Solusi Exchange

Cara Nggunakake E-Panemuan ing panggonan ing Exchange Server

Ing artikel iki, kita bakal nemokake cara nggunakake E-Discovery In-Place ing Ms Exchange Kanggo nggunakake fitur E-Discovery In-Place ing MS Exchange, pangguna kudu ditambahake menyang klompok peran manajemen Discovery. Kanthi nambah pangguna menyang grup peran Manajemen Discovery, sampeyan ngaktifake nggunakake fitur E-Discovery In-Place, kanggo nggoleki pesen ing kothak layang. Mula, sadurunge nambah pangguna, sampeyan kudu yakin karo kegiyatane. Panelusuran uga bisa ditindakake ing Exchange Admin Center (EAC), ...

Waca liyane »

Cara Ngreksa kothak layang kanggo eDiscovery ing Exchange Exchange

Ing artikel iki, kita bakal ndeleng proses ngreksa kothak layang Exchange kanggo nindakake e-Discovery In-Place. Nalika karyawan mandheg dadi bagean saka organisasi, kothak layang bakal dipateni utawa dibusak. Lan yen kothak layang dipateni, sambungan bakal dicopot saka akun pangguna, lan tetep ana ing kothak layang kanggo periode gawan 30 dina. Sawise kothak layang pedhot, Asisten Folder sing Diatur ora ngolah informasi, lan ora ana retensi ...

Waca liyane »

Ringkesan Cepet Integrasi E-Discover Exchange karo Sharepoint

Ing artikel iki, kita nerangake mupangat integrasi antarane MS Exchange lan SharePoint, kepiye pangguna supaya bisa nggoleki lan ngreksa konten, ngatur kasus, lan ngekspor data panemuan. Ing edisi 2016 Exchange Server, para pangguna diwenehake dhukungan kanggo nggabungake karo SharePoint Server. Integrasi iki bakal ngidini Discovery Manager nggunakake pusat e-Discovery ing SharePoint kanggo tujuan ing ngisor iki: Nggoleki lan Nglindhungi Konten saka ...

Waca liyane »