DataNumen Access Repair Comparison Kompetitif

DataNumen Access Repair 3.8 Fungsi Ndandani Integrasi ing Akses 2007 Ndandani Akses Kernel 7.06.03 Kothak Alat Recovery kanggo Akses 1.1.5.11 Pemulihan Akses SysTools 3.2 Piranti Lunak Pamulihan Akses Stellar Phoenix 4.0 EasyRec Recovery Professional 6.21 AccessFix 5.68 Pemulihan kanggo Akses 3.1 Ndandani File Akses Sanmaxi 5.0.1 Pemulihan Akses DiskInternals 1.3 Alat Pamulihan Akses PDS MS 2.0 Waras Data Kanggo Akses 1.0

Rating Pemulihan

Rata-rata Tingkat Pamulihan * 93.34% 12.50% 10.00% 10.00% 10.00% 10.00% 10.00% 10.31% 10.00% 10.31% 10.00% 2.19% 2.97%
Case 1
(Database akses rusak 300KB)
92.8% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%
Case 2
(3MB database Akses rusak)
92.8% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%
Case 3
(30MB database Akses rusak)
92.8% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%
Case 4
(300MB database Akses rusak)
92.8% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%
Case 5
(500MB database Akses rusak)
92.8% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%
Case 6
(1000MB database Akses rusak)
92.8% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%
Case 7
(1500MB database Akses rusak)
92.8% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%
Case 8
(2000MB database Akses rusak)
92.8% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%
Case 9
(Basis data akses 300KB sing rusak ing format 95/97)
92.8% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%
Case 10
(3MB database Akses rusak ing format 95/97)
92.8% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%
Case 11
(30MB database Akses rusak ing format 95/97)
92.8% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%
Case 12
(300MB database Akses rusak ing format 95/97)
92.8% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%
Case 13
(500MB database Akses rusak ing format 95/97)
92.8% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%
Case 14
(1000MB database Akses rusak ing format 95/97)
92.8% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%
Case 15
(30MB database Akses rusak)
94.2% 100.0% 60.0% 60.0% 60.0% 60.0% 60.0% 65.0% 60.0% 65.0% 60.0% 0.0% 12.5%
Case 16
(30MB database Akses rusak)
100.0% 100.0% 100.0% 100.0% 100.0% 100.0% 100.0% 100.0% 100.0% 100.0% 100.0% 35.0% 35.0%

OS Dhukungan

Kabeh versi Windows 32bit Ya Ya Ya Ya Ya 98, ME, 2000 ora didhukung 98,2000 ora didhukung 98, ME, Vista ora didhukung 98, ME, Server 2000 ora didhukung Ya Ya Ya ME ora didhukung
Kabeh versi Windows 64bit Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya

Akses lan Dhukungan Format MDB

Kabeh versi Akses Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya
Akses 95/97 format Ya Ya Ya Ora Ana Ora Ana Ya Ya Ya Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ya
Akses 2000 lan format sing luwih dhuwur Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya
Pangguna bisa milih file MDB output ing format Access 95/97 utawa format Access 2000 Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ya Ora Ana Ora Ana
Ngonversi format Akses 95/97 dadi format Akses 2000 Ya Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana
Ngonversi format Akses 2000 dadi format Akses 95/97 Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana
Waras database Akses sing ndhelik tanpa sandhi Ya Ora Ana Ya Ya Ora Ana Ya Ya Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ya

Kapabilitas ing Mbalekake Objek

Waras struktur lan cathetan tabel Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya
Pulih kolom MEMO, hyper-link lan OLE Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ora Ana Ora Ana
Pulih kolom lan indeks autonumber Ya Ora Ana Ora Ana Ya Ora Ana Ya Indeks ora didhukung Ya Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ya
Waras hubungan Ya Ora Ana Ora Ana Ya Ora Ana Ya Ora Ana Ya Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana
Pulih tabel lan cathetan sing wis dihapus ing basis data Akses Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana

Fitur liyane

Pulih Akses file mdb ing media sing rusak, kayata disket, Zip disk, CDROM, lsp. Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ya Ora Ana Ora Ana
Pulih kumpulan file Access mdb Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ya Ya Ora Ana Ya
Temokake banjur pilih file Access mdb sing bakal dibalekake ing komputer lokal Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana
Dhukungan menu konteks Windows Explorer Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya
Dhukungan operasi seret & culake Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ya Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana
Dhukungan baris perintah (pituduh DOS) Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana