Hai algúns elementos non desexados no ficheiro PST fixo. Como eliminalos?

DataNumen Outlook Repair/DataNumen Exchange Recovery está deseñado para escanear cada byte do ficheiro de Outlook corrupto e recuperar cada información recuperable, incluídos os fragmentos de datos, lost & elementos atopados, así como os elementos eliminados. Polo tanto, no ficheiro PST recuperado, podes atopar correos electrónicos distintos do normal, tamén hai elementos eliminados, lost & Atopou elementos, así como compoñentes de correo electrónico, como anexos. Facémolo porque most dos clientes pode atoparlles útiles todos estes elementos despois de producirse un desastre de datos.

Os correos electrónicos normais recupéranse e devólvense aos seus cartafoles orixinais, como Caixa de entrada, Caixa de saída, etc. Mentres que os correos non normais recuperaranse e gardaranse nos cartafoles "Recuperado_Grupoxxx".

Se non desexa os elementos non normais, pode simplemente facer o seguinte:

1 Start “DataNumen Outlook Repair"/"DataNumen Exchange Recovery"

2. Vaia á pestana "Opcións".

3. Fai clic na pestana "Opcións avanzadas" no panel esquerdo.

4. No grupo "Recuperar elementos eliminados", desmarque todas as opcións.

5. No grupo "Recuperación avanzada", desmarque todas as opcións.

6. Volva á pestana "Reparar".

7. Volva reparar o PST / corrupto orixinalOST arquivo.

8. Abra o novo ficheiro PST fixo. Verás que desaparecen todos os elementos non desexados.