Como reparar unha división zip arquivo?

Para reparar unha división zip file (supoña que o nome do ficheiro é 'mysplit.zip'), faga o seguinte:

1. descargar DataNumen File Splitter e instálalo no teu computador.
2. Start DataNumen File Splitter.
3. Fai clic no botón "Unirse".
4. No diálogo "Únete", selecciona todos os ficheiros divididos e engádeos á lista de ficheiros orixe.
5. Asegúrese de que a orde das pezas da lista é a mesma que a súa orde orixinal, é dicir, mysplit.z01 é o primeiro e mysplit.z1 é o segundo, etc. e mysplit.zip é o último.

Use o botón "Subir" e "Baixar" para axustar a súa orde se é necesario. Se unha parte está perdida ou está corrupta, entón podes ignorala, pero aínda tes que manter a súa orde. Por exemplo, se se perde a parte 2, asegúrese de que as partes da lista son mysplit.z01, mysplit.z03, ..., mysplit.zip.

6. Define o nome do ficheiro de destino, como mysplit_merged.zip
7. Faga clic en "Start Únete "para unir as partes ao ficheiro de destino mysplit_merged.zip.
8. Despois de completar o proceso de unión, pode start DataNumen Zip Repair e reparar mysplit_merged.zip como normal zip arquivo. O ficheiro fixo conterá os datos de todas as partes da división Zip arquivo. Podes abrilo con popular Zip utilidades, como WinZip, GañarRAR, Etc