Yen sampeyan mbusak sawetara tabel saka database Microsoft Access (.mdb utawa. File accdb) kanthi ora sengaja lan sampeyan pengin mbalekake maneh, sampeyan bisa nggunakake DataNumen Access Repair kanggo mindhai file .mdb utawa .accdb lan mulihake tabel sing wis ilang saka file sabisa.

Start DataNumen Access Repair.

Catetan: Sadurunge mbalekake tabel sing wis ilang saka Access mdb utawa accdb file karo DataNumen Access Repair, tulung tutup Microsoft Access lan aplikasi liyane sing bisa ngowahi file mdb utawa accdb.

Klik tab "Pilihan", lan priksa manawa "Waras tabel sing wis ilang" pilihan wis dicenthang.

Pilih file Access mdb utawa accdb sing arep didandani:

Pilih Database Akses Sumber

Sampeyan bisa ngetik jeneng berkas mdb utawa accdb kanthi langsung utawa klik ing Telusuri banjur Pilih File tombol kanggo browsing lan pilih file iki.

Kanthi gawan, DataNumen Access Repair bakal nyimpen database Akses tetep menyang file anyar sing jenenge xxxx_fixed.mdb utawa xxxx_fixed.accdb, ing endi xxxx minangka jeneng mdb sumber utawa file accdb. Contone, kanggo file Damaged.mdb, jeneng gawan kanggo file sing tetep bakal Damaged_fixed.mdb. Yen sampeyan pengin nggunakake jeneng liya, mangga pilih utawa atur miturut:

DataNumen Access Repair Pilih File Tujuan

Sampeyan bisa input jeneng file tetep kanthi langsung utawa klik ing Telusuri banjur Pilih File tombol kanggo njelajah banjur pilih file sing tetep.

Klik ing Start Ndandani tombol, lan DataNumen Access Repair bakal start mindhai lan mbalekake tabel sing wis ilang saka mdb sumber utawa file accdb. Bar progres

DataNumen Access Repair Progress Bar

bakal nuduhake kemajuan pemulihan.

Sawise proses ndandani, yen sawetara tabel ing sumber mdb utawa database accdb bisa dibalekake kanthi sukses, sampeyan bakal bisa ndeleng kothak pesen kaya iki:

Saiki sampeyan bisa mbukak database mdb utawa accdb tetep nganggo Microsoft Access utawa aplikasi liyane lan priksa manawa tabel sing wis ilang wis sukses dibalekake maneh.

Catetan: Versi demo bakal nampilake kothak pesen ing ngisor iki kanggo nuduhake sukses pemulihan:

ing ngendi sampeyan bisa ngeklik ing tombol kanggo ndeleng laporan rinci babagan kabeh tabel, kolom, tabel, hubungan lan obyek liyane sing dibalekake, kaya iki:

Nanging versi demo ora bakal ngasilake file tetep. Tulung pesen versi lengkap kanggo entuk file sing tetep.