Què he de fer després d’obtenir la versió completa?

Després de comprar la versió completa, feu el següent:

1. Si ja heu instal·lat la versió de demostració, desinstal·leu-la.
  2. Si hi ha fitxers generats per la versió de demostració, elimineu-los també.
  3. Baixeu-vos la versió completa de l'URL que apareix al correu electrònic de lliurament.
  4. Instal·leu la versió completa al vostre ordinador.
  5. StarA la versió completa, veureu un quadre de missatges que us demanarà que activeu la llicència.
  6. Utilitzeu el nom d'usuari i la clau de llicència que apareixen al correu electrònic de lliurament per activar la llicència.
  7. Utilitzeu la versió completa per tornar a reparar el fitxer danyat ORIGINAL i obtenir un fitxer nou fix.