Como saber se o seu produto pode reparar / recuperar o meu ficheiro corrupto?

Para cada produto, proporcionaremos unha versión de demostración gratuíta. Podes descargalo desde a páxina de inicio do produto e instalalo. Despois utilízao para comprobar se se pode recuperar o ficheiro.

A versión de demostración amosará unha vista previa dos datos recuperados ou emitirá un ficheiro fixo para que poida saber se os datos que desexa poden recuperarse con éxito.

Por exemplo, para DataNumen Outlook Repair, pode descargar a versión de demostración gratuíta desde https://www.datanumen.com/outlook-repair/dolkr.exe

Se estás satisfeito cos datos recuperados, podes facelo compra a versión completa e obtelos.