Tiedostoni on jo sisään.zip tai.rar muoto. Kuinka pakata ja salata se uudelleen Win: lläZip tai WinRAR?

On edelleen mahdollista pakata ja salata a.zip tai.rar tiedosto WinZip tai WinRAR.

WinilleZip, ole kiltti:

1. Start VoitaZip.
  2. Valitse "Tiedosto" -> "Uusi arkisto ..."
  3. Valitse arkiston nimi, jonka tulee olla erilainen kuin omasi.zip tai.rar Tiedoston nimi.
  4. Valitse .zip tai.rar tiedosto lisätään arkistoon.
  5. Valitse Salaa lisätyt tiedostot -vaihtoehto.
  6. Napsauta Lisää-painiketta
  7. Syötä arkiston salasana.
  8. Sitten sinun.zip tai.rar tiedosto lisätään uuteen arkistoon.

WinilleRAR, ole kiltti:

1. Start VoitaRAR.
  2. Valitse Työkalut -> Ohjattu
  3. Valitse Luo uusi arkisto ja napsauta sitten Seuraava-painiketta.
  4. Valitse .zip tai.rar lisättävä tiedosto.
  5. Määritä arkiston nimi, jonka tulee olla erilainen kuin.zip tai.rar tiedoston nimi ja napsauta sitten Seuraava-painiketta.
  6. Napsauta Aseta salasana -painiketta asettaaksesi salasanan arkistolle.
  7. Napsauta "Valmis" -painiketta.zip tai.rar tiedosto lisätään uuteen arkistoon.

Huomaa: Koska a.zip tai.rar tiedosto on jo pakattu, jos pakkaat sen uudelle arkistolle, pakkaussuhde ei ole kovin korkea, yleensä vain 1-2%: n koko pienenee toisen pakkauksen aikana.