En cantos ordenadores podo instalar o teu produto?

Se compras unha licenza única, podes instalar o noso produto só nun ordenador. Ten en conta que NON PODES transferir a licenza dun ordenador a outro, a non ser que o computador antigo nunca máis se empregue no futuro (sexa abandonado).

Se desexa instalar o noso produto en varios ordenadores, ten as seguintes 3 opcións:

1. Adquirindo o número de licenzas en función da cantidade de ordenadores que desexa instalar. Ofrecemos un desconto por volume se compra varias licenzas ao mesmo tempo.
  2. Compra unha licenza de sitio para que poidas instalar o noso software nun número ilimitado de ordenadores da túa organización.
  3. Se es técnico e queres transferir a licenza dun ordenador a outro libremente, podes mercar unha licenza de técnico que che permita facelo.

Non te esquezas Contacta connosco se está interesado en adquirir unha licenza de sitio ou licenza de técnico.