Sendu vian propran ateston ĉi tie

DataNumen Data Recovery

Via produkto estis la plej bona kaj faris la most! Sed mi pensas, ke nenio povas rekuperi la datumojnost. Ĝi retrovis tion, kion mi jam havis, kiu estis pli ol antaŭaj produktoj, sed neniu el la 3.5 semajnoj da datumoj mankis. Se mi pensus, ke la mankantaj datumoj estas tie, mi certe pagus 50 USD por repreni, kaj Eble 100 USD, se mi estus Pozitiva, ke ĉiuj mankantaj datumoj estis tie. Sed ĝi ne estis, do ĝi ne valoris $ 100.

S-ino Mascha Fujimoto Emeritiĝis
Arizono, Usono la 16-an de marto, 2021

DataNumen Outlook Password Recovery

Bonega programo, kaj bonega klienta subteno (inter la plej bonaj klientaj subtenoj, kiujn mi spertis).

Mi uzis Outlook 2010 en mia lasta komputilo, kiu funkciigis Vindozon 7. Tiu komputilo mortis, kvankam feliĉe mi sekurkopiis ĉiujn miajn dosierojn (inkluzive Outlook-pst-dosierojn) sur ekstera disko. Sed mi forgesis la pasvorton por ĉifrita pst-dosiero enhavanta 14.5 GB da retpoŝto kaj aldonaĵoj (ĉirkaŭ sep jaroj de retpoŝto, iuj el kiuj treege gravas por mi).

Mi elŝutis la provan version de DataNumen Outlook Password Recovery  (ne konfuzu kun Outlook Repair aŭ Outlook Drive Recovery) kaj starTed la reakira procezo, sed nuligis la operacion tuj post ĝia komenco, por ke mi povu kopii la ĉifritan pst-dosieron al alia __cpLoko por esti certa, ke mi havas sekurkopion (forgesante, ke mi jam havis sekurkopion en mia dosierujo Outlook Files). Post tio mi ne plu povis uzi la provan version.

Mi aĉetis la plenan version, sed mi neniel povis enigi mian uzantan identigilon kaj kodon en la provan version laŭ la instrukcioj por konverti la provan version en la kompletan version. Do mi retpoŝtis DataNumen. Post ĉirkaŭ 12 horoj, ili retpoŝtigis al mi elŝutan ligon por la plena versio, kaj instrukciis min malinstali la provan version kaj poste instali la plenan version.

Mi havis neniun problemon malinstali la provan version kaj instali la plenan version (versio 1.2.1.0), kaj rapide akiris pasvorton por aliri la ĉifritan pst-dosieron.

Mi ĵus funkciigis denove por vidi kiom da tempo ĝi bezonis. La programo deĉifris mian pst-dosieron en unu minuto kaj 47 sekundoj.

Cetere pluraj aliaj pst-dosieroj en mia dosierujo Outlook Files, kiel arkivitaj dosieroj, ne estis ĉifritaj. Mi ne memoras, kiel mi ĉifris ĉi tiun pst-dosieron. Vi devas uzi la provan version (vi devas uzi ĝin unufoje) por esti certa, ke la pst-dosiero, al kiu vi devas aliri, estas ĉifrita.

Lasta menciinda afero: mi tute ne scias, ĉu la provversio malĉifrus pst-dosieron tiel grandan kiel ĉi tiu, aŭ ĉu dosiergrandeco ne gravas por la provversio.

Ĉi tiu programo estas vivsava, kaj klienta subteno estis bonega (10 laŭ skalo de 1 ĝis 10). Mi ĵus reakiris ĉirkaŭ sep jarojn da retpoŝto. Nekredeble!

sincere,

Anthony Murawski
Seatlo, Usono 12 marto 2021

DataNumen File Splitter

Bonŝancon al vi per viaj programoj. Ili estas malgrandaj kaj faras ĝuste tion, kio estas priskribita.

La interfaco estas facile sekvebla kaj komprenebla. Mi atendas pli novajn programojn de vi.

David Roper Retiriĝinta Hospitalo IT-Direktoro
Blythewood SC, Usono la 3-an de marto, 2021

DataNumen Outlook Drive Recovery

En vere fuŝita HDD (duoble formatita) estis perfekta resaniĝo.

Ilo faranta tion, kio estas promesplena!

Antonis N. Emerita Inĝeniero
Patraso, Grekio la 27-an de februaro, 2021

DataNumen Access Repair

Dankon pro via helpo.
La aplikaĵo funkcias bone. La bazo ankaŭ bonas.

Marcin K
e-aŭtomatik ul. Leśna 17C, 62-006 Gruszczyn 23 decembro 2020

DataNumen Outlook Repair

Outlook fuŝiĝis, tuj post Vindozo-ĝisdatigo mia Retpoŝta programo Outlook ĉesis funkcii. Mi uzis datanumen produkto por reordigi la retpoŝtajn dosierujojn ĝuste kaj ĝi funkciis. Mi nur devis plenumi la programon por ripari la datumojn, ŝanĝis la datuman dosieran nomon kaj funkciigi Outlook. Presto ĝi funkciis. Dankegon

Craig Memstara
Novembro 20, 2020

DataNumen Outlook Repair

Min impresas la facileco de uzo kaj la rapida reakiro de la dosiero. Malgraŭ ĉio, mi ne plu bezonas ĝin, do mi malinstalis ĝin post du dosieraj reakiroj.

Multaj dankoj.

Víctor Ramón RG Hejma Laboro
Leioa, Bizkaia, Hispanio la 30-an de septembro 2020

DataNumen Outlook Repair

Dankon pro la produkto por malgrandaj homoj kun giganta problemo.

Mi uzis vian Outlook-riparon.

Lucy Gold Emerita Sciencisto
Parizo, Francio, 21 septembro 2020

DataNumen Outlook Repair

Perfekta, timinda.
Se nur aliaj homoj estus tiel efikaj.
Gratulojn.

Nilson Ghelardi
Teksaso, Usono la 1-an de septembro 2020

DataNumen RAR Repair

RAR dosiero de 115 GB: tute difektita ...
Via programo riparis ĝin en 5 horoj kaj 33 minutoj ...
1K dankon !!

Paul Van den Bossche
Borsbeek, Belgio la 30-an de aŭgusto 2020

DataNumen Outlook Repair

Mi devis sendi mesaĝon al dankado de via kompanio pro ĉi tiu bonega Datanumen Outlook repair produkto!

Mi uzis alian programon por sinkronigi mian perspektivon (Kunula Ligo) kaj mia telefono kaj la programo misfunkciis kaj viŝis miajn pli novajn datumojn en mia komputilo kun la pli malnovaj datumoj de mia telefono. Mi ne havis sekurkopion de la perspektiva dosiero kaj mi estis tiel ĉagrenita perdi tre gravajn ĝisdatigojn al notoj. Mi pasigis preskaŭ ĉiujn kelkajn tagojn pensante kaj eltrovante manieron ripari ĉi tion per ĉiu ebla metodo (antaŭaj versioj, alia reakira programaro, aliaj retaj konsiloj) kaj ĝi ŝajnis neebla, sed feliĉe trovis la Datanumen produkto kaj povis ripari / reakiri la lost notoj! Estante malgranda kompanio kaj travivante iujn el la malfacilaj tempoj de la vivo, mi treege malgajis, malĝojis, koleris, kiam mi pensis, ke miaj perspektivaj datumoj estis anstataŭigitaj de tiu eraro kaj frustritaj pro neniu maniero reakiri ilin kaj treege plaĉis al mi trovi ĉi tion Datanumen programu kaj funkciigu por restarigi miajn datumojn, ĝi estas mirinda kaj la programaro estis intuicia kaj facile uzebla. Ĉi tiu estas tiel bonega kompanio kaj nur volis sciigi al ĉiuj, ke ili plibonigas la vivon de la homoj !!!

Koran dankon denove.

Alan Rudy Freedom Real
Los-Anĝeleso, Kalifornio, Usono la 17-an de julio, 2020

DataNumen Outlook Password Recovery

Mi pasigis 5 horojn hodiaŭ serĉante retejon, kiu ofertis senpagan aŭ malmultekostan Outlook Password Password Recovery. Mi finfine trovis DataNumen tio perfekte kongruas kun la fakturo por mia unufoja uzado! Facila uzi kaj funkciis kiel ĉarmo. Dankon, ke vi malpezigis miajn horojn da frustriĝo!

Marilyn Wolff
Houston, Teksaso, Usono 15 julio 2020

DataNumen Outlook Repair

magia programaro

Korektis alian mian dosieron, kiun Microsoft klasifikis kiel "koruptita". Miliono da dankoj.

Cavan McDonald Emeritiĝis
Sankta Albano. UK la 9-an de julio 2020

DataNumen Outlook Repair

Absoluta magio - riparis dosieron, kiun la scanpst.exe eĉ ne povis rekoni kiel Outlook-Leterkesto. Dankema dankon pro bonega produkto.

Cavan McDonald
Unuiĝinta Reĝlando la 2-an de junio 2020

DataNumen Exchange Recovery

Kongruoj!

Via Interŝanĝa programaro estas mirinda kaj funkcias kiel ĉampiono. Dankon.

Erwin W.
Eble 9th, 2020

DataNumen Exchange Recovery

DataNumen ilo funkciis perfekte, plenumis la taskon, kiun mi bezonis. + Produkto dankon.

Seth L.
Eble 9th, 2020

DataNumen Outlook Repair

Mi ŝatus danki DataNumen inc. pro via helpo kaj via programaro, kiuj vere plenumis sian taskon kaj permesis al ne tre sperta homo retrovi siajn Outlook 2007 PST-dosierojn.

Bonega Produkto!

Pete M. Emeritiĝis
Calgary, AB, Kanado la 8-an de majo 2020

DataNumen Zip Repair

Mi provis malfermi arkivon enhavantan malnovajn fotojn, sed mi ne povis, pro iu eraro. Tiam mi uzis DataNumen Zip Repair kaj ĝi faris la magion. Mi ĝojas, ke mi retrovis miajn fotojn. Dankon pro via produkto!

Ramona P.
Rumanio la 22-an de aprilo 2020

DataNumen Outlook Repair

Via ilo estis esenca por retrovi la tutan retpoŝton de mia edzino. Koran dankon al vi kaj via tuta teamo, ke vi provizis ĉi tiun vivsavan kaj facile uzeblan ilon !!

Ken Mantey Emeritiĝis GE Lighting
Chesterland, OH, Usono 8 aŭgusto 2019

DataNumen Outlook Password Recovery

Nur provis vian .pst-pasvortan reakiron.
Funkciis tre bone.
Multan dankon.

Markos vian retejon se ni bezonos aĉeti iujn solvojn, kiujn vi provizas.

Dankon denove.

Amir
Marto 21st, 2020

DataNumen SQL Recovery

Simple efika, kio signifas mirinda. Multan dankon, precipe ĉar alie mi estus nekapabla fizike akiri la dosierojn, kiujn mi devis rekuperi, pro la nuna blokado por enhavi covid-19. Mi disvastigos tre bonan buŝan vorton pri vi.

Simone Valtorta
Milano, Italio, la 16an de marto 2020

DataNumen SQL Recovery

Bonan matenon. Mi testas vian programon por ripari sql-datumbazon. Post funkciigi viajn ilojn, mi nun povas vidi ĉiujn miajn datumojn denove 🙂

William Stanford
Decembro 13th, 2019

DataNumen Exchange Recovery

Mi ŝatus tre danki vin pro ebligi retrovi retpoŝtan skatolon, kiun vi jam konsideras lost, kun programaro DataNume Exchange Recovery.

Gratulon al DataNumen Teamo!

 

Nelson d'Avila
Februaro 16th, 2020

DataNumen Disk Image

Dankon pro via helpo! Mi estas tre impresita pri kiel ĉi tio funkciis.

Brando Riggs
Teksaso, Usono la 8an de novembro 2019

DataNumen SQL Recovery

GRANDA APP! TIEL BELAN! MULTAJ DANKOJ.

U Myo Naing Oo
Septembro 2, 2019

DataNumen Excel Repair

Dankon pro via ilo, ĝi vere helpas min plene ripari mian excel-dosieron.

udom en
Aŭgusto 19, 2019

DataNumen Outlook Repair

Koran dankon pro via malavara helpo kaj mi dankas viajn rapidajn respondojn. Mi certe rekomendus vian produkton.

Tony V
Eble 31, 2019

DataNumen Word Repair

Multaj dankoj. Efektive, via MS Office-dosiera retrova solvo estas la plej bona, kiun mi testis ĝis nun.

Tomasz Warmuz Teknika Direktoro Landis + Gyr Poland Sp. zooparko
Poznań, Pollando 20 majo 2019

DataNumen Zip Repair

Dankon por via zipriparo. Ĝi estis bonega programaro por ripari mian zip dosieron.

Luca DM Cogeor Consulting
Romo, Italio, la 10-an de aprilo 2020

DataNumen Exchange Recovery

Mi nur volis diri dankon pro provizado de ĉi tiu programo. Mi nur uzis ĝin por sukcese konverti grandan OST dosiero, kiu permesas al mi rekuperi 150 retpoŝtojn mankantajn.

Ĝi faris bonegan laboron, kaj mi estas tre feliĉa.

Dankegon. Mi esperas, ke vi havasost bonega tago, kaj elstara semajnfino !!

Christopher Baber
Asheville, NC 10 majo 2019

DataNumen Exchange Recovery

Cetere, ni multe dankas vian helpon. Ni prenis la decidon aĉeti Datanumen Exchange Recovery hieraŭa ilo, kaj unu el la aferoj, kiujn ni bazis nian decidon, estis la bonega teknika servo, kiun vi donis dum ni testis.

Daniel Navarro
Aprilo 29, 2019

DataNumen Outlook Express Repair

Mi gratulas vin pro via DOER, kiu estas la sola programo, kiun mi provis, kiu povas restarigi iun ajn el mia koruptita dbx.

Pierre M.
Francio la 23-an de aprilo 2019

DataNumen Exchange Recovery

Saluton Teamo

Ĉi tiu ilo estis tiel helpema! Mi provis alian similan programon, sed ĉi tiu faras la lertaĵon por rekuperi ĈIUJN miajn retpoŝtojn OST dosieron.

Genrev
Eble 20, 2019

DataNumen Exchange Recovery

Mi nur volis diri, ke vi estas la plej bonaj ...

Vi tre estimas! Nun mi povas akiri miajn kalendarajn informojn de malĝusta aranĝo OST (Devus havi kalendaran informon dividita en pst anstataŭ inkluzivita en ost)

Dankon denove kaj bonegan tagon!

Geno Rovinskij
Aprilo 5, 2019

DataNumen Outlook Repair

Saluton infanoj

Ĉi tiu mesaĝo funkcias kiel GRANDA DANKO pro via brila ripara ilo de Outlook. Mia kliento spertis plurajn elektropaneojn, kiuj kaŭzis ke Outlook-pst koruptiĝis. Scanpst elpensis eraron pri diskaj problemoj. Mi serĉis ĉi tiun eraron kaj bonŝance trafis vian produkton. Mi instalis kaj funkciigis la ilon, kiu daŭris pli ol 2 horojn por kompletigi. La fina rezulto estis perfekte funkcianta Perspektivo, kiu estis multe pli rapida ol antaŭe! Mia kliento estas super la luno, ĉar ĝi estas komerca konto forte dependanta de retpoŝto.

Dankon pro bonega produkto, mi certe rekomendos ĝin al ĉiuj miaj IT-kolegoj. Por via informo, la medio estas jena:

Labortabla komputilo (pli malnova modelo IBM) kun du-kerna cpu, 4Gb-RAM, Windows 7-profesia kaj Outlook 2007. PST estas ĉ. 4.5Gb.

Bonvolu daŭrigi la bonegan laboron.

speco salutoj

Steve IT-Profesiulo
Durbano, Sudafriko 18 februaro 2019

DataNumen SQL Recovery

Senpaga resaniĝo. Tre bona

Nelson Fernandes
Ambernath, Barato 15 januaro 2020

DataNumen DBF Repair

Reparador de tablas FoxPro, fantastico

Fernando Hernández Cuestas

DataNumen Exchange Recovery

Vi savas mian tagon. Ĉion, kion mi bezonis - nur por konverti 2 OST dosieroj. Nur via programo faras ĉi tion. Multaj dankoj!

Ilja Sevrijukov
Moskvo, Rusujo la 29-an de aprilo 2019

DataNumen SQL Recovery

Bonega programero. Faras ĝuste kion ĝi diras, kaj tre amike ...

Ricardo Freitas Arkitekto Regiona Registaro
Funchal, Portugalio la 27-an de julio 2019

DataNumen Exchange Recovery

Ĉi tio estas bonega programaro. Ĝi retrovis rompitan OST dosiero unuafoje kaj ĝi unue malfermiĝis en Outlook 2019. Mi provis 3 aliajn riparajn programojn sen sukceso kaj estis akceptonta, ke la malnova poŝto estis lost. Dankon amasoj DataNumen! ????

Peter Keating eksa CIO, nun emerita
Melburno, Aŭstralio la 15-an de julio 2019

DataNumen Zip Repair

Bonega programo por restarigi ZIP arkivoj. Mi rekomendas ... kaj simpla kiel pordo.

Bohdan Sheretiuk Emerita Komercisto SS-servo
Lucko, Ukrainio la 27-an de oktobro 2019

DataNumen Outlook Repair

Remerciements.

Facile et Efficace

Abdellatif FAJR Ĝenerala Direktoro Komercaj Aplikoj
Kazablanko Maroko la 10-an de decembro 2019

DataNumen SQL Recovery

Bonega ilo kaj funkcias tre bone. Reakira ilo de datumbazo

Ĉefoficisto kaj Fondinto de Mandip Kanjiya de Hey Flyer http://www.heyflyer.com/
Februaro 11, 2020

DataNumen Outlook Repair

Tre grandan dankon.

MS Office-ĝisdatigo frakasis mian komputilon kaj mi devis forigi kaj reinstali. En la procezo Outlook ne akceptis la malnovan.ost dosiero kaj mi lost ĉiuj miaj retpoŝtoj konservitaj en subdosierujoj (nur loka komputilo). Ĉi tio estas fiasko nome de Outlook, ne rekrei la subdosierujojn en la servilo. Post 6 horoj da paniko, mi trovis vian retejon kaj elŝutis la programon, malpli ol 30 minutojn poste ĉio estis bona denove. Ĉiuj retpoŝtoj sekuraj kaj alireblaj.

DANKON.

Eric Engelbrecht
Auckland, Nov-Zelando la 18-an de februaro 2019

DataNumen Outlook Repair

G'day DataNumen

Mi elŝutis vian programan riparan programon pro konstantaj erarmesaĝoj pri mia dosiero outlook.pst ne ĝuste fermita dum la lasta uzo. Via programaro perfekte funkciis. Mia pst-dosiero kreskis de 1.9gb al 2.45gm kun 'lost datumoj 'rekuperitaj kaj penseme metitaj en du' rekuperitajn 'dosierujojn (ne nur forĵetitajn en la enujan skatolon) por mi trarigardi. Daŭris malpli ol 10 minutojn por kompleta reakiro kaj skanado de la retrovitaj poŝtaj artikoloj.

Denove mi diras dankon pro tio, ke vi provizis tian bonan programon, kiu faras tion, kion ĝi faras, sen limigoj por privata uzo. Mi tre rekomendas ĉi tiun ilon por ĉiuj iloj de komputiloj.

Peter Jones Hejma komputila uzanto
Adelajdo, Aŭstralio 27 junio 2019

DataNumen Outlook Repair

Vere bonega programero, kiu estas tre kompleta kaj profunda por trovi forigitan kaj lost retpoŝtadresoj. Mi sukcesis rekuperi eminentan informon, kiun neniu alia programaro, kiun mi uzis, povus fari. Mi tre dankis, ke mi povas uzi ĉi tiun programon private je ĉost.

danke Datanumen!

Formiko Lee
Auckland, Nov-Zelando la 23-an de aŭgusto 2019

DataNumen Word Repair

Mi havis dosiervortan dosieron kun riparendaj eraroj, via retejo riparis la vortdosieron en 6 minutoj.

Ĉi tio estas unika kaj tre bona.

Valentin Bogatu Fizikista inĝeniero https://helpwithphysics.com
Rumanio la 4-an de septembro 2019

DataNumen Exchange Recovery

Via produkto faris ĉion, kion ĝi devis fari. Rekuperi mian retpoŝtan datuman dosieron savis min.

Mi rekomendos vian produkton al ĉiuj, kiuj bezonas ĝin, kaj certe se mi bezonos ĝin, mi reinstalos ĝin.

Bonega produkto.

Alasmarh
Decembro 26, 2019

DataNumen BKF Repair

Necesas restarigi sekurkopian dosieron de Windows XP. Via programaro faris mirindaĵojn ...

Mi certe rekomendos!

Eric Seeds IT Administranto Cable Teknologiaj Laboratorioj www.cabal.com
Nov-Brunsviko, NJ, Usono la 8-an de januaro 2020

DataNumen Exchange Recovery

Post la anstataŭigo de mia persona komputilo, mi bezonis rekuperi por persona uzo la malnovan UST-dosieron konvertantan ĝin al PST. Inter multaj programoj, mi trovis DEXR.EXE, kiu taŭgas ĝuste al mia celo. Dum la UI aspektas tre simpla, DEXR povis rekuperi ĉiujn miajn retpoŝtojn, kontaktojn kaj kontaktajn grupojn sen eraroj. Mi bone memoras DATANUMEN por la estonteco kiel referenca marko por reakiro de datumoj.

Roberto Baldassar
Italio 7 marto 2020

DataNumen TAR Repair

Dankon! Ĝi funkciis.

Mi rekomendos vin al iu ajn, kiu devas rekuperi Tar dosieron.

MShawn Scott
Huntsville, Alabamo, Usono

DataNumen Excel Repair

Via produkto funkciis ĝuste.

Eugenio G. Bahamondes M.Ss. Supera Elektra Inĝeniero
NorTecnica Engineers Ltd. Iquique, Ĉilio

DataNumen Outlook Express Repair

salutojn

Koran dankon pro tio, ke vi disponigis vian demo-version por tiaj homoj
kiel pensiuloj (el kiuj mi estas unu).

Brian Willis Sendependa traduko kaj retejo-disvolviĝo
Carletonville, Sudafriko

DataNumen Outlook Repair

Ĉi tiu programaro estas ege bona. Mi vere dankas vin pro tio, ke vi provizis tiel gravan ilon (DataNumen Outlook Repair v 1.2 plena versio) por publika uzo. Informu min, ĉu vi povus provizi la ilojn pli ol ĉi tion.

Mohammed Meeran DATEL Systems & Software FZ LLC
Dubajo. UAE

DataNumen Outlook Repair

Ĝi finiĝis bele.

Ryan Foote Nexus IT Consultants
Park City, Utaho, Usono

DataNumen Outlook Express Repair

Fine - produkto, kiu faras tion, kion ĝi diras kun rekta sen sensenca aliro kaj fabela rezulto. Bone farita! Mi dezirus, ke mi trovu vian produkton antaŭ ol malŝpari mian monon por multaj pretendantoj.

Anonima kliento

DataNumen Zip Repair

DZIPR faris mirindaĵojn kaj retrovis centojn da MB da ciferecaj fotoj, kiujn mi pensis fariost por ĉiam.

Ĉion bonan

Anonima kliento

DataNumen Zip Repair

Riparis la Loton - Vivŝparilon!

Recoveredus reakiris ĉirkaŭ 1GB da fotoj de Zip dosieroj. Pensis, ke mi estas vere plenigita sed DZIPR ĵus esploris la multon laŭ ara reĝimo. Mi ne perdis eĉ unu foton. Ankaŭ tre simpla kaj rapida uzi. Ne povas rekomendi ĝin sufiĉe alte.

Bruce Jeffreson

DataNumen Outlook Express Repair

Mia reakiro kun DOER nun estas 100%.

Danke.

Jim Barnes

DataNumen Zip Repair

Mi rezervis iujn dosierojn al Zip dosiero de mia notlibro Mac G4. Mi ne havis alian elekton ol subteni ilin al komputilo, kaj provinte malfarizip, Mi trovis, ke nenio povas malfermi koruptitan 10.2 GB-ar archiveivon. El skeptisim, mi elŝutis DZIPR, kaj trovis, ke ĝi povus ripari mian dosieron, do mi antaŭeniris kaj ordonis forigi la limigon de la prova versio. Mi kuris denove, kaj dum ĝi riparis, ĝi ne nur retrovis iujn datumojn, sed ĝi retrovis ĈIUJN! Mi tre plaĉas, ke Teknika Subteno tiel rapide respondis miajn retpoŝtojn, kaj ili estis ege helpemaj (ŝanĝante mian ĝeneralan opinion pri programara te supportnika subteno) Dankon pro tia utila utileco. Ĉu estas planoj por OS X-versio baldaŭ?

Benjamin James Chapman
Universitato de Delavaro

DataNumen Zip Repair

Post la riparo de ĉiuj, ĉiuj dosieroj sukcese riparis kaj ĉerpas al mia Mac per Windows PKZip kaj mapita SaMBa Network Drive. Mi devas substreki, ke mi treege ĝojas, ke via produkto funkcias tiel bone, kaj ke la subteno estis mirinda

Salutojn, kaj dankon denove

Benjamin James Chapman
Universitato de Delavaro

DataNumen Outlook Express Repair

DANKON! Riparita kaj konservita sur poŝmemorilo antaŭ ol forĵeti IE kaj OE !!!


DataNumen Zip Repair

Bonega produkto !! Mi estis skeptika sed ĝi ĵus reakiris la rezervon zip de mia retpoŝta arkivo kaj mi konvertiĝis 🙂

Multajn dankojn kaj bondezirojn

david

DataNumen Outlook Express Repair

bela mi ŝatas ĝin kaj mi pensas ke mi aĉetos ĝin

je dial

DataNumen Zip Repair

Bonege funkcias. ŝparis al mi multe da tempo anstataŭ elŝuti la dosieron de alia fonto ĉar la dosiero estas difektita, ĉi tiu programo riparas ĝin. Tre Brila programo !!!!!!!! *****

Anonima kliento

DataNumen Zip Repair

Mi serĉis lokon por post laŭdas sed nenion trovis. Mi ŝatas helpi aliajn, kiuj havas problemojn kun koruptulo zip dosiero. Mi laboras pri komputiloj ekde 1982, antaŭ IBM aŭ Microsoft kaj ĉi tiu estas la unua programo, kiu funkciis rapide, facile kaj efike.

David Olenick

DataNumen Outlook Express Repair

Hej,
Ĝi funkciis GRANDE.
Facila ankaŭ.
Mia edzino faris la tutan aferon.
Feliĉe mi havis ĉiujn dbx-dosierojn sekurkopie de la 19a de novembro kaj la resto estis ankoraŭ en la retpoŝta servilo, do unufoje riparita, mi enmetis 95 retpoŝtojn, sed ĝi ĈIU estis tie.
Facile valoras la 50 dolarojn.
danke

Carl
Teksaso, Usono

DataNumen Zip Repair

Mi neniam havis zip ripara programo, kiu funkciis.
Ĉi tiu faris!

Anonima kliento

DataNumen Zip Repair

mi havis multajn ludojn, kaj aliajn specojn de dosieroj koruptitaj, kaj antaŭ ol mi ricevis ĉi tiun programon, fuŝis mian komputilon, jen unu el la plej bonaj programoj, kiujn mi uzis, mi rekomendos ĝin al amikoj.

TrioblaHGogeta6

DataNumen Zip Repair

Ĉi tio funkciis perfekte! Multan dankon! Vi savis mian teamon
ree por fari 16 monatojn da laboro denove. DZIPR bone indis la
$ 30 Mi elspezis!

jeff

DataNumen Zip Repair

Mi provis plurajn produktojn en mia serĉo por retrovi Zip dosiero, kiu enhavis plenan jaron da retpoŝtaj arkivoj sed ne sukcesis, ĝis nun. Mi elŝutis la elmontran version de DZIPR kaj estis kuraĝigita de la reakira raporto, do mi investis la malgrandan sumon kaj elŝutis la plenan version.

Je mia teruro, la kompleta produkto malsukcesis reakiri mian dosieron, do mi kontaktis [retpoŝte protektita] La teknikaj subtenantoj petis la erarojn de D.ZIPR kaj post zorga revizio, proponis procedon por mi provi. Ĝi funkciis!

Ĉi tiu produkto kaj la bonega teknika subteno de la kompanio ŝparis esencajn rekordojn, kiujn mi pensis, ke mi estasost por bono. Dankon!

Scott Snyder

DataNumen Zip Repair

3 GB da fotoj nur estis konservitaj! Diplomiĝoj pri universitataj kaj koramikinoj konservitaj Dankon.

Trajta sugesto: eblo listigi, kiujn dosierojn ne konservis?

Rana Ian

DataNumen Zip Repair

La riparita OpenOffice-dokumento funkcias kiel ĉarmo! Granda dikfingro por DZIPR!

Armin Jakob

DataNumen Zip Repair

Ĉi tiu produkto bonegas! Vi ŝparis al ni multan tempon. Kontaktu nin kun aliaj programoj, kiujn vi eble havas.

Paul M. Dreskin

DataNumen Zip Repair

"Ĝi funkciis."
Riparis mian malbonon Zip dosiero, kiel promesite.

Andy Duong

DataNumen Zip Repair

Mi ne kredis, ke ĝi funkcios, sed jes. Domaĝe, ke ĝi ne povas ripari ACE kaj RAR dosieroj ankaŭ.

Jordan Gigov

DataNumen Zip Repair

"Ĝi funkciis por mi!"
Mi provis ĝin per unu difektita dosiero de disketo kaj ĝi funkciis por mi. Nur 5 dosieroj el 40 estis difektitaj iugrade.

Vicky

DataNumen Zip Repair

Rekuperis ĉiujn miajn difektitajn *.zip dosieroj. La sola problemo estis, ke ĝi havis problemojn kun *.zip dosieroj, kiuj mem estis zipped. Alie 10 el 10!

Peter Brook

DataNumen Access Repair

Dankon. La produkto funkciis bone.

Anthony Latos
Kalifonio, Usono

DataNumen Zip Repair

Multan dankon pro via rapida retpoŝto.
Mi provis ĉi tion kaj ĉio funkciis kiel sonĝo!

Multan dankon, mi povis reakiri pli ol 900 MB!

Herbert Hackelsberger

DataNumen Outlook Express Repair

Mi ĵus aĉetis kaj uzis DOER por rekuperi unu el la dosieroj .dbx de mia uzanto pli ol 2GB. Ĝi funkciis bonege - dankon pro tre utila produkto.

Steve Forrette MarkeTouch Media
Teksaso, Usono

DataNumen Zip Repair

"Vere Laborita"
Mi havas plenan produkton, ĝi helpas min ripari 300MB-dosieron

Felix A Legere

DataNumen Zip Repair

ŬAŬ! Vi ŝparis al mi 2 horojn da tempo kaj vojaĝon tien kaj reen tra la urbo. Dankon!
Estas freŝige vidi simplan utilan programon tie, kiu efektive funkcias! Mi provis ĝin kaprice, ne vere pensante, ke ĝi funkcios. DZIPR krevigis min!
Redankon!

Joshua Masson

DataNumen Outlook Express Repair

Saluton al ĉiuj,

Mi luktis por retrovi 4 jarojn da retpoŝto de mia frakasita malmola disko dum la pasinta semajno aŭ tiel.

Uzis la demonstra versio de DOER - ĝi ne faras la plenan version justa !! La kompleta versio reakiris 100% de mia poŝto - kia mirinda programaro - ankaŭ bonega prezo.

Redankon,

Adrian Myhill
Blackburn, Britio

DataNumen Zip Repair

"YAY IT FIXES CRC ERARORS: D"
Most de la tempo via simple simpla friponita se vi elŝutas zip dosiero kaj ĝi havas krc-eraron, precipe se la zip dosiero enhavas nur ISO-dosieron. Ĉi tiu produkto riparis la CRC-eraron en mia zip dosieron kaj permesis al mi ĉerpi la ISO-dosieron sen difektoj!

Eric Karp

DataNumen Zip Repair

"Vere bona"
Ĉu vere bona programo, por tiuj homoj, kiuj elŝutas grandajn sfx-dosierojn en interreto damaĝe, mi rekomendas ĉi tiun programon! ĝi riparas zip dosieroj kaj sfx-dosieroj bonegas! sed mi pensas, ke ĉi tiu programaro bezonas la kapablon ripari rar dosieroj ankaŭ 🙁

Gary Shaw

DataNumen Outlook Express Repair

Bela tuŝo!

Kathy Macchi
Teksaso, Usono

DataNumen Outlook Express Repair

Dankon, funkciis. Bonega produkto - vere sava ŝparanto!

Tom Ranseen
NoSpinMarketing

DataNumen Zip Repair

Absolute! Vi povas uzi la sekcion specifitan en via retejo aŭ iu ajn reklama literaturo. Bonvolu fari al mi favoron kaj redakti la CRC-referencon, ĉar CRC kaj Cyclic Redundancy estas vere la sama eraro. Se vi volas eĉ pli da laŭdoj, hodiaŭ, mi ricevis ĝisdatigon per retpoŝto pri shareware-ilo, kiu enhavis CAB dosiero en Zipdosiero. Nu, Gajnuzip, PKZip & WinAce ĉiuj raportis, ke la dosiero estis difektita kaj ne povis esti malfermita. Mi prizorgis ĝin tra DZIPR kaj ne nur la zipdosiero ripariĝas, sed la kunsendita CAB dosiero estis ĝusta bajto por bajta kongruo al la cabdosiero, kiun mi bezonis por la ĝisdatigo. Ŝajnas, ke ĉi tiu malgranda DZIPR Gem estas io, kion Microsoft devas licenci. Redankon,

Aron Sebastian
Norda Karolino, Usono

DataNumen Zip Repair

Vi ricevos mian voĉdonon por la plej bona komputila programo. De kiam mi aĉetis DZIPR, mi uzis ĝin plurfoje en dosieroj, kiuj montris malbonan CRC aŭ havis aliajn problemojn, kiuj kaŭzis Winzip aŭ WinAce por fermi kaj ĉesi prilabori. DZIPR riparis ĉion, kion mi ĵetis al ĝi. Kia rimarkinda kaj eleganta softvara inĝenierado.

Aron Sebastian
Norda Karolino, Usono

DataNumen Excel Repair

Ĝi estas tre bela programo. Sorta estas "senintenca", kiu plaĉas al mi.

Mi estas datumbaza ulo kaj vere prefere uzas Foxpro ol Excel-kalkultabelo.
Sed la vivo ne iras tiel, kiam vi laboras kun aliaj homoj.
Se via programo ne funkcius, mi kaj mia amiko uzus manlibran riparon per deksesuma aŭ ASCII-dosierobildo kaj mane redaktus la duumon por ripari la korupton. Kia trenado tio estis.

Nu tio ne okazis. Do mi diras belan laboron kaj vi ricevas mian voĉdonon kaj estontan PR.

Redankon. Bone valoras la monon.

Rick Fayter Datumbaza Konsultisto
Ohio, Usono

DataNumen Zip Repair

Mi nur ŝatus danki vin. Mi aĉetis DataNumen Zip Repair malpli ol
antaŭ du horoj kaj ĝi funkciis perfekte !!! Mia sperto resumeblas en
kvar vortoj:

VI SAVIS MIAN LABORON!

Redankon,

Ryan Long
Komputila Servo Ardor

DataNumen Access Repair

Fakte mi trovis vian solvon en la unuaj 10 minutoj!
Ĉiuokaze kvankam unue mi pensis, ke tio estas multe da mono por elspezi por malgranda programo, DataNumen Access Repair reakiris nian datumbazon do nun mi tre feliĉas 😉

James Murphy
Io ajn Interrete

DataNumen Access Repair

Vere, viaj infanoj estas mirinda, mi elŝutis la provan programon kaj ĝi povis montri al mi ĉiujn tabelojn, kiujn mi havis ĝuste. Ĉi tiu programaro ŝokas kaj tiom multe helpis min.

Ruff Dog

DataNumen DBF Repair

havas bone antaŭan riparon

matt desmond

DataNumen Zip Repair

Mi elŝutas la plenan programon denove & ĉiujn riparajn datumojn mi sendas ĝin al mia komp. Tiel la programo Funkcias tre bone kaj riparas 91% de mia disko !!!
Mi ŝparis almost, ĉiuj miaj gravaj datumoj !!!
Dankon pro la programo DZIPR! Funkcias tre bone!

Davey Valentine
Orlando, Florido

DataNumen Outlook Express Repair

Mi aĉetis DataNumen Outlook Express Repair kaj sukcese retrovis la dosierojn en mia dosierujo, kiuj iel malaperis de mia OE-listo. Via produkto funkciis bone; Dankon.

Nathaniel W. Pierce
Trappe, Marilando

DataNumen Outlook Express Undelete

Nur noto por informi vin, ke la supra programo funkciis ege bone kaj mi sukcese retrovis almost 3000 retpoŝtojn, kiujn mi hazarde konstante forigis. Mi ne hezitos rekomendi ĝin al kolegoj kaj amikoj.

Greg Harrison
SA Bias Industries Limigita

DataNumen Outlook Express Repair

Via programaro multe helpis min, dankon dankon dankegon !!!!!!!!!!

Agnes Chan

DataNumen DBF Repair

Saluton Chen,

Mi nur volis sciigi vin pri tio DataNumen DBF Repair povis rekuperi ĉiujn datumojn de nia ACT! 2000 datumbazo.

Stephen Rice Produktada Direktoro
Sacramento Magazines Corp.

DataNumen Outlook Express Undelete

Mi provis tri aliajn produktojn antaŭ ol mi trovis Advance Outlook Express Retrovo. Du el la programoj trovis ĉiujn mesaĝojn, tamen la mesaĝoj ne havis datumojn en la korpoj. La tria eĉ ne trovis la tutan ekzistantan retpoŝton. La unua provo kun Advance Outlook Express Reakiro montris ĉiujn dosierojn en la provo. Mi aĉetis la produkton kaj ĉiu mesaĝo al kiu mi aliris estis tuj retrovebla. Ĉi tio estas mirinda produkto kaj certe valoras la prezon.

Dankon.

Bill Hair My Computer Guy
Rockwall, TX, Usono

DataNumen Zip Repair

Tio bonege funkciis. Dankon pro via helpo.

Johano kaj Connie

DataNumen Zip Repair

Saluton. Mi ĵus aĉetis vian programon, kaj ĝi riparis gravan ZIP dosiero. Dankon.

David S.
Toronto, Kanado

DataNumen TAR Repair

Mi aĉetis vian programon hieraŭ por rekuperi 7GB tar dosiero, kiu estis mia tuta dosierujo "Dokumentoj kaj Agordoj" de mia portebla komputilo, kiu servas. Iuj el la dokumentoj estis * ekstreme * gravaj kiel miaj Quicken-datumoj, fakturoj por mia kompanio kaj imposta prepara resumo por mia kontisto.

La senpaga versio montris, ke ĝi ŝajne povus ripari ĉionost, do mi aĉetis kaj registris la programon. Kiam mi funkciigis ĝin, ĝi konservis Dokumentojn_fiksitajn.tar, kaj mi administris *tar xvf * sur ĝi. Ĝi mortis kun eraroj kaj preterpasis most de la enhavo.

Tamen mi rekuris la tar ordonu kun dosiernomaj argumentoj por nur ĉerpi tiujn, kiujn mi interesis (mia tuta "Financoj"
dosierujo), kaj de Dio, ĝi perfektigis ĉiujn.

Mi nur volas diri dankon. Dankon. Dankon. Dankon. Dankon. Dankon. Se mi povos fari ion por vi estonte (fruktokorbo dum Kristnasko, lavu vian aŭton, reprenu vian lavotaĵon, seksajn favorojn) mi ŝuldas al vi, via kompanio kaj via programaro.

Vi uloj skuas.

Kevin Smith Elektronika Projektisto, Farmisto, Elektristo, Muzikisto
Teksaso, Usono

DataNumen Zip Repair

Dankon pro via helpo. Mi tre plaĉas al DZIPR.

Jim Stacey
Vizaĝanta Paĝan Fotadon

DataNumen Zip Repair

Mi havis 800 MB zipdosiero kun 97,00 kreita en Solaris, kiu ricevis eraron en sia "centra dir". Post kiam tio okazis, mi ne povis aliri pli ol la unuaj ~ 30,000, kaj la normo zipripari utilojn, kiuj venas kiel pkzipc kaj WinZip faris _ nenion_ por helpi.

Ĉi tio aparte frustris, ĉar mi sciis, ke most aŭ ĉiuj dosieroj ankoraŭ estis tie - ĝi estis simple eraro en la "enhavtabelo" de la arkivo.

Mi uzis Datanumenestas DZIPR rekuperi 98% de la dosieroj en la arkivo! Mi ĝojas, ke mi trovis kompanion kiel Datanumen kun la scio ĉerpi la bonajn aĵojn el arkivo, precipe kiam la centra dir estas koruptita.

Chris Niggeler
Cleanscape Software International Albuquerque, NM, Usono

DataNumen Outlook Express Undelete

Cetere, la produktoj estas bonegaj. Mi lasas mian dankon al la uloj, kiuj disvolvis tiel utilajn ilojn.

Ili vere solvis mian animon.

Best Regards

Morganite Brasil Ltda
São paulo, Brazilo

DataNumen Outlook Express Repair

Cetere, la produktoj estas bonegaj. Mi lasas mian dankon al la uloj, kiuj disvolvis tiel utilajn ilojn.

Ili vere solvis mian animon.

Best Regards

Morganite Brasil Ltda.
São paulo, Brazilo

DataNumen Excel Repair

DataNumen Excel Repair ŝparis la tagon kaj retrovis la bezonatajn datumojn de mia koruptita dosiero. Ĝi estas ege facile uzebla, ĝi funkciis tre bone por miaj bezonoj, kaj mi forte rekomendas ĝin!

E. Madsen Ĉefinĝeniero
PIN Technology, Inc. Novjorko, NY, Usono

DataNumen Access Repair

Dankon pro reveno al mi. De tiam mi aĉetis la programon kaj ricevis la ligon por elŝuti la programon tuj. Mi instalis ĝin kaj ĝi brile funkciis!
Dankegon

Kevin O'Leary FETAC
Dublino, Irlando

DataNumen BKF Repair

Kara Chen,

Mi faris kiel vi sugestis kaj ĝi funkciis! Dankon pro helpi min retrovi 10 jarojn da laboro !!

Cheers,

tim
Perto, Okcidenta Aŭstralio

DataNumen PSD Repair

Karaj DataNumen personaro

Mi dankas vin pro "DataNumen PSD Repair". Mi havis unu maljunan
dosiero, kiun mi tenas ekde 2000. Ĝi estis kreita en
PhotoDeluxe, en PDD-versio Photoshop ne povis legi.

Vi tute ne scias, kiel feliĉa mi estis revidi, elŝuti kaj sukcese
reruligu vian programon pri ĉi tiu sola dosiero.

danke,

Bruce S.
Hillsborough, NJ, Usono

DataNumen BKF Repair

Kara sinjoro,

Nevernind - akiris ĝin nun, ligo venis ankaŭ per retpoŝto, kaj tiu funkciis.

danke

Robert Fletcher
Marietta, GA, Usono

DataNumen Zip Repair

Ĉi tio funkciis perfekte. Dankon!

Tom McLean
Frederiktono, Nov-Brunsvika Kanado

DataNumen Outlook Repair

Dankon pro la enigo. Mi eltrovis, kion fari intertempe. Rekuperita almost mia tuta lost retpoŝto. Dankon pro bona produkto ...

Best regards,

Inĝeniero pri Aplikoj de Justin Moss
Metton America, Inc. Houston, TX, Usono

DataNumen Zip Repair

Mi trovis vian ilon uzante la retejon http://rmse.awardspace.com kaj mi ŝatus diri, ke via ilo estas mirinda kun multaj funkcioj. Bonega Laboro. Se vi havas dissendoliston aŭ novaĵleteron bonvolu registri min. Salutojn, JA

Fabio Pinheiro
Madejro, Portugalio

DataNumen Access Repair

Savis mian lardon! Dankon!

brian
Atlanta, Kartvelio, Usono

DataNumen Outlook Repair

saluton,

Mi ricevis la DVDRom kun la zipped pst-dosiero. Mi povis ĉerpi ĝin kaj ĉio denove funkcias. Mi volas danki vin pro la bonkora bonega subteno kaj la tuta helpo, kiun vi donis al mi. Se ne estus vi kaj AOR, mi probable ne retrovus la datumojn en la dosiero.

Robin De Roeck
Woonst BVBA Geraardsbergen, Belgio

DataNumen Zip Repair

Ne gravas, ĝi FUNKCIIS! Mi estas TUTE FELIĈA! Koran dankon pro via tuta helpo! Mi nun estas 100% kontenta kaj mi ĉesos ĝeni vin. lol. REDANKON!

Dankon denove pro la tuta helpo, kiun vi proponis, kaj mi rekomendos ĉi tiun produkton al iu ajn kun simila problemo!

Glenn Peterson
Andover, MN, Usono

DataNumen Outlook Express Repair

Dankon pro viaj komentoj.
Vi havas bonegan produkton. Ĝi retrovis multajn dosierojn por mi.

Arthur J Wehlow Direktoro Ekspresaj Kontadaj Solvoj
Port Macquarie NSW 2444, Usono

DataNumen Zip Repair

Sinjoro Chen,

Multan dankon.
Mi sukcese ĉerpas datumojn.
Mi pensis, ke mi devos rezigni pri ĉiuj datumoj ...
Mi tre dankas vian helpon, dankon denove.

salutoj,

Kayo Nagashima
Funabashi-shi, Ĉiba, Japanio

DataNumen Outlook Repair

Koran dankon pro via helpo - mi tre dankas ĝin.

Dungito en Procter & Gamble
Usono

DataNumen Outlook Repair

Saluton, dankon pro via respondo. Mi mem sukcesis aranĝi ĝin ekde la unua retpoŝto, do bedaŭras esti ĝeninta vin. BTW, amas la produkton.

Murrat
Aŭstralio

DataNumen Outlook Repair

saluton,

Ĉu eblas specifi la lokon kaj nomon de ĉiu dosiero en la langeto Ripara Batch? Ĉi tio jam eblas en la langeto Ripari, kiam oni prilaboras nur unu dosieron, sed ĝi estus vere utila, se eblus redakti la elirajn dosierajn detalojn en batara riparo.

Bonega cetere! AOR reakiris most de la eroj de tre grava 6GB PST-dosiero. Miaj antaŭaj provoj kun SCANPST nur rekuperis 500mb!

Bonkoraj,

Mark Humphrey Network Manager
CB Richard Ellis Ltd Toronto, Kanado

DataNumen Outlook Express Repair

Estimataj sinjoroj,

Mi aĉetis hodiaŭ vian Advanced Outlook Express Repair - Gratulon, ĝi mirinde funkciis!

Alie ol iuj malgrandaj aferoj, kiel la timinda protokolo dum la reakira tasko, aŭ la elpensado de la enhavo de la Enirkesto dbx-dosiero en 2 dosierojn kun la sama tempa retpoŝto. Jes, mi petis la programon krei alian dosieron kun reakiritaj retpoŝtoj post rekuperado de 2000 retpoŝtoj, sed mi atendis ricevi 2 sukcesajn dosierojn pri la retpoŝtaj datoj, kaj ne la bizarajn fenomenojn de 2 dosierujoj kun la sama periodo de tempaj retpoŝtoj!

Sed, kiel mi menciis antaŭe, ĉi tiuj estas malgrandaj aferoj, kaj ĉefe mi fieras pri la tasko farita de via programaro, kaj certe mi rekomendos ĝin al amikoj.

Mi deziras al vi multan sukceson disvolvi kaj krei tiajn programojn!

Koran dankon, Elkore,

Yigal Spirita Gvidilo
Israelo

DataNumen Zip Repair

Kara Chen,

Dankon pro via rapida kaj ĝisfunda respondo. Via solvo funkciis! La programaro Granda Dosierdisigilo funkciis, kaj tiam Advanced Zip Repair retrovis ĉiun dosieron!

Mi nun estas tre kontenta kliento, kaj feliĉas plu uzi la produkton. Dankon denove, kaj bonan tagon.

Plej amike,

Charles Thompson
Lakeland, FL, Usono

DataNumen Outlook Express Undelete

Mi havis problemon kun 1.5GB-ekstera dosiero, mi estis tre streĉa, sed AODR solvis mian problemon kaj helpis min rekuperi ĉiujn miajn datumojn, Dankegon al Datanumen.com-teamo, kiu helpis min elekti taŭgan ilon por mia problemo.

Maqbool Ahmed Rashid Ali KHAN
Est. Ĝido Sauda Arabujo

DataNumen Outlook Express Repair

Dankon pro via respondo - danku vian helpon.

Efektive mi aĉetis AOER hieraŭ, kaj ĉiujnost retpoŝtoj estis retrovitaj !!

AOER ŝajnas funkcii bonege, kaj devas ripari ĉiujn miajn OE-problemojn!

Dankon.

salutoj,

Frances L.
Albuquerque, NM, Usono

DataNumen Outlook Express Repair

Mi havis lost gravaj retpoŝtoj dum la kompaktiga procezo kaj ne sciis kiel trovi ilin aŭ remalfermi ilin. Via produkto solvis la aferon (eventuale).
Tamen vi devas klarigi al luduloj kiel mi, ke iuj BAK-dosieroj povas esti alinomitaj DBX. La most nepotenca dosiero, kiun mi volis, nomiĝis BAK (kio laŭ mia kompreno eble okazis dum la kompakta procezo) kaj necesis al mi tago da esplorado, ke mi povus ŝanĝi la dosiernomon kaj poste apliki vian produkton por fari la reston. Post kiam mi ellaboris tion, ĝi funkciis kiel regalo!

michael mitchener mmcreativebusiness
Melburno, Aŭstralio

DataNumen Zip Repair

Ni havis 60 gigabajtojn zip dosiero, kiu ne malfermiĝus. Advanced Zip Repair ne povis ripari ĝin, ĉar ĝi estis tro granda. Tamen, DataNumen provizis al mi alian bonegan programon, kiu dividis la dosieron en pli regeblajn 1-gigabajtajn dosierojn, kaj poste Advanced Zip Repair sukcese riparis ĉiun. Ni provis diversajn aliajn riparajn produktojn sen sukceso, do mi certe revenos al DataNumen se estonte ni havas aliajn datumajn problemojn. Valoregaj produktoj kaj bonega subteno!

Chris Barton
Vankuvero, Kanado

DataNumen Access Repair

DataNumen Access Repair retrovas pli da datumoj ol iu ajn alia produkto, kiun mi uzis. Ĝi helpis min savi multajn datumbazojn difektitajn. Mi tre ĝojas trovi ĉi tiun produkton.

Margaret Messick Costume Stokaj Rimedoj
Davis, Kalifornio, Usono la 16-an de junio, 2015

DataNumen Exchange Recovery

Post pli ol 10 horoj da aktiva tempo malŝparita por eduki MS pri tio, kio estas la problemo, kiam mi ĝisdatigis mian Outlook 2010 ĝis 2013 kaj la aŭtogeneradon de multobleco.ost dosierojn, kiujn mi fine rezignis. kiam ili diris al mi, ke ili ne povas malfermi la originalon.ost dosiero. Mi tiam ekhavis la brilan ideon fari rapidan serĉadon.ost al .pst-konvertiĝo kaj eksplodo - 3.8 GB da datumoj, kiuj estis tre valoraj por mi, revenis en miajn manojn - ĉio ĉi post kiam la plej alta subteno de MS por Outlook diris, ke ili nenion povas fari. Mi estas malproksima de komputila nerdo, sed kiam vi scias pli ol la te supportnika subtenanto, vi devas rapide ekscii, ke vi havas problemojn. Ĝi funkcias...

Fondinto de RJ Collins V360
San-Diego, Kalifornio, Usono la 15-an de majo, 2015

DataNumen RAR Repair

Mi ne havis problemojn kun ĉi tiu elstara progremo. Vorto al tiuj homoj, kiuj eble havis iujn problemojn. Se la 'DataNemen Rar Programo Riparado malsukcesas repari dosieron en iuj kazoj provu ripari ĝin en alia dosierujo _ dosierujo sur ekstera fulmilo aŭ malmola disko donis la plej bonajn rezultojn por mi. Tamen nur foje mi devas fari ĉi tion, most de la tempo ĝi funkcias perfekte.

chris
Liverpool. UK Sep 6, 2014

DataNumen Outlook Repair

Antaŭa tempo mi aĉetas Datanumen Outlook Repair kaj mi estas kontenta pri ĝi, uzante ĝin de tempo al tempo. Nun mi bezonas retrovi forigitajn retpoŝtojn de aro de dosiero NSF Lotus Notes. Mi pensis, ke vi eble havas bonan produkton, sed ve, vi havas nenion por Lotus-Notoj. Nu, ĉar vi agas bone, kial ne Datanumen NSF-Riparo? Korajn salutojn, Roberto

Roberto Petitpas

DataNumen RAR Repair

Mi estus pli ol feliĉa lasi reagon pri mia pozitiva engaĝiĝo de via produkto. Iom da konsiloj ankaŭ pri la tre foja malsukceso de la 'DataNewmen' Rar Ripari 'programon por ripari a rar dosiero. Mi trovas, ke kiam tio okazas, sukceso ripari la koncernan dosieron ĉiam estis atingita per movado de ĝi al alia dosierujo kaj ripetado de la funkcio tie _ tipe al ekstera fulmilo aŭ malmola disko.

Se vi bezonas devigi mian takson de la produkto kun iuj miaj personaj detaloj, vi povus nur limigi ĝin al la regiono _ 'Unuiĝinta Reĝlando'. Dankon

C Dolan
Unuiĝinta Reĝlando la 6-an de septembro 2014

DataNumen Word Repair

Ho mia Dio, DANKON! Mi ne povas kredi, ke vi povis ripari ĝin! Mi laŭvorte provis ĉion alian - ĉi tio estas mirinda, kaj mi tre dankas.

Dankon denove pro via helpo! Mi ĝojas verki ateston se vi bezonas unu - neniu alia povis ripari ĉi tion !!

Mandy Clark
Usono 16a Sep 2015

DataNumen Outlook Repair

Dankon Alan, Riparo funkciis almost perfekta ... Mi ne atendis tion bone. Koran dankon. Helmut

Helmut Demmelhuber Demmelhuber Consulting
Tübingen, Germanio la 13-an de septembro, 2018

DataNumen Outlook Repair

Dankegon pro via subteno --- ĝi funkciis nur kreante novan profilon.

Denove Dankon,

Posedanto de CARisma
Houston, TX, Usono la 23-an de majo, 2018

DataNumen Outlook Repair

Mi nur volis diri Dankon pro la programaro.
Mia Outlook-datuma dosiero ŝajnas esti mostfiksita.
Mi bezonis inspekti kaj forigi multe da eniroj, sed mi pensas, ke mi retrovis most de miaj datumoj.
Mi neniam scios, kion mi havasost konstante!

Ahmed Qadeer
Naperville, IL, Usono la 4an de decembro 2018

DataNumen Access Repair

via ilo estas la plej bona, kiun mi povis ripari aliran dosieron por la universitato por persona uzo kaj mi dankas

Richard Reta Administranto Fixsa
Sankta Domingo, Dominika Respubliko Dec 30th, 2018

DataNumen CAB Repair

Via programo ŝajnis funkcii perfekte, ĉar mi povis aliri la dosierojn
en Windows Explorer aŭ aroreriva programo.

Denove dankon pro via helpo kun la programo kaj mi faros
ne hezitu rekomendi ĝin.

Neville Harrip
Aŭstralio la 17an de januaro 2019

DataNumen Word Repair

Koran dankon pro via helpo kaj intereso Vi neniam malfacilis iel.

Mi estas tre kontenta. Mi rekomendas vin al ĉiuj. Mi deziras al vi daŭran sukceson.

bona laboro.

isil yaman baydar
Ankaro, Turkio la 29-an de januaro, 2019

DataNumen Excel Repair

Ĝi funkciis bele! Ĉiuj miaj kondiĉoj kaj miaj (probable tro komplikaj) krucreferencaj datumoj nun revenis! DANKON!! Dum la somero mi havis liberan tempon prilabori aferojn, sed ni starBaldaŭ mi revenos al la lernejo kaj mi pli okupiĝas pri fizika laboro ol perkomputila laboro, kaj mi NE havis la tempon (aŭ la koron) por sidiĝi kaj reeniri SEP CENT KAJ Naŭdek Du biologiajn terminojn, difinojn kaj referencoj! Mi laŭvorte naŭzis pro mia perspektivo.

Mi esperas, ke vi havos mirindan ripozon de la semajno, kaj ripozan kaj plaĉan semajnfinon!

Kristi Rankin Instruisto
Brownwood, Teksaso, Usono 13 aŭgusto 2014

DataNumen Outlook Repair

Multekosta sed ĝi faris ĉion promesitan inkluzive la aldonaĵojn
Do kiom valoras tio? Tre rekomendinda!

Brock Croome Arkitekto
Norda Vankuvero, BC, Kanado la 1-an de novembro, 2015

DataNumen Outlook Repair

Advanced Outlook Repair tute riparis 19GB Outlook 2007 .pst kun multaj dosierujoj de pli ol 15 jaroj. Ĝi koruptiĝis post malfacila ĉesigo, kaj ne malfermiĝis, eĉ en sekura reĝimo. Mi aŭdis pri via ilo de "chcw" ĉe ExpertsExchange.com kaj de la kompartabelo de riparaj procentoj inter iloj sur la Datanumen.retejo. Mi faris kopion de la .pst, kaj provis sen bonŝanco per la Microsoft scanpst.exe. Iloj de triaj helpis antaŭ jaroj Outlook Express konvertiĝo do mi aspektis interrete. Advanced Outlook Repair estis la sola, kiu ricevis afirmativajn pozitivajn recenzojn pri komplikaj kazoj, kaj ili montris ekzemplojn de tiaj, do mi trovis kuponon kaj aĉetis ĝin. La unua enirpermesilo diris, ke la originala dosiero estis malfermita de alia fonto (kvankam restartigita). Mi sekve provis ĝin kontraŭ la kopio, kaj post kelkaj minutoj (ĉirkaŭ 20%), mia Outlook malfermiĝis - kun kompletaj ĝisdataj dosierujoj kaj retpoŝtaj mesaĝoj. Ĝi timigis min, ĉar mi pensis, ke mi tuŝis ion kaj fermis ĝin. Post kelkaj minutoj, tio

Joanne Ashland
Houston, TX, Usono la 1-an de novembro, 2015

DataNumen Excel Repair

La ripara ilo de Excel povis ĉerpi ĉiujn tekstajn datumojn de 2 koruptitaj Excel-dosieroj, kiuj estis malfermitaj kaj konservitaj kiam mi havis komputilan kraŝon. Tamen la ilo ne povis retrovi ĉion kun ĉiuj formatoj (grasaj, koloroj ktp)ost kune kun ĉirkaŭ duono de la formuloj (ĉefe la komplikaj, kiuj kunligis foliojn). Kie estis eblaj problemoj, la ilo tranĉis ekzistantan laborfolion en kromajn foliojn, do vi sciis, kie kontroli perdojn - bonega ideo. Entute terura rezulto, ĉar la datumoj estis la plej malfacile restarigeblaj de la originala fonto. Unu el la dosieroj estis tiel malbone mistraktita, ke ĝi ne povis esti kopiita, malfermita (aŭ eĉ forigita!) Per iu ajn programo de MS! Entute la ilo savis min ĉirkaŭ semajna laboro. Ĝi bezonis malpli ol unu tagon por normaligi la dosierojn ripetante la formatadon de multe pli malnova dosierversio kaj ekkontroli la datumojn. Noto por uzantoj, se la ilo ŝajnas esti haltinta, havas paciencon, necesis preskaŭ unu horo por solvi la pli malfacilan dosieron antaŭ ol ĝi starTed farante ion ajn

Johano Chapman
Melburno, Aŭstralio la 1-an de januaro 2017

DataNumen Disk Image

Diska Bildo superis tri aliajn profesiajn programojn, kiuj malsukcesis krei ISO-sisteman bildon - ĉi tiu perfekte funkciis. Kvankam ĝi ne povas esti lanĉita de USB kaj devas esti funkciigita de kuranta OS, ĝi estis rapida, 1 TB en iom pli ol 2 horoj por kloni, kaj ĝi reestiĝis perfekte. Pro la forto de ĝia agado, maldikeco, kaj ankaŭ la bela subteno, kiun ili donis, mi rekomendus ilian programon al iu ajn bezonanta.

Wayne Rice Emeritiĝis
Boston, MA, Usono Jan 25, 2017