Como devolver o meu pedido?

Baseado na nosa política de reembolsoSe podes recibir un reembolso, podes Contacta connosco e envíanos a solicitude.

Na solicitude de reembolso, proporciónanos os seguintes datos:

1. Cal é o problema co ficheiro corrupto ou danado?
  2. ¿Atopou algún erro ao usar o noso produto? Se é así, entón podes enviarnos as capturas de pantalla das mensaxes de erro?
  3. Se o noso produto finaliza o proceso de recuperación ao final? Se a recuperación ten éxito ou non?
  4. Se obtés os datos desexados no resultado da recuperación? Se non, cales son os teus datos desexados? Podes darnos algunhas mostras se a cantidade de datos é enorme.
  5. O resultado da recuperación é completamente inútil para vostede?

Envíenos tamén o rexistro de reparacións.

Para obter o rexistro de reparacións, por favor:

1. Repara o ficheiro.
  2. Despois da reparación, faga clic no botón "Gardar rexistro".
  3. No diálogo de gardar ficheiro, asegúrese de que está seleccionada a opción "Incluír información do sistema".
  4. Garda o rexistro nun ficheiro.
  5. Usar gañarZip or gañarRAR para comprimir o ficheiro de rexistro e enviárnolo.

Moitas grazas pola túa colaboración.