Por que aínda non podo abrir o fixo DBF arquivo?

Hai tres posibilidades para esta situación, como segue:

1. Súa DBF o ficheiro é creado por unha aplicación, pero quere abrir o ficheiro fixo noutra aplicación, que non é completamente compatible coa anterior e causa problemas. A solución é establecer a versión correcta no cadro combinado ao lado de "Seleccionar DBF para reparar ”caixa de edición segundo a segunda aplicación e despois o starNon reparar o ficheiro de novo. Por exemplo, o seu DBF Clipper crea o ficheiro pero queres abrilo en dBase III, entón tes que configurar "Versión" en "dBase III" e despois reparar o ficheiro de novo.
  2. A túa solución DBF O ficheiro é maior que 2 GB, o límite de tamaño coñecido do DBF ficheiros, así que most DBF as aplicacións compatibles non poden abrir o seu ficheiro. Por exemplo, ao usar Visual FoxPro para abrir un ficheiro deste tipo, obterá un erro "Non é unha táboa". A solución é habilitar a opción "Dividir ficheiro cando sexa maior que ### MB" na pestana "Opcións" e establecer un valor adecuado, que debería ser inferior a 2 GB, por exemplo, 1800 MB, como tamaño máximo do ficheiro, e despois repara o orixinal DBF arquivo de novo. Cando o ficheiro fixo saído é maior que este límite, DDBFR creará un novo ficheiro dividido para acomodar os restantes datos recuperados. E se o ficheiro dividido alcanza de novo o límite, crearase un segundo novo ficheiro dividido, etc.

3. No seu fixo DBF ficheiro, hai máis de 255 campos na táboa. Actualmente most DBF as aplicacións compatibles non admiten unha táboa con máis de 255 campos. Por exemplo, ao usar Visual FoxPro para abrir un ficheiro deste tipo, obterá un erro "Non é unha táboa". A solución é habilitar a opción "Dividir táboa cando hai máis de ### campos" na pestana "Opcións" e establecer un valor axeitado, por exemplo, 255, como reconto máximo de campos e despois reparar o orixinal DBF arquivo de novo. Así, cando DDBFR detecta que hai máis de 255 campos na táboa, creará unha nova táboa dividida para acomodar os restantes campos. E se os campos restantes son aínda máis de 255 campos, crearase unha segunda táboa dividida, etc.