Ek kry die fout "Geheue vol" wanneer ek 'n PST/OST lêer. Wat om te doen?

Hierdie fout beteken jou PST/OST lêer is te groot en die geheuespasie in jou stelsel is onvoldoende om dit te herstel. Oor die algemeen kom hierdie fout op sommige lae-end rekenaars voor, en die PST/OST lêer is groter as 50 GB.

Hier is 'n paar oplossings vir die fout "Geheue vol":

1. Installeer ons produk op 'n ander rekenaar met beter hardeware-konfigurasies en probeer weer. Dit word aanbeveel om 'n 64bis-rekenaar met meer as 64GB geheue en 64bis Outlook geïnstalleer te gebruik om die taak uit te voer. Vir 64bit Outlook kan jy 64bit gebruik DataNumen Outlook Repair/DataNumen Exchange Recovery wat die geheue in jou stelsel ten volle sal benut.
  2. Maak seker dat daar genoeg vrye skyfspasies in jou C:-skyf is. Windows sal die skyfspasies in C: drive as virtuele geheue gebruik. As daar nie genoeg vrye skyfspasies op C: drive is nie, sal jy ook so 'n probleem teëkom. Dit word aanbeveel om ten minste 100 GB vrye skyfspasies op jou C:-skyf te hou.
  3. Of u kan gebruik DataNumen File Splitter om jou PST te verdeel/OST lêer in verskeie stukke, elk vir ongeveer 10 GB grootte. Hardloop dan DataNumen Outlook Repair/DataNumen Exchange Recovery om hierdie PST/OST lêers een vir een of in bondel via die "Batch Repair" funksie. Met hierdie oplossing kan jy egter data verloor wanneer jy jou PST/OST lêer en sommige e-posse is in die grens van die lêer, maar jy kan voorkom dat die "Buiten geheue"-fout voorkom en herstel most van die data.