Kuinka palautan tilaukseni?

Perustuu meidän palautusoikeus, jos sinulla on oikeus hyvitykseen, voit ottaa meihin yhteyttä ja lähetä pyyntö meille.

Anna palautuspyynnössäsi seuraavat tiedot:

1. Mikä on vioittuneen tai vioittuneen tiedoston ongelma?
  2. Oletko kohdannut virheitä käyttäessäsi tuotetta? Jos kyllä, voitko lähettää kuvakaappaukset virheilmoituksista meille?
  3. Täyttääkö tuotteemme palautusprosessin lopulta? Onko palautus onnistunut vai ei?
  4. Saatko halutut tiedot palautustuloksesta? Jos ei, mitkä ovat haluamasi tiedot? Voit antaa meille joitain näytteitä, jos tietojen määrä on valtava.
  5. Onko palautumistulos sinulle täysin hyödytön?

Lähetä meille myös korjausloki.

Saadaksesi korjauslokin, toimi seuraavasti:

1. Korjaa tiedosto.
  2. Napsauta korjauksen jälkeen "Tallenna loki" -painiketta.
  3. Varmista, että Tallenna tiedosto -valintaikkunassa Sisällytä järjestelmätiedot -vaihtoehto on valittuna.
  4. Tallenna loki tiedostoon.
  5. Käyttää voittaaZip or voittaaRAR pakata lokitiedosto ja lähettää se meille.

Kiitos paljon yhteistyöstä!