Hoe lang sil it duorje foar jo programma om myn bestân te reparearjen?

It hinget ôf fan 'e folgjende faktoaren:

1. De grutte fan jo bestân. As jo ​​bestân enoarm is, dan sil it in lange tiid duorje om te analysearjen, om't ús programma elke byte yn jo bestân kontroleart en analyseart, wat earder tiidslinend is. Bygelyks, in 100GB PST sil normaal sawat 10 + oeren duorje om te reparearjen.
  2. De kompleksiteit fan jo bestân. As d'r in soad gegevens binne en se wurde trochinoar trochferwizend yn jo bestân, dan sil it normaal mear tiid nimme om it te reparearjen. Bygelyks, a SQL Server MDF-bestân mei in soad tabellen, yndeksen en oare objekten sil normaal ferskate oeren duorje om te reparearjen.
  3. It type fan jo bestân. Guon bestânsformaten binne benammen kompleks, wat mear tiid nedich is as oaren. Bygelyks AutoCAD DWG bestân is frijwat kompleks, dus sels in 5MB DWG bestân kin ferskate oeren duorje om te reparearjen.