He de desinstal·lar la versió de demostració abans d’instal·lar-la?

Pel que fa a la versió més recent del nostre producte, l’instal·lador de la versió completa desinstal·larà automàticament la versió de demostració abans d’instal·lar fitxers al vostre ordinador. Tot i això, si teniu algun problema durant la instal·lació, és millor que desinstal·leu la versió de demostració abans d’instal·lar la versió completa.