Puderaghju aduprà u vostru software per riparà un schedariu Mac corruptu?

. Pudete fà cum'è seguita per riparà un schedariu Mac currutti o guastatu.

1. stallà DataNumen pruduttu nantu à un PC / computer Windows.
2. Copy u schedariu currutti da Mac à PC.
3. Repair u schedariu currutti nant'à PC cù DataNumen pruduttu.
4. Copy u schedariu fissu daretu à Mac.

Per esempiu, per riparà u vostru documentu Word in Mac, fate cusì:

1. stallà DataNumen Word Repair nant'à un urdinatore PC / Windows.
2. Copy u document Word currutti da Mac à PC.
3. Repair u document Word currutti nant'à PC cù DataNumen Word Repair.
4. Copy u documentu Word fissu daretu à Mac.