Recibo un erro "Sen memoria" ao reparar un PST /OST arquivo. Que facer?

Este erro significa o seu PST /OST o ficheiro é demasiado grande e o espazo de memoria do seu sistema é insuficiente para recuperalo. En xeral, este erro prodúcese nalgúns ordenadores de gama baixa e no PST /OST o ficheiro ten máis de 50 GB.

Aquí tes algunhas solucións para o erro "Sen memoria":

1. Instala o noso produto noutro ordenador con mellores configuracións de hardware e téntao de novo. Recoméndase usar un ordenador de 64 bits con máis de 64 GB de memoria e 64 bits de Outlook instalados para facer a tarefa. Para Outlook de 64 bits, pode usar 64 bits DataNumen Outlook Repair/DataNumen Exchange Recovery que empregará completamente a memoria do seu sistema.
  2. Asegúrese de que hai suficientes espazos de disco libres na súa unidade C :. Windows usará os espazos de disco en C: unidade como memoria virtual. Se non hai suficientes espazos de disco libres na unidade C: entón tamén atopará este problema. Recoméndase manter polo menos 100 GB de espazo libre no disco da súa unidade C :.
  3. Ou pode usalo DataNumen File Splitter para dividir o seu PST /OST arquivar en varios anacos, cada un con aproximadamente 10 GB de tamaño. Despois corre DataNumen Outlook Repair/DataNumen Exchange Recovery para reparar estes PST /OST ficheiros un por un ou por lotes a través da función "Reparación por lotes". Non obstante, con esta solución, pode perder algúns datos ao dividir o seu PST /OST O ficheiro e algúns correos electrónicos están no límite do ficheiro, pero pode evitar que se produza un erro de "Memoria sen memoria" e recuperar most dos datos.