Solusi Excel

2 Cara kanggo Batch Ngganti Font Kabeh Komentar ing Workbook Excel

Sawise masang akeh komentar ing buku kerja Excel, sampeyan bisa uga ngatur kustomisasi font kanggo kabeh komentar. Ing kahanan iki, sampeyan bisa ngrujuk artikel iki. Ing kene kita bakal nuduhake 2 cara sing gampang. Kaya sing dingerteni, komentar sing dilebokake ing Excel kanthi otomatis nggunakake font default. Kadhangkala, sampeyan bisa uga pengin ngowahi font komentar. Yen ana sawetara komentar, sampeyan mung bisa nggunakake Cara 1 ing ngisor iki kanggo ngganti kanthi manual. Nanging, yen ana atusan komentar, luwih becik sampeyan ...

Waca liyane »

2 Cara kanggo Batch Pindhah Kabeh Grafik saka Kabeh Lembar Kerja sing Saiki Ana menyang sing Digawe Anyar ing Workbook Excel

Yen saben worksheet ing workbook Excel ngemot sawetara diagram lan saiki sampeyan pengin mindhah kabeh diagram menyang worksheet sing digawe anyar, sampeyan bisa ngrujuk ing p ikiost. Ing kene kita bakal ngenalake sampeyan 2 cara sing gampang. Sawise nggawe diagram kanggo data ing saben worksheet buku kerja Excel, supaya luwih bisa nganalisa data miturut diagram iki, sampeyan bisa uga nglumpukake kabeh diagram kasebut menyang worksheet sing padha. Kanthi tembung liyane, sampeyan bisa uga pengin pindhah kabeh menyang worksheet anyar. Yen ana sawetara diagram, sampeyan ...

Waca liyane »

3 Cara Gampang Mbukak Multiple Hyperlink ing Excel Sampeyan

Yen sampeyan pengin mbukak macem-macem hyperlink ing Excel, sampeyan bisa ngrujuk artikel iki. Ing kene kita bakal ngenalake sampeyan 3 cara praktis. Saben wong duwe pro lan kontra. Sampeyan bisa milih sing cocog karo kabutuhan. Ing sawetara kasus, nalika ndeleng file Excel sing kasusun saka akeh hyperlink, sampeyan bisa uga mbukak pirang-pirang hyperlink. Yen mung ana telu utawa luwih link sing bakal dibukak, sampeyan mung bisa nggunakake Metode 1 ing ngisor iki. Nanging, yen sampeyan pengin mbukak kabeh tautan ing rentang sing dikarepake, sampeyan bisa nggunakake ...

Waca liyane »