Rebo l'error "Memòria sense memòria" en reparar un PST/OST dossier. Què fer?

Aquest error significa que el vostre PST/OST El fitxer és massa gran i l'espai de memòria del vostre sistema és insuficient per recuperar-lo. En general, aquest error es produeix en alguns ordinadors de gamma baixa i el PST/OST el fitxer té més de 50 GB.

Aquí hi ha algunes solucions per a l'error "Memòria sense":

1. Instal·leu el nostre producte en un altre ordinador amb millors configuracions de maquinari i torneu-ho a provar. Es recomana utilitzar un ordinador de 64 bits amb més de 64 GB de memòria i Outlook de 64 bits instal·lat per fer la tasca. Per a Outlook de 64 bits, podeu utilitzar 64 bits DataNumen Outlook Repair/DataNumen Exchange Recovery que utilitzarà plenament la memòria del vostre sistema.
  2. Assegureu-vos que hi ha prou espais de disc lliure a la vostra unitat C:. Windows utilitzarà els espais de disc de la unitat C: com a memòria virtual. Si no hi ha prou espais de disc lliure a la unitat C:, també trobareu aquest problema. Es recomana mantenir almenys 100 GB d'espai lliure al disc a la unitat C:.
  3. O podeu utilitzar DataNumen File Splitter per dividir el teu PST/OST fitxer en diverses peces, cadascuna amb una mida d'uns 10 GB. Després corre DataNumen Outlook Repair/DataNumen Exchange Recovery per reparar aquests PST/OST fitxers un per un o per lots mitjançant la funció "Reparació per lots". Tanmateix, amb aquesta solució, podeu perdre algunes dades en dividir el vostre PST/OST el fitxer i alguns correus electrònics es troben al límit del fitxer, però podeu evitar que es produeixi un error de "Memòria sense memòria" i recuperar most de les dades.