur ganti setelan properti sing Diindeks kanggo kolom kunci manca saka Ora Duplikat dadi Duplikat OK.
* Pilih lapangan sing cocog. @@ 1 @@ 1
2649 Microsoft Office Access ora bisa ngetrapake integritas referensi kanggo hubungan iki. @ Priksa manawa kolom sing sampeyan seret minangka kolom kunci utama utawa diindeks kanthi unik lan indeks unik utawa kunci utama wis disetel kanthi bener.
Yen sampeyan pengin nggawe sesambetan tanpa ngetutake aturan integritas referensial, busak kothak Enforce Referential Integrity. @@ 1 @ 209086 @ 1
2650 Microsoft Office Access ora bisa nggawe hubungan iki lan ngetrapake integritas referensial. @ * Bidhang sing sampeyan pilih bisa uga duwe macem-macem jinis data.
* Bidang bisa uga duwe jinis data Nomer nanging ora padha karo properti properti FieldSize. @ Coba salah siji saka ing ngisor iki:
* Pilih kolom kanthi jinis data sing padha.
* Bukak tabel ing tampilan Desain, lan ganti jinis data lan ukuran lapangan supaya kothak cocog.
Yen sampeyan pengin nggawe hubungan tanpa netepi aturan integritas referensial, busak kothak Enforce Referensial Integrity. @ 2 @ 209086 @ 1
2651 Sampeyan ora bisa nggawe hubungan antarane lapangan karo jinis data Memo, OLE, Ya / Ora, utawa Hyperlink. @ Sampeyan nyoba ngetrapake integritas referensial kanggo sesambetan, nanging siji utawa luwih kolom sing sampeyan pilih duwe Memo, OLE Obyek, Ya / Ora, utawa Hyperlink jinis data. @ Pilih kolom ing kothak sing ora duwe jinis data kasebut, utawa bukak tabel ing tampilan Desain lan ganti jinis data. @ 1 @@ 1
2652 Sampeyan ora bisa mbusak hubungan sing diwarisake saka basis data sing ana gandhengane. @@@ 1 @@ 1
2680 Formulir utawa laporan ngemot luwih akeh obyek OLE tinimbang Microsoft Office Access sing bisa ditampilake sekaligus. @ Delete sawetara pigura obyek sing kaiket utawa ora kaiket. @@ 1 @@ 1
2683 Ora ana obyek ing kontrol iki. @@@ 1 @@ 1
2684 Objek OLE kosong. @ Sampeyan ora bisa ngowahi pigura obyek sing kaiket yen kolom ing tabel dhasar ora ngemot obyek OLE. @ Semat utawa taleni obyek OLE menyang bingkai obyek sing kaiket nggunakake perintah Objek ing Sisip menu. @ 1 @ 109360 @ 1
2685 Obyek ora duwe jinis data obyek OLE. @ Bingkai obyek sing kaiket sing ngemot obyek sing sampeyan nyoba sunting ora kaiket ing kolom kanthi tipe data obyek OLE. @ Yen sampeyan pengin nampilake obyek OLE, atur Properti ControlSource kanggo pigura obyek sing kaiket menyang lapangan kanthi jinis data obyek OLE. Utawa gunakake kontrol sing beda, kayata kothak teks, kanggo nampilake data. @ 1 @ 109360 @ 1
2686 Microsoft Office Access ora bisa nyimpen | obyek. @ Komputer sampeyan kehabisan ruang disk nalika Microsoft Office Access nyimpen obyek OLE.
Kanggo informasi babagan mbebasake ruang disk, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'disk space, freeing'. @@ 1 @@ 1
2687 Ana masalah nalika maca | obyek. @@@ 1 @@ 1
2690 Sumber daya sistem sing dibutuhake kanggo nampilake | obyek ora kasedhiya. @ Komputer bisa uga kurang memori. @ Tutup program sing ora dibutuhake, banjur coba operasi maneh.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan memori sing gratis, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'memori, ngatasi masalah'. @ 1 @@ 1
2691 Microsoft Office Access ora bisa komunikasi karo server OLE. @ Server OLE bisa uga ora kadaptar. @ Kanggo ndhaptar server OLE, instal maneh. @ 1 @@ 1
2694 Clipboard ora kasedhiya. @ Papan Klip bisa digunakake dening aplikasi liya, utawa komputer sampeyan bisa uga kurang memori. @ Yen komputer kurang memori, tutup program sing ora dibutuhake, banjur coba operasi maneh.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan memori sing gratis, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'memori, ngatasi masalah'. @ 1 @@ 1
2695 Microsoft Office Access ora bisa nampilake sing diowahi | obyek. @ Busak obyek ing pigura obyek sing kaiket, banjur gawe maneh. @@ 1 @@ 1
2696 Microsoft Office Access ora bisa maca obyek OLE. @ Busak obyek ing bingkai obyek sing kaiket, banjur gawe maneh. @@ 1 @@ 1
2697 Ana masalah nalika mbukak | obyek. @ Obyek sing sampeyan nyoba nggawe utawa sunting dudu obyek OLE sing valid. @ Gawe maneh obyek kasebut, banjur lebokake utawa sambung maneh. @ 1 @ 109360 @ 1
2698 Wong | obyek sing nyoba digawe utawa diowahi gedhe banget kanggo disimpen. @ * Database sampeyan mungkin ora ngemot cukup ruang kanggo obyek kasebut.
* Komputer bisa uga ora ana ruang disk.
Kanggo informasi babagan mbebasake ruang disk, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'disk space, freeing'. @@ 1 @@ 1
2699 Sambungan karo server OLE yaiku lost, utawa server OLE nemoni kesalahan nalika sampeyan nggunakake. @ Restart server OLE, banjur coba operasi maneh. @@ 1 @@ 1
2700 Microsoft Office Access ora bisa nemokake server OLE utawa lib-link dinamisrary (DLL) sing dibutuhake kanggo operasi OLE. @ Server OLE utawa DLL bisa uga ora kadaptar. @ Kanggo ndhaptar server OLE utawa DLL, instal maneh. @ 1 @@ 1
2701 Server OLE kanggo obyek OLE sing nyoba digawe wis mbukak. @ Ganti menyang jendela server OLE banjur tutup. Banjur coba gawe utawa edit obyek OLE maneh. @@ 1 @@ 1
2702 Wong | obyek ora pangguna. @ Obyek kasebut bisa uga nelpon aplikasi sing durung diinstal. @ Kanggo ndhaptar aplikasi, instal maneh. @ 1 @@ 1
2703 Akses Microsoft Office ora bisa maca | obyek amarga komunikasi terganggu. @ Yen aplikasi server OLE ana ing server jaringan, priksa manawa komputer sampeyan wis nyambung. @@ 1 @@ 1
2704 Wong | obyek sing nyoba diowahi ora duwe informasi sing bisa ditampilake. @@@ 2 @ 109360 @ 1
2707 Microsoft Office Access ora bisa mbukak file sing ngemot obyek OLE. @ * Sampeyan bisa uga wis milih jeneng file sing ora valid utawa unit data sing ora valid (kayata sawetara sel saka worksheet) ing file kasebut kanggo obyek OLE.
* File sing sampeyan jelasake ora kasedhiya amarga dikunci dening pangguna liya utawa sampeyan ora duwe idin kanggo nggunakake. @ Coba salah siji saka ing ngisor iki:
* Priksa manawa file kasedhiya lan sampeyan nggunakake jeneng file sing bener.
* Priksa dokumentasi server OLE kanggo informasi babagan sintaksis sing bakal digunakake nalika nemtokake data obyek OLE. @ 1 @ 109360 @ 1
2711 Argumen jeneng file ing fungsi GetObject prosedur Visual Basic sing sampeyan lakoni ora valid. @ * Sampeyan bisa uga ora ngetik, utawa bisa uga salah eja, jeneng file kasebut.
* Unit data (kayata sawetara sel saka lembar kerja) bisa uga ora valid. @ Coba salah siji saka ing ngisor iki:
* Priksa manawa file wis diinstal ing komputer lan sampeyan nggunakake jeneng file sing bener.
* Priksa dokumentasi server OLE kanggo informasi babagan sintaksis sing bakal digunakake nalika nemtokake data obyek OLE. @ 1 @ 1010959 @ 1
2713 Ana masalah nalika Microsoft Office Access nyoba ngakses | object. @ * Sampeyan bisa uga wis milih jeneng file sing ora valid utawa unit data sing ora valid (kayata sawetara sel saka worksheet) ing file kasebut kanggo obyek OLE.
* File sing sampeyan jelasake ora kasedhiya amarga dikunci dening pangguna liya utawa sampeyan ora duwe idin kanggo nggunakake. @ Coba salah siji saka ing ngisor iki:
* Priksa manawa file wis diinstal ing komputer lan sampeyan nggunakake jeneng file sing bener.
* Priksa dokumentasi server OLE kanggo informasi babagan sintaksis sing bakal digunakake nalika nemtokake data obyek OLE. @ 1 @ 109360 @ 1
2714 Wong | obyek ora ndhukung kriyo sing bisa dileksanakake ing obyek OLE, kayata play utawa edit. @ Priksa dokumentasi server OLE kanggo informasi babagan kriyo sing didukung obyek OLE, utawa gunakake properti ObjectVerbs utawa properti ObjectVerbsCount kanggo nemokake kriyo didhukung dening obyek OLE. @@ 1 @ 606970 @ 1
2715 Indeks kanggo Tindakan utawa properti Kriyo kanggo | obyek ora valid. @ Setelan sing sampeyan lebokake bisa uga nomer negatif utawa bisa uga gedhe banget. @@ 1 @ 606967 @ 1
2717 Wong | obyek ora duwe informasi sing bisa ditampilake. @ Sampeyan nyoba nindakake operasi ing pigura obyek sing kaiket utawa ora kaiket sing ngemot obyek OLE, nanging obyek OLE kosong. @ Gunakake printah Obyek ing menu Pasang kanggo nggawe obyek OLE utawa kanggo masang utawa link obyek OLE saka file sing ora kosong. @ 1 @ 109360 @ 1
2719 Ana masalah nalika ngakses | object. @ * Server OLE bisa uga ora kasedhiya amarga ana ing server jaringan lan sampeyan lost sambungan. Coba pasang maneh sambungan.
* Objek OLE bisa disimpen ing file sing ana gandhengane, nanging file kasebut ora kasedhiya. Aktifake server OLE ing sanjabane Microsoft Office Access, banjur bukak file sing ngemot obyek OLE kanggo verifikasi manawa isih ana lan bisa diakses. @@ 1 @@ 1
2723 Wong | obyek ora ndhukung usaha sing diupayakake. @ Objek OLE diganti dadi gambar, utawa link menyang obyek kasebut rusak. @ Yen sampeyan pengin nindakake operasi, busak obyek OLE, banjur lebokake utawa link maneh. @ 1 @ 109360 @ 1
2724 Siji utawa luwih lib link-dinamisrarsing dibutuhake kanggo nggunakake obyek OLE minangka versi sing salah. @ Run Setup kanggo instal maneh Microsoft Office Access. Yen sampeyan pengin njaga keamanan utawa setelan khusus, gawe serep file informasi grup kerja Microsoft Office Access.
Kanggo informasi babagan nggawe serep file, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'nggawe serep file'. @@ 1 @@ 1
2725 Server OLE ora pangguna. @ Kanggo ndhaptar server OLE, instal maneh. @@ 1 @@ 1
2726 Microsoft Office Access ora bisa nindakake operasi OLE amarga ora bisa maca Windows Registry ing endi server OLE didaftar. @ Instal maneh server OLE, banjur coba operasi maneh. Yen ana masalah, instal maneh Microsoft Windows lan aplikasi liyane ing komputer.
Yen sampeyan instal maneh Microsoft Office Access, sampeyan luwih becik nggawe serep file informasi grup kerja Microsoft Office Access luwih dhisik kanggo ngreksa setelan kustom. Kanggo informasi babagan nggawe serep file, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'nggawe serep file'.
Kanggo informasi babagan Registri Windows, goleki indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'pendaptaran'. @@ 1 @@ 1
2727 Microsoft Office Access ora bisa nindakake operasi OLE amarga ora bisa nulis menyang Windows Registry ing endi server OLE didaftar. @ Instal maneh server OLE, banjur coba operasi maneh. Yen ana masalah, instal maneh Microsoft Windows lan aplikasi liyane ing komputer.
Yen sampeyan instal maneh Microsoft Office Access, sampeyan luwih becik nggawe serep file informasi grup kerja Microsoft Office Access luwih dhisik kanggo ngreksa setelan kustom. Kanggo informasi babagan nggawe serep file, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'nggawe serep file'.
Kanggo informasi babagan Registri Windows, goleki indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'pendaptaran'. @@ 1 @@ 1
2729 Objek OLE sing nyoba diowahi sibuk. @ Coba maneh mengko. @@ 1 @@ 1
2730 Ana masalah komunikasi karo server OLE. @ Coba maneh mengko. Yen sampeyan isih ora bisa ngakses obyek kasebut, coba salah siji utawa luwih saka ing ngisor iki:
* Mbusak memori sistem. Kanggo informasi babagan memori sing gratis, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'memori, ngatasi masalah'.
* Instal maneh server OLE kanggo mesthine wis kadaptar.
* Priksa dokumentasi server OLE kanggo informasi babagan sintaksis sing bakal digunakake nalika nemtokake data obyek OLE. @@ 1 @@ 1
2731 Ana kesalahan nalika ngakses server OLE. @ Server OLE bisa uga ora kadaptar. @ Kanggo ndhaptar server OLE, instal maneh. @ 1 @@ 1
2732 Akses Microsoft Office ora bisa maca | obyek. @ Komunikasi antarane Microsoft Office Access lan server OLE diganggu. @ Priksa manawa komputer sampeyan wis nyambung menyang server jaringan sing dununge server OLE. @ 1 @@ 1
2733 Objek OLE sing sampeyan nyoba sunting ora bisa diakses. @ Sampeyan ora duwe idin kanggo ngowahi obyek kasebut, utawa pangguna liyane mbukak lan ngunci obyek kasebut. @@ 1 @@ 1
2734 Sampeyan ora bisa nyimpen | obyek saiki. @ Server OLE mbukak operasi, utawa pangguna liyane mbukak lan ngunci obyek kasebut. @ Coba simpen obyek maneh mengko. @ 1 @@ 1
2735 Disk iki dilindhungi kanthi nulis. Sampeyan ora bisa nyimpen | mbantah. @@@ 1 @@ 1
2737 Microsoft Office Access ora bisa nemokake file sing ngemot obyek OLE sing gegandhengan sing nyoba diupdate nggunakake perintah OLE / DDE Links. @ Sampeyan bisa uga salah nulis jeneng file, utawa file kasebut bisa uga wis dibusak utawa diganti jeneng. @ Yen file kasebut dipindhah menyang lokasi sing beda, gunakake prentah OLE / DDE Links kanggo ngganti sumber. Utawa mbusak obyek kasebut, lan gawe obyek sing gegandhengan anyar. @ 1 @@ 1
2738 Memori ora cukup kanggo ngrampungake operasi. @ Tutup program sing ora dibutuhake lan coba maneh operasi.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan memori sing gratis, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'memori, ngatasi masalah'. @@ 1 @@ 1
2739 Ana kesalahan sajrone operasi karo obyek OLE. @ Objek kasebut digunakake. @@ 1 @@ 1
2741 Komputer sampeyan kehabisan ruang disk nalika Microsoft Office Access nyimpen pangowahan sing sampeyan lakoni menyang | obyek. @ Kanggo informasi babagan mbebasake ruang disk, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'disk space, freeing'. @@ 1 @@ 1
2742 Microsoft Office Access ora bisa nggawe file luwih akeh. @ Komputer bisa uga kurang memori utawa ruang disk. @ Tutup program sing ora dibutuhake lan coba maneh operasi kasebut.
Kanggo informasi babagan mbebasake memori utawa papan disk, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'memori, ngatasi masalah' utawa 'disk space, freeing'. @ 1 @@ 1
2743 Wong | obyek disimpen ing format sing ora kompatibel karo versi OLE ing komputer sampeyan. @@@ 1 @@ 1
2744 Microsoft Office Access ora bisa nemokake server OLE. @ Setelan kanggo properti SourceDoc bisa uga ora valid, utawa file kasebut bisa uga wis dihapus, diganti jeneng, utawa dipindhah. @@ 1 @ 606973 @ 1
2745 Share.exe utawa Vshare.386 ilang saka komputer; Dhukungan OLE butuh file-file kasebut supaya bisa mlaku kanthi bener. @ Rerun Akses Microsoft Office utawa Microsoft Office Setup kanggo instal maneh Microsoft Office Access, program Share, lan Vshare.386. @ Yen sampeyan pengin ngamanake keamanan utawa setelan khusus, gawe serep Microsoft Office Akses file informasi grup kerja. Banjur pulihake file menyang lokasi asline. Kanggo informasi babagan nggawe serep file, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'nggawe serep file'. @ 1 @@ 3
2746 Sampeyan ora bisa ngalih menyang tampilan Desain amarga formulir sampeyan ngemot akeh obyek OLE. @ Tutup aplikasi liyane, tutup formulir, banjur bukak formulir maneh ing tampilan Desain. Banjur busak sawetara obyek OLE utawa pindhah menyang macem-macem bentuk. @@ 1 @@ 1
2747 Server OLE ora bisa nampilake | obyek. @ Ana masalah file sing ngemot obyek OLE, utawa ora cukup memori sing kasedhiya. @ Bukak server OLE ing sanjabane Microsoft Office Access, banjur bukak file obyek OLE.
Yen sampeyan bisa nindakake iki, mula komputer bakal kurang memori. Tutup program liyane, banjur coba operasi maneh.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan memori sing gratis, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'memori, ngatasi masalah'. @ 1 @@ 1
2748 Operasi obyek Otomatis ora kasedhiya kanggo | obyek. @ Priksa dokumentasi komponen kanggo informasi babagan operasi sing kasedhiya kanggo obyek Otomatisasi. @@ 1 @@ 1
2749 Ora cukup memori kanggo ngrampungake operasi obyek Otomatis ing | obyek. @ Tutup program sing ora dibutuhake lan coba maneh operasi.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan memori sing gratis, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'memori, ngatasi masalah'. @@ 1 @@ 1
2750 Operasi ing | obyek gagal. @ Server OLE bisa uga ora kedhaftar. @ Kanggo ndhaptar server OLE, instal maneh. @ 1 @@ 1
2751 Operasi Exit utawa Update gagal. @ Sampeyan menet tombol ESC (utawa tombol liyane sing digunakake ing server OLE kanggo mungkasi operasi) nalika Microsoft Office Access nyimpen pangowahan sing digawe menyang obyek OLE ing sawijining formulir utawa laporan. @ Coba metu utawa nganyari maneh. @ 1 @@ 1
2753 Ana masalah nalika Microsoft Office Access komunikasi karo server OLE utawa ActiveX Control. @ Tutup server OLE lan restaring njaba Microsoft Office Access. Banjur coba operasi asli maneh ing Microsoft Office Access. @@ 1 @@ 1
2754 Ana masalah nalika Microsoft Office Access komunikasi karo server OLE. @ Coba salah siji utawa luwih saka ing ngisor iki:
* Priksa manawa sampeyan wis nyambung menyang server jaringan ing dununge aplikasi server OLE.
* Tutup server OLE lan restaring njaba Microsoft Office Access. Banjur coba operasi asli maneh saka ing Microsoft Office Access.
* Instal maneh server OLE kanggo mesthine wis kadaptar. @@ 1 @@ 1
2755 Ana masalah ngrujuk properti utawa metode obyek kasebut. @ Sampeyan nyoba mbukak prosedur Visual Basic sing ngrujuk properti obyek utawa metode. @ Coba salah siji utawa luwih saka ing ngisor iki:
* Priksa manawa komponen wis didaftar kanthi bener.
* Priksa manawa komputer sampeyan wis nyambung menyang server jaringan sing dununge komponen kasebut.
* Tutup komponen lan restaring njaba Microsoft Office Access. Banjur coba maneh kanggo mbukak prosedur ing Microsoft Office Access. @ 1 @@ 1
2756 Ana masalah nalika Microsoft Office Access nyoba ngakses obyek OLE. @ Tutup formulir utawa laporan Microsoft Office Access sing nampilake obyek OLE, lan tutup server OLE. Banjur bukak maneh formulir kasebut utawa lapor kanggo ndeleng manawa bisa nampilake obyek OLE. @@ 1 @@ 1
2757 Ana masalah ngakses properti utawa metode obyek OLE. @ Coba salah siji utawa luwih saka ing ngisor iki:
* Verifikasi manawa server OLE wis didaftar kanthi bener kanthi instal maneh.
* Priksa manawa komputer sampeyan wis nyambung menyang server sing manggonake aplikasi server OLE.
* Tutup server OLE lan restaring njaba Microsoft Office Access. Banjur coba operasi asli maneh saka ing Microsoft Office Access. @@ 1 @@ 1
2758 Ana masalah nalika miwiti lib-link dinamisrary Msole20 nalika nyoba nindakake operasi OLE. @ * Sampeyan bisa uga kakehan mbukak aplikasi Microsoft. Tutup aplikasi Windows kajaba Microsoft Office Access, banjur coba operasi OLE maneh.
* Komputer sampeyan bisa duwe versi lib link-dinamis sing luwih lawasrary Msole20, ing endi sampeyan kudu mbukak Setup kanggo instal maneh Microsoft Office Access.
Yen sampeyan kudu instal maneh Microsoft Office Access, sampeyan bisa uga njaga keamanan utawa setelan khusus kanthi nggawe serep file informasi grup kerja Microsoft Office Access.
Kanggo informasi babagan nggawe serep file, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'nggawe serep file'. @@ 1 @@ 1
2759 Cara sing sampeyan nyoba nyoba nggunakake obyek gagal. @ * Sampeyan bisa uga wis nemtokake akeh utawa sawetara bantahan kanggo properti utawa metode obyek. Priksa dokumentasi komponen kanggo informasi babagan properti lan cara sing kasedhiya kanggo operasi Otomatis.
* Sampeyan bisa uga ora cukup memori kanggo mbukak prosedur kasebut. Tutup program sing ora dibutuhake lan coba jalanake prosedur kasebut maneh.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan memori sing gratis, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'memori, ngatasi masalah'. @@ 1 @@ 1
2760 Ana kesalahan nalika ngrujuk obyek kasebut. @ Sampeyan nyoba mbukak prosedur Visual Basic sing ora cocog referensi properti utawa metode obyek. @@ 1 @@ 1
2761 Ana masalah nalika referensi properti utawa metode obyek. @ Priksa dokumentasi komponen kanggo informasi babagan properti lan cara sing kasedhiya kanggo operasi Otomatis. @@ 1 @@ 1
2762 | ngasilake kesalahan nalika ngrujuk properti obyek. @ Priksa dokumentasi komponen kanggo informasi babagan properti lan cara sing kasedhiya kanggo operasi Otomasi. @@ 1 @@ 1
2763 | 1 ngasilake kesalahan: | 2. @ Priksa dokumentasi komponen kanggo informasi babagan sifat lan cara sing kasedhiya kanggo operasi Otomasi. @@ 1 @@ 1
2764 Properti utawa metode obyek ora bisa disetel. @ Sampeyan nyoba mbukak prosedur Visual Basic kanggo nyetel properti utawa ngetrapake cara kanggo obyek. Nanging, properti utawa metode kasebut ora ndhukung argumen sing jenenge. @ Priksa dokumentasi komponen kanggo informasi babagan properti lan cara sing kasedhiya kanggo operasi Otomatisasi. @ 1 @@ 1
2765 Visual Basic ora bisa ngonversi jinis data salah sawijining argumen sing sampeyan lebokake. @ Sampeyan nyoba mbukak prosedur Visual Basic sing ngeksekusi metode utawa nyetel properti obyek. @ Priksa dokumentasi komponen kanggo informasi babagan properti lan cara kasedhiya kanggo operasi Otomatis. @ 1 @@ 1
2766 Obyek kasebut ora ngemot obyek Otomatis'|.'@ Sampeyan nyoba mbukak prosedur Visual Basic kanggo nyetel properti utawa metode kanggo obyek. Nanging, komponen kasebut ora nyedhiyakake properti utawa metode sing kasedhiya kanggo operasi Otomatisasi. @ Priksa dokumentasi komponen kanggo informasi babagan properti lan cara sing kasedhiya kanggo operasi Otomatis. @ 1 @@ 1
2767 Objek kasebut ora ndhukung basa Inggris Amerika; dikembangake kanthi nggunakake basa sing beda. @ Gunakake versi obyek sing dikembangake ing Visual Basic sing ndhukung basa sing digunakake. @@ 1 @@ 1
2768 Nomer sing sampeyan gunakake kanggo ngrujuk unsur ing larik ing njaba wates larik. @ Contone, larik saka 0 nganti 10, lan sampeyan ngetik -1 utawa 11. @ Priksa dokumentasi komponen kanggo informasi babagan sifat lan cara sing kasedhiya kanggo operasi Otomatis. @ 1 @@ 1
2769 Properti obyek Otomatis mbutuhake utawa ngasilake jinis data sing ora didhukung dening Visual Basic. @ Sampeyan nyoba mbukak prosedur Visual Basic sing ngrujuk properti obyek Otomatisasi. Nanging, regane properti kasebut ora didhukung dening Visual Basic. @ Priksa dokumentasi komponen kanggo informasi babagan sifat lan cara sing kasedhiya kanggo operasi Otomatis. @ 1 @@ 1
2770 Objek sing sampeyan referensi ing prosedur Visual Basic minangka obyek OLE dudu obyek OLE. @@@ 1 @@ 1
2771 Bingkai obyek sing kaiket utawa ora kaiket sing sampeyan nyoba sunting ora ngemot obyek OLE. @ Gunakake printah Obyek ing menu Pasang kanggo nambah obyek OLE menyang bingkai obyek sing kaiket utawa ora kaiket. @@ 1 @ 109360 @ 1
2774 Komponen kasebut ora ndhukung Otomasi. @ Sampeyan nyoba mbukak prosedur Visual Basic sing ngrujuk obyek Otomatisasi. @ Priksa dokumentasi komponen kanggo informasi manawa ndhukung Otomatisasi. @ 1 @@ 1
2775 Sampeyan nemtokake akeh bantahan ing prosedur Visual Basic, utawa ora cukup memori kanggo mbukak prosedur kasebut. @ Temtokake bantahan sing luwih sithik, utawa nutup program sing ora dibutuhake, banjur coba jalanake prosedur kasebut maneh.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan memori sing gratis, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'memori, ngatasi masalah'. @@ 1 @@ 1
2777 Argumen kelas ing fungsi CreateObject prosedur Visual Basic sing sampeyan coba lakoni ora valid. @ Coba salah siji saka ing ngisor iki:
* Priksa manawa file wis diinstal ing komputer lan sampeyan nggunakake jeneng file sing bener.
* Priksa dokumentasi server OLE kanggo informasi babagan sintaksis sing bakal digunakake nalika nemtokake data obyek OLE. @@ 1 @ 1010851 @ 1
2778 Microsoft Office Access nyoba nggawe link OLE, nanging ora ana dokumen sumber kanggo obyek iki. @@@ 1 @@ 1
2782 Sampeyan kudu nemtokake properti utawa cara kanggo obyek kasebut. @ Sampeyan nyoba mbukak prosedur Visual Basic sing ngrujuk lan nyetel properti utawa metode kanggo obyek kasebut. @ Ketik properti utawa cara kanggo obyek kasebut. @ 1 @ 606968 @ 1
2783 Sampeyan ngetik setelan sing ora valid kanggo properti Aksi. @ Gunakake salah sawijining konstanta intrinsik Akses Microsoft Office kanggo properti Aksi.
Kanggo dhaptar setelan sing bener sing bisa digunakake karo properti Aksi, klik Bantuan. @@ 2 @ 606967 @ 1
2784 Path sing sampeyan lebokake kanggo setelan properti SourceDoc kanggo obyek OLE sing gegandhengan dawa banget. @ Pindhah file menyang lokasi kanthi jalur sing luwih cendhek. @@ 1 @ 606973 @ 1
2785 Server OLE ora bisa mbukak obyek. @ * Server OLE bisa uga ora diinstal.
* Sampeyan bisa uga wis nemtokake setelan sing ora valid kanggo properti SourceDoc utawa SourceItem ing sheet properti, makro, utawa prosedur Visual Basic. @ Kanggo ndeleng setelan sing bener kanggo salah siji properti kasebut, goleki indeks Bantuan kanggo topik properti. @ 1 @ 606973 @ 1
2786 Server OLE ora ndhukung ngubungake. @ Sampeyan nyoba mbukak prosedur Visual Basic nggunakake properti Action. Nanging, sampeyan menehi informasi ora cukup kanggo nggawe link. @@ 1 @@ 1
2788 Wong | obyek dudu obyek sing gegandhengan. @ Properti sing sampeyan coba atur ing Visual Basic mung ditrapake kanggo obyek sing ana gandhengane. @@ 1 @@ 1
2790 Sampeyan ora bisa masang obyek OLE menyang pigura obyek sing kaiket utawa ora kaiket yen properti OLETypeAllowed kanggo pigura obyek sing kaiket utawa ora kaiket disetel menyang Link. @ Lebokake obyek sing gegandhengan, utawa atur properti OLETypeAllowed menyang Embedded utawa Either, banjur embed obyek kasebut. @@ 1 @ 606439 @ 1
2791 Akses Microsoft Office ora bisa ngubungake obyek OLE utawa pigura obyek sing kaiket utawa ora kaiket. @ Properti OLETypeAllowed kanggo pigura obyek sing kaiket utawa ora kaiket disetel menyang Embedded. @ Semat obyek kasebut, utawa atur properti OLETypeAllowed to Linked or Either, and banjur sambung obyek kasebut. @ 1 @ 606439 @ 1
2792 Sampeyan ora bisa nyimpen obyek OLE sing dikunci. @@@ 1 @@ 1
2793 Microsoft Office Access ora bisa nindakake operasi sing ditemtokake ing properti Aksi prosedur Visual Basic sing lagi nyoba mbukak. @ Bingkai obyek bisa dikunci utawa dipateni. @ Setel properti sing dikunci dadi Ora lan properti sing Diaktifake dadi Ya. @ 1 @@ 1
2794 Kontrol ActiveX sing sampeyan coba lebokake ora kadaptar. @ Kanggo informasi babagan ndhaptar kontrol ActiveX, klik Bantuan. @@ 2 @ 212639 @ 1
2797 Objek OLE iki digawe ing versi OLE sing luwih dhisik mula ora bisa ditampilake minangka ikon. @ Kanggo efek sing padha karo nampilake obyek minangka lambang, tambahake kontrol gambar menyang formulir sampeyan, lan tambahake lambang kanggo aplikasi kasebut menyang kontrol gambar. Banjur atur properti OnDblClick kontrol gambar menyang prosedur Visual Basic sing mbukak obyek OLE. @@ 1 @@ 1
2798 Sampeyan ora bisa nggunakake properti Aksi kanggo mbusak obyek OLE sing kaiket saka tabel utawa pitakon dhasar. @ Sampeyan nyoba mbukak prosedur Visual Basic sing mbusak obyek ing bingkai obyek sing kaiket kanthi nyetel properti Aksi menyang acOLEDelete. @ Delete the obyek kanthi cara sing beda, kayata karo metode DAO Delete ing Visual Basic. @ 1 @ 613790 @ 1
2799 Objek OLE ora bisa diaktifake nalika nampa fokus. @ Yen sampeyan milih obyek OLE utawa grafik, lan properti AutoActivate kanggo kontrol kasebut disetel menyang GetFocus, obyek utawa diagram OLE kudu diaktifake kanthi otomatis nalika nampa fokus . Nanging, komponen ActiveX ora ndhukung operasi iki. @ Priksa dokumentasi komponen kanggo informasi babagan properti lan cara sing kasedhiya kanggo operasi Otomatisasi. @ 1 @@ 1
2800 Objek kasebut dikunci, mula apa wae pangowahan sing sampeyan lakoni bakal dibuwang nalika formulir ditutup. @ Klik Simpen Kaya ing menu File banjur simpen obyek kasebut kanthi jeneng liyane. @@ 1 @@ 1
2801 Objek OLE ora dimuat amarga kontrol ActiveX sing ora kaiket durung diwiwiti. @@@ 1 @ 109015 @ 1
2802 Sampeyan ora bisa masang kontrol ActiveX ing pigura obyek sing kaiket utawa ora kaiket. Kontrol @ ActiveX kanthi otomatis ana ing pigura kontrol ActiveX. @@ 1 @@ 1
2803 Sampeyan ora duwe lisensi sing dibutuhake kanggo nggunakake kontrol ActiveX iki. @ Sampeyan nyoba mbukak formulir sing ngemot obyek OLE utawa kontrol ActiveX utawa sampeyan nyoba nggawe kontrol ActiveX. @ Kanggo entuk lisensi sing cocog, hubungi perusahaan sing nyedhiyakake obyek OLE sing duwe lisensi utawa kontrol ActiveX. @ 1 @@ 1
2804 Sampeyan ora bisa nggawe kontrol ActiveX ing pigura obyek sing ora kaiket. Kontrol @ ActiveX kanthi otomatis ana ing pigura kontrol ActiveX. @@ 1 @ 211711 @ 1
2805 Ana kesalahan nalika mbukak kontrol ActiveX ing salah sawijining formulir utawa laporan. @ Priksa manawa kabeh kontrol sing sampeyan gunakake wis terdaftar kanthi bener. Kanggo informasi babagan ndhaptar kontrol ActiveX, klik Bantuan. @@ 2 @ 212639 @ 1
2806 Microsoft Office Access ora ndhukung kontrol ActiveX iki. @@@ 1 @@ 1
2807 Sampeyan ora bisa nempelake obyek iki minangka jinis sing wis ditemtokake. @ Pilih jinis obyek liyane. @@ 1 @@ 1
2808 Microsoft Office Access ora bisa nemokake lib link-dinamis Aksesibilitas Aktifrary (DLL) OleAcc. @ Rerun program Persiyapan Akses Microsoft Office. @@ 1 @@ 3
2811 Microsoft Office Access ora bisa nggawe kaca akses data.
2812 | @ Path sing ditemtokake ora valid, utawa bisa uga dawa banget. @ Priksa path kasebut lan priksa manawa bener. @ 1 @@ 1
2813 | @ File kasebut ora bisa dibukak. Saiki bisa digunakake. @@ 1 @@ 1
2814 | @ Ora bisa nyimpen file. @@ 1 @@ 1
2815 | @ Ora bisa nyimpen file menyang lokasi liya. @@ 1 @@ 1
2816 | @ Ora bisa nutup file iki. @@ 1 @@ 1
2817 Microsoft Office Access ora bisa nyimpen (utawa ngirim) kaca akses data.
2818 Microsoft Office Access ora bisa njupuk file iki: |. @ Utawa file kasebut ora kasedhiya, utawa sampeyan ora duwe cukup ruang disk kanggo nyalin file kasebut. @@ 1 @@
2819 Microsoft Office Access ora bisa mbukak kaca akses data.
2820 Microsoft Office Access ora bisa ngganti BASE HREF kanggo dokumen sampeyan.
2821 File digunakake
2822 Microsoft Office Access nemoni kesalahan sing ora dikarepake nalika nyoba pulih saka tabungan sing gagal (utawa ngirim). @ Kaca akses data sampeyan bisa uga ora ana ing kahanan sing bisa digunakake. Coba coba simpen menyang lokasi sing beda. @@ 1 @@
2823 Jeneng kaca akses data Akses Microsoft Office '|' salah dieja utawa nuduhake Kaca sing ora ana. @ Yen jeneng Kaca sing ora valid ana ing makro, kothak dialog Tindakan Gagal bakal nampilake jeneng makro lan bantahan makro sawise sampeyan klik OK. Bukak jendhela Makro, banjur ketik jeneng Kaca sing bener. @@ 1 @@ 1
2824 | @ Sampeyan ora duwe idin file sing cukup. @@ 1 @@ 1
2825 | @ File kasebut ora ana, utawa sampeyan durung maca akses menyang file kasebut. @@ 1 @@ 1
2827 | @ Kesalahan maca file. @@ 1 @@ 1
2828 | @ Kesalahan nulis file. @ Disk bisa uga kebak. @ 1 @@ 1
2832 | @Priksa idin file lan busak saka dununge ing sistem file komputer. @@ 1 @@ 1
2833 | @ Kesalahan sing ora kaduga wis kedadeyan. @@ 1 @@ 1
2835 | @ Gagal nggawe file iki gagal. @ Pilih lokasi liyane banjur coba maneh operasi. @ 1 @@ 1
2837 | @ Ora cukup memori. @ Mangga tutup aplikasi liyane lan coba maneh operasi. @ 1 @@ 1
2838 Microsoft Office Access ora bisa pratinjau tema sing dipilih.
2839 | @ Upaya kanggo nggawe temporarfile y gagal. @ Konfirmasi manawa sampeyan duwe ruang disk sing cukup ing drive sistem lan coba maneh operasi. @ 1 @@ 1
2840 | @ Ora bisa maca dhaptar file dhukungan saka kaca akses data. @@ 1 @@ 1
2842 Microsoft Office Access nemoni kesalahan sawise nyimpen (utawa ngirim) kaca akses data sampeyan.
2845 Microsoft Office Access ora bisa mbukak kaca akses data saka amplop surat.
2846 | @ Tujuan tabungan wis kebak. @ Mangga busak papan ing tujuan utawa simpen menyang lokasi liya. @ 1 @@ 1
2847 | @ Ora bisa nggawe folder kanggo file sing ndhukung. @ Sampeyan bisa uga ora duwe idin sing nyukupi ing tujuan nyimpen. @ 1 @@ 1
2848 | @ Dawane jalur maksimal wis kliwat. @ Mangga wenehi jeneng filen sing luwih cekak, utawa gunakake folder sing luwih cedhak karo root. @ 1 @@ 1
2849 | @ Ana akeh banget file pendukung ing dokumen sampeyan. @ Mbusak sawetara file sing ndhukung saka dokumen sampeyan, lan coba maneh. @ 1 @@ 1
2850 | @ Sampeyan ora duwe idin nulis ing panggonan sing disimpen. @@ 1 @@ 1
2851 | @ Sampeyan nyimpen menyang server sing ora ndhukung jeneng berkas sing dawa lan ora duwe idin kanggo nggawe folder. @ Sampeyan kudu duwe idin kanggo nggawe folder ing panggonan sing disimpen kanggo ngrampungake operasi iki. @ 1 @@ 1
2854 Microsoft Office Access ora bisa ngurai properti dokumen kanggo kaca akses data iki. @ Bisa uga rusak. @@ 1 @@ 1
2855 Microsoft Office Access ora bisa mbusak siji utawa luwih file sing ana gandhengane karo kaca kasebut.
2859 Akses ora bisa mbukak amplop e-mail. Iki bisa uga amarga ana masalah sambungan jaringan utawa ana masalah ing instalasi Kantor sampeyan. @@@ 1 @@ 1
2860 Sampeyan ora bisa masang kolom sing kaiket menyang katrangan utawa ngrekam bagean navigasi.
2861 Microsoft Office Access ora bisa pratinjau kaca web sing dipilih.
2862 | @ File sing sampeyan nyoba mbukak ora dingerteni minangka HTML. @ Sampeyan bisa uga salah milih file, utawa nyoba mbukak file database saka server web. @ 1 @@ 1
2863 | @ Ora bisa nggawe utawa mbukak file amarga ana masalah jaringan utawa akses idin. @@ 1 @@ 1
2864 | @ File iki (utawa file dhukungan) wis digunakake, utawa wis ngubungake atribut mung-maca. @@ 1 @@ 1
2865 | @ Disk dilindhungi kanthi nulis. @@ 1 @@ 1
2866 | @ Gagal korupsi data sing ora dikarepake. @@ 1 @@ 1
2867 | @ Gagal data I / O sing ora dikarepake. @@ 1 @@ 1
2868 | @ Sampeyan ora bisa nyimpen kaca akses data iki dhewe amarga mung diwaca. @ Pilih file liyane kanggo nyimpen. @ 1 @@ 1
2869 | @File ora ana. @ Sampeyan ora duwe idin sing cukup kanggo ngowahi link kaca akses data kanggo ngarahake file sing valid. Hubungi administrator database. @ 1 @@ 1
2870 Microsoft Office Access nemoni kesalahan nalika nyinkronake HTML saka Microsoft Script Editor. @ Priksa kesalahan HTML babagan sintaks banjur coba maneh. @@ 1 @@ 1
2871 Microsoft Office Access ora bisa nggawe kaca akses data nggunakake codepage sing dipilih ing Pilihan Web. @ Codepage kasebut bisa uga ora diinstal ing sistem sampeyan. @ Mangga nginstal codepage, utawa pilih kaca liyane ing Pilihan Web. @ 1 @@ 1
2873 | @ Jeneng jeneng filename minangka jeneng filen sing dawa, nanging sampeyan duwe pilihan 'nggunakake jeneng berkas dawa' dipateni. @ Tulung jenengake jeneng file sing nggunakake maksimal wolung karakter kanggo jeneng lan telung karakter kanggo ekstensi file. @ 1 @@ 1
2874 Ora bisa mindhah utawa nempelake kolom klompok '|' dadi bagean ing level klompok sing luwih dhuwur
2875 | @ Ora bisa ngrampungake tabungan. @ Drive utawa sambungan jaringan sing sampeyan coba simpen bisa uga ora kasedhiya maneh. @ 1 @@ 1
2876 Definisi data kaca akses data iki wis rusak lan ora bisa didandani. Sampeyan kudu nggawe kaca maneh. Simpen wis dipateni.
2877 Ing basis data Microsoft Office Access (.mdb), sampeyan ora bisa nglumpukake kontrol ing lapangan sing nduweni jinis data Memo utawa OLE Object. Ing proyek Microsoft Office Access (.adp), sampeyan ora bisa nglumpukake kontrol ing lapangan sing duwe jinis data Imageor Text.
2878 Sampeyan ora bisa nambah kolom sing kaiket menyang katrangan utawa ngrekam bagean navigasi.
2879 Babagan bagean pandhuan lan rekaman ora bisa ngemot kolom sing kaiket.
2880 Ora bisa nyunting kaca sing ngemot bingkai.
2881 Kaca web iki ngemot namespaces XML sing bisa bertentangan karo namespaces Access. Sampeyan kudu nyunting sumber HTML kanggo mesthekake yen kabeh namespaces duwe awalan unik.
2882 | @ Folder sing bakal digunakake kaca Web iki kanggo ngatur file panyengkuyung wis disimpen kanggo digunakake ing lokasi saiki. @ Pilih jeneng utawa lokasi sing beda kanggo kaca Web iki. @ 1 @@ 1
2883 Path file pendukung kanggo kaca akses data iki wis diowahi ing njaba Access. @ Simpen kaca iki menyang lokasi sing beda lan priksa manawa kabeh file pendukung dijaga. @@ 1 @@ 1
2884 Ora bisa nemokake basis data utawa sawetara obyek database sing diarani kaca iki. Update informasi sambungan kaca, utawa ndandani referensi obyek database sing ilang.
2885 Kaca iki nggunakake database sing ora didhukung. Sampeyan ora bakal bisa nggawe pangowahan data nganti sampeyan nyambung menyang basis data sing didhukung
2886 Komponen sing dibutuhake kanggo kaca akses data durung diinstal.
2887 | @ Path sing ditemtokake dudu path utawa URL sing absolut (ora relatif). @ Mangga lebokake path sing bener. @ 1 @@ 1
2888 Microsoft Office Access ndeteksi sawetara elemen HTML ing antarane spanduk lan bagean saka kaca akses data sampeyan. Nyimpen kaca iki ing Akses bakal ngrusak. Tutup kaca kasebut tanpa disimpen, banjur sunting kaca kasebut ing editor HTML liyane kanggo mbusak elemen kasebut.
2889 Bagean iki ora bisa dibusak.
2890 Sampeyan ora bisa nyunting kaca iki amarga isine bingkai. @ Desainer kaca akses data ora bisa nyunting kaca kanthi bingkai. @@ 1 @@ 1
2892 Sampeyan ora bisa mindhah kontrol saringan klompok menyang bagean liyane. Mbusak kontrol saringan klompok saka bagean saiki lan gawe ing bagean liyane.
2893 Link menyang kaca akses data iki ora bisa digawe amarga basis data ora bisa dikunci kanthi eksklusif. @ Kanggo nggawe link mengko, bukak kaca kanthi milih 'Owahi kaca web sing wis ana', banjur simpen. @@ 1 @@ 1
2894 Tautan menyang kaca akses data sing ditemtokake ora bisa dianyari amarga basis data ora bisa dikunci kanthi eksklusif. @ Kanggo nganyari tautan, bukak kaca iki maneh yen sampeyan mung siji-sijine sing nggunakake basis data. @@ 1 @@ 1
2895 Kaca iki dirancang karo versi Komponen Web Microsoft Office sing saiki ora diinstal ing mesin iki. Yen sampeyan ora dijaluk nginstal komponen kasebut ing kaca iki, hubungi penulis kaca kanggo lokasi instalasi.
2896 Operasi kasebut mung valid ing kaca akses data sing dibukak ing Tampilan Desain. @ Mangga ganti kaca menyang Tampilan Desain lan coba maneh operasi kasebut. @@ 1 @@ 1
2897 Sampeyan wis mbukak kaca sing pungkasan diowahi nggunakake Access 2000. Kanggo ngedit kaca, sampeyan kudu nyimpen nggunakake versi Microsoft Office Web Components sing luwih anyar.
Apa sampeyan pengin Akses ngonversi kaca iki kanthi nyimpen nganggo versi anyar saka Microsoft Office Web Components?
2898 Microsoft Office Access wis nggawe salinan cadangan kaca asli sampeyan. Kaca iki bisa digunakake yen sampeyan pengin bali menyang Komponen Web Office 2000.

Jeneng kaca serep yaiku: '|'

2899 Microsoft Office Access ora bisa nggawe salinan cadangan kaca asli sampeyan. Kaca iki ora bisa dibukak
2900 Microsoft Office Access ora bisa nganyari Komponen Web Office ing kaca sampeyan. Kaca iki ora bisa dibukak.
2901 Kesalahan nalika mbukak kontrol ActiveX '| 1' ing formulir utawa laporan '| 2'.
2902 Akses ora bisa nyimpen | obyek amarga ora ndhukung kegigihan, utawa komputer bisa uga kehabisan ruang disk.
2903 Apa sampeyan pengin nyetel folder iki minangka lokasi gawan kanggo kaca akses data? @ | @@ 19 @@ 1
2904 Sampeyan kudu cocog karo saben lapangan ing sisih kiwa karo kolom ing sisih tengen. @@@@@ 1
2905 Sampeyan kudu milih kolom sing ngubungake kanggo saben paramèter. @@@@@ 1
2906 '|' ora ngemot kolom sing bisa melu sesambungan. @@@@@ 1
2907 Apa sampeyan pengin bali menyang '|' sing disimpen? @@@ 19 @@ 1
2908 ID Kontrol '|' wis digunakake. Temtokake ID sing beda kanggo kontrol kasebut. @@@@@ 1
2909 Hubungan iki ora valid amarga kolom ing tabel pisanan ora cocog karo kolom ing tabel kaping loro. @ Kanggo ndandani hubungan, pilih paling ora siji lapangan saka saben tabel. @@@@ 1
2910 File sambungan iki nuduhake panyedhiya sing ora didhukung dening kaca akses data. @ Pilih file sambungan liyane. @@@@ 1
2911 Sampeyan ora bisa ngganti path kaca akses data nalika mbukak. @ Tutup kaca banjur coba maneh. @@@@ 1
2912 Yen sampeyan nggawe kaca akses data ing versi Akses iki, sampeyan ora bisa mbukak ing tampilan Desain ing Akses 2000. Nanging yen sampeyan wis nginstal Komponen Web Microsoft Office XP, sampeyan bisa mbukak kaca iki ing tampilan Kaca ing Akses 2000. @ & Aja nuduhake peringatan iki maneh @@ 3 @@ 1
2913 Ora bisa disimpen menyang alamat URL kanthi tetenger. @ Temtokake path sing bener. @@@@ 1
2914 Microsoft Office Access ora bisa nyambung menyang file sambungan. @ String sambungan bakal dilebokake ing kaca kasebut. @@@@ 1
2915 Microsoft Office Access ora bisa nyambung menyang sumber data sing ditemtokake ing string sambungan saka kaca iki. @ Server bisa uga ora ana ing jaringan, utawa bisa uga ana kesalahan ing informasi string sambungan kanggo kaca iki. @@ 1 @@ 1
2916 Sampeyan ora bisa nyunting kaca HTML sing digawe nggunakake PowerPoint ing Akses Microsoft Office.
2917 Nilai warna HTML ora valid.
2918 Ora bisa mbukak utawa maca file sambungan iki. @ Utawa file wis rusak utawa format file ora valid. @@@@ 1
2919 Sampeyan ora bisa nyelehake kontrol iki ing bagean sing wis ditemtokake. @@@@@ 1
2920 Microsoft Office Access ora bisa mbukak skema basis data. Simpen wis dipateni. Utawa ndandani utawa instal maneh Microsoft Office.
2921 Microsoft Office Access ora bisa mbukak kaca iki amarga digawe nggunakake versi Access sing luwih anyar. Coba bukak kaca nggunakake versi Microsoft Office Access sing luwih anyar.
2922 Microsoft Office Access wis nggawe salinan cadangan kaca asli sampeyan. Kaca iki bisa digunakake yen sampeyan pengin bali menyang Komponen Web Office XP.

Jeneng kaca serep yaiku: '|'

3000 Kesalahan dilindhungi undhang-undhang (|); ora ana pesen kanggo kesalahan iki. @@@ 2 @ 5363 @ 1
3001 Bantahan ora valid.
3002 Ora bisa starsesi t.
3003 Ora bisa startransaksi t; transaksi sing wis rame banget.
3004 **********
3005 '|' dudu jeneng database sing bener.
3006 Database '|' dikunci khusus.
3007 Ora bisa mbukak library database '|'.
3008 Tabel '|' wis dibukak sacara eksklusif dening pangguna liyane, utawa wis mbukak antarmuka pangguna lan ora bisa dimanipulasi kanthi program.
3009 Sampeyan nyoba ngunci meja '|' nalika mbukak, nanging meja ora bisa dikunci amarga saiki digunakake. Ngenteni sedhela, banjur coba operasi maneh.
3010 Tabel '|' wis ana.
3011 Mesin database Microsoft Jet ora bisa nemokake obyek '|' .Priksa manawa obyek ana lan manawa sampeyan ngeja jenenge lan jeneng path kanthi bener.
3012 Objek '|' wis ana.
3013 Ora bisa ngganti jeneng file ISAM sing bisa diinstal.
3014 Ora bisa mbukak tabel maneh.
3015 Indeks ora ditemokake
3016 Lapangan ora bakal cocog karo rekaman.
3017 Ukurane sawah dawa banget.
3018 Ora bisa nemokake lapangan.
3019 Operasi ora valid tanpa indeks saiki.
3020 Nganyari utawa CancelUpdate tanpa AddNew utawa Sunting.
3021 Ora ana cathetan saiki.
3022 Pangowahan sing sampeyan njaluk menyang tabel ora sukses amarga bakal nggawe nilai duplikat ing indeks, kunci utama, utawa hubungan. Owahi data ing lapangan utawa kolom sing ngemot data duplikat, mbusak indeks, utawa redefine maneh indeks kanggo ngidini duplikat entri banjur coba maneh.
3023 AddNew utawa Sunting wis digunakake.
3024 Ora bisa nemokake file '|'.
3025 Ora bisa mbukak file liyane.
3026 Ora cukup papan ing disk.
3027 Ora bisa nganyari. Database utawa obyek mung diwaca.
3028 Ora bisa staraplikasi sampeyan. File informasi grup kerja ilang utawa dibukak sacara eksklusif dening pangguna liyane.
3029 Ora jeneng akun utawa sandhi sing valid.
3030 '|' dudu jeneng akun sing valid.
3031 Ora sandhi sing bener
3032 Ora bisa nindakake operasi iki.
3033 Sampeyan ora duwe idin sing dibutuhake kanggo nggunakake '|' obyek. Duwe administrator sistem utawa wong sing nggawe obyek iki nggawe ijin sing cocog kanggo sampeyan.
3034 Sampeyan nyoba nggawe utawa muter maneh transaksi tanpa miwiti transaksi.
3035 Sumber daya sistem ngluwihi.
3036 Database wis tekan ukuran maksimal.
3037 Ora bisa mbukak tabel utawa pitakon maneh.
3038 Sumber daya sistem ngluwihi.
3039 Ora bisa nggawe indeks; kakehan indeks sing wis ditemtokake.
3040 Kesalahan I / O disk nalika diwaca.
3041 Ora bisa mbukak database sing digawe nganggo versi aplikasi sadurunge.
3042 Metu saka file MS-DOS.
3043 Kesalahan disk utawa jaringan.
3044 '|' dudu dalan sing bener. Priksa manawa jeneng dalan dieja kanthi bener lan sampeyan wis nyambung menyang server sing dununge file kasebut.
3045 Ora bisa nggunakake '|'; file sing wis digunakake.
3046 Ora bisa nyimpen; saiki dikunci karo pangguna liyane
3047 Cathetan gedhe banget.
3048 Ora bisa mbukak basis data maneh.
3049 Ora bisa mbukak basis data '|'. Iki bisa uga dudu basis data sing dingerteni aplikasi sampeyan, utawa file kasebut bisa uga rusak.
3050 Ora bisa ngunci file.
3051 Mesin database Microsoft Jet ora bisa mbukak file '|'. Wis dibukak sacara eksklusif dening pangguna liyane, utawa sampeyan butuh idin kanggo ndeleng data kasebut.
3052 Jumlah kunci enggo bareng file wis ngluwihi. Nambah entri pendaptaran MaxLocksPerFile.
3053 Akeh banget tugas klien.
3054 Akeh banget kolom Memo, OLE, utawa Hyperlink Object.
3055 Ora jeneng file sing bener.
3056 Ora bisa ndandani database iki.
3057 Operasi ora didhukung ing tabel sing gegandhengan.
3058 Indeks utawa kunci utami ora bisa ngemot nilai Batal.
3059 Operasi dibatalake dening pangguna.
3060 Jinis data sing salah kanggo parameter '|'.
3061 Sithik banget paramèter. Samesthine |.
3062 Output duplikat alias '|'.
3063 Tujuan output duplikat '|'.
3064 Ora bisa mbukak pitakon tumindak '|'.
3065 Ora bisa nglakokake pitakon pilihan.
3066 Query kudu paling ora duwe siji lapangan tujuan.
3067 Input pitakon kudu ngemot paling ora siji tabel utawa pitakon.
3068 Ora jeneng alias valid.
3069 Pitakon tumindak '|' ora bisa digunakake minangka sumber larik.
3070 Mesin database Microsoft Jet ora ngakoni '|' minangka jeneng lapangan utawa ekspresi sing valid.
3071 Ekspresi iki ora diketik kanthi salah, utawa angel banget kanggo dievaluasi. Contone, ekspresi angka bisa uga ngemot akeh unsur rumit. Coba nyederhanakake ekspresi kanthi menehi bagean ekspresi menyang variabel.
3072 |
3073 Operasi kudu nggunakake pitakon sing bisa dianyari.
3074 Ora bisa mbaleni jeneng tabel '|' ing Klausa MULAI.
3075 | 1 ing ekspresi pitakon '| 2'.
3076 | ing ekspresi kritéria.
3077 | ing ekspresi.
3078 Mesin database Microsoft Jet ora bisa nemokake tabel input utawa pitakon '|' .Priksa manawa ana lan jenenge ditandha kanthi bener.
3079 Lapangan sing ditemtokake '|' bisa ngrujuk luwih saka siji tabel sing didhaptar ing klausa MUL saka pernyataan SQL sampeyan.
3080 Tabel gabungan '|' ora didhaptar ing klausa MULAI.
3081 Ora bisa melu luwih saka siji tabel kanthi jeneng sing padha (|).
3082 Gabung operasi '|' nuduhake lapangan sing ora ana ing salah sawijining tabel gabungan.
3083 Ora bisa nggunakake pitakon laporan internal.
3084 Ora bisa masang data nganggo pitakon tumindak.
3085 Fungsi sing durung ditemtokake '|' ing ekspresi.
3086 Ora bisa mbusak saka tabel sing ditemtokake.
3087 Kakehan ekspresi ing klausa GROUP BY.
3088 Kakehan ekspresi ing klausa ORDER BY.
3089 Kakehan ekspresi ing output DISTINCT.
3090 Tabel asil ora diidini duwe luwih saka siji kolom Nomer Otomatis.
3091 Duwe klausa (|) tanpa klompok utawa gabungan.
3092 Ora bisa nggunakake klausa duwe pratelan TRANSFORM.
3093 PESANAN BY klausa (|) konflik karo DISTINCT.
3094 PESANAN BY klausa (|) konflik karo klausa GROUP BY.
3095 Ora bisa duwe fungsi agregat ing ekspresi (|).
3096 Ora bisa duwe fungsi agregat ing klausa WHERE (|).
3097 Ora bisa duwe fungsi agregat ing klausa ORDER BY (|).
3098 Ora bisa duwe fungsi agregat ing klausa GROUP BY (|).
3099 Ora bisa duwe fungsi agregat ing operasi Gabung (|).
3100 Ora bisa nyetel lapangan '|' ing tombol gabung menyang Null.
3101 Mesin database Microsoft Jet ora bisa nemokake rekaman ing tabel '| 2' kanthi kolom pencocokan kunci '| 1'.
3102 Referensi bunder sing disebabake '|'.
3103 Referensi sirkular disebabake alias '|' ing dhaptar PILIH definisi pitakon.
3104 Ora bisa nemtokake judhul kolom tetep '|' ing pitakon crosstab luwih saka sepisan.
3105 Jeneng lapangan tujuan sing ilang ing SELECT INTO statement (|).
3106 Jeneng lapangan tujuan sing ilang ing UPDATE statement (|).
3107 Rekaman (s) ora bisa ditambahake; ora ana idin sisipan ing '|'.
3108 Rekaman (s) ora bisa diowahi; ora ana idin pembaruan ing '|'.
3109 Rekaman ora bisa mbusak; ora ana idin mbusak ing '|'.
3110 Ora bisa maca definisi; ora ana idin definisi kanggo tabel utawa pitakon '|'.
3111 Ora bisa nggawe; ora ana modifikasi idin desain kanggo tabel utawa pitakon '|'.
3112 Rekaman (s) ora bisa diwaca; ora diwaca ijin '|'.
3113 Ora bisa nganyari '|'; lapangan ora bisa dianyari.
3114 Ora bisa nyakup Memo, OLE, utawa Obyek Hyperlink yen sampeyan milih nilai unik (|).
3115 Ora bisa duwe kolom Memo, OLE, utawa Hyperlink Object ing argumen agregat (|).
3116 Ora bisa duwe kolom Memo, OLE, utawa Hyperlink Object ing kriteria (|) kanggo fungsi agregat.
3117 Ora bisa diurutake ing Memo, OLE, utawa Obyek Hyperlink (|).
3118 Ora bisa gabung ing Memo, OLE, utawa Objek Hyperlink (|).
3119 Ora bisa klompok ing Memo, OLE, utawa Obyek Hyperlink (|).
3120 Ora bisa klompok ing kolom sing dipilih nganggo '*' (|).
3121 Ora bisa klompok ing kolom sing dipilih nganggo '*'.
3122 Sampeyan nyoba nglakokake pitakon sing ora kalebu ungkapan sing ditemtokake '|' minangka bagean saka fungsi agregat.
3123 Ora bisa nggunakake '*' ing pitakon crosstab.
3124 Ora bisa input saka pitakon laporan internal (|).
3125 '|' dudu jeneng sing bener. Priksa manawa ora kalebu karakter utawa tandha wacan sing ora valid lan ora dawa banget.
3126 Bracketing jeneng '|' ora valid.
3127 Pratelan INSERT INTO ngemot jeneng lapangan sing ora dingerteni ing ngisor iki: '|' .Priksa manawa sampeyan wis ngetik jeneng kanthi bener, lan coba maneh operasi.
3128 Nemtokake tabel sing ngemot cathetan sing pengin mbusak.
3129 Pratelan SQL ora valid; samesthine 'HAPUS', 'INSERT', 'PROSEDUR', 'PILIH', utawa 'UPDATE'.
3130 Kesalahan sintaksis ing pratelan Delete.
3131 Kesalahan sintaksis ing klausa MULAI.
3132 Kesalahan sintaksis ing klausa GROUP BY.
3133 Kesalahan sintaksis ing klausa duwe.
3134 Kesalahan sintaksis ing INSERT INTO statement.
3135 Kesalahan sintaksis ing operasi GABUNG.
3136 Klausa LEVEL kalebu tembung utawa argumen sing dijaga sing salah eja utawa ilang, utawa tandha wacan sing salah.
3137 Titik koma ilang;; ing pungkasan pratelan SQL.
3138 Kesalahan sintaksis ing klausa ORDER BY.
3139 Kesalahan sintaksis ing klausa PARAMETER.
3140 Kesalahan sintaksis ing klausa PROSEDUR.
3141 Pratelan PILIH kalebu tembung sing dilindhungi undhang-undhang utawa jeneng argumen sing salah eja utawa ilang, utawa tandha wacan sing salah.
3142 Karakter ditemokake sawise pungkasan pernyataan SQL.
3143 Kesalahan sintaksis ing pernyataan TRANSFORM.
3144 Kesalahan sintaksis ing pernyataan UPDATE.
3145 Kesalahan sintaksis ing klausa WHERE.
3146 ODBC – telpon gagal.
3151 ODBC – sambungan menyang '|' gagal
3154 ODBC – ora bisa nemokake DLL '|'.
3155 ODBC – lebokake ing tabel sing gegandhengan '|' gagal
3156 ODBC – busak ing tabel sing gegandhengan '|' gagal
3157 ODBC – nganyari ing tabel sing gegandhengan '|' gagal
3158 Ora bisa nyimpen rekaman; saiki dikunci karo pangguna liyane
3159 Dudu tetenger sing bener.
3160 Tabel ora mbukak.
3161 Ora bisa decrypt file.
3162 Sampeyan nyoba menehi nilai Null menyang variabel sing dudu jinis data Varian.
3163 Bidang kasebut sithik banget kanggo nampa jumlah data sing nyoba ditambahake. Coba lebokake utawa nyisipake data sing kurang.
3164 Lapangan ora bisa dianyari.
3165 Ora bisa mbukak file .inf.
3166 Ora bisa nemokake file memo Xbase sing dijaluk.
3167 Cathetan wis dibusak.
3168 File .inf salah
3169 Mesin database Microsoft Jet ora bisa nglakokake pernyataan SQL amarga ngemot kolom sing duwe jinis data sing ora valid.
3170 Ora bisa nemokake ISAM sing bisa diinstal.
3171 Ora bisa nemokake jalur jaringan utawa jeneng pangguna.
3172 Ora bisa mbukak Paradox.net.
3173 Ora bisa mbukak tabel 'MSysAccount' ing file informasi klompok.
3174 Ora bisa mbukak tabel 'MSysGroups' ing file informasi klompok.
3175 Tanggal ora ana ing jangkoan utawa format ora valid.
3176 Ora bisa mbukak file '|'.
3177 Ora jeneng tabel sing bener.
3179 Ditemoni mburi file sing ora dikarepake.
3180 Ora bisa nulis kanggo ngajukake '|'.
3181 Jangkauan ora valid
3182 Format file ora valid.
3183 Ora cukup papan kanggo temporary disk.
3184 Ora bisa nglakokake pitakon; ora bisa nemokake tabel sing gegandhengan.
3185 PILIHEN menyang database remot nyoba ngasilake akeh kolom.
3186 Ora bisa nyimpen; saiki dikunci dening pangguna '| 2' ing mesin '| 1'.
3187 Ora bisa maca; saiki dikunci dening pangguna '| 2' ing mesin '| 1'.
3188 Ora bisa nganyari; saiki dikunci karo sesi liyane ing mesin iki.
3189 Tabel '| 1' eksklusif dikunci dening pangguna '| 3' ing mesin '| 2'.
3190 Akeh banget lapangan sing wis ditemtokake.
3191 Ora bisa netepake lapangan luwih saka sepisan.
3192 Ora bisa nemokake tabel output '|'.
3193 (ora dingerteni)
3194 (ora dingerteni)
3195 (ekspresi)
3196 Basis data '|' wis digunakake dening wong liya utawa proses. Yen kasedhiya database, coba operasi maneh.
3197 Mesin database Microsoft Jet mandheg proses amarga sampeyan lan pangguna liyane nyoba ngganti data sing padha sekaligus.
3198 Ora bisa start sesi. Kakehan sesi wis aktif.
3199 Ora bisa nemokake referensi
3200 Cathetan ora bisa mbusak utawa diganti amarga tabel '|' kalebu cathetan sing gegandhengan.
3201 Sampeyan ora bisa nambah utawa ngganti rekaman amarga cathetan sing gegandhengan dibutuhake ing tabel '|'.
3202 Ora bisa nyimpen; saiki dikunci karo pangguna liyane
3203 Subkategori ora bisa digunakake ing ekspresi (|).
3204 Database wis ana.
3205 Akeh banget header kolom silang (|).
3206 Ora bisa nggawe hubungan antarane lapangan lan dheweke.
3207 Operasi ora didhukung ing tabel Paradox tanpa tombol utami.
3208 Setelan Dibusak ora valid ing tombol Xbase saka Windows Registry.
3209 **********
3210 Senar sambungan dawa banget.
3211 Mesin database ora bisa ngunci tabel '|' amarga wis digunakake dening wong liya utawa proses.
3212 Ora bisa ngunci tabel '| 1'; saiki digunakake dening pangguna '| 3' ing mesin '| 2'.
3213 Setelan Tanggal ora valid ing tombol Xbase Registri Windows.
3214 Setelan Mark ora valid ing tombol Xbase Registri Windows.
3215 Kakehan tugas Btrieve.
3216 Paramèter '|' ditemtokake ing endi dibutuhake jeneng tabel.
3217 Paramèter '|' ditemtokake ing endi jeneng database dibutuhake.
3218 Ora bisa nganyari; saiki dikunci
3219 Operasi ora valid
3220 Urutan kolektif sing salah.
3221 Setelan ora valid ing tombol Btrieve Registri Windows.
3222 Query ora bisa ngemot parameter Database.
3223 '|' ora valid amarga dawa banget, utawa ngemot karakter sing ora valid.
3224 Ora bisa maca kamus data Btrieve.
3225 Nemokake rekam kunci nalika mbukak operasi Btrieve.
3226 Kesalahan sing ditemokake nalika nggunakake Btrieve DLL.
3227 Setelan Abad ora valid ing tombol Xbase Registri Windows.
3228 Urutan kolektif sing dipilih ora didhukung dening sistem operasi.
3229 Btrieve – ora bisa ngganti kolom.
3230 File kunci Paradox sing kadaluwarsa.
3231 ODBC – lapangan bakal dawa banget; data dipotong.
3232 ODBC – ora bisa nggawe tabel.
3234 ODBC – wektu entek pitakon jarak jauh wis entek.
3235 ODBC – jinis data ora didhukung ing server.
3238 ODBC – data sing adoh saka jangkoan.
3239 Akeh banget pangguna aktif.
3240 Mesin Btrieve – ilang Btrieve.
3241 Btrieve – metu saka sumber daya.
3242 Referensi sing ora valid ing pratelan PILIH.
3243 Ora ana lapangan lapangan sing ngimpor sing cocog ing tabel sing ditambah.
3244 Ora bisa ngimpor spreadsheet sing dilindhungi sandi.
3245 Ora bisa ngurai jeneng lapangan saka baris pisanan ing tabel impor.
3246 Operasi ora didhukung ing transaksi.
3247 Definisi tabel sing gegandhengan karo ODBC wis diganti.
3248 Setelan NetworkAccess ora valid ing Registri Windows.
3249 Setelan PageTimeout ora valid ing Registri Windows.
3250 Ora bisa mbangun kunci.
3251 Operasi ora didhukung kanggo jinis obyek iki.
3252 Ora bisa mbukak formulir sing pitakonane ndasari ngemot fungsi sing ditemtokake pangguna sing nyoba nyetel utawa entuk properti RecordsetClone formulir.
3254 ODBC – Ora bisa ngunci kabeh cathetan.
3256 File indeks ora ditemokake.
3257 Kesalahan sintaksis nganggo pratelan PILIHAN OWNERACCESS.
3258 Pratelan SQL ora bisa dileksanakake amarga ngemot gabung njaba sing ambigu. Kanggo meksa salah siji gabung kudu digawe dhisik, gawe pitakon kapisah sing nindakake gabung pertama banjur lebokake pitakon kasebut ing pernyataan SQL sampeyan.
3259 Jinis data lapangan ora valid.
3260 Ora bisa nganyari; saiki dikunci dening pangguna '| 2' ing mesin '| 1'.
3261 Tabel '|' dikunci eksklusif dening pangguna '| 2' ing mesin '| 1'.
3262 Ora bisa ngunci meja
3263 Objek Database ora valid.
3264 Ora ana lapangan sing ditemtokake – ora bisa nambah TabelDef utawa Indeks.
3265 Barang ora ditemokake ing koleksi iki.
3266 Ora bisa nambah kolom sing wis dadi bagean saka koleksi Fields.
3267 Properti mung bisa disetel nalika Field minangka bagean saka koleksi Fields obyek Recordset.
3268 Ora bisa nyetel properti iki yen obyek dadi bagean saka koleksi.
3269 Ora bisa nambah Indeks sing wis dadi bagean saka koleksi Indeks.
3270 Properti ora ditemokake
3271 Nilai properti ora valid.
3272 Obyek dudu koleksi.
3273 Cara ora applicable kanggo obyek iki.
3274 Tabel eksternal ora ana ing format sing diarepake.
3275 Kesalahan sing ora dikarepake saka driver database eksternal (|).
3276 Referensi obyek database ora valid.
3277 Ora bisa duwe luwih saka 10 kolom ing indeks.
3278 Mesin database Microsoft Jet durung diwiwiti.
3279 Mesin database Microsoft Jet wis diwiwiti.
3280 Ora bisa mbusak kolom sing dadi bagean saka indeks utawa dibutuhake dening sistem.
3281 Ora bisa mbusak indeks utawa tabel iki. Iki minangka indeks saiki utawa digunakake ing sesambetan.
3282 Operasi ora didhukung ing tabel sing ngemot data.
3283 Kunci utami wis ana.
3284 Indeks wis ana.
3285 Definisi indeks ora valid.
3286 Format file memo ora cocog karo format database eksternal sing ditemtokake.
3287 Ora bisa nggawe indeks ing kolom sing diwenehake.
3288 Indeks paradoks ora utama.
3289 Kesalahan sintaksis ing klausa CONSTRAINT.
3290 Kesalahan sintaksis ing pratelan Gawe TABLE.
3291 Kesalahan sintaksis ing pratelan Gawe INDEX.
3292 Kesalahan sintaksis ing definisi lapangan.
3293 Kesalahan sintaksis ing pratelan ALTER TABLE.
3294 Kesalahan sintaksis ing pratelan DROP INDEX.
3295 Kesalahan sintaksis ing DROP TABLE utawa DROP INDEX.
3296 Ekspresi gabung ora didhukung.
3297 Ora bisa ngimpor tabel utawa pitakon. Ora ana cathetan sing ditemokake, utawa kabeh cathetan ngemot kesalahan.
3298 Ana sawetara tabel kanthi jeneng kasebut. Mangga wenehake pemilik ing format 'pemilik.tabel'.
3299 Kesalahan Kesesuaian Spesifikasi ODBC (|). Lapor kesalahan iki menyang pangembang aplikasi sampeyan.
3300 Ora bisa nggawe sesambungan.
3301 Ora bisa nindakake operasi iki; fitur ing versi iki ora kasedhiya ing database kanthi format lawas.
3302 Ora bisa ngganti aturan nalika aturan kanggo tabel iki digunakake.
3303 Ora bisa mbusak lapangan iki. Iki kalebu bagean saka siji utawa luwih sesambetan.
3304 Sampeyan kudu ngetik pengenal pribadi (PID) paling ora kalebu 4 lan ora luwih saka 20 karakter lan digit.
3305 Senar sambungan ora valid ing pitakon liwat-liwat.
3306 Sampeyan wis nulis subquery sing bisa ngasilake luwih saka siji kolom tanpa nggunakake EXISTS tembung sing dilindhungi ing klaim utama saka Klausa. Priksa pernyataan SELECT saka subquery kanggo njaluk mung siji kolom.
3307 Jumlah kolom ing rong tabel sing dipilih utawa pitakon saka pitakon serikat ora cocog.
3308 Argumentasi TOP ora valid ing query sing dipilih.
3309 Nilai properti gedhe banget.
3310 Properti iki ora didhukung kanggo sumber data eksternal utawa kanggo database sing digawe nganggo Microsoft Jet versi sadurunge.
3311 Properti sing wis ditemtokake wis ana.
3312 Aturan validasi lan nilai gawan ora bisa dilebokake ing tabel sistem utawa tabel sing ana gandhengane.
3313 Ora bisa nyelehake ekspresi validasi iki ing kolom iki.
3314 Sawah '|' ora bisa ngemot nilai Null amarga properti sing dibutuhake kanggo kolom iki disetel menyang True. Ketik angka ing kolom iki.
3315 Lapangan '|' ora bisa senar dawane dawa.
3316 |
3317 Siji utawa luwih nilai dilarang dening aturan validasi '| 2' sing disetel kanggo '| 1'. Ketik nilai sing bisa ditampa ekspresi kanggo kolom iki.
3318 Nilai sing ditemtokake ing klausa TOP ora diidini mbusak pitakon utawa laporan.
3319 Kesalahan sintaksis ing query uni.
3320 | ing ekspresi validasi level tabel.
3321 Ora ana database sing ditemtokake ing string sambungan utawa klausa IN.
3322 Pitakon Crosstab ngemot siji utawa luwih judhul kolom tetep sing ora valid.
3323 Pitakon ora bisa digunakake minangka sumber larik.
3324 Pitakon kasebut minangka pitakon DDL lan ora bisa digunakake minangka sumber larik.
3325 Pitakon liwat-properti karo properti ReturnsRecords sing disetel menyang True ora ngasilake cathetan apa-apa.
3326 Recordset iki ora bisa dianyari.
3327 Lapangan '|' adhedhasar ekspresi lan ora bisa diowahi.
3328 Tabel '| 2' mung diwaca.
3329 Cathet ing tabel '|' wis dibusak dening pangguna liyane.
3330 Cathet ing tabel '|' dikunci dening pangguna liyane.
3331 Kanggo ngganti kolom iki, simpen dhisik cathetan.
3332 Ora bisa ngetik regane menyang kolom kosong ing sisih 'siji' gabung njaba.
3333 Cathetan ing tabel '|' ora bakal duwe rekor ing sisih 'siji'.
3334 Mung ana ing format versi 1.0.
3335 DeleteOnly called with non-zero cbData.
3336 Btrieve: Pilihan IndeksDDF ora valid ing setelan inisialisasi.
3337 Opsi DataCodePage ora valid ing setelan inisialisasi.
3338 Btrieve: Opsi Xtrieve ora bener ing setelan inisialisasi.
3339 Btrieve: Pilihan IndeksDeleteRenumber ora valid ing setelan inisialisasi.
3340 Pitakon '|' ngrusak.
3341 Lapangan saiki kudu cocog karo tombol gabung '|' ing tabel sing dadi sisih 'siji' saka hubungan siji-karo-akeh. Ketik cathetan ing tabel sisih 'siji' kanthi nilai kunci sing dipengini, banjur gawe entri kanthi tombol gabung sing dipengini ing 'akeh- mung 'meja.
3342 Memo, OLE, utawa Objek Hyperlink ora valid ing subquery '|'.
3343 Format basis data sing ora dingerteni '|'.
3344 Mesin basis data ora ngakoni kolom '| 1' ing ekspresi validasi, utawa nilai standar ing tabel '| 2'.
3345 Referensi lapangan sing ora dingerteni utawa ora valid '|'.
3346 Jumlah nilai kueri lan kolom tujuan ora padha.
3347 Ora bisa nambah cathetan; kunci utami tabel '|' ora ing recordset.
3348 Ora bisa nambah cathetan; gabung tombol tabel '|' ora ing recordset.
3349 Kebanjiran lapangan angka.
3350 Objek ora valid kanggo operasi.
3351 Ekspresi ORDER BY (|) kalebu kolom sing ora dipilih karo pitakon. Mung kolom sing dijaluk ing pitakon pisanan bisa dilebokake ing ekspresi ORDER BY.
3352 Ora ana jeneng lapangan tujuan ing INSERT INTO statement (|).
3353 Btrieve: Ora bisa nemokake file Field.ddf.
3354 Ing most siji rekor bisa dibalekake karo subquery iki.
3355 Kesalahan sintaksis ing regane gawan.
3356 Sampeyan nyoba mbukak database sing wis dibukak sacara eksklusif dening pangguna '| 2' ing mesin '| 1'. Coba maneh nalika database kasedhiya.
3357 Pitakon iki dudu pitakon definisi data sing dibentuk kanthi bener.
3358 Ora bisa mbukak file informasi klompok kerja mesin Microsoft Jet.
3359 Pitakon liwat-paling kudu ngemot paling ora siji karakter.
3360 Pitakonane rumit banget.
3361 Serikat pekerja ora diidini ing subkaca.
3362 Nganyari / mbusak baris siji kena pengaruh luwih saka siji baris saka tabel sing gegandhengan. Indeks unik ngemot nilai duplikat.
3363 Rekaman (s) ora bisa ditambahake; ora ana cathetan sing cocog ing sisih 'siji'.
3364 Ora bisa nggunakake kolom Memo, OLE, utawa Obyek Hyperlink '|' ing klausa SELECT pitakon serikat pekerja.
3365 Nilai properti ora valid kanggo obyek REMOTE.
3366 Ora bisa nambah hubungan karo kolom sing ora ditemtokake.
3367 Ora bisa ditambah. Objek kanthi jeneng kasebut wis ana ing koleksi.
3368 Hubungan kudu padha karo nomer lapangan kanthi jinis data sing padha.
3369 **********
3370 Ora bisa ngowahi desain tabel '|'. Iki ana ing basis data sing mung diwaca.
3371 Ora bisa nemokake tabel utawa alangan.
3372 Ora ana indeks '| 2' ing tabel '| 1'.
3373 Ora bisa nggawe hubungan. Tabel referensi '|' ora duwe kunci utami.
3374 Bidang sing ditemtokake ora diindeks kanthi unik ing tabel '|'.
3375 Tabel '| 1' wis duwe indeks sing dijenengi '| 2'.
3376 Tabel '|' ora ana.
3377 Ora ana hubungan '' 2 'ing meja' | 1 '.
3378 Wis ana hubungan sing jenenge '|' ing database saiki.
3379 Ora bisa nggawe hubungan kanggo ngetrapake integritas referensial. Data sing ana ing tabel '| 2' nglanggar aturan integritas referensial ing tabel '| 1'.
3380 Lapangan '| 2' wis ana ing tabel '| 1'.
3381 Ora ana lapangan sing dijenengi '| 2' ing tabel '| 1'.
3382 Ukuran lapangan '|' dawa banget.
3383 Ora bisa mbusak lapangan '|'. Iki kalebu bagean saka siji utawa luwih sesambetan.
3384 Ora bisa mbusak properti internal.
3385 Properti sing ditetepake pangguna ora ndhukung nilai Batal.
3386 Properti '|' kudu diset sadurunge nggunakake metode iki.
3387 Ora bisa nemokake direktori TEMP.
3388 Fungsi sing ora dingerteni '| 2' ing ekspresi validasi utawa nilai default ing '| 1'.
3389 Dhukungan pitakon ora kasedhiya.
3390 Jeneng akun wis ana.
3391 Ana kesalahan. Properti ora disimpen.
3392 **********
3393 Ora bisa nindakake watesan gabung, klompok, sortir utawa indeks. Nilai sing digoleki utawa diurutake dawa banget.
3394 Ora bisa ngirit properti; properti minangka properti skema.
3395 **********
3396 Ora bisa nindakake operasi cascading. Amarga cathetan sing ana gandhengane karo tabel '|', aturan integritas referensial bakal dilanggar.
3397 Ora bisa nindakake operasi lata. Kudu ana cathetan sing gegandhengan ing tabel '|'.
3398 Ora bisa nindakake operasi cascading. Bakal nyebabake tombol nol ing tabel '|'.
3399 Ora bisa nindakake operasi cascading. Bakal nyebabake tombol duplikat ing tabel '|'.
3400 Ora bisa nindakake operasi cascading. Bakal nyebabake rong update menyang kolom '| 2' ing tabel '| 1'.
3401 Ora bisa nindakake operasi lata. Iki bakal nyebabake lapangan '|' dadi Null, sing ora diidini.
3402 Ora bisa nindakake operasi lata. Iki bakal nyebabake lapangan '|' dadi senar dawa nol, sing ora diidini.
3403 Ora bisa nindakake operasi cascading: '|'.
3404 Ora bisa nindakake operasi cascading. Nilai sing dilarang dilarang dening aturan validasi '| 2' sing disetel kanggo '| 1'.
3405 Kesalahan '|' ing aturan validasi.
3406 Ekspresi sing sampeyan coba gunakake kanggo properti DefaultValue ora valid amarga '|'. Gunakake ekspresi sing valid kanggo nyetel properti iki.
3407 Tabel MSysConf server ana, nanging ana ing format sing salah. Hubungi administrator sistem sampeyan.
3408 Akeh banget Sidang FastFind sing dileksanakake.
3409 Definisi lapangan ora valid '|' ing definisi indeks utawa hubungan.
3411 Entri ora valid. Ora bisa nindakake operasi cascading ing tabel '| 1' amarga regane sing diketik gedhe banget kanggo lapangan '| 2'.
3412 Ora bisa nindakake nganyari cascading ing tabel amarga saiki digunakake pangguna liyane.
3413 Ora bisa nindakake operasi cascading ing meja '| 1' amarga saiki digunakake pangguna '| 3' ing mesin '| 2'.
3414 Ora bisa nindakake operasi cascading ing meja '| 1' amarga saiki digunakake.
3415 Senar dawa nol mung ditrapake ing kolom Teks utawa Memo.
3416 |
3417 Pitakon tumindak ora bisa digunakake minangka sumber larik.
3418 Ora bisa mbukak '|'. Pangguna liyane mbukak tabel kanthi nggunakake file kontrol jaringan utawa gaya ngunci liyane.
3419 Ora bisa mbukak tabel Paradox 4.x utawa 5.x iki amarga ParadoxNetStyle disetel dadi 3.x ing Windows Registry.
3420 Objek ora valid utawa ora disetel maneh.
3421 Kesalahan konversi jinis data.
3422 Ora bisa ngowahi struktur tabel. Pangguna liyane mbukak tabel.
3423 Sampeyan ora bisa nggunakake ODBC kanggo ngimpor, ngekspor menyang, utawa ngubungake tabel database Microsoft Jet utawa ISAM eksternal menyang database sampeyan.
3424 Ora bisa nggawe basis data amarga lokal ora valid.
3425 Cara utawa properti saiki ora kasedhiya ing Recordset iki.
3426 Tumindak iki dibatalake dening obyek sing gegandhengan.
3427 Kesalahan ing otomatisasi DAO.
3428 Ana masalah ing database sampeyan. Benerake masalah kanthi ndandani lan kompak database.
3429 Versi kompatibel karo ISAM sing bisa dipasang.
3430 Nalika ngemot ISAM sing bisa diinstal Microsoft Excel, OLE ora bisa miwiti.
3431 Iki dudu file Microsoft Excel 5.0.
3432 Kesalahan nalika mbukak file Microsoft Excel 5.0.
3433 Setelan ora valid ing tombol Excel bagean Mesin ing Registri Windows.
3434 Ora bisa nggedhekake jangkoan jenenge.
3435 Ora bisa mbusak sel spreadsheet.
3436 Gagal nggawe file.
3437 Spreadsheet kebak.
3438 Data sing diekspor ora cocog karo format sing dijelasake ing file Schema.ini.
3439 Sampeyan nyoba nyambung utawa ngimpor file gabungan mail Microsoft Word. Sanajan sampeyan bisa ngekspor file kasebut, sampeyan ora bisa ngubungake utawa ngimpor.
3440 Usaha kanggo ngimpor utawa ngubungake file teks kosong. Kanggo ngimpor utawa ngubungake file teks, file kasebut kudu ngemot data.
3441 Pamisah kolom spesifikasi file teks cocog karo pamisah desimal utawa pembates teks.
3442 Ing spesifikasi file teks '| 1', pilihan | 2 ora valid.
3443 Spesifikasi jembar sing tetep '| 1' ora ana jembaré kolom.
3444 Ing spesifikasi jembar sing tetep '| 1', kolom '| 2' ora nemtokake jembaré.
3445 Versi salah fileDLL sing salah '|' ditemokake.
3446 File Jet VBA (VBAJET.dll kanggo versi 16-bit, utawa VBAJET32.dll kanggo versi 32-bit) ilang. Coba instal maneh aplikasi sing ngasilake kesalahan.
3447 File Jet VBA (VBAJET.dll kanggo versi 16-bit, utawa VBAJET32.dll kanggo versi 32-bit) gagal diwiwiti nalika ditelpon. Coba instal maneh aplikasi sing ngasilake kesalahan.
3448 Telpon kanggo fungsi sistem OLE ora sukses. Coba instal maneh aplikasi sing ngasilake kesalahan.
3449 Ora ditemokake kode negara ing string sambungan kanggo tabel sing gegandhengan.
3450 Kesalahan sintaksis ing query. Klausa query lengkap.
3451 Referensi ilegal ing pitakon.
3452 Sampeyan ora bisa ngganti desain database ing tiron iki.
3453 Sampeyan ora bisa nggawe utawa njaga hubungan sing dileksanakake ing antarane tabel sing ditiru lan tabel lokal.
3455 Ora bisa nggawe replika basis datacable.
3456 Ora bisa nggawe obyek | 2 ing | 1 replika kontainercable.
3457 Sampeyan ora bisa nyetel properti KeepLocal kanggo obyek sing wis ditiru.
3458 Properti KeepLocal ora bisa disetel ing basis data; mung bisa disetel ing obyek ing basis data.
3459 Sawise basis data ditiru, sampeyan ora bisa mbusak fitur replikasi saka basis data.
3460 Operasi sing sampeyan nyoba sulaya karo operasi sing ana ing antarane anggota replika kasebut.
3461 Properti réplikasi sing nyoba disetel utawa mbusak mung diwaca lan ora bisa diganti.
3462 Gagal mbukak DLL.
3463 Ora bisa nemokake .dll '| 2'.
3464 Jinis data sing ora cocog ing ekspresi kritéria.
3465 Disk drive sing nyoba diakses ora bisa diwaca.
3468 Akses ditolak nalika ngakses folder dropbox '| 2'.
3469 Disk kanggo folder dropbox '| 2' wis kebak.
3470 Gagal disk ngakses folder dropbox '| 2'.
3471 Gagal nulis menyang file log sinkronisasi.
3472 Disk kebak dalan '| 1'.
3473 Gagal disk nalika ngakses file log '| 1'.
3474 Ora bisa mbukak file log '| 1' kanggo nulis.
3475 Nuduhake pelanggaran nalika nyoba mbukak file log '| 1' ing mode Nolak Tulis.
3476 Path dropbox ora valid '| 2'.
3477 Alamat Dropbox '| 2' ora valid sacara sintaksis.
3478 Replika dudu replika parsial.
3479 Ora bisa milih réplika parsial minangka Desain Master kanggo set réplika.
3480 Hubungan '|' ing ekspresi filter parsial ora valid.
3481 Jeneng tabel '|' ing ekspresi filter parsial ora valid.
3482 Ekspresi filter kanggo réplika parsial ora valid.
3483 Sandhi sing diwenehake kanggo folder dropbox '| 2' ora valid.
3484 Sandhi sing digunakake dening sinkronisasi kanggo nulis menyang folder dropbox sing dituju ora valid.
3485 Objek kasebut ora bisa ditiru amarga basis data ora ditiru.
3486 Sampeyan ora bisa nambah kolom Nomer Otomatis Replikasi nomer loro menyang tabel.
3487 Basis data sing nyoba ditiru ora bisa dikonversi.
3488 Nilai sing ditemtokake dudu ReplicaID kanggo anggota apa wae ing set replika.
3489 Objek sing ditemtokake ora bisa ditiru amarga ora duwe sumber daya sing dibutuhake.
3490 Ora bisa nggawe réplika anyar amarga kontan '| 2' ing '| 1' kontainer ora bisa ditiru.
3491 Basis data kudu dibukak kanthi mode eksklusif supaya bisa ditiru.
3492 Sinkronisasi gagal amarga pangowahan desain ora bisa ditrapake ing salah sawijining replika.
3493 Ora bisa ngeset parameter Registri sing ditemtokake kanggo sinkronisasi.
3494 Ora bisa njupuk parameter Registri sing ditemtokake kanggo sinkronisasi.
3495 Ora ana sinkronisasi sing dijadwalake ing antarane loro sinkronisasi.
3496 Replikasi Manager ora bisa nemokake ExchangeID ing tabel MSysExchangeLog.
3497 Ora bisa nyetel jadwal kanggo sinkronisasi.
3499 Ora bisa njupuk informasi dalan lengkap kanggo anggota set replika.
3500 Sampeyan ora bisa nemtokake loro sinkronisasi sing beda kanggo ngatur tiron sing padha.
3502 Master Desain utawa replika ora dikelola dening sinkronisasi.
3503 Registri sinkronisasi ora duwe nilai sing ditemtokake kanggo tombol sing sampeyan takon.
3504 ID sinkronisasi ora cocog karo ID sing ana ing tabel MSysTranspAddress.
3505 Sampeyan nyoba mbusak utawa entuk informasi babagan saringan parsial sing ora ana ing MSysFilters.
3506 Sinkronisasi ora bisa mbukak log sinkronisasi.
3507 Gagal nulis menyang log sinkronisasi.
3508 Ora ana transportasi aktif kanggo sinkronisasi.
3509 Ora bisa nemokake transportasi sing bener kanggo sinkronisasi iki.
3510 Anggota set replika sing sampeyan nyoba sinkronisasi saiki digunakake ing sinkronisasi liyane.
3512 Gagal maca folder dropbox.
3513 Gagal nulis menyang folder dropbox.
3514 Sinkronisasi ora bisa nemokake proses sinkronisasi sing dijadwalake utawa dikarepake.
3515 Mesin database Microsoft Jet ora bisa maca jam sistem ing komputer.
3516 Sinkronisasi tujuan ora dikonfigurasi kanggo ndhukung sinkronisasi ora langsung, lan replika tujuan ora kasedhiya kanggo sinkronisasi langsung.
3517 Sinkronisasi ora bisa nemokake pesen sing bakal diproses.
3518 Ora bisa nemokake Sinkronisasi ing tabel MSysTranspAddress.
3519 Gagal ngirim pesen.
3520 Jeneng utawa ID réplika ora cocog karo anggota réplika sing saiki dikelola.
3521 Loro anggota set replika ora bisa disinkronake amarga ora ana titik umum kanggo start sinkronisasi.
3522 Sinkronisasi ora bisa nemokake rekaman sinkronisasi tartamtu ing tabel MSysExchangeLog.
3523 Sinkronisasi ora bisa nemokake nomer versi tartamtu ing tabel MSysSchChange.
3524 Sejarah pangowahan desain ing tiron ora cocog karo sejarah ing Desain Master.
3525 Sinkronisasi ora bisa ngakses database pesen.
3526 Jeneng sing dipilih kanggo obyek sistem wis digunakake.
3527 Sinkronisasi utawa Replikasi Manajer ora bisa nemokake obyek sistem.
3528 Ora ana data anyar ing memori sing dituduhake kanggo diwaca dening Sinkronisasi utawa Replikasi Manajer.
3529 Sinkronisasi utawa Manajer Replikasi nemokake data sing durung diwaca ing memori sing dituduhake. Data sing wis ana bakal ditimpa.
3530 Sinkronisasi wis nglayani klien.
3531 Periode ngenteni acara wis entek.
3532 Sinkronisasi ora bisa diwiwiti.
3533 Objek sistem sing digunakake proses isih ana sawise proses mandheg.
3534 Sinkronisasi nggoleki acara sistem nanging ora nemokake sing bakal dilaporake menyang klien.
3535 Klien njaluk sinkronisasi kanggo mungkasi operasi.
3536 Sinkronisasi nampa pesen sing ora valid kanggo anggota replika sing dikelola.
3537 Klien sinkronisasi ora ana maneh lan ora bisa dilaporake.
3538 Ora bisa nggawe wiwitan Sinkronisasi amarga kakehan aplikasi sing lagi mlaku.
3539 Ana kesalahan sistem utawa file pertukaran sampeyan wis entuk wates.
3540 File pertukaran sampeyan wis entuk wates utawa rusak.
3541 Sinkronisasi ora bisa dipateni kanthi bener lan isih aktif.
3542 Proses mandheg nalika nyoba mungkasi klien Sinkronisasi.
3543 Sinkronisasi durung disiyapake.
3544 Sinkronisasi wis mlaku.
3545 Rong replika sing sampeyan nyoba sinkronisasi yaiku saka macem-macem set replika.
3546 Jinis sinkronisasi sing sampeyan coba ora valid.
3547 Sinkronisasi ora bisa nemokake replika saka set sing bener kanggo ngrampungake sinkronisasi.
3548 GUID ora cocog utawa GUID sing dijaluk ora bisa ditemokake.
3549 Jeneng file sing disedhiyakake dawa banget.
3550 Ora ana indeks ing kolom GUID.
3551 Ora bisa mbusak parameter Registri sing ditemtokake kanggo sinkronisasi.
3552 Ukuran parameter Registri ngluwihi maksimum sing diidini.
3553 GUID ora bisa digawe.
3555 Kabeh jeneng panggilan sing bener kanggo réplika wis digunakake.
3556 Path sing ora valid kanggo folder dropbox tujuan.
3557 Alamat ora valid kanggo folder dropbox tujuan.
3558 Kesalahan disk I / O ing folder dropbox tujuan.
3559 Gagal nulis amarga disk tujuane wis kebak.
3560 Kaloro anggota set replika sing sampeyan nyoba sinkronisasi duwe ReplicaID sing padha.
3561 Kaloro anggota set replika sing sampeyan nyoba sinkronisasi yaiku Master Desain.
3562 Akses ditolak ing folder dropbox tujuan.
3563 Kesalahan fatal nalika ngakses folder dropbox lokal.
3564 Sinkronisasi ora bisa nemokake file sumber kanggo pesen.
3565 Ana pelanggaran nuduhake ing folder dropbox sumber amarga database pesen mbukak ing aplikasi liyane.
3566 Kesalahan jaringan I / O.
3567 Pesen ing folder dropbox kalebu sinkronisasi sing salah.
3568 Sinkronisasi ora bisa mbusak file.
3569 Anggota set replika iki wis logis dicopot saka set kasebut lan ora kasedhiya maneh.
3570 Filter-filter sing netepake replika parsial wis diganti. Replika parsial kudu diisi ulang.
3571 Upaya nyetel kolom ing réplika parsial nglanggar aturan sing ngatur réplika parsial.
3572 Kesalahan disk I / O kedadeyan nalika maca utawa nulis menyang direktori TEMP.
3573 Direktori sing sampeyan takon kanggo dhaptar réplika dudu direktori sing dikelola.
3574 ReplicaID kanggo anggota set replika iki ditugasake maneh sajrone prosedur pamindhahan utawa salinan.
3575 Disk drive sing sampeyan nyoba nulis wis kebak.
3576 Database sing nyoba dibukak wis digunakake dening aplikasi liyane.
3577 Ora bisa nganyari kolom sistem réplikasi.
3578 Gagal nyonto database; ora bisa nemtokake manawa basis data mbukak ing mode eksklusif.
3579 Ora bisa nggawe tabel sistem replikasi sing dibutuhake kanggo nggawe replika databasecable.
3580 Ora bisa nambah baris sing dibutuhake kanggo nggawe repli databasecable.
3581 Ora bisa mbukak tabel sistem réplikasi '|' amarga meja wis digunakake.
3582 Ora bisa nggawe replika anyar amarga obyek | 2 ing | 1 kontainer ora bisa digawe replicable.
3583 Ora bisa nggawe obyek | 2 ing | 1 replika kontainercable.
3584 Memori ora cukup kanggo ngrampungake operasi.
3585 Ora bisa nurun meja; jumlah kolom ngluwihi maksimum sing diidini.
3586 Kesalahan sintaksis ing ekspresi filter parsial ing tabel | 1.
3587 Ekspresi ora valid ing properti ReplicaFilter.
3588 Kesalahan nalika ngevaluasi ekspresi filter parsial.
3589 Ekspresi filter parsial ngemot fungsi sing ora dingerteni.
3590 Nglanggar aturan kanggo réplika parsial.
3591 Path file log '| 1' ora valid.
3592 Sampeyan ora bisa nurun database sing dilindhungi sandhi utawa nyetel proteksi sandhi ing basis data sing ditiru.
3593 Sampeyan ora bisa ngganti atribut master data kanggo set replika.
3594 Sampeyan ora bisa ngganti atribut master data kanggo set replika. Sampeyan mung ngidini pangowahan data ing Desain Master.
3595 Tabel sistem ing tiron sampeyan ora bisa dipercaya lan replika ora digunakake.
3600 Ekspresi gabungan ora bisa nggunakake GUIDs.
3605 Nyinkronake karo basis data sing ora ditiru ora diidini. Sang '|' basis data dudu Desain Master utawa replika.
3607 Properti réplikasi sing sampeyan nyoba mbusak mung diwaca lan ora bisa dicopot.
3608 Dawane rekaman dawa banget kanggo tabel Paradox sing diindeks.
3609 Ora ana indeks unik sing ditemokake ing kolom referensi tabel utama.
3610 Tabel sing padha '|' dirujuk minangka sumber lan tujuan ing pitakon make-table.
3611 Ora bisa nglakokake pernyataan definisi data ing sumber data sing gegandhengan.
3612 Klausa GROUP multi-level BY ora diidini ing subkaca.
3613 Ora bisa nggawe hubungan ing tabel ODBC sing gegandhengan.
3614 GUID ora diidini ing ekspresi kriteria metode Temokake.
3615 Ketik match sing ora cocog ing ekspresi.
3616 Nganyari data ing tabel sing gegandhengan ora didhukung dening ISAM iki.
3617 Mbusak data ing tabel sing gegandhengan ora didhukung dening ISAM iki.
3618 Tabel pengecualian ora bisa digawe nalika ngimpor / ekspor.
3619 Cathetan ora bisa ditambahake ing tabel pangecualian.
3620 Sambungan kanggo ndeleng worksheet Microsoft Excel sing ana gandhengane yaiku lost.
3621 Ora bisa ngganti tembung sandhi ing basis data mbukak sing dituduhake.
3622 Sampeyan kudu nggunakake opsi dbSeeChanges karo OpenRecordset nalika ngakses a SQL Server tabel sing duwe kolom IDENTITY.
3623 Ora bisa ngakses FoxPro 3.0 sing kaiket DBF file '|'.
3624 Ora bisa maca cathetan; saiki dikunci karo pangguna liyane
3625 Spesifikasi file teks '|' ora ana. Sampeyan ora bisa ngimpor, ngekspor, utawa ngubungi nganggo spesifikasi.
3626 Operasi kasebut gagal. Ana akeh indeks ing tabel '|'. Copot sawetara indeks ing tabel lan coba maneh operasi kasebut.
3627 Ora bisa nemokake file sing bisa dieksekusi kanggo sinkronisasi (mstran40.exe).
3628 Replika mitra ora dikelola dening sinkronisasi.
3629 Sinkronisasi '| 1' uga nggunakake dropbox Sistem Gambar '| 2' sing padha.
3630 Sinkronisasi '| 1' uga nggunakake dropbox Sistem Gambar '| 2' sing padha.
3631 Jeneng Tabel ora valid ing Filter
3632 Internet Transport ora aktif ing Sinkronisasi remot.
3633 Ora bisa mbukak DLL: '|'
3634 Ora bisa nggawe réplika nganggo réplika parsial.
3635 Ora bisa nggawe tiron parsial saka database sistem.
3636 Ora bisa ngisi replika utawa ngganti filter replika amarga replika kasebut nduweni konflik utawa kesalahan data.
3637 Ora bisa nggunakake crosstab kolom sing ora tetep minangka subquery.
3638 Database Controlled Source ora bisa digawe replicable.
3639 Ora bisa nggawe replika database sistem.
3640 Buffer njupuk sithik banget kanggo jumlah data sing sampeyan jaluk.
3641 Ana cathetan sing sithik ing recordset tinimbang sing sampeyan panjaluk.
3642 Batal ditindakake ing operasi kasebut.
3643 Salah sawijining cathetan ing rekam rekaman wis dihapus kanthi proses liyane.
3645 Salah sawijining paramèter naleni salah.
3646 Dawane baris sing ditemtokake luwih cendhek tinimbang jumlah dawa kolom.
3647 Kolom sing dijaluk ora dikembalikan menyang dhaptar ulang.
3648 Ora bisa nyinkronake tiron parsial karo tiron parsial liyane.
3649 Kaca kode khusus basa ora ditemtokake utawa ora bisa ditemokake.
3650 Utawa Internet alon banget utawa ana sawetara masalah ing persiyapan manajer replikasi ing mesin server internet.
3651 Alamat internet ora valid.
3652 Gagal mlebu internet.
3653 Internet ora disetel.
3654 Gagal internet internal.
3655 Wininet.dll ora bisa dimuat utawa diwiwiti.
3656 Kesalahan nalika ngevaluasi ekspresi parsial
3657 Kesalahan nalika ngevaluasi ekspresi filter boolean kanggo tabel '| 1'.
3658 Kolom binar '|' ora bisa digunakake ing filter boolean.
3659 Hubungan '| 1' ora dikuatake. Hubungan ing ekspresi filter parsial kudu dileksanakake.
3660 Tukaran sing dijaluk gagal amarga '| 1'.
3661 Pertukaran sing dijaluk gagal amarga '| 1'
3663 Operasi iki mbutuhake lib kursor sing bedarary.
3664 Telpon OpenConnection asinkronis durung rampung; sampeyan durung bisa ngrujuk obyek sambungan bali nganti lengkap.
3665 Sampeyan ora bisa ngowahi obyek sistem replikasi '|'.
3666 Sampeyan ora bisa ngowahi obyek sistem replikasi '|'.
3667 Operasi sing beda ngalangi operasi iki supaya ora dieksekusi.
3668 Ora bisa nindakake operasi iki amarga ora ana sambungan aktif.
3669 Eksekusi dibatalake.
3670 Kursor ora valid.
3671 Ora bisa nemokake tabel kanggo nganyari.
3672 Gagal mbukak RDOCURS.DLL.
3673 Tabel iki ngemot sel sing ana ing sanjabane sel sing ditemtokake ing spreadsheet iki.
3674 Internet dll (wininet.dll) ora bisa ditemokake utawa dimuat.
3675 Gagal maca saka internet. Coba operasi maneh.
3676 Gagal nulis menyang internet. Coba operasi maneh.
3677 Gagal nglakokake panjaluk HTTP menyang starsinkronisasi internet ing server internet. Gunakake Replikasi Manager kanggo ngatur sinkronisasi internet ing server internet.
3678 Gagal nyambung menyang layanan FTP ing server internet. Priksa manawa layanan FTP mlaku kanthi bener ing server lan ndhukung sambungan anonim.
3679 Gagal nindakake file mbukak nggunakake layanan FTP. Priksa manawa dropbox FTP wis maca ijin.
3680 Gagal entuk file saka server nggunakake FTP. Priksa manawa dropbox FTP wis maca ijin.
3681 Gagal nyelehake file menyang server nggunakake FTP. Priksa manawa dropbox FTP duwe idin nulis.
3682 Gagal mbusak file ing server nggunakake FTP. Priksa manawa dropbox FTP wis maca lan nulis idin.
3683 Sinkronisasi internet metu kanthi ora sengaja ing server. Deleng riwayat pertukaran replika mitra ing server internet kanggo ngerteni masalah kasebut.
3684 Ora ana replika sing cocog kanggo ijolan.
3685 Alamat HTTP ora valid.
3686 Path utawa jeneng tiron sing ora valid.
3687 Sintaks SQL ora valid - token samesthine: Pilihan.
3688 Sintaks SQL ora valid - token sing diarepake: Kanggo.
3689 Sintaks SQL ora valid - token sing diarepake: Hak istimewa.
3690 Sintaks SQL ora valid - samesthine hak / hak istimewa ing tabel.
3691 Sintaks SQL ora valid - dikarepake jeneng obyek.
3692 Sintaks SQL sing ora valid - token sing gegandhengan ora cocog. Cukup samesthine GRANT… TO, REVOKE… MULAI, ADD… TO, utawa DROP… SAKA.
3693 Sintaks SQL ora valid - pangguna utawa jeneng klompok sing diarepake.
3694 Sintaks SQL ora valid - token sing diarepake: Grant.
3695 Sintaks SQL ora valid - kesalahan sintaks GRANT / REVOKE.
3696 Sintaks SQL ora valid - token sing diarepake: Pangguna (utawa) Grup.
3697 Sintaks SQL ora valid - token samesthine: Sandhi.
3698 Sintaks SQL ora valid - tembung sandhi sing diarepake.
3699 Sintaks SQL ora valid - token sing diarepake: Pangguna.
3700 Precision ora valid kanggo jinis data desimal.
3701 Skala ora valid kanggo jinis data desimal.
3702 Ambane kolom teks Unicode kudu jumlah bait sing padha.
3703 Operasi ora didhukung ing replicable database sing durung diowahi dadi versi saiki.
3704 Sampeyan nyoba mbukak database sing wis dibukak dening pangguna '| 2' ing mesin '| 1'. Coba maneh nalika database kasedhiya.
3705 Ora bisa nggawe replika tabel | 2cable - akeh banget kolom.
3706 Ora bisa nggawe replika tabel | 2cable - akeh banget indeks.
3707 Opsi cascading kanggo konflik referensi anyar karo referensi sing ana '|'.
3708 Kesalahan sintaksis ing pratelan Transaksi. TRANSAKSI, KERJA, utawa ora ana apa-apa.
3709 Kunci telusuran ora ditemokake ing cathetan apa wae.
3710 Folder MAPI utawa buku alamat ora ditemokake.
3711 Replika pulihcable data. Baris iki dibalekake saka repli sing rusakcable database. Verifikasi manawa isi rekaman kasebut bener banjur lebokake maneh cathetan kasebut, utawa busak cathetan konflik iki.
3712 Liyane. Cathetan iki ditolak amarga ana masalah konflik replikasi sing durung ditemtokake.
3713 Nganyari / nganyari konflik. Replika liyane uga nganyari rekaman iki. Cathetan lost konflik. Salah ngirim maneh pembaruan utawa mbusak cathetan konflik iki.
3714 Meja sing dikunci. Cathetan iki ora bisa ditrapake sajrone sinkronisasi amarga tabel kasebut dikunci dening pangguna liyane. Kirim maneh cathetan konflik iki.
3715 Pelanggaran tombol unik. Cathetan iki nduweni nilai kunci sing padha karo rekor liyane, dene mung nilai unik sing diidini. Utawa ganti angka kunci ing cathetan konflik iki utawa cathetan sing menang banjur kirim maneh cathetan iki, utawa busak cathetan konflik iki.
3716 Pelanggaran TLV. Cathetan iki ngemot nilai lapangan sing ora memenuhi watesan validasi level tabel. Utawa nganyari nilai lapangan sing nglanggar aturan validasi banjur kirim maneh cathetan konflik iki, utawa busak cathetan konflik iki.
3717 Delete / konflik RI. Cathetan kunci utama wis dicopot dening tiron liyane, mula cathetan referensi iki ditolak. Utawa nggawe cathetan kunci utama anyar sing ngatasi kendala integritas referensi banjur kirim maneh pembaruan, utawa busak cathetan konflik iki.
3718 Konflik nganyari / RI. Cathetan kunci utama wis dianyari karo tiron liyane, mula cathetan referensi iki ditolak. Utawa nggawe cathetan kunci utama sing anyar sing ngatasi kendhitas integritas referensial, ngowahi nilai kunci asing ing cathetan konflik iki supaya cocog karo nilai kunci utama sing valid lan banjur kirim maneh pembaruan sampeyan, utawa busak cathetan konflik iki.
3719 Pelanggaran kunci manca asil saka cathetan kunci utama sing ora valid sing ana ing konflik replikasi. Utawa nggawe cathetan kunci utama anyar sing ngatasi kendharaan integritas referensial, ngowahi nilai kunci asing ing cathetan konflik iki supaya cocog karo nilai kunci utama sing valid banjur kirim maneh cathetan konflik iki, utawa busak cathetan konflik iki.
3720 Ora bisa ngganti kolom '|'. Iki kalebu salah sawijining sesambetan utawa luwih.
3721 Sintaks SQL ora valid - jeneng alangan sing diarepake.
3722 Sintaks SQL ora valid - token sing diarepake: DEFAULT.
3723 Sintaks SQL ora valid - token sing diarepake: KOMPRESI ngetutake WITH.
3724 Sintaks SQL ora valid - token sing diarepake: UPDATE utawa Delete.
3725 Sintaks SQL ora valid - token sing diarepake: CASCADE, SET NULL, utawa NO ACTION.
3726 Sintaks SQL ora valid - token samesthine: NULL.
3727 Sintaks SQL ora valid - mung siji aturan nganyari lan / utawa siji aturan mbusak sing diidini.
3728 Sintaks SQL ora valid - token sing diarepake: AS.
3729 Sintaks SQL ora valid - token sing diarepake: SELECT.
3730 VIEW ora bisa ngemot paramèter.
3731 Jumlah alias sing ditemtokake bakal padha karo jumlah kolom output.
3732 Jeneng pitakon sing diarepake sawise EXECUTE.
3733 Basis data wis dilebokake ing negara dening pangguna sing ora dingerteni sing ngalangi supaya ora dibukak utawa dikunci.
3734 Basis data wis dilebokake ing negara kanthi pangguna '| 2' ing mesin '| 1' sing ngalangi supaya ora dibukak utawa dikunci.
3735 Kakehan kolom ing indeks kuwalik.
3736 Nganyari / mbusak konflik. Cathetan sing dianyari iki bakal dihapus ing tiron liyane. Utawa lebokake maneh cathetan konflik iki utawa busak.
3737 Ora bisa nggawe jinis tiron saka replika sumber sing diwenehake.
3738 Replika lokal utawa anonim kudu disinkronake mung kanggo replika hub sing ditunjuk.
3739 Replika proksi wis dicopot.
3740 Ora bisa nambah kolom anyar menyang tabel konflik '|'. Copot kolom sing wis lawas lan kompak database.
3741 Sinkronisasi mitra ora valid. Replika lokal utawa anonim kudu disinkronake karo replika hub sing ditunjuk.
3742 Fungsi internet wis entek.
3743 Replika durung diselarasake sajrone periode retensi set replika.
3744 Kolom Counter ing replicable tabel ora bisa diowahi.
3745 Dawa gabungan Jeneng Server Internet, jeneng HTTP Share, lan jeneng alias FTP ora luwih saka 252 karakter.
3746 Kesalahan sintaksis ing klausa parameter. Priksa manawa paramèter kasebut wis ana lan sampeyan ngetik regane kanthi bener.
3747 Parameter ora duwe nilai gawan.
3748 Paramèter | ora duwe nilai gawan.
3749 Objek kasebut dudu prosedur sing disimpen.
3750 Obyek | dudu prosedur sing disimpen.
3751 Kunci baris sing dijaluk, nanging DB ana ing mode kunci kaca.
3752 Kunci kaca sing dijaluk, nanging DB ana ing mode kunci baris.
3753 Ora bisa nggawe replika replika Jet SQL.
3754 Ora bisa mbusak saka Nyegah Mbusak Replika.
3755 Priksa watesan '|' ora ana.
3756 Priksa watesan '|' wis ana.
3757 Jet ngurutake DLL ora bisa dimuat kanthi bener.
3758 Skala nilai desimal nyebabake truncasi data.
3759 Skala nilai desimal nyebabake truncasi data.
3760 Skala nilai desimal nyebabake kebanjiran data.
3761 Presisi lapangan desimal sithik banget kanggo nampa angka sing nyoba ditambahake.
3762 Sintaks SQL ora valid - token sing diarepake: ACTION.
3763 Pangowahan skema bebarengan nyebabake operasi nggawe replika gagal. Coba maneh.
3764 Gagal nggawe maneh siji utawa luwih indeks.
3765 Kesalahan sintaksis ing klausa kendala CHECK.
3766 Mung pitakon PILIH sederhana sing diidini ing LIHAT.
3767 Tabel '|' ora bisa digawe replicable amarga ora bisa dibukak kanthi eksklusif.
3768 FastFind ora bisa nggoleki referensi non-kolom.
3769 Tabel konflik ora bisa diganti jeneng.
3770 Definisi counter ora ana ing rentang sing valid.
3771 Replika lokal utawa anonim ora bisa digawe desain utama.
3772 Tanpa idin Administer, prioritas replika kudu ana ing kisaran 0 - |.
3773 Ora bisa mbusak siji utawa luwih obyek: |.
3774 Nilai pin ora valid.
3775 Ora bisa mbukak Jet SQL Server Reconciler - MSRPJT40.dll.
3776 Ora bisa ijolan antarane rong Jet SQL Server Replikasi
3777 Operasi Ilegal dileksanakake ing Jet SQL Server Replika
3778 Database Jet salah utawa ilang kanggo set replika SQL / Jet iki.
3779 Ora bisa ngganti Properti Pelacakan Tingkat Kolom ing obyek sing wis Replicable.
3780 Sintaks SQL ora valid - dikarepake jeneng tampilan.
3781 Sintaks SQL ora valid - dikarepake jeneng prosedur.
3782 Sintaks SQL ora valid - saiki mung siji watesan Watesan CHECK kolom sing diidini.
3783 Sintaks SQL ora valid - ora bisa nggunakake pirang-pirang kolom ing watesan Watesan level kolom.
3784 Database wis replicable.
3785 Sintaks SQL ora valid - token sing diarepake: Database.
3786 Sintaks SQL ora valid - ngarepake hak istimewa database, kayata CREATEDB utawa CONNECT.
3787 Operasi iki ora diidini ing subqueries.
3788 Ora bisa nggawe indeks ing folder / buku alamat MAPI iki.
3789 Watesan level kolom ilegal.
3790 Objek iki mbutuhake versi mesin database Microsoft Jet sing luwih anyar.
3791 Indeks iki mbutuhake mesin basis data Microsoft Jet |.
3792 Indeks '| 2' mbutuhake mesin basis data Microsoft Jet | 1.
3793 Kolom '| 2' mbutuhake mesin basis data Microsoft Jet | 1.
3794 Tabel iki mbutuhake mesin basis data Microsoft Jet |.
3795 Tabel '| 2' mbutuhake mesin basis data Microsoft Jet | 1.
3796 Versi MSRECR40.DLL sing dimuat wis lawas banget. Jalanake persiyapan maneh kanggo entuk versi file sing bener.
3797 Tukaran SQL / Jet gagal, goleki riwayat Agen SQLServer kanggo rincian lengkap.
3798 Watesan cek ora diidini replikacable database.
3799 Ora bisa nemokake lapangan '|'.
3800 '|' dudu indeks ing tabel iki.
3801 Obyek (|) ora bisa digunakake ing klausa watesan CHECK.
3802 Kesalahan ngevaluasi | Mriksa Watesan. |
3803 DDL ora bisa dirampungake ing tabel iki amarga dirujuk dening kendala | ing meja |.
3804 Ora ana klien MAPI sing diinstal ing mesin iki. Instal klien MAPI (kaya Outlook) ing mesin iki.
3805 Priksa watesan ing meja | ora bakal ditransfer menyang tabel iki. Watesan CHOCK mung bisa digawe liwat pernyataan SQL DDL.
3806 Ora bisa ngeset macem-macem atribut NUL, ORA NOL.
3807 Pitakon | ngemot jeneng kolom ambigu sing bertentangan karo jeneng korélasi (alias) | .Sama nduweni kualifikasi jeneng kolom utawa ngganti jeneng korélasi (alias).
6000 Kesalahan ditemokake sajrone operasi hemat. @@@ 1 @@ 1
6001 Formulir utawa laporan ora bisa dadi subdasarheet tabel utawa pitakon. @ Mung tabel utawa pitakon sing bisa dilebokake menyang tabel utawa pitakon liyane. @@ 1 @@ 1
6002 Microsoft Office Access ora bisa nggedhekake subdatasheet iki amarga kabeh cathetan dikunci. @ Properti RecordLocks saka formulir utawa laporan utawa pilihan Default Record Locking ing tab Advanced ing kotak dialog Pilihan (menu Tools) disetel menyang Kabeh Records. @ Setel maneh regane menyang Ora Ana Kunci utawa Rekaman sing Diowahi sing cocog. @ 1 @@ 1
6003 Setelan kanggo properti Precision kudu saka 1 nganti 28. @@@ 1 @@ 1
6004 Setelan kanggo properti Skala kudu saka 0 nganti 28. @@@ 1 @@ 1
6005 Tabel utawa jeneng pitakon '|' sampeyan mlebu ing sheet properti utawa makro salah eja utawa nuduhake tabel utawa pitakon sing ora ana. @ Yen jeneng sing salah ana ing makro, kothak dialog Gagal Tindakan bakal nampilake jeneng makro lan bantahan makro sawise sampeyan klik OK. Bukak jendhela Makro, banjur ketik jeneng sing bener. @@ 1 @@ 1
6006 Filter miturut pilihan nilai parsial mung didhukung kanggo kolom sing ngemot data karakter. @@@ 1 @@ 1
6007 Ora bisa mbukak formulir sing kaiket karo prosedur sing disimpen ing filter server kanthi mode form. @@@ 1 @@ 1
6008 Microsoft Office Access nemoni kesalahan nalika nutup sambungan sampeyan. @Mangga tutup kabeh windows aplikasi sadurunge nyoba maneh. @@ 1 @@ 1
6009 Senar sambungan sing ora valid. @ Sampeyan bisa uga kudu milih string sambungan sing bener lan coba maneh. @@ 1 @@ 1
6010 Panganggone cara Pindhah sing ora valid. @ Cara pamindhahan ora ditrapakecabkanggo subforms utawa subreport. @@ 1 @@ 1
6011 Apa sampeyan pengin nyimpen pangowahan data ing formulir '|'? @@@ 13 @@ 4
6012 Akses Microsoft Office ora bisa nyetel properti iki dadi Ora saiki. @ Sampeyan ora bisa ngeset Tampilan Formulir Ngidini, Ngidini Tampilan Lembar Data, Ngidini PivotTable View, lan Allow PivotChart View properti dadi Ora sekaligus. @ Setel salah sawijining properti liyane dadi Ya sadurunge ganti sing nomer iki dadi Nomer @ 1 @@ 1
6013 Ora bisa mbusak item. '|' ora ditemokake ing dhaptar. @@@ 1 @@ 1
6014 Properti RowSourceType kudu disetel menyang 'List Value' kanggo nggunakake metode iki. @@@ 1 @@ 1
6015 Ora bisa nambah item iki Indeks gedhe banget. @@@ 1 @@ 1
6016 Microsoft Office Access ora bisa ngalih menyang tampilan PivotTable utawa PivotChart saiki. @ Sampeyan kudu nyetel properti Source Record formulir sadurunge nyoba tampilan PivotTable utawa PivotChart. @@ 1 @@ 1
6017 Microsoft Office Access ora ndhukung properti sing dijaluk kanggo obyek database iki. @ Properti DateCreated lan DateModified ora didhukung kanggo Tabel, Kueri, Prosedur sing Disimpen, Diagram Database, lan Fungsi ing database Server Klien. @@ 1 @@ 1
6018 Formulir utawa template laporan mbukak ing tampilan Desain. Sadurunge nggawe formulir utawa laporan anyar, tutup template sing cocog. @@@ 1 @@ 1
6019 Sampeyan kudu nyimpen obyek anyar utawa reged ing basis data supaya bisa disimpen ing format eksternal iki. @@@ 1 @@ 1
6020 Format iki ora ndhukung obyek sing dijenengi '|'. Ganti jeneng obyek banjur coba maneh. @@@ 1 @@ 1
6021 Sampeyan ora bisa nggawe formulir karo AutoForm utawa laporan kanthi AutoReport kanthi nggunakake fungsi skalar; sampeyan bisa nggunakake tabel, tampilan, prosedur sing disimpen, fungsi inline, utawa fungsi tabel. @@@ 1 @@ 1
6022 Opsi iki ora bisa diganti ing file Project Access. @@@ 1 @@ 1
6023 Setelan Count Maksimum ora bisa dadi nomer negatif. @@@ 1 @@ 1
6024 Setelan Count Record Maksimal ora bisa ngemot teks - lebokake nomer. @@@ 1 @@ 1
6025 Tindakan Requery ora bisa digunakake ing kontrol sing ana ing Recordset. @@@ 1 @@ 1
6026 Properti RowSourceType kudu disetel menyang 'Tabel / Query' kanggo nggunakake metode iki. @@@ 1 @@ 1
6027 Sampeyan ora bisa nyimpen utawa mbatalake rekaman saiki. Properti BatchUpdates formulir disetel dadi Ya, nanging formulir kasebut ora kaiket menyang sumber rekaman. Pilih salah siji properti BatchUpdates formulir menyang Ora, utawa taleni formulir menyang sumber rekaman kanthi nyetel regane ing properti RecordSource. @@@ 1 @@ 1
6028 OLE OLE gagal terus. Sampeyan ora bakal bisa mbatalake operasi iki. @@@ 1 @@ 1
7700 Microsoft Office Access ora bisa ngrampungake operasi. @ Coba operasi maneh. Yen kesalahan isih ana, restart Akses Microsoft Office. @@ 1 @@ 1
7701 Microsoft Office Access ora bisa nyinkronake karo sinkronisasi'|1.'@Akibaté kegagalan nyinkronake karo '| 1' yaiku sinkronisasi lan Microsoft Office Access nyoba nulis ing basis data saiki kanthi bebarengan.
Coba sinkronisasi maneh karo '| 1' maneh. @ Apa sampeyan pengin terus sinkronisasi karo Sinkronisasi sing isih ana? @ 19 @@ 2
7702 Fungsi sing disedhiyakake pangguna sing jenenge '|', program kanggo mbantu ngrampungake konflik, ora bisa ditemokake. @ Hubungi penulis aplikasi database khusus iki. @@ 1 @@ 3
7703 Ora ana konflik sinkronisasi sing bisa dirampungake. @@@ 1 @@ 1
7704 Sampeyan ora bisa ngowahi desain '|' ing réplika. @ Pangowahan desain kanggo obyek sing ditiru mung bisa digawe ing Master Desain.
Apa sampeyan pengin mbukak mung maca? @@ 19 @@ 2
7705 Anggota set replika iki duwe konflik saka sinkronisasi pangowahan karo anggota liyane. @ Apa sampeyan pengin ngrampungake konflik kasebut saiki? @@ 19 @@ 2
7706 Anggota set replika iki duwe kesalahan nalika nyinkronake karo anggota liyane. @ Apa sampeyan pengin ndeleng kesalahan saiki? @@ 19 @@ 2
7707 Anggota set replika iki duwe kesalahan lan konflik amarga nyinkronake karo anggota liyane. @ Apa sampeyan pengin ndeleng kesalahan lan ngrampungake konflik saiki? @@ 19 @@ 2
7708 '| 1' minangka Master Desain pungkasan sing ditunjuk kanggo set replika. Apa '| 2' wis dipindhah, diganti jeneng, dibusak, utawa rusak? @ Sampeyan ora kudu luwih saka siji Desain Master kanggo saben set tiron. Duwe luwih saka siji Desain Master ing set replika ngalangi anggota set supaya ora sinkronisasi kanthi bener. @ Gunakake Windows Explorer kanggo nemtokake manawa file kasebut wis dipindhah utawa dibusak. Bukak file kanggo nemtokake manawa wis rusak. @ 13 @@ 2
7709 Kanggo nggawe tiron iki minangka Master Desain kanggo pesawat replika, arahake Replikasi ing menu Alat, klik Sinkronisasi Saiki, ketik dalan menyang '|' (Master Desain saiki), banjur pilih kothak centhang Gawe… Desain Master. @@@ 1 @@ 1
7710 Kanggo nggawe tiron iki minangka Master Desain kanggo set replika, dhisik nyinkronake tiron iki karo kabeh réplika liyane ing set kasebut. @ Iki mesthekake yen tiron iki kalebu kabeh pangowahan desain sing digawe ing Master Desain sadurunge.
Yen sampeyan wis nyinkronake replika iki, apa sampeyan pengin nggawe Desain Master? @@ 19 @@ 2
7711 Anggota set replika iki saiki dadi Master Desain. Microsoft Office Access saiki bakal nutup lan mbukak maneh basis data supaya pangowahan kasebut ditrapake. @@@ 1 @@ 1
7712 Anggota set replika iki wis ngluwihi pirang-pirang dina maksimal sing diidini antarane sinkronisasi lan ora bisa diselarasake karo anggota set replika liyane. @ Delete this set replica set and create a new replica. @@ 1 @@ 1
7713 Anggota set replika iki bakal kadaluwarsa ing | dina amarga durung diselarasake karo anggota replika liyane. @ Yen anggota diidini kadaluarso, ora bisa disinkronake karo anggota set replika liyane. @ Sinkronisasi karo anggota liyane sanalika bisa. Kanggo nyinkronake, arahake Replikasi ing menu Piranti, banjur klik Sinkronisasi Saiki. @ 1 @@ 1
7714 Microsoft Office Access ora bisa nutup basis data saiki. @ Priksa manawa ora ana kode Visual Basic sing dieksekusi ing basis data saiki. Sampeyan bisa uga kudu mbukak Persiyapan maneh kanggo nginstal Replication Briefcase. @@ 1 @@ 1
7715 Microsoft Office Access ora bisa ngrampungake operasi iki amarga ora bisa nemokake utawa nggawe wiwitan lib link dinamisrary Msrclr40. @ Rerun Akses Microsoft Office utawa Microsoft Office Setup maneh kanggo instal maneh Microsoft Briefcase Replication. Sajrone Setup, klik Tambah / Copot, banjur pilih Microsoft Briefcase Replication.
Yen sampeyan pengin njaga keamanan utawa setelan khusus, gawe serep file informasi grup kerja Microsoft Office Access.
Kanggo informasi babagan nggawe serep file, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'nggawe serep file'. @@ 1 @@ 3
7716 Basis data kudu ditutup sadurunge sinkronisasi. @ Apa sampeyan pengin Microsoft Office Access nutup basis data lan sinkronisasi karo '|'? @@ 19 @@ 2
7717 Kabeh obyek sing mbukak kudu ditutup sadurunge disinkronake. @ Apa sampeyan pengin Microsoft Office Access nutup obyek kasebut? @@ 19 @@ 2
7718 Microsoft Office Access ora bisa nyinkronake anggota replika iki amarga siji utawa luwih obyek mbukak. @ Amarga sinkronisasi kalebu nganyari data ing utawa desain basis data, kabeh obyek kudu ditutup sadurunge sampeyan nyinkronake. @ Tutup kabeh obyek lan coba maneh. @ 1 @@ 1
7719 Sampeyan ora bisa nyimpen pangowahan desain dadi '|' ing réplika. @ Pangowahan desain kanggo obyek sing ditiru mung bisa digawe ing Master Desain. @@ 1 @@ 1
7720 Sampeyan ora bisa nyimpen pangowahan desain dadi '| 1' ing réplika. @ Pangowahan desain dadi obyek sing ditiru mung bisa digawe ing Master Desain.
Apa sampeyan pengin nyimpen dadi obyek lokal anyar? @@ 19 @@ 2
7721 Sampeyan ora bisa mbusak utawa ngganti jeneng '|' ing réplika. @ Operasi kasebut ora bisa dilakoni nganggo réplika; mung bisa dileksanakake ing Desain Master. @@ 1 @@ 1
7722 Kabeh obyek sing mbukak kudu ditutup sadurunge nggawe replika. @ Apa sampeyan pengin Microsoft Office Access nutup obyek kasebut? @@ 19 @@ 2
7723 Microsoft Office Access ora bisa nutup siji utawa luwih obyek. @ Tutup kabeh obyek kanthi manual banjur coba maneh. @@ 1 @@ 1
7724 Microsoft Office Access wis ngowahi '| 1' dadi Master Design kanggo set replika. @ Mung Desain Master sing bisa nampa pangowahan struktur database; nanging, pangowahan data bisa digawe ing Master Desain utawa replika apa wae. @@ 1 @@ 1
7725 Microsoft Office Access ngonversi '| 1' dadi Master Design kanggo set replika lan nggawe replika ing '| 2'. @ Mung Desain Master sing bisa nampa pangowahan struktur database; Nanging, pangowahan data bisa digawe ing Master Desain utawa replika apa wae. @@ 1 @@ 1
7726 Microsoft Office Access wis nggawe réplika ing '| 2'. @@@ 1 @@ 1
7727 Microsoft Office Access ora bisa nggawe replika amarga basis data iki wis mbukak ing mode eksklusif. @ Apa sampeyan pengin Microsoft Office Access nutup database? @@ 19 @@ 2
7728 Microsoft Office Access ora bisa nimpa '|': tiron ora bisa digawe ing lokasi iki. @ File sing nyoba ditimpa bisa uga mbukak. @ Tutup aplikasi liyane sing bisa nggunakake file iki. @ 1 @@ 1
7729 Microsoft Office Access ora bisa nggawe réplika anyar ing '|' amarga sumber duwe path lan jeneng file sing padha. @ Pilih jalur utawa jeneng file sing beda kanggo replika sing anyar. @@ 1 @@ 1
7730 Sinkronisasi rampung kanthi sukses. @@@ 1 @@ 1
7731 Microsoft Office Access ora bisa nyinkronake anggota set replika iki amarga mbukak ing mode eksklusif. @Kanggo mbukak basis data ing mode sing dituduhake, tutup database, klik Bukak Database ing menu File, lan busak kothak centhang Eksklusif. Banjur pilih basis data. @@ 1 @@ 1
7732 '|' disimpen minangka tabel lokal. Pangowahan sing digawe ora bakal dikirim menyang réplika ing set kasebut. @ Kanggo nggawe tabel iki kasedhiya kanggo anggota set replika liyane, tutup tabel, pilih ing jendela Database, klik Properti ing menu Tampilan, banjur pilih kothak centhang Replicated. @@ 1 @@ 1
7733 Panjaluk sinkronisasi wis ditampa, lan sinkronisasi bakal ngrampungake proses amarga sumber daya kasedhiya. @ Priksa manawa sinkronisasi kanggo anggota kumpulan replika iki wis aktif. Sampeyan bisa uga sawetara menit sadurunge sinkronisasi kedadeyan. @@ 1 @@ 1
7734 Microsoft Office Access wis nyimpen desain tabel '|,' nanging ora bakal diganticabnganti jendhela Tabel ditutup. @@@ 1 @@ 1
7735 Pangowahan obyek iki mung bisa digawe ing Master Desain. @ Pangowahan apa wae sing bakal digawe bakal dibuwang nalika formulir ditutup. @ Kanggo nyimpen pangowahan, klik Simpen Minangka ing menu File lan simpen obyek kasebut kanthi jeneng liyane. @ 1 @@ 1
7736 Microsoft Office Access wis mbusak '|' lan nyopot saka set replika. @ Pangowahan iki ora ditampilake nganti basis data ditutup lan dibukak maneh. @ Apa sampeyan pengin Microsoft Office Access nutup lan mbukak database maneh saiki? @ 19 @@ 2
7737 Microsoft Office Access wis ngonversi '| 1' dadi Design Master kanggo set replika lan nggawe replika ing '| 2'. @ Replika anyar kasebut ora bakal katon ing dhaptar mitra sinkronisasi potensial nganti basis data iki ditutup lan dibukak maneh. @ Apa sampeyan pengin Microsoft Office Access nutup lan mbukak database maneh saiki? @ 19 @@ 2
7738 Microsoft Office Access wis sukses nggawe replika ing '| 2'. @ Nanging, tiron anyar kasebut ora bakal katon ing dhaptar mitra sinkronisasi potensial nganti basis data iki ditutup lan dibukak maneh. @ Apa sampeyan pengin Microsoft Office Access nutup lan mbukak maneh database saiki? @ 19 @@ 2
7739 Microsoft Office Access wis mbusak '|' lan nyopot saka set replika. @ Pangowahan iki ora ditampilake nganti basis data ditutup lan dibukak maneh. @ Tutup lan bukak maneh basis data yen sampeyan wis rampung nyinkronake replika. @ 1 @@ 1
7740 Microsoft Office Access ora bisa nyinkronake karo basis data saka versi sadurunge. @ Konversi basis data sing nyoba disinkronake, sadurunge disinkronake. @@ 1 @@ 1
7741 Microsoft Office Access ora bisa nggawe réplika anyar ing '|' amarga nilai sing dikatutake kanggo prioritas ora ana kisaran. @ Prioritas kanggo replika anyar kudu ana ing kisaran 0-100. @@ 1 @@ 1
7742 Microsoft Office Access ora bisa nggawe replika basis data sing dilindhungi sandhicable
7743 Operasi cadangan, mulihake, lan nyelehake database mung kasedhiya kanggo Microsoft SQL Server versi 7.0 utawa mengko mbukak ing komputer lokal.
7744 Microsoft Office Access ora bisa nggawe réplika anyar ing '|' amarga nilai sing dikatutake kanggo prioritas ora ana kisaran. @ Prioritas kanggo réplika anonim kudu 0. @@ 1 @@ 1
7745 Sampeyan ora bisa nyalin obyek lokal ing réplika. Pangowahan desain kanggo obyek sing ditiru mung bisa digawe ing Master Desain.
7746 Komponen administrasi Database gagal mbukak utawa miwiti. Priksa manawa komponen wis diinstal lan didaftar kanthi lokal.
7747 Replika Database ora bisa dikonversi menyang versi Microsoft Office Access sadurunge.
7748 Tahap proses konversi iki rampung. Kanggo ngrampungake proses konversi, sinkronake tiron iki menyang Master Desain (diowahi).
7749 Bukak Desain Master banjur sinkronisasi menyang tiron iki sadurunge dibukak.
7750 Ing tampilan Datasheet, sampeyan ora bisa nyetel properti kontrol yen kontrol minangka bagean saka grup pilihan. @@@ 1 @@ 1
7751 Ing tampilan Desain, sampeyan ora bisa njupuk regane properti ObjectPalette kanggo obyek OLE sing ana ing bingkai obyek sing kaiket. @ Microsoft Office Access ora nampilake obyek OLE ing bingkai obyek ing tampilan Desain. @ Copot referensi menyang properti ObjectPalette, utawa ganti menyang Tampilan formulir sadurunge mbukak kode makro utawa Visual Basic sing ngrujuk properti ObjectPalette. @ 1 @@ 1
7752 Microsoft Office Access ora bisa ngetrapake filter amarga kabeh cathetan dikunci. @ Properti RecordLocks saka formulir utawa laporan utawa pilihan Default Record Locking ing tab Advanced ing kotak dialog Pilihan (menu Tools) disetel menyang Kabeh Records. @Reset regane dadi Ora Ana Kunci utawa Rekaman sing Diowahi sing cocog. @ 1 @ 600472 @ 1
7753 | @@@ 1 @ 7236 @ 1
7754 Sampeyan ora bisa mindhah kolom ing antarane rong kolom beku ing sawijining lembar data. @ Kanggo ngeculake kabeh kolom, klik Batalake Kabeh Kolom ing menu Format. @@ 1 @ 209174 @ 1
7755 Akses Microsoft Office ora bisa start Wisaya Bagan. @ Wisaya bisa uga ora diinstal, utawa tuntunan iki wis dipateni. @ Kanggo nginstal Wisaya Chart, urip maneh program Microsoft Office Access utawa Microsoft Office Setup, klik Tambah / Copot, banjur pilih kothak centhang Wisaya . Kanggo nggawe tuntunan tuntunan iki, klik Babagan Akses Microsoft Office ing menu Bantuan, banjur klik tombol Item Cacad kanggo ndeleng dhaptar addins sing bisa sampeyan aktifake. @ 1 @@ 3
7756 Formulir ora bisa nampilake tombol Apa Iki yen tombol Minimal utawa tombol Maksimalake ditampilake. @ Setel properti WhatsThisbutton dadi Ora, utawa atur properti MinMax Buttons dadi Ora Ana. @@ 1 @@ 1
7757 Formulir ora bisa nampilake tombol Minimal utawa tombol Maksimalake yen tombol Apa Iki ditampilake. @@@ 1 @@ 1
7758 Kontrol ActiveX iki ora diaktifake ing tampilan Formulir. @ Sampeyan ora bisa ngeset properti Diaktifake utawa TabStop menyang True. @@ 1 @@ 1
7759 Kontrol ActiveX iki ora katon ing tampilan Formulir. @ Sampeyan ora bisa ngeset properti Katon utawa TabStop dadi True. @@ 1 @@ 1
7760 Properti iki dikunci lan ora bisa diganti. @@@ 1 @@ 1
7761 Ana kesalahan nalika sampeyan ngganti kontrol. @@@ 1 @@ 1
7762 String pola ora valid. @@@ 2 @ 210109 @ 1
7763 Fitur iki durung diinstal, utawa wis dipateni. @ Kanggo nginstal fitur iki, urip maneh program Microsoft Office Access utawa Microsoft Office Setup utawa, yen sampeyan nggunakake add-in pihak katelu, instal maneh add-in. Kanggo nggawe tuntunan tuntunan iki, klik Babagan Akses Microsoft Office ing menu Bantuan, banjur klik tombol Item Cacad kanggo ndeleng dhaptar addins sing bisa sampeyan aktifake. @@ 1 @@ 3
7764 Fitur iki durung diinstal, utawa wis dipateni. @ Kanggo nginstal fitur iki, urip maneh program Microsoft Office Access utawa Microsoft Office Setup, klik Tambah / Copot, banjur pilih kothak Wizards. Kanggo nggawe tuntunan tuntunan iki, klik Babagan Akses Microsoft Office ing menu Bantuan, banjur klik tombol Item Cacad kanggo ndeleng dhaptar addins sing bisa sampeyan aktifake. @@ 1 @@ 3
7765 Fitur iki durung diinstal, utawa wis dipateni. @ Kanggo nginstal fitur iki, urip maneh program Microsoft Office Access utawa Microsoft Office Setup, klik Tambah / Copot, banjur klik kothak Wizards Tambahan. Kanggo nggawe tuntunan tuntunan iki, klik Babagan Akses Microsoft Office ing menu Bantuan, banjur klik tombol Item Cacad kanggo ndeleng dhaptar addins sing bisa sampeyan aktifake. @@ 1 @@ 3
7766 Kontrol iki ora bisa diowahi dadi jinis sing sampeyan njaluk. @@@ 1 @@ 1
7767 Ana kesalahan nalika Microsoft Office Access nggawe bagean. @@@ 1 @@ 1
7768 Kanggo ngganti data liwat formulir iki, fokus kudu ana ing lapangan sing bisa diowahi. @@@ 1 @@ 1
7769 Operasi filter dibatalake. Filter kasebut bakal dawa banget. @@@ 1 @@ 1
7770 Microsoft Office Access ora ngetrapake filter. @ Microsoft Office Access bisa uga ora bisa ngetrapake filter yen sampeyan ngetik jinis data sing ora valid ing salah sawijining kolom.
Apa sampeyan pengin nutup filter kasebut? @Yen sampeyan ngeklik Ya, Microsoft Office Access bakal nggawe filter, nanging ora bakal ditrapake ing recordset. Banjur bakal nutup jendela Filter By Form. @ 19 @@ 2
7771 Sampeyan ora bisa nyetel properti ColumnOrder nalika ndeleng ing Formulir utawa Pratinjau Cetak. @@@ 1 @@ 1
7773 Microsoft Office Access ora bisa nyetel properti LimitToList dadi Ora saiki. @ Kolom sing katon pisanan, sing ditemtokake dening properti ColumnWidths, ora padha karo kolom sing kaiket. @ Setel properti ColumnWidths dhisik, banjur atur LimitToList properti. @ 1 @ 600929 @ 1
7774 Sampeyan ora bisa nyetel properti MenuBar nalika obyek OLE aktif ing papan. @@@ 1 @@ 1
7775 Ana akeh kontrol ing formulir kanggo ngidini Filter Miturut Formulir. @@@ 1 @@ 1
7777 Sampeyan wis salah nggunakake properti ListIndex. @@@ 2 @ 606997 @ 1
7778 Sampeyan ora bisa nyimpen obyek nalika ana ing jendela Filter By Form. @ Ganti menyang tampilan Formulir, banjur simpen obyek. @@ 1 @@ 1
7779 Sampeyan ora bisa nyetel properti MenuBar formulir saka makro bar menu. @ Klik-tengen tombol pamilih Formulir (ana ing sisih kiwa penguasa horisontal) ing formulir ing tampilan Desain. Klik Properties, klik tab Liyane, banjur atur properti MenuBar. @@ 1 @@ 1
7780 Sampeyan nyoba nyisipake bagean sing ora bisa tuwuh cukup kanggo kontrol sing sampeyan coba tambahake. @ Dhuwur total maksimum kanggo kabeh bagean ing laporan, kalebu header bagean, yaiku 200 inci (508 cm). @ Copot, utawa nyuda dhuwure, paling ora siji bagean. Banjur coba tambah kontrol maneh. @ 1 @@ 1
7782 Sampeyan ora bisa nggawe conto anyar formulir iki utawa laporan nalika ditampilake ing Desain. @@@ 1 @@ 1
7784 Formulir utawa laporan iki wis dirancang minangka subform utawa subreport. Kanggo mbukak formulir iki ing tampilan Desain, pilih subform utawa subreport banjur klik Subform ing Window Anyar ing menu View.
7785 Microsoft Office Access ora nggawe filter. @ Ana kesalahan ing lapangan saiki.
Apa sampeyan pengin nutup saringan? @ Yen sampeyan ngeklik Ya, Akses Microsoft Office bakal mbatalake pangowahan filter, banjur nutup jendela Filter By Form. @ 19 @@ 2
7788 Kesalahan kompilasi. @@@ 1 @@ 1
7789 Ketik salah cocog. @@@ 1 @@ 1
7790 Microsoft Office Access ora bisa nggawe | 1. @ Utawa ana kesalahan njupuk informasi saka tabel utawa pitakon sing sampeyan pilih, utawa | 2 anyar ora bisa digawe. @@ 1 @@ 1
7791 Ana kesalahan nalika nggawe | 1. @ Sawetara lapangan sampeyan bisa uga dilewati amarga ana kesalahan entuk informasi babagan dheweke utawa amarga ora cocog karo | 2. @@ 1 @@ 1
7792 Sampeyan ora bisa mbukak subform nalika mbukak ing tampilan Desain. @@@ 1 @@ 1
7793 Sampeyan kudu nyimpen formulir '|' sadurunge sampeyan bisa masang. @@@ 1 @@ 1
7794 Microsoft Office Access ora bisa nemokake toolbar '|'. @@@ 1 @@ 1
7795 Bilah alat khusus '|' minangka jinis salah (menu, menu trabasan, utawa toolbar) kanggo properti sing digunakake ing. @@@ 1 @@ 1
7796 Proses kasebut gagal amarga ora ana printer sing diinstal. @ Amarga Microsoft Office Access nyimpen setelan printer kanthi saben formulir utawa laporan, printer dibutuhake kanggo ngonversi, ngaktifake, nyalin lan nempel, ngimpor, utawa ngekspor formulir utawa laporan. Kanggo nginstal printer, arahake menyang Setelan ing Windows Start menu, klik Printer, banjur klik kaping pindho Tambah Printer. Tututi pandhuan ing tuntunan. @@ 1 @@ 1
7797 Sampeyan kudu nyimpen obyek anyar ing basis data supaya bisa disimpen ing format eksternal iki. @@@ 1 @@ 1
7798 Sampeyan mung bisa nyimpen pitakon pilih, crosstab, lan serikat menyang format iki. @@@ 1 @@ 1
7799 Formulir utawa laporan iki adhedhasar pitakon sing ngluwihi watesan data ing siji rékam. @ Ora kalebu kolom sing ora prelu saka pitakon, utawa ganti sawetara jinis lapangan menyang Memo ing tabel asli. @@ 1 @@ 1
7800 Sampeyan ora bisa nggawe basis data Microsoft Office Access MDE saka basis data ing format lawas. @ Tutup database lan konversi menyang versi Microsoft Office Access sing saiki. Banjur gawe database MDE. @@ 1 @@ 1
7801 Basis data iki ana ing format sing ora dingerteni. @ Basis data bisa uga digawe nganggo versi Microsoft Office Access sing luwih anyar tinimbang sing digunakake. Upgrade versi Microsoft Office Access menyang sing saiki, banjur bukak database iki. @@ 1 @@ 1
7802 Prentah kasebut ora kasedhiya ing database MDE / ADE. @@@ 1 @@ 1
7803 Akses Microsoft Office ora bisa ngganti jeneng | 1 dadi | 2. Operasi konversi gagal. @@@ 1 @@ 1
7805 Iki wis dadi database MDE. @@@ 1 @@ 1
7806 Basis data iki ora duwe proyek Visual Basic, dadi ora bisa digawe dadi file MDE. @ Bukak database ing Microsoft Office Access kanggo nggawe proyek Visual Basic. @@ 1 @@ 1
7807 Sampeyan ora bisa nggawe database sing mbukak dadi file MDE nalika mbukak kode makro utawa Visual Basic. @ Ora nggunakake makro utawa kode, ing menu Alat, arahake Utilitas Database, banjur klik Gawe File MDE. @@ 1 @@ 1
7808 Microsoft Office Access ora bisa ngganti file sing wis ana amarga ngonversi database Microsoft Office Access. Sampeyan kudu milih jeneng file anyar. @@@ 1 @@ 1
7809 Sampeyan ora bisa ngganti jeneng a | obyek ing versi klien / server saka Microsoft Office Access. @@@ 1 @@ 1
7810 Sampeyan ora bisa kompak basis data mbukak nalika mbukak kode makro utawa Visual Basic. @ Ora nggunakake makro utawa kode, ing menu Alat, arahake Utilitas Database, banjur klik Compact / Repair Database. @@ 1 @@ 1
7811 Microsoft Office Accessrequires Microsoft SQL Server 6.5 utawa mengko kanggo proyek Akses. Sampeyan kudu nganyari database SQL sing dipilih menyang Microsoft SQL Server 6.5 utawa mengko. @@@ 1 @@ 1
7812 Proyek Microsoft Office Access mung bisa nyambung karo Microsoft SQL Server
7813 Mulihake basis data ora ana sing nggunakake basis data saiki. @ Apa sampeyan pengin nutup kabeh obyek, pilih file serep, lan mulihake basis data saka cadangan? @@ 1 @@ 1
7814 Nyelehake basis data ora ana sing nggunakake basis data saiki. @ Apa sampeyan pengin nutup kabeh obyek sing mbukak lan nyelehake database? @@ 1 @@ 1
7815 Microsoft Office Access ora bisa nggawe basis data ADE. @@@ 1 @@ 1
7816 Microsoft Office Access mbutuhake Microsoft iki SQL Server Instalasi 6.5 kanggo nganyari paket layanan 5 supaya bisa sukses nyambung menyang server iki. @@@ 1 @@ 1
7817 File database '|' wis mbukak. Sampeyan ora bisa enkode menyang file sing mbukak. @@@ 1 @@ 1
7818 Microsoft Office Access ora bisa nggawe jendhela Database. @ Mangga upgrade menyang versi luwih anyar saka Microsoft Internet Explorer. @@ 1 @@ 1
7819 Sampeyan milih file template database sing ora didhukung ing versi Microsoft Office Access saiki. @ Kanggo nggawe basis data nggunakake Wisaya Database, klik tab Databases ing kothak dialog Anyar banjur klik kaping pindho lambang database. @@ 1 @@ 1
7820 Microsoft Office Access ora ndhukung maneh Kaca minangka stardokumen tup.
7821 Variabel lingkungan TEMP ora ditetepake. Microsoft Office Access ora bisa nemokake temporary direktori file. @@@ 1 @@ 1
7822 Microsoft Office Access ora bisa nggawe inisialisasi obyek transfer. Priksa manawa sampeyan duwe Microsoft SQL Server utawa Microsoft SQL Server Mesin Desktop diinstal ing mesin lokal. @@@ 1 @@ 1
7823 Sumber utawa jeneng database tujuan ora ana. Operasi transfer ora bisa dilanjutake. @@@ 1 @@ 1
7824 Sumber utawa jeneng server tujuan ora ana. Operasi transfer ora bisa dilanjutake. @@@ 1 @@ 1
7825 Microsoft Office Access ora bisa nemokake server '|'. @@@ 1 @@ 1
7826 Jinis obyek basis data ora didhukung dening operasi transfer Microsoft Office Access. @@@ 1 @@ 1
7827 Database saiki '| 1' duwe | 2 sambungan aktif. Akses Kantor Microsoft kudu nyopot kabeh aplikasi sadurunge sampeyan bisa nyalin file database. Apa sing pengin sampeyan lakoni kanggo kabeh sambungan aktif ?? & Pedhot? Batal @@@ 35 @@
7828 Objek '|' dudu Microsoft sing bener SQL Server obyek database. Akses Kantor Microsoft ora bisa mindhah obyek iki. @@@ 1 @@ 1
7829 Skrip SQL sing digunakake kanggo nggawe obyek database rusak. Microsoft Office Access ora bisa nggawe obyek anyar. @@@ 1 @@ 1
7830 Skrip SQL sing digunakake kanggo nggawe obyek database '|' wis rusak. Microsoft Office Access ora bisa nggawe obyek anyar. @@@ 1 @@ 1
7831 Microsoft Office Access ora bisa nggawe file '|'. @@@ 1 @@ 1
7832 Basis data saiki '|' ditiru lan ora bisa disalin nganti sampeyan mateni replikasi. Gunakake Microsoft SQL Server Enterprise Manager kanggo mbusak publikasi lan lengganan sadurunge nyalin file database. @@@ 1 @@ 1
7833 Basis data saiki '|' nduweni luwih saka siji file data lan ora bisa disalin. @@@ 1 @@ 1
7834 Wisaya Transfer Database ora nyedhiyakake informasi sing cukup kanggo nindakake operasi transfer. @@@ 1 @@ 1
7835 Microsoft Office Access ora bisa nyalin file database amarga siji utawa luwih obyek sing mbukak. Apa sampeyan pengin nutup kabeh obyek? @@@ 1 @@ 1
7836 Microsoft Office Access ora bisa nyalin file database amarga siji utawa luwih obyek sing mbukak. Tutup kabeh obyek banjur coba maneh. @@@ 1 @@ 1
7837 Argumentasi ora valid ing skrip. @@@ 1 @@ 1
7838 Ana kesalahan sajrone operasi transfer basis data. Bukak file log transfer kanggo rincian. @@@ 1 @@ 1
7839 Ana kesalahan sajrone operasi transfer basis data. @@@ 1 @@ 1
7840 Operasi transfer basis data gagal. Basis data tujuan '|' digawe lan ing negara sing ora dingerteni. Apa sing pengin sampeyan lakoni karo database tujuan ?? & Keep? & Delete @@@ 35 @@
7841 File tujuan '|' wis ana. Setel flag Overwrite dadi TRUE yen pengin ngganti file sing ana. @@@ 1 @@ 1
7842 Operasi iki mbutuhake Microsoft SQL Server versi 7.0 utawa mengko ing komputer lokal. Sampeyan bisa nginstal Microsoft SQL Server 2000 Mesin Desktop saka folder MSDE2000 ing Microsoft Office CD-ROM. @@@ 1 @@ 1
7843 Sampeyan mung bisa nyalin file database yen database saiki ana ing komputer lokal. Yen sampeyan pengin nggawe salinan database ing titik server adoh menyang Utilitas Database ing menu Piranti, banjur klik Transfer Database. @@@ 1 @@ 1
7844 Microsoft Office Access ora bisa nyalin file database amarga ana sambungan aktif menyang database saiki. @@@ 1 @@ 1
7845 | @@@ 1 @@ 1
7846 Microsoft Office Access ora bisa kompak lan ndandani database saiki. @@@ 1 @@ 1
7847 '|' wis ana. Akses Kantor Microsoft kudu nggawe cadangan file sadurunge nindakake operasi perbaikan. Ketik jeneng kanggo file serep. @@@ 1 @@ 1
7848 Operasi transfer wis dibatalake. Basis data tujuan '|' digawe lan ing negara sing ora dingerteni. Apa sing pengin sampeyan lakoni karo database tujuan ?? & Keep? & Delete @@@ 35 @@
7849 Operasi ndandani wis dibatalake amarga Microsoft Office Access ora bisa nggawe cadangan file. Sampeyan bisa uga ora duwe idin sing cukup utawa cukup ruang disk kanggo nggawe file backup. Kanggo ndandani file kanthi manual, arahake Utilitas Database ing menu Piranti, banjur klik Compact and Repair Database. @@@ 1 @@ 1
7850 Microsoft Office Access ora bisa nemokake tuntunan, utawa tuntunan durung diinstal, utawa ana kesalahan sintaksis ing bagean Pranyatan modul Visual Basic. @
Wisaya sing sampeyan butuhake bisa uga ilang saka Librartombol ing bagean Akses Microsoft Office ing Registri Windows, utawa tuntunan wis dipateni. @ Kanggo mesthekake yen tuntunan kasebut ana ing Registri Windows, bukak Setup kanggo instal maneh Microsoft Office Access, banjur kompilasi kabeh modul Visual Basic ing database Kanggo nggawe tuntunan tuntunan iki, klik Babagan Akses Microsoft Office ing menu Bantuan, banjur klik tombol Item Cacad kanggo ndeleng dhaptar addins sing bisa sampeyanaktifake. @ 1 @@ 3
7851 Jeneng toolbar '|' sampeyan mlebu wis ana. @ Ketik jeneng unik kanggo toolbar iki. @@ 1 @@ 1
7852 Jeneng toolbar '|' sampeyan mlebu ora ngetutake aturan menehi jeneng obyek ing Microsoft Office Access. @ Kanggo informasi luwih lengkap babagan obyek jeneng, klik Bantuan. @@ 2 @ 611734 @ 1
7853 Jembaré kolom gawan kudu paling sethithik 0.1 inci. @@@ 1 @@ 1
7854 Sampeyan ora bisa ngekspor obyek basis data (kajaba tabel) saka versi Microsoft Office Access versi saiki menyang Microsoft Office Access. @@@ 1 @@ 1
7855 Sampeyan kudu mbukak database kanggo nggawe toolbar khusus, lan basis data ora bisa diwaca mung. @@@ 1 @@ 1
7856 '|' ora bisa diimpor, diekspor, utawa disalin menyang Akses file proyek. @@@ 1 @@ 1
7858 Setelan Wid Width ing kothak dialog Pilihan (menu Tools) kanggo Modul utawa jendhela Debug kudu saka 1 nganti 32. @@@ 1 @@ 1
7859 Akses Microsoft Office ora bisa staramarga ora ana lisensi ing mesin iki.
7860 Profil '|' sing sampeyan sebutkan ing baris perintah ora ana ing Windows Registry. @@@ 1 @@ 1
7861 '|' ora bisa diimpor, diekspor, utawa disalin menyang Akses file database. @@@ 1 @@ 1
7862 Microsoft Office Access ora bisa nemokake tuntunan tuntunan kasebut. Wisaya iki durung diinstal, utawa ana setelan sing salah ing Registri Windows, utawa tuntunan iki wis dipateni. @Kanggo nggumunake tuntunan iki, klik Babagan Akses Microsoft Office ing menu Bantuan, banjur klik tombol Item Cacad kanggo ndeleng dhaptar addins sing bisa sampeyanaktifake. Rerun Microsoft Office Access utawa Microsoft Office Setup kanggo instal maneh para penyihir. Yen tuntunan sing ilang dudu tuntunan Microsoft Office Access, instal maneh nganggo Add-in Manager. @@ 1 @@ 3
7863 Tautan mung bisa digawe ing antarane file database Microsoft Office Access.
7864 Akses Microsoft Office ora ngidini senar kosong. @@@ 1 @@ 1
7865 Wis ana basis data kanthi jeneng sing sampeyan lebokake. Wenehi jeneng unik ing database anyar.
7866 Microsoft Office Access ora bisa mbukak basis data amarga wis ilang, utawa dibukak sacara eksklusif dening pangguna liyane.
7867 Sampeyan wis mbukak database.
7868 Sampeyan ora bisa nggunakake tumindak makro SetMenuItem ing menu default. @ SetMenuItem mung kanggo menu khusus. @@ 1 @@ 1
7869 Tindakan SetMenuItem ora cukup informasi sing bakal ditindakake. @ Argumen ora valid, utawa ora cukup bantahan. @@ 1 @@ 1
7870 Microsoft Office Access ora bisa nemokake basis data'|.'@ Priksa jeneng database (lan path, yen kasebut) kanggo mesthekake yen sampeyan salah ngetik. @@ 1 @@ 1
7871 Jeneng tabel sing sampeyan lebokake ora ngetutake aturan menehi jeneng obyek ing Microsoft Office Access. @ Kanggo informasi luwih lengkap babagan obyek jeneng, klik Bantuan. @@ 2 @ 611734 @ 1
7872 Recordset iki ora bisa dianyari.
7873 '|' ora bisa diimpor, diekspor, utawa disalin menyang database utawa file proyek liyane. @@@ 1 @@ 1
7874 Microsoft Office Access ora bisa nemokake obyek'|.'@* Sampeyan salah nulis jeneng obyek kasebut. Priksa garis ngisor sing ilang (_) utawa tandha wacan liyane, lan priksa manawa sampeyan ora mlebu spasi utama.
* Sampeyan nyoba mbukak tabel sing gegandhengan, nanging file sing ngemot tabel ora ana ing jalur sing wis ditemtokake. Gunakake Pangatur Tabel sing Disambung kanggo nganyari tautan lan arahake dalan sing bener. @@ 1 @@ 1
7875 Tabel '|' wis ana. @ Sampeyan nggawe utawa ngganti jeneng tabel, banjur nyoba nyimpen. Sadurunge Microsoft Office Access bisa nyimpen tabel, pangguna liyane nggawe utawa ngganti jeneng siji kanthi jeneng sing padha. @@ 1 @@ 1
7876 Ora cukup temporarpapan disk y kanggo ngrampungake operasi. @ Ruang disk gratis, banjur coba operasi maneh.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan tempo sing gratisrarruang disk, goleki indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'disk space, freeing'.
Kanggo informasi babagan kompak database menyang ruang disk gratis, klik Bantuan. @@ 2 @ 209009 @ 3
7877 Akses Microsoft Office ora bisa diurutake ing Memo, OLE Object, utawa Hyperlink '|'. @ Klausa ORDER BY pratelan SQL ora bisa nyakup kolom Memo, OLE, utawa Hyperlink. @@ 1 @@ 1
7878 Data wis diganti. @ Pangguna liyane nyunting rekor iki lan nyimpen pangowahan sadurunge nyoba nyimpen pangowahan. @ Sunting maneh rekaman kasebut. @ 1 @@ 1
7879 IDA sing salah wis ditularake menyang penanganan kesalahan Microsoft Office Access. @ Laporake kesalahan iki lan langkah-langkah sing nyebabake. @@ 1 @@ 1
7880 Nilai sing sampeyan lebokake minangka jinis data sing salah ing kolom iki. @ Enter integer. @@ 1 @@ 1
7881 Wisaya Konversi Makro ora bisa started. @ Wisaya iki bisa uga ora diinstal, utawa tuntunan iki dipateni. @ Kanggo nggunakake tuntunan iki, klik Babagan Akses Microsoft Office ing menu Pitulung, banjur klik tombol Item Cacad kanggo ndeleng dhaptar addins sing bisa sampeyanaktifake . Rerun Microsoft Office Access utawa Microsoft Office Setup kanggo instal maneh tuntunan iki. Yen sampeyan pengin njaga keamanan utawa setelan khusus, gawe serep file informasi grup kerja Microsoft Office Access.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan nggawe serep file, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'nggawe serep file'. @ 1 @@ 3
7882 Sampeyan ora bisa ngonversi, ngaktifake, utawa ngodekan file Project Access. @@@ 1 @@ 1
7883 Sampeyan ora bisa nyetel properti MenuBar kajaba database mbukak. @@@ 1 @@ 1
7884 Sampeyan ora bisa ngekspor obyek menyang awake dhewe. @ Pilih database sing beda kanggo diekspor, utawa wenehi jeneng jeneng sing anyar. @@ 1 @@ 1
7885 Database sumber ora duwe spesifikasi impor / ekspor sing bakal disalin. @@@ 1 @@ 1
7886 Microsoft Office Access ora bisa nemokake lib-link dinamisrary (DLL) Mso. @ Rerun program Microsoft Office Access utawa Microsoft Office Setup. @@ 1 @@ 3
7887 Pengenal rekaman unik ora bisa kalebu luwih saka 10 kolom. @@@ 1 @@ 1
7888 Sampeyan kudu nyetel ukuran font gawan menyang nomer wiwit | 1 nganti | 2. @ Kanggo informasi luwih lengkap babagan properti FontSize, klik Bantuan. @@ 2 @ 5477 @ 1
7889 File '|' ora ana. @@@ 1 @@ 1
7890 File '|' ora ngemot data apa wae. @ Sampeyan ora bisa ngimpor saka, utawa ngubungake menyang spreadsheet kosong. @@ 1 @@ 1
7891 Basis data iki mung diwaca. @ Opsi argumen kompilasi bersyarat ora bisa disimpen. @@ 1 @@ 1
7892 Ana kesalahan nalika nyimpen opsi modul. @ Sampeyan bisa uga mbukak Visual Basic ing mode istirahat. @ Reset kode mlaku sadurunge ngganti opsi modul. @ 1 @@ 1
7893 Sampeyan ora bisa ngimpor obyek menyang basis data sing digawe ing versi Microsoft Office Access sing luwih dhisik. @ Konversi basis data menyang versi Microsoft Office Access saiki nggunakake perintah Konversi Database (menu Alat, submenu Utilitas Database). @@ 1 @ 209029 @ 1
7895 Microsoft Office Access ora bisa nggawe jendhela. @ Sistem kasebut ora ana sumber daya utawa memori. @ Tutup program sing ora dibutuhake banjur coba maneh.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan memori sing gratis, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'memori, ngatasi masalah'. @ 1 @@ 3
7896 Kesalahan '|' ing aturan validasi. @@@ 2 @ 600687 @ 1
7897 Kesalahan '|' ing nilai gawan. @@@ 2 @ 602264 @ 1
7898 Pelaksanaan aplikasi iki wis mandheg amarga ana kesalahan nalika mbukak. @ Aplikasi ora bisa dilanjutake lan bakal dipateni. @@ 1 @@ 3
7899 Akses Microsoft Office ora bisa started. @ Microsoft Office Access ora bisa nggawe inisialisasi Windows Registry. @ Rerun Microsoft Office Access utawa Microsoft Office Setup kanggo nginstal maneh Microsoft Office Access. @ 1 @@ 3
7900 Microsoft Office Access ora bisa ngowahi basis data amarga ora bisa nggawe tabel kesalahan. @@@ 1 @@ 1
7901 Microsoft Office Access ora bisa ngowahi basis data amarga ora bisa nulis menyang tabel kesalahan. @@@ 1 @@ 1
7902 Ana kesalahan nalika nindakake | 1 aturan validasi lan nilai gawan. @ Deleng tabel kesalahan '| 2' kanggo dhaptar kesalahan. @@ 1 @@ 1
7903 Microsoft Office Access ora bisa masang kolom iki. @ Kasedhiya akeh kolom ing tabel. Watesane yaiku 255. @@ 1 @@ 1
7904 Ana kesalahan ing Pembangun Lapangan. @ Sampeyan wis ngganti utawa ngowahi Field Builder standar, lan Microsoft Office Access ora bisa mbukak versi anyar. Instal maneh Microsoft Office Access kanggo mbenerake kesalahan. @@ 1 @@ 1
7905 Microsoft Office Access ora bisa ngganti jinis data lapangan iki. @ Sawetara data ing tabel iki nglanggar aturan validasi rekaman. @ Sadurunge jinis data bisa diganti, mbusak aturan validasi rekaman utawa mbenerake data. @ 1 @@ 1
7906 Microsoft Office Access ora bisa ngluncurake Wisaya Goleki, utawa tuntunan iki wis dipateni. @ Rere program Microsoft Office Access utawa Microsoft Office Setup, klik Tambah / Copot, lan pilih kothak Wizards. Kanggo nggawe tuntunan tuntunan iki, klik Babagan Akses Microsoft Office ing menu Bantuan, banjur klik tombol Item Cacad kanggo ndeleng dhaptar addins sing bisa sampeyan aktifake. @@ 1 @@ 1
7907 Sampeyan ora duwe idin kanggo ngowahi desain tabel iki. @ Kanggo informasi luwih lengkap babagan ijin lan sapa sing bisa nyetel, klik Bantuan. @@ 2 @ 410222 @ 1
7908 Sampeyan ora bisa ngowahi tabel iki saiki amarga ana wong liya sing nggunakake. @@@ 1 @@ 1
7909 Microsoft Office Access ora bisa nambah kolom liyane menyang tabel iki. @ Sampeyan bisa duwe nganti 255 kolom ing tabel sampeyan. @@ 1 @@ 1
7910 Microsoft Office Access ora bisa mbusak kolom iki. @ Tabel kudu paling ora ana siji kolom. @@ 1 @@ 1
7911 Microsoft Office Access ora bisa mbusak indeks iki. @ Tabel iki melu ing siji utawa luwih sesambetan. @ Delete the hubungan ing jendela Hubungan dhisik. @ 1 @@ 1
7912 Sawise sampeyan nyimpen pangowahan menyang jinis data ing kolom iki, sampeyan ora bakal bisa bali menyang jinis data sadurunge. @ Sampeyan yakin pengin ngganti jinis data? @@ 20 @@ 2
7913 Sampeyan ora bisa ngganti kolom AutoNumber sing regane acak dadi kolom AutoNumber tambahan. @ Nilai kolom AutoNumber regane acak ora terus-terusan. @@ 1 @@ 1
7914 Sampeyan ora bisa ngowahi nilai ReplicationID menyang jinis data liyane. @@@ 1 @@ 1
7915 Sampeyan ora bisa mbusak kolom '|'; iku kolom sistem réplikasi. @ Gunakake kuesion make-table kanggo nggawe tabel anyar sing ngemot kabeh kolom ing tabel kajaba kolom sistem. Kanggo informasi babagan pitakon tabel, klik Bantuan. @@ 2 @ 209993 @ 1
7916 Akses Microsoft Office ora bisa start Wisaya Goleki. @ Wisaya Goleki ora ditrapake kanggo kolom jinis data iki. @@ 1 @@ 1
7917 '|' ora bisa digawe amarga proyek wis pedhot. @ Gunakake sambungan Koneksi… ing sangisore menu File kanggo nyambungake proyek menyang database. @@ 1 @@ 1
7918 Argumen Jeneng Obyek kanggo tumindak makro 'Simpen' ora didhukung ing Project Access kanggo obyek Tabel utawa Query. @ Sampeyan ora bisa nyimpen obyek kasebut kanthi jeneng anyar ing Access Project. @@ 1 @@ 1
7919 Jinis data default sing sampeyan pilih ora didhukung ing kabeh versi Microsoft SQL Server. @ Yen server ora ndhukung jinis data sing sampeyan pilih, jinis data varchar bakal digunakake ing papane. @@ 1 @@ 1
7950 Sampeyan ora bisa ngrujuk menyang properti RecordsetClone formulir nalika formulir mbukak ing tampilan Desain. @@@ 1 @ 607393 @ 1
7951 Sampeyan ngetik ekspresi sing duwe referensi sing ora valid kanggo properti RecordsetClone. @ Contone, sampeyan bisa nggunakake properti RecordsetClone kanthi formulir utawa laporan sing ora adhedhasar tabel utawa pitakon. @@ 1 @ 607393 @ 1
7952 Sampeyan nelpon fungsi ilegal. @ Priksa sintaks fungsi sing pengin digunakake. @@ 1 @@ 1
7953 Nilai sing sampeyan lebokake ora cocog karo jinis sing dibutuhake. @ * Variabel, properti, utawa obyek bisa uga ora kalebu jinis sing bener.
* Sampeyan bisa uga nggunakake konstruksi If TypeOf kanthi liyane kajaba kontrol. @@ 1 @@ 1
7954 Ekspresi sing sampeyan lebokake mbutuhake kontrol ing jendela sing aktif. @ Coba salah siji saka ing ngisor iki:
* Bukak utawa pilih formulir utawa laporan sing ngemot kontrol.
* Gawe kontrol anyar ing jendela sing aktif, lan coba maneh operasi. @@ 1 @@ 1
7955 Ora ana obyek konteks kode saiki. @@@ 1 @@ 1
7956 Sintaks subquery ing ekspresi iki ora salah.
7957 Sampeyan nggunakake operator Kaya pola sing ora bener. @ Priksa manawa regane mbandhingake ditutup ing tandha petik. @@ 1 @ 1008961 @ 1
7958 ID Replikasi sing sampeyan lebokake ora valid. @ Priksa manawa ID Replikasi sing sampeyan lebokake mung ngemot digit utawa huruf kanggo angka heksadesimal, yen ID Replikasi dawane bener, lan ana ing formulir SQL kanonik. @@ 1 @@ 1
7959 Ekspresi kasebut ngemot jeneng sing ora jelas. @ Sampeyan bisa uga duwe loro utawa luwih fungsi kanthi jeneng sing padha ing modul sing beda. @ Ganti jeneng fungsi supaya saben wong duwe jeneng unik. @ 1 @@ 1
7960 Ana kesalahan nalika nyusun fungsi iki. @ Modul Visual Basic ngemot kesalahan sintaksis. @ Priksa kode, banjur kompilasi maneh. @ 1 @@ 1
7961 Microsoft Office Access ora bisa nemokake modul '|' dirujuk ing ekspresi makro utawa kode Visual Basic. @ Modul sing sampeyan referensi bisa ditutup utawa ora ana ing database iki, utawa jeneng kasebut bisa salah eja. @@ 1 @@ 1
7962 Nomer indeks sing sampeyan deleng modul ora valid. @ Gunakake properti Count kanggo ngetung modul sing mbukak lan priksa manawa nomer modul ora luwih akeh tinimbang nomer modul mbukak dikurangi 1. @@ 1 @@ 1
7963 Microsoft Office Access ora bisa mbukak fungsi makro utawa callback '|'. @ Priksa manawa makro utawa fungsi wis ana lan njupuk paramèter sing bener. @@ 1 @@ 1
7964 Sampeyan ngetik ekspresi sing duwe referensi sing ora valid kanggo properti Recordset. @ Sampeyan mung bisa nggunakake dynaset utawa rekaman gambar asli seko kanggo nyetel properti iki. @@ 1 @ 607393 @ 1
7965 Objek sing sampeyan lebokake dudu properti Recordset sing valid. @ Contone, sampeyan bisa nggunakake recordset mung-maju, utawa nyoba disetel dadi batal. @@ 1 @ 607393 @ 1
7966 Nomer kahanan format sing sampeyan jelasake luwih gedhe tinimbang nomer kahanan format. @ Gunakake properti Count kanggo ngetung kahanan format kanggo kontrol banjur priksa manawa nomer kondhisi format sing sampeyan kutip ana ing kisaran kahanan format sing ana. @@ 1 @@ 1
7967 Minimal utawa jumlah maksimum sing dibutuhake ora ana. @@@ 1 @@ 1
7968 Kondisi format sing sampeyan pilih ora valid. @ Nilai sing valid kanggo properti Tipe 0 nganti 2 kanggo kondhisi kaping pisanan, lan 0 nganti 1 kanggo kabeh kondisi format liyane.
7969 Kondisi format Operator sing sampeyan pilih ora valid. @ Nilai valid kanggo properti Operator yaiku 0 nganti 7. @@ 1 @@ 1
7970 Microsoft Office Access ora bisa mbukak file'|.'@ Bisa uga dudu database, utawa bisa uga database sing ora bisa dibukak. @@ 1 @@ 1
7971 Microsoft Office Access ora bisa ngetutake hyperlink menyang '|'. @ Tulung verifikasi tujuane. @@ 1 @@ 1
7972 Microsoft Office Access nemoni kesalahan nalika nyoba nuduhake dialog Hyperlink. @@@ 1 @@ 1
7973 Alamat hyperlink utawa teks subaddress sing sampeyan lebokake dawa banget supaya Microsoft Office Access bisa disimpen. @ Teks kasebut dipotong supaya bisa dipasang ing papan sing kasedhiya, mula link kasebut bisa uga ora bisa diarepake. @@ 1 @@ 1
7974 Microsoft Office Access gagal masang hyperlink ing lokasi saiki. @@@ 1 @@ 1
7975 Sampeyan milih jinis kontrol sing ora valid kanggo digunakake nganggo hyperlink. @ Sampeyan mung bisa nggunakake hyperlink kanthi label, gambar, tombol prentah, utawa kothak teks sing kaiket. @@ 1 @@ 1
7976 Ora ana hyperlink sing disimpen ing kontrol iki. @@@ 1 @@ 1
7977 Microsoft Office Access ora bisa nempelake data ing clipboard minangka hyperlink. @@@ 1 @@ 1
7978 Microsoft Office Access ora bisa nambah hyperlink saiki menyang folder favorit. @@@ 1 @@ 1
7979 Sampeyan ora bisa nggunakake tukang bangunan hyperlink kanthi luwih saka siji kontrol sing dipilih. @@@ 1 @@ 1
7980 Properti HyperlinkAddress utawa HyperlinkSubAddress mung diwaca kanggo hyperlink iki. @@@ 1 @@ 1
7981 Nilai kanggo 'Gambar utawa jeneng kaca web' lan / utawa 'Teks kanggo Tampilan' dawa banget. @ Nilai kasebut bakal dipotong. Kanggo njaga angka asli, klik Batal ing dialog Sunting Hyperlink. @@ 1 @@ 1
7983 Microsoft Office Access ora bisa ngetutake hyperlink amarga ora bisa nggawe obyek hyperlink. @@@ 1 @@ 1
7990 Sampeyan ngetik jeneng proyek sing ora valid. @ Sampeyan bisa uga mbusak jeneng proyek standar lan lali menehi jeneng sing anyar. @@ 1 @@ 3
7991 Add-in Kontrol Kode Sumber Akses Microsoft Office ora kasedhiya; obyek iki bakal dibukak mung diwaca. @@@ 1 @@ 3
7992 Add-in Kontrol Kode Sumber Akses Microsoft Office ora bisa started. @@@ 1 @@ 3
7993 Obyek kasebut | saiki dicenthang lan mulane mung diwaca. @ Kanggo ngowahi obyek, tutup dhisik, banjur priksa banjur bukak maneh. @@ 1 @@ 1
7994 Ana masalah nalika komunikasi karo Add Code Kontrol Sumber. @@@ 1 @@ 3
7995 Menu ing formulir utawa laporan sing adhedhasar makro Microsoft Office Access ora bakal katon nalika kothak dialog Ngatur mbukak. @ Kanggo duwe kekuwatan menu utawa kustomisasi toolbar, ubah menu adhedhasar makro dadi menu utawa toolbar. Kanthi makro sing dipilih ing jendela Database, arahake Macro ing menu Piranti, banjur gawe menu, toolbar, utawa menu trabasan saka makro kasebut. @@ 1 @@ 1
7996 Microsoft Office Access ora bisa nggawe Data lan Misc. Obyek amarga tabel sing gegandhengan '|' ora bisa ditemokake. @ Kanggo nggawe Data lan Misc. Obyek, gunakake Link Tabel Manager (menu Alat, Add-in submenu) kanggo nganyari link menyang tabel sumber utawa file, utawa mbusak tautan saka basis data sampeyan saiki. @@ 1 @@ 1
7997 Sampeyan ora bisa nyimpen modul standar '|' liwat modul kelas kanthi jeneng sing padha. @ Simpen modul standar menyang jeneng liyane, utawa mbusak modul kelas luwih dhisik. @@ 1 @@ 1
7998 Sampeyan ora bisa nyimpen modul kelas '|' liwat modul standar kanthi jeneng sing padha. @ Simpen modul kelas menyang jeneng liyane, utawa mbusak modul standar luwih dhisik. @@ 1 @@ 1
7999 Microsoft Office Access ora bisa mbusak hubungan iki amarga sampeyan ora duwe Data lan Misc. Objek sing dicenthang. @ Priksa Data lan Misc. Obyek banjur mbusak hubungan kasebut. @@ 1 @@ 1
8000 Jeneng sing sampeyan lebokake wis ana kanggo obyek liyane kanthi jinis sing padha ing basis data iki. @ Apa sampeyan pengin ngganti | | @ @ 20 @@ 2
8001 '|' wis diganti wiwit pungkasan sampeyan mbukak, bisa uga dening pangguna liyane utawa amarga conto liyane dibukak ing mesin sampeyan dhewe. @ Apa sampeyan pengin ngganti pangowahan sing wis digawe sampeyan utawa pangguna liyane? @ * Kanggo nyimpen most pangowahan anyar lan buwang pangowahan pangguna liyane utawa pangowahan sadurunge, klik Ya.
* Kanggo nyimpen versi obyek iki nganggo jeneng liyane, klik Nomer @ 19 @@ 2
8002 '|' wis diganti wiwit pungkasan sampeyan mbukak, bisa uga dening pangguna liyane utawa amarga conto liyane dibukak ing mesin sampeyan dhewe. @ Apa sampeyan pengin ngganti pangowahan sing wis digawe sampeyan utawa pangguna liyane? @ * Kanggo nyimpen most pangowahan anyar lan buwang pangowahan pangguna liyane utawa pangowahan sadurunge, klik Ya.
* Kanggo mbatalake nyimpen versi obyek iki, klik Nomer @ 19 @@ 2
8003 Sampeyan kudu nyimpen tabel utawa pitakon sadurunge bisa nggawe obyek anyar adhedhasar. @ Apa sampeyan pengin nyimpen lan nggunakake tabel utawa pitakon kanggo nggawe obyek anyar? @@ 13 @@ 2
8004 Tata letak '|' wis diganti wiwit pungkasan sampeyan mbukak, bisa uga dening pangguna liyane utawa amarga conto liyane dibukak ing mesin sampeyan dhewe. @ Apa sampeyan pengin ngganti pangowahan sing sampeyan utawa pangguna liya lakoni? @ * Kanggo nyimpen most pangowahan anyar lan buwang pangowahan pangguna liyane utawa pangowahan sadurunge, klik Ya.
* Kanggo mbatalake nyimpen versi obyek iki, klik Nomer @ 19 @@ 2
8005 Sampeyan ora bisa nyimpen obyek iki. @ Sampeyan kudu duwe idin Administer kanggo obyek Database kanggo nyimpen modul, formulir, utawa laporan ing Desain Master. @@ 1 @@ 1
8006 Jeneng sing sampeyan lebokake wis ana kanggo obyek liyane kanthi jinis sing padha ing basis data iki. @ Apa sampeyan pengin ngganti | sing wis ana?? Sampeyan ora bakal bisa mbatalake operasi iki. @@ 20 @@ 2
8007 Sampeyan ora bisa mlebu Mode Eksklusif saiki amarga basis data iki dibukak dening pangguna liyane utawa amarga ora duwe idin kanggo mbukak kanthi eksklusif. @@@ 1 @@ 1
8008 Prosedur sing disimpen sukses, nanging ora ngasilake cathetan.
8050 Apa sampeyan pengin nyimpen pangowahan ing desain |? @@@ 13 @@ 2
8051 Apa sampeyan pengin nyimpen pangowahan menyang |? @@@ 19 @@ 2
8052 Apa sampeyan pengin mbusak | lan kosongake Clipboard? @ Sampeyan nyoba mbusak obyek database sing saiki ana ing Microsoft Office Access Clipboard. Yen sampeyan mbusak saka database, sampeyan ora bakal bisa nempelake mengko. @@ 20 @@ 2
8053 Apa sampeyan pengin mbusak |? @ Kanggo informasi luwih lengkap babagan cara supaya pesen iki ora ditampilake saben sampeyan mbusak obyek, klik Bantuan. @@ 21 @ 209058 @ 2
8054 Apa sampeyan pengin metu saka Microsoft Office Access lan kosongake Clipboard? @@@ 19 @@ 2
8055 Microsoft Office Access ora bisa ngganti direktori sing digunakake dadi'|.'@ Verifikasi manawa drive bener lan dalane 260 karakter utawa dawane kurang. @@ 1 @@ 1
8057 |
8058 Apa sampeyan pengin nyimpen pangowahan ing tata letak |? @@@ 13 @@ 2
8059 Apa sampeyan pengin mbusak tautan menyang |? @Yen sampeyan mbusak tautan, sampeyan mung mbusak informasi sing digunakake Microsoft Office Access kanggo mbukak tabel, dudu tabel kasebut dhewe. @@ 19 @@ 2
8060 Toolbar '|' sebagian ora bisa diwaca. @ Microsoft Office Access ora bisa nampilake kabeh tombol toolbar. Bilah alat sing ditemtokake bisa uga duwe format sing beda tinimbang toolbar ing versi Microsoft Office Access saiki. @ Klik OK kanggo nutup kothak dialog, banjur tambahake tombol sing ilang saka toolbar. Microsoft Office Access banjur bakal nganyari toolbar menyang format paling anyar. @ 1 @ 210064 @ 1
8061 Apa sampeyan yakin pengin mulihake setelan gawan menyang toolbar internal utawa bilah menu |? @ Yen sadurunge nggawe kustomisasi, mindhah, ngganti visibilitas, utawa ngowahi bilah alat utawa menu bar, utawa menu sing ana iku, Microsoft Office Access mbusak pangowahan sampeyan, ngasilake tombol asli menyang urutan asline, lan nuduhake utawa ndhelikake toolbar adhedhasar setelan asli.
Kanggo bali toolbar utawa menu bar internal menyang status asline, klik Ya. @@ 19 @@ 2
8063 Aplikasi sumber ora nanggapi. Apa sampeyan pengin terus ngenteni? Saluran @EdEE wis digawe, nanging ijol-ijolan data durung rampung sajrone wektu sing ditemtokake ing setelan OLE / DDE Timeout ing kothak dialog Pilihan (menu Tools). @ * Kanggo terus ngenteni supaya pertukaran data rampung, klik Ya.
* Kanggo mbatalake pertukaran data lan nyoba maneh mengko, klik Ora. @ 20 @@ 2
8064 Tabel sing ana gandhengan iki nduwe indeks sing nggunakake urutan sortir sing ora didukung. @ Yen sampeyan ngowahi tabel iki, mesin database Microsoft Jet ora bisa njaga indeks tabel kanthi bener. Asile, data sampeyan bisa ditampilake kanthi urutan sing salah, lan fungsi sing nggunakake indeks tabel bisa uga ora asil sing diarepake. @ Coba salah siji saka ing ngisor iki:
* Batalake operasi iki. Gunakake aplikasi sing tabel digawe kanggo nggawe indeks maneh, priksa manawa nemtokake urutan urutan ASCII utawa Internasional. Banjur coba maneh kanggo ngubungake tabel.
* Gunakake tabel iki kanthi maca-mung. @ 1 @ 209057 @ 1
8065 Sampeyan ora bisa mbusak tabel '|' nganti hubungane karo tabel liyane wis dihapus. @ Apa sampeyan pengin Microsoft Office Access mbusak hubungan saiki? @@ 19 @@ 2
8067 Apa sampeyan pengin mbusak permanen |? @Yen sampeyan klik Ya, sampeyan ora bakal bisa ngilangi pambusakan kasebut. @@ 19 @@ 2
8069 Microsoft Office Access ora bisa nggawe toolbar khusus '|.' @@@ 1 @@ 3
8071 Apa sampeyan pengin mbusak basis data sing kompak saka Source Code Control? @@@ 19 @@ 2
8072 Akses Microsoft Office kudu nutup | kanggo ngrampungake operasi iki. @ Apa sampeyan pengin Microsoft Office Access nutup saiki? @@ 19 @@ 1
8073 Sampeyan ora duwe | dicenthang. @ Microsoft Office Access ora bisa mriksa obyek nalika mbukak, lan sampeyan ora bisa nggawe pangowahan desain nganti priksa. @ Yen sampeyan pengin nggawe pangowahan desain obyek iki, tutup dhisik, priksa metu, banjur bukak maneh. @ 1 @@ 1
8074 Akses Microsoft Office kudu nyimpen | kanggo ngrampungake operasi iki. @ Apa sampeyan pengin Microsoft Office Access nyimpen saiki? @@ 19 @@ 1
8075 Sampeyan ora duwe Data lan Misc. Objek sing dicenthang. Sampeyan ora bisa nggawe tabel anyar utawa nyimpen pangowahan menyang kaca akses data. @@@ 1 @@ 1
8076 Kanggo ngimpor tabel, hubungan, menu, toolbar, spesifikasi impor / ekspor utawa kaca akses data sampeyan kudu duwe Data lan Misc. Objek sing dicenthang. @@@ 1 @@ 2
8077 Apa sampeyan yakin pengin ngethok |? @@@ 19 @@ 2
8078 Objek iki bakal dicopot saka basis data lokal, nanging ora saka kontrol kode sumber. @ Sabanjure sampeyan entuk basis data iki saka kontrol kode sumber, obyek bakal katon maneh. Apa sampeyan yakin pengin mbusak obyek lokal? @@ 20 @@ 2
8079 Microsoft Office Access ora bisa nambah referensi kanggo jinis library kanggo kontrol iki amarga Data lan Misc. Objek ora dicenthang. @ Priksa Data lan Misc. Obyek lan nambah referensi kanggo library '|'. @@ 1 @@ 1
8080 Ana kesalahan nalika nyoba nggawe tabel sing gegandhengan '|'. @ Priksa manawa tabel sumber utawa file kasedhiya, banjur coba maneh operasi ing Data lan Misc. Objek. @@ 1 @@ 1
8081 Sampeyan wis nyetel properti Tipe | 1 menyang Popup, sing ngganti toolbar dadi menu trabasan. @ Menu trabasan ilang amarga Microsoft Office Access nambah | 2 menyang toolbar Menu Trabasan. Kanggo ngrampungake menu trabasan, nutup sheet Properties Toolbar, tampil toolbar Menu Shortcut, klik kategori Custom, banjur tambahake perintah sing sampeyan karepake. @@ 1 @@ 1
8082 Akses Microsoft Office kudu nyimpen | menyang database saiki kanggo ngrampungake operasi iki. @ Apa sampeyan pengin Microsoft Office Access nyimpen saiki? @@ 19 @@ 2
8086 Kesalahan nalika nyoba nambah siji utawa luwih referensi saka proyek kontrol kode sumber. @ Library bisa uga ora kadaptar ing komputer. Priksa referensi proyek sampeyan lan tambahake referensi sing ilang sawise ndhaptar komponen sing ilang sing dibutuhake database iki. @@ 1 @@ 1
8087 Mulihake basis data ora ana sing nggunakake basis data saiki. @ Apa sampeyan pengin nutup kabeh obyek, pilih file serep, lan mulihake basis data saka cadangan? @@ 19 @@ 2
8088 Nyelehake database ora ana sing nggunakake basis data saiki. @ Apa sampeyan pengin nutup kabeh obyek sing mbukak, lan nyelehake database? @@ 19 @@ 2
8090 Sampeyan yakin pengin mbusak tabel konflik |? @ Sampeyan ora bakal bisa mbatalake operasi iki. @@ 19 @@ 2
8091 Basis data iki diaktifake kanggo diterbitake. @ Apa sampeyan pengin mbusak publikasi sing ana banjur nyelehake database? @@ 19 @@ 2
8092 Akses ora bisa nyimpen proyek sampeyan. @ Apa sampeyan pengin mbatalake operasi cedhak?
* Kanggo mbatalake operasi nutup, klik Ya.
* Kanggo nutup tanpa nyimpen, klik No.
@@ 19 @@ 2
8093 Kirim pitunjuk menyang kaca akses data? @Kanggo ngirim pesen email sing ngemot pitunjuk menyang kaca akses data sampeyan, klik Kirim Pointer. Iki minangka cara sing disaranake. Panampa email kudu duwe akses menyang server utawa saham umum kanggo ndeleng kaca kasebut. Kanggo ngirim salinan kaca, klik Kirim Salin. Kanggo mbatalake ngirim kaca, klik Batal. Kanggo informasi luwih lengkap, klik Bantuan.? Kirim Pointer? Kirim Salin? Batal @@ 28 @ 613792 @ 4
8094 Kirim salinan kaca akses data? @ Isi kaca bakal disalin menyang isi pesen email, nanging kaca kasebut bakal nyambung menyang sumber data nalika panampa ndeleng pesen. Yen iki bener, klik OK. Yen ora, klik Batal, simpen kaca menyang server utawa saham umum, lan kirimake maneh pitunjuk menyang kaca. Umume luwih aman kanggo ngirim pitunjuk menyang kaca tinimbang ngirim salinan kaca kasebut. Kanggo informasi luwih lengkap, klik Bantuan. @@ 6 @ 613791 @ 4
8095 Sampeyan nyoba nggawe saringan klompok adhedhasar jinis kolom sing ora bisa digunakake ing filter.
8096 Microsoft Office Access ora bisa ngganti direktori sing digunakake dadi'|.'@Mangga ketik lokasi sing dudu Internet. @@ 1 @@ 1
8097 Rangkaian sambungan kaca iki nemtokake jalur absolut. Kaca kasebut ora bisa nyambung menyang data liwat jaringan. Kanggo nyambung liwat jaringan, sunting senar sambungan kanggo nemtokake jalur jaringan (UNC). @ & Aja nuduhake iki ngelingake maneh @ 553714119 @@@ 1
8098 Komputer sampeyan nerusake operasi sawise mode Gantung Kritikal. Owahi sing ora disimpen bisa uga lost. Kanggo mesthekake operasi sing bener, tutup lan bukak file apa waetardianjurake Akses Microsoft Office. @@@ 1 @@ 1
8100 Laporan kasebut isih luwih saka siji kaca. @ Kanggo cocog karo laporan ing siji kaca, jembarake laporan utawa tambahake jembaré kaca. @ Sampeyan bisa nyuda jembaré laporan kanthi milih saben kontrol sing paling adoh ing sisih tengen, pindhah menyang kiwa, lan mbusak ruang laporan tambahan. Sampeyan bisa uga kudu mbaleni kaping pirang-pirang.
Sampeyan bisa nambah jembaré kaca kanthi nyetel pilihan panyiyapan kaca. @ 1 @@ 1
8101 Laporan kasebut isih luwih saka siji kaca. @ Kanggo pas karo laporan ing siji kaca, jembarake laporan utawa tambahake jembaré kaca. @ Sampeyan bisa nyuda jembaré laporan kanthi milih saben kontrol sing paling adoh ing sisih kiwa, pindhah menyang nengen, lan mbusak ruang laporan ekstra. Sampeyan bisa uga kudu mbaleni kaping pirang-pirang.
Sampeyan bisa nambah jembaré kaca kanthi nyetel pilihan panyiyapan kaca. @ 1 @@ 1
8400 Basis data '|' mung diwaca. @ Sampeyan ora bakal bisa nyimpen pangowahan sing digawe ing data utawa definisi obyek ing basis data iki. @@ 1 @ 209033 @ 1
8401 Sampeyan ora bisa nggawe pangowahan obyek database ing database'|.'@ Basis data iki digawe ing versi Microsoft Office Access sing luwih anyar. @ Kanggo ngonversi database iki menyang versi Microsoft Office Access saiki, tutup basis data, titik menyang Utilitas Database ing menu Piranti, banjur klik Ngonversi Database. @ 1 @ 209029 @ 1
8402 File '|' wis ana. @ Apa sampeyan pengin ngganti file sing wis ana?
Yen sampeyan pengin kompak utawa dikonversi menyang jeneng file liyane, klik Ora. Ketik jeneng file anyar sawise pilihan / kompak utawa / ngonversi ing baris perintah, lan jalanake perintah kasebut maneh. @@ 20 @@ 2
8403 Setelan sing sampeyan lebokake ora valid. @ Urutan urutan data ora bisa dianyari.
Setelan sing sampeyan lebokake ing pilihan Urutan Urut Database Anyar ing kothak dialog Pilihan (menu Piranti) dudu urutan urutan sing bener kanggo versi basis data sing sampeyan kompak. @@ 1 @@ 1
8404 Sampeyan ora bisa mbukak '|' kanggo nggunakake eksklusif amarga pangguna liyane mbukak database utawa amarga sampeyan ora duwe idin kanggo mbukak kanthi eksklusif. @ Microsoft Office Access bakal mbukak database kanggo akses bareng. @@ 1 @@ 1
8405 Sampeyan ora bisa nggawe pangowahan obyek database ing database'|.'@ Basis data iki digawe ing versi Microsoft Office Access sing luwih anyar. @ Kanggo ngonversi database iki menyang versi Microsoft Office Access sing saiki, tutup database, titik menyang Utilitas Database ing menu Piranti, banjur klik Konversi Database. @ 1 @@ 1
8406 Apa baris pertama data sampeyan ngemot judhul kolom? @@@ 20 @@ 1
8407 Database iki minangka replika sing digawe ing versi Microsoft Office Access sing sadurunge. @ Sampeyan bisa ndeleng obyek ing basis data iki, nanging sampeyan ora bisa ngowahi desaine. Yen sampeyan pengin ngowahi obyek ing basis data iki, ganti Desain Master kanggo tiron iki sing disetel menyang versi Microsoft Office Access saiki lan sinkronisasi tiron iki. @ Apa sampeyan pengin mbukak basis data? @ 19 @@ 1
8408 Jeneng sing sampeyan lebokake wis ana kanggo klompok khusus liyane ing basis data iki. @ Apa sampeyan pengin ngganti grup kustom sing ana?? Sampeyan ora bakal bisa mbatalake operasi iki. @@ 20 @@ 2
8409 Microsoft Office Access wis nggawe serep basis data | 1 ing | 2. Cathetan: Mung obyek sing gegandhengan karo server sing wis digawe serep. Kanggo nggawe serep proyek sampeyan, klik Back Up Project ing menu File
8410 Microsoft Office Access sukses mulihake basis data | 1 saka cadangan ing | 2
8411 Apa sampeyan pengin mbusak permanen grup kustom '|'? @ Yen sampeyan ngeklik Ya, kabeh trabasan ing grup kustom uga bakal mbusak, lan sampeyan ora bakal bisa ngilangi pambusakan kasebut. @@ 20 @@ 2
8412 Jeneng sing sampeyan lebokake wis ana kanggo trabasan liyane ing grup iki. @ Apa sampeyan pengin ngganti trabasan '|?' @@ 20 @@ 2
8413 Proyek '|' mung diwaca. @ Sampeyan ora bakal bisa nyimpen pangowahan sing digawe kanggo definisi obyek ing proyek iki. @@ 1 @ 209033 @ 1
8414 Microsoft Office Access nemoni siji utawa luwih kesalahan sajrone konversi. Kanggo ndeleng ringkesan kesalahan iki, bukak '|' meja. @@@ 2 @ 553714191 @ 1
8415 File HTML sing ana gandhengane karo link iki wis dipindhah, diganti jeneng, utawa dicopot. @ File: '|'? & Anyari Link…? Batal @@ 35 @@ 2
8416 Ngganti jeneng fungsi sing ditemtokake pangguna bakal mbusak idin sing ana lan properti lengkap. @ Apa sampeyan pengin ngrampungake tumindak ganti jeneng? @@ 20 @@ 2
8500 Formulir karo obyek subform ora bisa disetel properti DefaultView menyang Formulir Kontinu. @ Sampeyan nyoba nambah subform menyang formulir ing tampilan Desain.
Microsoft Office Access bakal ngreset properti kasebut dadi Formulir Tunggal. @@ 1 @@ 1
8501 Sampeyan ora bisa ngowahi kolom iki amarga mung diwaca. @ Sawetara lapangan, kayata kolom sing diitung, diwaca mung kanthi desain. Nanging, lapangan apa wae bisa diwaca mung yen properti sing dikunci disetel dadi Ya. @@ 1 @ 600865 @ 1
8502 Microsoft Office Access wis tekan pungkasan rekor. @ Apa sampeyan pengin terus nggoleki wiwit wiwitan? @@ 19 @@ 2
8503 Microsoft Office Access wis tekan wiwitan cathetan. @ Apa sampeyan pengin terus nggoleki wiwit pungkasan? @@ 19 @@ 2
8504 Microsoft Office Access rampung nggoleki rekor. Barang sing digoleki ora ditemokake. @@@ 1 @@ 1
8505 Apa sampeyan pengin terus nggoleki utawa ngganti? @@@ 19 @@ 2
8506 Memori ora cukup kanggo nyimpen filter saiki. @ Tutup program sing ora dibutuhake. Bali menyang formulir utawa datasheet, lan banjur ganti lan pasang maneh filter kasebut.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan memori sing gratis, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'memori, ngatasi masalah'. @@ 1 @@ 3
8507 Memori ora cukup kanggo nglakokake makro sing nganyari filter aktif. @ Microsoft Office Access nutup jendela Filter.
Tutup program sing ora dibutuhake. Banjur coba maneh kanggo mbukak jendela Filter.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan memori sing gratis, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'memori, ngatasi masalah'. @@ 1 @@ 3
8508 Microsoft Office Access ora bisa nemokake'|.'@Serat teks sing sampeyan lebokake ing kothak Golek Apa ora bisa dievaluasi karo kolom sing saiki. @ Masang senar teks supaya cocog karo jinis data ing lapangan. @ 1 @@ 1
8509 Sampeyan ora bakal bisa mbatalake operasi Ganti iki. @ Ora cukup memori gratis kanggo nggunakake perintah Batal.
Apa sampeyan pengin terus? @@ 19 @@ 2
8510 Microsoft Office Access ora bisa nyimpen rekaman saiki. @ Apa sampeyan pengin mbatalake pangowahan rekaman lan nerusake operasi Tempel? @@ 19 @@ 2
8511 Cathetan sing ora bisa ditempelake Microsoft Office Access wis dilebokake ing tabel anyar sing diarani'|.'@ Ing jendhela Database, bukak tabel anyar kanggo ndeleng cathetan sing durung dilampirake.
Sawise sampeyan ngatasi masalah sing nyebabake kesalahan tempel, salin lan tempel cathetan saka tabel anyar. @@ 1 @@ 1
8512 Ora ana jeneng lapangan sing sampeyan tampal ing Clipboard sing cocog karo jeneng lapangan ing formulir. @ Microsoft Office Access ngrawat data ing baris pisanan ing Clipboard minangka jeneng lapangan. Yen sampeyan nyalin data saka aplikasi liyane, baris data pisanan bisa uga njupuk jeneng jeneng lapangan.
Apa sampeyan pengin nempelake jeneng lapangan ing urutan sing wis ditemtokake karo perintah Pesanan Tab? @@ 21 @ 311022 @ 2
8513 Sawetara jeneng lapangan kanggo data sing sampeyan coba tempel ora cocog karo jeneng lapangan ing formulir. @ Microsoft Office Access ngrawat data ing baris pisanan ing Clipboard minangka jeneng lapangan. Ing kasus iki, sawetara jeneng lapangan ora cocog karo jeneng lapangan ing formulir.
Apa sampeyan mung pengin nempelake data sing jenenge cocog karo jeneng lapangan ing Clipboard? @@ 19 @ 311022 @ 2
8514 Apa sampeyan pengin nyegah pesen kesalahan luwih lanjut sing ngandhani kenapa rekaman ora bisa ditempelake? @Yen sampeyan klik Ora, pesen bakal katon kanggo saben cathetan sing ora bisa ditempelake. @@ 13 @@ 2
8515 Sampeyan nyalin data sing akeh ing Clipboard. @ Nalika nyalin data menyang Clipboard, mung referensi obyek sing bakal disalin. Yen sampeyan nutup dokumen sumber, Nanging, Microsoft Office Access kudu nempel kabeh data saka sumber kasebut. Gumantung saka jumlah data, iki bisa mbutuhake sawetara wektu.
Apa sampeyan pengin nyimpen data iki ing Clipboard? @@ 19 @@ 2
8516 Sampeyan milih luwih akeh rekaman sing bisa disalin menyang Papan Klip sekaligus. @ Dibagi cathetan dadi rong klompok utawa luwih, banjur salin lan tempel siji klompok sekaligus.
Nomer maksimum sing bisa sampeyan tempel sekaligus udakara 65,000. @@ 1 @@ 1
8517 Apa sampeyan pengin nyetop pesen kesalahan luwih lanjut sing ngandhani kenapa cathetan ora bisa mbusak? @Yen sampeyan klik Ora, pesen bakal katon kanggo saben cathetan sing ora bisa mbusak. @@ 13 @@ 2
8518 Sampeyan ora bakal bisa mbatalake operasi Ganti iki. @ Apa sampeyan pengin terus? @@ 19 @@ 2
8519 Sampeyan arep mbusak | ngrekam. @ Yen sampeyan ngeklik Ya, sampeyan ora bakal bisa mbatalake operasi Delete iki.
Sampeyan yakin pengin mbusak data kasebut? @@ 19 @@ 2
8520 Sampeyan arep nempel | ngrekam. @ Apa sampeyan yakin bakal nempelake cathetan iki? @@ 19 @@ 2
8521 Sampeyan ora bakal bisa mbatalake operasi Delete iki. @ Command Undo ora bakal kasedhiya amarga operasi iki gedhe banget, utawa ora cukup memori gratis.
Apa sampeyan pengin mbusak item kasebut? @@ 19 @@ 2
8522 Kabeh timer digunakake. @ Setel properti TimerInterval bali dadi nol dadi sampeyan bisatart timer liyane. @@ 2 @ 606342 @ 1
8523 Apa sampeyan pengin mbusak informasi palet khusus saka formulir iki utawa laporan lan bali menyang palet standar? @@@ 20 @@ 2
8524 Apa sampeyan pengin mbusak grafis saka tombol iki? @@@ 20 @@ 2
8525 Data jarak jauh ora bisa diakses. @ Sampeyan nyoba mbukak formulir utawa laporan sing nyakup fungsi DDE utawa DDESend ing kontrol sing diwilang sing nemtokake aplikasi server OLE.
Apa sampeyan pengin staraplikasi iku |? @@ 19 @@ 2
8526 Microsoft Office Access nemoni masalah nalika nyoba ngalih tampilan lan kudu nutup jendhela iki. @@@ 1 @@ 1
8527 Apa sampeyan pengin mbusak bagean grup kanggo obyek database '|' lan isine? Sampeyan ora bakal bisa mbatalake tumindak iki. @ Header utawa footer grup sing pengin mbusak ngemot kontrol lan bakal mbusak bareng bagean.
8528 Mbusak bagean kasebut uga bakal mbusak kabeh kontrol. Sampeyan ora bakal bisa mbatalake tumindak iki. @ Apa sampeyan pengin mbusak bagean iki? @@ 20 @@ 2
8529 Apa sampeyan pengin mbusak level klompok sing dipilih lan kabeh bagean sing ana gandhengane lan kontrol? @K lapangan utawa ekspresi sing sampeyan busak saka kothak Ngurutake lan Nglompokake duwe bagean sing ana gandhengane (header utawa sikil) sing ngemot kontrol sing bakal dibusak bebarengan karo bagean kasebut. @@ 20 @@ 2
8530 Hubungan sing nemtokake pambusakan cascading bakal nyebabake | ngrekam ing tabel iki lan ing tabel sing gegandhengan bakal dibusak. @ Sampeyan yakin pengin mbusak cathetan kasebut? @@ 21 @ 409096 @ 2
8531 Jembar bagean luwih gedhe tinimbang jembaré kaca, lan ora ana barang ing papan tambahan, mula sawetara kaca bisa uga kosong. @ Contone, jembaré laporan bisa luwih jembar tinimbang jembaré kaca. @@ 3 @@ 1
8532 Apa sampeyan pengin mbusak gambar iki saka formulir? @@@ 20 @@ 2
8533 Sawetara data bisa uga ora ditampilake. @ Ora cukup ruang horisontal ing kaca kanggo jumlah kolom lan kolom sing sampeyan sebutkan. @ Klik Setup Kaca ing menu File, klik tab Kolom, banjur suda jumlah kolom utawa ukuran kolom. @ 3 @@ 1
8534 Yen sampeyan nyimpen formulir utawa laporan iki, kode apa wae sing bakal dibusak. @ Sampeyan wis nyetel properti HasModule dadi Ora, nggawe formulir utawa laporan sing bakal luwih cepet dibukak. Apa wae makro sing ana gandhengane karo formulir utawa laporan iki ora bakal kena pengaruh, uga ora bakal kode ing modul kapisah sing diarani saka sheet properti iki. @ Sampeyan yakin pengin nindakake iki? @ 20 @@ 2
8538 Sampeyan bakal mbusak bagean iki. @Yen sampeyan ngeklik Ya, kontrol sing sampeyan lebokake ing bagean iki bakal dibusak.
Sampeyan yakin pengin mbusak kontrol iki? @@ 20 @@ 2
8539 Hubungan sing nemtokake pambusakan cascading bakal nyebabake cathetan ing tabel iki lan tabel sing gegandhengan bakal dihapus. @ Sampeyan yakin pengin mbusak cathetan kasebut? @@ 21 @ 409096 @ 2
8540 Sampeyan bakal mbusak siji utawa luwih cathetan. @ Yen sampeyan ngeklik Ya, sampeyan ora bakal bisa mbatalake operasi Delete iki.
Sampeyan yakin pengin mbusak data kasebut? @@ 19 @@ 2
8541 Microsoft Office Access ora bisa nindakake operasi mbusak. Ana kesalahan sajrone operasi mbusak, ora ana cathetan sing bakal dibusak.
8542 Microsoft Office Access ora ndeteksi hubungan antarane kolom sing sampeyan pilih. @ Apa sampeyan pengin hubungan digawe kanggo sampeyan? @@ 19 @@ 3
8543 Sampeyan bakal mbusak bagean iki lan kabeh bagean sing gegandhengan. @Yen sampeyan ngeklik Ya, kontrol sing sampeyan lebokake ing bagean kasebut bakal dibusak.
Sampeyan yakin pengin mbusak kontrol iki? @@ 20 @@ 2
8544 Sampeyan ora bakal bisa mbatalake operasi tempel iki. @ Apa sampeyan pengin terus? @@ 19 @@ 2
8545 Microsoft Office Access ora bisa nyimpen kriteria filter sing sampeyan lebokake ing kothak dialog Lebokake Hyperlink. Priksa manawa kaca akses data kaiket menyang sumber rekaman sadurunge sampeyan nyetel kriteria filter. Uga priksa manawa kritéria kasebut ana ing klausa WHERE; contone, EmployeeID = [EmployeeID].
8546 Objek saiki kudu disimpen sadurunge ngekspor data menyang XML. @Kowe pengin ngirit '|' banjur terus? @@ 19 @@ 2
9502 Microsoft Office Access ora bakal bisa mbatalake tumindak utawa tumindak sabanjure. Supaya kasedhiya luwih akeh sumber daya supaya Akses bisa ngrekam tumindak desain luwih lanjut, nutup lan bukak jendhela iki. @ Apa sampeyan pengin terus? @@ 19 @@ 2
9504 File '|' ora bisa diwaca dening JET. @Yen sampeyan mikir duwe file JET sing bener, iki most bisa uga amarga ana pangowahan format file sing anyar. Apa sampeyan pengin ngupgrade upgrade format database? @@ 19 @@ 2
9505 Basis data '|' kudu didandani utawa dudu file database. @ Sampeyan utawa pangguna liyane bisa uga ora sengaja mandheg Microsoft Office Access nalika database Microsoft Office Access mbukak.
Apa sampeyan pengin Microsoft Office Access nyoba ndandani database? @@ 19 @ 209010 @ 2
9507 Microsoft Office Access ora bisa mbukak kabeh library modul. @@@ 1 @@ 1
9508 Microsoft Office Access ora bisa nutup basis data'|.'@ Pangowahan pungkasan sampeyan bisa uga ora disimpen amarga buffer internal dikunci dening pangguna liyane (sing jenenge diwenehi pesen sadurunge).
Supaya ora ilang data, ngenteni pangguna liyane rampung nggunakake rekaman, banjur klik OK maneh.
Yen sampeyan ngeklik Batal, sampeyan bakal kelangan pangowahan sing durung disimpen. @@ 3 @@ 2
9509 Sampeyan ora bisa mbatalake printah iki lan, yen wis rampung, sampeyan ora bakal bisa ngowahi obyek iki. @ Apa sampeyan pengin terus? @@ 19 @@ 2
9510 Microsoft Office Access ora bisa mbukak file '|'. @@@ 1 @@ 1
9511 | @@@ 1 @@ 1
9512 Sukses ndandani '|' database. @@@ 1 @@ 1
9513 Microsoft Office Access ora bisa ndandani kabeh '|' tabel lan mbusak sawetara nilai kolom Memo, OLE Object, utawa Hyperlink. @ Kanggo nemokake data, pulihake salinan backup database sampeyan.
Elinga yen data ing kolom sing wis ilang bisa uga rusak dening sektor ala ing hard disk sampeyan. Kanggo informasi luwih lengkap babagan mriksa kesalahan ing permukaan disk, file, lan folder, telusuri indeks Bantuan Windows kanggo 'mriksa kesalahan disk'. @@ 1 @@ 1
9514 Siji utawa luwih cathetan ora bisa dibalekake maneh lan dipateni saka '|' meja. @@@ 1 @@ 1
9515 Sang '|' meja dipotong; data ana lost. @@@ 1 @@ 1
9516 Siji utawa luwih indeks saka '|' tabel ora bisa didandani lan dicopot. @@@ 1 @@ 1
9517 Perintah Save As ora bisa ngolah subformasi sing ana ing laporan sampeyan. @ Apa sampeyan pengin nerusake? @@ 19 @@ 2
9518 Ana kesalahan nalika nambah tembung iki menyang kamus khusus. @ * File kamus bisa uga mung diwaca.
* Bisa uga ana kesalahan disk. @@ 1 @@ 1
9519 Ana kesalahan nalika nambah tembung iki menyang dhaptar Ganti Kabeh. @ Kamus bisa uga kebak. @@ 1 @@ 1
9520 Ana kesalahan nalika nambah tembung menyang dhaptar Ignore All. @ Kamus bisa uga lengkap. @@ 1 @@ 1
9521 Tembung sing ditemtokake gedhe banget. @ Tembung ora bisa ngluwihi 64 karakter. @@ 1 @@ 1
9523 Microsoft Office Access ora bisa mbukak '|' kamus khusus. @@@ 1 @@ 1
9524 Akses Microsoft Office ora bisa start pamriksa ejaan amarga durung diinstal. @@@ 1 @@ 1
9525 Microsoft Office Access ora bisa mbukak file kamus utama. @ Verifikasi manawa file iki wis diinstal kanthi bener. @@ 1 @@ 1
9526 Checker ejaan mung bisa digunakake ing kolom teks sing ngemot data teks. @ Sampeyan nyoba mriksa kolom kanthi jinis data kajaba Teks utawa Memo. @@ 1 @@ 1
9527 Priksa ejaan ora bisa dilanjutake; sampeyan luwih dhisik kudu milih data saka tabel, pitakon, tampilan, prosedur sing disimpen, utawa formulir. @@@ 1 @@ 1
9529 Priksa ejaan ora bisa dilanjutake; data formulir ora bisa dianyari. @ Formulir bisa uga adhedhasar pitakon sing ora bisa dianyari utawa mung bisa dianyari. Kanggo informasi babagan nalika pitakon bisa dianyari, klik Bantuan. @@ 2 @ 409932 @ 1
9530 Ana kesalahan nalika nyoba ngowahi isi kolom'|.'@K lapangan bisa dikunci utawa mung diwaca, utawa sampeyan ora duwe idin kanggo ngganti. Kanggo informasi babagan idin keamanan lan sapa sing bisa ngowahi, klik Bantuan. @@ 2 @ 410222 @ 1
9531 Ana kesalahan nalika nyoba nyimpen preferensi ejaan. @@@ 1 @@ 1
9532 Sang '|' lapangan ora bisa diowahi amarga lapangan sing diwaca mung. @@@ 1 @@ 1
9533 Ana kesalahan nalika nyoba nambah pasangan tembung menyang dhaptar AutoCorrect. @@@ 1 @@ 1
9534 Pilihan saiki ora ngemot kolom apa wae sing bisa dicenthang kesalahan ejaan. @ Sampeyan bisa mriksa ejaan kontrol kothak teks kanthi jinis data Teks utawa Memo. @@ 1 @@ 1
9535 Sampeyan ngetik kamus utama sing ora valid. @ Pilih entri sing valid. @@ 1 @@ 1
9536 Priksa ejaan wis rampung. @@@ 1 @@ 1
9537 Sampeyan kudu restart ing pamriksa éja supaya pangowahan kamus bisa ditrapake. @@@ 1 @@ 1
9538 Sang '|' kamus khusus ora ana. @ Apa sampeyan pengin nggawe? @@ 20 @@ 1
9539 Sampeyan wis nemtokake tembung sing ora ditemokake ing kamus utama utawa khusus. @ Apa sampeyan pengin nggunakake tembung iki lan terus mriksa? @@ 20 @@ 1
9540 Kamus utama sing sampeyan pilih ora bisa digunakake. @ Durung diinstal kanthi bener. @@ 1 @@ 1
9541 Checker ejaan ora bisa mbatalake pangowahan pungkasan sampeyan. @ Data ing kolom '|' wis diowahi karo pangguna liyane. Kanggo nerusake mriksa ejaan, klik OK. @@ 1 @@ 1
9542 Basis data iki kudu ditutup sadurunge sampeyan bisa nggawe replika. @ Apa sampeyan pengin Microsoft Office Access nutup database iki lan nggawe replika?
Yen sampeyan nerusake, Microsoft Office Access bakal nutup basis data lan dikonversi dadi Master Desain. Basis data bisa nambah ukuran. @@ 19 @@ 2
9543 Konverter Hangul Hanja ora bisa dilanjutake. Ora ana data Hangul utawa Hanja kanggo dikonversi. @@@ 1 @@ 1
9544 Microsoft Office Access ora bisa ndhaptar '|' kamus khusus. @@@ 1 @@ 1
9545 Sawise sampeyan ngowahi file iki menyang Access File 2002 - 2003, file anyar iki ora bisa dituduhake karo pangguna Access 2000 utawa pangguna Access 97. @ Kanggo informasi luwih lengkap babagan konversi, klik Bantuan. @@ 2 @ 553714162 @ 1
9546 Kaca akses data iki digawe ing versi Microsoft Office Access sing sadurunge. Kanggo mbukak kaca iki ing tampilan Desain, sampeyan kudu ngonversi menyang versi Akses saiki. Yen wis ngonversi kaca iki, sampeyan ora bisa mbukak ing tampilan Desain ing versi Access sadurunge ??Con&vert?Cancel@@@35@@
9547 Sawise sampeyan ngowahi file iki dadi Format File Access 2000, file anyar iki ora bisa dituduhake karo pangguna Akses 97. @A fungsionalitas khusus kanggo Akses 2002 utawa mengko ora bakal kasedhiya ing Access 2000. @ Kanggo informasi luwih lengkap babagan konversi, klik Bantuan. @ 2 @ 553714162 @ 1
9548 Sawise sampeyan ngowahi file iki menyang Access 97 Format File, fungsi sing khusus kanggo Access 2000 utawa sing luwih anyar yaiku lost. @ Kanggo informasi luwih lengkap babagan konversi, klik Bantuan. @@ 2 @ 553714162 @ 1
10000 Sampeyan kudu luwih dhisik nyimpen tabel. @ Apa sampeyan pengin nyimpen meja saiki? @@ 19 @@ 1
10001 Sampeyan kudu luwih dhisik nyimpen tampilan. @ Apa sampeyan pengin nyimpen tampilan saiki? @@ 19 @@ 1
10002 Sampeyan kudu luwih dhisik nyimpen prosedur sing disimpen. @ Apa sampeyan pengin nyimpen prosedur sing disimpen saiki? @@ 19 @@ 1
10003 Sampeyan kudu nyimpen pitakon luwih dhisik. @ Apa sampeyan pengin nyimpen pitakon saiki? @@ 19 @@ 1
10004 Apa sampeyan pengin mbusak permanen kolom sing dipilih lan kabeh data ing lapangan? @ Kanggo mbusak kolom kanthi permanen, klik Ya. @@ 19 @@ 2
10005 Ora ana kunci utama sing ditemtokake. @ Sanajan tombol utama ora dibutuhake, disaranake banget. Tabel kudu duwe tombol utami kanggo sampeyan nemtokake hubungan antarane tabel iki lan tabel liyane ing basis data.
Apa sampeyan pengin nggawe kunci utama saiki? @@ 13 @@ 2
10006 Ngganti jinis data iki mbutuhake ngilangi siji utawa luwih indeks. @ Sampeyan ora bisa nggunakake indeks ing kolom kanthi tipe data Memo, OLE, utawa Hyperlink. Yen sampeyan ngeklik Ya, Microsoft Office Access bakal mbusak indeks sing nyakup lapangan kasebut.
Apa sampeyan pengin terus? @@ 20 @@ 2
10007 Mbusak lapangan '|' mbutuhake Microsoft Office Access kanggo mbusak kunci utami. @ Apa sampeyan pengin mbusak lapangan iki? @@ 19 @@ 2
10008 Mbusak lapangan '|' mbutuhake Microsoft Office Access kanggo mbusak siji utawa luwih indeks. @ Yen sampeyan ngeklik Ya, Microsoft Office Access bakal mbusak kolom lan kabeh indeks kasebut.
Apa sampeyan pengin mbusak lapangan iki? @@ 19 @@ 2
10009 Sampeyan ora bisa mbukak tabel '|' kanggo modifikasi. @ Pitakon utawa formulir sing kaiket ing tabel dibukak, sampeyan bisa uga ora duwe idin kanggo mbukak tabel iki ing tampilan Desain, utawa pangguna liyane mbukak tabel.
Apa sampeyan pengin mbukak tabel iki mung diwaca? @ Yen sampeyan wis mbukak pitakon utawa formulir sing ana ing tabel iki, tutup, banjur coba maneh kanggo mbukak tabel ing tampilan Desain. @ 19 @@ 2
10010 Tabel '|' minangka tabel sing gegandhengan karo sawetara properti sing ora bisa diowahi. @ Apa sampeyan pengin mbukak? @@ 19 @@ 2
10011 Microsoft Office Access nemoni kesalahan nalika ngonversi data. @ Isi kolom ing | 1 rekaman bakal dibusak.
Apa sampeyan pengin nerusake? @@ 19 @@ 2
10012 Microsoft Office Access ora bisa njupuk properti lapangan saka tabel sistem. @ Basis data kudu didandani. Yen sampeyan ngeklik Ya, Microsoft Office Access bakal mbukak tabel ing tampilan Desain. Setelan properti FieldName, DataType, FieldSize, Indexed, lan Primer bakal tetep utuh, nanging setelan properti lapangan liyane bakal lost.
Sampeyan bisa nyoba nemtokake maneh lost properti, nanging disaranake sampeyan mulihake basis data saka salinan serep, utawa nutup banjur nggunakake prentah Ndandani Database ing menu Alat (submenu Utilitas Database).
Apa sampeyan pengin terus? @@ 20 @@ 2
10013 Microsoft Office Access ora bisa nyimpen pangowahan properti kanggo tabel sing ana gandhengane. @ Apa sampeyan pengin terus? @@ 19 @@ 2
10014 Microsoft Office Access ora bisa nambahi kabeh data ing tabel. @ Isi kolom ing | 1 rekor dihapus, lan | 2 cathetan padha lost amarga pelanggaran utama.
* Yen data wis dibusak, data sing sampeyan tampal utawa diimpor ora cocog karo jinis data lapangan utawa properti FieldSize ing tabel tujuan.
* Yen cathetan lost, salah sawijining cathetan sing sampeyan tampal ngemot nilai kunci utama sing wis ana ing tabel tujuan, utawa nglanggar aturan integritas referensial kanggo hubungan sing ditemtokake ing antarane tabel.
Apa sampeyan pengin nerusake? @@ 22 @ 600922 @ 1
10015 Ngganti jinis data iki mbutuhake ngilangi kunci utama. @ Apa sampeyan pengin terus? @@ 19 @@ 2
10016 Sawetara data bisa uga lost. @ Setelan kanggo properti FieldSize siji utawa luwih lapangan diganti dadi ukuran sing luwih cekak. Yen data lost, aturan validasi bisa uga dilanggar minangka asil.
Apa sampeyan pengin terus? @@ 20 @@ 2
10017 Komputer sampeyan ora ana ruang disk. @ Sampeyan ora bisa mbatalake tambalan iki. Apa sampeyan pengin terus? @@ 19 @@ 2
10018 Microsoft Office Access ora bisa nambahi kabeh data ing tabel. @ Isi kolom ing | 1 rekor dihapus, lan | 2 cathetan padha lost amarga pelanggaran utama.
* Yen data wis dibusak, data sing sampeyan tampal utawa diimpor ora cocog karo jinis data lapangan utawa properti FieldSize ing tabel tujuan.
* Yen cathetan lost, cathetan sing sampeyan tampil ngemot nilai kunci utama sing wis ana ing tabel tujuan, utawa nglanggar aturan integritas referensial kanggo hubungan sing ditemtokake ing antarane tabel. @@ 2 @ 600922 @ 1
10019 Microsoft Office Access ora bisa nemokake database sing ngemot tabel sing gegandhengan'flix.'@ Properti sing disetel ing Microsoft Office Access kanggo tabel sing gegandhengan bakalost.
Apa sampeyan pengin terus konversi? @@ 19 @@ 2
10020 Aturan integritas data wis diganti; data sing ana saiki bisa uga ora valid kanggo aturan anyar. @ Proses iki bisa uga butuh wektu suwene. Apa sampeyan pengin data sing wis ana dites nganggo aturan anyar? @@ 13 @@ 2
10021 Data sing ana saiki nglanggar aturan validasi rekaman sing anyar. @ Apa sampeyan pengin terus nyoba nganggo aturan anyar?
* Kanggo njaga aturan anyar lan terus nyoba, klik Ya.
* Kanggo bali menyang aturan lawas lan terus nyoba, klik No.
* Kanggo mungkasi tes, klik Batal. @@ 13 @@ 1
10022 Data sing ana saiki nglanggar setelan anyar kanggo properti '| 1' kanggo lapangan'|2.'@ Apa sampeyan pengin terus nyoba karo setelan anyar?
* Kanggo njaga setelan anyar lan terus nyoba, klik Ya.
* Kanggo bali menyang setelan lawas lan terus nyoba, klik No.
* Kanggo mungkasi tes, klik Batal. @@ 13 @@ 2
10023 Akses Microsoft Office dibusak | indeks ing kolom sing dikonversi. @ Sawetara data ora dikonversi kanthi bener. @@ 1 @@ 1
10024 Sampeyan kudu nyimpen tabel dhisik. @ Microsoft Office Access ora bisa nyoba data nganti sampeyan nyimpen pangowahan desain sing digawe.
Apa sampeyan pengin nyimpen tabel saiki? @@ 19 @@ 2
10025 Operasi iki bakal nyoba cathetan tabel lan aturan validasi lapangan, uga properti sing dibutuhake lan AllowZeroLength, kanggo kabeh data ing tabel. @ Proses iki bisa uga butuh wektu suwene.
Apa sampeyan pengin terus? @@ 19 @@ 2
10026 Kabeh data bener kanggo kabeh aturan. @@@ 1 @@ 1
10027 Data sing ana saiki nglanggar aturan validasi rekaman sing anyar. @ Apa sampeyan pengin terus nyoba data nganggo aturan anyar iki?
* Kanggo terus nyoba nglanggar aturan anyar liyane, klik Ya.
* Kanggo terus nyoba mung aturan validasi lawas, klik No.
* Kanggo mungkasi tes, klik Batal. @@ 13 @@ 2
10028 Data sing ana saiki nglanggar properti '| 1' kanggo lapangan'|2.'@ Yen sampeyan terus nyoba, Microsoft Office Access bakal menehi informasi yen data nglanggar setelan properti liyane ing tabel.
Apa sampeyan pengin terus nyoba? @@ 19 @@ 2
10029 Ora ana kunci utama sing ditemtokake. @ Sanajan kunci utama ora dibutuhake, disaranake banget. Tabel kudu duwe kunci utami kanggo sampeyan nambah data menyang tabel iki utawa kanggo netepake hubungan antarane tabel iki lan tabel liyane ing basis data.
Apa sampeyan pengin bali menyang desain tabel lan nambah kunci utama saiki? @@ 13 @@ 2
10030 Ora ana kunci utama sing ditemtokake. @ Sanajan kunci utama ora dibutuhake, disaranake banget. Tabel kudu duwe kunci utami kanggo sampeyan nemtokake hubungan antarane tabel iki lan tabel liyane ing basis data.
Apa sampeyan pengin bali menyang desain tabel lan nambah kunci utama saiki? @@ 13 @@ 2
10031 Sampeyan kudu luwih dhisik nyimpen fungsi kasebut. @ Apa sampeyan pengin nyimpen fungsi saiki? @@ 19 @@ 1
10250 Sampeyan ora bisa nyithak kolom sing bisa digulung (ora beku) ing lembar data. @ Kolom beku luwih akeh tinimbang kaca kasebut. Apa sampeyan mung pengin nyithak kolom beku? @ Yen sampeyan pengin nyithak kolom sing ora beku, coba salah siji utawa luwih saka ing ngisor iki:
* Kurangi jembaré kolom lan tambah dhuwur baris saka kolom beku.
* Owahi orientasi kaca menyang Lanskap ing kothak dialog Properti printer.
* Kurangi ukuran wates kaca kiwa lan tengen ing kothak dialog Setup Kaca. @ 21 @ 209172 @ 2
10251 Judhul kolom dhuwur banget kanggo dilebokake ing kaca. Bagean judhul bakal dipotong. @ Apa sampeyan pengin nyithak judhul sing durung lengkap? @ Kanggo nyegah judhul ora dipotong, coba salah siji utawa luwih saka ing ngisor iki:
* Owahi orientasi kaca dadi Potret ing kothak dialog Properties printer.
* Kurangi ukuran wates sisih ndhuwur lan ngisor ing kothak dialog Setup Kaca. @ 19 @@ 2
10252 Paling ora siji kolom jembar banget kanggo kaca kasebut. Data ing kolom kasebut bakal dipotong. @ Apa sampeyan pengin nyithak kolom kanthi data sing ora lengkap? @ Kanggo nyegah data dipotong, coba salah siji utawa luwih saka ing ngisor iki:
* Kurangi jembaré kolom lan tambah dhuwur baris.
* Owahi orientasi kaca menyang Lanskap ing kothak dialog Properti printer.
* Kurangi ukuran wates kaca kiwa lan tengen ing kothak dialog Setup Kaca. @ 19 @@ 2
10253 Dhuwur baris ngluwihi papan ing antarane wates ndhuwur lan ngisor. @ Apa sampeyan pengin nyithak kolom kanthi data sing ora lengkap? @ Kanggo nyegah data dipotong, coba salah siji utawa luwih saka ing ngisor iki:
* Nambah jembaré kolom lan nyuda dhuwur baris.
* Owahi orientasi kaca dadi Potret ing kothak dialog Properties printer.
* Kurangi ukuran wates sisih ndhuwur lan ngisor ing kothak dialog Setup Kaca. @ 19 @@ 2
10500 Sampeyan bakal mbukak pitakon nganyari sing bakal ngowahi data ing tabel sampeyan. @ Apa sampeyan yakin pengin mbukak jinis pitakon tumindak iki?
Kanggo informasi babagan cara supaya pesen iki ora ditampilake saben mbukak pitakon tumindak, klik Bantuan. @@ 21 @ 209058 @ 2
10501 Sampeyan bakal mbukak pitakon tambahan sing bakal ngowahi data ing tabel sampeyan. @ Sampeyan yakin pengin mbukak pitakon tumindak jinis iki?
Kanggo informasi babagan mateni pesen konfirmasi kanggo pambusakan dokumen, klik Bantuan. @@ 21 @ 209058 @ 2
10502 Sampeyan bakal mbukak pitakon tabel sing bakal ngowahi data ing tabel sampeyan. @ Apa sampeyan yakin pengin mbukak pitakon tumindak jinis iki?
Kanggo informasi babagan cara supaya pesen iki ora ditampilake saben mbukak pitakon tumindak, klik Bantuan. @@ 21 @ 209058 @ 2
10503 Sampeyan bakal mbukak pitakon mbusak sing bakal ngowahi data ing tabel sampeyan. @ Sampeyan yakin pengin mbukak pitakon tumindak jinis iki?
Kanggo informasi babagan cara supaya pesen iki ora ditampilake saben mbukak pitakon tumindak, klik Bantuan. @@ 21 @ 209058 @ 2
10504 Sampeyan bakal mbukak pitakon definisi data sing bisa ngowahi data ing tabel sampeyan. @ Apa sampeyan yakin pengin mbukak pitakon SQL?
Yen ora, klik Ora banjur ganti pitakon utawa tutup supaya bisa mbukak mengko. @@ 19 @@ 2
10505 Sampeyan arep nganyari | (@). @ Sawise sampeyan ngeklik Ya, sampeyan ora bisa nggunakake printah Batalake kanggo ngowahi pangowahan.
Apa sampeyan yakin pengin nganyari cathetan iki? @@ 19 @@ 2
10506 Sampeyan arep nambahi | (@). @ Sawise sampeyan ngeklik Ya, sampeyan ora bisa nggunakake printah Batalake kanggo ngowahi pangowahan.
Sampeyan yakin pengin nambah larik sing dipilih? @@ 19 @@ 2
10507 Sampeyan arep nempel | baris menyang tabel anyar. @ Sawise sampeyan klik Ya, sampeyan ora bisa nggunakake printah batalake kanggo ngowahi pangowahan.
Apa sampeyan yakin bakal nggawe tabel anyar kanthi cathetan sing dipilih? @@ 19 @@ 2
10508 Sampeyan arep mbusak | baris saka tabel sing ditemtokake. @ Sawise sampeyan klik Ya, sampeyan ora bisa nggunakake printah Batalake kanggo ngowahi pangowahan.
Sampeyan yakin pengin mbusak cathetan sing dipilih? @@ 19 @@ 2
10509 Microsoft Office Access ora bisa nganyari kabeh cathetan ing kueri pembaruan. @ Microsoft Office Access ora nganyari | 1 kolom amarga gagal konversi jinis, | 2 rekaman amarga ana pelanggaran utama, | 3 rekor (s) amarga pelanggaran kunci, lan | 4 cathetan amarga ana pelanggaran aturan validasi.
Apa sampeyan pengin terus mbukak jinis pitakon tumindak iki?
Kanggo nglirwakake kesalahan lan mbukak pitakon, klik Ya.
Kanggo panjelasan babagan panyebabe pelanggaran kasebut, klik Bantuan. @@ 21 @ 310019 @ 2
10510 Microsoft Office Access ora bisa nambah kabeh cathetan ing kueri append. @ Microsoft Office Access disetel | 1 kolom menyang Null amarga Gagal konversi jinis, lan ora nambah | 2 cathetan ing tabel amarga pelanggaran utama, | 3 rekor amarga pelanggaran kunci, lan | 4 rekor amarga pelanggaran aturan validasi.
Apa sampeyan pengin mbukak pitakon tumindak?
Kanggo nglirwakake kesalahan lan mbukak pitakon, klik Ya.
Kanggo panjelasan babagan panyebabe pelanggaran kasebut, klik Bantuan. @@ 21 @ 310020 @ 2
10511 Microsoft Office Access ora bisa nambah kabeh rekaman ing pitakon nganyari utawa nambah. @ Setelan | 1 kolom menyang Null amarga ana jinis konversi sing gagal.
Gagal konversi jinis disebabake nalika data ing siji utawa luwih lapangan ora cocog karo jinis DataType utawa FieldSize ing tabel tujuan. Contone, ninggalake kolom kosong ing kolom Ya / Ora utawa ngetik teks ing kolom angka bakal nyebabake kesalahan iki.
Apa sampeyan pengin nglirwakake kesalahan lan mbukak update utawa nambah pitakon?
Kanggo nglirwakake kesalahan lan mbukak pitakon, klik Ya. @@ 19 @ 600922 @ 2
10512 Microsoft Office Access ora bisa mbusak | 2 cathetan ing pitakon mbusak amarga ana pelanggaran utama lan | 3 cathetan amarga ana pelanggaran kunci. @ Apa sampeyan pengin mbukak pitakon tumindak iki?
Kanggo nglirwakake kesalahan lan mbukak pitakon, klik Ya.
Kanggo panjelasan babagan panyebabe pelanggaran kasebut, klik Bantuan. @@ 21 @ 310016 @ 2
10513 Sing ana | bakal dibusak sadurunge mbukak query. @ Apa sampeyan pengin terus? @@ 20 @@ 2
10514 Sampeyan ora bakal bisa mbatalake pangowahan sing bakal ditindakake pitakon tumindak ing data ing tabel utawa tabel sing ana gandhengane. @ Apa sampeyan pengin mbukak pitakon tumindak iki? @@ 19 @@ 2
10515 Microsoft Office Access ora bisa nganyari kabeh cathetan ing pitakon nganyari. @ Microsoft Office Access ora nganyari | 1 kolom amarga gagal konversi jinis, | 2 rekor amarga pelanggaran utama, | 3 rekor (s) amarga pelanggaran kunci, lan | 4 cathetan amarga ana pelanggaran aturan validasi.
Kanggo panjelasan babagan panyebabe pelanggaran kasebut, klik Bantuan. @@ 2 @ 310019 @ 1
10516 Microsoft Office Access ora bisa nambah kabeh cathetan ing tabel. @ Microsoft Office Access disetel | 1 kolom menyang Null amarga ana Gagal konversi jinis, lan ora nambah | 2 cathetan amarga ana pelanggaran utama , | 3 rekor amarga pelanggaran kunci, lan | 4 rekor amarga pelanggaran aturan validasi.
Kanggo panjelasan babagan panyebabe pelanggaran kasebut, klik Bantuan. @@ 2 @ 310020 @ 1
10517 Microsoft Office Access ora bisa nambah kabeh cathetan ing kuision make-table. @ Setelan | 1 kolom menyang Null amarga gagal konversi jinis.
Gagal konversi jinis disebabake nalika data ing siji utawa luwih lapangan ora cocog karo jinis DataType utawa FieldSize ing tabel tujuan. Contone, ninggalake kolom kosong ing kolom Ya / Ora utawa nambah teks ing kolom angka bakal nyebabake kesalahan iki. @@ 1 @ 600922 @ 1
10518 Microsoft Office Access ora bisa mbusak kabeh cathetan ing query query. @ Microsoft Office Access ora mbusak | 2 rekaman amarga ana pelanggaran utama lan | 3 record amarga ana pelanggaran kunci.
Kanggo panjelasan babagan panyebabe pelanggaran kasebut, klik Bantuan. @@ 2 @ 310016 @ 1
10519 Ora ana cukup ruang disk utawa memori kanggo mbatalake pangowahan data sing bakal digawe pitakon tumindak iki. @ Apa sampeyan pengin mbukak pitakon tumindak iki?
Kanggo informasi babagan mbebasake ruang disk utawa mbebasake memori, goleki indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'disk space, freeing' utawa 'memory, troubleshooting'. @@ 19 @@ 2
10520 Apa sampeyan pengin nyimpen pangowahan sing digawe menyang pernyataan SQL lan nganyari properti kasebut? @ Properti RecordSource utawa RowSource ngemot pernyataan SQL nalika sampeyan njaluk Query Builder, mula pernyataan SQL asli diowahi. @ Kanggo nutup Query Builder tanpa ngganti pratelan SQL asli, klik No @ 13 @ 604309 @ 2
10521 Apa sampeyan pengin nyimpen pangowahan sing digawe karo query lan nganyari properti? @ Properti RecordSource utawa RowSource ngemot jeneng pitakon nalika sampeyan njaluk Query Builder, mula pitakon asline diowahi. @ Kanggo nutup Query Builder tanpa diganti pitakonane asline, klik No @ 13 @ 604309 @ 2
10522 Sampeyan nggunakake Query Builder ing tabel. @ Apa sampeyan pengin nggawe pitakon adhedhasar tabel? @@ 19 @@ 2
10523 Sampeyan bakal mbukak pitakon liwat-liwat sing bisa ngowahi data ing tabel sampeyan. @ Apa sampeyan yakin pengin mbukak pitakon SQL?
Kanggo informasi babagan cara supaya pesen iki ora ditampilake saben mbukak query SQL, klik Bantuan. @@ 21 @ 209058 @ 2
10524 | kolom output ing pitakon ora dijenengi jenenge lan ora bakal nuduhake data apa wae. @@@ 1 @@ 1
10526 Apa sampeyan pengin nyimpen pangowahan sing digawe menyang Statement SQL lan nganyari editor teks? @ Prosedur utawa Fungsi sing Disimpen ngemot pratelan SQL nalika sampeyan njaluk Query Builder, mula pernyataan SQL asli diowahi. @ Kanggo nutup Query Builder tanpa ngganti pratelan SQL asli, klik Nomer @ 13 @ 604309 @ 2
10600 Sampeyan yakin pengin mbusak hubungan sing dipilih saka database sampeyan kanthi permanen? @@@ 19 @@ 2
10601 Hubungan wis ana. @ Apa sampeyan pengin ngowahi hubungan sing wis ana? Kanggo nggawe hubungan anyar, klik Ora. @@ 13 @@ 2
10602 Jeneng lapangan ilang saurutan |. @ Sampeyan durung milih lapangan sing cocog kanggo hubungan iki ing saben baris kothak. @ Pilih kolom supaya kothak duwe jumlah lapangan sing padha ing sisih kiwa lan tengen, banjur coba ciptakake hubungan maneh. @ 1 @@ 1
10603 Hubungan iki wis diowahi utawa diilangi dening pangguna liya wiwit sampeyan mbukak jendela Hubungan. @ Apa sampeyan pengin ngowahi hubungan lan nimpa pangowahan pangguna liyane? Kanggo nganyari jendela Hubungan sampeyan kanggo nyakup pangowahan pangguna liyane, klik Ora. @@ 19 @@ 2
10604 Hubungan iki wis diilangi dening pangguna liyane. @ Kanggo nganyari tampilan sampeyan, klik OK. @@ 1 @@ 1
10605 Tata letak jendela Hubungan bakal dibusak. @ Apa sampeyan pengin terus? @@ 19 @@ 2
10606 Sampeyan ora bisa nampilake pitakon utawa tabel sing gegandhengan ing jendela Hubungan kanggo basis data iki. @ Basis data '|' digawe ing versi Microsoft Office Access sing luwih dhisik.
Yen sampeyan pengin ngowahi basis data iki menyang versi Microsoft Office Access sing saiki, gunakake printah Ngonversi Database ing menu Alat (submenu Utilitas Database). @@ 1 @@ 1
10607 Hubungan kasebut digawe minangka hubungan siji-kanggo-akeh amarga ana entri duplikat ing lapangan sing gegandhengan. @ Sampeyan wis nyoba nggawe hubungan siji-menyang-siji, nanging data ing tabel kasebut nuduhake manawa ana siji-sijine -banyak hubungan luwih cocog. @@ 2 @ 411617 @ 1
10608 Kanggo nggawe hubungan, gunakake mouse kanggo nyeret lapangan saka siji tabel menyang tabel liyane. @@@ 1 @@ 1
10700 Dokumen iki sadurunge diformat kanggo printer | 1 ing | 2, nanging printer kasebut ora kasedhiya. Apa sampeyan pengin nggunakake printer gawan | 3? @@@ 19 @@ 1
10701 Dokumen iki sadurunge diformat kanggo printer '| 1 ing | 2', nanging printer kasebut ora kasedhiya. Setelan kaca sing ditampilake ing kothak dialog Print Setup kanggo printer standar '| 3' saiki. @ Apa sampeyan pengin terus? @@ 19 @@ 1
10702 Pratinjau utawa nyithak tampilan PivotTable iki bisa uga butuh wektu suwe amarga nampilake data detail sing akeh. Akses Kantor Microsoft bisa uga ora suwe. @ Apa sampeyan pengin terus? @ * Kanggo nyuda wektu sing dibutuhake, ndhelikakeost utawa kabeh data rinci ing tampilan.
* Kanggo informasi luwih lengkap, waca artikel Basis Pengetahuan Microsoft Q282315. @ 3 @@ 1
10750 Sampeyan kudu nyimpen makro sadurunge mbukak. @ Apa sampeyan pengin nyimpen makro saiki?
* Kanggo nyimpen makro banjur jalanake, klik Ya.
* Kanggo bali menyang jendela Macro kanggo makro iki utawa menyang jendhela sing sampeyan tindakake Run Run Macro, klik No. @@ 19 @@ 2
10751 Sawetara tumindak makro sing sampeyan coba simpen ora bisa dileksanakake ing Akses 97. Tumindak kasebut bakal mbusak permanen saka makro ing versi Access 97 saka basis data sampeyan. @@@ 1 @@ 1
10800 Microsoft Office Access rampung nambah indeks'|.'@ Tambah indeks liyane saka kothak dialog Select Index Files, utawa klik Tutup. @@ 1 @@ 1
10801 File informasi indeks Microsoft Office Access (.inf) kanggo '|' wis ana. @ Apa sampeyan pengin ngganti file Microsoft Office Access .inf sing ana kanggo file dBASE utawa Microsoft FoxPro sing sampeyan kaitake? @ * Kanggo nggawe file .inf anyar, klik Ya.
* Kanggo nggunakake file sing ana, klik No.
Yen file .inf ngemot informasi sing ora valid utawa ketinggalan jaman, sampeyan kudu klik Ya kanggo nggawe file .inf sing anyar sadurunge bisa ngubungake tabel. @ 17 @ 209186 @ 2
10803 Objek database '|' wis ana. @ Apa sampeyan pengin ngganti obyek database sing ana karo sing sampeyan ekspor?
Yen sampeyan pengin ngekspor obyek iki tanpa ngganti obyek database sing ana, klik Ora. Sampeyan banjur bisa ngekspor obyek maneh lan ganti jeneng ing kothak dialog Ekspor. @@ 20 @@ 2
10804 Ora kabeh spesifikasi impor bisa diimpor amarga ana konflik jeneng. Konflik ana ing | spesifikasi kasebut. @ Ganti jeneng spesifikasi impor sing bentrok, lan coba operasi impor maneh. @@ 1 @@ 1
10805 Jeneng file CDF ora valid
10806 Data sing gegandhengan ora didhukung karo opsi data langsung.
10807 Temtokake lokasi ekspor XML.
10808 Cathetan saiki ora unik. Kabeh cathetan sing padha diekspor.
10892 Formulir kanthi kontrol ActiveX sing kaiket utawa obyek sing dipasang ing sumber data ora bisa disetel properti DefaultView menyang Formulir Kontinu. @ Sampeyan nyoba nambah kontrol ActiveX sing kaiket menyang formulir ing tampilan Desain.
Microsoft Office Access bakal ngreset properti DefaultView menyang Formulir Tunggal. @@ 1 @@ 1
10893 Salah siji file kaca akses data wis dibukak dening pangguna liyane utawa sampeyan ora duwe idin nulis menyang file kasebut. Yen sampeyan nggawe pangowahan, sampeyan kudu nyimpen menyang file liyane.
10894 Ana kesalahan sing ora dikarepake nalika nyimpen properti dokumen menyang kaca akses data.
10895 Sampeyan nyoba nyelehake kolom OLE utawa binar menyang kaca akses data. Ora ana kontrol HTML sing kaiket kanthi bener karo jinis kolom iki.
10896 Sampeyan wis milih mbusak kaca akses data kanthi permanen. @ Apa sampeyan pengin mbusak loro link lan file kaca, utawa mung ngilangi tautan ?? & Delete Link and Files? Delete & Link Only? Batal @@ 27 @@
10897 | @Ana masalah karo setelan registrasi Internet Explorer. @ Instal maneh Internet Explorer. @ 1 @@ 1
10898 Kaca akses data Microsoft Office Access mung bisa dideleng ing Microsoft Internet Explorer, nanging dudu Browser standar sampeyan. @ Apa sampeyan pengin mbukak Internet Explorer kanggo ndeleng kaca iki? @@ 19 @@
10899 Link menyang kaca akses data iki ora bisa digawe amarga Data lan Misc. Objek ora dicenthang. @@@ 1 @@ 1
10900 Operasi nyimpen sukses. @ Folder digawe kanggo file pendukung sampeyan ing tujuan nyimpen. @ Direktori iki kudu digawe amarga server ora ndhukung jeneng file sing dawa. @ 1 @@ 1
10901 Sampeyan kudu nyimpen kaca akses data sadurunge bisa dipratinjau. @ Apa sampeyan pengin nyimpen saiki? @@ 19 @@
10902 Kaca akses data wis disimpen, nanging siji utawa luwih saka file pendukung (yaiku, gambar, swara, file video) ilang. @ Sampeyan bisa uga kudu:
* Mbusak lan nggawe maneh obyek HTML ing kaca kasebut.
* Aplikasi maneh tema, yen kaca kasebut duwe tema. @@ 1 @@ 1
10903 Simpen wis rampung, nanging file kanggo tema sing dipilih ora ana. @ Mangga lebokake tema anyar menyang kaca akses data, lan simpen maneh. @@ 1 @@ 1
10904 Apa sampeyan pengin Microsoft Office Access nyetel properti DataPageSize level klompok iki menyang Kabeh? @@@ 19 @@
10905 Sampeyan wis mbukak kaca sing dirancang nggunakake Access 2000. Kanggo ngedit kaca, sampeyan kudu nyimpen nggunakake versi Microsoft Office Web Components sing luwih anyar.
Apa sampeyan pengin Akses ngonversi kaca iki kanthi nyimpen nganggo versi luwih anyar saka Komponen Web Microsoft Office ?? & Konversi? Batal @@@ 35 @@
10950 Sampeyan yakin pengin mbusak akun iki? @ Sampeyan ora bisa mbatalake pambusakan akun pangguna utawa grup. Kanggo mulihake akun pangguna utawa grup sing wis dibusak, sampeyan kudu nggawe maneh akun kanthi nggunakake jeneng lan identifikasi pribadi (PID) sing padha. @@ 20 @@ 2
10951 Sampeyan ora duwe idin kanggo ngowahi'|.'@ Kanggo ngowahi obyek iki, sampeyan kudu duwe idin Modifikasi Desain. Yen obyek kasebut minangka tabel, sampeyan uga kudu duwe idin Data lan Nganyari Data kasebut.
Apa sampeyan pengin nyimpen salinan obyek dadi obyek anyar? @@ 21 @ 410222 @ 1
10952 Sampeyan ora duwe idin kanggo ndeleng makro iki. @ Kanggo ndeleng makro, sampeyan kudu duwe idin Maca Desain.
Apa sampeyan pengin terus mbukak makro? @@ 21 @ 410222 @ 2
10953 Sampeyan ora duwe idin kanggo ngowahi'|.'@ Kanggo ngowahi obyek iki, sampeyan kudu duwe idin Modifikasi Desain. Yen obyek kasebut minangka tabel, sampeyan uga kudu duwe idin Data lan Nganyari Data kasebut.
Apa sampeyan pengin mbukak dadi mung maca? @@ 21 @ 410222 @ 1
10954 Sampeyan ngganti ijin '| 1' kanggo'|2.'@ Apa sampeyan pengin menehi ijin kasebut saiki? @@ 19 @@ 2
10955 Sampeyan ora duwe idin kanggo mbukak '|' kanggo nggunakake eksklusif. @ Microsoft Office Access mbukak database kanggo akses bebarengan.
Kanggo mbukak basis data kanggo akses eksklusif, sampeyan kudu duwe idin Terbuka Eksklusif. Kanggo informasi luwih lengkap babagan idin lan sapa sing bisa nyetel, klik Bantuan. @@ 2 @ 410222 @ 1
10956 ; LCID = 0x0409
10957 Sampeyan durung ngetik ID grup kerja. Kanggo mesthekake yen file informasi klompok kerja unik, lebokake ID grup kerja unik nganti 20 nomer utawa huruf. Terusake tanpa ID grup kerja? @@@ 20 @@ 1
10958 File '|' wis ana. Ganti file sing wis ana? @@@ 20 @@ 1
10959 File Grup Kerja (* .mdw)
10960 Pilih File Informasi Grup Kerja
10961 Open
10962 Sampeyan wis sukses nggawe file informasi grup kerja '|.' @@@ 1 @@ 4
10963 Ora bisa nemokake file: '|'
10964 Sampeyan wis sukses gabung karo grup kerja sing ditetepake karo file informasi klompok '|' @@@ 1 @@ 2
10965 Disaranake sampeyan banget ngganti sandhi administrator sistem (SA) nalika operasi iki rampung. Kanggo ngganti titik sandhi SA menyang Keamanan ing menu Alat, banjur klik Set Sandhi Login.
10966 Sampeyan kudu restaraplikasi kanggo level keamanan sing anyar ditrapake. @@@ 1 @@ 1
10967 Microsoft Office Access ora bisa ngowahi setelan registri sing ngontrol ekspresi ora aman diblokir utawa ora. @ Akun sampeyan ora sah kanggo ngganti setelan registri iki. Kanggo ngganti setelan iki, hubungi administrator sistem sampeyan. @@ 2 @ 553714182 @ 2
10968 Microsoft Office Access ora bisa nambah teken digital menyang file sampeyan amarga Akses ora entuk akses eksklusif menyang file kasebut. @Priksa manawa ora ana wong utawa program liyane sing mbukak file kasebut lan coba tambahake teken digital maneh. @@ 1 @@ 2
10969 Supaya level keamanan Medium utawa High makro bisa mlaku kanthi bener, komputer uga kudu dikonfigurasi kanggo mblokir ekspresi sing ora aman. @ Mblokir ekspresi sing ora aman mengaruhi kabeh pangguna ing komputer iki. @ Apa sampeyan pengin ngalangi ekspresi sing ora aman? @ 21 @ 553714182 @ 2
10970 Ekspresi sing ora aman diblokir. Sampeyan bisa ngonfigurasi komputer supaya kabeh ekspresi bisa dievaluasi. @ Ngidini kabeh ekspresi kanggo dievaluasi mengaruhi kabeh pangguna ing komputer iki. @ Apa sampeyan pengin ngidini evaluasi ekspresi sing bisa uga ora aman? @ 22 @ 553714182 @ 2
10971 Peringatan Keamanan: Ekspresi sing ora aman ora diblokir. @ Kanggo mblokir ekspresi sing ora aman, Paket Layanan 4.0 Microsoft Jet 8 utawa luwih anyar kudu diinstal. Kanggo entuk versi paling anyar Jet 4.0, bukak http: //windowsupdate.microsoft.com.@ '|' bisa uga ora aman dibukak yen ngemot ekspresi sing dimaksud kanggo ngrusak komputer sampeyan. Apa sampeyan pengin mbukak file iki? @ 20 @ 553714182 @ 2
10972 Peringatan Keamanan: Ekspresi sing ora aman ora diblokir. @ Apa sampeyan pengin ngalangi ekspresi sing ora aman? @@ 21 @ 553714182 @ 2
10973 '|' ora bisa dibukak amarga sampeyan kudu restaraplikasi kanggo level keamanan sing anyar ditrapake. @@@ 1 @ 553714182 @ 1
29000 Memori ora cukup kanggo nggawe area input. @ Tutup program sing ora dibutuhake. Banjur coba gawe area input maneh.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan memori sing gratis, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'memori, ngatasi masalah'. @@ 1 @@ 1
29001 Microsoft Office Access gagal nyimpen modul'|.'@ Komputer sampeyan bisa uga kurang ing ruang disk.
Kanggo informasi babagan mbebasake memori utawa papan disk, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'memori, pemecahan masalah' utawa 'disk space, freeing'. @@ 1 @@ 3
29002 Microsoft Office Access gagal nggawe modul Visual Basic'|.'@Yen basis data sampeyan ana ing drive jaringan, priksa sambungan jaringan sampeyan, banjur coba maneh. @@ 1 @@ 1
29003 Microsoft Office Access gagal ngonversi utawa ngaktifake modul kode sampeyan. @ Komputer bisa uga kurang saka ruang disk utawa memori. @@ 1 @@ 1
29004 Jeneng prosedur anyar sing diwenehake ora valid. @@@ 2 @ 611738 @ 1
29005 Tata cara '|' wis ana. @ Pilih jeneng prosedur liyane. @@ 1 @@ 1
29006 Microsoft Office Access gagal nggawe toolbar jendela Debug. @ Sistem bisa uga ora ana memori sumber daya. @ Tutup program sing ora dibutuhake banjur coba maneh.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan memori sing gratis, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'memori, ngatasi masalah'. @ 1 @@ 1
29007 Sajrone operasi tempel utawa impor, Microsoft Office Access gagal ngonversi '|' modul saka versi database Microsoft Office Access sing luwih dhisik. @ Komputer bisa uga kurang saka ruang disk utawa memori. @@ 1 @@ 1
29008 Microsoft Office Access ora bisa nggawe papan panyimpenan kanggo modul Visual Basic. @ Yen basis data sampeyan ana ing drive jaringan, priksa sambungan jaringan sampeyan, banjur coba maneh. @@ 1 @@ 3
29009 Microsoft Office Access ora bisa mbukak papan panyimpenan kanggo modul Visual Basic. @ Komputer bisa uga kurang saka papan disk.
Kanggo informasi babagan mbebasake memori utawa papan disk, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'memori, pemecahan masalah' utawa 'disk space, freeing'. @@ 1 @@ 3
29010 Jeneng fungsi dawa banget. @ Microsoft Office Access bakal motong jeneng fungsi dadi 255 karakter. @@ 1 @ 411738 @ 1
29011 Microsoft Office Access gagal nyimpen database. @ Komputer bisa uga ora ana ruang disk.
Kanggo informasi babagan mbebasake memori utawa papan disk, telusuri indeks Bantuan Microsoft Windows kanggo 'memori, pemecahan masalah' utawa 'disk space, freeing'. @@ 1 @@ 3
29013 Tindakan iki bakal ngreset kode saiki ing mode istirahat. @ Apa sampeyan pengin mungkasi kode sing mlaku? @ * Kanggo mungkasi eksekusi program supaya jendhela Modul bisa ditutup, pilih Ya.
* Kanggo ninggalake kode ing negara saiki, pilih Nomer @ 20 @@ 1
29014 Sampeyan ora bisa nambah referensi menyang klompok kerja Microsoft Office Access. @@@ 2 @ 613780 @ 1
29015 Sampeyan ora bisa mbusak referensi iki. @ Microsoft Office Access butuh referensi iki supaya bisa mlaku kanthi bener. @@ 1 @@ 1
29016 Sampeyan ora bisa nambah referensi menyang database sing mbukak. @@@ 1 @@ 1
29017 Pangkalan data | digawe ing versi Microsoft Office Access sing luwih anyar. @ Konversi basis data iki menyang versi Microsoft Office Access saiki kanthi nggunakake printah Konversi Database ing menu Alat (submenu Utilitas Database). @@ 1 @@ 1
29018 Sampeyan ora bisa nggunakake modul standar kanggo operasi iki. @@@ 1 @@ 1
29019 Jeneng modul '|' ora valid. @ * Jeneng modul bisa uga starnganggo awalan Formulir_ utawa Laporan_.
* Modul ora bisa dijenengi Formulir, Laporan, Modul, Aplikasi, Layar, Asisten, CommandBars, Referensi, utawa DoCmd.
* Jeneng modul bisa uga duwe akeh karakter. @@ 2 @ 611734 @ 1
29020 Pangguna liyane wis ngowahi basis data iki. @ Kanggo ndeleng versi saiki, tutup database banjur bukak maneh. @@ 1 @@ 1
29021 Operasi iki ora kasedhiya nalika ana modul ing mode istirahat. @ Reset kode eksekusi banjur coba operasi maneh. @@ 1 @@ 1
29022 Ana kesalahan kompilasi sajrone konversi utawa ngaktifake basis data iki. @ Basis data durung disimpen ing negara sing disusun. Kinerja basis data iki bakal rusak amarga Microsoft Office Access kudu nyusun ulang basis data kanggo saben sesi.
Kanggo informasi babagan nambah kinerja, klik Bantuan. @@ 2 @ 611705 @ 1
29023 Ana panggilan lib-link dinamis 16-bitraries (.dll) ing modul ing database iki. @ Iki ora bakal digunakake ing Microsoft Windows 95 utawa Microsoft Windows NT. @ Ganti kode sampeyan kanggo nyebut lib link dinamis 32-bitraries (.dll). @ 2 @ 611961 @ 1
29024 Akun pangguna saiki ora duwe idin kanggo ngonversi utawa ngaktifake basis data iki. @ Kanggo ngowahi utawa ngaktifake basis data, priksa manawa ing ngisor iki:
* Sampeyan kudu gabung karo klompok kerja sing nemtokake akun pangguna sing digunakake kanggo ngakses database.
* Akun pangguna sampeyan kudu duwe idin Bukak / Mbukak lan Bukak Eksklusif kanggo obyek basis data.
* Akun pangguna sampeyan kudu duwe idin Modifikasi Desain utawa Administrasi kanggo kabeh tabel ing basis data, utawa kudu nduweni kabeh tabel ing basis data.
* Akun pangguna sampeyan kudu duwe idin Maca Desain kanggo kabeh obyek ing basis data.
* Nyuwun pangguna liyane supaya nutup database. @@ 2 @ 77316 @
29025 Ana panggilan lib-link dinamis 16-bitraries (.dll) ing modul ing database iki. @ Iki ora bakal bisa digunakake ing Microsoft Windows 95 utawa Microsoft Windows NT. @ Translate panggilan kasebut menyang lib link-dinamis 32-bit sing padhararies. @ 2 @ 611961 @
29026 Basis data sing nyoba dibukak utawa dikonversi saiki digunakake, utawa sampeyan ora duwe idin kanggo mbukak kanthi eksklusif. @ Nalika ngowahi basis data, utawa kaping pisanan sampeyan mbukak database versi sadurunge, pangguna liyane ora bisa duwe database mbukak. @ Coba salah siji saka ing ngisor iki:
* Nyuwun pangguna liyane supaya nutup database.
* Nggunakake versi Microsoft Office Access sing database ditulis, wenehi administrator grup sampeyan menehi idin kanggo mbukak database kanthi eksklusif.
Sawetara pangguna bisa nuduhake database sawise sampeyan ngowahi, utawa sawise sampeyan mbukak kaping pisanan. @ 1 @ 109027 @ 1
29027 Microsoft Office Access ora bisa nyimpen proyek kasebut. @ Pangguna liyane saiki nyimpen proyek kasebut.
Apa sampeyan pengin nyoba maneh? @@ 23 @@ 1
29028 Operasi Simpen gagal. @@@ 1 @@ 1
29029 Sampeyan nyoba mbukak basis data sing diwaca mung. @ Nalika pisanan mbukak database versi sadurunge, sampeyan kudu bisa nulis pangowahan menyang basis data.
* Atribut maca-mung file database bisa disetel; mbusak atribut iki.
* Sampeyan bisa uga milih printah Open Read Only ing kothak dialog Bukak. Aja milih prentah iki nalika mbukak database.
* Lisensi sampeyan kanggo nggunakake aplikasi iki bisa uga kadaluwarsa. @@ 1 @@ 1
29030 Microsoft Office Access ora bisa nggawe referensi menyang basis data sing ditemtokake. @ Basis data sing dirujuk ora bisa ditemokake, utawa dikunci kanthi eksklusif dening pangguna liya mula ora bisa dibukak. @ Pulihake database sing dirujuk saka salinan cadangan utawa takon pangguna sing duwe database dikunci kanggo mbukak database ing mode ora eksklusif. @ 1 @@ 1
29031 Microsoft Office Access ora bisa nggawe utawa mbukak basis data sing dijaluk saiki. @ Basis data bisa dikunci kanthi eksklusif dening pangguna liyane. @@ 1 @@ 1
29032 Sang '|' modulis mbukak; Microsoft Office Access ora bisa nyetel ijin ing modul sing mbukak. @@@ 1 @@ 1
29033 Microsoft Office Access ora bisa nambah referensi menyang basis data sing ditiru; pangowahan bakal dilirwakake. @@@ 1 @@ 1
29034 Microsoft Office Access ora bisa ngimpor modul saka replika sumber. @ Sinkronisasi database sumber. @@ 1 @@ 1
29040 Microsoft Office Access saiki ora bisa ngganti jeneng formulir, laporan, utawa modul dadi '|'. @ Tutup basis data, bukak maneh, banjur coba operasi ganti jeneng maneh. @@ 1 @@ 1
29041 Siji utawa luwih formulir utawa laporan ngemot kontrol ActiveX sing ora bisa dimuat. @ Kontrol iki ora bakal bisa mlaku nganti sampeyan ndhaptar, mbukak formulir utawa laporan ing tampilan Desain, lan nyimpen formulir utawa laporan. @@ 1 @@ 1
29042 Siji utawa luwih formulir utawa laporan ngemot kontrol ActiveX sing ora bisa dimuat. @ Kontrol iki ora bakal bisa mlaku nganti sampeyan ndhaptar, mbukak formulir utawa laporan ing tampilan Desain, lan nyimpen formulir utawa laporan. @@ 1 @@ 1
29043 Microsoft Office Access wis ngowahi kode kasebut dadi '|' menyang versi Visual Basic sampeyan saiki. @ Kanggo nambah kinerja database iki, tindakake ing ngisor iki:
1. Bukak modul ing database iki ing tampilan Desain.
2. Ing menu Debug, klik Compile And Save All Modules. @@ 1 @@ 1
29044 Versi DAO 3.0 ora kompatibel karo versi Microsoft Office Access iki. @ Gawe referensi menyang DAO versi 3.5. Kanggo informasi babagan nyetel referensi, klik Bantuan. @@ 2 @ 613780 @ 1
29045 Sampeyan ora bisa ngimpor, ngekspor, nggawe, ngowahi, utawa ngganti jeneng apa wae formulir, laporan, kaca utawa modul ing database MDE. @@@ 1 @@ 1
29046 Sampeyan ora bisa nggawe modul kanggo formulir utawa laporan yen diwaca mung, utawa yen basis data mung diwaca. @@@ 1 @@ 1
29047 Microsoft Office Access ora bisa mbukak proyek Visual Basic kanggo basis data iki. @ Pangguna liyane saiki nyimpen proyek kasebut. Apa sampeyan pengin nyoba maneh? @@ 23 @@ 1
29048 Database MDE ora bisa ngrujuk database MDB. @ Database MDE mung bisa ngrujuk database MDE liyane utawa ngetik libraries. @@ 1 @@ 1
29049 Sampeyan ora bisa ngrujuk formulir utawa modul laporan saka Formulir tampilan utawa Laporan pratinjau yen formulir utawa properti HasModule laporan disetel dadi No. @ Ganti tampilan Tampilan utawa atur properti HasModule dadi Ya kanggo ngrujuk modul kasebut. @ @ 1 @@ 1
29050 Microsoft Office Access ora bisa nyusun basis data iki amarga siji utawa luwih referensi ora bisa dirampungake. @ Basis data durung disimpen ing negara sing dikompilasi. Kinerja basis data iki bakal luwih alon amarga Microsoft Office Access kudu nyusun ulang basis data kanggo saben sesi. @ Kanggo informasi babagan peningkatan kinerja, klik Bantuan. @ 2 @ 611705 @ 1
29051 Akun pangguna saiki ora duwe idin kanggo nggawe file MDE saka basis data iki. @ Kanggo nggawe file MDE, tindakake ing ngisor iki:
* Gabung karo klompok kerja sing nemtokake akun pangguna sing digunakake kanggo ngakses database.
* Priksa manawa akun pangguna duwe idin Bukak / Run lan Bukak Eksklusif kanggo obyek basis data.
* Priksa manawa akun pangguna duwe idin Ngowahi Desain utawa ngatur kanggo tabel MSysModules2 ing basis data.
* Nyuwun pangguna liyane supaya nutup database. @@ 1 @@ 1
29052 Proyek Visual Basic for Applications ing database '|' ora bisa diowahi dadi format Visual Basic saiki. @ Yen database MDE, sampeyan kudu mbangun MDE saka MDB sumber. Yen sampeyan ora duwe sumber MDB, sampeyan kudu entuk versi anyar MDE sing kompatibel karo versi Visual Basic saiki. @@ 1 @@ 1
29053 Microsoft Office Access ora bisa nggawe kontrol liyane ing formulir utawa laporan iki. @ Yen sampeyan wis mbusak kontrol saka formulir iki utawa laporan ing wektu sing kepungkur, sampeyan bisa uga ngganti jeneng formulir kasebut utawa nglaporake banjur nambah kontrol maneh. @ @ 1 @@ 1
29054 Microsoft Office Access ora bisa nambah, ngganti jeneng, utawa mbusak kontrol sing dijaluk. @@@ 1 @@ 1
29055 Formulir utawa laporan '|' duwe kontrol sing akeh banget. @ Kurangi jumlah kontrol ing formulir utawa laporake sadurunge digunakake ing versi Microsoft Office Access. @@ 1 @@ 1
29056 Wong liya nggunakake '|' lan proyek Visual Basic for Applications ora cocog karo versi Visual Basic. @ Sampeyan kudu mbukak basis data kanthi eksklusif kanggo nganyari proyek Visual Basic for Applications ing database iki. @@ 1 @@ 1
29057 Basis data '|' mung diwaca lan proyek Visual Basic kanggo Aplikasi ora cocog karo versi Visual Basic. @ Sampeyan kudu mbukak basis data maca supaya bisa nganyari proyek Visual Basic kanggo Aplikasi ing basis data iki. @@ 1 @@ 1
29058 Sampeyan ora bisa nggawe modul kanggo formulir utawa laporan nalika conto formulir utawa laporan ana ing mode browsing. @@@ 1 @@ 1
29059 Microsoft Office Access ora bisa nampilake modul kasebut. @@@ 1 @@ 1
29060 File ora ditemokake. @@@ 1 @@ 1
29061 Ana kesalahan kompilasi sajrone konversi utawa ngaktifake database iki. @ Iki bisa uga amarga sintaks DAO lawas sing ora didhukung maneh.
Contone kayata carane ndandani kode, klik Bantuan. @@ 2 @ 611705 @ 1
29062 Jeneng modul '|' salah eja utawa nuduhake modul sing ora ana. @ Yen jeneng modul ora valid ing makro, kothak dialog Tindakan Gagal bakal nampilake jeneng makro lan bantahan makro sawise sampeyan klik OK. Bukak jendhela Makro, banjur ketik jeneng modul sing bener. @@ 1 @@ 1
29063 Proyek Visual Basic for Applications ing database rusak.
29064 Sampeyan ora duwe akses eksklusif menyang basis data saiki. Yen sampeyan terus nggawe pangowahan, mengko ora bisa disimpen.
29065 Microsoft Office Access ora bisa nyimpen pangowahan desain utawa nyimpen obyek database anyar amarga pangguna liyane mbukak file kasebut. Kanggo nyimpen pangowahan desain utawa nyimpen obyek anyar, sampeyan kudu duwe akses eksklusif menyang file kasebut.
29066 Sampeyan ora duwe akses eksklusif menyang basis data. Pangowahan desain sampeyan ora bisa disimpen saiki. Apa sampeyan pengin ditutup tanpa nyimpen pangowahan?
29067 Sampeyan ora duwe akses eksklusif menyang basis data. Sampeyan ora bisa ngonversi database iki saiki.
29068 Microsoft Office Access ora bisa ngrampungake operasi iki. Sampeyan kudu mungkasi kode banjur nyoba maneh.
29069 Microsoft Office Access ora bisa nyimpen tandatangan digital saiki. @ * Sampeyan bisa uga ana ing basis data ing Kontrol Kode Sumber.
* Sampeyan bisa uga ana ing basis data sing diwaca mung. @@ 1 @@ 1
29070 Database utawa proyek Microsoft Office Access sampeyan ngemot referensi sing ilang utawa rusak menyang file '| 1' | 2 @ * Kanggo mesthekake database utawa proyek sampeyan mlaku kanthi bener, sampeyan kudu ndandani referensi iki. @@ 1 @ 5043 @ 1
29071 Referensi VBE sing ilang utawa rusak menyang file '| 1'.
29072 Microsoft Office Access ndeteksi korupsi ing file iki. Kanggo nyoba ndandani korupsi, luwih dhisik nggawe salinan file. Banjur, ing menu Piranti, arahake Utilitas Database banjur klik Compact and Repair Database. Yen sampeyan saiki nyoba ndandani korupsi iki, mula sampeyan kudu nggawe file iki utawa mulihake saka cadangan sadurunge. @@@ 2 @ 553714192 @ 1
29073 Sampeyan ora duwe akses eksklusif menyang basis data. Sampeyan ora bisa nerusake printah Source Code Control.
29074 Microsoft Office Access gagal nggawe modul Visual Basic. @ Yen basis data sampeyan ana ing drive jaringan, priksa sambungan jaringan sampeyan, banjur coba maneh. @@ 1 @@ 1
29075 Akses ora bisa nambah tandha tangan digital menyang file sing digawe ing Access 97 utawa sing luwih anyar. @ Konversi file menyang Access 2000 utawa format file sing luwih anyar, banjur tambahake tandha tangan digital. @@ 1 @@ 1
29076 Ana masalah karo sertifikat digital. Proyek VBA ora bisa ditandatangani. Tandha tangane bakal dibuwang. @@@ 1 @@ 1
30000 Microsoft Office Access ora bisa nemokake SQL Server kasebut. Priksa manawa jeneng server wis bener.
30001 Microsoft Office Access ora bisa nemokake database ing server. Priksa manawa jeneng database bener.
30002 Microsoft Office Access ora bisa log on server. Priksa manawa informasi log on bener.
30004 Setelan Default Max Default kudu ana ing antarane 0 lan 2147483647.
30005 Prentah SQL sing ilang
30006 Akses ora bisa nindakake operasi iki amarga proyek kasebut ora nyambung menyang SQL Server basis data.
30007 Ora bisa ngurutake siji utawa luwih kolom sing ditemtokake ing properti 'Order By' utawa ngurutake / dialog klompok.
30008 Server sing nyoba diakses sensitif banget. Objek sing padha, nanging beda kasus ora didhukung. Nggunakake obyek kasebut bisa uga bakal kelangan data.
30009 Pangguna utawa aplikasi liyane wis mbusak rekor iki utawa ngganti angka kunci utamane.
30010 Ora bisa ngetrapake Filter ing siji utawa luwih kolom sing ditemtokake ing properti Filter.
30011 Ora bisa entuk informasi kolom kanggo obyek database sing digoleki.
30012 Filter Server ora bisa ditrapake menyang Sumber Rekam prosedur sing disimpen. Filter ora ditrapake.
30013 Sampeyan ora bisa nganyari rekaman amarga pangguna utawa aplikasi liyane mbusak utawa ngganti angka kunci utamane.
30014 Data kasebut ditambahake ing basis data, nanging data ora bakal ditampilake ing formulir amarga ora memenuhi kriteria ing sumber rekaman sing ndasari.
30015 Sumber rekaman sing ditemtokake ngemot jeneng duplikat kanggo sawetara kolom output. Gunakake alias ing pratelan PILIH kanggo menehi jeneng unik ing saben lapangan.
30016 Sawah '|' mung diwaca.
30017 Database iki ora diaktifake kanggo diterbitake.
30018 Ora bisa nggawe obyek jinis '|' nglawan backend SQL saiki. Mangga dipriksa ijin lan persiyapan server.
30019 Microsoft Office Access ora bisa nyalin tabel kanthi jeneng sing dawane luwih saka 64 karakter.
30020 Ora bisa nemokake kolom '|'.
30021 Ora bisa nggunakake fungsi domain ing prosedur sing disimpen.
30022 Proyek Akses ora bisa dibukak. Sampeyan bisa uga ora duwe idin sing cukup, utawa proyek kasebut mung bisa diwaca.
30023 Ora bisa nggunakake fungsi domain ing fungsi skalar.
30024 Tembung sandhi sampeyan ora bakal dienkripsi sadurunge disimpen ing file kasebut. @ Pangguna sing ndeleng isi sumber file kasebut bakal bisa ndeleng jeneng pangguna lan sandhi akun sampeyan.? & Simpen Sandi? Batal @@ 36 @ 553714179 @
30025 Pernyataan SQL ora valid. Priksa filter server ing sumber rekor formulir
30026 Akses ora bisa nyambung menyang database '| 1' ing server '| 2'. Priksa manawa basis data isih ana lan server lagi mlaku.
30027 Nilai sing sampeyan lebokake ora selaras karo jinis data utawa dawa kolom.
30028 Jeneng basis data kanggo file database sing dilampirake kosong. Ketik jeneng kanggo basis data sampeyan.
30029 Versi Microsoft Office Access iki ora ndhukung pangowahan desain karo versi Microsoft SQL Server proyek Akses sampeyan wis nyambung. Deleng situs Web Nganyari Microsoft Office kanggo informasi lan download paling anyar (ing menu Pitulung, klik Kantor ing Web). Pangowahan desain sampeyan ora bakal disimpen.
31000 Sampeyan kudu nemtokake kriteria kanggo kabeh format kondisional. @@@ 1 @@ 1
31001 Ekspresi format bersyarat ora bisa luwih saka 946 karakter. @@@ 1 @@ 1
31002 Microsoft Office Access ora bisa ngowahi format kondisional kontrol saiki. @ Program sampeyan nyoba ngowahi format kondisional kanggo kontrol nalika format bersyarat lagi dievaluasi. @@ 1 @@ 1
31003 Setelan kanggo properti iki dawa banget. @ Sampeyan bisa ngetik nganti 255 utawa 2,048 karakter kanggo properti iki, gumantung saka jinis data. @@ 1 @@ 1
31004 Nilai kolom (AutoNumber) ora bisa ditarik sadurunge disimpen.

Simpen cathetan sing ngemot kolom (AutoNumber) sadurunge nindakake tumindak iki. @@@ 1 @@ 1

31500 Microsoft Office Access ora bisa ngirim format iki ing pesen mail. @ Kanggo ngirim format iki ing pesen mail, klik Ekspor ing menu File, utawa gunakake cara OutputTo kanggo nggawe file lan pasang menyang pesen mail. @@ 1 @@ 1
31501 File transform sing dipilih '|' ora bisa ditemokake Pilih transformasi liyane.
31502 Microsoft Office Access ora bisa nemokake lib-link dinamis internasional Microsoft Officerary (DLL). @ Instal maneh Microsoft Office. @@ 1 @@ 3
31503 Transform sing ditemtokake ora sukses ngonversi data. Pilih transformasi sing beda.
31504 Data kasebut diowahi kanthi format sing ora bisa diimpor.
31505 Apa sampeyan yakin pengin mbusak '|' saka dhaptar transformasi sing kasedhiya?

Iki ora bakal mbusak file transformasi.

31506 File transform sing dipilih ora bisa ditemokake. Pilih transformasi sing beda utawa nyopot transformasi kasebut. Banjur coba ekspor maneh.
31507 Jinis data lapangan ora valid.
31508 Ora bisa mbukak Komponen Web Kantor @ Akses duwe masalah nalika mbukak Komponen Web Kantor Versi 9.0. Coba coba coba instal maneh kanggo nginstal maneh @@ 1 @@ 3
31509 Ora bisa mbukak Komponen Web Kantor @ Akses duwe masalah nalika mbukak Komponen Web Kantor Versi 10.0. Coba coba coba instal maneh kanggo nginstal maneh @@ 1 @@ 3
31510 Microsoft Office Access ora bisa mbukak lib-link dinamisrary |. @ Sampeyan kudu ngatasi kegagalan lan start Akses maneh. @@ 1 @@ 3
31511 Sampeyan milih kanggo ngowahi mode ing sintaks SQL bakal ditafsirake ing basis data iki. Iki tegese: @ * Pitakon sing ana saiki bisa ngasilake asil sing beda-beda utawa ora bisa mbukak kabeh.
* Rentang jinis data lan tembung sing dilindhungi undhang-undhang bakal ganti.
* Kertu wildcards beda bakal digunakake. @ Disaranake sampeyan nggawe salinan backup database iki sadurunge dilanjutake. Yen sampeyan setuju terus, Access bakal nutup database iki, kompak, lan mbukak maneh ing mode anyar. Pilih OK kanggo terus. @ 5 @ 324324 @ 1
31512 Microsoft Office Access ora bisa mbukak sesi surat. @ Sampeyan bisa uga ora ngonfigurasi klien email ing komputer iki. Priksa manawa piranti lunak email sampeyan wis diinstal lan dikonfigurasi kanthi bener. @@ 1 @@ 1
31513 Kabeh obyek sing mbukak kudu ditutup sadurunge dikonversi menyang versi sing beda. @ Apa sampeyan pengin Microsoft Office Access nutup obyek kasebut? @@ 19 @@ 2
31514 Microsoft Office Access ora bisa ngowahi basis data iki menyang versi liyane amarga siji utawa luwih obyek sing mbukak. @ Tutup kabeh obyek banjur coba maneh. @@ 1 @@ 3
31515 Basis data sampeyan nggunakake SQL Server Syntax Compatible (ANSI 92) sing Access 2000 duwe dhukungan winates. Iki tegese: @ * Akses 2000 pangguna bisa uga ora bisa ndeleng sawetara pitakon.
* Pitakon sing ana saiki bisa ngasilake asil sing beda-beda utawa ora bisa mbukak kabeh.
* Rentang jinis data lan tembung sing dilindhungi undhang-undhang bakal ganti.
* Kertu wildcards beda bakal digunakake. @ Disaranake sampeyan ngowahi SQL Server Setelan Syntax Kompatibel (ANSI 92) sadurunge ngowahi database iki menyang format file Access 2000. Pilih Batal kanggo mbatalake proses konversi lan ngganti SQL Server Setelan Syntax Kompatibel (ANSI 92). @ 5 @ 324324 @ 1
31516 Microsoft Office Access ora bisa ngonversi database iki menyang versi sing dijaluk amarga wis 'diaktifake' supaya bisa digunakake nganggo versi Microsoft Office Access sing luwih anyar tinimbang sing asline digawe. @ Sampeyan bisa ngowahi basis data iki menyang format sing luwih anyar, banjur coba maneh operasi iki nganggo database sing nembe diowahi. @@ 1 @@ 1
31517 Microsoft Office Access ora bisa ngonversi database iki menyang versi sing dijaluk amarga saka versi Microsoft Office Access sing luwih lawas. @ Sampeyan bisa ngowahi basis data iki menyang format sing luwih anyar, lan banjur nyoba maneh operasi iki nganggo basis data sing nembe dikonversi. @@ 1 @@ 1
31518 Kontrol ing ngisor iki ngemot ekspresi sing ora bisa diwakili ing proyek Akses Microsoft Office PivotTable utawa PivotChart: |. @ Apa sampeyan isih pengin pindhah menyang tampilan PivotTable utawa PivotChart? @@ 19 @@ 2
31519 Sampeyan ora bisa ngimpor file iki. @ Sampeyan ora bisa ngimpor file teks kajaba duwe ekstensi iki: |. @@ 1 @@ 1
31520 Sampeyan ora bisa ngimpor file iki. @ Sampeyan ora bisa ngimpor file teks sing duwe salah sawijining ekstensi iki: |. @@ 1 @@ 1
31521 Ora bisa nggawe sambungan menyang server. @ | @@ 1 @@ 1
31522 Microsoft SQL Server Mesin Desktop kudu ana ing mesin sing mbukak Microsoft Office Access. @@@ 1 @@ 1
31523 Microsoft Office Access ora bisa mbukak file '|'. File kasebut bisa uga dudu file Akses, path utawa jeneng file sing ditemtokake bisa uga salah, utawa file kasebut ora bisa dibukak sacara eksklusif. Kanggo ndandani file kanthi manual, ing menu Tools, arahake Utilitas Database, banjur klik Compact and Repair Database. @@@ 1 @@ 1
31524 Microsoft Office Access ora bisa ngirim fungsi sing ditetepake pangguna '|'. Fungsi sing ditemtokake pangguna mung bisa ditransfer ing antarane Microsoft SQL Serverversi 8.0 utawa luwih dhuwur. @@@ 1 @@ 1
31525 Objek sing dipilih ora bisa ditempelake amarga versi salah sawijining sumber utawa server tujuane kurang saka 7.0. @ Microsoft Office Access mung bisa nyalin lan nempel obyek iki yen kalorone Microsoft SQL Serveryaiku versi 7.0 utawa luwih dhuwur. @@ 1 @@ 1
31526 Sampeyan ora bisa nggawe file Microsoft Office Access ADE utawa MDE saka basis data sing disimpen ing format Microsoft Office Access 2000. @ Konversi basis data menyang versi Microsoft Office Access saiki. Banjur gawe file ADE utawa MDE. @@ 1 @@ 1
31527 Jalur ora ditemokake: |. @@@ 1 @@ 1
31528 Tabel '|' lagi digunakake. Tutup tabel lan coba maneh ngimpor. @@@ 1 @@ 1
31529 Ndeleng '|' lagi digunakake. Mangga tutup tampilan lan coba maneh ngimpor. @@@ 1 @@ 1
31530 Prosedur '|' lagi digunakake. Tutup prosedur lan coba maneh impor. @@@ 1 @@ 1
31531 Microsoft Office Access ora bisa nggawe tabel nggunakake informasi sing ana ing dokumen sing nyoba diimpor. @@@ 1 @@ 1
31532 Microsoft Office Access ora bisa ngekspor data kasebut. @@@ 1 @@ 1
31533 Jeneng file ora valid. @@@ 1 @@ 1
31534 Basis data sampeyan nggunakake SQL Server Syntax Compatible (ANSI 92) sing akses 97 duwe dhukungan winates. Iki tegese: @ * Pitakon sing ana saiki bisa ngasilake asil sing beda-beda utawa ora bisa mbukak kabeh.
* Rentang jinis data lan tembung sing dilindhungi undhang-undhang bakal ganti.
* Kertu wildcards beda bakal digunakake. @ Disaranake sampeyan ngowahi SQL Server Setelan Syntax Kompatibel (ANSI 92) sadurunge ngowahi database iki menyang format file Access 97. Pilih Batal kanggo mbatalake proses konversi lan ngganti SQL Server Setelan Syntax Kompatibel (ANSI 92). @ 5 @ 324324 @ 1
31535 Parameter sing ora valid kanggo ExportXML. @ Pencet Bantuan kanggo informasi luwih lengkap. @@ 2 @ 5170 @ 1
31536 Properti skema XML ora cocog karo struktur tabel sing ana. @ Nimpa struktur sing ana? @@ 19 @@ 1
31537 Wis ana obyek sing jenenge '|' ing basis data. @@@ 1 @@ 1
31538 Microsoft Office Access ora bisa nggawe file iki. Kanggo nggawe file, sampeyan kudu menehi jeneng unik ing file, menehi string sambungan lan ID pangguna sing valid, lan sampeyan kudu duwe idin sambungan lan nggawe file. @@@ 1 @@ 1
31539 Ana kesalahan nalika mbukak file transformasi XSL '| 1'. Priksa manawa file kasebut file XSL sing diformat kanthi bener lan minangka file sing bener kanggo digunakake kanggo data sing disedhiyakake. | 2
31540 Ana kesalahan nalika mbukak file data XML '| 1'. Priksa manawa file kasebut file XML sing diformat kanthi bener. | 2
31541 Microsoft Office Access ora bisa mbukak file iki. @ File iki dununge ana ing njaba intranet utawa situs sing ora dipercaya. Microsoft Office Access ora bakal mbukak file amarga ana kemungkinan masalah keamanan. @ Kanggo mbukak file, salin menyang mesin utawa lokasi jaringan sing bisa diakses. @ 2 @@ 1
31542 Para startumindak tup sing gegandhengan karo file iki bisa uga ora aman. Apa sampeyan pengin nglakokake startumindak tup nalika mbukak file? @@@ 22 @@ 1
31543 Para startumindak tup sing gegandhengan karo file iki bisa uga ora aman. Yen sampeyan milih ora nglakokake startumindak, Microsoft Office Access ora bakal mbukak file. Apa sampeyan pengin nglakokake startup tindakake lan bukak file kasebut? @@@ 22 @@ 1
31544 Microsoft Office Access ora bisa mbukak file iki. @ Panganggit file iki wis disetel supaya bisa dibukak nalikatartumindak tup dileksanakake, lan Microsoft Office Access saiki disetel kanggo mateni startumindak tup. @ Kanggo ngatasi masalah iki, hubungi penulis file utawa administrator sistem sampeyan. @ 2 @@ 1
31545 Microsoft Office Access ora bisa mbukak file iki. @ Manajer Zona Keamanan Internet ilang utawa ora diinstal kanthi bener lan mulane keamanan file iki ora bisa diverifikasi. @ Kanggo ngatasi masalah iki, instal maneh Microsoft Internet Explorer utawa Paket Sistem Office sing cocog. @ 2 @@ 1
31546 Basis data iki minangka Microsoft Office Access 7.0 / 8.0 / 9.0 Master Design. @ Yen sampeyan ngeklik OK, database sing dipilih bakal diganti jeneng dadi | 1 banjur dikonversi dadi | 2. Sapa wae sing nggunakake replika basis data iki kudu nganyari menyang Microsoft Office Access 2002 sawise sinkronisasi sabanjure. @@ 4 @@ 2
31547 Microsoft Office Access ora bisa ngekspor obyek iki menyang XML nalika mbukak ing Pratinjau Cetak. Tutup obyek banjur coba maneh. @@@ 1 @@ 1
31548 Microsoft Office Access ora bisa ngekspor tabel menyang XML nalika mbukak ing Desain. Tutup obyek banjur coba maneh. @@@ 1 @@ 1
31549 Rampung ngimpor dokumen '|'.
31550 Ora kabeh data sampeyan sukses diimpor. Deskripsi kesalahan kanthi nomer larik saka cathetan ala bisa ditemokake ing tabel Akses Microsoft Office '|'.
31551 Mung file XML sing bisa diekspor menyang alamat Internet (http: //, ftp: //). Ketik jalur sing nuduhake lokasi ing komputer utawa ing jaringan. @@@ 1 @@ 1
31552 Dokumen sing sampeyan impor ngemot informasi XML Schema (XSD) sing digawe ing njaba Microsoft Office Access. Informasi Skema XML sing digawe ing njaba Microsoft Office Access ora didhukung. Yen sampeyan terus, Microsoft Office Access mung bakal ngimpor data, lan ora nggatekake Skema XML. @ Apa sampeyan pengin nerusake? @@ 19 @@ 1
31553 Nilai properti Smart Tag ora bisa ngluwihi 1024 karakter. @@@ 1 @@ 1
31554 Sampeyan nyoba ngetrapake tag sing luwih cerdas banjur sistem bisa ngatasi. @ Mangga busak centhang sawetara tag sing dipilih. @@ 1 @@ 1
31555 Transform sing ditemtokake ora sukses ngonversi data.

Apa sampeyan pengin nyimpen salinan Data kanggo Ekspor ing '|' kanggo ngatasi masalah?

31556 Kanggo ndeleng katergantungan obyek utawa ngganti pilihan info Lacak otomatis jeneng Lacak, Akses Microsoft Office kudu nutup kabeh obyek lan nganyari informasi katergantungan. @ Iki bisa mbutuhake sawetara menit. Apa sampeyan pengin terus? @@ 21 @ 553713744 @ 1
31557 Microsoft Office Access ora bisa nganyari informasi katergantungan amarga siji utawa luwih obyek mbukak. @ Tutup kabeh obyek banjur coba maneh. @@ 1 @@ 3
31558 Opsi info Jeneng AutoCorrect nglacak nggawe peta jeneng kanggo obyek ing basis data. Iki bisa mbutuhake sawetara menit. @ Apa sampeyan pengin ngaktifake opsi iki? @@ 3 @@ 1
31559 Microsoft Office Access ora bisa nyambung menyang situs sing sampeyan tentokake. Verifikasi alamat situs kasebut utawa hubungi administrator situs sampeyan.
31560 Situs sing sampeyan nemtokake ora ndhukung ngubungake menyang database Microsoft Office Access. Situs kasebut kudu mbukak Layanan Windows SharePoint saka Microsoft
31561 Situs sing sampeyan jelasake ora ndhukung ngimpor data menyang basis data Akses Microsoft Office. Situs kasebut kudu mbukak Layanan Windows SharePoint saka Microsoft.
31562 Situs sing sampeyan jelasake ora ngemot dhaptar apa wae. Bukak alamat situs kasebut, utawa hubungi administrator situs sampeyan.
31563 Microsoft Office Access ora bisa ngaktifake jeneng AutoCorrect kanggo siji utawa luwih obyek amarga Access ora bisa mbukak lan nyimpen obyek kasebut. Operasi mbukak utawa nyimpen bisa uga gagal amarga siji utawa luwih saka sebab-sebab ing ngisor iki - obyek wis mbukak, sampeyan ora duwe idin kanggo mbukak obyek ing tampilan Desain, basis data mung diwaca, utawa sumber tabel sing gegandhengan ora bisa ditemokake. @@@ 2 @ 553713743 @ 1
31564 Kanggo ngasilake katergantungan obyek, opsi info Jeneng Koreksi jeneng Lacak kudu diuripake. @ Aktifake jeneng AutoCorrect lan terusake? @@ 5 @ 553713744 @ 1
31565 Informasi ketergantungan kudu dianyari sadurunge sampeyan bisa ndeleng katergantungan obyek. Iki bisa mbutuhake sawetara menit. @ Apa sampeyan pengin terus? @@ 5 @ 553713744 @ 1
31566 Fitur katergantungan obyek ora diaktifake kanggo basis data iki amarga info katergantungan kudu dianyari. @@@ 5 @ 553713744 @ 1
31567 Objek sing wis sampeyan pilih ing panel Katergantungan Obyek ora ana maneh ing basis data. @@@ 1 @@ 1
31568 Sampeyan ora duwe ijin sing dibutuhake kanggo ngasilake informasi katergantungan kanggo obyek sing dipilih. @@@ 2 @ 553713744 @ 1
31569 Kanggo ndeleng informasi katergantungan, sampeyan kudu milih tabel, pitakon, formulir, utawa laporan. @@@ 1 @ 553713742 @ 1
31570 Informasi ketergantungan ora bisa digawe amarga peta jeneng ilang utawa ketinggalan jaman. Aktifake opsi info AutoCorrect jeneng Lacak, priksa manawa sampeyan duwe idin sing cukup kanggo mbukak obyek ing tampilan Desain, lan priksa manawa basis data ora mung diwaca. @@@ 2 @ 553713744 @ 1
31571 Informasi ketergantungan ora bisa digawe amarga peta jeneng wis kuna, lan basis data mung diwaca. @@@ 2 @ 553713744 @ 1
31572 Microsoft Office Access ora bisa ngasilake informasi katergantungan kanggo obyek sing durung disimpen. Simpen obyek anyar banjur priksa katergantungan obyek. @@@ 2 @ 553713744 @ 1
31573 Microsoft Office Access ora bisa ngasilake informasi katergantungan kanggo obyek ing sawijining proyek. @@@ 1 @@ 1
31574 Microsoft Office Access ora bisa ngekspor formulir utawa laporan sing ora terikat dadi dokumen XML.
31575 Kabeh obyek sing mbukak kudu ditutup sadurunge nggawe serep basis data utawa proyek sampeyan. @ Apa sampeyan pengin Microsoft Office Access nutup obyek kasebut? @@ 19 @@ 2
31576 Microsoft Office Access ora bisa nggawe serep basis data utawa proyek iki amarga siji utawa luwih obyek sing mbukak. @ Tutup kabeh obyek banjur coba maneh. @@ 1 @@ 3
31577 Microsoft Office Access ora bisa nyambung menyang situs sing wis ditemtokake. Verifikasi alamat situs utawa hubungi administrator situs sampeyan.
31578 Tabel kasebut ora bisa diekspor amarga sampeyan ora duwe idin sing cukup. Hubungi administrator situs sampeyan.
31579 Wis ana dhaptar kanthi jeneng sing ditemtokake. Ketik jeneng liyane banjur coba maneh.
31580 Jeneng dhaptar ora bisa ngemot karakter ing ngisor iki: /: *? ”” <> |. Ketik jeneng liyane banjur coba maneh.
31581 Microsoft Office Access ora bisa ngasilake informasi katergantungan kanggo obyek ing basis data replika. @@@ 1 @@ 1
31582 Rampung ngimpor saka '|'.
31583 Rampung ngubungake menyang '|'.
31584 Rampung ngekspor tabel '| 1' menyang '| 2'.
31585 Situs sing sampeyan jelasake ora ndhukung ngimpor data saka basis data Akses Microsoft Office. Situs kasebut kudu mbukak Layanan Windows SharePoint saka Microsoft.
31586 Microsoft Office Access ora bisa ngasilake informasi katergantungan amarga pilihan info Lacak otomatis jeneng Lacak dipateni. Opsi iki ora bisa diuripake amarga basis data mung diwaca utawa sampeyan ora duwe cukup saran. @@@ 1 @@ 1
31587 Kesalahan nalika ngekspor file gambar '| 1' menyang jalur sing ditemtokake '| 2'.
31588 Transform sing ditemtokake gagal ngowahi data sampeyan. |
31589 Dhaptar sing jenenge '|' wis ana. Sampeyan kudu nggunakake jeneng liyane utawa mbukak situs lan mbusak dhaptar kasebut.
31590 Microsoft Office Access ora bisa ngekspor '|' menyang Windows SharePoint Services amarga ana watesan kaping pirang-pirang saben jinis data bisa ditampilake ing dhaptar Windows SharePoint Services. @ Waca pitulung kanggo ngerti persis apa watesan lan rincian babagan cara nggawe pitakon sing bakal nemtokake Windows SharePoint Dhaptar layanan sing pengin digawe. @@ 2 @ 553714173 @ 1
31591 Ora bisa nemokake file skema sing ditemtokake '|'. Copot utawa nganyari referensi file banjur coba impor maneh.
31592 Microsoft Office Access nemoni kesalahan nalika ngolah skema XML ing file '| 1'.

|2

31593 Microsoft Office Access ora bisa ngekspor data XML menyang '|'.
31594 Sampeyan kudu nginstal Konverter Microsoft Access 2.0 kanggo ngowahi file iki. @ Kanggo entuk Konverter Akses 2.0 saka situs Web Microsoft Office, klik "" Microsoft Office Online "" ing menu Pitulung. @@ 1 @@ 1