El meu fitxer està més enllà de la recuperació. Quin és el meu últim recurs?

Si el vostre fitxer s'omple amb tots els zeros quan feu servir aquest mètode per inspeccionar-lo, no hi ha dades recuperables al vostre fitxer. Tanmateix, no us espanteu. Encara n'hi ha possibilitats per recuperar les vostres dades, de la següent manera:

1. És possible que el disc/unitat on es troba el fitxer encara contingui algunes dades recuperables. Per a alguns tipus de dades, com Outlook o Outlook Express dades, podeu utilitzar DataNumen Outlook Drive Recovery or DataNumen Outlook Express Drive Recovery per escanejar el disc/la unitat i recuperar-ne les dades. Per a altres tipus de dades, com ara SQL Server dades de la base de dades, primer podeu crear una imatge del disc o la unitat amb DataNumen Disk Image, després utilitzeu DataNumen SQL Recovery per escanejar el fitxer d'imatge i recuperar dades per a vostè.
  2. Qualsevol disc/unitat o suport d'emmagatzematge en què hagis copiat el fitxer, o en què hagi existit en el passat, també pot contenir les teves dades desitjades. Així que també podeu utilitzar el mètode similar a la solució 1 per recuperar les vostres dades.
  3. També pot contacti'ns i descriu tot el procediment del teu desastre de dades en detall. Analitzarem el vostre cas manualment i acuradament per veure si encara hi ha possibilitats de recuperar dades amb qualsevol mètode no tradicional.