Como pedir a versión completa dun produto?

Para cada produto hai unha versión de demostración gratuíta que se pode descargar desde a páxina de inicio do produto facendo clic en "Descarga gratuíta" botón.

A versión demo normalmente será NON saia o ficheiro fixo ou impoña algunhas limitacións no ficheiro fixo. Para obter o ficheiro ou eliminar as limitacións, ten que facer clic en "Comprar agora" botón para solicitar a versión completa.

Aceptamos todas as principais tarxetas de crédito, Maestro (Reino Unido), giropay (Alemaña), iDEAL (Países Baixos), Transferencia bancaria / bancaria, WebMoney, Pedidos, PayPal, Cheques, Débito directo e Pedidos por fax / teléfono.

Se a súa empresa ou institución está interesada en licenciar o noso produto para varios usuarios, pode obter un desconto por volume e aforrar moito diñeiro mercando varias licenzas xuntas.