Cara Ngatasi "Kesalahan sing Disedhiyakake" ing Akses

Temokake apa sing nyebabake pesen "Kesalahan dilindhungi undhang-undhang" ing Akses, cara kanggo nyegah lan tips sing migunani kanggo ngatasi masalah iki. MS Access umume digunakake kanggo nggawe sistem basis data kanggo panggunaan organisasi. Ing most kasus, bisnis cilik nggunakake amarga gampang didarbeni lan disebar. Sampeyan uga ora mbutuhake sampeyan duwe katrampilan IT sing canggih kanggo nguasai cara nggunakake piranti lunak kasebut. Nalika bisnis berkembang lan cathetan perusahaan dadi kompleks, most organisasi transisi menyang unggul ...

Waca liyane »

Cara Ngatasi Masalah "Ora Bisa Pindhah Item" ing File Data Outlook

Ing bagean ing ngisor iki, kita bakal mriksa apa sing bisa nyebabake masalah "Ora Bisa Pindhah Item" ing file Data Outlook lan apa sing bisa ditindakake kanggo ngatasi masalah kasebut. File MS Outlook biasane disimpen dadi PST utawa OST data, gumantung karo konfigurasi kothak layang pangguna. Suwe-suwe, file-file kasebut saya gedhe lan bisa uga kudu dipindhah saka sak lokasi menyang lokasi liyane. Nalika nyoba mindhah file, sampeyan bisa uga nemoni kesalahan sing kasebut ing ndhuwur. Napa kesalahan iki kedadeyan Ana akeh ...

Waca liyane »

Cara Ndandani "File iki bisa uga ora aman yen ngemot kode sing dimaksudake kanggo ngrusak komputer" Kesalahan ing Akses

Sinau babagan masalah "File iki bisa uga ora aman yen ngemot kode sing dimaksudake kanggo ngrusak komputer sampeyan" ing Akses lan cara ngatasi. Basis data MS nduweni peran penting ing manajemen rekor bisnis. Yen file kasebut rusak, bisnis sampeyan bisa nandhang kerugian yen sampeyan ora bisa mulihake kanthi cepet. Dadi, sampeyan nemoni tanggepan ing ndhuwur nalika ngluncurake basis data lan gagal dibukak, iki minangka indikasi manawa file MS Access sampeyan salah. Kita bakal ...

Waca liyane »