Πολιτική Απορρήτου

(Α) Αυτή η πολιτική


Αυτή η Πολιτική εκδίδεται από τις οντότητες που αναφέρονται στην Ενότητα Μ παρακάτω (μαζί, «DataNumen"," Εμείς "," εμάς "ή" μας "). Αυτή η Πολιτική απευθύνεται σε άτομα εκτός του οργανισμού μας με τα οποία αλληλεπιδρούμε, συμπεριλαμβανομένων των επισκεπτών στους ιστότοπούς μας ("Ιστότοποι"), των πελατών και άλλων χρηστών των Υπηρεσιών μας (μαζί, "εσείς") Οι καθορισμένοι όροι που χρησιμοποιούνται σε αυτήν την Πολιτική εξηγούνται στην Ενότητα (Ν) παρακάτω.

Για τους σκοπούς αυτής της Πολιτικής, DataNumen είναι ο Ελεγκτής των Προσωπικών σας Δεδομένων. Τα στοιχεία επικοινωνίας παρέχονται στην Ενότητα (Μ) παρακάτω για την εφαρμογήcable DataNumen η οντότητα μπορεί να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση και την επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων.

Αυτή η Πολιτική μπορεί να τροποποιείται ή να ενημερώνεται κατά καιρούς για να αντικατοπτρίζει τις αλλαγές στις πρακτικές μας σε σχέση με την Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων ή αλλαγές στην εφαρμογήcabνόμος. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε προσεκτικά αυτήν την Πολιτική και να ελέγχετε τακτικά αυτήν τη σελίδα για να ελέγχετε τυχόν αλλαγές που ενδέχεται να κάνουμε σύμφωνα με τους όρους αυτής της Πολιτικής.

DataNumen λειτουργεί με την ακόλουθη επωνυμία: DataNumen.

 

(Β) Επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων


Συλλογή προσωπικών δεδομένων: Ενδέχεται να συλλέξουμε Προσωπικά Δεδομένα για εσάς:

  • Όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω email, τηλεφώνου ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο.
  • Κατά τη συνήθη πορεία της σχέσης μας με εσάς (π.χ. Προσωπικά Δεδομένα που λαμβάνουμε κατά τη διαχείριση των πληρωμών σας).
  • Όταν παρέχουμε υπηρεσίες.
  • Όταν λαμβάνουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα από τρίτα μέρη που τα παρέχουν σε μας, όπως υπηρεσίες αναφοράς πίστωσης ή υπηρεσίες επιβολής του νόμου.
  • Όταν επισκέπτεστε οποιονδήποτε από τους Ιστότοπους μας ή χρησιμοποιείτε οποιεσδήποτε δυνατότητες ή πόρους διατίθενται στους ιστότοπους ή μέσω αυτών. Όταν επισκέπτεστε έναν ιστότοπο, η συσκευή και το πρόγραμμα περιήγησής σας ενδέχεται να αποκαλύψουν αυτόματα ορισμένες πληροφορίες (όπως τύπος συσκευής, λειτουργικό σύστημα, τύπος προγράμματος περιήγησης, ρυθμίσεις προγράμματος περιήγησης, διεύθυνση IP, ρυθμίσεις γλώσσας, ημερομηνίες και ώρες σύνδεσης σε έναν ιστότοπο και άλλες πληροφορίες τεχνικής επικοινωνίας) , μερικά από τα οποία μπορεί να αποτελούν Προσωπικά Δεδομένα.
  • Όταν υποβάλλετε το βιογραφικό σας / βιογραφικό σημείωμα σε εμάς για αίτηση εργασίας.

Δημιουργία προσωπικών δεδομένων: Κατά την παροχή των Υπηρεσιών μας, ενδέχεται επίσης να δημιουργήσουμε Προσωπικά Δεδομένα για εσάς, όπως αρχεία των αλληλεπιδράσεών σας με εμάς και λεπτομέρειες του ιστορικού παραγγελιών σας.

Σχετικά προσωπικά δεδομένα: Οι κατηγορίες Προσωπικών Δεδομένων σχετικά με εσάς που μπορούμε να επεξεργαστούμε περιλαμβάνουν:

  • Προσωπικα ΣΤΟΙΧΕΙΑ: όνομα (ες); γένος; ημερομηνία γέννησης / ηλικία ιθαγένεια; και φωτογραφία.
  • Στοιχεία επικοινωνίας: διεύθυνση αποστολής (π.χ. για την επιστροφή πρωτότυπων μέσων ή / και συσκευών αποθήκευσης) · Πostal διεύθυνση; αριθμός τηλεφώνου; διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου; και λεπτομέρειες προφίλ κοινωνικών μέσων.
  • Οι λεπτομέρειες πληρωμής: διεύθυνση χρέωσης; αριθμός τραπεζικού λογαριασμού ή πιστωτικής κάρτας · κάτοχος κάρτας ή όνομα κατόχου λογαριασμού · στοιχεία ασφαλείας κάρτας ή λογαριασμού · κάρτα "ισχύει από" ημερομηνία? και ημερομηνία λήξης της κάρτας.
  • Απόψεις και απόψεις: οποιεσδήποτε απόψεις και απόψεις που επιλέγετε να μας στείλετε ή δημόσιαost για εμάς σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.
  • Λάβετε υπόψη ότι τα Προσωπικά Δεδομένα για εσάς που επεξεργαζόμαστε μπορεί επίσης να περιλαμβάνουν Ευαίσθητα Προσωπικά Δεδομένα όπως ορίζονται παρακάτω.

Νόμιμη βάση για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων: Κατά την Επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων σε σχέση με τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική, ενδέχεται να βασιστούμε σε μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες νομικές βάσεις, ανάλογα με τις περιστάσεις:

  • έχουμε λάβει την προηγούμενη ρητή συγκατάθεσή σας για την Επεξεργασία (αυτή η νομική βάση χρησιμοποιείται μόνο σε σχέση με την Επεξεργασία που είναι απολύτως ογκώδηςtary - δεν χρησιμοποιείται για επεξεργασία που είναι απαραίτητη ή υποχρεωτική με οποιονδήποτε τρόπο).
  • Η Επεξεργασία είναι απαραίτητη σε σχέση με οποιοδήποτε συμβόλαιο που μπορείτε να συνάψετε μαζί μας.
  • η επεξεργασία απαιτείται από την εφαρμογήcabνόμος;
  • η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την προστασία των ζωτικών συμφερόντων οποιουδήποτε ατόμου · ή
  • Έχουμε έννομο συμφέρον στη διεξαγωγή της Επεξεργασίας με σκοπό τη διαχείριση, τη λειτουργία ή την προώθηση της επιχείρησής μας και ότι το νόμιμο συμφέρον δεν παρακάμπτεται από τα συμφέροντά σας, τα θεμελιώδη δικαιώματα ή τις ελευθερίες σας.

Επεξεργασία των ευαίσθητων προσωπικών σας δεδομένων: Δεν επιδιώκουμε να συλλέξουμε ή να επεξεργαστούμε με άλλο τρόπο τα ευαίσθητα προσωπικά σας δεδομένα, εκτός εάν:

η Επεξεργασία απαιτείται ή επιτρέπεται από την εφαρμογήcabνόμος (π.χ., για να συμμορφωθούμε με τις υποχρεώσεις μας για την αναφορά ποικιλομορφίας).
η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τον εντοπισμό ή την πρόληψη του εγκλήματος (συμπεριλαμβανομένης της πρόληψης της απάτης, της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας) ·
η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την καθιέρωση, την άσκηση ή την υπεράσπιση των νομικών δικαιωμάτων · ή
έχουμε, σύμφωνα με την εφαρμογήcabνομικά, έλαβε την προηγούμενη ρητή συγκατάθεσή σας πριν από την επεξεργασία των ευαίσθητων προσωπικών σας δεδομένων (όπως παραπάνω, αυτή η νομική βάση χρησιμοποιείται μόνο σε σχέση με την επεξεργασία που είναι απολύτως εθελοντικήtary - δεν χρησιμοποιείται για επεξεργασία που είναι απαραίτητη ή υποχρεωτική με οποιονδήποτε τρόπο).

Εάν μας παρέχετε Ευαίσθητα Προσωπικά Δεδομένα (π.χ., εάν μας παρέχετε υλικό από το οποίο θέλετε να ανακτήσουμε δεδομένα), πρέπει να διασφαλίσετε ότι είναι νόμιμο για εσάς να μας αποκαλύψετε τέτοια δεδομένα, συμπεριλαμβανομένης της διασφάλισης ότι μία από τις νομικές βάσεις που αναφέρονται παραπάνω είναι στη διάθεσή μας σχετικά με την επεξεργασία αυτών των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.

Σκοποί για τους οποίους μπορούμε να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα: Οι σκοποί για τους οποίους μπορούμε να επεξεργαστούμε Προσωπικά Δεδομένα, με την επιφύλαξη εφαρμογήςcabο νόμος, περιλαμβάνει:

  • Οι ιστότοποι μας: λειτουργία και διαχείριση των Ιστοτόπων μας. παροχή περιεχομένου σε εσάς · προβολή διαφημίσεων και άλλων πληροφοριών σε εσάς όταν επισκέπτεστε τους ιστότοπους μας. και επικοινωνία και αλληλεπίδραση μαζί σας μέσω των Ιστοτόπων μας.
  • Παροχή υπηρεσιών: παροχή των Ιστοτόπων μας και άλλων Υπηρεσιών. Παροχή Υπηρεσιών ως απάντηση σε παραγγελίες. και επικοινωνίες σε σχέση με αυτές τις Υπηρεσίες.
  • Επικοινωνίες: επικοινωνία μαζί σας με οποιοδήποτε μέσο (όπως μέσω email, τηλεφώνου, γραπτού μηνύματος, κοινωνικών μέσων, σελost ή αυτοπροσώπως) υπό την προϋπόθεση ότι θα σας παρέχονται τέτοιες επικοινωνίες σύμφωνα με την εφαρμογήcabνόμος.
  • Λειτουργίες επικοινωνιών και πληροφορικής: διαχείριση των συστημάτων επικοινωνίας μας. λειτουργία της ασφάλειας ΤΠ · και έλεγχοι ασφαλείας πληροφορικής.
  • Υγεία και την ασφάλεια: αξιολογήσεις υγείας και ασφάλειας και τήρηση αρχείων · και συμμόρφωση με σχετικές νομικές υποχρεώσεις.
  • Χρηματοοικονομική διαχείριση: εκπτώσεις; χρηματοδότηση; εταιρικός έλεγχος · και διαχείριση πωλητών.
  • Ερευνες: να συνεργαστείτε μαζί σας για να λάβετε τις απόψεις σας σχετικά με τις Υπηρεσίες μας.
  • Βελτίωση των υπηρεσιών μας: εντοπισμός ζητημάτων με υπάρχουσες υπηρεσίες · προγραμματισμός βελτιώσεων στις υπάρχουσες υπηρεσίες · και δημιουργία νέων υπηρεσιών.
  • Ανθρώπινο δυναμικό: διαχείριση αιτήσεων για θέσεις μαζί μας.

Βολούνtary παροχή Προσωπικών Δεδομένων και συνέπειες της μη παροχής: Η παροχή των Προσωπικών σας Δεδομένων σε εμάς είναι ομαλήtary και θα είναι συνήθως μια απαίτηση απαραίτητη για τη σύναψη σύμβασης μαζί μας και για να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε τις συμβατικές μας υποχρεώσεις έναντι σας Δεν έχετε καμία νομική υποχρέωση να μας παρέχετε τα Προσωπικά σας Δεδομένα. Ωστόσο, εάν αποφασίσετε να μην μας παρέχετε τα Προσωπικά σας Δεδομένα, δεν θα είμαστε σε θέση να συνάψουμε συμβατική σχέση μαζί σας και να εκπληρώσουμε τις συμβατικές μας υποχρεώσεις απέναντί ​​σας.

 

(Γ) Αποκάλυψη Προσωπικών Δεδομένων σε τρίτους


Ενδέχεται να αποκαλύψουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα σε άλλες οντότητες εντός DataNumen, προκειμένου να εκπληρώσουμε τις συμβατικές μας υποχρεώσεις έναντι σας ή για νόμιμους επιχειρηματικούς σκοπούς (συμπεριλαμβανομένης της παροχής Υπηρεσιών σε εσάς και τη λειτουργία των Ιστοτόπων μας), σύμφωνα με την εφαρμογήcabνόμος. Επιπλέον, ενδέχεται να αποκαλύψουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα σε:

  • νομικές και ρυθμιστικές αρχές, κατόπιν αιτήματος, ή για σκοπούς αναφοράς τυχόν πραγματικής ή υποψίας παράβασης της εφαρμογήςcabνόμος ή κανονισμός ·
  • λογιστές, ελεγκτές, δικηγόρους και άλλους εξωτερικούς επαγγελματίες συμβούλους DataNumen, με την επιφύλαξη δεσμευτικών συμβατικών ή νομικών υποχρεώσεων εμπιστευτικότητας ·
  • Επεξεργαστές τρίτων (όπως πάροχοι υπηρεσιών πληρωμών, εταιρείες αποστολής / ταχυμεταφορών, προμηθευτές τεχνολογίας, πάροχοι έρευνας ικανοποίησης πελατών, φορείς εκμετάλλευσης υπηρεσιών "ζωντανής συνομιλίας" και επεξεργαστές που παρέχουν υπηρεσίες συμμόρφωσης όπως έλεγχος απαγορευμένων λιστών που εκδίδονται από την κυβέρνηση, όπως το γραφείο των ΗΠΑ Foreign Asset Control), που βρίσκεται οπουδήποτε στον κόσμο, με την επιφύλαξη των απαιτήσεων που αναφέρονται παρακάτω στην παρούσα Ενότητα (Γ) ·
  • οποιοδήποτε σχετικό μέρος, υπηρεσία επιβολής του νόμου ή δικαστήριο, στο βαθμό που είναι απαραίτητο για την ίδρυση, άσκηση ή υπεράσπιση νομικών δικαιωμάτων ή οποιοδήποτε σχετικό μέρος για τους σκοπούς της πρόληψης, διερεύνησης, εντοπισμού ή δίωξης ποινικών αδικημάτων ή εκτέλεσης ποινικών κυρώσεων ·
  • οποιουσδήποτε σχετικούς αγοραστές τρίτων μερών, σε περίπτωση που πουλάμε ή μεταβιβάζουμε ολόκληρο ή οποιοδήποτε σχετικό τμήμα της επιχείρησης ή των περιουσιακών μας στοιχείων (συμπεριλαμβανομένης σε περίπτωση αναδιοργάνωσης, διάλυσης ή εκκαθάρισης), αλλά μόνο σύμφωνα με τηνcabνόμος; και
  • Οι ιστότοποί μας ενδέχεται να χρησιμοποιούν περιεχόμενο τρίτων. Εάν επιλέξετε να αλληλεπιδράσετε με οποιοδήποτε τέτοιο περιεχόμενο, τα Προσωπικά σας Δεδομένα ενδέχεται να κοινοποιηθούν στον τρίτο πάροχο της σχετικής πλατφόρμας κοινωνικών μέσων. Σας συνιστούμε να ελέγξετε την πολιτική απορρήτου αυτού του τρίτου μέρους πριν αλληλεπιδράσετε με το περιεχόμενό της.

Εάν δεσμεύσουμε έναν Επεξεργαστή τρίτου μέρους για την Επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων, θα συνάψουμε συμφωνία επεξεργασίας δεδομένων, όπως απαιτείται από την εφαρμογήcabνομοθεσία με έναν τέτοιο επεξεργαστή τρίτου μέρους, έτσι ώστε ο Επεξεργαστής να υπόκειται σε δεσμευτικές συμβατικές υποχρεώσεις για: (i) Επεξεργασία μόνο των Προσωπικών Δεδομένων σύμφωνα με τις προηγούμενες γραπτές οδηγίες μας. και (ii) να χρησιμοποιούν μέτρα για την προστασία του απορρήτου και της ασφάλειας των Προσωπικών Δεδομένων, μαζί με οποιεσδήποτε πρόσθετες απαιτήσεις σύμφωνα με την εφαρμογήcabνόμος.

Ενδέχεται να ανωνυμοποιήσουμε Προσωπικά Δεδομένα σχετικά με τη χρήση των Ιστοτόπων (π.χ., καταγράφοντας τέτοια δεδομένα σε συγκεντρωτική μορφή) και κοινοποιούμε τέτοια ανωνυμοποιημένα δεδομένα με τους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες (συμπεριλαμβανομένων τρίτων επιχειρηματικών εταίρων).

 

Δ) Διεθνής μεταφορά προσωπικών δεδομένων


Λόγω του διεθνούς χαρακτήρα της επιχείρησής μας, ενδέχεται να χρειαστεί να μεταφέρουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα εντός του DataNumen Ομαδοποιήστε και σε τρίτα μέρη, όπως αναφέρεται στην Ενότητα (Γ) παραπάνω, σε σχέση με τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να μεταφέρουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα σε άλλες χώρες που ενδέχεται να έχουν χαμηλότερα πρότυπα για την προστασία δεδομένων από την ΕΕ λόγω διαφορετικών νόμων και απαιτήσεων συμμόρφωσης για την προστασία δεδομένων σε εκείνες που ισχύουν στη χώρα στην οποία βρίσκεστε.

Όπου μεταφέρουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας σε άλλες χώρες, το κάνουμε, όπου απαιτείται (και εκτός από τις μεταφορές από τον ΕΟΧ ή την Ελβετία στις ΗΠΑ) βάσει των Τυπικών συμβατικών ρητρών. Μπορείτε να ζητήσετε ένα αντίγραφο των τυπικών συμβατικών ρητρών μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχονται στην Ενότητα (Μ) παρακάτω.

 

(Ε) Ασφάλεια δεδομένων


Έχουμε εφαρμόσει κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας που έχουν σχεδιαστεί για την προστασία των Προσωπικών σας Δεδομένων από τυχαία ή παράνομη καταστροφή, απώλεια, τροποποίηση, μη εξουσιοδοτημένη αποκάλυψη, μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και άλλες παράνομες ή μη εξουσιοδοτημένες μορφές Επεξεργασίας, σύμφωνα με την εφαρμογήcabνόμος.

Είστε υπεύθυνοι για τη διασφάλιση της ασφαλούς αποστολής τυχόν προσωπικών δεδομένων που μας στέλνετε.

 

(F) Ακρίβεια δεδομένων


Λαμβάνουμε κάθε εύλογο βήμα για να διασφαλίσουμε ότι:

  • Τα Προσωπικά σας Δεδομένα που επεξεργαζόμαστε είναι ακριβή και, όπου είναι απαραίτητο, ενημερώνονται. και
  • οποιοδήποτε από τα Προσωπικά σας Δεδομένα που Επεξεργαζόμαστε είναι ανακριβή (σε σχέση με τους σκοπούς για τους οποίους υποβάλλονται σε επεξεργασία) διαγράφεται ή διορθώνεται χωρίς καθυστέρηση.

Κατά καιρούς μπορεί να σας ζητήσουμε να επιβεβαιώσετε την ακρίβεια των Προσωπικών σας Δεδομένων.

 

(Ζ) Ελαχιστοποίηση δεδομένων


Λαμβάνουμε κάθε εύλογο βήμα για να διασφαλίσουμε ότι τα Προσωπικά σας Δεδομένα που επεξεργαζόμαστε περιορίζονται στα Προσωπικά Δεδομένα που απαιτούνται εύλογα σε σχέση με τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική (συμπεριλαμβανομένης της παροχής Υπηρεσιών σε εσάς).

 

(Η) Διατήρηση δεδομένων


Λαμβάνουμε κάθε εύλογο βήμα για να διασφαλίσουμε ότι η επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων γίνεται μόνο για την ελάχιστη περίοδο που απαιτείται για τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική. Θα διατηρήσουμε αντίγραφα των Προσωπικών σας Δεδομένων σε μια μορφή που επιτρέπει την αναγνώριση μόνο για:

  • διατηρούμε μια συνεχή σχέση μαζί σας (π.χ., όταν είστε χρήστης των υπηρεσιών μας, ή συμπεριλαμβάνεστε νόμιμα στη λίστα αλληλογραφίας μας και δεν έχετε διαγραφεί). ή
  • τα Προσωπικά σας Δεδομένα είναι απαραίτητα σε σχέση με τους νόμιμους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική, για τους οποίους έχουμε μια έγκυρη νομική βάση (π.χ., όταν τα προσωπικά σας δεδομένα περιλαμβάνονται σε μια παραγγελία από τον εργοδότη σας και έχουμε έννομο συμφέρον στην επεξεργασία αυτά τα δεδομένα για τους σκοπούς της λειτουργίας της επιχείρησής μας και την εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας βάσει της σύμβασης αυτής).

Επιπλέον, θα διατηρήσουμε τα Προσωπικά Δεδομένα για όλη τη διάρκεια:

  • οποιαδήποτε εφαρμογήcabΠεριορισμός περιορισμού υπό εφαρμογήcabνόμος (δηλαδή, οποιαδήποτε περίοδος κατά την οποία οποιοδήποτε άτομο θα μπορούσε να ασκήσει νομική αξίωση εναντίον μας σε σχέση με τα Προσωπικά σας Δεδομένα ή με την οποία τα Προσωπικά σας Δεδομένα ενδέχεται να είναι σχετικά) και
  • μια επιπλέον περίοδος δύο (2) μηνών μετά το τέλος αυτών των εφαρμογώνcabΠεριορισμός περιορισμού (έτσι ώστε, εάν ένα άτομο υποβάλει αξίωση στο τέλος της περιόδου παραγραφής, εξακολουθούμε να έχουμε ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να προσδιορίσουμε τυχόν Προσωπικά Δεδομένα που σχετίζονται με αυτήν την αξίωση),

Σε περίπτωση που υποβληθούν σχετικές νομικές αξιώσεις, ενδέχεται να συνεχίσουμε να επεξεργαζόμαστε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για επιπλέον περιόδους που είναι απαραίτητες σε σχέση με αυτήν την αξίωση.

Κατά τη διάρκεια των περιόδων που αναφέρονται παραπάνω σε σχέση με νομικές αξιώσεις, θα περιορίσουμε την Επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων στην αποθήκευση και τη διατήρηση της ασφάλειας των Προσωπικών Δεδομένων, εκτός από το βαθμό που τα Προσωπικά Δεδομένα πρέπει να αναθεωρηθούν σε σχέση με οποιαδήποτε νομική αξίωση ή οποιαδήποτε υποχρέωση βάσει της εφαρμογήςcabνόμος.

Μόλις οι παραπάνω περίοδοι, το καθένα στο βαθμό που ισχύειcabΣυμπερασματικά, θα διαγράψουμε μόνιμα ή θα καταστρέψουμε τα σχετικά Προσωπικά Δεδομένα.

 

(I) Τα νομικά σας δικαιώματα


Υπόκειται σε εφαρμογήcabΝομικά, ενδέχεται να έχετε ορισμένα δικαιώματα σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, όπως:

  • το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση ή αντίγραφα των Προσωπικών σας Δεδομένων στα οποία Επεξεργαζόμαστε ή ελέγχουμε, μαζί με πληροφορίες σχετικά με τη φύση, την επεξεργασία και την αποκάλυψη αυτών των Προσωπικών Δεδομένων,
  • το δικαίωμα να ζητήσετε διόρθωση τυχόν ανακρίβειας στα Προσωπικά σας Δεδομένα που επεξεργαζόμαστε ή ελέγχουμε,
  • το δικαίωμα αίτησης, για νόμιμους λόγους:
    • διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων που επεξεργαζόμαστε ή ελέγχουμε ·
    • ή περιορισμός της Επεξεργασίας των Προσωπικών σας Δεδομένων που επεξεργαζόμαστε ή ελέγχουμε.
  • το δικαίωμα ένστασης, για νόμιμους λόγους, στην Επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων από εμάς ή για λογαριασμό μας,
  • το δικαίωμα μεταβίβασης των Προσωπικών σας Δεδομένων που επεξεργαζόμαστε ή ελέγχουμε σε άλλον Ελεγκτή, στο βαθμό που ισχύειcable?
  • το δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής σας για επεξεργασία, όταν η νομιμότητα της επεξεργασίας βασίζεται στη συγκατάθεση · και
  • το δικαίωμα υποβολής καταγγελιών σε μια Αρχή Προστασίας Δεδομένων σχετικά με την Επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων από εμάς ή για λογαριασμό μας.

Αυτό δεν επηρεάζει τα νόμιμα δικαιώματά σας.

Για να ασκήσετε ένα ή περισσότερα από αυτά τα δικαιώματα, ή να κάνετε μια ερώτηση σχετικά με αυτά τα δικαιώματα ή οποιαδήποτε άλλη διάταξη αυτής της Πολιτικής ή σχετικά με την Επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων, χρησιμοποιήστε τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχονται στην Ενότητα (Μ) παρακάτω.

Εάν σας παρέχουμε Υπηρεσίες βάσει παραγγελιών, αυτή η παροχή Υπηρεσιών ρυθμίζεται από συμβατικούς όρους που σας παρέχονται. Σε περίπτωση ασυμφωνιών μεταξύ αυτών των όρων και αυτής της Πολιτικής, η παρούσα Πολιτική είναι συμπληρωματικήtary.

 

(Ι) Μπισκότα


Το cookie είναι ένα μικρό αρχείο που τοποθετείται στη συσκευή σας όταν επισκέπτεστε έναν ιστότοπο (συμπεριλαμβανομένων των ιστότοπων μας). Καταγράφει πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή σας, το πρόγραμμα περιήγησής σας και, σε ορισμένες περιπτώσεις, τις προτιμήσεις και τις συνήθειες περιήγησής σας. Μπορούμε να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μέσω της τεχνολογίας cookie, σύμφωνα με το δικό μας Πολιτική Cookies.

 

(Κ) Όροι Χρήσης


Όλη η χρήση των Ιστοτόπων μας υπόκειται σε μας Όροι χρήσης.

 

(L) Άμεσο μάρκετινγκ


Υπόκειται σε εφαρμογήcabνόμος, όπου έχετε δώσει ρητή συγκατάθεση σύμφωνα με την εφαρμογήcabΟ νόμος ή όπου σας στέλνουμε διαφημίσεις διαφήμισης και μάρκετινγκ σχετικά με παρόμοια προϊόντα και υπηρεσίες μας, ενδέχεται να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email, τηλεφώνου, απευθείας αλληλογραφίας ή άλλων μορφών επικοινωνίας για να σας παρέχουμε πληροφορίες ή υπηρεσίες που ενδέχεται να είναι που σας ενδιαφέρει. Εάν σας παρέχουμε Υπηρεσίες, ενδέχεται να σας στείλουμε πληροφορίες σχετικά με τις Υπηρεσίες μας, τις επερχόμενες προσφορές και άλλες πληροφορίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που μας έχετε παράσχει και πάντα σε συμμόρφωση με την εφαρμογήcabνόμος.

Μπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα διαφημιστικών μηνυμάτων ή τα ενημερωτικά δελτία ανά πάσα στιγμή, κάνοντας απλώς κλικ στον σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής που περιλαμβάνεται σε κάθε email ή ενημερωτικό δελτίο που στέλνουμε. Αφού καταργήσετε την εγγραφή σας, δεν θα σας στείλουμε περαιτέρω μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά ενδέχεται να συνεχίσουμε να επικοινωνούμε μαζί σας στο βαθμό που είναι απαραίτητο για τους σκοπούς των Υπηρεσιών που έχετε ζητήσει.

 

(M) Στοιχεία επικοινωνίας


Εάν έχετε σχόλια, ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με οποιαδήποτε από τις πληροφορίες αυτής της Πολιτικής ή άλλα θέματα που σχετίζονται με την Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων από DataNumen, σας παρακαλούμε επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

(Ν) Ορισμοί


  • 'Ελεγκτής' σημαίνει την οντότητα που αποφασίζει πώς και γιατί γίνεται επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. Σε πολλές δικαιοδοσίες, ο Ελεγκτής έχει την κύρια ευθύνη για τη συμμόρφωση με την εφαρμογήcable νόμοι περί προστασίας δεδομένων.
  • «Αρχή προστασίας δεδομένων» σημαίνει μια ανεξάρτητη δημόσια αρχή που είναι νομικά επιφορτισμένη με την εποπτεία της συμμόρφωσης με την εφαρμογήcable νόμοι περί προστασίας δεδομένων.
  • «ΕΟΧ» σημαίνει τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο.
  • 'Προσωπικά δεδομένα' σημαίνει πληροφορίες που αφορούν οποιοδήποτε άτομο ή από τις οποίες μπορεί να αναγνωριστεί οποιοδήποτε άτομο. Παραδείγματα Προσωπικών Δεδομένων που μπορούμε να επεξεργαστούμε παρέχονται στην Ενότητα (Β) παραπάνω.
  • «Διαδικασία», «Επεξεργασία» ή «Επεξεργασμένη» σημαίνει οτιδήποτε γίνεται με οποιαδήποτε Προσωπικά Δεδομένα, είτε αυτοματοποιημένα είτε όχι, όπως συλλογή, καταγραφή, οργάνωση, δομή, αποθήκευση, προσαρμογή ή αλλαγή, ανάκτηση, διαβούλευση, χρήση, αποκάλυψη μέσω μετάδοσης, διάδοση ή διάθεση με άλλο τρόπο, ευθυγράμμιση ή συνδυασμός, περιορισμός, διαγραφή ή καταστροφή.
  • «Επεξεργαστής» σημαίνει οποιοδήποτε πρόσωπο ή οντότητα που επεξεργάζεται Προσωπικά Δεδομένα για λογαριασμό του Ελεγκτή (εκτός των υπαλλήλων του Ελεγκτή).
  • 'Υπηρεσίες' σημαίνει οποιεσδήποτε υπηρεσίες παρέχονται από DataNumen.
  • «Ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα» σημαίνει Προσωπικά Δεδομένα σχετικά με φυλή ή εθνικότητα, πολιτικές απόψεις, θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις, συνδικαλιστική ιδιότητα, σωματική ή ψυχική υγεία, σεξουαλική ζωή, οποιαδήποτε πραγματικά ή φερόμενα εγκλήματα ή κυρώσεις, εθνικό αριθμό αναγνώρισης ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που μπορεί να θεωρηθεί ότι να είστε ευαίσθητοι κάτω από την εφαρμογήcabνόμος.