Prisen for den fulde version (enkelt licens) er USD 199.95.

Klik her for at bestille nu eller få flere bestillings- og betalingsoplysninger. Vi accepterer kreditkort, solo / switch / maestro, bank / bankoverførsel, PayPal, check, kontanter og fax / telefonordrer.

Hvis din virksomhed eller institution er interesseret i at licensere DDBR til flere brugere, kan du spare en masse penge ved at købe en volumenlicens.