Recuperará a versión completa máis datos que a versión demo?

Non. A versión demo e a versión completa usan o mesmo motor de recuperación. Entón, o que ves na vista previa da versión de demostración (ou o ficheiro fixo xerado pola versión de demostración) é o que obterás da versión completa.