Pambuka Objek Sistem ing Microsoft Access Database

Ing basis data MDB, ana sawetara tabel sistem sing ngemot informasi penting babagan basis data. Tabel sistem iki diarani obyek sistem. Iki dikelola dening Microsoft Access dhewe lan didhelikake kanggo pangguna normal minangka standar. Nanging, sampeyan bisa nuduhake kanthi langkah-langkah ing ngisor iki:

  1. Pilih “Piranti | Pilihan ”saka menu utama.
  2. Ing tab "Ndeleng", aktifake opsi "Objek Sistem".
  3. Klik "OK" kanggo nyimpen pangowahan.

Sawise iku, sampeyan bakal weruh tampilan tabel sistem kanthi ikon sing rada surem.

Jeneng kabeh tabel sistem bakal starnganggo prefiks "MSys". Kanthi gawan, Akses bakal nggawe tabel sistem ing ngisor iki nalika nggawe file MDB anyar:

  • Obyek MSysAccess
  • MSysACE
  • Obyek MSys
  • MSysQueries
  • Hubungan MSys

Kadhangkala Access uga bakal nggawe tabel sistem 'MSysAccessXML'.