Apa DataNumen Access Repair?


ra ono isine

# 1 Pamulihan
limpa

ra ono isine

10+ Yuta
pangguna

ra ono isine

20+ taun saka
pengalaman

ra ono isine

Kepuasan 100%
njamin

Pulih Luwih Luwih saka pesaing kita


Tingkat pamulihan yaiku most kriteria penting produk pamulihan Akses. Adhedhasar tes lengkap, DataNumen Access Repair nduweni tingkat pamulihan sing paling apik, luwih apik tinimbang pesaing liyane ing pasar!

Rata-rata Tingkat Pamulihan

comparison Chart

Sinau luwih lengkap babagan carane DataNumen Access Repair ngrokok sayembara

Paseksen Pelanggan Kita

Antarmuka sing Sederhana Sederhana


Solusi kanggo Nindakake Kesalahan Umum Amarga Korupsi Database Akses


solusi

MORE


Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

Fitur Utama ing DataNumen Access Repair v3.3


  • Dhukungan kanggo Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 lan Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
  • Dhukungan kanggo ndandani Microsoft Access 95, 97, 2000, 2002 (XP), 2003, 2007, 2010, 2013, 2016, 2019 lan Access kanggo database Office 365.
  • Dhukungan kanggo mbalekake struktur lan cathetan tabel ing database Akses.
  • Dhukungan kanggo mbalekake lapangan MEMO lan OLE.
  • Dhukungan kanggo waras tabel sing wis dibusak lan cathetan ing database Akses.
  • Dhukungan kanggo mbalekake kolom lan indeks autonumber.
  • Dhukungan kanggo mbalekake hubungan.
  • Dhukungan kanggo mbalekake pitakon.
  • Dhukungan kanggo mbalekake database Akses ndhelik sandhi.
  • Bisa digunakake minangka alat forensik komputer lan alat panemuan elektronik (utawa alat panemuan elektronik, eDiscovery).
  • Dhukungan kanggo ndandani Akses mdb lan file accdb ing media sing rusak, kayata disket, Zip disk, CDROM, lsp.
  • Dhukungan kanggo nemokake lan pilih file Access mdb lan accdb sing arep didandani ing komputer lokal, miturut sawetara kritéria.
  • Dhukungan kanggo ndandani kumpulan Access mdb lan accdb file.
  • Dhukungan integrasi karo Windows Explorer, supaya sampeyan bisa ndandani file mdb lan accdb kanthi menu konteks Windows Explorer kanthi gampang.
  • Dhukungan operasi seret & culake.
  • Dhukungan baris perintah (prompt DOS).

Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

nggunakake DataNumen Access Repair kanggo mulihake database akses rusak


Nalika basis data Microsoft Access (.mdb utawa .accdb file) rusak utawa rusak lan sampeyan ora bisa mbukak kanthi normal, sampeyan bisa nggunakake DataNumen Access Repair kanggo mindhai file lan mulihake data sabisa-bisa.

Start DataNumen Access Repair.

DataNumen Access Repair

Cathetan: Sadurunge mbalekake file Access mdb / accdb sing rusak utawa rusak DataNumen Access Repair, tutup Microsoft Access lan aplikasi liyane sing bisa ngowahi file mdb / accdb.

Pilih file Access mdb / accdb sing rusak utawa rusak sing bakal didandani:

Pilih Database Akses Sumber

Sampeyan bisa ngetik jeneng berkas mdb / accdb langsung utawa klik ing Telusuri banjur Pilih File tombol kanggo browsing lan pilih file iki.

Kanthi gawan, DataNumen Access Repair bakal nyimpen basis data Akses tetep menyang file anyar sing jenenge xxxx_fixed.mdb, ing endi xxxx minangka jeneng file mdb / accdb sumber. Contone, kanggo file Damaged.mdb, jeneng gawan kanggo file sing tetep bakal Damaged_fixed.mdb. Yen sampeyan pengin nggunakake jeneng liya, mangga pilih utawa atur miturut:

DataNumen Access Repair Pilih File Tujuan

Sampeyan bisa input jeneng file tetep kanthi langsung utawa klik ing Telusuri banjur Pilih File tombol kanggo njelajah banjur pilih file sing tetep.

Klik ing Start Ndandani tombol, lan DataNumen Access Repair bakal start mindhai lan ndandani file mdb / accdb sumber. Bar progres

DataNumen Access Repair Progress Bar

bakal nuduhake kemajuan perbaikan.

Sawise proses ndandani, yen database mdb / accdb sumber bisa didandani kanthi sukses, sampeyan bakal bisa ndeleng kothak pesen kaya iki:

DataNumen Access Repair Kothak Pesen Sukses

Saiki sampeyan bisa mbukak database mdb / accdb tetep nganggo Microsoft Access utawa aplikasi liyane.

Informasi liyane


DataNumen Access Repair 3.3 dirilis tanggal 10 Desember 2020

  • Priksa otomatis nganyari produk.
  • Nganyarke kanthi otomatis menyang versi paling anyar.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Access Repair 3.1 dirilis tanggal 31 Oktober 2020

  • Nambah tingkat pemulihan.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Access Repair 3.0 dirilis tanggal 27 Mei 2020

  • Nambah kacepetan pemulihan.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Access Repair 2.9 dirilis tanggal 18 November 2019

  • Nambah tingkat pemulihan.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Access Repair 2.8 dirilis tanggal 5 Agustus 2019

  • Dhukungan kanggo mbalekake pitakon.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Access Repair 2.7 dirilis tanggal 18 April 2019

  • Rancang ulang mesin perbaikan batch.
  • Dhukungan kanggo nyimpen log perbaikan batch.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Access Repair 2.6 dirilis tanggal 21 Januari 2019

  • Akses Dhukungan 2019.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Access Repair 2.5 dirilis tanggal 22 Oktober 2018

  • Akses Dhukungan kanggo Office 365.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Access Repair 2.3 dirilis tanggal 11 Februari 2018

  • Akses Dhukungan 2016.
  • Nambah kinerja.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Access Repair 2.2 dirilis tanggal 10 Agustus 2013

  • Nambah kompatibilitas aplikasi nganggo DAO lan Akses.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Access Repair 2.1 dirilis tanggal 15 Mei 2009

  • Nambah kompatibilitas GUI ing macem-macem resolusi lan sistem operasi.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Access Repair 2.0 dirilis tanggal 16 Juli 2008

  • Tulis maneh kabeh aplikasi.
  • Dhukungan Akses 2007 database.
  • Dhukungan Windows Vista.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen Access Repair 1.2 dirilis tanggal 19 Nov 2006

  • Ngapikake mesin perbaikan.
  • Dhukungan kanggo nemokake lan milih file MDB sing bakal didandani ing komputer lokal, miturut sawetara kritéria telusuran.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Access Repair 1.1 dirilis tanggal 20 Desember 2005

  • Dhukungan kanggo mbalekake lapangan otomatis.
  • Dhukungan kanggo pulih indeks.
  • Dhukungan kanggo mbalekake hubungan.

DataNumen Access Repair 1.0 dirilis tanggal 18 Juni 2004

  • Dhukungan kanggo ndandani database Microsoft Access 95, 97, 2000, XP lan 2003.
  • Dhukungan kanggo mbalekake struktur lan cathetan tabel ing database Akses.
  • Dhukungan kanggo mbalekake lapangan MEMO lan OLE.
  • Dhukungan kanggo mbalekake tabel lan cathetan sing wis dibusak ing database Akses.
  • Dhukungan kanggo ndandani Akses file mdb ing media sing rusak, kayata disket, Zip disk, CDROM, lsp.
  • Dhukungan kanggo ndandani kumpulan file Access mdb.
  • Dhukungan integrasi karo Windows Explorer, supaya sampeyan bisa ndandani file mdb kanthi menu konteks Windows Explorer kanthi gampang.
  • Dhukungan operasi seret & culake.
  • Dhukungan baris perintah (prompt DOS).