Hvad er DataNumen Database Recovery?

DataNumen Database Recovery(tidligere Advanced Database Recovery) er en kraftfuld databasegendannelsespakke. Det inkluderer gendannelsesværktøjer DataNumen Access Repair, til korrupte MS Access-databaser og DataNumen DBF Repair, for korrupt DBF databaser.
  • 1 brugere fandt dette nyttigt
Var dette svar nyttigt?

Relaterede artikler

Sådan bestiller du den fulde version af DataNumen Database Recovery?

Prisen for den fulde version (enkelt licens) er USD 199.95. Klik her for at bestille nu eller ...

Hvad sker der, når jeg sender ordren?

Generelt kan du downloade den fulde version af DDBR straks efter at have sendt onlineordren ...