Por que os corpos dalgunhas mensaxes recuperadas están baleiros?

Ao usar DataNumen Outlook Repair DataNumen Exchange Recovery, ás veces pode que os corpos das mensaxes recuperadas estean baleiros.

Hai moitas razóns que causarán o problema:

1. Algúns programas antivirus poden causar o problema. Por exemplo, recibimos informes de clientes de que Eset causará o problema.
Solución: simplemente desactive o programa antivirus e tente a recuperación de novo.

2. Se o formato de ficheiro PST de destino ten o formato antigo de Outlook 97-2002, dado que o formato antigo ten unha limitación de tamaño de 2 GB, sempre que os datos recuperados alcancen este límite, a mensaxe recuperada quedará baleira.
Solución: cambie o formato de ficheiro PST de destino ao novo formato de Outlook 2003-2019 en lugar do antigo formato de Outlook 97-2002. O novo formato non ten unha limitación de tamaño de 2 GB polo que resolverá o problema.

3. Se a súa fonte PST ou OST o ficheiro está moi mal e os datos dos corpos da mensaxe son lost permanentemente, entón verá corpos baleiros nalgunhas das mensaxes recuperadas.
Solución: dado que os datos son lost permanentemente, xa non hai formas de recuperalos.